Bol bebiş topiği

tatlım daha neler neler gecenin bi vakti otururken burnuna mis gibi kokular gelio sen duyuyosun ama yanındakilerde öyle bakio ne diyo bu diyeee ne kokusu diolar yaaaa

Insallah canim
Siit korkma guvezden ben 7 aylik dogmusum 2 kg olarak hemde sapa saglamim kg boyum :) hata fazlasiyla iyi sukurler olsun korkma ben bile 2 hafta durmusum kuvezde sonra cikartmislr tatlim.
Hifa cok guzelmis
bende Hira koymak istyrm kizim olursa :)

Canim phiam kuzum benim hosgeldin nasilsin kuzum dondugun icin cok sevindim...
Nasilsin?
neler yaptin?

Benim daha bebegim olmadi esimden uzakta yurt disinda kaliyorum... Bi sure boyle olucak

Cevo'm, hoşbulduk canım
Telaşelerimi, yoğunluklarımı atlattım çok şükür, döndüm buralara yeniden
Bebeğimizin gelmesini bekliyoruz biz de...
Sen neden yurt dışındasın, eşinden uzak, hayırdır?

Selamun aleyküm kızlar.
Herkese uzunca cevaplar yzdım ama ne oldu anlayamadım gitti hepsi
Deli oldum yaaa.
Neyse bari düzden yazayımmm
Aişem kuzum Allahım şifasını versin sana yoğurdu barsakalrın düzelsin diye yiyorsun ma bende tambelliği gidersin diye yiyorum acaba bendede tersmi tepki vceriyor yani yemesemmi.
İncimmm iyiyiz oğluşumla bin şükür hisssetmek kadar zevkli bişey yok kığır kıpır teyzesi
Seninki ne alamde günde kaçkez net tekmelerini seyirmelerini hissediyorsun.
Epeck canım bende iştahsızlıkla mücadele ediyorum
Yeni bişey keşfeetim evde yemek olunca ısıtıp yemek kolay geliyor.
Yoksa aç kalıyorum hatta bazen 5 saat eşimde çok kızıyor ama neyapayım
Allah yardımcımız olsun.
Aldıklarında maşaallah çok cicilerr sağlıkla giysin kzunnn
Kızlarrrr Bizde yarın 4 gibi kontrola gideceğiz paşaı özledim.
Bakalım bacaklarını açacakmı bu defa. vee en çok ultrasonda hareket ederken neresini hissedeceğim veye hissedecekmiyim onu merak ediyorummm

Phia gelmiş hoş gelmiş seni tebrik etmek için sıradayım güzel haberlerini bekliyorum canım...

Kızlar selam bugün muayenemiz vardı ikili test ve ultrason ölçümü herşeyler yolundabebeğim selam verdi bize en çok da abisine...Kıpır kıpır ellerini kollarını oynatıp durdu çok hoştu kızlar....Çok bekledim bu günleri tam 10 ay...Anne olmanın hayalini kuran herkese bu günü yaşatsın Rabbim...Hayatımda izlediğim en güzel ama en kısa video bu... Allahım şükür yeniden...
Doktoruma dedim tecrübeli gözler görürmüş hemen anladım ne demek istediğinizi dedi gülümsedi cinsiyetini şu an söylemem doğru olmaz dedi... İçindedikini dışarı vursaydı biraz belli etseydi keşke...2 Eylülde söyleyecekmiş...Bekleyeceğim artık heyecan bastı ama...

Hepinizi öpüyorum ayrı ayrı haftaya buralardayım görüşürüz...

Kizlar hamilelikte terleme cok oluyor deniliyor da acaba bende dmi cok emin olamadim yatip kalkinca ozellikle yuzum alnim ve ense ve boyun kismi sirilsIklam.
Allaha sukur minik pitpitlar 2-3 gundur gumbur gumbur olmaya basladi:) Pek masum minis pitpit degil cok sukur..

Canım, hoşbulduk
Hamileliğini tebrik ediyorum tatlım
Sağlıkla, sıhhatle kucağına alırsın inşallah canım benim
Cinsiyetle ilgili sana birkaç ipucu verebilirim canım
Bebişinin ilk ultrason görüntüsü, 8. veya 9. hafta görüntüsü, bir de bugünkü görüntüsünü eklersen bir tahminde bulunabilirim
Ben onları incelerken belki sen de bu topiğimdekini uygulayabilirsin;
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...n-alyans-evlilik-yasi-cinsiyet-belirleme.html
Bekliyorum canım, heyecanına biraz daha heyecan katalım bakalım

kızlar hepinize slm, yeni geldik yine misafirlikteydik :)) bugün özel hastanedeki doktorumuza gittik ayrıntılı ultrasonumuz oldu. çok şükür kızlar bişey çıkmadı herşey çok güzel dedi doktorumuz :)) 400 gr olmuşuz maşallah,20+6 olduğumuzu söyledi benim geç yumurtlamamdan dolayı 2 gün geride çıkıyoruz,artık bundan sonra kat kat büyür oğlumuz :)) gelecek ay şeker yüklemesi var bakalım.çok yakışıklı bi resmimiz olmadı malesef neyse bunada şükür :)) sağlıklı olsunlar da ...bayramdan sonra başliyim diyorum alışverişimize...

