- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.221
iyi bari yemek menun renklenmişş
ay evet ya sürekli yediklerinden kabız olma dikkat et gerci sen temkimlisindir
dikkat edersin bilinçle anne seni senii.=)
su patlıcan la yıldızım bi barışmadı benimde yaa
halbuki kocamda cok seviyo
Hiçmi sevmezsin?Farklı şekilde pişirsen:44::44::44::44::44::44: Bende kabaktan pek haz etmem.Çok yağlı olmadığı sürece mücverini yiyorum.Yemeğini de kızartmasını da doya doya yemem
hoyttt naber kızlarrr
Hoşgelmişsin Tubilosh Sultanhoyttt naber kızlarrr
yok yaa ne yapsam olmadı
kızartması yemeği bayıldısı ayıldısı hiçbişekilde sevemedim
ne bilim belki bıgun aşeririzz öle severizz dimi ama
hohoyttttt
uuuu beybi beybiii
hoşgeldin tatlım
nolsun iftar öncesi lak lakkk
sen nassın ?
ayy ciğeride sevmem aslında benim sevmediğim okadar cok sey varki hepsine aşermeye kalkasamHoşgelmişsin Tubilosh Sultan
Belki de.KimbilirBizim bi tanıdık ömründe ciğer yememiş.Bi hamile kaldı 9 ay boyunca yiyebildiği tek şey mangalda ciğerdi. Belki sende sürekli patlıcan aşerirsin
ooo yeee
hoşbuldum kuzummm :)
napim bende yaa bi yandan yemek yapıyorum bi yandan pc de takılıyorum diğer bir yandan kuzucuklarla ugraşıyorum.
tam olarak e yaptıgımı bende bilmiyorum yani
az önce elimde vileda paspası yerleri silerken buldum kendimi
popidiğimi biryere koymak gelmiyor aklıma nedense
Hoşgelmişsin Tubilosh Sultan
Belki de.KimbilirBizim bi tanıdık ömründe ciğer yememiş.Bi hamile kaldı 9 ay boyunca yiyebildiği tek şey mangalda ciğerdi. Belki sende sürekli patlıcan aşerirsin
ayy ciğeride sevmem aslında benim sevmediğim okadar cok sey varki hepsine aşermeye kalkasam
filler gibi 22 ay gebelik gecirmem lazım
hahahahha
iyiki viledayla silerken aynı ayna yemek yapıp kucağınada yusuf u almıyosun
hala aklın yerinde demektirr..
özledimm kuzuuu fırsat buldukçaa gel böylee
çık çık gel çık çık gell.....
amann bee ne cok patlıcan muhabbeti yaptıkkkhoşbuldum ayşecannn
nasılsın bakalım?
az kaldı aazzz
artık evdeymişsin?
oh yaa azıcık dan dinlen kendi keyfine bak.
bebiş olunca o deliksiz uykuları arıyor olucaksın
ama onun da keyfi bir başka.
gözün yarı açık yarı kapalı çocugu emzirmeye çalışıcan gecenin bir yarısı.artık ağzını denk getirebilirsen helal olsun
Kenan da ilk oldugu için ve yıllardır rahata alıştıgım için gece kalkmak zor oluyordu.
gece emzirirken gözlerimi açık tutamıyordum.
bir açıp bakıyordum bir de ne göreyim çocuk ağzı açık bekliyor meme arıyor ama ben tutmuşum ta gözüne
uyku işte.
ama hamd olsun bunda daha iyiyim...
bu arada bende ilk hamileliğimde sürekli patlıcan aşermiştim.
şu an severek yiyyorum
tatlım sevmediklerini aşermeyi geçtim sevdiklerinden tiksinmede benim gibiozaman sen ne yicen gız
Hoşgeldin sunbalım.Kociş beklerim ben.Artık bir ev avradıyımnabıyonuz yavru kuşlar
Uykum çok hafiftir neyseki.Uyanmakta,ayılmakta çok sıkıntı çekmem.Uykuyu da çok sevmem zaten.Ama hiç uyuyamazsam migrenim azar:18::18::18: İnşallah hamileliği gibi hayatımda da çok sıkıntı çıkarmaz kuzum.hoşbuldum ayşecannn
nasılsın bakalım?
az kaldı aazzz
artık evdeymişsin?
oh yaa azıcık dan dinlen kendi keyfine bak.
bebiş olunca o deliksiz uykuları arıyor olucaksın
ama onun da keyfi bir başka.
gözün yarı açık yarı kapalı çocugu emzirmeye çalışıcan gecenin bir yarısı.artık ağzını denk getirebilirsen helal olsun
Kenan da ilk oldugu için ve yıllardır rahata alıştıgım için gece kalkmak zor oluyordu.
gece emzirirken gözlerimi açık tutamıyordum.
bir açıp bakıyordum bir de ne göreyim çocuk ağzı açık bekliyor meme arıyor ama ben tutmuşum ta gözüne
uyku işte.
ama hamd olsun bunda daha iyiyim...
bu arada bende ilk hamileliğimde sürekli patlıcan aşermiştim.
