- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.641
İyi oldu bunu öğrendiğimcanım kullanılıyor bir sıkıntı olmaz dedi eşim
dün yoldan geldiğimiz için acayip yorgundum uykusuzda kaldım
ellerim yandıkça buz torbasını bastırdım oda kar etmeyince
sabah namazından sonra kremi kullandım
canım eşin gelsin öyle ararsınz bizimde geçen yıl hem de kışın ortasında
kombi bozuldu sinir olmuştum baya bir sıkıntı yaşamıştık
umarım siz yaşamazsınız
bu arada benim eşim geldi çıkıyrm görüşmek üzere
hayırla kal canım...
Görecem ben seni de.Senin de sakin bi yapın yokmuş gibi geliyor nedense banaayyy ne güzelll
paşan yüzünü göstersin size
ne güzel mutluluk bunlar
en az sizin kadar heyecanlanıyorum okuyunca
sağlıklı haberlerinle gel cuma gunu tatlım
heee tabi tabii kalk sen git iş yapp
dolapları yerleştirr
olmadı bi ortalığı topla sil süpürr
yaa ne kurtlu kadınsın cok kızıyorum vallaa sana
bi rahat durmuyosun be aysem
Bende english home'dan bebek yorganı aldım elyaf.Bu kış battaniyelerle idare edermiş,seneye lazım olacak Allah nasip ederse.Uyku tulumuyla uyuyacakları için yorgan lazım olmaz diye düşünüyorum.Çünkü daha 6ayı doldurmamış olacak kuzumuz.Kizlar yenidogan yorgan, yastik ve nevresim takimlari hangileri tercih ettiniz. Yorgan bebege agir gelmez mi mothercare da yorgan yastiklaeda 1 yas alti icin uygun deildir yazior da merak ettim..
Aysecim nette bazi sitelerde 3 aya kadar battaniye sonra tulum olabilir diyorlar. sen uyku tulumu aldin mi? rahat olur mu ki ayaklar fln icte battaniiye de hangu tarz polar falan mi? bende 1 polar 1 de ince penye var.
Mothercare Cot or Cot Bed Cellular Cotton Blanket- White - cellular blankets - Mothercare
mesela bu tarz delikli battaniyeler ince mi? ne tur almayalim seninki hangileri var mi fotosu linki canim
Uyku tulumu aldım ben.Kundak gibi sarabileceğim bişey.Battaniyeleri çeşitli aldım ben.Bi tane polar çok kalınlardan,2 tane daha ince polarlardan,4-5 tane ince penye battaniyeler var.Hastane çıkışlarındaki incelerden onlar.8-10 tlye civilde oluyor.1 tane el örgüsü var,2 tane hazır örgü var.Resimlerini bulup ekleyim canım.8-10 battaniyesi olsun diyorlar.Kış bebeği de olunca bende 11 tane oldu.
Senin paylaştığın battaniyenin pembesi var bende.Hem sıcak tutarmış hem ince.
Hangisinin pembesi canim. File gibi olan mi? mothercare
Eki Görüntüle 777079 Eki Görüntüle 777080 Eki Görüntüle 777083 Eki Görüntüle 777084 Eki Görüntüle 777085
Renkleri birebir aynı değil ama bunlardan aldım ben.4-5 tane penye,1 el örgüsü,1 triko,2 uyku tulumu şeklinde,1 kalın polar,1 ince polar.
Hepsi cok guzel canim gule gule kullanin insallah.. Ben simdilik yorgan yastik almayayim ozaman.
Sağol canım tekrar yazmuşsınn Allah razı olsun.hepsi pamukluysa giyersiniz kuzum tabi. benim eşime kalsa hepsini büyük alacak. küçük gelmesin büyük büyük giyer diyor.
zaten tulumlarda biraz boşluk kalsın dedi arkadaş. ayaklarını topluyor bebişler rahat olsun bol kalsın alt kısımları dedi. büyük giydir diyorlar hep..
canım arada kalkıyorum sonra oturup cevaplayı tıklayınca eksik kalmış neyse yukarda tekrar kopyaladımhamilelik zor iş iyice unutkan oldum..
sorma canım ya inat benim eşim.
yeni gittim kuzum 10 gün oldu rapor alcam ya bayramdan sonra gel dedi hem bebeğe bakarız hem raporu veririm dedi. aslında kontrole değil rapora gidiyorum gerçi 2 haftada bir çağırıyor artık. kontroller sıklaşıyor..
evet canım devletteyim. ücretsiz izin alcam ama ne kadar alacağıma karar veremedim. evde çok sıkılırsam diye de düşünüyorum. 6 ay alsam diyorum 3 ay da doğum izni bebek olacak 9 aylık. oturuyor ve emekliyor olur herhalde.
