- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.381
3-6 iyidir diğerini 9-12 alınca kafam karıştı canım.İnşallah sende bu haftaları görürsün de gönlüne göre alırsın kuzunun eşyalarını.
Çok şükür bugünümüze şulecim.İshali atlattık çok şükür.Allah kimseye yaşatmasın çok zor
Sabah biraz uzanınca daha iyi oldum dünkü üşütmeden dolayı.Evi toparladım,çamaşır yıkadım astım.Malum akıntı temiz çamaşır bırakmıyor çekmecedeBiraz sonra annem gelecek orucu dün gece patlatmış,çarşıdaki işlerini halledecek.O gelinceye kadar şapkamızı bitireyim dedim bende.Bitince resmini yükleyeceğim.Çok şirin olacak gibi görünüyor
Sende iyisin inşallah,varmı bulantı falan.İnşallah olmaz hiç
Allah iyiliğini versin emiArabamı kız bu? Olmadı rot-balans ayarlarını,frenlerini de kontrol ettirseydin minik tosbaanın
3-6 aydayken hala havalar soğuk olacak o yüzden doğru seçmişsin bence.Nisan Mayıs bile soğuk onlar için.Benimde seçimlerim hep büyük beden oldu.Varsın 2-3 ay büyük giysin,küçük olup da hevesimi alamadan kaldırmaktansa dedim hep.6-9 ve 9-12 grubundan hep yazlık aldım ben.Eylül'de doğunca giyebilsin diye.
Evet canım gireceğim bende randevumu aldım bile
Teşekkürler
Allah Allah aslında önmeli bir usg herkes önemle çektiriyor ama demekki unutmuş bıraktınmı o doktoru bırak bence
Hafta sonumuz berbat geçti özellikle dün eşimle baya bir kavga ettik hemde saçma sapan bişeyler yüzünden aslında asla konuşmmam gerekirdi sonrasında ma akşam yemeğe davetliydik ordada bişey yapmamama rağmen bardakları kırdımmm
Sinirim geçmemişti açıkçası ama isteyerekte olmadı.
Neyse sonra özür diledi ama ben hala kızgınım elin iki kuruş etmez kadını için tartıştı benimle.
Birde bebişimize bişeyler almaya çıkmışız tabi bende şarteller attı 2 sate yakın konuşmadım en sonunda iki parça bişi alıp çıktık.
çok deli oldum sinirden çokkk
Hımmm oh seninki ne iyiymiş Meleğim yaaaaaa benim hastanede 300 tl istedilir ama ben başka çektiren arkadaşımın çektiği hastanede çekeceğim 170 tl ye.
Doktorumda ölçümleri yapıyor her gittiğimde Maşaallah hiçbir sorun çıkmadı şimdiye kadar ama yaptırmam gerektiğini anladım
Teşekkürler tatlımm
evet Şulecimmm sırrı mırrrı kalmadı yerim ben onun dötünüüüüüüüüü ....sunuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Çokmu ayıp ettimmm
Amannnn yerim ben oğlumu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allahım sağlıkla kucağımıza versin USG taramasınında sonuçlarını sağlıkla alaydım içim rahat ederdi
İnşaallah herşey yolunda gider sağlıkla hayırlısıyla normal doğruruz
Ne alırsan al zevkle oluyor zaten.Tek beşik de alsan,ev de döşesen insan bakmaya bile doyamıyorum.Günde 10 kez girip bakıyorum eşyalarına.
