- 19 Ekim 2012
- 873
- 72
- 73
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.421
ben bol bol okudum canım.. Rabbim korusun..
canım ben sekizde mesaideyim. akşam 5 te bitiyor mesaim..
limon iyi fikir dur ben öğleyin alayım limon. ben normalde tuzlu yiyemem alışmışım tuzsuz yemeye. dün tuzlu geldi yemicem de diyemedim ayıp olacak diye. alyansım bile sıktı bugün. bolca su içiyorum. akşama kadar atarım inşallah..bir de yoğurt iyi geliyormuş..yoğurda limon sıkıp yesem mi acaba?
Günaydın Şulecim.Bugünümüze hamdolsun.Yapacaklarımı unutmayım diye liste yaptım.Ben ve meşhuur listelerimgünaydın ayşe ne haber nasılsın?
inşallah ihlas felak nas bolca okuyun
rabbimin izniyle bebişlerinize bir şey olmaz...
Aynen aynenah o mide ahhh bazen buz yutasım geliyor yanmasında. taaa yukarılara kadar geliyor..sopa gibi duruyorum eğilmemeye çalışıyorum ama oluyor yine de oluyor.
kıyamam kuzum ya büyüdükçe baskı yapıyor tabi kasıklara. fazla yorma kendini bugün. yarın eşinle halledersiniz. sakın ben yapayım diye atlama.. bu seferlik böyle olsun çok az kaldı. tertemiz yaparsın yine nasılsa. ama azıcık sabır.. aminnn Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
SeLam Biz Geldik ......
ben bol bol okudum canım.. Rabbim korusun..
canım ben sekizde mesaideyim. akşam 5 te bitiyor mesaim..
limon iyi fikir dur ben öğleyin alayım limon. ben normalde tuzlu yiyemem alışmışım tuzsuz yemeye. dün tuzlu geldi yemicem de diyemedim ayıp olacak diye. alyansım bile sıktı bugün. bolca su içiyorum. akşama kadar atarım inşallah..bir de yoğurt iyi geliyormuş..yoğurda limon sıkıp yesem mi acaba?
Günaydın Şulecim.Bugünümüze hamdolsun.Yapacaklarımı unutmayım diye liste yaptım.Ben ve meşhuur listelerim
Bayrama yakın bi yerlere kaçarız belki günübirlik yada 1 günlüğüne.Dra onu soracağım,ulaşamadım telefonla.Onu arıyorum şimdi.
1 Ayetel Kürsi,1 Nas,1 Felak,1 Fatiha,1 İhlas hergün okurum.Nazar,büyü herşeyden korusun Allah'a emanet olsun herşeyim diye.Eşimde okur bunları her sabah.Bol bol da salavat getiriyorum elim karnımdayken.Özellikle ağrılar artınca.:26: Nazar insanı mezara sokar derler.İnanırım ben nazara.Tabi boncuk falan hikaye,dualar korur insanı diye düşünüyorum.Boncuk almadan duramasam da dikkati dağıtsın diye takarım eşyalara falan.Kuzumun şekerlerinde de var cam boncuklar.Allahım nazarlardan korusun.
Bak aklıma bişey daha geldi şekerlerden bahsedince.Şekerlere yazılacak yazıları da hazırlayım.Tam doğum tarihini yazmak için çıktı alamam ama.Hazır kayıtlı dursun da doğduğu gün alsın eşim çıktısını.Kağıt rengini de lila seçtim.Pembe bisiklete güzel durur.Sence nasıl olur?Beyaz çok klasik duruyor diye almak istemedim.
Sen nasılsın bugün?
