- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.661
Sabah enerjisiyle ütüye sarıldım bitti
Görende yana döne uyudum gece sanacak3,5 falandı uyuduğum.Evde gezmediğim alan kalmadı uyumak için.Saçmasapan düşüncelerle döndüm durdum.Başım ve ayaklarım zonkluyor.
Bebek şekerleri 50 tane az göründü gözümüze 50 daha sipariş verdik.Onlara cam boncuk ve şerit alacağım.
Örgüleri de bitireyim artık.
İyi oldu bunu öğrendiğimSağolasın canım
Kombiden değilmiş sıkıntımız,gaz kaçağı varmış gaznet kesmiş.Az önce tamir edilmiş,geldi çok şükür.Köpüklü bi şekilde kaldım.Allah'tan elektrikli çaydanlığım hemen kaynatıyor.Dondum,hastalancam diye çok korktum.Hemen durulandım,kışlıklarımı giydim,camları kapattım.Yemeğimi de yaptımAman da aman ne hamaratmışım
Görecem ben seni de.Senin de sakin bi yapın yokmuş gibi geliyor nedense banaİnnnnşallah hamiş kalacaksın bu ay bende görcem seni.Ay unutuyorum bazen,yorulunca hatırlıyorum diyeceksin.30 yıllık huyumu 1 test sonucunuyla değiştirmemi bekliyorsunuz.Sanki siz becerebileceksiniz Ama duuuur bu deve senin kapına da çökecek o zaman görüşcez Tuğra Hanım
Bende english home'dan bebek yorganı aldım elyaf.Bu kış battaniyelerle idare edermiş,seneye lazım olacak Allah nasip ederse.Uyku tulumuyla uyuyacakları için yorgan lazım olmaz diye düşünüyorum.Çünkü daha 6ayı doldurmamış olacak kuzumuz.
günaydın canım :)günaydın kızlar nasılsınız
bugun cadiozy yok sanırım hastanede
onun görevini üstlenip dükkanı ben açtım:))
Maşaallah canım hadi sana kolay gelsin son hazırlıklarında bitsinnnSabah enerjisiyle ütüye sarıldım bitti
Görende yana döne uyudum gece sanacak3,5 falandı uyuduğum.Evde gezmediğim alan kalmadı uyumak için.Saçmasapan düşüncelerle döndüm durdum.Başım ve ayaklarım zonkluyor.
Bebek şekerleri 50 tane az göründü gözümüze 50 daha sipariş verdik.Onlara cam boncuk ve şerit alacağım.
Örgüleri de bitireyim artık.
Canım benim yaaa bebiş yoruldu demek 4 saatte iyiymiş yaniGünaydın kızlar kaç gündür okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım bir türlü geçmiş bayramınız da mübarek olsun bu arada. Tatil yoğun geçiyor çocuk çok olunca:))dün ufaklığı denize soktum tuzlu su pişiğine isiliğe iyi gelir diye çok iyi geldi su onu yordu herhalde 4 saat hiç uyanmadan uyudu buranın maskotu oldu her gören bir yanına geliyor ayyyy ne küçük ne kadar cesaretlisiniz diyor alışsın diyorum ben de 2 gün sonra 1 aylık oluyoruz :)))
İnşaallah kuzummmayyy lafınn sabah sabah güldürdü beni vallaa
bu deve benim kapımada çökcek heee
o zamanda sen bana atar yaparsın canımm benimm
günaydın canım :)
İyiyiz sen nasılsın bakalım.
Oğlumla güzel bir kahvaltıdan sonra dedik bakalım teyzoşlar ne alemdeler
Bebeğiminde selamalrı var tekmeleriyle
Maşaallah canım hadi sana kolay gelsin son hazırlıklarında bitsinnn
Canım benim yaaa bebiş yoruldu demek 4 saatte iyiymiş yani
Maşaallah darısı bize bizde kucağımıza alırız inşaallah
İnşaallah kuzummm
Eylül bi gelsin ilk aydan göndersin mevlam bebişiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
nabersiniz hatunlar??
Senin haftalarda halsizlik daha fazla oluyor.Sürekli oluyor birde.Ben bi heves kalkıp yapıyorum,sonra yatıp dinleniyorum geçiyor.Sende öyle olmaz.O yüzden parça parça yap ütüyü.Bugün gömlekler,yarın çarşaflar falan diye ayır.Daha kolay olur.Azaldıkça hoşuna gidermaşallah birde ben ütümü halledebilsem dün akşam eşim nöbetçiydi
sözde bende ütümü halledecektim ama o kadar yorgundum sadece
yemek yapabildim((
iyice tembel oldum bana sen gibi biri lazım:))
neden uyuyamadın? ben bir şeyi kafaya takınca
uyuyamıyorum gece boyunca vesveselerle sabahlıyorum
sana kolay gelsin evde şekeri hazırlamak zor olmadı mı
nerden sipariş verdin bende bi bakayım..
