Bol bebiş topiği

mevanurr ne haber nasılsın
seni merak ettim ne yaptın hasta oldun mu inşallah
olmamışsındır

Öyle deme yaaa uğrayacak tabiki Annesine azıcık naz yapoyor okadar.
Olumlu düşün canım inşaallah bu ay son beklediğin ay olurrrrrrrr

ayy canım benim yaa anne kelimesini duymak beni o kadar tuhaf yaptı ki gözlerim doldu..inşallah canım inşallah son olur..

Aminnn canım çok iyi yapmışsın ben de boy boy alıyorum alırken.
ne mutlu size. bizde dayı yok amca hala da yok. bitane teyzemiz var o da liseye başlayacak işte :) seneye kızıma bakacak inşallah ben çok baktım ona az kusmadı üstüme eşşoğlu eşek sen büyü dedim benim çocuğuma bakacan..

bende sizler için dua edecğm inşallah..umarım otu bulabiliriz bizde..tadı filan inan hiç umurumda değil..elimden gelen herşeyi yapıp sonra tevekkül etmek istiyorum..söylediğin ayetleride not aldım inşallah okurum bende..

ayy canım benim yaa anne kelimesini duymak beni o kadar tuhaf yaptı ki gözlerim doldu..inşallah canım inşallah son olur..

Allah yazdırdı kzucumm sakın olumsuzluğa umutsuzluğa kapılma asıl ozaman gelmez bebişin.
Tabiki Annesi sevinmen lazım gelecek kuzuların var senin Allahın izni ile
Şulenin dediği ayetleride oku.
E bu ay damarınıda tutturacaktın inşaallah vesilen olur.

ahh canım ahha bir umut işte göbeğim düşük olsunda kaldırınca hamile kalayım diye düşünürken ondada sorun yokmuş :) artık ne zaman nasip olursa beklicez..

işte böyle tevekkül ediver elinden geleni yap inşallah olacak
arada bir teheccüt namazına kalk namazdan sonra önce efendimize
ona ve ailesine salat ve salam getir sonra duanı ediver
inşallah rabbim ellerini boş çevirmeyecek yakın zamanda
senden de hayırlı haberler alırız..

inşallah rabbim bu güzel günler yüzü suyu hürmetine
burda olan ve olmayan tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin
kızlar yarın arefe herkes bolca dua etsin duanızda bizlerde yer verin

şulecim sizlerde dua edin inşallah bu ay bebeğim benimle olur..

elbette ederim sana isyan birde eğlenceli arkadaşlarada dua edicem
rabbimin hazinesi geniş biz dua edelim elbet birimizin duası kabul olur
sen içini ferah tut bolca salavat çek
ya varis ya halık ya musavvır esmaları ile ya bari esmasını bolca zikret

ahh canım ahha bir umut işte göbeğim düşük olsunda kaldırınca hamile kalayım diye düşünürken ondada sorun yokmuş :) artık ne zaman nasip olursa beklicez..
Ne güzel işte sorunun yokmuş.
Rabbim zamanın en hayırlısında versin bebişinizii
İnşaallah tatlımm
Dualarda buluşalımmmm
şulecim sizlerde dua edin inşallah bu ay bebeğim benimle olur..

AMİNNNN MERVANUR İnşaallah bu ayın hürmetine Rabbim isteyen herkese sizede göndersin meleğiniziii
Ben 2 kez Ramazan ayında hamile kalmıştım biride 2 Ramazanın arasındaydı kısmet değilmiş öyle kötü bir acı ki üst üste yaşamak insanı çok yıpratıyor.
Evliliğim 3.yılını dolduracak buda 3.Ramazn ayımız ve Maşaallah 5 aylık oldukkk ciciler alıyoruz artık binlercekez Hamd osun Güzel Rabbime
Sen evleneli çok olmamış inşaallah daha çok beklemezsin.
Ve olmaması olup kaybetmekten daha iyi bunu bil.
Hiçbir sorununuz yok Maşaallah Demekki zamanını bekliyor.
Biran olsun kendini yerime koy nasıl bir duygu olduğunu tam olmasada anlarsın.
Ve geç olup güş olmamasın şükredersin.
Ben düşündüğümüz 4.ay gbe kaldım hep ama bak 4.kaldı bize İnşaallah Sağlıkla doğururumda...
Birde şu ayrıntılı usg var gelecek hafta cuma günü
Çok dua edin bize inşaallah herşeyi sağlıklıdır bebeğimizinn

kızlarrr napiosunuz allahımmm bagarsaklarım berbattt afedersiniz felaket derecede kabızım
Zeytinyağı kullan sadece.İç hatta saf olarak aç karnına.Bende senin tam tersin sıkıntılar yaşıyorum:26::26::26:

Son gezmelerim diye hevesleniyorum ya bende:26::26::26::26:
İnşllah Eylül'ü bekleyecek benim kızım.Hatta annesinin doğumgününde hediye olacak prensesim

Allah razı olsun canım.İnşallah en hayırlısı nasip olur hepimize.

