Bol bebiş topiği

kıyamam canım ya.. olsun boşveerr iyi olun da evişi hep aynı. yapsak da aynı yapmasak da. ne uzuyoruz ne kısalıyoruz..
yaparsın sen birazdan gaza gelip.. biraz dinlen..ben yavaş yavaş açılıyorum..
ben de deneyeyim onu. tuzlu yoğurt... deniycem akşama..
ben de şu magnezyumu içeyim.

Bıktım valla ilaç içmekten,bişeyler takip etmekten.
Aç karnına 1 kaşık pekmez,10 dk sonra 1 kan hapı,1 mide ilacı(şükürki dün bitti bu)
En az 3-4 saat sütten uzak dur (kan hapı yüzünden)
Öğlen yemeğinden sonra 1 elevit.
3-4 gibi magnezyum.
Gün içinde 3-4 hurma.
Akşama doğru 1 maden suyu.
Akşam yatmadan önce süt.
Say say bitmiyor artık

al benden de o kadar. inan o kadar bıktım ki ara öğünler ilaçlar filan dün hiçbir ara öğünü yemedim. çok sıkıldım artık hele süt içmekten nefret ettim artık saat 10 ara öğün saat 3 süt iç 2 saat sonra demir 2 saat sonra yemek yatmadan önce yoğurt.. inan artık hiç severek iştahla yemiyorum hiçbirini. robota bağladım...

Aynı bıkkınlıklar bende de var :))
Sütü bende uzun zamandır içmiyorum.1 ay falan oldu,belki de geçti:26::26::26::26:
Bravo bana çamaşırlar sepette kurumadan astım
Market listemi de hazırlamıştım sabahtan.
Vitrin için de bi bahane buldum kendime Eşim yerleri süpürür silerken yeniden toz olur diye onu da akşama doğru yapcam
Örgü elbiseyi de kaldırdım.Tam sayı olmadan örmek mantıklı gelmedi bana.Yarın annemden örülmüş bir elbise getirir,sayısını alırım.Bayramdan sonra başlarım artık.

iştee bu kadar işlem tamamdır
bende süpürgeden sonra toz alıyorum hep sonradan tekrar toz kalkar diye.
sayı olmadan kafadan hiç beceremem illa elimde sayısı olacak..
nasıl bir elbise öreceksin kuzum?
bizim de çıngıraklı patiklerimiz geldi babamız beğendi bunları.. butikbebeden aldım 10 tlye. gitigidiyorda bilekli set olarak vardı ama bileklikleri takamayız gibi geldi. şimdilik patik yeter..

Güle güle kullanın çıngıraklı patiklerinizi.3-4.aydan sonra çok işe yarayacak gibi görünüyor bebeği oyalama konusunda.Ben alışveriş konusuna dur dedim artık.Malum benim gelir düştü,eşimin işi muallakta.Biraz tedbirli olmakta fayda var Hayırlısıyla yolumuz aydınlansın alırım kuzuma yeni ciciler.Kuzumla evde oturmayız çıkar gezeriz işte.Bahanemiz olur

Kızlar bende 1 haftadır falan geçmeyen sızılar ve ağrılar var.Hani adet yaklaşınca ince ince sızılar olur ya karın-kasık-rahim-bel çevresinde aynı ona benziyor.Kramp yada ağrı şeklinde şiddetlenmiyor da gece de 10 kez falan uyandırıyor sızılar.Gaz var gibi geliyor bazen yok.Bunlar normaldir değilmi?:26: Uzanınca geçiyormu derseniz pek geçmiyor.Hatta geceleri daha da çoğalıyormu bilmem.:44::44::44::44::44::44::44::44:

evet kuzum kesinlikle.. bol bol gürültü yapacağız o zaman :)
kesinlikle canım. bebişle almak daha zevkli olur. böyle gezemiyoruz kii.. tospağa gibi sürünüyorum ben..

valla kuzum gerçek doğum sancıları belli aralıklarla başlarmış daha sonra kısalırmış arası ve şiddetli olurmuş.pozisyon değiştirince geçmezmiş.
ama benim doktorumda her gittiğimde adet sancısına benzer ağrıların olursa hemen gel diyor...
ben bu konuda tecrübesizim... tecrübeli arkadaşlar yazarlar herhalde. istersen doktoruna danış..

:18::18::18::18::18::18: Arayım en iyisi dru ben şimdi.Bayramda bulamam adamı şimdi.

evet kuzum kesinlikle.. bol bol gürültü yapacağız o zaman :)
kesinlikle canım. bebişle almak daha zevkli olur. böyle gezemiyoruz kii.. tospağa gibi sürünüyorum ben..
Bende dün gezerken biri karnıma dokunacak diye korktum hep.Zaten davul gibi gerildim,acıyor kendim dokunsam bile.Sürekli yağlıyorum yumuşasın diye ama çok faydası olmuyor.

