Bol bebiş topiği

İç dış zıbınlarda beden yok benimkilerde.O yüzden çok almadım ben 2 takım aldım,bi tane de hastane çıkışı setinde var.
Güle güle giyinsin bebişin inşallahh

İç dış zıbınlarda beden yok benimkilerde.O yüzden çok almadım ben 2 takım aldım,bi tane de hastane çıkışı setinde var.
Güle güle giyinsin bebişin inşallahh

Helam Helammm madem zıbınların bedeni yyok standart e peki Butikbebe neden beden seçtirdi bana.

Aldıklarım çok şeker
Ama hastane çıkışım baya vardı 2 takım daha eklenmiş oldu

Kızlar çok sıcak ya Allahım cehennem azabından korusun hepimizi.
Yanıyor vucudum nasıl birşey bu ömrümde terleme kokma nedir bilmeyen zavallı bennn
Şimdi kendimden iğreniyorum.
Duş al otur tekrar aynıııı aynıııııı aynıııııııı
Allahım diyorum acaba son aylarımda olsaydım ne halt ederdimmmm
Allah sizlere yardım etsin.
Çevremde bu haftalarda doğuma girecek olanlar var onlarada yardım etsin... :13:

Bu yıl da normalin üstünde bi sıcak oldu.O da bize denk geldi maalesef. Vantilatör açamıyorum,karşılıklı cam açamıyorum,ıslak saçla oturamıyorum,askılı giyemiyorum Üşütme tehlikesine yakın ne varsa uzağım.Ilık suyumu içip içip serinlemeye çalışıyorum.Dolaptan meyve bile yiyemiyorum İkinci sıpayı kışa denk getiririm inşallah

Kızlar bu arada dün hurma alırken satıcı adamın tavsiyesi oldu.Sizlere de aktarmak istiyorum.Aç karnına 2-3 tane yenen hurma daha çabuk kana karışırmış.Aç karnına yediklerimle doyacak hale geldim Kan hapı,1 yemek kaşığı harnup pekmezi,3 tane de hurma.Bakalım doğuruncaya kadar daha neler eklenecek bu aç karnına listesine

Evet canım yaaaaaaaaaaa bize denk geldi
Allah yardımcımız olsun

Allah razı olsun canım ben gün içinde aç karna yiyorum hurmayı.
Birde tek sayıda yemenin faydası çok

Bugün çok değişik hissediyorum.
yorgum bitkin aç halsiz vs
Aynaya baktım rengim sararmış sanki kansızlık belirtisi gibi.
Bende bir ara kansızlık vardı ve rengim aynı bugünki gibi sararırdı.
Moralim çok bozuldu.
Eşim gelmeden giyindim süslendim bira makyaj yaptım ki adam beni iyi görsün ama keyfim hiççç yok
Sabah sağlık ocağına gideyim kan vereyim 3.buçuk aylıktım kanıma bakılmıştı.
İnşaallah moralim düzelir.
Ha bu arada kendimi acayip çirkin gördümmm yaaaaaaaaaaaaaaa
Halbuki geçen günlerde ne kadar güzeldim her gören diyordu çok güzelleşmişsinnn
Nerden geldi bu çirkinlik

Aaaaa zıbınlarda beden olmaz ki yanlışlık filan yapıldı belki sistemde.. neyse canımcım begenmene sevindim. değişik değişik giyersiniz.

çirkin filan değilsin sana öyle geliyor. çok tatlı çok şirinsin bence.. her hamile güzeldir.
bak bana iyice tombalak oldum tıs tıs yürüyemiyorum yollarda.. kocaman kocaman şeyler giyiyorum.
canım bencede kanına baktır belki demir ilacının dozunu arttırır doktorun.. bende de olmuştu bir ara o. sonra toparladım. bebişler içerden yiyorlar habire..

iyi akşamlar kızlarrr

keyifler nasıl bakalım??

ben hafif ağrılı bir şekilde oturuyorum.
hamileliğimin son zamanlarından beri beni rahatsız eden ve son haftalarda (tam da tatil zamanında) ağrısı iyice azıtmış ola yirmilik dişimi bugün çektirmiş bulunmaktayım
Konya da bayram tatili oldugu halde gece 2-3 lerde babamla arabayla konya sokaklarını birbirine katıp dr bulamada geri geldiğimizi mi anlatayım,
yoksa bayramın 3. günü buldugumuz bir nöbetçi dr un 'bu diş çekilmez,kırılır.ancak cerrahi müdahale yapılabilir.diş eti yarılarak çıkartılmalı.' cümlesinden sonra bu güne kadar diş etimi yarılarak dişin çıkartılma korkusunu yaşadıgımı mı?
veya Yalova da millet plaja girerken ben elim yanagımda oturup,akşamına da diş ağrımın en azıttıgı bir zamanda oturmuş ağlarken eşimin saat 2 de yola çıkma kararı alıp o saatte yollara döküldüğümüzü mü...

anlayacagınız diş ağrısı çok beter birşey.
Rabbim kimselere yaşatmasın inşallah.
şu an iğne yapılan yerler ve çene kemiğim az sızlasa da eskisine nazaran daha az agrım oldugu için mutluyum.