Zeytin çekirdeği mide asidini de alır.Bende 2 yıldır yutuyorum.

Bensiz yine neler aldın hınzır?Gelme gaza.Onlar daha yeni yeni başladı alışverişe.Sen uslu uslu otur cadım

Bak gördünmü Allahım nelere kadir.Bir de bebeğiniz geldimi kaymaklı ekmek kadayıfı olacak bu ay sizin için.Kasmak,belirti aramak yok ona göre.Relax olacaksın,gezip tozup eğleneceksin.

kızlar buarada yarın kayınvalidemlere gidiyoruz
bayramı orda geçireceğiz şimdiden çok gerildim
lütfen dua edin inşallah sıkıntısız geçer(
İnşallah sıkıntı hiç yaşanmaz bundan sonra şulecim.7 Ayetel Kürsi oku üfle ortama.Kimse canını sıkamasın senin.Bebişini düşün ve sakin olmaya çalış.

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız ben biraz yoğundum bu gece yola çıkıyoruz hayırlısıyla Antalya ya doğru ama önce Gökova ya uğrayacağız 20 gün tatildeyim inşallah Eylül 1 gibi döneceğiz oğluşum topladı maşallah 3.900 olmuş . Biz gelene kadar Ahmet'im de büyümüş olur .Ayyyyy bu kadar kişiye eşya hazırlamak ne zormuş hiçbirşey unutmayım diye kafam çorba oldu. Neyse hepinizi öpüyorum geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah . Görüşmek üzere duada unutmayın.

Canım benim anladığuım kadarıyla eşin ailenin tek çocuğumu oluyorrr? Hadi inşaallah bakar yiğenine hemde seve seve.
Yiğenler çok seviliyor kuzummm benim ablamın bir oğlu varrr allahım arayınca teyze bebişin nasıl diye soruyor ciğerim benimmm.
Abiminde bir oğlu bir kızı var kızı 3 aylık falan çok şekerler inşaallah bizimki şanslı okonuda.
2 teyze 3 dayı 4 amca 2 hala sahibi olacak.
Gerçi bi halasını saymasakta olur olmamasa olmasıyla farksızzz
Maşaallah ne güzel bende isterdim kuzum doğum günüme gelsin ama tam bir ay sonrasında gelecek inşaallah...
Kızma Cadıoziye canım ben haveslandirdim kızııııııııııııı
Yolunuz açık lsun canımbebkle zr olmayacakmı bide sezeryanlısın yolculuk seni etkilemesinnn :26:
Allah muhafaza dikkat et.
İnşaallah dualarda buluşalım canımm

Kızlar Allahın izniyle dularla bugün 21+ 2 günlük oldukkk Allahım binlerce şükürrrr
Şimdi biz kaç aylık olduk.
Kafam karışıyor ayı 4 haftadanmı hesaplıyoruz yoksa her ayı gününe göre hasaplayıp bir aymı sayıyoruz :44::44::44:
Eğer ayı 4 haftadan hesaplarsam 5.ayı bitireceğiz.
Ama ayı 30 dan hesaplarsam 4 buçuk ayı dolduruyoruz nasıl iş bu ben anlamadım :44:
Geçen biri 20 haftalıkken dedi sen yeni 5 ten gün almışşın :44:

Hayırlı yolculuklar hepinize Feyzacım.Kazasız belasız,sağlıkla geçsin 20 gün inşallah.Valla tatil diyince sen bi ara düşündüm nasıl hazırlık yapılır diye.Giysileri,oyuncakları,ilaçları,atıştıracak bişeyleri derken 10 valiz olmuştur.Helede 20 gün gibi uzun bi süre için:44: Allah kolaylık versin valla sana.

4 hafta=1 ay hesabı yapar benim drum.16+1 kontrolümde 4.ay bitmiş 5.aydan gün almış demişti.SATı başlangıç alıp 40 hafta hamilelik diyince dr 10 ay hamilelik geçirmiş gibi oluyoruz.Ama aslında bebeğin yerleşmesi 15-20 günü buluyor.6-7 günde son adetin süresi.Yine 9 aya iniyor hesap
4ay+1 hafta+2günlüksünüz sizde.Yani sorana 4aylık olduk diyebilirsin yada 5e girdik.