İnşallah olmaz bulantın.Halsizlik için de enerji veren şeyler yemeye bak.Enerji içecekleri değil tabi.Pekmez,bal,ceviz,badem,meyve gibi.Halsizlikler 9 ay devam ediyor maalesef.Arada azalsa da hiç kaybolmuyor.En az halsizlik bende o bile eski enerjin gibi olmuyor.Dün akşam 5e kadar evde uzandım.Sadece 1 mağazaya girdik,eşim 2 pantolon denedi ve birini aldı çıktık.Bir de yarım saat market dolaştık zannedersinki sabahın 9undan beri koşturuyorum.Betim benzim attı yorgunluktan.Alışverişlerini sakın son aylara bırakma.7'den sonrası çok zor oluyor..
evet canım sola yatmak kesinlikle işe yarıyormuş ben de test ettim onayladım :) doktorum her gittiğimde söylüyor zaten sol yanına yatmaya çalış diyor. ama bazen sırtım çok ağrıyor gece sırt üstü uyanıyorum çok şükür şimdiye kadar fenalaşmadım. baskıdan dolayı tansiyon düşüyormuş ya...
çok nazlı canım ya öyle bir saklanmış ki görsen aman yüzümü görmesinler der gibiydi ayaklar eller hepsi yüzün önünde. doktor da göstermiyecek yine yüzünü dedi adam da öğrendi artık
canım ben toplamda 9 kilo aldım şuana kadar..göbeğim çok yukarda değil erkek b ebekler daha yukarda dururmuş.
bende de popo çıktı bak.28den sonra hızlı büyüyor canım. 3 haftada bebek 700 gr almış. sadece tansiyonum düşüyor canım sıcaklardan. kalbim hızlanıyor fazla yürüyünce ayaklarım acıyor sadece. onun dışında çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz..
hepimiz hayırlısı ile kucağımıza alırız inşallah canım yavrularımızı.
evet canım hergün çalıştık biz. bir hafta boyunca..bak benimki hala nazlı yüzünü bile göstermiyor..ah bu sıpalar.
Kizlar selam gunaydin diyecegim gerci benim icin pek gunaydin deil. Gece sabaha kadar hic uyuymadim niye anlamadim hamilelikten sonra ilk kez kahve ictim ondan mi bir de bi turlu pozisyon bulamadim karnim sert gibiydi ve sola yatiom acio artik saga don sanki karnimin ustune yatiryorum 90 derece dik yatamiyorum bidik basliyor tekmeye. Bir de bu gece bidik sabaha kadar pit pit etti haliyle uykuya konsantre olmadim. Bidik bir de cogunlukla hatta belki de hep ultrasonda da ole cikti yere paralel altta uzaniyor kasiklara epey alttan vuruyor normal ama sanirim. Biz de durum bu
hehehe rot balansonlara da baktırayım haklısın canım
Ayşem şapkanızı merakla bekliyorum.. ben daha bitiremedim örgüleri. çocuk doğunca biter artık
Bıraktım hemen.Nasıl böyle bi konuyu atlar.Üstelik ben bu kadar zor bi dönem geçirirken özellikle söylemesi gerekmezmi?Allah Allah aslında önmeli bir usg herkes önemle çektiriyor ama demekki unutmuş bıraktınmı o doktoru bırak bence
Hafta sonumuz berbat geçti özellikle dün eşimle baya bir kavga ettik hemde saçma sapan bişeyler yüzünden aslında asla konuşmmam gerekirdi sonrasında ma akşam yemeğe davetliydik ordada bişey yapmamama rağmen bardakları kırdımmm
Sinirim geçmemişti açıkçası ama isteyerekte olmadı.
Neyse sonra özür diledi ama ben hala kızgınım elin iki kuruş etmez kadını için tartıştı benimle.
Birde bebişimize bişeyler almaya çıkmışız tabi bende şarteller attı 2 sate yakın konuşmadım en sonunda iki parça bişi alıp çıktık.
çok deli oldum sinirden çokkk
Bende duydum bunu.Emziği de biberonu da 3.aydan sonra verin diyorlar.İlaç için falan lazım olur diye alacağım bende.Annemle çıkarsam çarşıya alırım bugün onu da.aysecim bende bakayım kaşık alıcaktım ben de ilk etapta emmezse kaşıkla süt vrin diyorlaaar heemn biberonu vermeyın almışken ondan alayım teşekkürler
Sıcağa girince rengi değişiyor Özlemcim.Bi anlık dikkatsizlik olmuyor çok güzel bi tedbir aslında.Bi süre sonra hangi tonda olması gerektiğini öğreniyorsun kolay oluyor yemek yedirmek.Acemiliğimizi hafifletecek herşeyi bulundurmak lazım.Hamilelikten daha zor günler bekliyor bizi.:18::18::18::18::18::18::18:fiyatı iyiymiş ama ben duymamıştım daha neler öğreneceğim bakalım.. hemen inceleyeyim ben de.
