- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.981
İyiyiz canım senin iyi olduğunu duyduk dahada iyi olduk.
Namaz kılacağım yemeğim var eşim gelmaden şu yıkanmış çamaşırları astım adam evi dağınık görmesin diye.
Kurumuşlarıda katlasam yerleştirsem iyi olacak.
Canım benim aldığım 2 takım zıbın takımmış.
Aldığımda beden seçimide yaptım ama zıbınların bedeni yokmuymuş yani zıbınlar standartmı ?
Anlamadanmı aldım ben şimdi.
Anlamk istediğim zıbınların bedeni varmı?
Eğer yoksa neden alırken beden seçimi yaılıyor?
Yoksa memnunum aldığıma çok şekerler Allahım sağlıkla giyinmeyi nasip etsin cümlemize
İç dış zıbınlarda beden yok benimkilerde.O yüzden çok almadım ben 2 takım aldım,bi tane de hastane çıkışı setinde var.
Güle güle giyinsin bebişin inşallahh
Kızlar çok sıcak ya Allahım cehennem azabından korusun hepimizi.
Yanıyor vucudum nasıl birşey bu ömrümde terleme kokma nedir bilmeyen zavallı bennn
Şimdi kendimden iğreniyorum.
Duş al otur tekrar aynıııı aynıııııı aynıııııııı
Allahım diyorum acaba son aylarımda olsaydım ne halt ederdimmmm
Allah sizlere yardım etsin.
Çevremde bu haftalarda doğuma girecek olanlar var onlarada yardım etsin... :13:
Evet canım yaaaaaaaaaaa bize denk geldiBu yıl da normalin üstünde bi sıcak oldu.O da bize denk geldi maalesef.Vantilatör açamıyorum,karşılıklı cam açamıyorum,ıslak saçla oturamıyorum,askılı giyemiyorum Üşütme tehlikesine yakın ne varsa uzağım.Ilık suyumu içip içip serinlemeye çalışıyorum.Dolaptan meyve bile yiyemiyorum İkinci sıpayı kışa denk getiririm inşallah
Kızlar bu arada dün hurma alırken satıcı adamın tavsiyesi oldu.Sizlere de aktarmak istiyorum.Aç karnına 2-3 tane yenen hurma daha çabuk kana karışırmış.Aç karnına yediklerimle doyacak hale geldimKan hapı,1 yemek kaşığı harnup pekmezi,3 tane de hurma.Bakalım doğuruncaya kadar daha neler eklenecek bu aç karnına listesine
Aaaaa zıbınlarda beden olmaz ki yanlışlık filan yapıldı belki sistemde.. neyse canımcım begenmene sevindim. değişik değişik giyersiniz.İyiyiz canım senin iyi olduğunu duyduk dahada iyi olduk.
Namaz kılacağım yemeğim var eşim gelmaden şu yıkanmış çamaşırları astım adam evi dağınık görmesin diye.
Kurumuşlarıda katlasam yerleştirsem iyi olacak.
Canım benim aldığım 2 takım zıbın takımmış.
Aldığımda beden seçimide yaptım ama zıbınların bedeni yokmuymuş yani zıbınlar standartmı ?
Anlamadanmı aldım ben şimdi.
Anlamk istediğim zıbınların bedeni varmı?
Eğer yoksa neden alırken beden seçimi yaılıyor?
Yoksa memnunum aldığıma çok şekerler Allahım sağlıkla giyinmeyi nasip etsin cümlemize
Bugün çok değişik hissediyorum.
yorgum bitkin aç halsiz vs
Aynaya baktım rengim sararmış sanki kansızlık belirtisi gibi.
Bende bir ara kansızlık vardı ve rengim aynı bugünki gibi sararırdı.
Moralim çok bozuldu.
Eşim gelmeden giyindim süslendim bira makyaj yaptım ki adam beni iyi görsün ama keyfim hiççç yok
Sabah sağlık ocağına gideyim kan vereyim 3.buçuk aylıktım kanıma bakılmıştı.
İnşaallah moralim düzelir.