Günaydın kızlar kaç gündür okuyorum ama yazmaya fırsat bulamadım bir türlü geçmiş bayramınız da mübarek olsun bu arada. Tatil yoğun geçiyor çocuk çok olunca:))dün ufaklığı denize soktum tuzlu su pişiğine isiliğe iyi gelir diye çok iyi geldi su onu yordu herhalde 4 saat hiç uyanmadan uyudu buranın maskotu oldu her gören bir yanına geliyor ayyyy ne küçük ne kadar cesaretlisiniz diyor alışsın diyorum ben de 2 gün sonra 1 aylık oluyoruz :)))
Yaparım tabe.O gün soğuyacamayyy lafınn sabah sabah güldürdü beni vallaa
bu deve benim kapımada çökcek heee
o zamanda sen bana atar yaparsın canımm benimm
Daha gelmemiş cadiozyyCanım nerde kaldın merak ettim.
Bakalım kızın güzel yüzüünü gösterdimi bu defa
nabersiniz hatunlar??
Kuzum senin şekerlerin aynısından yapmak istiyorum bana yol yordam öğret ne olurrrrrrrrrrrrrr yalvarırımmmmm
Maviş maviş bisikletli şekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Beceririm demiiiiiiiiiiiiiiiii
Tül alman lazım canımcım.Netten sipariş vereceksen çeşit çok,yalnız kargo ücretleri çok yüksek.Üzerinde biberon resimleri olanlardan almak istedim ben astarı yüzünden pahalı oldu.O yüzden çarşıda gördüğüm en simli tülü aldım ben
Bisikletim pembe olduğu için tülü beyaz,şeritleri pembe aldım.Kibrit şerit diyorlar en ince şeritlere.Diğerleri çok kaba düştü denedim onları da.
İçlerine de lavanta aldım aktardan.Asıl düşüncem çakıl çikolatalardı yada yumurta çikolatalar.Erkenden yapıp da buzdolabında bekletmek lazım onları.Bu sıcakta sıcak çikolata olur mazallah :))) Şeker de koyabilirsin,erimez sıcakta nasılsa.Ama lavanta muhteşem kokuyor.Bisikletleri sıraladığım dolap muhteşem kokuyor :)))
Kibrit şeritleri 20 cm (1 karış) uzunluğunda kestim.Tüllere 1 tatlı kaşığı lavanta doldurup,şeritleri fiyonk yaparak bağladım.Koruduğuna inanmasam da cam nazar boncuğu ekledim şeridi bağlarken.Çok şeker görünüyorlar maviş mavişBen çok karışık bişey olsun istemedim.Ama bol aksesuar olan bi yer bulsaydım herhalde bişeyler daha eklerdim.Mesela bisikletin ön kısmına şeritle mini akrilik biberon veya emzikler bağlardım.Cipso bulsaydım tüllerin üst kısmına ekleyecektim denk getiremedim
Kırtasiyeden renkli karton aldım,A4 büyüklüğünde kestirdim.Çünkü evde wordde süslü bi şekilde kuzumun adını yazacağım ve çıktı alacağım.Doğum tarihini yazmak için bekliyorum ama annemde bugün doğum tarihini yazmasanda olur dedi.Onu da yazar çıktı alırım.Onları da mini zımbayla tüllere zımbalayacağım.Yada delik zımbayla delip fiyonkla da bağlanabilir.Yiğeniminkini öyle yapmıştım.
Senin haftalarda halsizlik daha fazla oluyor.Sürekli oluyor birde.Ben bi heves kalkıp yapıyorum,sonra yatıp dinleniyorum geçiyor.Sende öyle olmaz.O yüzden parça parça yap ütüyü.Bugün gömlekler,yarın çarşaflar falan diye ayır.Daha kolay olur.Azaldıkça hoşuna gider
İstanbul-Eminönü'nden tel bisikletler aldı en yakın arkadaşım.Kargoladı bana.Dükkanın adını hatırlayamadım şimdi ama sorar sanada yazarım,çünkü internetten siparişleri de alıyorlarmış.Beyaz tüller aldım,içine lavanta aldım toz halinde,pembe fiyonklarla bağlayıp bisikletin selesine taktım.Çok zevkli yapması.Hiç yorucu da olmadı.Eşinle güle oynaya yaparsın sende.
Allah nazardan saklasın.Hakikaten iyi cesaret seninki
Dinlenmeye vaktin olurmu bilmem ama inşallah keyfini çıkararak gelirsin tatilden.
