Bol bebiş topiği

Kizlar selam gunaydin diyecegim gerci benim icin pek gunaydin deil. Gece sabaha kadar hic uyuymadim niye anlamadim hamilelikten sonra ilk kez kahve ictim ondan mi bir de bi turlu pozisyon bulamadim karnim sert gibiydi ve sola yatiom acio artik saga don sanki karnimin ustune yatiryorum 90 derece dik yatamiyorum bidik basliyor tekmeye. Bir de bu gece bidik sabaha kadar pit pit etti haliyle uykuya konsantre olmadim. Bidik bir de cogunlukla hatta belki de hep ultrasonda da ole cikti yere paralel altta uzaniyor kasiklara epey alttan vuruyor normal ama sanirim. Biz de durum bu

3-6 iyidir diğerini 9-12 alınca kafam karıştı canım.
Olsun inşaallah giyerlar eskitirler sağlıkla

:))) inşallah o da sorunsuz olucak amin canım
rabbim cümlemize sağlıklı çocuklar nasip etsin
hem sen neden eşine sinirleniyorsun
şimdi oğluşunuda germişsindir
canım benim kendine dikkat et erkek milleti işte:))

inşallah canım ramazandan sonra yavaş yavaş almayı düşünüyorum
tabi daha ne alacağımı bilmiyorum
sizlerin listelerine ihtiyacım olucak ayrıca cinsiyetimizde
belli oldumu inşallah almaya çalışırım..
benim tansiyonum çok düşüyor ve de halsizlik
var rabbim şifa göndersin kolaylaştırsın işlerimizi amin..

Sagol cnm Rabbim kolay dogumlar nasip etsin masallah bebisine

zaten gece yatınca başlıorlar canım. rahat ortam tabi. sallantı yok benimki de öyle.
ben hergece aynen cebelliyorum bir türlü rahat edemiyorum döne döne uyuyakalıyorum.

hehehe rot balans onlara da baktırayım haklısın canım
Ayşem şapkanızı merakla bekliyorum.. ben daha bitiremedim örgüleri. çocuk doğunca biter artık
Bundan örüyorum kız ben.Çok basit.Tek tığla 2-3 saatte bitti patikleri.Şapkası da öyle.Kulaklarını yapcam şimdi.Sen çalışınca akşama haşatın çıkıyordur tatlım.Evde olsan biter hemen.El kadar örgüler zaten.

Bıraktım hemen.Nasıl böyle bi konuyu atlar.Üstelik ben bu kadar zor bi dönem geçirirken özellikle söylemesi gerekmezmi?
Sinirler geriliyor canım.Sıcak,hamilelik hepsi üstüste geliyor.Fazla uzatmamak da en iyisi aslında.Sonradan geri dönüşü de zor olur küslüğün Felak ve Nas oku ikinize de hergün.Nazar,büyü,şeytan girmesin aranıza.

aysecim bende bakayım kaşık alıcaktım ben de ilk etapta emmezse kaşıkla süt vrin diyorlaaar heemn biberonu vermeyın almışken ondan alayım teşekkürler
Bende duydum bunu.Emziği de biberonu da 3.aydan sonra verin diyorlar.İlaç için falan lazım olur diye alacağım bende.Annemle çıkarsam çarşıya alırım bugün onu da.

fiyatı iyiymiş ama ben duymamıştım daha neler öğreneceğim bakalım.. hemen inceleyeyim ben de.
Sıcağa girince rengi değişiyor Özlemcim.Bi anlık dikkatsizlik olmuyor çok güzel bi tedbir aslında.Bi süre sonra hangi tonda olması gerektiğini öğreniyorsun kolay oluyor yemek yedirmek.Acemiliğimizi hafifletecek herşeyi bulundurmak lazım.Hamilelikten daha zor günler bekliyor bizi.:18::18::18::18::18::18::18:

Benim o kocamı Allah bildiği gibi yapsın sinirden ağlayacağım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeter ya bişeyide istediğim zaman alayım yapayım yeter ya beni hiç dinlemez sözüm beş kuruş etmez ya
kızlar dedim ya 2 ürün beğendim alacağım alamadım çünkü kampanya bitmişşş dün almadı karttan dolayı bugün halledecektik bugünde yok işte yok yokkkk
Bizimle dün ilgilenseydi alırdıkkk ancak net başında otırsunn Allahım ya

Aysecim cnm tavsiyeleer icin sagol cnmm.bal tarcin karisimini inciri yerken yapabilirmiyim yada esim hem keci boynuzu yerkn hmde o otu yapsak bir sorun olur mu cnm

