Bol bebiş topiği

Kizlar yenidogan yorgan, yastik ve nevresim takimlari hangileri tercih ettiniz. Yorgan bebege agir gelmez mi mothercare da yorgan yastiklaeda 1 yas alti icin uygun deildir yazior da merak ettim..

İyi oldu bunu öğrendiğim Sağolasın canım
Kombiden değilmiş sıkıntımız,gaz kaçağı varmış gaznet kesmiş.Az önce tamir edilmiş,geldi çok şükür.Köpüklü bi şekilde kaldım.Allah'tan elektrikli çaydanlığım hemen kaynatıyor.Dondum,hastalancam diye çok korktum.Hemen durulandım,kışlıklarımı giydim,camları kapattım.Yemeğimi de yaptım Aman da aman ne hamaratmışım

Görecem ben seni de.Senin de sakin bi yapın yokmuş gibi geliyor nedense bana İnnnnşallah hamiş kalacaksın bu ay bende görcem seni.Ay unutuyorum bazen,yorulunca hatırlıyorum diyeceksin.30 yıllık huyumu 1 test sonucunuyla değiştirmemi bekliyorsunuz.Sanki siz becerebileceksinizAma duuuur bu deve senin kapına da çökecek o zaman görüşcez Tuğra Hanım

Kizlar yenidogan yorgan, yastik ve nevresim takimlari hangileri tercih ettiniz. Yorgan bebege agir gelmez mi mothercare da yorgan yastiklaeda 1 yas alti icin uygun deildir yazior da merak ettim..
Bende english home'dan bebek yorganı aldım elyaf.Bu kış battaniyelerle idare edermiş,seneye lazım olacak Allah nasip ederse.Uyku tulumuyla uyuyacakları için yorgan lazım olmaz diye düşünüyorum.Çünkü daha 6ayı doldurmamış olacak kuzumuz.

Aysecim nette bazi sitelerde 3 aya kadar battaniye sonra tulum olabilir diyorlar. sen uyku tulumu aldin mi? rahat olur mu ki ayaklar fln icte battaniiye de hangu tarz polar falan mi? bende 1 polar 1 de ince penye var.

Aysecim nette bazi sitelerde 3 aya kadar battaniye sonra tulum olabilir diyorlar. sen uyku tulumu aldin mi? rahat olur mu ki ayaklar fln icte battaniiye de hangu tarz polar falan mi? bende 1 polar 1 de ince penye var.

Mothercare Cot or Cot Bed Cellular Cotton Blanket- White - cellular blankets - Mothercare

mesela bu tarz delikli battaniyeler ince mi? ne tur almayalim seninki hangileri var mi fotosu linki canim

Uyku tulumu aldım ben.Kundak gibi sarabileceğim bişey.Battaniyeleri çeşitli aldım ben.Bi tane polar çok kalınlardan,2 tane daha ince polarlardan,4-5 tane ince penye battaniyeler var.Hastane çıkışlarındaki incelerden onlar.8-10 tlye civilde oluyor.1 tane el örgüsü var,2 tane hazır örgü var.Resimlerini bulup ekleyim canım.8-10 battaniyesi olsun diyorlar.Kış bebeği de olunca bende 11 tane oldu.
Senin paylaştığın battaniyenin pembesi var bende.Hem sıcak tutarmış hem ince.

Hangisinin pembesi canim. File gibi olan mi? mothercare

Hepsi cok guzel canim gule gule kullanin insallah.. Ben simdilik yorgan yastik almayayim ozaman.

Sağol canım.Ben 1 elyaf yastık,1 elyaf yorgan aldım.Dikilen nevresimlere geçirmek için.Hazır olsun diye.2 yastık k.validem verdi.Annemde 2 getircekmiş.Fazla fazla oldu zaten.

İşte canım battaniyelerimiz.3 tanesi de hastane çantasında.Bohça gibi yaptım takımları içlerine koydum.Hastane çıkışı takımları ve penye battaniyeler.