Teşekkürler melekcim.Dinlenmek benim karakterime ters ama bakalım deneyeceğim
Günaydın canım.Aynen öyle.Herşeyden etkilenir olduk artık.Patiğe girmedim daha ama inan pencere-cam kapalı sıcacık oturuyorum evde.
Kürleri de var incirinde keçiboynuzununda ama biz eşimle kür yapmadık.Ben inciri,eşimde keçiboynuzunu her akşam 3-4 tane yedik.
Biz kür olarak btç kürü (kendime) ve çakşır ot kürü (eşime) yaptık.Zaten 2 kürü aynı anda yapmayın diyor Saraçoğlu da.Sorunumuz yoktu sadece desteklemek,fazla beklememek için yaptık bunları da.Rabbim de ol dedi oldu kuzumuz.Cadiozy'nin dediği ovulasyon testleriyle de yumurtlama günlerimi takip ettim.İnşallah seninki de hemen olur.
Eki Görüntüle 772536 Bundan örüyorum kız ben.Çok basit.Tek tığla 2-3 saatte bitti patikleri.Şapkası da öyle.Kulaklarını yapcam şimdi.Sen çalışınca akşama haşatın çıkıyordur tatlım.Evde olsan biter hemen.El kadar örgüler zaten.
Bıraktım hemen.Nasıl böyle bi konuyu atlar.Üstelik ben bu kadar zor bi dönem geçirirken özellikle söylemesi gerekmezmi?
Sinirler geriliyor canım.Sıcak,hamilelik hepsi üstüste geliyor.Fazla uzatmamak da en iyisi aslında.Sonradan geri dönüşü de zor olur küslüğünFelak ve Nas oku ikinize de hergün.Nazar,büyü,şeytan girmesin aranıza.
Bende duydum bunu.Emziği de biberonu da 3.aydan sonra verin diyorlar.İlaç için falan lazım olur diye alacağım bende.Annemle çıkarsam çarşıya alırım bugün onu da.
Sıcağa girince rengi değişiyor Özlemcim.Bi anlık dikkatsizlik olmuyor çok güzel bi tedbir aslında.Bi süre sonra hangi tonda olması gerektiğini öğreniyorsun kolay oluyor yemek yedirmek.Acemiliğimizi hafifletecek herşeyi bulundurmak lazım.Hamilelikten daha zor günler bekliyor bizi.:18::18::18::18::18::18::18:
Günaydın canım.Uyutmadımı seni bıdıkKizlar selam gunaydin diyecegim gerci benim icin pek gunaydin deil. Gece sabaha kadar hic uyuymadim niye anlamadim hamilelikten sonra ilk kez kahve ictim ondan mi bir de bi turlu pozisyon bulamadim karnim sert gibiydi ve sola yatiom acio artik saga don sanki karnimin ustune yatiryorum 90 derece dik yatamiyorum bidik basliyor tekmeye. Bir de bu gece bidik sabaha kadar pit pit etti haliyle uykuya konsantre olmadim. Bidik bir de cogunlukla hatta belki de hep ultrasonda da ole cikti yere paralel altta uzaniyor kasiklara epey alttan vuruyor normal ama sanirim. Biz de durum bu
Her zaman yardımcı oluruz canım.Bi not defteri bi kalem yazar-siler durursun listeyi merak etmeinşallah canım ramazandan sonra yavaş yavaş almayı düşünüyorum
tabi daha ne alacağımı bilmiyorum
sizlerin listelerine ihtiyacım olucak ayrıca cinsiyetimizde
belli oldumu inşallah almaya çalışırım..
benim tansiyonum çok düşüyor ve de halsizlik
var rabbim şifa göndersin kolaylaştırsın işlerimizi amin..