Son bir haftadır tadımız yok Allah biliyo hep birşeyler çıktı.
Dünde bizim eve yakın bi mağazaya girdik tanıdık bi kız çalışıyor orda boşanmak üzere ama kendi elleriyle yuvasını yıktı bunu biliyorum annesiş kız kardeşi bile onu suçlu buluyor düşün gerisini.
Her neyse bebişi felan sorau tabi ebnim aklım ahiç nazar olacağımız gelmedi ordan çıktık çok sürmeden başladık zaten.
Tabi ben o arada defalarce nas felak okudum hemde durmadan ama öyle bir elektirik varki aramızda anlatamam.
hala kahvaltı yapmadım ben yavrucumda tekmeleyip duruyor en iyisi bişeyler yiyelim biz.
Nede ols alaışveriş hevesimizi hep kursağımızda koyuyor babası.
Dünde yanısı olsu lcw da çok güzel ürünler buluyorum gayet güzel ürünler dün girmedim bile oraya.
Benimde kötü bir huyum var tartışınca suratını görmek sesini dutmak istemem ama o hiçbirşey olmamış gibi etrafımda döner durur
Sırf kavga ettik diye bütün emeğim o sıcakta dışarı çıkmam zayi olsu.
Helede kadir gecesinin sabahında

Günaydın canım.Uyutmadımı seni bıdık Allah hareketlerini azaltmasın inşallah.O da bi nimet.Hareketlerini say dediklerinde gerek duymayalım inşallah.İlerdeki haftalarda heryerden vuracak Şaşıp kalacaksın karnındaki deniz dalgalanmalarına

Her zaman yardımcı oluruz canım.Bi not defteri bi kalem yazar-siler durursun listeyi merak etme
Dün bi akrabadan olmazsa olmazlar arasına bebefon alınması gerektiğini duyduk.Çok gerekli değildir diye düşünmüştüm aslında.Kafamı karıştırdı sözleri.Doğduktan sonra bile bitmeyecek sanırım bu liste

Gunaydın hanımlarrrrrrr
Günaydın Tuğracıımm

Sen hamiş bi bayansın.Sakin ol bakıyım.Bi abdest al kalk,derin nefesler al ver.
Erkekler hep sinir eder zaten bizleri.Alış artık buna.Daha güzelleri,daha uygun fiyatlıları denk gelir onları alırsın sende.Kısmetinizde varsa denk gelir zaten merak etme

Aysecim cnm tavsiyeleer icin sagol cnmm.bal tarcin karisimini inciri yerken yapabilirmiyim yada esim hem keci boynuzu yerkn hmde o otu yapsak bir sorun olur mu cnm
Olmaz,bizde olmadı yani.BTÇ kürü yaparken incir yedim ben.Eşime de çakşır kürü yedirirken keçiboynuzuna devam etti.O ay oldu.Çok abartmadan yersen kiste falan da çevirmez merak etme. Şifa olsun inşallah olursun innnşallahh

Aişem haklısın ama bu hep böyle yapıyor her hevesimi kursağımda bırakıyor

Aysecim cok sukur insallah hep hareketli olsunlar. ben yatis pozisyonu bulamiyorum sorun o sola yatsam olmuyo saga yatsam olmuo boynum agriyor. Benim bidik hep yere paralel duruyor altta dr bisey demedi 27 haftada normal sanirim senin dogum pozisyonu almis miydi aldiysa ne zaman?

Nazar değmiş size belliki.Bizde 2 yabancıyla 1 saat muhabbet edelim kesin tartışırız.
Alışveriş konusunda erkeklerin bizim kadar hevesli olmasını bekleme canım.En ilgilisi bile 10 dk sonra hadi bitmedi demeye başlıyor.Bende tek başıma yada annelerle falan geziyorum.O öyle ellerini göğsüne bağlayıp da gözlerini devirmeye başladı aldıklarımı da bırakıp homurdanarak çıkıyorum mağazadan.Hatta gıcıklık olsun diye aynı ürünü gidip pahalısını almayı bile düşünüyorum.O yüzden git kendin dolaş,tezgahtarlar bile eşlerden daha sevimli oluyor alışveriş yaparken.Hepsi aynı yani bunların.Beslenme-banyo gibi ıvır zıvırlara 1000tl harcamışız biz.Yeter bu kadar fazlasına gerek yok diyor.Neyi fazladan aldımki bugüne kadar dedim.En hesaplısını,en kullanışlıısını denk getirdim hep.Bende bilirdim bi emziğe 25tl para vermeyi.Ucuzunu aradık bulduk netten.Haklısın diyor ama insanın da canı sıkılıyor.Oda süslemelerine tül-boncuk alırken bile yetmezmi artık dedi.Ağladım arabada.Bende bilirdim organizasyon şirketlerine 300tl verip süsleyin demesini dedim.50-60 tl ile evde kendim uğraşarak hem ucuza getirmeye,hemde zevkime göre olmasını sağlamaya çalışıyorum dedim.Daha bunun gibi neler neler.Dün bebefonu mutlaka alın diyor bi akrabamız,olur diyor o da.Nasıl oluyormuş dedim.En az 150tl vercek şimdi ona.Ama işte lazımmış diyorsun alıyorsun.Napacan başka

