- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.681
Tanesi 1 tl canım eminönünde.Alan arkadaşıma ulaşamadım,firmanın sitesinin adresini alayım sana mesaj atarım canım.Çok uğraşılacak bi durum yokki.Sadece şeritleri keseceksin sonra hepsini birleştireceksin.
:)) Senin kadar cesaretli olamazdım ben.Helal olsun valla.Eşinde takdir edilecek biriymiş.Allah mutlu yuvanızı sonsuza kadar daim etsin Feyzacım.
Evde oturmak gayet güzel gidiyor.Sıkılmaya pek vaktim olmuyor.Tuzu da çok yemiyorum ama ayaklarım şişiyor artık.Terlik dışında bişey giyemiyorum:26: Belimde ve kasıklarımda ağrılar kesilmez oldu.Gece uykularım da bölük pörçükHortlak gibiyim anlayacağın.
Günaydınn Özlemciiimm.Hoşgeldin.Kız merak ettik dün gelmeyince:18: Çok şükür güzel haberlerle gelmişsin.Maşallah tosbağaya.Rapor almışsın kuzum,bi sıkıntı falan yok değil mi?3 hafta kalana kadar çalışacaktın ya o yüzden merak ettim:26:
yok canımcım çok şükür iyiyim.
Çalışabilir raporu aldım. son 3 ekadar devam..
sen nasılsın? Hifa bebek nasıl?
Eki Görüntüle 778240
Teyzoşları bakın size son aldığımız cicimizi gösterelim.Mevlütlüğümüzü de aldık dün sonunda.
Hifa Hanım çok canımı yakıyor artık.Gece uykularım hiç kalmadı gibi bişey.O kadar sert hareket ediyorki derimi delip çıkacak sanıyorum.Sıçrayarak uyanıyorum artık.Eşimde benim yüzümden doğrudüzgün uyuyamıyor:26: Belimin ortasından bıçak saplıyorlar ve kuyruksokumuna kadar yırtıyorlar sanki.Hele hele yarım saatten fazla normal bi şekilde oturursam misafirlikte falan.Rengim falan atıyor acıdan.Kırlentsiz,ayaklarımı uzatmadan ve sık sık pozisyon değiştirmeden oturamaz oldum Ne bi yere gidesim var,ne birini çağırasım.Rahat edemiyorum ki hiçbir yerde.Biz gidelim de sen de yat dinlen diyor millet.Sürekli de yatılmıyorki
Sürekli acıkıyorum artık.2 saate bile varmıyor.Hele de geceleri.3 gündür oruçmuşum gibi aç uyanıyorum.
Bir dokun bin ah işit gibi oldu yazdıklarımGittikçe artıyor sıkıntılar.İnşallah sende olmaz bunlar.Birde üstüne iş hiç çekilmez.
Yarın dr kontrolümüz var.Bakalım kaç kilo olmuş topkekimÇatı muayenesi yapılır,doğum şeklini konuşur,tahmini doğum günü falan netleşir diye düşünüyorum.Hayırlısı ne ise o olsun kuzum için.Kendimi düşünmüyorum artık...
Eki Görüntüle 778240
Teyzoşları bakın size son aldığımız cicimizi gösterelim.Mevlütlüğümüzü de aldık dün sonunda.
Allah razı olsun Şulecim.Çok erken senin için.Bende sürekli mağaza dolaştım,sitelerde gezdim sen gibiyken.Ama 7.aydan önce almamaya ah etmiştim.Allah korusun elimde kalakalır eşyaları diye çok korktum.Sürekli araştırmalar yaptım büyük eşyaları ile ilgili.Kararımı verdim ama almadım hiçbirini.Alırken öyle kolay olduki o araştırmalar.Şu marka,şu model diye istiyordum mağazalardan.Eşimde gezmediğimiz için sevindi hepoyy maşallah bayıldım çok şirinler
ayşe seni görünce heves ediyorum daha ben bir çöp dahi
almadımhifa hanım sağlıkla giyinsin prenses olsun
allahım nazarlardan korusun artık
hifa hanımın giyinmiş fotosunuda isteriz..
ayşe mevlütlük ne anlayamadım?
Çatı muayenesi 38.haftadamı yapılıyor?Benim haberim yokda:44: Doktorum önden açıklama yapan biri değil.Kontrole gel diyor o kadar.Belki benimkini yapar yarın.15 gün önden gidiyoruz yakıyamam kuzum ya. olur mu dertleşiyoruz şurda. sıkıntılarımızı paylaşıyoruz.. ben de başıma gelecekleri öğreniyorum.. sıpalar büyüdükçe iş zorlaşıyor ama bir yandan da seviniyorum kavuşacağımız gün yaklaşıyor. hayırlısı ile kucağımıza alacağız inşallah. ondan sonra hepsi unutulacak... son bir ay artık senin. bol bol dinlenmeye bak canım. insanın içinden gelmiyor zaten gezmek.
yarın inşallah güzel haberlerle gelirsin canım. bizim çatı muayenesi de 38 de yapacakmış erken geliyorum demezse tabi.
