- 5 Temmuz 2012
- 1.823
- 841
- 173
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.481
mevanurr ne haber nasılsın
seni merak ettim ne yaptın hasta oldun mu inşallah
olmamışsındır
Öyle deme yaaa uğrayacak tabiki Annesine azıcık naz yapoyor okadar.
Olumlu düşün canım inşaallah bu ay son beklediğin ay olurrrrrrrr
Amin teyzesi darısı size inşaallah en yakın zamanda
Amin ttalım benide heveslendirdilerrr
Demi tayzesi ya mavi tulumu bide yeşil olanı 3-6 aldım erkenden giyer diyeeeeeee
2'li tulumun beyaz yeşillisni 9-12 aldım diğerleri 6-9
Allahım sağlıkla giydirmeyi naip et.
İşin güzel yanı dayısının kartıyla aldık yanş aldıklarım dayımızın hediyesi olabilirrrrrrrrrrrrrr
Kardeşim çok cömerttir memleketteki yiğenlerimize almadığı yapamdığı şey kalmıyor minik zeytinimede alsın ne varrrr
bende iyiyim canım ramazanın son günleri iyice halsizliğim başladı
canım ümitsiz olma Allah büyük inşallah rabbim size de nasip edecek bugünler hayırlı bereketli güzel günler yarın arefe
inşallah sana ve isteyen herkese bolca dua edicem
hatimini Mevla kabul eylesin bizelerede dua ediver
bu arada bende umraye gittiğimde almıştım
mekkede çok aradım bulamadım ama medinede çoğu yerde vardı
namaz çıkışı satış yapan bayanlardan almıştım sonrasında bir kaç kere kullandım
tadı hiç hoşuma gitmedi
zaten normalde ben bitkisel şeylerde oldukça mızmız biriyim keşke yakın olsaydık
geri kalanı sana verirdim ben hepsini kullanamadım
inşallah rabbim şifa verecek bir şey de vesile olacak sen ümitsiz olma
vakti zamanı gelmemiştir
Meryem süresi dışında ben hergün saffat 100 enbiya 89 ali imran 38 ve şura 22. ayetleri okumuştum
sende her gün oku istersen
ayy canım benim yaa anne kelimesini duymak beni o kadar tuhaf yaptı ki gözlerim doldu..inşallah canım inşallah son olur..
Allah yazdırdı kzucumm sakın olumsuzluğa umutsuzluğa kapılma asıl ozaman gelmez bebişin.
Tabiki Annesi sevinmen lazım gelecek kuzuların var senin Allahın izni ile
Şulenin dediği ayetleride oku.
E bu ay damarınıda tutturacaktın inşaallah vesilen olur.
bende sizler için dua edecğm inşallah..umarım otu bulabiliriz bizde..tadı filan inan hiç umurumda değil..elimden gelen herşeyi yapıp sonra tevekkül etmek istiyorum..söylediğin ayetleride not aldım inşallah okurum bende..
Allah yazdırdı kzucumm sakın olumsuzluğa umutsuzluğa kapılma asıl ozaman gelmez bebişin.
Tabiki Annesi sevinmen lazım gelecek kuzuların var senin Allahın izni ile
Şulenin dediği ayetleride oku.
E bu ay damarınıda tutturacaktın inşaallah vesilen olur.
şulecim sizlerde dua edin inşallah bu ay bebeğim benimle olur..
Ne güzel işte sorunun yokmuş.ahh canım ahha bir umut işte göbeğim düşük olsunda kaldırınca hamile kalayım diye düşünürken ondada sorun yokmuş :) artık ne zaman nasip olursa beklicez..