32.haftanın içindeyken döndü benimki canım.Son haftaya kadar yolu var demişti ebe.Benimkide hep toto üstü oturuyordu.Uyku için bi yastık gördüm ben.Resmini paylaşayım.Almasan bile çarşafı böyle katlayıp destek yapabilirsin karnına.
Eki Görüntüle 772541
Ben yapıyorum arada.Çok rahat oluyor.Bi tarafa yığılıp kalınca acıtıyor canımı

Sagol cnm te z vakitte veririm guzel haberler insss cnmm cok soru sordum ama caksir otunu gunluk olarak mi hazirliyorz ne kadar bala ne olcude katiyoryz cnmm

Evet tatlım eşimde dedi nazar var üzerimizde diye inanamazsın nasıl bir ortamdı.
Bide son kaç gündir bebişimizi soranlar oluyor hep iyi güzel diyorum bişeylerini anlatıyorum falan.eşim daha 3 gün evvel uyardı beni kimseye anlatma nazara geliriz diye
Eşim alışveriş konusunda yanımda olur sıkılmaz bakar hatta benim yiğenlerime bile uzun araştırıp uygun şeyler alan adam.
Ama dün beni deli ettiği için ben girmedim almaya ben yüzünü görmek istemedim eve dönmek istedim baya uzattım anayacağın.
Allahım gözden nazardan pisliklerden muhafaza etsin evimizi ortamımızı.

ayyyy pek şeker ya çok tatlı.. tığ işi çabuk oluyor ben de şapkayı tığla örmeyi planlıyorum canım.

ben bir tane hırka öreyim dedim yakadan başlamalı bütün örülüyor ama ikicik dürtsem sonra yoruluyorum gidiyorum yatmaya.
bir tane yelek ördüm bir tane hırka öreyim dedim. patikle şapka da öreyim diyorum ama bakalım inşallah bitirebilirim.gerçi iki karış ama işte örmeyince bitmiyor.

anladım canım ben de alayım o kaşıklardan. pek kullanışlıymış..
ayyy dimi canım ya şimdi oy aman yoruldum filan diyoruz o zaman yoruldum desen de anlamayacak ki. sen verirsen doyacak yoksa aç..yatırırsan uyuyacak tamamen bize bağlı olacaklar..ama birkez kokladık mı hepsini unuturuz

kesinlikle ben de destekliyorum çarşafla filan. iyi oluyor.

karapisso
canım sakin ol ne olur üzme kendini değmez Ayşem çok doğru demiş. erkekler işte hepsi aynı. sıkma canını..minik zeytini de üzme olur mu? ben de üzülüyorum öyle kaçırınca.. nasip değilmiş kuzum daha güzelini daha iyisini daha uygununu bulursun elbet.. daha doğmadı da zeytin.. yavaş yavaş tamamlarsın eksikleri sıkma canını..

Sağolasın tatlım inşaallah canım inşaallah buluruz elbet önemli olan huzurumuz Rabbim hanelerimizden bereketini huzurunu nurunu eksik etmesin ziyede etsin...
Allah razı olsun kuzum siz nasılsınız bakalım fıstığın nasıl.
Maşaallah benim oğlum konuşunca vecap veriyor anasına

Amiiinnn canımmm...
oy maşallah Rabbim nazarlardan korusun onu. annesine cevap da verirmiş büyüyor valla..
biz iyiyiz canım fıstığımda iyi.. arada fena vuruyor kaburgalarımı acıtıyor.
benimki de normal doğum pozisyonundaydı cuma günü ama doktorumuz daha erken değişebilir dedi.
ayaklarla fena vuruyor yukarılara.. dalgalandırıyor bazen de. o zaman diyorum çıkacak herhalde direk karnımdan :) çok garip oluyor o zaman insan.

daha iyisin dimi artık? hepimiz yaşıyoruz inan benzer şeyleri.. kafaya taksak üzülsek ağlasak çözüm değil. o yüzden bebişlerimizin hatrına boşvericez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…