Günaydın TuğracıımmGunaydın hanımlarrrrrrr
Benim o kocamı Allah bildiği gibi yapsın sinirden ağlayacağım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeter ya bişeyide istediğim zaman alayım yapayım yeter ya beni hiç dinlemez sözüm beş kuruş etmez ya
kızlar dedim ya 2 ürün beğendim alacağım alamadım çünkü kampanya bitmişşş dün almadı karttan dolayı bugün halledecektik bugünde yok işte yok yokkkk
Bizimle dün ilgilenseydi alırdıkkk ancak net başında otırsunn Allahım ya
Olmaz,bizde olmadı yani.BTÇ kürü yaparken incir yedim ben.Eşime de çakşır kürü yedirirken keçiboynuzuna devam etti.O ay oldu.Çok abartmadan yersen kiste falan da çevirmez merak etme.Aysecim cnm tavsiyeleer icin sagol cnmm.bal tarcin karisimini inciri yerken yapabilirmiyim yada esim hem keci boynuzu yerkn hmde o otu yapsak bir sorun olur mu cnm
Eki Görüntüle 772536 Bundan örüyorum kız ben.Çok basit.Tek tığla 2-3 saatte bitti patikleri.Şapkası da öyle.Kulaklarını yapcam şimdi.Sen çalışınca akşama haşatın çıkıyordur tatlım.Evde olsan biter hemen.El kadar örgüler zaten.
Bıraktım hemen.Nasıl böyle bi konuyu atlar.Üstelik ben bu kadar zor bi dönem geçirirken özellikle söylemesi gerekmezmi?
Sinirler geriliyor canım.Sıcak,hamilelik hepsi üstüste geliyor.Fazla uzatmamak da en iyisi aslında.Sonradan geri dönüşü de zor olur küslüğünFelak ve Nas oku ikinize de hergün.Nazar,büyü,şeytan girmesin aranıza.
Bende duydum bunu.Emziği de biberonu da 3.aydan sonra verin diyorlar.İlaç için falan lazım olur diye alacağım bende.Annemle çıkarsam çarşıya alırım bugün onu da.
Sıcağa girince rengi değişiyor Özlemcim.Bi anlık dikkatsizlik olmuyor çok güzel bi tedbir aslında.Bi süre sonra hangi tonda olması gerektiğini öğreniyorsun kolay oluyor yemek yedirmek.Acemiliğimizi hafifletecek herşeyi bulundurmak lazım.Hamilelikten daha zor günler bekliyor bizi.:18::18::18::18::18::18::18:
Günaydın canım.Uyutmadımı seni bıdıkAllah hareketlerini azaltmasın inşallah.O da bi nimet.Hareketlerini say dediklerinde gerek duymayalım inşallah.İlerdeki haftalarda heryerden vuracak Şaşıp kalacaksın karnındaki deniz dalgalanmalarına
Her zaman yardımcı oluruz canım.Bi not defteri bi kalem yazar-siler durursun listeyi merak etme
Dün bi akrabadan olmazsa olmazlar arasına bebefon alınması gerektiğini duyduk.Çok gerekli değildir diye düşünmüştüm aslında.Kafamı karıştırdı sözleri.Doğduktan sonra bile bitmeyecek sanırım bu liste
Günaydın Tuğracıımm
Sen hamiş bi bayansın.Sakin ol bakıyım.Bi abdest al kalk,derin nefesler al ver.