Bir ramazanı daha sağlıkla,sıhhatle geride bıraktık elhamdülillah.Rabbim seneye bayrama da sağlıkla ve sevdiklerimizle ulaşmayı nasip etsin hepimize.
Dün kardeşimle çarşı-pazar dolaştık akşama kadar.Kuzuma nubynin ısıya dayanıklı kaşığından aldım civilden.O yüzden ne böreğe ne de evdeki işlere girebildim.Bugün koşturacağım artık ev işleri içinde.Eşim öğlene gelecek.O gelinceye kadar evdeki işleri bitireyim.Tabi dinlene dinlene.Çok yorulursam ne markete gidebilirim ne de böreğe halim kalır. O yüzden saat başı burdayım,dinlenmek için
Oruç tutamasak da bayram telaşı bizim evi de sardı anlayacağınız.
Allah hepimize kolaylık versin bugün için.Görüşürüz yineee

yok Ayşem birşey almadım daha doğrusu alamadım. dün işyerinde telefon trafiği başlayınca kısmet olmadı.. ne güzel bakacaktım ama kargo bedavayı da kaçırdık galiba. sadece bebefoxun kampanyası vardı ona baktım. kruvaze sutyen 20 tl idi. atlet de olsaydı beraber alırdım dedim atlet yoktu.. hayırlısı olsun ebebekten almayı düşünüyorum bende. bayramdan geleyim eksik kalmayacak inşallah. bir de bebek telsizi alacağım.bitiyor galiba alışveriş. inanamıyorum
tabi bir de mevlüt takımı ile şekerlerimiz var. onları da seçtim. kaç tane alsam şekeri acaba 50 tane yeter mi? ben hemen yapalım mevlüt çıksın aradan diyorum annemler de burdayken.. biraz ayaklandım mı yaparız herhalde..
feyzam canım benim hayırlı yolculuklar kazasız belasız hayırlısıyla gidin gelin inşallah.
çok öpüyorum sizi maşallah toparlanmış epey küçük paşamız.. İyi tatiller iyi bayramlar canımm..
evet canım ben eşim tek çocuk. babası da vefat etmiş kayınvalidem yanımızda..
ama tek çocuk olmak zor başlarda epey zorlandık. çünkü eşim paylaşmayı bilmiyordu. bakalım nasıl bir baba olacak?
yok yok kardeş olacak illa. çocuk paylaşmayı öğrenecek..
oh maşallah siz epey kalabalıksınız.. zeytinin çok şanslı bir bebek olacak..
Amin canım.. ben de bugün öğlene kadar çalışıyorum. sonra evi toparlayacağım ev uçuyor
sık sık uğra Ayşem. yavaş yavaş olduğu kadar.
oy maşallah ne kadar çabuk 5,5 ay oldunuz. maşallah Allahım nazarlardan korusun sizi..

Günaydın canım benim.
Bizde 50 tane yaptırdık şekeri.İlk bebek olduğundan çok gelen olur,şekerler yeter mi diye düşündük bizde annemle.:44::44::44::44:
50 tane daha sipariş verebiliriz her an.
Hiç iş yapasım yok nedense bugün benim.Çamaşırları bile asmak istemiyorum şu an.Onları asıp,vitrinlerin tozunu alcam,örtülerini değiştircem,3-5 parça ütü var.Yapacaklarımda bu kadarcık ama hiç elim varmıyor başlamaya.

aynen canım ya bugün ben de işe kaldırımlarda otura otura geldim valla. çok yorgunum sanki nedense..
bence kendine bir program yap. mesela 10-11 arası toz alcam 14-15 arası ütü gibi...
ben böyle yapıyorum.
biraz dinlen canım enerjini toplayınca başlarsn. ben genelde öğleden sonra kendime geliyorum. ilk 3 ay öğlene kadar bulantı olurdu şimdi de yorgunluk oluyor. öğlene kadar devredışıyım ben :)

Deneyimli bi arkadaşım yoğurda az tuz serp ye demişti bu tür yorgunluklar için.Dru önermiş ona da,iyi gelirdi bana dedi.Sende dene,bende deneyim.İşe yarar belki bizde de.Kalkıp çamaşırları asayımda akşama kurusun bari.Bebeğimin odasında çamaşır teli olsun istemiyorum bayramda. Ya hepsini kalkıp 1 saatte hallederim bi gazla.Yada hepsi kalır bugün Orta yol yok bende bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…