Merhaba canım, hoşgeldin

Maşallah oğluşuna, sağlıklıca göstermiş kendini

Amin canım, sağolasın
Sahuru bekliyorum ben canım, o yüzden ayaktayım yani...

Hoşgeldin Feyza'mm
Sorma valla, geceler benim oldu

Sonra öğlene kadar uyuyorum ama

​Ben iyiyim, sen nasılsın, oğluşlar napıyor?

İyi yapıyorsun canım. Valla ben de napıyım bütün oğlanları uyuttum oturuyorum ama birazdan uyuyacağım sahur yapan bir eşim var zaten o da kendi yiyor . Öyle uğraşıyorum işte

İnşallah hayallerin gerçek olur cevocum.Rabbim sana da çıtır pıtır güzelce bi Hira nasip etsin inşallah.

:44:Valla dr yağsız yoğurt dedi,her menüde de geldi hastanede.Bende evde devam ediyorum menüye.Yoğurt ishali kesiyordur inşallah:26: Allah sonuna kadar devam ettirsin o kıpırtıları inşallah

Amiiin canım.Herkese nasip etsin Rabbim.Yanlış bi cinsiyet söyleyip de sonradan değişmesindense böylesi daha iyi olmuş bence. Bayram falan derken geçiverir zaman merak etme.

Aahhh ahhh.O terleme bende bi oluyor şaşar kalırsın.Ne gündüz,ne gece saç diplerim kuruyor.Alev fışkırıyor saç diplerimden resmen.Yalnız değilsin,bende gayet ıslağım

400 grdı bi zamanlar bizimki de.O günler geldi aklıma :))) Harnup pekmezi iç sabahları aç karnına 1 kaşık.Bebek kilo alıyor o zaman.Ben 1 aydır yapıyorum topaç gibi oldu kuzum.İnşallah şeker yüklemenizde normal çıkar.Sonra da gelsin ciciler,gitsin paralar

Günaydın kızlar

Ev hanımlığımın ilk gününde program yaptım kendimce.

Biraz sonra genel bi toz alma-ev toplama işine başlayacağım.

Dağ gibi ütümüz var ellerinizden öper.Biraz daha yapmazsam kuzumun odasını cebren ve hile ile kuşatacak buruşuklar ordusu.Yoruluncaya kadar yaparım,nasılsa yarın da evdeyim

Kuzumun odası demişken ütü dağını eritince son fotoğrafları yüklerim buraya.

günaydın ayşecim..

maşallah program hazır..ama kendini fazla yorma..ütüyüde bitirmeye çalışma..topkekin acele etmezse zamanın var daha peyderpey yaparsın..

fotoğrafı ben hatırlatacaktım yazmışsın..sabırla bebişinin odasını minicik asılı kıyafetlerini cibinlik li yatağını senin koca göbüşünü hifacık doğunca hifamızı görmeyi bekliyoruz..

günaydın kızlar...
bende bebek isteyenlerdenim..
11 ay oldu evleneli..7 ay yasmin ile korundum..geçen yıl kontrole gittiğimde kistim falan yoktu..
3 aydır denememiz fos çıkınca hormonlarıma baktırayım dedim..hastanede çalışıyorum bu arada..
dün adetimin 3.günü hormon testimi yaptırdım..sonuçlarımın hepsi normal..birde USG baktırayım dedim..radyolojide çalışınca asistanımıza rica ettim baktı..
sol tarafımda küçük küçük bir sürü kist var dedi..15 tane falan saydı..pko lumusun dedi bana..bende hayır dedim..o zaman bir jinekolog ile görüş dedi..
hormonlarım normal ama pko şüphesi var..adetimde düzenlidir..yarın doktora randevu aldım gideceğim..
benide aranıza alırmısınız:13::13:

hoş geldin canım..hormonlarının iyi çıkması güzel..galiba yumurtalıkların kistsi yapıdadır..bu sebeble jinekologla görüşürsen en azından kafaya takmamış ve merakını gidermiş olursun..henüz yenii başlamışsın..bu yüzeden yolun başındayken sskın ola kendini kasıp strese sokma..bende hala beklemedeyim..ama rabbim birgün mutlaka nasip edecek..

aynan canım dün nasıl korktum anlatamam..
ama akşam burada okudukça rahatladım..
şimdi doktora gitmeyi bekliyorum..
hormonlarımın düzgün çıkması bencede güzel birşey..
sen kaç aydır deniyorsun canım..
inş rabbim çok aratmaz canım bizlere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…