Bol bebiş topiği

slm kızlar..
3 gündür yazamadım sizlere..
bebişlerimiz nasıl bakalımmm

c.tesi doktora gittim..rahmimde polip ve pko başlangıcı teşhisi konuldu...
polip bayramdan sonra operasyon ile alınacak..
şimdi doktorum antibiyotik, fitil ve folik asit vardi..
bu ay sorunları halledelim dedi..
eğer bu şekilde hamile kalsaymışım polip bebeği öldürür ve ya dşüğe yada erken doğum ölü doğuma neden olurmuş..rabbim büyük benim önümü erken aydınlattı..
bana dua edin kızlar...

iyiyiz canım sen nasılsın
geçmiş olsun inşallah bu sıkıntının üstesinden gelirsin
Mevla şifa ihsan etsin
kendine dikkat et düzenli beslen ardından bol bol dua ediver
inşallah rabbim en kısa zamnda sana da nasip eder..

saol canım bende iyiyim şükür..Aallah bundan geri koymasın..
moralim çok bozuktu ama kendimi topladım.Rabbim verdi ise rabbim yine şifasını verecektir inş..
inş banada rabbim nasip eder anne olabilmeyi..

selam kızlarrrr... nasılsınız bakalım?
biz iyiyiz hamd olsun.
Ramazan dolu dizgin devam ediyor.
son günler. bir ramazan daha bitti

sizler nasılsınız bakalım?

biz bugün 37 günlük olduk hamd olsun.
40 ımızın çıkmasına çok az kaldı.
bugün sağlık ocagına gittik. aşımızı olduk.

yusuf paşam 5.200 gr olmuş maşallah
boyu da 55 cm olmuş.
dr amcamız çok begendi gelişimini.
sarılıgı devam ediyor gibi.isterseniz bir defa daha ölçtürün sarılıgını dedi.
çocugumu deldirmek istemiyorum artık.sürekli kan alıyorlar.
ama bu 2 gündür şaşılıcak derecede hızla azalmaya başladı.
inşallah bayramda çok daha yakışıklı olucak kuzum

Ramazandan sonra daha sık gelicem inşallah.
hepinizi çok çok öpüyorum. Allah'a emanet olun kuzucanlarrr

MASALLAH canim minik pasaya insallah daha da iyilesir opuyorum miniki..

oyyy maşallahh demek istiyorum öncee sarılığınızda inş hemencecik iyileşir..Allah bağışlasın..analı babalı büyüsün inş yavrunuzz

Ay maşaallah kızınaaaaaaaaa
:Benimkide arada baya sert vuruyor çok hoşuma gidiyor büyüde daha sert vur diyorummm
İnşaallah hepimiz hayırlısıyla normal doğururuz tatlım ya ben hayırlısı ne ise o olsun diyorum eğer bebeişimiz sağlıkla çıkacaksa nprmal yoldan çıkagelsinnn
Yoook zorlayacaksa sağlığımızı hangisi daha hayırlısı nurlusu ise o şekilde çıkagelsinlerrrrrrrr
Evet canım daha iyiyim iyi omayıp ne yapacağım kendimi bebişimi üzmemmem lazım
Kocişin sevdiği yemeği yaptım bakalım akşama süpriz olacak beyfendime
Sübhanaallah canım çok sevindim erken teşisine.
Rabbim sağlıkla bebişinizi göndersin sizeee
Heyy Maşaallah Tubishim yaaaa çok üzel paşan büyüyor inşaallah hızla iyleşir Annesiii
Bizde iyiyiz debelenip duruyoruz.
Evet ya bir mübarek Ramazanıda bitiriyoruz.
Ömrümün en farklı Ramazanını yaşadım oruçsuz bir şekilde.
İnşaallah kazasını en yakın zamanda tutarım.
Bebişlerimiz salih saliha olsunlar bu güzel nurlu ayın hürmetineeee

Sagol cnm te z vakitte veririm guzel haberler insss cnmm cok soru sordum ama caksir otunu gunluk olarak mi hazirliyorz ne kadar bala ne olcude katiyoryz cnmm
Yok günlük olarak hazırlamana gerek yok.Ölçüyüde bir kaşık bala bir kaşık toz yapıyorsun.Sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı,akşam yatmadan önce 1 tatlı kaşığı yiyor eşin.Benimki bazen 2-3 yiyordu Etkisini gördükçe hoşuna gitti En az 21 gün yenmeli diyorlar.Ancak etki ediyormuş.Ama 3 günde belli ediyor etkisini.Sen yine de adet olur olmaz başla yedirmeye eşine.

Hem iş hem ev çok yoruluyorsundur canım sen.Anlayabiliyorum seni.Yorma kendini.İşi bırakınca biter hepsi birer günde merak etme.Akşama kadar otur otur sıkılıyorsun zaten

Hoşgeldin canım.Bizler iyiyiz çok şükür.
Gördünmü Rabbim nasıl yoluna koyuyor herşeyi.Düşük yapmak doğum kadar acılı oluyormuş.Allah yaşatmasın kimseye.İnşallah kurtulursun dertlerinden hemen gelir o melek

Maşallah Tubilooshum.Allah nazardan saklasın.Kırkınıza da az kalmış.Ne zaman geçti onca zaman Bayram sonuna kadar beklersin sonra gider ölçtürürsün sende.İnşallah gerek kalmaz bir daha canını acıtmalarına.El kadar yavru,insanın içi yanar.Rabbim sağlık versin hemen kurtulsun Yusuf paşa.