şimdi oğluşları uyuttum size bakayım dedim.

Rabbim hepinizin yardımcısı olsun canlar. sıcaklarda hamilelik çok zor...

çok öpüyorum hepiniziiii

gecmis olsun canim benim. 20 dis ameliyati korkulu ruya uuzn surdu mu? epey aciyormus

Evet canım baktırmam lazı en kısa zamanda.
Evet canım ya resmen beden seçimi yaptırdılar bana
dediğin gibi çeşit olmuş oldu İnşaallah giyeriz değişik değişikk
Eşimde kumaşını falan beğendi kışın güzel giyer dedi
sırada diğerleri var gelsede merkamı heyecanımı yaşasammmm
Öylemiyim kız bilmiyorumm
Yemek yedim nasıl uzandıysam öyle uyumuşum saat 8 buçukta uyudummm ta 11 de uyandım.
Acaba yorgunluktanmı öyle kötü hissettim http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/boshayallersmile.gif:26:
Canım çok geçmiş olsun ameliyatlamı aldılar peki?
Benim üsttekileri kolay çektirdim.
Alttakileride çekecektim ama memlektee cerrah yoktu ozaman.
Doktorum demişti amelyatlı olur diye. her memlekete gittiğimde diş kontrolumu yapardım onda.
En son evlendikten sonra eşimle gittik beni sıkı tembihlemişti sakın hamile kalma.
Bu dişlerini hallet öyle kal diye.
O ay tevafuk hamile kaldım.
Tabi üç kez üst üste düşük yapınca dedimki bu defa halledeceğim.
Ve ne rezilliklerle okmeydanından randevu aldım.
Sabah ezanlarında yola çıktım hep 7:30 da yetişmek için.
Ama benimkiler çok zorlu ameliyattı
hele sol dişim sinire yakındı ve 2 ay çektimmmm
ama şimdi iyiki gitiim halletiler Allah razı olsun.
eğer bu zamanlarda olsaydı o ağrılar deli olurdum.
Allahım acı göstermesin
Kızlar aklınızda bulunsun 20lik dişinizin çekilmesi gerekiyorsa gebe kalmadan halledin yada 2.bebeği yapmadan çaresine bakın sonrası çok zor oluyor bebekten dolayı çürüme yaparsa ameliyetıda çekimide zor oluyor

gecmis olsun canim benim. 20 dis ameliyati korkulu ruya uuzn surdu mu? epey aciyormus
Bende çok çekmiştim İpekcim ya çooooook acıyor hemde çokkk..
Çenemin kemiği bile şişmişti benim

29 da istahsizlik baslarsa napicam ben.. Cadiozy, aysecim erken deil mi benim sorunlar erken basladi sanirim.. huzursuz gobek, gece nefes sorunu, horlama var mi sizlerde. bir de hava serin olmasina ragmen kafa boyun gogus bolgesi boncuk boncuk ter..

geçmiş olsun tubişim.. kıyamam ya amma uğraştırmış sizi hain diş..
korkulu rüyam dişçi koltuğu.. dişçi koltuğuna otururken herkesle helalleşiyorum..doğumdan bile daha çok korkuyorum...
çok şükür artık iyisin..
amin canım valla çok zor sorma... işe sevinerek geleceğimi ölsem aklıma gelmezdi. klima var ya yoksa çok terliyorum çok bunalıyorum. gerçi klimalı odada hırka ile oturuyorum ama olsun
29 da istahsizlik baslarsa napicam ben.. Cadiozy, aysecim erken deil mi benim sorunlar erken basladi sanirim.. huzursuz gobek, gece nefes sorunu, horlama var mi sizlerde. bir de hava serin olmasina ragmen kafa boyun gogus bolgesi boncuk boncuk ter..
benim ensem bile terden hep ıslak hiç kurumuyor. gece kaç kez üsst değiştiriyorum onu bile hatırlamıyorum...
ben normalde de iştahsızım zaten. ama biraz egzersiz yapınca güzel yemek yiyorum.. özellikle sırt bölgesini çalıştırmak iyi geliyor sırt ağrıma..yoksa kociş bıktı artık masaj yapmaktan..
30 olmuşsun ipekcim normal.. benim 28 den sonra göbek büyüdüğü için gece yatarken sıkıntılar yaşamaya başladım.. rahat yatamıyorum.. nefes alamıyorum. bir o tarafa bir bu tarafa olmadı ayak ucuna yatıyorum..zor günler ama hepsi geçecek..
bir de yatmadan önce 2 saat birşey yeme.. o da sıkıntıya arttırıyor.

