Bol bebiş topiği

amin canım...benimde mesai saatlerim aynı
ama ben hep gecikiyorum:) yoğurt iyi olurdu limonlusunu
hiç denemedim:))

günaydın ayşe ne haber nasılsın?
inşallah ihlas felak nas bolca okuyun
rabbimin izniyle bebişlerinize bir şey olmaz...
Günaydın Şulecim.Bugünümüze hamdolsun.Yapacaklarımı unutmayım diye liste yaptım.Ben ve meşhuur listelerim
Bayrama yakın bi yerlere kaçarız belki günübirlik yada 1 günlüğüne.Dra onu soracağım,ulaşamadım telefonla.Onu arıyorum şimdi.
1 Ayetel Kürsi,1 Nas,1 Felak,1 Fatiha,1 İhlas hergün okurum.Nazar,büyü herşeyden korusun Allah'a emanet olsun herşeyim diye.Eşimde okur bunları her sabah.Bol bol da salavat getiriyorum elim karnımdayken.Özellikle ağrılar artınca.:26: Nazar insanı mezara sokar derler.İnanırım ben nazara.Tabi boncuk falan hikaye,dualar korur insanı diye düşünüyorum.Boncuk almadan duramasam da dikkati dağıtsın diye takarım eşyalara falan.Kuzumun şekerlerinde de var cam boncuklar.Allahım nazarlardan korusun.
Bak aklıma bişey daha geldi şekerlerden bahsedince.Şekerlere yazılacak yazıları da hazırlayım.Tam doğum tarihini yazmak için çıktı alamam ama.Hazır kayıtlı dursun da doğduğu gün alsın eşim çıktısını.Kağıt rengini de lila seçtim.Pembe bisiklete güzel durur.Sence nasıl olur?Beyaz çok klasik duruyor diye almak istemedim.
Sen nasılsın bugün?

Aynen aynen Temizlik falan umrumda değil artık.Eşim süpürüp paspaslıyor sağolsun.Bende tozları alırım basitçe tamam.Hiçbirşey kuzumdan daha önemli değil.Çok rahatsızlanıyorum yorulunca.Birini yapar örgüye tekrar dönerim.2 saat sonra diğerini yaparım oturur dinlenirim.Hepsini peşpeşe yapamam artık.İstesemde yapamıyorum.Çok korkuyorum bişey olacak diye Hifa'ma.Ben yorulunca sessizce duruyor içimde.Seslenince kıpırdıyor.Onu böyle üzmeye,yormaya hakkım yok.O daha minicik. Drla görüştüm az önce.Uzun sürmeyecek sık sık ara verilecekse ve çok yavaş gidilirse sıkıntı olmaz dedi.Yakın mesafe olduğu için olur diyorum dedi.Saatlerce yol gidemezmişim,sıkıntı olabilirmiş.Buna da şükür

bende çok şükür iyiyim sadece sabahları
çok yorgun uyanıyorum hiç uyumamış gibiyim..
nazar boncuk bunlar batıl inançlar
çok şükür duaların varlığından ve gücünden eminiz
nitekim efendimiz de bu duaları skça okumuş Allaha emanet olsun bebişlerimiz
bu arada lila güzel seçim zaten odanız lila ağırlıklıydı
yakışır bence maşallah ne güzel her şeyi düşünüyorsun ben sizlerden bu fikirleri
çalmayı düşünüyorum:))
hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da gerisi boş kendine de dikkat et
çok hareketlisin sonra göze batmayasın allaha emanet olasın..

amin canım...benimde mesai saatlerim aynı
ama ben hep gecikiyorum:) yoğurt iyi olurdu limonlusunu
hiç denemedim:))
hehehe ben de denemedim nasıl olur acaba?
ben de geç kalıyorum canımya sorma. Allahtan müdür bey yok da izinde sorun olmuyor bayramdan sonra dönecek bakalım o zaman nasıl yetişeceğim?

aynen ayşem. boşver sağlık olsun temizlik sonra da yapılır nasılsa.. kaçmıyor ya ev.. biz de kaçmıyoruz.

bizim müdür de geç kaldığı için sorun olmuyor:)
bana kalırsa daha da geç kalırım da ama işte
eşimle geldiğim için ona uymak zorunda kalıyorum

kızlar çok mutlu bir haber aldım. Kardeşim fen lisesine yerleşmiş. Ay Allahım sana çok şükürler olsun..
minik tosbağam bile coştu. Emeğimizin karşılığı oldu. inşallah bundan sonra da ipin ucunu salmaz hayırlısı ile işini eline alır..
ben de gidiyorum bayramda büyük ihtimal Rabbim sağlık verirse. 4 saatlik yol zaten. geze geze yollarda dura dura gideriz. Rabbim korusun inşallah hayırlısı ile gider geliriz. hepimiz çok sevindik onlarla bu mutluluğu paylaşmayı çok istiyorum..

