Bol bebiş topiği

anladım canım. senin kabızlıktan olmasın karnındaki sancılar..hala var mı kabızlığın?demir hapını alırken doktora danışsan daha iyi olmazmı? markaya göre değişiyor yan etkileri..

anladım canım. senin kabızlıktan olmasın karnındaki sancılar..hala var mı kabızlığın?demir hapını alırken doktora danışsan daha iyi olmazmı? markaya göre değişiyor yan etkileri..

kabizlik oluyor canim arada. Buarada deger normalse ilac yazmiyor canim. Nasil danisacam onu da bilmiyorum..

Sizin demir ilaclari 25 mg mi?

Son düzenleme:
kabizlik oluyor canim arada. Buarada deger normalse ilac yazmiyor canim. Nasil danisacam onu da bilmiyorum..

Sizin demir ilaclari 25 mg mi?

FERRO SANOL DUODENAL

Her bir kapsülde;

Ferro Glisin Sülfat Kompleksi

(100 mg iki değerlikli demir içerir) 567.7 mg

benimki bu canım.. ilk içtiğim mideme çok dokununca buna çevirdi doktorum..

sen de istersen alma.. tekrar aile doktoruna gitmeyecek misin ya da hemşirenle görüşürsün. sonuçta o değerin düşebilir 11 haftada. benim tekrar tahlilim var önümüzdeki ay.düşük çıkarsa dozu arttıracak aile doktorum..

Canım benimde değer,m 11.3 idi gayet iyi dedi doktorum.
Ama demir hapı alıyorum gyne ferro.
Aman Özim dikkat et kremler zeytin yağları sür çatlamasın karnın
canımcım graco nun oyun parklarına baktım bende. gayet güzel kullanışlı. ama benim baktıklarım küçüktü..

evet kullanışlı ama boyutunu gidip görmem lazım sen nasıl bir model aldın seninki kız tabi daha güzel bişeydir
Bizimde arabada siyaha takıntımız var beşikte güzel göründü gözüme sade siyah sence nasıl ?
Arabanında linkine bakayım bak bi fikir var kzucum

çok terlemen hormonlarından kaynaklanıyor olabilir
zaten hava da sıcakmış annemle konuştum o da çok sıcak dedi
bir haftaya kadar serinlermi bilmiyorum ama
inşallah az da olsa serinler
valla temizlik hiç bitmiyor maalesef bizim buranın kışın soğuğu
yazın tozu evde kalmış kız meşhurmuş:))
karşımızdaki binalarda yeni yapıldığı için her yer tozlu
cam açmaya korkuyorum evde büyük olunca temizliği zor oluyr
bu arada çamaşır suyu kullanıyormusunz ben çokça kullanıyorm
eşim kızıyorda ama ne yapayım lavabolar temiz olmuyor..

neyse canım hayırlı olsun belki gözüne küçük gelmiştir
inşallah sağlıkla giydirirsin beşiğe de baktım bizde böyle bir şey alırız
neyse sen bir al bana da söylersin..
şimdiden hayırlı olsun..

Son düzenleme:

Canim bidaki randevu 3 hafta sonra. Ozamana kadar beklesem mi??

canım benim demir depoları da boş çıkıyor. demir bağlama kapasitesi çok yüksek.. kapasite var ama bağlayamıyor. demirim kanda normal ama depolar boş dedi. hemoglobin de alt sınırı 11.5 yazıyor benimki 11.0 .depolar da boş ya ondan benimki bir dahaki kontrolde düşük çıkarsa arttıralım dedi..

bizim de başta öyleydi canım eşim siyah araba beğenmişti. sonra kendi caydı grili kırmızılı araba aldık..
kız olunca belki de biraz cicili olsun istedi bilemiyorum..
tamam canım yolla linki bakalım...

bak bizim park yatak bundan..

demek ki ben anormal değilmişim herkese göre sıcak yani
hehehe evde mi kalmış orda kızlar :)))
aynen canım ya bizde burda sıcak diye açıyoruz bütün tozlar içerde..
toz alıyorum ertesi gün bak hiç silinmemiş gibi..
canım benim doktorum bana en başta demişti çamaşır suyu gibi kimyasallarla temastan kaçıın...
ama ben yine de kullanıyorum çok uzun süre temas etmemeye çalışıyorum..
çamaşır suyu astıma sebep oluyormuş ayrıca..