Aynen aynenTemizlik falan umrumda değil artık.Eşim süpürüp paspaslıyor sağolsun.Bende tozları alırım basitçe tamam.Hiçbirşey kuzumdan daha önemli değil.Çok rahatsızlanıyorum yorulunca.Birini yapar örgüye tekrar dönerim.2 saat sonra diğerini yaparım oturur dinlenirim.Hepsini peşpeşe yapamam artık.İstesemde yapamıyorum.Çok korkuyorum bişey olacak diye Hifa'ma.Ben yorulunca sessizce duruyor içimde.Seslenince kıpırdıyor.Onu böyle üzmeye,yormaya hakkım yok.O daha minicik. Drla görüştüm az önce.Uzun sürmeyecek sık sık ara verilecekse ve çok yavaş gidilirse sıkıntı olmaz dedi.Yakın mesafe olduğu için olur diyorum dedi.Saatlerce yol gidemezmişim,sıkıntı olabilirmiş.Buna da şükür
hehehe ben de denemedim nasıl olur acaba?amin canım...benimde mesai saatlerim aynı
ama ben hep gecikiyorum:) yoğurt iyi olurdu limonlusunu
hiç denemedim:))
Günaydın Şulecim.Bugünümüze hamdolsun.Yapacaklarımı unutmayım diye liste yaptım.Ben ve meşhuur listelerim
Bayrama yakın bi yerlere kaçarız belki günübirlik yada 1 günlüğüne.Dra onu soracağım,ulaşamadım telefonla.Onu arıyorum şimdi.
1 Ayetel Kürsi,1 Nas,1 Felak,1 Fatiha,1 İhlas hergün okurum.Nazar,büyü herşeyden korusun Allah'a emanet olsun herşeyim diye.Eşimde okur bunları her sabah.Bol bol da salavat getiriyorum elim karnımdayken.Özellikle ağrılar artınca.:26: Nazar insanı mezara sokar derler.İnanırım ben nazara.Tabi boncuk falan hikaye,dualar korur insanı diye düşünüyorum.Boncuk almadan duramasam da dikkati dağıtsın diye takarım eşyalara falan.Kuzumun şekerlerinde de var cam boncuklar.Allahım nazarlardan korusun.
Bak aklıma bişey daha geldi şekerlerden bahsedince.Şekerlere yazılacak yazıları da hazırlayım.Tam doğum tarihini yazmak için çıktı alamam ama.Hazır kayıtlı dursun da doğduğu gün alsın eşim çıktısını.Kağıt rengini de lila seçtim.Pembe bisiklete güzel durur.Sence nasıl olur?Beyaz çok klasik duruyor diye almak istemedim.
Sen nasılsın bugün?
Aynen aynenTemizlik falan umrumda değil artık.Eşim süpürüp paspaslıyor sağolsun.Bende tozları alırım basitçe tamam.Hiçbirşey kuzumdan daha önemli değil.Çok rahatsızlanıyorum yorulunca.Birini yapar örgüye tekrar dönerim.2 saat sonra diğerini yaparım oturur dinlenirim.Hepsini peşpeşe yapamam artık.İstesemde yapamıyorum.Çok korkuyorum bişey olacak diye Hifa'ma.Ben yorulunca sessizce duruyor içimde.Seslenince kıpırdıyor.Onu böyle üzmeye,yormaya hakkım yok.O daha minicik. Drla görüştüm az önce.Uzun sürmeyecek sık sık ara verilecekse ve çok yavaş gidilirse sıkıntı olmaz dedi.Yakın mesafe olduğu için olur diyorum dedi.Saatlerce yol gidemezmişim,sıkıntı olabilirmiş.Buna da şükür
hehehe ben de denemedim nasıl olur acaba?
ben de geç kalıyorum canımya sorma. Allahtan müdür bey yok da izinde sorun olmuyor bayramdan sonra dönecek bakalım o zaman nasıl yetişeceğim?
aynen ayşem. boşver sağlık olsun temizlik sonra da yapılır nasılsa.. kaçmıyor ya ev.. biz de kaçmıyoruz.