İnşaallah tatlımmişte böyle tevekkül ediver elinden geleni yap inşallah olacak
arada bir teheccüt namazına kalk namazdan sonra önce efendimize
ona ve ailesine salat ve salam getir sonra duanı ediver
inşallah rabbim ellerini boş çevirmeyecek yakın zamanda
senden de hayırlı haberler alırız..
inşallah rabbim bu güzel günler yüzü suyu hürmetine
burda olan ve olmayan tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin
kızlar yarın arefe herkes bolca dua etsin duanızda bizlerde yer verin
şulecim sizlerde dua edin inşallah bu ay bebeğim benimle olur..
kızlarrr napiosunuz allahımmm bagarsaklarım berbattt afedersiniz felaket derecede kabızım
Son gezmelerim diye hevesleniyorum ya bende:26::26::26::26:Sevindim Aişem bende korktum acaba kötü çıkarmı diye :26:
Teşekkür ederiz teyzesi hepimiz sağlıkla giydirelim inşaallahhh
Aişem şimdi siz 2 hafta öndesiniz o zaman 36.haftandasın amanınn kız doğurmana sayılı haftalar kalmışşşş eğer 38.haftanda doğurursan 2 haftacıkkkkk
Hadi inşaallah sağlıkla doğurursun çilekli topkekiniiiiiiii
Allah razı olsun canım.İnşallah en hayırlısı nasip olur hepimize.Kızlar eşimin DGS sınavı açıklandı baya güzel yamış ama devlet okulu için puanı eksikkkiki gün önce açıklandı ama unuttum size yazmayı. Burda özel bir okulda bilgisayar mühendisliği geliyor yıllığı 23 bin
Birde bilgisayar öğretmenliği giliyor oda özel okul ama % 50 burslu olacak yıllığı 10 bin.
Vel hasılı kelam sizden dua bekliyoruz bu bebişimizin kısmetiydi o gelmeden hayırlısıyla başlaması gerkekiyordu seneya bebebkle hazırlanması zor olur diye. Bizde işyerinde eşimin maaşının iyleştirilmesi gibi bir durum varrr ne olur dualarınızda bizi unutmayın hayırlısıyla olsun artık eşim hak ediyor.
En iyisi kadroya alınması diyorum ben çok dua ettim bu mübarek günlerde AİŞEM senin eşinede dualar ediyorum işi için.
Zeytin çekirdeği mide asidini de alır.Bende 2 yıldır yutuyorum.Kızlar hemoroit için yeni bişey deniyorum her sabah kahvaltıda yediğim ZEYTİNLERİN çekirdeğinide yutuyorum nerden baksanız 10 gün oldu binbir kere maşaallah baya iyi geldi.
bide sabahları aç karnına ılık ballı su içiyorum kabızlık için.
doktorum daha geçen gün magnezyum ilacı verdi barsaklarınıda düzeltir dedi ama yanı sıra gyne ferro diye bir demir ilacı vedi oda bende kabızlık yapıyordu bundan önceki gebeliğimde kullanmıştım.
Ama şimdi maşaallah iyiyim sizede yazayım dedimmm
Birde mübarek günlerde hep dua edelim birbirimize.
bizim birbrimize yaptığımız dualar kalkan gibi korur bizi.
Önce ümmeti muhammede dua ediyorum herzaman.
deep taydin cevo ssirin kevok piha tuğra34 mervanurr kızlar aklıma geldikçe sizlerede dualar ediyorum.
Kadir gecesinde bile dualar ettim hepinize.
Gebe olanalrımızda sağlıkla bereketle huzurla nurla kucaklarımıza alırız inşaallahhh
canım ben carrefourdaki joker mağazına girdim birkaç badi ordan aldım. yıldırım tarafında civilin mağazası var ordan yaptım ilk alışverişi. uzak olmasa oraya daha sık giderdim. civilin ürünleri hem güzel hem de uygun..
yokk şulem ya ne tecrübesi ben de sora sora öğrendim. geze geze öğreniyorsun nerde kaça satılıyor...
ben emzirme sutyeni gördüm orda. 20 tl bebefoxun.. iyi dedi Ayşem o markaya. alsam mı acaba. kruvaze atlet yok ama..
diğer ürünlere de bakayım bari.. Ayşeemmm bak ben yaramazlık yapmıyorum ....beni suça teşvik ediyorlar...
kızlarrrr çok güzel haberlerleee geldimmm..
polipim atılmış adet dönemimde..100 kişide 2-3 kişide olurmuş bu..
doktorum pko da başlangıç seviyesinde tedaviye gerek yok...folik asitini kullan ve eşinle çalışın gün aşırı dedi...çok mutlyummm...