şu an severek yiyyorum
iyiki viledayla silerken aynı ayna yemek yapıp kucağınada yusuf u almıyosun
hala aklın yerinde demektirr..
özledimm kuzuuu fırsat buldukçaa gel böylee
çık çık gel çık çık gell.....
nabıyonuz yavru kuşlar
ozaman gelsinde bi çaresi bulunur canımamann bee ne cok patlıcan muhabbeti yaptıkkk
şimdi gunaha sokcaksınız beniii
başka yemek pişiriyorum suan miss gibi şimdi sölemiyim hamişlerin canı cekmesinn
bana bakkk kızzz sen iyi buyutmusun kenan ı ozman gözüne gözüne süt vere vere
hahahahha
ayyyy cok guldum giderayakkk
ozman aç kaldığımın resmidir sunbal ım
senin içinde cok zordurr yaaa offfff
benim zaten yediğim yemekler sayılı bide onlardan tıksinirseemm yandımm
tiksinmem gereken tek sey var oda sigara vallaa
ozaman hayat kebapp olur benim için
amann bee ne cok patlıcan muhabbeti yaptıkkk
şimdi gunaha sokcaksınız beniii
başka yemek pişiriyorum suan miss gibi şimdi sölemiyim hamişlerin canı cekmesinn
bana bakkk kızzz sen iyi buyutmusun kenan ı ozman gözüne gözüne süt vere vere
hahahahha
ayyyy cok guldum giderayakkk
Uykum çok hafiftir neyseki.Uyanmakta,ayılmakta çok sıkıntı çekmem.Uykuyu da çok sevmem zaten.Ama hiç uyuyamazsam migrenim azar:18::18::18: İnşallah hamileliği gibi hayatımda da çok sıkıntı çıkarmaz kuzum.
ozaman gelsinde bi çaresi bulunur canımsigaradan sen bile nasıl nefret ettiğine inanamıcaksın o kadar itici iğrenç gelioki ben içmiyorum ama rhatsızda olmuyodum ama şimsi kaç metre öteden kokuyu alıyorum ve ıyyyy çok pissssssss ben mesela yaprak sarmasından tiksindim evdede bi sürü yaprak vardı annem seviyom diye getirmişti 9 ay oldu yüzüne bakmıyorum doğumda gelene gidene yaparlar artık
bende tık yok kızçem konaklama hizmetlerinden çok memnun sanırım gıkı çıkmıyoooohehehh yusuf u da o arada doyurdum zaati
Allah'tan kucagı sevmeyen bir çocuk.
o minicik elleriyle ittiriyor yaa. ne iş anlamadımolsun olsun kucak bagımlısı olmasından iyidir.
bende çok özledim tuğram
Ramazan dan sonra daha sık gelirim inşallah...
yimeeme bakıym ben. akşam gelirim inşallah yine
sunbalımmm sen daha doğurmadınmı kız
şu sıralar herkez sana aynı soruyu soruyordur değilmi
36. haftada herkez artık doğur yok daha doğurmadınmı gibi şeyler söylemeye başlamışlardı.
sıkıldım 37. haftada doğuruverdim
Hoşgeldin sunbalım.Kociş beklerim ben.Artık bir ev avradıyım
Uykum çok hafiftir neyseki.Uyanmakta,ayılmakta çok sıkıntı çekmem.Uykuyu da çok sevmem zaten.Ama hiç uyuyamazsam migrenim azar:18::18::18: İnşallah hamileliği gibi hayatımda da çok sıkıntı çıkarmaz kuzum.
bende tık yok kızçem konaklama hizmetlerinden çok memnun sanırım gıkı çıkmıyoooobende heves ediyom bizim ağustos topğndekiler haziranda başladı doğurmaya bakalım biz eylüle kalmayalımda
ohhh misssss evde olmak gibisi varmı yahuuuu yat dinlengüzel güzel yemekler yap kocanı karşıla ayyy ben pek seviom böle şeyleri
Kızlar iyi akşamlar size.Kociş 10 dkya evdeymiş,süsleneyim azıcık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?