Ne zaman istersen fikirleşiriz canım.Çok hareket falan kalmıyor 30.haftadan sonra.Gittikçe kağnı moduna bağlıyor insan

Maşallah.Allah ünv.gittiği günleri de nasip etsin.Darısı bizim kuzuların başına inşallah.
Aman canım yolda çok yavaş gidin.En ufak kasılma doğumu başlatabilir bundan sonra dedi az önce dr.Yarım saatte bir mola verip yürümeyi unutma.Damartıkanıklığı olabilirmiş.Hatta arkada ayaklarını uzatarak gidebilirsin.

Amiinn canım bizim kuzular ne yapacak bakalım...
Evet canım ben de öyle dedim eşime. Arkada ayaklarımı uzatır alırım arkama da yastığı.. kitap okuya okuya giderim.. Allahtan yarım saat aralıklarla şehir merkezlerinden geçeceğiz. Balıkesire kadar hep ilçeler var. ordan sonrası da kolay zaten.. Rabbim korusun hepimizi.

Ayyyy bayıldım canım ben bu takımlara

Maşallahh kuzucuklarımıza. güle güle giysin yakışıklı pşamız.

Kızlar hepinizi çok özledm

Tubişim; 37 günlük olmuşsunuz maşallah. Zaman ne çabuk geçiyor.:44: İnşallah şu sarılıktanda tamamen kurtulursunuz.

Öpüyorum seni çok.

Cadiozy ve Ayşecim yolculukla nereye ? Özlemcim sen memlekete gidiyorsun sanırım. ama ayşecim seni kaçırdım nereye acaba Hifa nın odasına bayıldım. Ellerne sağlık güzel annesi.

Benimde koca Antalya da kaldı cuma günü gelicek. Nasıl burnumda tütüyor bi bilsenizz Bizde Hatay dan Trabzona gidicez inşallah. Ama son kez bi doktora gidicem burda da. Ordaki dktorum yolculuk yapacagım dediğimde bir sakınca görmemişti. Ama ben pimpirikli tekrar gidicem kocam bi gelsinde

Araba yolculugu yapıcaz. Sık sık mola verip yürümek gerekiyormuş. Bizde öyle gideriz artık

Anneannemiz kızımıza çok güzel hırkalar, yelekler dokumuş. Ayy onları gördükçe kuzumu biran önce hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucagıma almak istiyorum.

Kadir gecesindede bol bol dua ettim. Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah..

Teşekkürler canım yedik afiyetle
Oğlumda babaına azdan göstermeye başladı kendisini dışarıdan bakmakla yetiniyor eşim ama hakkını inkar etmeyelimmbebişim dün babasının eli karnımdaykende vurdu
Cicilerimizi beğendiğinize çok sevindikkk
İnşaallah sağlıkla giydiririz ayrıca aldıklarınızdan memnun olmanıza daha bi sevindikkk
SİZE BİŞEY DİYEYİMMİ KIZLAR NAZAR DEĞMEDEN ÖNCE BİR ORTAMA GİRERKEN NAS FELAK OKUYACAKSINIZ YOKSA ALLAH MUHAFAZA DEĞDİKTEN SONRA Bİ SARSIYOR ÖYLE GEÇİYOR.
SİZE DÜN YAZDIM BİZDE NAZARA GELDİK DİYE AMA SONRADAN OKUDUK BAYA ETKİLEDİ BİZİ
HOCAMIZ DERDİKİ BİR ORTAMA GİRERKEN HİSSETTİĞİNİZ GİBİ OKUYUN AMA EN GÜZELİ GİDERKEN OKUMAKKK

Sevindim Aişem bende korktum acaba kötü çıkarmı diye :26:
Teşekkür ederiz teyzesi hepimiz sağlıkla giydirelim inşaallahhh
Aişem şimdi siz 2 hafta öndesiniz o zaman 36.haftandasın amanınn kız doğurmana sayılı haftalar kalmışşşş eğer 38.haftanda doğurursan 2 haftacıkkkkk
Hadi inşaallah sağlıkla doğurursun çilekli topkekiniiiiiiii
Teşekkürler teyzesi.
Bizim bebişin cinsiyet belli değildi daha ben bir iki bişeyler almıştım orta renklerde.
Kermes vardı ve 2 tl 1 tlye 0-3 aylık badiler almıştımm şimdi iyiykide almışım diyorum
Sende aldınmı bişeyler
Maşaallah kzuummmm inşaallah devamıda güzel gelirrr
Allah razı olsun Teyzesi beğenmene sevindimmmm
Ohh ne güzel keyfiniz yerinde Maşaallahhh
Bende hepinize dualar ettim Kadir gecesinde RAbim hayırlısıyla kabul etsinnn
kızlarrr napiosunuz allahımmm bagarsaklarım berbattt afedersiniz felaket derecede kabızım