Rabbim sana çok şükür..
bana dua edenlere çok tşk ederimmmmaa
İnşallah sıkıntı hiç yaşanmaz bundan sonra şulecim.7 Ayetel Kürsi oku üfle ortama.Kimse canını sıkamasın senin.Bebişini düşün ve sakin olmaya çalış.kızlar buarada yarın kayınvalidemlere gidiyoruz
bayramı orda geçireceğiz şimdiden çok gerildim
lütfen dua edin inşallah sıkıntısız geçer(
Canım benim anladığuım kadarıyla eşin ailenin tek çocuğumu oluyorrr? Hadi inşaallah bakar yiğenine hemde seve seve.Aminnn canım çok iyi yapmışsın ben de boy boy alıyorum alırken.
ne mutlu size. bizde dayı yok amca hala da yok. bitane teyzemiz var o da liseye başlayacak işte :) seneye kızıma bakacak inşallah ben çok baktım onaaz kusmadı üstüme eşşoğlu eşek sen büyü dedim benim çocuğuma bakacan..
Maşaallah ne güzel bende isterdim kuzum doğum günüme gelsin ama tam bir ay sonrasında gelecek inşaallah...Zeytinyağı kullan sadece.İç hatta saf olarak aç karnına.Bende senin tam tersin sıkıntılar yaşıyorum:26::26::26:
Son gezmelerim diye hevesleniyorum ya bende:26::26::26::26:
İnşllah Eylül'ü bekleyecek benim kızım.Hatta annesinin doğumgününde hediye olacak prensesim
Allah razı olsun canım.İnşallah en hayırlısı nasip olur hepimize.
Zeytin çekirdeği mide asidini de alır.Bende 2 yıldır yutuyorum.
Bensiz yine neler aldın hınzır?Gelme gaza.Onlar daha yeni yeni başladı alışverişe.Sen uslu uslu otur cadım
Bak gördünmü Allahım nelere kadir.Bir de bebeğiniz geldimi kaymaklı ekmek kadayıfı olacak bu ay sizin için.Kasmak,belirti aramak yok ona göre.Relax olacaksın,gezip tozup eğleneceksin.
İnşallah sıkıntı hiç yaşanmaz bundan sonra şulecim.7 Ayetel Kürsi oku üfle ortama.Kimse canını sıkamasın senin.Bebişini düşün ve sakin olmaya çalış.
Yolunuz açık lsun canımbebkle zr olmayacakmı bide sezeryanlısın yolculuk seni etkilemesinnn :26:Hayırlı geceler kızlar nasılsınız ben biraz yoğundum bu gece yola çıkıyoruz hayırlısıyla Antalya ya doğru ama önce Gökova ya uğrayacağız 20 gün tatildeyim inşallah Eylül 1 gibi döneceğiz oğluşum topladı maşallah 3.900 olmuş . Biz gelene kadar Ahmet'im de büyümüş olur .Ayyyyy bu kadar kişiye eşya hazırlamak ne zormuş hiçbirşey unutmayım diye kafam çorba oldu. Neyse hepinizi öpüyorum geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah . Görüşmek üzere duada unutmayın.