Oyy yerim ben onun kafasını ellerinii.çok şükür canım işteyim çalışmaya çalışıyorum :)
sen nasılsın? ağzındaki tat gebelikten canım karapissonun da dediği gibi.. hepimiz yaşadık.
çok kötü benim bir de kusmalarım vardı. akşama kadar kraker kemiriyordum. dişlerimi fırçalarken dilimi de fırçalıyorum bu sefer öğürüyordum. Allah yardımcın olsun canım geçecek inan hepsi geçecek.. 16dan sonra acaip enerjik olacaksın eski haline döneceksin. ama 28 den sonra işler tekrar başa dönüyor hemen yoruluveriyor uyuklamaya başlıyor insan. mide bulantısının yerini yanma ve ekşimeler alıyor. ama şunu biliyorum ki hepsi geçici. hasta değiliz sadece hamileyizz...
bebiş de iyi kuzum karnım yamuluyor bugün. yuvarlak sert bir kısmını dayıyor karnıma. kafa herhalde ama yukarda. geçen doktora gittiğimde kafa aşağıdaydı. bugün yukarda hissediyorum yarın belli olur herhalde. ayak olsa böyle yuvarlak ve sert olmaz herhalde.. çözemedim bu çocuğu
kesinlikle canım. manisa balıkesir filan olabilir belki. balıkesirde güzel. sakin bir yer..manisada güzel. bursaya 4 saat.
git tabi canımm hava değişimi iyi geliyor insana bak ben 3 gün kaldım o bile yetti. moral depoladım..
birşeycik olmaz canım inşallah. dikkat et kendine sadece ağır filan kaldırma. yolculuk molalarıda yürümeye çalış. sağ salim kazasız belasız gider gelirsin inşallah. ben koca göbüşle gittim...
10 kilo aldım canım.önde top gibi göbüşüm biraz totoş da büyüdü gerçi arkadaşlar sadece göbek var diyorlar ama...vücut illaki su tutuyor kan miktarı artıyor..
Senmi benmi kuzummm ?inşallah bir aksilik olmazda gideriz güzel bir tatil
iyi gelir inşallah ağır kaldırmamaya çalışıyrm işte yolumuz
uzak kendi aracımızla yola çıkacağız kazasız belasız gider geliriz
şimdi sana ne yakışmıştır ben sanırım çok kilo alıcam şekil olarak değişicem:))
Canım ya değişmeyeceğim kalsın elbet bi şekilde kullanırız Çok sağol tatlım...Çok sağol canım.Aman sıcaklara dikkat et.Yaz gribi,ishal,üşütme hepsi kapıda Allah korusun:18::18::18:
Bende hissetmedim.Rahmimin üstüne bi sertlik oluştu sonradan.Ama ilk haftalarda değil.
Bel ağrısı bendede zamanla oluyor.Ama druna ve bi ortopediye görünmende fayda var bence.
Çok sıkı giydireceğin dönemlere uzun kollu alma derim ben.Değiştirmende fayda var yaz dönemine gelenleri.Ben 9-12 beden çok almadım.Nasılsa kuzumla çıkıp alabilirim 6.aydan sonra.Hem bakalım kilolu bi bebek mi olacak,cılız mı olacak.Daha sağlıklı olur o zaman alışveriş.
Allah yardımcın olsun canım.İnsan iple çekiyor bu kontrolleri.Tedirginlik,heyecan,korku hepsi vardır sende
Aaahh ahh.Bende yaşadım o deneyimi,seni çok iyi anlıyorum.Tenimiz çok hassaslaşmış,ondanmış.Günlerce alev alev yandı ellerim yarım kilo acı biber doğradım diye.Buz küpleriyle dolaştım sürekli.Başka da bişey yapamıyorsun maalesef
Ohhh şifa olsun iyice dinlenmişsiniz ne güzelNaparsınız kızlaaar?12de bi yattım 3,5a kadar horul horul uyumuşumBen ve öğle uykusu.Daha neler göreceğim bakalım.
Kombimiz arıza sinyali veriyor,duş alamadım,akşama kalan bayram ziyareterimizi yapacaktık bu terle mümkün değil gidemem.Sinir küpü halinde oturuyorum
Eşim yola çıkmış,şarjı bitmiş ulaşamıyorum.
Kalkıyım da dolapları yerleştireyim bari.