Selamun aleyküm canlarım nasılsınız bugün Maşaallah AİŞEM veCadıozim tükkanı açmış ne güzel muhabbete dalmış.
Özlemcim yani sen kayınvalide ile birlijtemi yaşıyorsunnn
İnşaallah sizin bebişiniz kardeşsiz kalmaz kuzummm
Aişemmm bende demir hapına başladım gyne ferro ya.
Onu içtikten sonra 2 saat süt ve süt ürünlerinden uzak dur dedi eczacı.
Şimdi sabah kahvaltıda yumurta yiyorum üzerine içebilirmiyim ki :44:
Bende günde 1 ltre süte devam etmeye gayret ediyorum.
Sizi çok seviyoruz bizzzz
Rabbim seneyede böyli neşeli bir ramazan dolu dolu bir ay geçirmeyi nasip etsinnn

evet ya geriliyor... kimseye dokundurtmuyorum ben de.. hatta pantolonumun üst kısmı bile acıtıyor gibi geliyor aşağıya indiriyorum.. o kadar rahatsız ediyor herşey.. aslında en güzeli elbise ama ben elbise almadım..eşim bayramlık alalım dedi. dedim iki ay kaldı kaç kere giyebilecem ki sonra zaten kaldıracaz bir daha giyilmeyecek..
ben kuzum artık tekme de atmıyor dalgalandırıyor hep.. ama hala tam olarak kafayla ayağı ayırt edemiyorum.. kafası aşağıda demişti doktorumuz ama heryerde kıpırdanıyor sanki..

aleykumselam kuzum
evet canım kayınvalidem yanımızda. bazı zorlukları oluyor ama sağolsun yemeği yapıveriyor. evimiz dubleks alt katta o kalıyor. bizim oturma odamız yatak odamız banyomuz yukarda.
ben demiri içmeden 2 saat önce birşey yemiyorum. demiri içtikten 1-1,5 saat sonra yemek yiyorum..

Son düzenleme:
Bu arada aç karnın apekmez mideme taş gibi oturuyor mecburen üzerine su içiyorum.
Şimdi kahvaltı yapalım oğlum acıktı galiba harekete başladıııı MAŞAAALLAH KUZUMAAAAAAAAAAAAA
Bu aralar Maşaallah diyim kendime nazarım vardır kenndimeee
Kahvaltıyı seviyorum.
Size bahsetmiştim ya geçenlerde iştahsızım yiyemiyorum diye o iştahsızlıktan eser yok şimdi.
Dün gece kayınvalidemlere iftara gittik hamileyim diye ha bire ya diyor Annem Allah razı olsun.
Bende önümdekini eşime vermek istedim yiyebilirsin diye oda sen ye dedi bitiremem heralde derken bi baktım bitirmişimmmm
Sonra ha bire yedin iyi yedin diyince ağladım nerdeyse.
Kayınvalidemde babası oğullarına kızdılar karışma yesin sanane diyeeeee
Ha ha haaaaaa gebe kadına karışırsa sonu böyle olur işteeeeeeeeeeeeeeeeee
Cadıozy kuzum dayımız dün aldıklarımızı hediye etti bizeee
Aileden ilk defa hediye aldı kuzummm
İnşaallah dha güzelleri hepimizin olurrr
Bu arada evimizi kiraya vermedik hala dua edin kızlar 2 bine yakın zararımız var.
Site olduğu için oranında aidatını veriyoruz
dua edin bu mübarek günler hürmetine Rabbim sıkıntılaımız gidersin.
Millet ha bire eviniz var deyip duruyor hayrını göremedik evinn
İnanın bazen diyorumki kimse bilmeseydi ev mevzumuzu
Ay ne çok yazdımmm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kıyamam kuzum ya ne deseler kabahat dimi? ne zor iş bu hamilelik. ben de hemen salıyorum muslukları.
ne güzel ilk hediyeniz dayınızdan.. güle güle iyi günlerde kullanın inşallah.
İnşallah hayırlısı ile kirayaverirsiniz kuzum ..3-5 getirisi olur.. Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın.. babamların kiracısı var kaç aydır kira ödemiyor o da çok zor. çıkaramıyor da adamı..

Aynı hapı kullanıyorum bende.Bana da eczacı aç karnına sabahları iç dedi.Süt içme 2-3 saat dedi.Kanla ilgili bütün ilaçlar sabah aç karnına içilirmiş.Harnup pekmezini de sabah aç karnına iç diyince herkes mantıklı geldi.İkisini üstüste içiyorum bende.Sütü de akşam yatmadan önce iç demişti drum.Çakışmıyor çok şükür ikisi.Tabi sütü içersem:26::26:Yumurta demediler bana sadece süt dediler.Ona bakarsan peynir de yiyoruz kahvaltıda.O da yasak olmalı.
Günde 1 bardak süt dedi bana drum.Niye sizler 1 lt içiyorsunuzki.Anlamadım ben.:44: Hem çok süt kansızlık yapar.

Geçenlerde dikişsiz hamile külodu aradım dükkan dükkan.Öyle bi üretim yok dedi herkes.İnan o incecik lastik bile acıtıyor artık.Bayramlığı bende almadım.Ne kaldı şunun şurasında.Zaten sürekli tulumumu giyiyorum.Bel kısmı olmadığından acıtmıyor.Bayramda da elbisemi giyerim.Çok gören olmadı onu.Birde şifon gömlek almıştım,lacivert kumaş pantolonla şık durur o da.İki değiş de yeter zaten.Bakalım ayakta çok durabilecekmiyim?:26::26::26:
Özlem aklında olsun bebek telsizini ucuza bulursan bana da haber et.Burada 150den aşağı yok.Bikaç kişi daha bebefonu alın mutlaka dedi,ekledik mecburen listeye.

aynen canım benim de zaten topu topu iki pantolonum var. iki değiş yeter zaten..
tamam canım ben gittigidiyorda buldum bitane wewell marka 86 tl kargo içinde. 200 mt kadar çekim mesafesi diyor. adaptörü ve şarjlı pili de içinde. ama henüz karar veremedim. nelere dikkat etmem gerekiyor alırken bilmiyorum..
eşimin de arkadaşı kullanmış bebekleri için..sonra ikinci el olarak satmış. ben bir ona sorayım dedi.
ben almaya karar verince söylerim..

Bende telsiz alırken dikkat edilecek şeyler yazan yazıları okuyordum.Kameralı olmasa da olur.Yarın elimiz boşken eşimle de bakarız nete.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…