Hayırlı yolculuklar hepinize Feyzacım.Kazasız belasız,sağlıkla geçsin 20 gün inşallah.Valla tatil diyince sen bi ara düşündüm nasıl hazırlık yapılır diye.Giysileri,oyuncakları,ilaçları,atıştıracak bişeyleri derken 10 valiz olmuştur.Helede 20 gün gibi uzun bi süre için:44: Allah kolaylık versin valla sana.Hayırlı geceler kızlar nasılsınız ben biraz yoğundum bu gece yola çıkıyoruz hayırlısıyla Antalya ya doğru ama önce Gökova ya uğrayacağız 20 gün tatildeyim inşallah Eylül 1 gibi döneceğiz oğluşum topladı maşallah 3.900 olmuş . Biz gelene kadar Ahmet'im de büyümüş olur .Ayyyyy bu kadar kişiye eşya hazırlamak ne zormuş hiçbirşey unutmayım diye kafam çorba oldu. Neyse hepinizi öpüyorum geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah . Görüşmek üzere duada unutmayın.
Kızlar Allahın izniyle dularla bugün 21+ 2 günlük oldukkk Allahım binlerce şükürrrr
Şimdi biz kaç aylık olduk.
Kafam karışıyor ayı 4 haftadanmı hesaplıyoruz yoksa her ayı gününe göre hasaplayıp bir aymı sayıyoruz :44::44::44:
Eğer ayı 4 haftadan hesaplarsam 5.ayı bitireceğiz.
Ama ayı 30 dan hesaplarsam 4 buçuk ayı dolduruyoruz nasıl iş bu ben anlamadım :44:
Geçen biri 20 haftalıkken dedi sen yeni 5 ten gün almışşın :44:
yok Ayşem birşey almadım daha doğrusu alamadım. dün işyerinde telefon trafiği başlayınca kısmet olmadı.. ne güzel bakacaktım ama kargo bedavayı da kaçırdık galiba. sadece bebefoxun kampanyası vardı ona baktım. kruvaze sutyen 20 tl idi. atlet de olsaydı beraber alırdım dedim atlet yoktu.. hayırlısı olsun ebebekten almayı düşünüyorum bende. bayramdan geleyim eksik kalmayacak inşallah. bir de bebek telsizi alacağım.bitiyor galiba alışveriş. inanamıyorumZeytinyağı kullan sadece.İç hatta saf olarak aç karnına.Bende senin tam tersin sıkıntılar yaşıyorum:26::26::26:
Son gezmelerim diye hevesleniyorum ya bende:26::26::26::26:
İnşllah Eylül'ü bekleyecek benim kızım.Hatta annesinin doğumgününde hediye olacak prensesim
Allah razı olsun canım.İnşallah en hayırlısı nasip olur hepimize.
Zeytin çekirdeği mide asidini de alır.Bende 2 yıldır yutuyorum.
Bensiz yine neler aldın hınzır?Gelme gaza.Onlar daha yeni yeni başladı alışverişe.Sen uslu uslu otur cadım
Bak gördünmü Allahım nelere kadir.Bir de bebeğiniz geldimi kaymaklı ekmek kadayıfı olacak bu ay sizin için.Kasmak,belirti aramak yok ona göre.Relax olacaksın,gezip tozup eğleneceksin.
İnşallah sıkıntı hiç yaşanmaz bundan sonra şulecim.7 Ayetel Kürsi oku üfle ortama.Kimse canını sıkamasın senin.Bebişini düşün ve sakin olmaya çalış.
feyzam canım benim hayırlı yolculuklar kazasız belasız hayırlısıyla gidin gelin inşallah.Hayırlı geceler kızlar nasılsınız ben biraz yoğundum bu gece yola çıkıyoruz hayırlısıyla Antalya ya doğru ama önce Gökova ya uğrayacağız 20 gün tatildeyim inşallah Eylül 1 gibi döneceğiz oğluşum topladı maşallah 3.900 olmuş . Biz gelene kadar Ahmet'im de büyümüş olur .Ayyyyy bu kadar kişiye eşya hazırlamak ne zormuş hiçbirşey unutmayım diye kafam çorba oldu. Neyse hepinizi öpüyorum geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah . Görüşmek üzere duada unutmayın.
evet canım ben eşim tek çocuk. babası da vefat etmiş kayınvalidem yanımızda..Canım benim anladığuım kadarıyla eşin ailenin tek çocuğumu oluyorrr? Hadi inşaallah bakar yiğenine hemde seve seve.
