- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.941
Sanci cok sukur daha iyiyim canim. Burda 100 mus en alt deger. Ama 108 benimki. Oyuzden normalde diolar bisey vermiolar. Doktor dedigim de pratisyen oluyor burda deger normalse vermez bisey. Napcm bilmiyorum ya Solgar Gentle Iron kabizlik yapmio ii diolar onu mu alsam acaba. Bu deger bana 11 hafta daha yetcek mi?
anladım canım. senin kabızlıktan olmasın karnındaki sancılar..hala var mı kabızlığın?demir hapını alırken doktora danışsan daha iyi olmazmı? markaya göre değişiyor yan etkileri..
kabizlik oluyor canim arada. Buarada deger normalse ilac yazmiyor canim. Nasil danisacam onu da bilmiyorum..
Sizin demir ilaclari 25 mg mi?
Canım benimde değer,m 11.3 idi gayet iyi dedi doktorum.benim göbeğim etrafı şu ara hep kaşınıyor iyice gerildi sanırım ondan. gerginliktendir canım seninki de..
kıyamam canım benim bol bol dua et en güzeli Rabbime sığınmak..
10.8 hemoglobin değerinse düşük canım. 100 diye bir değer hatırlamıyorum.. benim hemoglobin HGB diye yazar 11.0 çıktı doktor düşük dedi bunun altına inerse ek demire başlayacağız dedi canım. en aşağı 11.5 olmalıymış...
canımcım graco nun oyun parklarına baktım bende. gayet güzel kullanışlı. ama benim baktıklarım küçüktü..
aleykum selam canım
canım benim ölçtün mü 0-3 aylık takımlara. bazen benim gözüme de küçük geliyor da evde bakınca diğerlerine büyük olduğunu görüyorum.bozma moralini kuzum. olmadı iade edersin ya da öyle giyersiniz. içine giydirirsin.
geleyim yer değiştirelim şulecim valla süper olur.. bu sene sıcaklardan nefret ettim. normalde böyle terleyen biri değilim ama bu sene oturduğum yerde sırılsıklam ter oluyorum...
inşallah serinler canım sen gelene kadar..
canım benim yorma kendini. acele etme yavaş yavaş. ben kaç aydır temizliği bitiremedim :)
bitiriyorum sonra yeniden kirleniyor..
İnşaallah canım gidersem senide haberdar edrimm
Oyy kıyamam sana ben canım.
Senin bu yaşadıklarının aynısını Annem hayat mücadelesi verirken yaşıyordum ben.
Heran ölecekmişim gibi tabi ozaman bekarım ardımda bırakacaklarıma değilde ben nasıl hesap vereceğim nasıl bir ahiret hayatı beni bekliyor diye uykularım kaçıyordu yemek yiyemiyordum bu korku baya bir sürdü annemi kaybettim 1 yıl kadar devam etti.
Pskyatriyede gitmedim.
taaaa bu günlere kadar hep yarı ara ara bu duyguyu...
Ama seninki tamamen hormonlarla alakalı...
Sağlıkla doğuracaksın ve bebişin lıkır lıkır emecek seniiii
Canım park beşik 70-130 olana bakacağız bir marka bulduk sade ve güzel başkaların agöre biraz tuzlı ama olsun on abakacağız.
Yeri Eminönünde görüp alalım diyoruz linkini ekliyorum bakabilirsin
Graco Contour Prestige Dönenceli Oyun Parkı GittiGidiyor'da 87822373
Bunun başka rengide var kahve gibi gidip görmek lazım
Canım hekimine gidemiyormusun senin bu ağrıların sancıların beni tedirgin etti :18:
Şansını dene git bence :26:
Canım bizimde kartımız yok kardeşimin kartıyla aldım.
Eşimde senin eşin gibi düşünüyor.
Bende senin gibi diyordum hatta kızlar biliyor onlar alırken bile nasıl güveniyorsunuz demiştim.
Kumaşı dikişleri süper canım yani ürünü beğendim.
Hani bazı ürünler 0-9 yazar ama kalıbı dardır buda öçyle bir ürün galibi.
İade etmemmmmm kuzum çok bebeğendim due ekleyeyim sende bakkk
Uykuya gelince gece 1 buçukta yuyudummsabah 10 gibi uyandım ama kahvaltı yapamıyorum hemen iştahım olmuyor.
Merak etme kuzummmmm
Eki Görüntüle 781209 Eki Görüntüle 781210
Tamam canım aklımdan geçti ama gözle görülür derecede olunca gerek görmedi ama bakayım ölçeyi hemencecikkkk
Canım ahhh Aişemmm senin bu yazdıklarını okuyunca acayippp duygulandımmm
İnşaaallah hiçbiri olmayacak.
Allahım doğumda bze tertemiz olma hakkı vermiş sende doğumdan sonra teremiz olarak kızını büyütceksin.
Bizler ölümü uzak olarak görüyoruz halbuki heran nefasimizden bile daha yakın bizlere
Allahım bizlere yardım etsin.
Sakin bu düşünceerini daha fazla yazıp konuşup dile getirme
Peygamberimiz buyuruyor düşündüklerinize bile dikkat edin Allah muhafaza Aişem.
Vardır böyle demesinde bir hikmet. Dua et Allahım sağlıkla kucağına almayı gelip bizlere KIZLar KUZUMU EMZİRİYORUM HERŞEY YOLUNDA ÇOK MUTLUTYUMMMM Demeni nasip etsinnn
FERRO SANOL DUODENAL
Her bir kapsülde;
Ferro Glisin Sülfat Kompleksi
(100 mg iki değerlikli demir içerir) 567.7 mg
benimki bu canım.. ilk içtiğim mideme çok dokununca buna çevirdi doktorum..
sen de istersen alma.. tekrar aile doktoruna gitmeyecek misin ya da hemşirenle görüşürsün. sonuçta o değerin düşebilir 11 haftada. benim tekrar tahlilim var önümüzdeki ay.düşük çıkarsa dozu arttıracak aile doktorum..
