- 20 Ocak 2010
- 3.037
- 1.606
- 173
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.441
Sağol canım Allah razı olsun inşaallah neye inanırsan öyle olurmuş beizd ekısmetli bir bebek olacak diyoruz.
İnşaallah herşey çok güzel olur hepimiz içinnn
Sen ne yapıyorsun görüşmeyeli bbeiş için çalışmalara başladınmı
İncim memlekete gideceğim inşallah. Bursadan manisaya olacak yolculuk 4 saatlik yol. hayırlısıyla gidip gelelim inşallah hepimiz..Ayyyy bayıldım canım ben bu takımlara
Maşallahh kuzucuklarımıza. güle güle giysin yakışıklı pşamız.
Kızlar hepinizi çok özledm
Tubişim; 37 günlük olmuşsunuz maşallah. Zaman ne çabuk geçiyor.:44: İnşallah şu sarılıktanda tamamen kurtulursunuz.
Öpüyorum seni çok.
Cadiozy ve Ayşecim yolculukla nereye ? Özlemcim sen memlekete gidiyorsun sanırım. ama ayşecim seni kaçırdım nereye acabaHifa nın odasına bayıldım. Ellerne sağlık güzel annesi.
Benimde koca Antalya da kaldı cuma günü gelicek. Nasıl burnumda tütüyor bi bilsenizzBizde Hatay dan Trabzona gidicez inşallah. Ama son kez bi doktora gidicem burda da. Ordaki dktorum yolculuk yapacagım dediğimde bir sakınca görmemişti. Ama ben pimpirikli tekrar gidicem kocam bi gelsinde
Araba yolculugu yapıcaz. Sık sık mola verip yürümek gerekiyormuş. Bizde öyle gideriz artık
Anneannemiz kızımıza çok güzel hırkalar, yelekler dokumuş. Ayy onları gördükçe kuzumu biran önce hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucagıma almak istiyorum.
Kadir gecesindede bol bol dua ettim. Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah..
tamam canım ben de bundan sonra ortama girerken okurum.Teşekkürler canım yedik afiyetle
Oğlumda babaına azdan göstermeye başladı kendisini dışarıdan bakmakla yetiniyor eşim ama hakkını inkar etmeyelimmbebişim dün babasının eli karnımdaykende vurdu
Cicilerimizi beğendiğinize çok sevindikkk
İnşaallah sağlıkla giydiririz ayrıca aldıklarınızdan memnun olmanıza daha bi sevindikkk
SİZE BİŞEY DİYEYİMMİ KIZLAR NAZAR DEĞMEDEN ÖNCE BİR ORTAMA GİRERKEN NAS FELAK OKUYACAKSINIZ YOKSA ALLAH MUHAFAZA DEĞDİKTEN SONRA Bİ SARSIYOR ÖYLE GEÇİYOR.
SİZE DÜN YAZDIM BİZDE NAZARA GELDİK DİYE AMA SONRADAN OKUDUK BAYA ETKİLEDİ BİZİ
HOCAMIZ DERDİKİ BİR ORTAMA GİRERKEN HİSSETTİĞİNİZ GİBİ OKUYUN AMA EN GÜZELİ GİDERKEN OKUMAKKK
Sevindim Aişem bende korktum acaba kötü çıkarmı diye :26:
Teşekkür ederiz teyzesi hepimiz sağlıkla giydirelim inşaallahhh
Aişem şimdi siz 2 hafta öndesiniz o zaman 36.haftandasın amanınn kız doğurmana sayılı haftalar kalmışşşş eğer 38.haftanda doğurursan 2 haftacıkkkkk
Hadi inşaallah sağlıkla doğurursun çilekli topkekiniiiiiiii
Teşekkürler teyzesi.
Bizim bebişin cinsiyet belli değildi daha ben bir iki bişeyler almıştım orta renklerde.