Ne zaman istersen fikirleşiriz canım.Çok hareket falan kalmıyor 30.haftadan sonra.Gittikçe kağnı moduna bağlıyor insanbende çok şükür iyiyim sadece sabahları
çok yorgun uyanıyorum hiç uyumamış gibiyim..
nazar boncuk bunlar batıl inançlar
çok şükür duaların varlığından ve gücünden eminiz
nitekim efendimiz de bu duaları skça okumuş Allaha emanet olsun bebişlerimiz
bu arada lila güzel seçim zaten odanız lila ağırlıklıydı
yakışır bence maşallah ne güzel her şeyi düşünüyorsun ben sizlerden bu fikirleri
çalmayı düşünüyorum:))
hayırlısı olsun canım sağlıklı olsun da gerisi boş kendine de dikkat et
çok hareketlisin sonra göze batmayasın allaha emanet olasın..
Maşallah.Allah ünv.gittiği günleri de nasip etsin.Darısı bizim kuzuların başına inşallah.kızlar çok mutlu bir haber aldım. Kardeşim fen lisesine yerleşmiş. Ay Allahım sana çok şükürler olsun..
minik tosbağam bile coştu. Emeğimizin karşılığı oldu. inşallah bundan sonra da ipin ucunu salmaz hayırlısı ile işini eline alır..
ben de gidiyorum bayramda büyük ihtimal Rabbim sağlık verirse. 4 saatlik yol zaten. geze geze yollarda dura dura gideriz. Rabbim korusun inşallah hayırlısı ile gider geliriz. hepimiz çok sevindik onlarla bu mutluluğu paylaşmayı çok istiyorum..
Ne zaman istersen fikirleşiriz canım.Çok hareket falan kalmıyor 30.haftadan sonra.Gittikçe kağnı moduna bağlıyor insan
Maşallah.Allah ünv.gittiği günleri de nasip etsin.Darısı bizim kuzuların başına inşallah.
Aman canım yolda çok yavaş gidin.En ufak kasılma doğumu başlatabilir bundan sonra dedi az önce dr.Yarım saatte bir mola verip yürümeyi unutma.Damartıkanıklığı olabilirmiş.Hatta arkada ayaklarını uzatarak gidebilirsin.
Kızlar Butikbebe'den 2 takım aldım oğluma bakın güzellermi ?
Bedenleri küçük gibime geldi bide altlar pijamalı olduğu için 9 ay aldım.
İlk defa görmeden alıyorum bakalım inşaallah pişman olmam.
Bide kocamın lafını dinlemeyeyeim inşaallahhhh :=)
Fikirlerinizi bekliyorum şekerlerrrı
Teşekkürler canım yedik afiyetleinan canım ben de hep öyle dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsinler de ama normal olur ama sezeryan olur. Rabbim sağlık versin hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah..
iyi olmana sevindim canikom. eşinle oğlunla yemeğinizi de yiyin aile tablosu işte. arada içerden o da katılır size..
oy oy yerim ben onun cicilerini. pek tatlılar canım ya güle güle iyi günlerde kullanın inşallah..
olmazsın canım merak etme ben çok aldım ordan. hatta ben geceliğimi bile internetten aldım. dolandım dolandım istediğim gibi bulamadım. ................. dan aldım. tam da istediğim gibi çıktı. sadece bedeni kestiremedim. sağolsunlar hemendeğiştirip yolladılar.
ipekcim canım bak araştırdım dediğini.. istersen oku..
Gebelikte (hamilelikte) suyun gelmesi nasıl anlaşılır?
Su gelmesi bazen çok bol şekilde sanki bacağından aşağıya bir bardak su dökmüş gibi fazla olabilir, bu durumda anne kolaylıkla suyunun geldiğini anlayabilir. Bu esnada annenin giysileri, oturduğu yer veya yatağı ıslanabilir. Su geldiğinde veya su gelmeden önce sancı olabileceği gibi hiç sancı olmayabilir de. Sancı olmaması su gelmesi olmadığı anlamına gelmez. Amnion suyu ılık, berrak bir sudur. Bazen su gelmesi bu kadar şiddetli olmaz, hafif sızıntı veya damlama şeklinde olabilir bu durumda akıntı veya idrar kaçırma ile karıştırılabilir, anne bunu akıntı gibi su geliyor şeklinde ifade eder, annenin bunu ayırt etmesi zordur bu nedenle mutlaka kesin teşhis için doktora başvurmalıdır.