Canim bidaki randevu 3 hafta sonra. Ozamana kadar beklesem mi??

bekle istersen ipekcim az kalmış.. gidince sorarsın.. kafana göre kullanma istersen..

O da ebe randevusu o ilac da yazmiyor. Zaten 10.8 e yazmaz Allahim yardim et. Napcam 3 haftada degerim duser mi ki?

O da ebe randevusu o ilac da yazmiyor. Zaten 10.8 e yazmaz Allahim yardim et. Napcam 3 haftada degerim duser mi ki?

yok canım ya düşmez benimki düşüktü işte doktor ekstra ilaç başlamadı düşün.. 5 hafta sonra ebe tekrar gel dedi..düşse benimki düşer merak etme.. bol bol kuru üzüm pekmez yemeye çalış.. ben her gün kuru üzüm yiyorum..

Canım ölçtümmmmm yeni doğan takımlarındanda küçükkk altlarıııııı
Üstlarde 6-9 aylık boyunda.
İade etmek istemiyoruma ama altlarda yanlışlık olabilirmi sence ?

Canim simdi bastan sorayim. Sen ilk kan testi nezaman yaptin? Kac uzerinden kac cikti? Ve ilaca ne zaman basladin?
canım ben demir hapına 18.haftada başladım. ozaman 11,5 filandı ama demir bağlama kapasitem yüksek çıkmıştı demir depoların boşalıyor dedi o yüzden başladım ilaca. sonra 11.3 çıktı bir ay sonra... en yapıldığında da 11.0 çıktı.
Canım ölçtümmmmm yeni doğan takımlarındanda küçükkk altlarıııııı
Üstlarde 6-9 aylık boyunda.
İade etmek istemiyoruma ama altlarda yanlışlık olabilirmi sence ?

canım benim etiketi yok mu ya da faturada ne yazıyor? yanlışlık varsa gönder canım hemen.
hemen telefonla bile dönüyorlar.. ben aldığımda da fazladan alt çıkmıştı mail attım siteye hemen telefon ettiler. bir numara verdiler o numarayla kargoyla ücretsiz y ollamıştım..

Hap kullanirken mi dustu canim? Bide Tr de 12 mi alt sinir gebe icin

kızlar gunaydın karnım cok şiş sankı 5 ay lık hamıle gıbı bu şişkinlik herkesde oluyor mu acaba :)
Gazdandır canım benimde çok gazım oluyordu ki hala geçmiş değil gaz olunca benimde baya bir şişlik oluyor

Ayyy kuzum faturası yokki ben uykuluydum kargo geldiğinde akıl edemedim :18::18::18:
Etiketleride kesilmiş canım bildiğin makasla kesilmiş :18:

ya işte ne yapayım çamaşır suyuda olmayınca temiz olmuyor
artık dikkat etmeye çalışayım
zaten benim alerjim var ama yine de kullanıyorum(
dün evi temizledim bugun yine her yer tozdur
en iyisi kış camlar kapalı yaz kadar ev tozlanmıyor

Canım Özimmm çok yardımın dokunuyor bana manen bileee inan sana çok dua ediyorummm.
Karar veremedim bir gönlüm diyor neden alt ve üst farklı bedende bir gönlümde diyorki kullanırsın.
Kararsız kaldım eşim akşam gelsin birde o baksın fotosunuda yüklerim bakarsın.
Ona göre ya iade derim yada kalsın bebişim kışa geliyor zaten kullanırız heralde.
İnşaallah aldığım tulumlarda problem çıkmaz.
Eşim daha dün şakayla karışık eğer ürünler kötü olursa elimden çekeceğin var dedi
Tulumlarada 100 tl ödedim yani az değil.
Anlamadığım ürünü üzeründe neden bedenler yok kesilmiş :44::44::44:
Şimdi komşuma gideceğim yeni doğum yaptı kızı oldu.
Ardından rahatsızlandı anne ve bebek gdip görmek lazım.
Görüşürüz dönünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…