Kermes vardı ve 2 tl 1 tlye 0-3 aylık badiler almıştımm şimdi iyiykide almışım diyorum
Sende aldınmı bişeyler
Maşaallah kzuummmm inşaallah devamıda güzel gelirrr
Allah razı olsun Teyzesi beğenmene sevindimmmm
Ohh ne güzel keyfiniz yerinde Maşaallahhh
Bende hepinize dualar ettim Kadir gecesinde RAbim hayırlısıyla kabul etsinnn
Kuzum çok erken başlamış yada seninde benim gibi gebelikten önce problemin olmalı.
6.aydan evvel olmaz diyorlar.
Bak ben citaminlaerden dolayı kabız oluyordum ve birşey keşfettim.
Sabahlrı aç karnına bir bardak ılık suya bir tatlı kaşığı bal ekle ve iç baya etkiliyor çalıştırıyor barsakları ben bya devam ettim
hiçbirşey etki etmemişti ne kompostolar nede su
Dene bence
Allahım yardım etsin Rabbim gönlüne göre versin hayırlısı olsun inşallah. Dualarım sizinle..Kızlar eşimin DGS sınavı açıklandı baya güzel yamış ama devlet okulu için puanı eksikkkiki gün önce açıklandı ama unuttum size yazmayı. Burda özel bir okulda bilgisayar mühendisliği geliyor yıllığı 23 bin
Birde bilgisayar öğretmenliği giliyor oda özel okul ama % 50 burslu olacak yıllığı 10 bin.
Vel hasılı kelam sizden dua bekliyoruz bu bebişimizin kısmetiydi o gelmeden hayırlısıyla başlaması gerkekiyordu seneya bebebkle hazırlanması zor olur diye. Bizde işyerinde eşimin maaşının iyleştirilmesi gibi bir durum varrr ne olur dualarınızda bizi unutmayın hayırlısıyla olsun artık eşim hak ediyor.
En iyisi kadroya alınması diyorum ben çok dua ettim bu mübarek günlerde AİŞEM senin eşinede dualar ediyorum işi için.
aminnn canım inşallah..cadiozycim sagol canim ben seffaf akinti olunca su mu diye korktum birden..
kiyamam minis prensese ben.. Yorgunluktan oluyor canim insallah evde dinlen yine baslar ben sey diyorum artik hani kapakli tencerede misir patlatirsin ya misirlar bi ordan bu burdan pit pit carpar bizim minisler de ole. Misir patlaklari:)
Aysecim gecmis olsun canim benim. Bu mide yanmasi beni de cok korkutuyor benim de istahsizlik olunca zorla yesem de midem bole garip.. Insallah artmaz..
Gozunuz aydin canim insallah unv.li oldugunu da gorurusnuz. Bu arada yolculuk nereye?
Kızlar hemoroit için yeni bişey deniyorum her sabah kahvaltıda yediğim ZEYTİNLERİN çekirdeğinide yutuyorum nerden baksanız 10 gün oldu binbir kere maşaallah baya iyi geldi.
bide sabahları aç karnına ılık ballı su içiyorum kabızlık için.
doktorum daha geçen gün magnezyum ilacı verdi barsaklarınıda düzeltir dedi ama yanı sıra gyne ferro diye bir demir ilacı vedi oda bende kabızlık yapıyordu bundan önceki gebeliğimde kullanmıştım.
Ama şimdi maşaallah iyiyim sizede yazayım dedimmm
Birde mübarek günlerde hep dua edelim birbirimize.
bizim birbrimize yaptığımız dualar kalkan gibi korur bizi.
Önce ümmeti muhammede dua ediyorum herzaman.
deep taydin cevo ssirin kevok piha tuğra34 mervanurr kızlar aklıma geldikçe sizlerede dualar ediyorum.
Kadir gecesinde bile dualar ettim hepinize.
Gebe olanalrımızda sağlıkla bereketle huzurla nurla kucaklarımıza alırız inşaallahhh
oyy maşşallah kısmetli olcak tabi yeğenimm
kollarıı aaça aça gelcekk ysin onu teyzelerii
ben napıyım canım görüşmeyeli pek bideğişiklik yok eylül den sonra başlıcam çalışmaları şimdilik öyle görnüyo
Kızlar butik bebede tulum bakıyorum 2 li uzun kollu tulum 24 tl.
tek tulum 14 tl.