Erkekler hep sinir eder zaten bizleri.Alış artık buna.Daha güzelleri,daha uygun fiyatlıları denk gelir onları alırsın sende.Kısmetinizde varsa denk gelir zaten merak etme
Olmaz,bizde olmadı yani.BTÇ kürü yaparken incir yedim ben.Eşime de çakşır kürü yedirirken keçiboynuzuna devam etti.O ay oldu.Çok abartmadan yersen kiste falan da çevirmez merak etme.Şifa olsun inşallah olursun innnşallahh
Günaydın canım.Uyutmadımı seni bıdıkAllah hareketlerini azaltmasın inşallah.O da bi nimet.Hareketlerini say dediklerinde gerek duymayalım inşallah.İlerdeki haftalarda heryerden vuracak Şaşıp kalacaksın karnındaki deniz dalgalanmalarına
Her zaman yardımcı oluruz canım.Bi not defteri bi kalem yazar-siler durursun listeyi merak etme
Dün bi akrabadan olmazsa olmazlar arasına bebefon alınması gerektiğini duyduk.Çok gerekli değildir diye düşünmüştüm aslında.Kafamı karıştırdı sözleri.Doğduktan sonra bile bitmeyecek sanırım bu liste
Günaydın Tuğracıımm
Erkekler hep sinir eder zaten bizleri.Alış artık buna.Daha güzelleri,daha uygun fiyatlıları denk gelir onları alırsın sende.Kısmetinizde varsa denk gelir zaten merak etme
Olmaz,bizde olmadı yani.BTÇ kürü yaparken incir yedim ben.Eşime de çakşır kürü yedirirken keçiboynuzuna devam etti.O ay oldu.Çok abartmadan yersen kiste falan da çevirmez merak etme.Şifa olsun inşallah olursun innnşallahh
Son bir haftadır tadımız yok Allah biliyo hep birşeyler çıktı.
Dünde bizim eve yakın bi mağazaya girdik tanıdık bi kız çalışıyor orda boşanmak üzere ama kendi elleriyle yuvasını yıktı bunu biliyorum annesiş kız kardeşi bile onu suçlu buluyor düşün gerisini.
Her neyse bebişi felan sorau tabi ebnim aklım ahiç nazar olacağımız gelmedi ordan çıktık çok sürmeden başladık zaten.
Tabi ben o arada defalarce nas felak okudum hemde durmadan ama öyle bir elektirik varki aramızda anlatamam.
hala kahvaltı yapmadım ben yavrucumda tekmeleyip duruyor en iyisi bişeyler yiyelim biz.
Nede ols alaışveriş hevesimizi hep kursağımızda koyuyor babası.
Dünde yanısı olsu lcw da çok güzel ürünler buluyorum gayet güzel ürünler dün girmedim bile oraya.
Benimde kötü bir huyum var tartışınca suratını görmek sesini dutmak istemem ama o hiçbirşey olmamış gibi etrafımda döner durur
Sırf kavga ettik diye bütün emeğim o sıcakta dışarı çıkmam zayi olsu.
Helede kadir gecesinin sabahında
Aysecim cok sukur insallah hep hareketli olsunlar. ben yatis pozisyonu bulamiyorum sorun o sola yatsam olmuyo saga yatsam olmuo boynum agriyor. Benim bidik hep yere paralel duruyor altta dr bisey demedi 27 haftada normal sanirim senin dogum pozisyonu almis miydi aldiysa ne zaman?
Günaydın Tuğracıımm
Nazar değmiş size belliki.Bizde 2 yabancıyla 1 saat muhabbet edelim kesin tartışırız.