Çok sağol canımcım.Mevlüt takımlarının bedenleri yok.Elbisesi ve iç badisi ayrı giyilebiliyor benimkinin.Badisi olmasa bile elbisesini yaza düğünlere falan giydirebilirim ama.6-9 gibi duruyor bedeni.Çok minik değil bedeni.Bende 40ını beklemeyeceğim Özlemcim.Hatta dualar okuturum sabah,akşama da babamlarla falan adını koyarız diye düşünüyorum.O zamanki sağlığıma bakacağız artık.ayy çok tatlı ayşem ya. maşallah.çok yakışacak hifa bebeğe..
güle güle giyin inşallah...
canım bu mevlüt takımını 0-3 ay mı aldın? ben de bakıyorum. ben mevlütü hemen yapayım diyorum geç kalmadan.
annem de yanımdayken olsun bitsin sonrası kış zaten.. 0-3 ay da büyük gelir ama artık büyük büyük giydiririm..
Allah razı olsun Şulecim.Çok erken senin için.Bende sürekli mağaza dolaştım,sitelerde gezdim sen gibiyken.Ama 7.aydan önce almamaya ah etmiştim.Allah korusun elimde kalakalır eşyaları diye çok korktum.Sürekli araştırmalar yaptım büyük eşyaları ile ilgili.Kararımı verdim ama almadım hiçbirini.Alırken öyle kolay olduki o araştırmalar.Şu marka,şu model diye istiyordum mağazalardan.Eşimde gezmediğimiz için sevindi hepİlk aldıklarım banyo ve temizlik ürünleri olmuştu benim.Ak pak olsun kızım istedim.Nasılsa kızda olsa erkekde olsa aynı ürünü kullanacak kremdi,şampuandı.
Koyarım tabi gelin kızımın fotosunu teyzesi.
Normalde bebeğin 40ı çıktığında eve eş dost hoca çağırılır.Dualar edilir.Ama şart değil 40.gün yapmak.Ben ismi konacağı akşam yani ilk 10 gün içinde yapmayı düşünüyorum duasını.Hem misafiri ağırlarım,dualar alırız hemde akşama adı konur dualarla.O gün kızımızı prensesler gibi giydireceğiz.Mevlütlük bunun için.Şart değil alınması ama heves işte
Çatı muayenesi 38.haftadamı yapılıyor?Benim haberim yokda:44: Doktorum önden açıklama yapan biri değil.Kontrole gel diyor o kadar.Belki benimkini yapar yarın.15 gün önden gidiyoruz ya
Çok sağol canımcım.Mevlüt takımlarının bedenleri yok.Elbisesi ve iç badisi ayrı giyilebiliyor benimkinin.Badisi olmasa bile elbisesini yaza düğünlere falan giydirebilirim ama.6-9 gibi duruyor bedeni.Çok minik değil bedeni.Bende 40ını beklemeyeceğim Özlemcim.Hatta dualar okuturum sabah,akşama da babamlarla falan adını koyarız diye düşünüyorum.O zamanki sağlığıma bakacağız artık.
Allah razı olsun Şulecim.Çok erken senin için.Bende sürekli mağaza dolaştım,sitelerde gezdim sen gibiyken.Ama 7.aydan önce almamaya ah etmiştim.Allah korusun elimde kalakalır eşyaları diye çok korktum.Sürekli araştırmalar yaptım büyük eşyaları ile ilgili.Kararımı verdim ama almadım hiçbirini.Alırken öyle kolay olduki o araştırmalar.Şu marka,şu model diye istiyordum mağazalardan.Eşimde gezmediğimiz için sevindi hepİlk aldıklarım banyo ve temizlik ürünleri olmuştu benim.Ak pak olsun kızım istedim.Nasılsa kızda olsa erkekde olsa aynı ürünü kullanacak kremdi,şampuandı.
Koyarım tabi gelin kızımın fotosunu teyzesi.
Normalde bebeğin 40ı çıktığında eve eş dost hoca çağırılır.Dualar edilir.Ama şart değil 40.gün yapmak.Ben ismi konacağı akşam yani ilk 10 gün içinde yapmayı düşünüyorum duasını.Hem misafiri ağırlarım,dualar alırız hemde akşama adı konur dualarla.O gün kızımızı prensesler gibi giydireceğiz.Mevlütlük bunun için.Şart değil alınması ama heves işte
Çatı muayenesi 38.haftadamı yapılıyor?Benim haberim yokda:44: Doktorum önden açıklama yapan biri değil.Kontrole gel diyor o kadar.Belki benimkini yapar yarın.15 gün önden gidiyoruz ya
Çok sağol canımcım.Mevlüt takımlarının bedenleri yok.Elbisesi ve iç badisi ayrı giyilebiliyor benimkinin.Badisi olmasa bile elbisesini yaza düğünlere falan giydirebilirim ama.6-9 gibi duruyor bedeni.Çok minik değil bedeni.Bende 40ını beklemeyeceğim Özlemcim.Hatta dualar okuturum sabah,akşama da babamlarla falan adını koyarız diye düşünüyorum.O zamanki sağlığıma bakacağız artık.