Canım benimde değer,m 11.3 idi gayet iyi dedi doktorum.
Ama demir hapı alıyorum gyne ferro.
Aman Özim dikkat et kremler zeytin yağları sür çatlamasın karnın
evet kullanışlı ama boyutunu gidip görmem lazım sen nasıl bir model aldın seninki kız tabi daha güzel bişeydir
Bizimde arabada siyaha takıntımız var beşikte güzel göründü gözüme sade siyah sence nasıl ?
Arabanında linkine bakayım bak bi fikir var kzucum
demek ki ben anormal değilmişim herkese göre sıcak yaniçok terlemen hormonlarından kaynaklanıyor olabilir
zaten hava da sıcakmış annemle konuştum o da çok sıcak dedi
bir haftaya kadar serinlermi bilmiyorum ama
inşallah az da olsa serinler
valla temizlik hiç bitmiyor maalesef bizim buranın kışın soğuğu
yazın tozu evde kalmış kız meşhurmuş:))
karşımızdaki binalarda yeni yapıldığı için her yer tozlu
cam açmaya korkuyorum evde büyük olunca temizliği zor oluyr
bu arada çamaşır suyu kullanıyormusunz ben çokça kullanıyorm
eşim kızıyorda ama ne yapayım lavabolar temiz olmuyor..
neyse canım hayırlı olsun belki gözüne küçük gelmiştir
inşallah sağlıkla giydirirsin beşiğe de baktım bizde böyle bir şey alırız
neyse sen bir al bana da söylersin..
şimdiden hayırlı olsun..
Canim bidaki randevu 3 hafta sonra. Ozamana kadar beklesem mi??
demek ki ben anormal değilmişim herkese göre sıcak yani
hehehe evde mi kalmış orda kızlar :)))
aynen canım ya bizde burda sıcak diye açıyoruz bütün tozlar içerde..
toz alıyorum ertesi gün bak hiç silinmemiş gibi..
canım benim doktorum bana en başta demişti çamaşır suyu gibi kimyasallarla temastan kaçıın...
ama ben yine de kullanıyorum çok uzun süre temas etmemeye çalışıyorum..
çamaşır suyu astıma sebep oluyormuş ayrıca..
bekle istersen ipekcim az kalmış.. gidince sorarsın.. kafana göre kullanma istersen..
O da ebe randevusu o ilac da yazmiyor. Zaten 10.8 e yazmaz Allahim yardim et. Napcam 3 haftada degerim duser mi ki?
kızlar gunaydın karnım cok şiş sankı 5 ay lık hamıle gıbı bu şişkinlik herkesde oluyor mu acaba :)
canım ben demir hapına 18.haftada başladım. ozaman 11,5 filandı ama demir bağlama kapasitem yüksek çıkmıştı demir depoların boşalıyor dedi o yüzden başladım ilaca. sonra 11.3 çıktı bir ay sonra... en yapıldığında da 11.0 çıktı.Canim simdi bastan sorayim. Sen ilk kan testi nezaman yaptin? Kac uzerinden kac cikti? Ve ilaca ne zaman basladin?
Canım ölçtümmmmm yeni doğan takımlarındanda küçükkk altlarıııııı
Üstlarde 6-9 aylık boyunda.
İade etmek istemiyoruma ama altlarda yanlışlık olabilirmi sence ?
canım ben demir hapına 18.haftada başladım. ozaman 11,5 filandı ama demir bağlama kapasitem yüksek çıkmıştı demir depoların boşalıyor dedi o yüzden başladım ilaca. sonra 11.3 çıktı bir ay sonra... en yapıldığında da 11.0 çıktı.
canım benim etiketi yok mu ya da faturada ne yazıyor? yanlışlık varsa gönder canım hemen.
hemen telefonla bile dönüyorlar.. ben aldığımda da fazladan alt çıkmıştı mail attım siteye hemen telefon ettiler. bir numara verdiler o numarayla kargoyla ücretsiz y ollamıştım..
Gazdandır canım benimde çok gazım oluyordu ki hala geçmiş değil gaz olunca benimde baya bir şişlik oluyorkızlar gunaydın karnım cok şiş sankı 5 ay lık hamıle gıbı bu şişkinlik herkesde oluyor mu acaba :)
canım ben demir hapına 18.haftada başladım. ozaman 11,5 filandı ama demir bağlama kapasitem yüksek çıkmıştı demir depoların boşalıyor dedi o yüzden başladım ilaca. sonra 11.3 çıktı bir ay sonra... en yapıldığında da 11.0 çıktı.
canım benim etiketi yok mu ya da faturada ne yazıyor? yanlışlık varsa gönder canım hemen.
hemen telefonla bile dönüyorlar.. ben aldığımda da fazladan alt çıkmıştı mail attım siteye hemen telefon ettiler. bir numara verdiler o numarayla kargoyla ücretsiz y ollamıştım..
demek ki ben anormal değilmişim herkese göre sıcak yani
hehehe evde mi kalmış orda kızlar :)))
aynen canım ya bizde burda sıcak diye açıyoruz bütün tozlar içerde..
toz alıyorum ertesi gün bak hiç silinmemiş gibi..
canım benim doktorum bana en başta demişti çamaşır suyu gibi kimyasallarla temastan kaçıın...
ama ben yine de kullanıyorum çok uzun süre temas etmemeye çalışıyorum..
çamaşır suyu astıma sebep oluyormuş ayrıca..
bekle istersen ipekcim az kalmış.. gidince sorarsın.. kafana göre kullanma istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?