Bebeğin suyunun gelmesi ile vajinal akıntının farkı nedir?
Hamilelikte vajinal akıntı her ayda sık görülen bir durumdur, son aylarda daha fazla olabilir. Akıntı genellikle koyu, yapışkan, bazen kokulu ve az miktardadır. Akıntı asla annenin bacağından aşağıya su dökmüş kadar fazla olmaz ve pantolonunu, yatağını ıslatacak kadar fazla olmaz. Bebeğin amnion suyu aynı normal su gibi akışkandır, rengi berrak hafif sarımsıdır genellikle ancak eğer bebek kakasını yapmışsa koyu kahverengi, yeşil renklerde olabilir. Amnion suyu ılık hissedilir.
SİZE BİŞEY DİYEYİMMİ KIZLAR NAZAR DEĞMEDEN ÖNCE BİR ORTAMA GİRERKEN NAS FELAK OKUYACAKSINIZ YOKSA ALLAH MUHAFAZA DEĞDİKTEN SONRA Bİ SARSIYOR ÖYLE GEÇİYOR.günaydın kızlar...Tükkanı ben açayım bari bugün. Ayşem uyuyor herhalde..
dün iftara gittik kızlar yemekler tuzlu geldi. ellerimde ayaklarımda şişlikler var. tartıya çıktım tam bir kilo fark etmiş
yok yok ben tuzlu yemeyeyim bir daha. ayakkabılar ayağımı sıkıyor ellerimi açıp kapatırken zorlanıyorum..
şimdi hemen dalayım araştırmalara. gebelikte ödemi gidermenin yolları....
ayrıca dün çok baktılar göbüşüme o kadar da bol giydim ama kuzişkom bugün sessiznazar değdirdiler... biraz kuzuma dua okuyayım...
Sevindim Aişem bende korktum acaba kötü çıkarmı diye :26:Çok güzeller.Yakışıklı oğluna çok yakışacak eminim.Bende butikbebeden aldım giysi,kalitesiz çıkmadı hiçbiri.İnşallah sende memnun kalırsın.
Canım hiç telaş etme.Bebeğin büyüdükçe heryerden hissediyorsun ve aşağıya daha çok yükleniyor kuzun.Bende de oluyor aynı şeyler.Hatta kasık ağrısı çektim dün 1 saatAkıntın kokulu yada rengi koyu olursa dr git.Enfeksiyon demek çünkü bunlar.İnşallah olmaz öyle bişey.
Günaydın kuzum.Ben ve uykuHiiiç bağdaşmıyor bu iki kelime.Tuz yarım saatte etkiliyor artık banada.Tansiyonun için şekerli yemeye çalış,tuz gibi şişlik yapmıyor en azından.Aman bol bol oku kuzum.Tosbaamız eski haline dönsün inşallah.Annemde karnımın çok dikkat çektiğini söyledi,korktum nazar değer diye.
:18::18::18:
Aişem şimdi siz 2 hafta öndesiniz o zaman 36.haftandasın amanınn kız doğurmana sayılı haftalar kalmışşşş eğer 38.haftanda doğurursan 2 haftacıkkkkkDün çok rahatsızlandım ben.Tansiyonum,nabzımda iyiydi ama çok kötüydüm.Yatağıma uzanamadım takatsizlikten.Kasıklarımdaki ağrı hala sürüyor.Kramp şeklinde değil ama sızılar hiç kesilmedi.Her geçen gün ağrılar değişiyor.:18::18::18::18::18:
Rabbim yardımcımız olsun.