Yaparım tabe.O gün soğuyacamHele bi gelsin günlerin
Daha gelmemiş cadiozyyNerde kaldı bu kız?:44::44::44::44::44::44::44:
Aman napayım valla sabah ütüyle start verdim,11 gibi annemle çarşıya çıktık,boncuk-incik-iplik falan aldık.Son hazırlıklar artıkEve geldik,bi çay demledik derken annem gitti az önce.Bende kalan bebek şekerlerini bitireyim hazır olsun herşey diyorum.Size bi selam vereyim dedim.Sıcak çok yordu 1 saat gezmek bile ağır geliyor artık
Sen nörün?
günaydın şekerler...nasılsınız?
ben dün gelemedim. sabahki randevum doktorun acil operasyonu nedeniyle öğleden sonraya kaldı.
raporumuzu aldık. bu sefer ultrasondan önce kuru üzüm yedim tatlıyı yiyince küçük hanım açtı yüzünü. öpücük gönderir gibi ağzını bir görseniz büzmüş küçük ağzını. tam ısırmalık :) akşama fırsat bulabilirsem fotosunu çekip sizlerle paylaşayım..
tam 2 kilo 51 gram olmuşuz.. büyüyor tospağa.. herşey normal dedi doktor çok iri bir bebek değil dedi. normal gelişimini tamamlıyor dedi.. çok şükür Rabbime..
dün akşam geçmişi okurken uyuyakalmışım.. ayaklarımın altı yanıyordu çok da gezmedim ama vücut ağır.. oturmak bile beni yoruyor artık...
biz de haberler böyle.. yarım kalan geçmişi okuyayım..
gösterdi canım gösterdi küçük tospağa.. büyük tospağamın küçük tospağasıCanım nerde kaldın merak ettim.
Bakalım kızın güzel yüzüünü gösterdimi bu defa
günaydın canım bende halsizlik var erkenden uyumama rağmen hiç
dinlenememiş gibiyim sen nasılsın?
bizde seni dün merak ettik neyse ki nazlı kızın kendini gösterdi sonunda:))
sende ona el sallasaydın:)) ayy şimdi ne şekerdir
Allah bağışlasın herşeyin normal olması güzel umarım böyle devam eder,
bu arada kaç günlük rapor aldın?
Tanesi 1 tl canım eminönünde.Alan arkadaşıma ulaşamadım,firmanın sitesinin adresini alayım sana mesaj atarım canım.Çok uğraşılacak bi durum yokki.Sadece şeritleri keseceksin sonra hepsini birleştireceksin.Kuzum sen bisikletleri nerden almıştın ?
İnşaallah yapabilirim uğraşmam lazım demi :)
Bakalım eğer uygun bulursam alırım
Yookk pahalı olursa yapabilirim şimdi korktum beceremem diyeeeeeeeeeeee
:)) Senin kadar cesaretli olamazdım ben.Helal olsun valla.Eşinde takdir edilecek biriymiş.Allah mutlu yuvanızı sonsuza kadar daim etsin Feyzacım.Öyle Ayşem ya aslında küçük bebekle gitmekten çok 3 çocukla gitmek iyi cesaret :))))ama eşim çok yardımcı sağolsun büyüklerle o ilgileniyor denize götürüyor yıkıyor ... Ben küçükle meşgulüm. Sen nasılsın evde olmak nasıl az kaldıkavuşmana hayırlısıyla...
Günaydınn Özlemciiimm.Hoşgeldin.Kız merak ettik dün gelmeyince:18: Çok şükür güzel haberlerle gelmişsin.Maşallah tosbağaya.günaydın şekerler...nasılsınız?
ben dün gelemedim. sabahki randevum doktorun acil operasyonu nedeniyle öğleden sonraya kaldı.
raporumuzu aldık. bu sefer ultrasondan önce kuru üzüm yedim tatlıyı yiyince küçük hanım açtı yüzünü. öpücük gönderir gibi ağzını bir görseniz büzmüş küçük ağzını. tam ısırmalık :) akşama fırsat bulabilirsem fotosunu çekip sizlerle paylaşayım..
tam 2 kilo 51 gram olmuşuz.. büyüyor tospağa.. herşey normal dedi doktor çok iri bir bebek değil dedi. normal gelişimini tamamlıyor dedi.. çok şükür Rabbime..
dün akşam geçmişi okurken uyuyakalmışım.. ayaklarımın altı yanıyordu çok da gezmedim ama vücut ağır.. oturmak bile beni yoruyor artık...
biz de haberler böyle.. yarım kalan geçmişi okuyayım..
gösterdi canım gösterdi küçük tospağa.. büyük tospağamın küçük tospağası
akşama fotosunu çekeyim.. ağzı tam ısırmalık..
canım ya o haftalarda öyle oluyor ben hiç ev işi yapamıyordum. ev uçuyordu artık.. eşim toplamaya çalışıyordu ama erkek ne kadar yapabilir. bol bol uyu dinlen. ben 16.haftadan sonra eski enerjime kavuşmuştum.. tek başıma kapalı çarşıya gidip epey gezmiştim..
akşama geç geldik canım biraz dolaştık. eşimin babasına gittik kabir ziyareti... ordan yemek yedik.. akşamı bulduk.. ben tospağa gibi yürüdüğüm için.. iki git bir dinlen.. akşam gelince de uyuyakalmışım..
ben ne kadar caniyim dimi direk ısırmayı düşünüyorumel sallamak filan yok
aminn canım Allah cümlemizin evladını bizlere bağışlasın..
rapor çalışabilir raporu canım. 5 hafta daha çalışmaya devam.. çok dayanamazsam senelik izin kullanırım. doğumdan sonraya 5 haftayı aktarmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?