Kuzum çok erken başlamış yada seninde benim gibi gebelikten önce problemin olmalı.
6.aydan evvel olmaz diyorlar.
Bak ben citaminlaerden dolayı kabız oluyordum ve birşey keşfettim.
Sabahlrı aç karnına bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı bal ekle ve iç baya etkiliyor çalıştırıyor barsakları ben bya devam ettim
hiçbirşey etki etmemişti ne kompostolar nede su

Dene bence

Kızlar eşimin DGS sınavı açıklandı baya güzel yamış ama devlet okulu için puanı eksikkk iki gün önce açıklandı ama unuttum size yazmayı. Burda özel bir okulda bilgisayar mühendisliği geliyor yıllığı 23 bin
Birde bilgisayar öğretmenliği giliyor oda özel okul ama % 50 burslu olacak yıllığı 10 bin.
Vel hasılı kelam sizden dua bekliyoruz bu bebişimizin kısmetiydi o gelmeden hayırlısıyla başlaması gerkekiyordu seneya bebebkle hazırlanması zor olur diye. Bizde işyerinde eşimin maaşının iyleştirilmesi gibi bir durum varrr ne olur dualarınızda bizi unutmayın hayırlısıyla olsun artık eşim hak ediyor.
En iyisi kadroya alınması diyorum ben çok dua ettim bu mübarek günlerde AİŞEM senin eşinede dualar ediyorum işi için.

cadiozycim sagol canim ben seffaf akinti olunca su mu diye korktum birden..

kiyamam minis prensese ben.. Yorgunluktan oluyor canim insallah evde dinlen yine baslar ben sey diyorum artik hani kapakli tencerede misir patlatirsin ya misirlar bi ordan bu burdan pit pit carpar bizim minisler de ole. Misir patlaklari:)

Aysecim gecmis olsun canim benim. Bu mide yanmasi beni de cok korkutuyor benim de istahsizlik olunca zorla yesem de midem bole garip.. Insallah artmaz..

Gozunuz aydin canim insallah unv.li oldugunu da gorurusnuz. Bu arada yolculuk nereye?

kızz cocuğu parmaklayıp durma
gecicek Allah ın izniyle
sende baya bi toparlamışsın anladığım kadarıyla cılgınca işleri bribirine karıştırmıyosun gibi artık
hadi gelll özledik senii

canım hayırlısı olsun hakkınızda dilerim bebeğinizin şansı olsun herşey...

Kızlar hemoroit için yeni bişey deniyorum her sabah kahvaltıda yediğim ZEYTİNLERİN çekirdeğinide yutuyorum nerden baksanız 10 gün oldu binbir kere maşaallah baya iyi geldi.
bide sabahları aç karnına ılık ballı su içiyorum kabızlık için.
doktorum daha geçen gün magnezyum ilacı verdi barsaklarınıda düzeltir dedi ama yanı sıra gyne ferro diye bir demir ilacı vedi oda bende kabızlık yapıyordu bundan önceki gebeliğimde kullanmıştım.
Ama şimdi maşaallah iyiyim sizede yazayım dedimmm
Birde mübarek günlerde hep dua edelim birbirimize.
bizim birbrimize yaptığımız dualar kalkan gibi korur bizi.
Önce ümmeti muhammede dua ediyorum herzaman.
deep taydin cevo ssirin kevok piha tuğra34 mervanurr kızlar aklıma geldikçe sizlerede dualar ediyorum.
Kadir gecesinde bile dualar ettim hepinize.
Gebe olanalrımızda sağlıkla bereketle huzurla nurla kucaklarımıza alırız inşaallahhh

Son düzenleme:

Sağol canım Allah razı olsun inşaallah neye inanırsan öyle olurmuş beizd ekısmetli bir bebek olacak diyoruz.
İnşaallah herşey çok güzel olur hepimiz içinnn
Sen ne yapıyorsun görüşmeyeli bbeiş için çalışmalara başladınmı

canım benimmm Allah senden razı olsun dualar bizi koruyan kollayann
dilerim o güzel kalbindeki hersey gerçek olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…