3 lü yarım kollu badi 20 tl szice fiyatları nasıl.
Ürünler güzelllller.
Dıaşrıda tek tulum 20 tl falan
Fikir verin kızlar alsammı ?
hehehe ben de denemedim nasıl olur acaba?
ben de geç kalıyorum canımya sorma. Allahtan müdür bey yok da izinde sorun olmuyor bayramdan sonra dönecek bakalım o zaman nasıl yetişeceğim?
aynen ayşem. boşver sağlık olsun temizlik sonra da yapılır nasılsa.. kaçmıyor ya ev.. biz de kaçmıyoruz.
Kızlar butik bebede tulum bakıyorum 2 li uzun kollu tulum 24 tl.
tek tulum 14 tl.
3 lü yarım kollu badi 20 tl szice fiyatları nasıl.
Ürünler güzelllller.
Dıaşrıda tek tulum 20 tl falan
Fikir verin kızlar alsammı ?
S.A canım ne haber nasılsınız?
sana yardımcı olmak isterdim ama ben bu konuda tecrübesizim daha
tecrübe edinemedik artık sizlerden kopya çekerekten bende başlayacağım
bu arada eşin içinde hayırlısı olsun inşallah
bebeğiniz bereketiyle gelir
alt komşum derdi ki oğlum olduğu vakit eşim işe geçti
kızım oldu o vakitte ev aldık bebeklerimiz olunca herşeyimiz kolaylaştı bereketlendi
inşallah bizler içinde hayırlı bereketli olur..
aleykumselam şulecim tekrar hoşgeldin..
birbirimize yardımcı olacağız canım..ben bildiklerimi öğrendiklerimi herdaim paylaşıyorum. bilmediklerimi sorup öğreniyorum...
Bence al büyük alırsın hiç olmazsa ileride giyerrrrrrrr2 li tulum 24 tl çok iyiymiş kuzum. ben bir tanesini o fiyata aldım.
badiler de iyi 3 tanesi 20 tl. uygun bence canım. ben almamış olsaydım bakardım yoksa baksam mı acabamaaşlar da yatmış
S.A canım ne haber nasılsınız?
sana yardımcı olmak isterdim ama ben bu konuda tecrübesizim daha
tecrübe edinemedik artık sizlerden kopya çekerekten bende başlayacağım
bu arada eşin içinde hayırlısı olsun inşallah
bebeğiniz bereketiyle gelir
alt komşum derdi ki oğlum olduğu vakit eşim işe geçti
kızım oldu o vakitte ev aldık bebeklerimiz olunca herşeyimiz kolaylaştı bereketlendi
inşallah bizler içinde hayırlı bereketli olur..
aleykumselam şulecim tekrar hoşgeldin..
birbirimize yardımcı olacağız canım..ben bildiklerimi öğrendiklerimi herdaim paylaşıyorum. bilmediklerimi sorup öğreniyorum...
Bence al büyük alırsın hiç olmazsa ileride giyerrrrrrrr
Hemen alıyoruz inşaallahhhh
Sağol ttalım Cadıozy yardımcı oldu bende biliyordum aslında tek tulum o fiyata
evet canım bende çok kısmetli bebekmişim Annem derdi sen doğduğunda baban çifter kamyon aldı diye.
Babam ozamanlar sefere çıkardı yurt dışına
Allahım bende inanıyorum bebişimiz gelince babasına bolll bereket kısmer getirecek.
canım aleyküm selam selamını aldım ama yazmamışımmm.
iyiyiz bildiğin gibi güzel geçiyor Elhamdülillah senin bulantın başladımı kuzum nasıl geçiyor değişiklikler varmı bebişe dair
canım ben carrefourdaki joker mağazına girdim birkaç badi ordan aldım. yıldırım tarafında civilin mağazası var ordan yaptım ilk alışverişi. uzak olmasa oraya daha sık giderdim. civilin ürünleri hem güzel hem de uygun..hoşbulduk canım
aramızda tecrübeli sensin artık sana soracağız:))
bayramdan sonra bursaya gidicem orda bildiğin bir mağaza varmı
ya da siz gibi internetten alıcam ama eşimde bende internet alışverişine
pek sıcak bakmıyoruz.