Kızlar Butikbebe'den 2 takım aldım oğluma bakın güzellermi ?
Bedenleri küçük gibime geldi bide altlar pijamalı olduğu için 9 ay aldım.
İlk defa görmeden alıyorum bakalım inşaallah pişman olmam.
Bide kocamın lafını dinlemeyeyeim inşaallahhhh :=)
Fikirlerinizi bekliyorum şekerlerrrı

Eklentiler

• $595b64d7df8d4dfa834667fefb553960-Orjinal.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $b7059cd84a564f9aa1b1da620a8a8bd9-Orjinal.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Kizlar yardim.. Dun ve bugun bebegim alt tarafima epey vuruyor ve akintim artti yine bulut beyazi gibi akinti oldu ama sanki seffaf da oldu. Bu seffaf bebegin suyu fln deildir demi kizlar?
Buarada Allah razi olsun burada soracagim kimse yok sizler hep yardimci oldunuz. Dr desen o da yok ebe de benden cok sey bilmiyor

Cok guzel hepsi canim gule gule saglikla giydir insallah..

Canım benimde bulut rengi oluyor.
Bildiğim kadarıyla bbeğin suyu akıntı gibi değil bildiğin su kıvamında.
Korkma canım inşaallah normaldir akıntın bebeğin senin rahmini genişletiyor.
Bence yat dinlen çok ayakta kalma inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız
Cok guzel hepsi canim gule gule saglikla giydir insallah..

Teşekkürler teyzei sen neler aldın oğluna kaç parça oldu ?
Bizimkinin maşaallah baya oldu

inan canım ben de hep öyle dua ediyorum hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelsinler de ama normal olur ama sezeryan olur. Rabbim sağlık versin hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah..
iyi olmana sevindim canikom. eşinle oğlunla yemeğinizi de yiyin aile tablosu işte. arada içerden o da katılır size..

oy oy yerim ben onun cicilerini. pek tatlılar canım ya güle güle iyi günlerde kullanın inşallah..
olmazsın canım merak etme ben çok aldım ordan. hatta ben geceliğimi bile internetten aldım. dolandım dolandım istediğim gibi bulamadım. ................. dan aldım. tam da istediğim gibi çıktı. sadece bedeni kestiremedim. sağolsunlar hemendeğiştirip yolladılar.

ipekcim canım bak araştırdım dediğini.. istersen oku..

Gebelikte (hamilelikte) suyun gelmesi nasıl anlaşılır?
Su gelmesi bazen çok bol şekilde sanki bacağından aşağıya bir bardak su dökmüş gibi fazla olabilir, bu durumda anne kolaylıkla suyunun geldiğini anlayabilir. Bu esnada annenin giysileri, oturduğu yer veya yatağı ıslanabilir. Su geldiğinde veya su gelmeden önce sancı olabileceği gibi hiç sancı olmayabilir de. Sancı olmaması su gelmesi olmadığı anlamına gelmez. Amnion suyu ılık, berrak bir sudur. Bazen su gelmesi bu kadar şiddetli olmaz, hafif sızıntı veya damlama şeklinde olabilir bu durumda akıntı veya idrar kaçırma ile karıştırılabilir, anne bunu akıntı gibi su geliyor şeklinde ifade eder, annenin bunu ayırt etmesi zordur bu nedenle mutlaka kesin teşhis için doktora başvurmalıdır.

Bebeğin suyunun gelmesi ile vajinal akıntının farkı nedir?
Hamilelikte vajinal akıntı her ayda sık görülen bir durumdur, son aylarda daha fazla olabilir. Akıntı genellikle koyu, yapışkan, bazen kokulu ve az miktardadır. Akıntı asla annenin bacağından aşağıya su dökmüş kadar fazla olmaz ve pantolonunu, yatağını ıslatacak kadar fazla olmaz. Bebeğin amnion suyu aynı normal su gibi akışkandır, rengi berrak hafif sarımsıdır genellikle ancak eğer bebek kakasını yapmışsa koyu kahverengi, yeşil renklerde olabilir. Amnion suyu ılık hissedilir.

günaydın kızlar...Tükkanı ben açayım bari bugün. Ayşem uyuyor herhalde..
dün iftara gittik kızlar yemekler tuzlu geldi. ellerimde ayaklarımda şişlikler var. tartıya çıktım tam bir kilo fark etmiş
yok yok ben tuzlu yemeyeyim bir daha. ayakkabılar ayağımı sıkıyor ellerimi açıp kapatırken zorlanıyorum..
şimdi hemen dalayım araştırmalara. gebelikte ödemi gidermenin yolları....

ayrıca dün çok baktılar göbüşüme o kadar da bol giydim ama kuzişkom bugün sessiz nazar değdirdiler... biraz kuzuma dua okuyayım...