Yarın arefeymiş.Bugün dank etti kafama.Hamile de olsam bu eve gelen-giden olacak.Baklava açamam ama en azından börek yapıp atayım kenara.Çok rahatsızlanırsam dünkü gibi, eşime yiyecek bişeyler hazır olsun.Eksikleri akşam eşimle alırız marketten.Konsantre meyve özlerinden alayım diyorum.Sıcakta ikram iyi olur,hemde bana kolay olur.
Bugün vitrinin örtülerini değiştireyim ve tozunu alayım. Yıkanacakları, ütülenecekleri halledeyim.Zaten yavaş yavaş derken ancak biter bugün.Yarın da eşimle evi silip süpürdükmü tamamdır.
Midem için bi renie içiyim ben.Yine azdı alev alev yanıyor...
Teşekkürler teyzesi.inşallah rabbbim nasip eder ümidini yitime Müslüman
ümitsiz olmaz..moralini bozma bol bol dua ediver allah şifa göndersin..
maşallah çok şirinler renklerine de bayıldım
sağlıkla içinde büyüsün hayırlı olsun güle güle kullansın...
günaydın canım maşallah erkencisin
işe kaçta başlıyorsun
canım Allah nazarlardan korusun millette de ne göz var:))
bana da tuzlu yeme demişti ama o kadar tuza alışmışım ki
tuzsuz yiyemiyorum bana herşey tatsız geliyor
yanlış hatırlamıyorsam ben tuzlu çok tüketiyorum dediğimde
bana o zaman limonuda çok tüket demişti..
günaydın ayşe ne haber nasılsın?
inşallah ihlas felak nas bolca okuyun
rabbimin izniyle bebişlerinize bir şey olmaz...
Maşaallah kzuummmm inşaallah devamıda güzel gelirrrkızlar çok mutlu bir haber aldım. Kardeşim fen lisesine yerleşmiş. Ay Allahım sana çok şükürler olsun..
minik tosbağam bile coştu. Emeğimizin karşılığı oldu. inşallah bundan sonra da ipin ucunu salmaz hayırlısı ile işini eline alır..
ben de gidiyorum bayramda büyük ihtimal Rabbim sağlık verirse. 4 saatlik yol zaten. geze geze yollarda dura dura gideriz. Rabbim korusun inşallah hayırlısı ile gider geliriz. hepimiz çok sevindik onlarla bu mutluluğu paylaşmayı çok istiyorum..
Allah razı olsun Teyzesi beğenmene sevindimmmmAyyyy bayıldım canım ben bu takımlara
Maşallahh kuzucuklarımıza. güle güle giysin yakışıklı pşamız.
Kızlar hepinizi çok özledm
Tubişim; 37 günlük olmuşsunuz maşallah. Zaman ne çabuk geçiyor.:44: İnşallah şu sarılıktanda tamamen kurtulursunuz.
Öpüyorum seni çok.
Cadiozy ve Ayşecim yolculukla nereye ? Özlemcim sen memlekete gidiyorsun sanırım. ama ayşecim seni kaçırdım nereye acabaHifa nın odasına bayıldım. Ellerne sağlık güzel annesi.
Benimde koca Antalya da kaldı cuma günü gelicek. Nasıl burnumda tütüyor bi bilsenizzBizde Hatay dan Trabzona gidicez inşallah. Ama son kez bi doktora gidicem burda da. Ordaki dktorum yolculuk yapacagım dediğimde bir sakınca görmemişti. Ama ben pimpirikli tekrar gidicem kocam bi gelsinde
Araba yolculugu yapıcaz. Sık sık mola verip yürümek gerekiyormuş. Bizde öyle gideriz artık
Anneannemiz kızımıza çok güzel hırkalar, yelekler dokumuş. Ayy onları gördükçe kuzumu biran önce hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucagıma almak istiyorum.