Bence al büyük alırsın hiç olmazsa ileride giyerrrrrrrr
Hemen alıyoruz inşaallahhhh
Sağol ttalım Cadıozy yardımcı oldu bende biliyordum aslında tek tulum o fiyata
evet canım bende çok kısmetli bebekmişim Annem derdi sen doğduğunda baban çifter kamyon aldı diye.
Babam ozamanlar sefere çıkardı yurt dışına
Allahım bende inanıyorum bebişimiz gelince babasına bolll bereket kısmer getirecek.
canım ben carrefourdaki joker mağazına girdim birkaç badi ordan aldım. yıldırım tarafında civilin mağazası var ordan yaptım ilk alışverişi. uzak olmasa oraya daha sık giderdim. civilin ürünleri hem güzel hem de uygun..
yokk şulem ya ne tecrübesi ben de sora sora öğrendim. geze geze öğreniyorsun nerde kaça satılıyor...
ben emzirme sutyeni gördüm orda. 20 tl bebefoxun.. iyi dedi Ayşem o markaya. alsam mı acaba. kruvaze atlet yok ama..
diğer ürünlere de bakayım bari.. Ayşeemmm bak ben yaramazlık yapmıyorum ....beni suça teşvik ediyorlar...
kesinlikle canım bildiğin yerden almak daha iyi.. hele zaten karnın büyüyünce gezemiyor insan.. alışveriş işkence oluyor.tamam inşallah ben çivile uğrarım ne alsak kar:)
bizim burda maalesef kış erken bastırıyor o yüzden erzurumda
çok dolaşma şansım olmayacak evden işe işten eve
alabileceklerimi ordan temin edeyim
kuzum bana alayım mı diye sorulur mukızlar 2 takim çiftli tulum 3 tane uzun kollu tekli tulum ve bir tanede uzzun kollu badi 98 tl tutuyor kargo ücretsiz.
2 tulum 3-6 ay.
2'li tulumun biri 9-12
Biri 6-9
badide 6-9 ay iyimi sizce
Cadozy iyimi sence sipariş vereyimmmi
Toplam 9 parça oluyorrrrrrrrr
Cadıozy canım senide habire dürtüyorum ama hakkını helal et.
Diyorum ki 3-6 ay aldıklarım biri tulum biri uzun kılla badi
Onlar dışında 6-9 aldım birisi 9-12.
Acaba 3-6 olanıda 6-9 olarak değişsemmi.
Ama bizim uzun kollumuz yok hiç.
Bebişte inşaallah kışa gelecek.
İyi yaptım demi iki taney 3-6 alarak
canım ben carrefourdaki joker mağazına girdim birkaç badi ordan aldım. yıldırım tarafında civilin mağazası var ordan yaptım ilk alışverişi. uzak olmasa oraya daha sık giderdim. civilin ürünleri hem güzel hem de uygun..
yokk şulem ya ne tecrübesi ben de sora sora öğrendim. geze geze öğreniyorsun nerde kaça satılıyor...
ben emzirme sutyeni gördüm orda. 20 tl bebefoxun.. iyi dedi Ayşem o markaya. alsam mı acaba. kruvaze atlet yok ama..
diğer ürünlere de bakayım bari.. Ayşeemmm bak ben yaramazlık yapmıyorum ....beni suça teşvik ediyorlar...
7 tulu bir badi canımmmkesinlikle canım bildiğin yerden almak daha iyi.. hele zaten karnın büyüyünce gezemiyor insan.. alışveriş işkence oluyor.
ben gezemediğim için birçok şeyi internetten sipariş ettim..
kuzum bana alayım mı diye sorulur mu
toplam 5 tane tulum bir de uzun kollu badiyi 98 tl ye mi aldın. çok iyiymiş. 5 tane tulum nerden baksan 100 tlden fazla tutar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?