Yiğenler çok seviliyor kuzummm benim ablamın bir oğlu varrr allahım arayınca teyze bebişin nasıl diye soruyor ciğerim benimmm.
Abiminde bir oğlu bir kızı var kızı 3 aylık falan çok şekerler inşaallah bizimki şanslı okonuda.
2 teyze 3 dayı 4 amca 2 hala sahibi olacak.
Gerçi bi halasını saymasakta olur olmamasa olmasıyla farksızzz
Maşaallah ne güzel bende isterdim kuzum doğum günüme gelsin ama tam bir ay sonrasında gelecek inşaallah...
Kızma Cadıoziye canım ben haveslandirdim kızııııııııııııı
Yolunuz açık lsun canımbebkle zr olmayacakmı bide sezeryanlısın yolculuk seni etkilemesinnn :26:
Allah muhafaza dikkat et.
İnşaallah dualarda buluşalım canımm
Amin canım.. ben de bugün öğlene kadar çalışıyorum. sonra evi toparlayacağım ev uçuyorBir ramazanı daha sağlıkla,sıhhatle geride bıraktık elhamdülillah.Rabbim seneye bayrama da sağlıkla ve sevdiklerimizle ulaşmayı nasip etsin hepimize.
Dün kardeşimle çarşı-pazar dolaştık akşama kadar.Kuzuma nubynin ısıya dayanıklı kaşığından aldım civilden.O yüzden ne böreğe ne de evdeki işlere girebildim.Bugün koşturacağım artık ev işleri içinde.Eşim öğlene gelecek.O gelinceye kadar evdeki işleri bitireyim.Tabi dinlene dinlene.Çok yorulursam ne markete gidebilirim ne de böreğe halim kalır.O yüzden saat başı burdayım,dinlenmek için
Oruç tutamasak da bayram telaşı bizim evi de sardı anlayacağınız.
Allah hepimize kolaylık versin bugün için.Görüşürüz yineee
oy maşallah ne kadar çabuk 5,5 ay oldunuz. maşallahKızlar Allahın izniyle dularla bugün 21+ 2 günlük oldukkk Allahım binlerce şükürrrr
Şimdi biz kaç aylık olduk.
Kafam karışıyor ayı 4 haftadanmı hesaplıyoruz yoksa her ayı gününe göre hasaplayıp bir aymı sayıyoruz :44::44::44:
Eğer ayı 4 haftadan hesaplarsam 5.ayı bitireceğiz.
Ama ayı 30 dan hesaplarsam 4 buçuk ayı dolduruyoruz nasıl iş bu ben anlamadım :44:
Geçen biri 20 haftalıkken dedi sen yeni 5 ten gün almışşın :44:
Günaydın canım benim.
Bizde 50 tane yaptırdık şekeri.İlk bebek olduğundan çok gelen olur,şekerler yeter mi diye düşündük bizde annemle.:44::44::44::44:
50 tane daha sipariş verebiliriz her an.
Hiç iş yapasım yok nedense bugün benim.Çamaşırları bile asmak istemiyorum şu an.Onları asıp,vitrinlerin tozunu alcam,örtülerini değiştircem,3-5 parça ütü var.Yapacaklarımda bu kadarcık ama hiç elim varmıyor başlamaya.
aynen canım ya bugün ben de işe kaldırımlarda otura otura geldim valla. çok yorgunum sanki nedense..
bence kendine bir program yap. mesela 10-11 arası toz alcam 14-15 arası ütü gibi...
ben böyle yapıyorum.
biraz dinlen canım enerjini toplayınca başlarsn. ben genelde öğleden sonra kendime geliyorum. ilk 3 ay öğlene kadar bulantı olurdu şimdi de yorgunluk oluyor. öğlene kadar devredışıyım ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?