Çok güzeller.Yakışıklı oğluna çok yakışacak eminim.Bende butikbebeden aldım giysi,kalitesiz çıkmadı hiçbiri.İnşallah sende memnun kalırsın.

Canım hiç telaş etme.Bebeğin büyüdükçe heryerden hissediyorsun ve aşağıya daha çok yükleniyor kuzun.Bende de oluyor aynı şeyler.Hatta kasık ağrısı çektim dün 1 saat Akıntın kokulu yada rengi koyu olursa dr git.Enfeksiyon demek çünkü bunlar.İnşallah olmaz öyle bişey.

Günaydın kuzum.Ben ve uyku Hiiiç bağdaşmıyor bu iki kelime.Tuz yarım saatte etkiliyor artık banada.Tansiyonun için şekerli yemeye çalış,tuz gibi şişlik yapmıyor en azından.Aman bol bol oku kuzum.Tosbaamız eski haline dönsün inşallah.Annemde karnımın çok dikkat çektiğini söyledi,korktum nazar değer diye.
:18::18::18:

yatamaz ki bizim kız.. yatak batıyor herhalde. :))) alışkanlık canım erken kalkmaya alışmışsın fazla uykucu da değilsin.
iyi olun da önemli olan bu....iyisiniz dimi canım?
okudum canım hepsini okudum. biraz biraz hareket ediyor. bazen çok kuduruyor bazen de böyle sakin..bir de ben dün geç yattım dinlenemedik kuzucuk da hissediyor sanki. ben yorgun olunca o da sakin duruyor...

Dün çok rahatsızlandım ben.Tansiyonum,nabzımda iyiydi ama çok kötüydüm.Yatağıma uzanamadım takatsizlikten.Kasıklarımdaki ağrı hala sürüyor.Kramp şeklinde değil ama sızılar hiç kesilmedi.Her geçen gün ağrılar değişiyor.:18::18::18::18::18:
Rabbim yardımcımız olsun.
Yarın arefeymiş.Bugün dank etti kafama.Hamile de olsam bu eve gelen-giden olacak.Baklava açamam ama en azından börek yapıp atayım kenara.Çok rahatsızlanırsam dünkü gibi, eşime yiyecek bişeyler hazır olsun.Eksikleri akşam eşimle alırız marketten.Konsantre meyve özlerinden alayım diyorum.Sıcakta ikram iyi olur,hemde bana kolay olur.
Bugün vitrinin örtülerini değiştireyim ve tozunu alayım. Yıkanacakları, ütülenecekleri halledeyim.Zaten yavaş yavaş derken ancak biter bugün.Yarın da eşimle evi silip süpürdükmü tamamdır.
Midem için bi renie içiyim ben.Yine azdı alev alev yanıyor...

saol canım bende iyiyim şükür..Aallah bundan geri koymasın..
moralim çok bozuktu ama kendimi topladım.Rabbim verdi ise rabbim yine şifasını verecektir inş..
inş banada rabbim nasip eder anne olabilmeyi..

inşallah rabbbim nasip eder ümidini yitime Müslüman
ümitsiz olmaz..moralini bozma bol bol dua ediver allah şifa göndersin..

maşallah çok şirinler renklerine de bayıldım
sağlıkla içinde büyüsün hayırlı olsun güle güle kullansın...

günaydın canım maşallah erkencisin
işe kaçta başlıyorsun
canım Allah nazarlardan korusun millette de ne göz var:))
bana da tuzlu yeme demişti ama o kadar tuza alışmışım ki
tuzsuz yiyemiyorum bana herşey tatsız geliyor
yanlış hatırlamıyorsam ben tuzlu çok tüketiyorum dediğimde
bana o zaman limonuda çok tüket demişti..

günaydın ayşe ne haber nasılsın?
inşallah ihlas felak nas bolca okuyun
rabbimin izniyle bebişlerinize bir şey olmaz...

ah o mide ahhh bazen buz yutasım geliyor yanmasında. taaa yukarılara kadar geliyor..sopa gibi duruyorum eğilmemeye çalışıyorum ama oluyor yine de oluyor.
kıyamam kuzum ya büyüdükçe baskı yapıyor tabi kasıklara. fazla yorma kendini bugün. yarın eşinle halledersiniz. sakın ben yapayım diye atlama.. bu seferlik böyle olsun çok az kaldı. tertemiz yaparsın yine nasılsa. ama azıcık sabır.. aminnn Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...

ben bol bol okudum canım.. Rabbim korusun..
canım ben sekizde mesaideyim. akşam 5 te bitiyor mesaim..
limon iyi fikir dur ben öğleyin alayım limon. ben normalde tuzlu yiyemem alışmışım tuzsuz yemeye. dün tuzlu geldi yemicem de diyemedim ayıp olacak diye. alyansım bile sıktı bugün. bolca su içiyorum. akşama kadar atarım inşallah..bir de yoğurt iyi geliyormuş..yoğurda limon sıkıp yesem mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…