Arkadaşlar ikili test sonucumu aldım ölçümler kan değerleri tertemiz çıktı kızlar çok mutluyum yaw şükür Allahıma...

Fikrimi söyliyeyim kızlar kış da olsa belli bir derecede uyuyacak yavru...Pamuklu battaniyeler en ideali inceler, pusette de kullanılabiliyorlar...sağlık açısından yani sentetik olduğundan polar(mesela benim evde hiç yoktur) ve eğer mümkünse yorgan kullanmayın(Allah muhafaza)

Sağol canım tekrar yazmuşsınn Allah razı olsun.
İnşaallah 9 ayda yeterli kuzum Allah bağışlasın size.
Bend eunutkanlaştım ya nedir bu bebişlerden çektiğimizzz
Oyy yerim ben onun kafasını ellerinii.
Allahım ya benimkide artık daha çok hareket ediyor arada kocaman vuruyor inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız yaaaaaaaaaaa

Allahım ya sen gene iyisin özlemim ya acaba ben nasıl olacağım baya bi çıkıyor göbişimmmm Maşaallah yani ben burdayım diyorrr
Birde Maşaallah 32 haftalık olmuşsunuzzzz Ay maşaallah kızzz bizde 22+1 olduk bugünnnn
Senmi benmi kuzummm ?
HAngimiz şekilden şekile gireceğizz aceppp
Canım ya değişmeyeceğim kalsın elbet bi şekilde kullanırız Çok sağol tatlım...
Ohhh şifa olsun iyice dinlenmişsiniz ne güzel
Ayyy çok sağol tatlım inşaallah bizlerde sizin haberlerinizle mutlu oluruzzz
Bi gelseydi şu Cuma atlatsaydıkkkk
Sağlıkla kullanın kzuuzm hepsi çok güzeller
Hepsi cok guzel ben de 1 kalin 1 orta alayim ozaman. Sagol canim..optummm
Canım ablam oğlunu büyütürken çok battaniye kullandım dedi penya olanlardan.
Banada tavsiyede bulunda penye al diye.
Şu puanlı polara benzeyenden eltim kullandı gayet memnun kaldı ama içinde naylon var ona göre alırsın.
Ben almayacağım ondan buralardada var.
Ben çift katlı penya aldım bir tane iki tanede panya alacağım yine.
Delikli olan sadece ipliğe benziyor ona bak derim canımmm

Maşaallah
Çok sevindim inşaallah bizde 2.taramadan böyle müjdeli haberlerle gelirizzzzzz
evet canım ablamda öyle diyor o yüzden bende pamulkudan aldım
Gerisinide öyle alırım inşaallah

rica ederim ama inşallah böyle bir sorun bir daha yaşamayız..
sorunun giderilmesi iyi olmuş
ben evde kimse yokken güvenip banyoya giremem sende girme
Allah muhafaza bir şey olur eşin geldikten sonra duşa girersin
ben depremden korkuyorum bir de çok sıcak su kullandığım için
direkt tansiyonum düşüyor
bu arada sen zaten hamaratsın maşallah
Allahım kem gözlerden saklasın..

evris maşallah inşallah hep böyle devam eder
darısı bizim başımıza sağlıklı hayırlı çocuklarımız olur inşallah

Son düzenleme:
Bende yaşına girmeden yorgan kullanmayı düşünmüyorum.Isınma problemim yok evde çok şükür.Battaniye yeterli olur diye düşünüyorum bende.

Bende korkuyorum aslında.Ama uyuyunca çok terlemişim o yüzden gireyim dedim.Elimden geldiğince girmemeye çalışıyorum yalnızken.
Hamaratlık değil de tez canlılık benimki.

günaydın kızlar nasılsınız
bugun cadiozy yok sanırım hastanede
onun görevini üstlenip dükkanı ben açtım:))
Günaydın şulecimmmm

sule25 canım çok teşekkürler evet bir aşamadan daha geçtim inşallah hepimiz için şu dokuz ayı sağlıklı sıhhatle tamamlamak dileğiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…