Alışveriş konusunda erkeklerin bizim kadar hevesli olmasını bekleme canım.En ilgilisi bile 10 dk sonra hadi bitmedi demeye başlıyor.Bende tek başıma yada annelerle falan geziyorum.O öyle ellerini göğsüne bağlayıp da gözlerini devirmeye başladı aldıklarımı da bırakıp homurdanarak çıkıyorum mağazadan.Hatta gıcıklık olsun diye aynı ürünü gidip pahalısını almayı bile düşünüyorum.O yüzden git kendin dolaş,tezgahtarlar bile eşlerden daha sevimli oluyor alışveriş yaparken.Hepsi aynı yani bunların.Beslenme-banyo gibi ıvır zıvırlara 1000tl harcamışız biz.Yeter bu kadar fazlasına gerek yok diyor.Neyi fazladan aldımki bugüne kadar dedim.En hesaplısını,en kullanışlıısını denk getirdim hep.Bende bilirdim bi emziğe 25tl para vermeyi.Ucuzunu aradık bulduk netten.Haklısın diyor ama insanın da canı sıkılıyor.Oda süslemelerine tül-boncuk alırken bile yetmezmi artık dedi.Ağladım arabada.Bende bilirdim organizasyon şirketlerine 300tl verip süsleyin demesini dedim.50-60 tl ile evde kendim uğraşarak hem ucuza getirmeye,hemde zevkime göre olmasını sağlamaya çalışıyorum dedim.Daha bunun gibi neler neler.Dün bebefonu mutlaka alın diyor bi akrabamız,olur diyor o da.Nasıl oluyormuş dedim.En az 150tl vercek şimdi ona.Ama işte lazımmış diyorsun alıyorsun.Napacan başka
ayyyy pek şeker ya çok tatlı.. tığ işi çabuk oluyor ben de şapkayı tığla örmeyi planlıyorum canım.Eki Görüntüle 772536 Bundan örüyorum kız ben.Çok basit.Tek tığla 2-3 saatte bitti patikleri.Şapkası da öyle.Kulaklarını yapcam şimdi.Sen çalışınca akşama haşatın çıkıyordur tatlım.Evde olsan biter hemen.El kadar örgüler zaten.
kesinlikle ben de destekliyorum çarşafla filan. iyi oluyor.32.haftanın içindeyken döndü benimki canım.Son haftaya kadar yolu var demişti ebe.Benimkide hep toto üstü oturuyordu.Uyku için bi yastık gördüm ben.Resmini paylaşayım.Almasan bile çarşafı böyle katlayıp destek yapabilirsin karnına.
Eki Görüntüle 772541
Ben yapıyorum arada.Çok rahat oluyor.Bi tarafa yığılıp kalınca acıtıyor canımı
Sağolasın tatlım inşaallah canım inşaallah buluruz elbet önemli olan huzurumuz Rabbim hanelerimizden bereketini huzurunu nurunu eksik etmesin ziyede etsin...ayyyy pek şeker ya çok tatlı.. tığ işi çabuk oluyor ben de şapkayı tığla örmeyi planlıyorum canım.
ben bir tane hırka öreyim dedim yakadan başlamalı bütün örülüyor ama ikicik dürtsem sonra yoruluyorum gidiyorum yatmaya.
bir tane yelek ördüm bir tane hırka öreyim dedim. patikle şapka da öreyim diyorum ama bakalım inşallah bitirebilirim.gerçi iki karış ama işte örmeyince bitmiyor.
anladım canım ben de alayım o kaşıklardan. pek kullanışlıymış..
ayyy dimi canım ya şimdi oy aman yoruldum filan diyoruz o zaman yoruldum desen de anlamayacak ki. sen verirsen doyacak yoksa aç..yatırırsan uyuyacak tamamen bize bağlı olacaklar..ama birkez kokladık mı hepsini unuturuz
kesinlikle ben de destekliyorum çarşafla filan. iyi oluyor.
karapisso
canım sakin ol ne olur üzme kendini değmez Ayşem çok doğru demiş. erkekler işte hepsi aynı. sıkma canını..minik zeytini de üzme olur mu? ben de üzülüyorum öyle kaçırınca.. nasip değilmiş kuzum daha güzelini daha iyisini daha uygununu bulursun elbet.. daha doğmadı da zeytin.. yavaş yavaş tamamlarsın eksikleri sıkma canını..
Sağolasın tatlım inşaallah canım inşaallah buluruz elbet önemli olan huzurumuz Rabbim hanelerimizden bereketini huzurunu nurunu eksik etmesin ziyede etsin...
Allah razı olsun kuzum siz nasılsınız bakalım fıstığın nasıl.
Maşaallah benim oğlum konuşunca vecap veriyor anasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?