Bol bebiş topiği

Hap kullanirken mi dustu canim? Bide Tr de 12 mi alt sinir gebe icin
evet canım demir hapını ve eleviti içtiğim halde düştü.. bebiş yiyor içerden.. benim sonuç kağıdında 11,5 yazıyor alt sınıra..
Canım baktımda varmış faturası
Her neyse beb zıbın takımı diyor ama beden yazmıyor.
kuzum sen yenidoğan almışsın o zaman.. karar senin kuzum giydirmem kullanılmaz diyorsa iade et..
kesinlikle şulecimya kış mevsimi iyidir. yazı hiç sevmiyorum temizle temizle hep aynı.. daha çabuk kirleniyor ev..bıktım valla..kış gelse de kapıyı bacayı kapatsak otursak evde..

Canım ağla içinde tutma ama bence sen yanlız kalma güvendiğin arkadaşın varsa git ona sarıl ağla...
Bence sonrasında rahatlarsınnn ve içindekilerde geçmiş olur.
Eşimle çıkıp yemek yedik az önce.Parkta bikaç bayanla muhabbet ettim sonra.İyi geldi açık hava.Ağlamaktan gözlerim acımış zor açıyorum.Biraz uzanayım.Belki uyurum.

kızlar gunaydın karnım cok şiş sankı 5 ay lık hamıle gıbı bu şişkinlik herkesde oluyor mu acaba :)
İlk 3 ay bende de olmuştu o şişkinlik.Gazdandır merak etme..

demir isi moralimi bozdu. cozum de yok gibi kendim alcam sanirim..

niye bozuyor ki moralini. normal sınırlarda daha ne olsun. benimkine baksana alt sınırında altında. şimdilerde daha da düşmüştür. benim normalde de düşüktü zaten..
senin de aynı olacak diye birşey yok.. bünye meselesi.benim depolar da boştu zaten o yüzden düşüyor.

Normali 10.0 benim 10.8. Sence normal mi? Yani 0.8 fark var..

Ozlemcim seninki de asiri dusuk deil. Korkum bu kan degeri 0.8 lik fark bana 11 hafta yetcek mi??

yeter niye yetmesin. artı değerdesin sonuçta.. 3 hafta sonra ebeye danışırsın.
beslenmene de dikkat ettin mi bişeycik olmaz merak etme..arada kırmızı et yemeye çalış ama yanında ayran içme..
ben uzun süre et yiyemedim ağzımın tadı bozuluyordu. şimdi biraz biraz yiyorum..

Insallah icimi ferhalattin canim benim 3 haftaya bile korktum ben. Kirmizi et yiyorum asiri deil ama haftada 2 kez benim multivitamin 15 mg demir iceriyor. Sizdeki elevitler 60 mg. Neyse can sagligi insallah sag salim gecer..

Insallah icimi ferhalattin canim benim 3 haftaya bile korktum ben. Kirmizi et yiyorum asiri deil ama haftada 2 kez benim multivitamin 15 mg demir iceriyor. Sizdeki elevitler 60 mg. Neyse can sagligi insallah sag salim gecer..

korkma canım benim birşeycik olmaz..
multivitamini içtikten sonra üstüne portakal suyu iç ya da meyve ye. c vitamini alırsan demirin emilimi daha da artar.
ben eleviti öyle yapmaya başladım.

Son düzenleme:
Canım ürünü alırken beb zıbın diyordu ama beden seçimide yapın diyordu bende 9 ayı seçtim.
Bedeni yoksa neden beden seçimi vardıki :44:
İyi olmana sevindim kuzummm yediklerin şifalarınız olsunnn
Uzan tatlım inşaallah bomba gibi iyi bir şekilde gelirsin
Allahim yardim et..
Allah yardımcın olsun.
Kan değerinde gayet iyi hiç endişelenme.
Sabahları aç karna pekmez ye canım.
İlaçlarınada dikkat et gerisi Allaha kalmış.
Rabbim paşalarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Nabersiniz kızlar?
Yeni uyandım,duş aldım.Daha iyiyim.Çok ağlayınca kafam kazan gibi hala.

İyiyiz canım senin iyi olduğunu duyduk dahada iyi olduk.
Namaz kılacağım yemeğim var eşim gelmaden şu yıkanmış çamaşırları astım adam evi dağınık görmesin diye.
Kurumuşlarıda katlasam yerleştirsem iyi olacak.
Canım benim aldığım 2 takım zıbın takımmış.
Aldığımda beden seçimide yaptım ama zıbınların bedeni yokmuymuş yani zıbınlar standartmı ?
Anlamadanmı aldım ben şimdi.
Anlamk istediğim zıbınların bedeni varmı?
Eğer yoksa neden alırken beden seçimi yaılıyor?
Yoksa memnunum aldığıma çok şekerler Allahım sağlıkla giyinmeyi nasip etsin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…