Ayyy çok sağol tatlım inşaallah bizlerde sizin haberlerinizle mutlu oluruzzzayyy ne güzelll
paşan yüzünü göstersin size
ne güzel mutluluk bunlar
en az sizin kadar heyecanlanıyorum okuyunca
sağlıklı haberlerinle gel cuma gunu tatlım
heee tabi tabii kalk sen git iş yapp
dolapları yerleştirr
olmadı bi ortalığı topla sil süpürr
yaa ne kurtlu kadınsın cok kızıyorum vallaa sana
bi rahat durmuyosun be aysem
Sağlıkla kullanın kzuuzm hepsi çok güzellerSağol canım.Ben 1 elyaf yastık,1 elyaf yorgan aldım.Dikilen nevresimlere geçirmek için.Hazır olsun diye.2 yastık k.validem verdi.Annemde 2 getircekmiş.Fazla fazla oldu zaten.
Eki Görüntüle 777147
İşte canım battaniyelerimiz.3 tanesi de hastane çantasında.Bohça gibi yaptım takımları içlerine koydum.Hastane çıkışı takımları ve penye battaniyeler.
Canım ablam oğlunu büyütürken çok battaniye kullandım dedi penya olanlardan.Hepsi cok guzel ben de 1 kalin 1 orta alayim ozaman. Sagol canim..optummm
Arkadaşlar ikili test sonucumu aldım ölçümler kan değerleri tertemiz çıktı kızlar çok mutluyum yaw şükür Allahıma...
Fikrimi söyliyeyim kızlar kış da olsa belli bir derecede uyuyacak yavru...Pamuklu battaniyeler en ideali inceler, pusette de kullanılabiliyorlar...sağlık açısından yani sentetik olduğundan polar(mesela benim evde hiç yoktur) ve eğer mümkünse yorgan kullanmayın(Allah muhafaza)
İyi oldu bunu öğrendiğimSağolasın canım
Kombiden değilmiş sıkıntımız,gaz kaçağı varmış gaznet kesmiş.Az önce tamir edilmiş,geldi çok şükür.Köpüklü bi şekilde kaldım.Allah'tan elektrikli çaydanlığım hemen kaynatıyor.Dondum,hastalancam diye çok korktum.Hemen durulandım,kışlıklarımı giydim,camları kapattım.Yemeğimi de yaptımAman da aman ne hamaratmışım
Görecem ben seni de.Senin de sakin bi yapın yokmuş gibi geliyor nedense banaİnnnnşallah hamiş kalacaksın bu ay bende görcem seni.Ay unutuyorum bazen,yorulunca hatırlıyorum diyeceksin.30 yıllık huyumu 1 test sonucunuyla değiştirmemi bekliyorsunuz.Sanki siz becerebileceksiniz Ama duuuur bu deve senin kapına da çökecek o zaman görüşcez Tuğra Hanım
Bende english home'dan bebek yorganı aldım elyaf.Bu kış battaniyelerle idare edermiş,seneye lazım olacak Allah nasip ederse.Uyku tulumuyla uyuyacakları için yorgan lazım olmaz diye düşünüyorum.Çünkü daha 6ayı doldurmamış olacak kuzumuz.
Arkadaşlar ikili test sonucumu aldım ölçümler kan değerleri tertemiz çıktı kızlar çok mutluyum yaw şükür Allahıma...
Fikrimi söyliyeyim kızlar kış da olsa belli bir derecede uyuyacak yavru...Pamuklu battaniyeler en ideali inceler, pusette de kullanılabiliyorlar...sağlık açısından yani sentetik olduğundan polar(mesela benim evde hiç yoktur) ve eğer mümkünse yorgan kullanmayın(Allah muhafaza)
Bende yaşına girmeden yorgan kullanmayı düşünmüyorum.Isınma problemim yok evde çok şükür.Battaniye yeterli olur diye düşünüyorum bende.Arkadaşlar ikili test sonucumu aldım ölçümler kan değerleri tertemiz çıktı kızlar çok mutluyum yaw şükür Allahıma...
Bende korkuyorum aslında.Ama uyuyunca çok terlemişim o yüzden gireyim dedim.Elimden geldiğince girmemeye çalışıyorum yalnızken.rica ederim ama inşallah böyle bir sorun bir daha yaşamayız..
sorunun giderilmesi iyi olmuş
ben evde kimse yokken güvenip banyoya giremem sende girme
Allah muhafaza bir şey olur eşin geldikten sonra duşa girersin
ben depremden korkuyorum bir de çok sıcak su kullandığım için
direkt tansiyonum düşüyor
bu arada sen zaten hamaratsın maşallah
Allahım kem gözlerden saklasın..
Günaydın şulecimmmmgünaydın kızlar nasılsınız
bugun cadiozy yok sanırım hastanede
onun görevini üstlenip dükkanı ben açtım:))
sule25 canım çok teşekkürler evet bir aşamadan daha geçtim inşallah hepimiz için şu dokuz ayı sağlıklı sıhhatle tamamlamak dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?