O platformlarla,yeni moda giysilerle önümde süzüm süzüm süzülenleri gördükçe evden çıkasım gelmiyor benimde.Spor ayakkabı,terlik,babet arasına sıkışmış,XXL büyüklüğünde efil efil giysilerle penguenler gibi yürüyor olmak çok sinir bozucu bişey.Bazen ama :) Sonra diyorsunki ben bir mucizeyi yaşıyorum.İnsanların senelerce dua ettiği,bazı şanssızların bu hasretle göçüp gittiği bi mucizeyi yaşıyorum.Sen hormonlarından ötürü kendini çirkinleşmiş hissetsende aslında çok sevimli oluyorsun her geçen gün.Bende kansızlık yoktu ama benimde betim benzim soluk.Ne kadar makyajlı olursan ol o bitkin ve saf halin gitmiyor.Gitmesin de zaten.Pekmez,bal gibi enerjini yüksek tutacak şeyler ye.Zeytincik geldiğinde unutacaksın bu günlerini

Canım yaa.Diş ağrısı cehennem azabı derler.Çok şükür ben dördünden de kurtulmuştum 5-6 yıl önce.Tatilini de zehir etmiş sana İnşallah en basit şekilde kurtulursun bu azaptan.

Hayır canım erken değil çok normal.İnsan banyodan çıkarken terlermi valla ben terliyorum.Ben soluma yatmadığımda çok daralıyorum nefes alırken.Alıştım herhalde ondan.Birde yastık yüksek olursa göğüs kısmı daha çok sıkışıyor (tv izlerken yaptığımız gibi) onu farkettim.Horlama yok bende ama dediğim gibi koşu yapmışım gibi nefes nefeseyim uyurken bile.Göbek sorununa da 2 gündür bi çözüm buldum.Tam sola da yatmıyorum,tam düz de yatmıyorum.Sağ arkama çok düşük yastık yada pike sıkıştırıyorum,sol tarafa göbeğimin altına da katlanmış pike yada yastık koyuyorum.Ayaklarımın altına da yastık koyuyorum.Hem bel-sırt ağrım hafifliyor hem de nefes sıkıntım olmuyor.Terleme için de ağır yemek yememeye çalışıyorum,tatlılar da çok terletiyor insanı.Deneme-yanılma yoluyla öğreniyor insan.

Günaydın kuzum.Tospa napar?Canını acıtmıyor değilmi yaramaz?

günaydın canımcım.. tospa iyi canım sabah 5,5 a kalktı kıpır kıpır.. beni de uyandırdı eşşek sıpası :)))
sen nasılsın canım.? bugün daha iyi gördüm seni
çilekli topkekin neyapıyor? seninki de erkenci mi? benimki sabah mesaisine erken başladı bugün..

Aynen.Fırıldak gibi.Hayır kilosu arttı,yeri de daraldı nasıl bu kadar hareket edebiliyor anlamıyorumki Eşim de farketti gülüyor sabahın köründe.
Yorgunum ama dünkü gibi bi gün olsun istemiyorum.Ayaklarımın tabanları zonkluyor.Çok da yürümüyorum ama neden ağrıyor bilemedim.:26:
Eşim yarın İstanbul'a gidiyor.1 gece kalacak.

sağolası ipekcim.
yok canım uzun sürmedi hamd olsun. ameliyata da gerek kalmadı.kırılmadan çıktı çok şükür.
ama dr çok ugraştı.3 enjektör ilaç kullandı.her bir enjektörü de 4-5 ayrı yere batırdı. 10-13 iğne deliği olmuştur yani. iyice uyuşsun die.dünden beri o iğne yerleri acıyor işte.
geçicek Rabbimin izniyle.
sen nasılsın ne var ne yok? alışveriş tam gaz devam ediyor? maşallah çok güzel şeyler,Rabbim güle güle kullanmanızı nasip etsin kuzum

karapissom teşekkürler kuzum.
yok canım ameliyata gerek kalmadı.çok dikkatle ve büyük bir ugraşla çekti dr.
2 tane yirmilik gitti iki tane kaldı. bakalım onlar ne zaman alıncak. biri gömülü ve yana doğru yatık tamamen
zor yaa diş işleri...
sen nasılsın bakalım kuzum? zeytinimiz nasıl

Canım yaa.Diş ağrısı cehennem azabı derler.Çok şükür ben dördünden de kurtulmuştum 5-6 yıl önce.Tatilini de zehir etmiş sana İnşallah en basit şekilde kurtulursun bu azaptan.

Allah razı olsun ayşem
Rabbim kimselere yaşatmasın.çok zor diş ağrısı.

sen nasılsın bakalım?
son haftalar içersindesin.
heyecan artıyormu yavaş yavaş :)

aynen canım iki adım yürüsem ayaklarım acıyor.vücut ağır geliyor artık ayaklara. bir yere gitsem on kere oturacak yer ayrıyorum hiç bulamazsam kaldırımlara çöküyorum valla.. az kaldı kuzum hepsi geçecek sona yaklaşıyoruz..
oy maşallah. hareketli çocuk.. nasıl dursun annesi.. kime çekti acaba
yalnız mı kalacaksın? kardeşin filan gelmez mi bir geceliğine yanına?
ben eşim yanıma yatmayınca uyuyamıyorum fazla alıştım galiba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…