Kadir gecesindede bol bol dua ettim. Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah..
kızlarrr napiosunuz allahımmm bagarsaklarım berbattt afedersiniz felaket derecede kabızım
inan canım ben de hep öyle dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsinler de ama normal olur ama sezeryan olur. Rabbim sağlık versin hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah..
iyi olmana sevindim canikom. eşinle oğlunla yemeğinizi de yiyin aile tablosu işte. arada içerden o da katılır size..
oy oy yerim ben onun cicilerini. pek tatlılar canım ya güle güle iyi günlerde kullanın inşallah..
olmazsın canım merak etme ben çok aldım ordan. hatta ben geceliğimi bile internetten aldım. dolandım dolandım istediğim gibi bulamadım. ................. dan aldım. tam da istediğim gibi çıktı. sadece bedeni kestiremedim. sağolsunlar hemendeğiştirip yolladılar.
ipekcim canım bak araştırdım dediğini.. istersen oku..
Gebelikte (hamilelikte) suyun gelmesi nasıl anlaşılır?
Su gelmesi bazen çok bol şekilde sanki bacağından aşağıya bir bardak su dökmüş gibi fazla olabilir, bu durumda anne kolaylıkla suyunun geldiğini anlayabilir. Bu esnada annenin giysileri, oturduğu yer veya yatağı ıslanabilir. Su geldiğinde veya su gelmeden önce sancı olabileceği gibi hiç sancı olmayabilir de. Sancı olmaması su gelmesi olmadığı anlamına gelmez. Amnion suyu ılık, berrak bir sudur. Bazen su gelmesi bu kadar şiddetli olmaz, hafif sızıntı veya damlama şeklinde olabilir bu durumda akıntı veya idrar kaçırma ile karıştırılabilir, anne bunu akıntı gibi su geliyor şeklinde ifade eder, annenin bunu ayırt etmesi zordur bu nedenle mutlaka kesin teşhis için doktora başvurmalıdır.
Bebeğin suyunun gelmesi ile vajinal akıntının farkı nedir?
Hamilelikte vajinal akıntı her ayda sık görülen bir durumdur, son aylarda daha fazla olabilir. Akıntı genellikle koyu, yapışkan, bazen kokulu ve az miktardadır. Akıntı asla annenin bacağından aşağıya su dökmüş kadar fazla olmaz ve pantolonunu, yatağını ıslatacak kadar fazla olmaz. Bebeğin amnion suyu aynı normal su gibi akışkandır, rengi berrak hafif sarımsıdır genellikle ancak eğer bebek kakasını yapmışsa koyu kahverengi, yeşil renklerde olabilir. Amnion suyu ılık hissedilir.
yatamaz ki bizim kız.. yatak batıyor herhalde. :))) alışkanlık canım erken kalkmaya alışmışsın fazla uykucu da değilsin.
iyi olun da önemli olan bu....iyisiniz dimi canım?
okudum canım hepsini okudum. biraz biraz hareket ediyor. bazen çok kuduruyor bazen de böyle sakin..bir de ben dün geç yattım dinlenemedik kuzucuk da hissediyor sanki. ben yorgun olunca o da sakin duruyor...
Dün çok rahatsızlandım ben.Tansiyonum,nabzımda iyiydi ama çok kötüydüm.Yatağıma uzanamadım takatsizlikten.Kasıklarımdaki ağrı hala sürüyor.Kramp şeklinde değil ama sızılar hiç kesilmedi.Her geçen gün ağrılar değişiyor.:18::18::18::18::18:
Rabbim yardımcımız olsun.
Yarın arefeymiş.Bugün dank etti kafama.Hamile de olsam bu eve gelen-giden olacak.Baklava açamam ama en azından börek yapıp atayım kenara.Çok rahatsızlanırsam dünkü gibi, eşime yiyecek bişeyler hazır olsun.Eksikleri akşam eşimle alırız marketten.Konsantre meyve özlerinden alayım diyorum.Sıcakta ikram iyi olur,hemde bana kolay olur.