ayşe ben bu konuda çok pasifim sanırım
hiç araştırma yapptığımda yok neye güveniyorsam
neyse dur bakalım cinsiyetimiz belli olsun yavaş yavaş almaya başlarım
bende yakında istanbula gidebilirim
tabi Allah bir aksilik vermezse sen o yerin adını bir ara öğrensen
güzel bende şekerleri ordan temin edeyim
bu arada bizde mevlüt gibi bir adet yoktur
ama güzel bir düşünce hem senin aile eş dost yakınında çok kişi var sanırım
ben burda yalnız olduğum için sanırım yapmam
ama dediğin gibi az sen gibi heves yaparsam olabilirde
sizleri çağırırım:))
canım ben doktoruma doğum şeklimiz ne zaman belli olur dediğimde bana 38.haftada sizi muayene ederiz ondan sonra doğum şeklinize karar veririz dedi. muayeneden kastı çatı muayenesi diye düşündüm.. bebek dönmüş olursa tabi. ben de internette 37.haftadan sonra yapılır diye okumuştum. benim doktorum da ultrason ölçümüne takılma diyor önden gider ama gününü bekler dedi. ama seninki maşallah epey önde. biz1 hafta öne çıkıyoruz en fazla..
anladım canım ben gitti gidiyordan baktım da bedenleri 0-3 ay olan v ar 3-6 ay 6-9 bile vardı.. mevlüt şekerlerini bende 100 tane filan alıcam galiba. yetmezse sonra :44::44::44::44:
takımı ne kadara aldın kuzum? ben kilotlu çoraplı filan alayım diyorum ya da bazılarının da donu var. battaniyeye sararız zaten üşümezler herhalde...
Bir türlü denk gelemedik seninle de canım ya. Bugün işler çok yoğun. Arada girmeye çalışıyorum. Akşam olsa da gitsek yav. Acıktım da zatenSen nasılsın, neler yapıyorsun ??
olsun canım arkadaşlarınız filan gelir nasılsa.. ben de öyle kimsem yok burda eşimin akrabaları var onlar gelecek çoğunlukla.
ben bir de arkadaşlarımı çağırırım. toptan herkes bebeği görür gider tabi herkes kucağına alamaz maske mi dağıtsam acaba galoş filan. steril olmayan giremez
canım bende cinsiyet belli olmadan almamıştım ilk aldığım şey ateş ölçerdi :) malum sağlıkçıyım ya...
ayşe ben bu konuda çok pasifim sanırım
hiç araştırma yapptığımda yok neye güveniyorsam
neyse dur bakalım cinsiyetimiz belli olsun yavaş yavaş almaya başlarım
bende yakında istanbula gidebilirim
tabi Allah bir aksilik vermezse sen o yerin adını bir ara öğrensen
güzel bende şekerleri ordan temin edeyim
bu arada bizde mevlüt gibi bir adet yoktur
ama güzel bir düşünce hem senin aile eş dost yakınında çok kişi var sanırım
ben burda yalnız olduğum için sanırım yapmam
ama dediğin gibi az sen gibi heves yaparsam olabilirde
sizleri çağırırım:))
Ben netten pek bakmadım mevlütlüklere.Mağazalarda da tek beden çıkardılar hep.Şekere bende ek yaptırdım 50 daha.Lavanta keselerini hazırladım,bisikletler geç gelse bile hemen içine konup dağıtılır.Takımı 40tlye aldım ben.%100 organik pamuklu.Kimi takımlarda çorap oluyor benimkinde yok.Saç bandı,elbise,iç badisi,patikleri,elcikleri var benimkinin.Çorap var nasılsa evde diye almadım.Bugün yıkayım da kurusun elbisesi.
Ben netten pek bakmadım mevlütlüklere.Mağazalarda da tek beden çıkardılar hep.Şekere bende ek yaptırdım 50 daha.Lavanta keselerini hazırladım,bisikletler geç gelse bile hemen içine konup dağıtılır.Takımı 40tlye aldım ben.%100 organik pamuklu.Kimi takımlarda çorap oluyor benimkinde yok.Saç bandı,elbise,iç badisi,patikleri,elcikleri var benimkinin.Çorap var nasılsa evde diye almadım.Bugün yıkayım da kurusun elbisesi.
uygun almışsın canım ya. ben cesaret edebilirsem kapalı çarşıya gideceğim inşallah. bebek dükkanları çok. burda pek yok.bir tanesine girdim kalmadı deyince sinir oldum o kadar yol yürüdüm dicektim sıcakta. küçük bir ilçeyiz ama Allahtan bursaya yakınız da gezmek zor oluyor. hayırlısı bakalım. azıcık havalar serinleyince giderim belki.
Sürekli yiyorum,içiyorum,yatıyorum
Sabahın 7sinden beri kahvaltı+şeftali+1 kase muhallebi yedim.Üstelik soğumasını bile beklemedim muhallebinin
İşte şekerlerimiz teyzesi
Eki Görüntüle 778279
Yinede fazla bekleme gezmek için.Sabah erken veya akşam 4ten sonra çık haftasonları.Hallet bi an önce.İnan nefes almak bile zor geliyor bu dönemlerde...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?