Bugün vitrinin örtülerini değiştireyim ve tozunu alayım. Yıkanacakları, ütülenecekleri halledeyim.Zaten yavaş yavaş derken ancak biter bugün.Yarın da eşimle evi silip süpürdükmü tamamdır.
Midem için bi renie içiyim ben.Yine azdı alev alev yanıyor...
kızlar çok mutlu bir haber aldım. Kardeşim fen lisesine yerleşmiş. Ay Allahım sana çok şükürler olsun..
selam kızlarrrr... nasılsınız bakalım?
biz iyiyiz hamd olsun.
Ramazan dolu dizgin devam ediyor.
son günler. bir ramazan daha bitti
sizler nasılsınız bakalım?
biz bugün 37 günlük olduk hamd olsun.
40 ımızın çıkmasına çok az kaldı.
bugün sağlık ocagına gittik. aşımızı olduk.
yusuf paşam 5.200 gr olmuş maşallah
boyu da 55 cm olmuş.
dr amcamız çok begendi gelişimini.
sarılıgı devam ediyor gibi.isterseniz bir defa daha ölçtürün sarılıgını dedi.
çocugumu deldirmek istemiyorum artık.sürekli kan alıyorlar.
ama bu 2 gündür şaşılıcak derecede hızla azalmaya başladı.
inşallah bayramda çok daha yakışıklı olucak kuzum
Ramazandan sonra daha sık gelicem inşallah.
hepinizi çok çok öpüyorum. Allah'a emanet olun kuzucanlarrr
Kızlar eşimin DGS sınavı açıklandı baya güzel yamış ama devlet okulu için puanı eksikkkiki gün önce açıklandı ama unuttum size yazmayı. Burda özel bir okulda bilgisayar mühendisliği geliyor yıllığı 23 bin
Birde bilgisayar öğretmenliği giliyor oda özel okul ama % 50 burslu olacak yıllığı 10 bin.
Vel hasılı kelam sizden dua bekliyoruz bu bebişimizin kısmetiydi o gelmeden hayırlısıyla başlaması gerkekiyordu seneya bebebkle hazırlanması zor olur diye. Bizde işyerinde eşimin maaşının iyleştirilmesi gibi bir durum varrr ne olur dualarınızda bizi unutmayın hayırlısıyla olsun artık eşim hak ediyor.
En iyisi kadroya alınması diyorum ben çok dua ettim bu mübarek günlerde AİŞEM senin eşinede dualar ediyorum işi için.
kızz cocuğu parmaklayıp durma
gecicek Allah ın izniyle
sende baya bi toparlamışsın anladığım kadarıyla cılgınca işleri bribirine karıştırmıyosun gibi artık
hadi gelll özledik senii
canım hayırlısı olsun hakkınızda dilerim bebeğinizin şansı olsun herşey...
Kızlar hemoroit için yeni bişey deniyorum her sabah kahvaltıda yediğim ZEYTİNLERİN çekirdeğinide yutuyorum nerden baksanız 10 gün oldu binbir kere maşaallah baya iyi geldi.
bide sabahları aç karnına ılık ballı su içiyorum kabızlık için.
doktorum daha geçen gün magnezyum ilacı verdi barsaklarınıda düzeltir dedi ama yanı sıra gyne ferro diye bir demir ilacı vedi oda bende kabızlık yapıyordu bundan önceki gebeliğimde kullanmıştım.
Ama şimdi maşaallah iyiyim sizede yazayım dedimmm
Birde mübarek günlerde hep dua edelim birbirimize.
bizim birbrimize yaptığımız dualar kalkan gibi korur bizi.
Önce ümmeti muhammede dua ediyorum herzaman.
deep taydin cevo ssirin kevok piha tuğra34 mervanurr kızlar aklıma geldikçe sizlerede dualar ediyorum.
Kadir gecesinde bile dualar ettim hepinize.
Gebe olanalrımızda sağlıkla bereketle huzurla nurla kucaklarımıza alırız inşaallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?