Ha bu arada kendimi acayip çirkin gördümmm yaaaaaaaaaaaaaaa
Halbuki geçen günlerde ne kadar güzeldim her gören diyordu çok güzelleşmişsinnn
Nerden geldi bu çirkinlik
iyi akşamlar kızlarrr
keyifler nasıl bakalım??
ben hafif ağrılı bir şekilde oturuyorum.
hamileliğimin son zamanlarından beri beni rahatsız eden ve son haftalarda (tam da tatil zamanında) ağrısı iyice azıtmış ola yirmilik dişimi bugün çektirmiş bulunmaktayım
Konya da bayram tatili oldugu halde gece 2-3 lerde babamla arabayla konya sokaklarını birbirine katıp dr bulamada geri geldiğimizi mi anlatayım,
yoksa bayramın 3. günü buldugumuz bir nöbetçi dr un 'bu diş çekilmez,kırılır.ancak cerrahi müdahale yapılabilir.diş eti yarılarak çıkartılmalı.' cümlesinden sonra bu güne kadar diş etimi yarılarak dişin çıkartılma korkusunu yaşadıgımı mı?
veya Yalova da millet plaja girerken ben elim yanagımda oturup,akşamına da diş ağrımın en azıttıgı bir zamanda oturmuş ağlarken eşimin saat 2 de yola çıkma kararı alıp o saatte yollara döküldüğümüzü mü...
anlayacagınız diş ağrısı çok beter birşey.
Rabbim kimselere yaşatmasın inşallah.
şu an iğne yapılan yerler ve çene kemiğim az sızlasa da eskisine nazaran daha az agrım oldugu için mutluyum.
şimdi oğluşları uyuttum size bakayım dedim.
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun canlar. sıcaklarda hamilelik çok zor...
çok öpüyorum hepiniziiii
Evet canım baktırmam lazı en kısa zamanda.Aaaaa zıbınlarda beden olmaz ki yanlışlık filan yapıldı belki sistemde.. neyse canımcım begenmene sevindim. değişik değişik giyersiniz.
çirkin filan değilsin sana öyle geliyor. çok tatlı çok şirinsin bence.. her hamile güzeldir.
bak bana iyice tombalak oldum tıs tıs yürüyemiyorum yollarda.. kocaman kocaman şeyler giyiyorum.
canım bencede kanına baktır belki demir ilacının dozunu arttırır doktorun.. bende de olmuştu bir ara o. sonra toparladım. bebişler içerden yiyorlar habire..
Canım çok geçmiş olsun ameliyatlamı aldılar peki?iyi akşamlar kızlarrr
keyifler nasıl bakalım??
hamileliğimin son zamanlarından beri beni rahatsız eden ve son haftalarda (tam da tatil zamanında) ağrısı iyice azıtmış ola yirmilik dişimi bugün çektirmiş bulunmaktayım
Konya da bayram tatili oldugu halde gece 2-3 lerde babamla arabayla konya sokaklarını birbirine katıp dr bulamada geri geldiğimizi mi anlatayım,
yoksa bayramın 3. günü buldugumuz bir nöbetçi dr un 'bu diş çekilmez,kırılır.ancak cerrahi müdahale yapılabilir.diş eti yarılarak çıkartılmalı.' cümlesinden sonra bu güne kadar diş etimi yarılarak dişin çıkartılma korkusunu yaşadıgımı mı?
veya Yalova da millet plaja girerken ben elim yanagımda oturup,akşamına da diş ağrımın en azıttıgı bir zamanda oturmuş ağlarken eşimin saat 2 de yola çıkma kararı alıp o saatte yollara döküldüğümüzü mü...
şu an iğne yapılan yerler ve çene kemiğim az sızlasa da eskisine nazaran daha az agrım oldugu için mutluyum.
çok öpüyorum hepiniziiii
Bende çok çekmiştim İpekcim ya çooooook acıyor hemde çokkk..gecmis olsun canim benim. 20 dis ameliyati korkulu ruya uuzn surdu mu? epey aciyormus
geçmiş olsun tubişim.. kıyamam ya amma uğraştırmış sizi hain diş..iyi akşamlar kızlarrr
keyifler nasıl bakalım??
çok öpüyorum hepiniziiii
benim ensem bile terden hep ıslak hiç kurumuyor. gece kaç kez üsst değiştiriyorum onu bile hatırlamıyorum...29 da istahsizlik baslarsa napicam ben.. Cadiozy, aysecim erken deil mi benim sorunlar erken basladi sanirim.. huzursuz gobek, gece nefes sorunu, horlama var mi sizlerde. bir de hava serin olmasina ragmen kafa boyun gogus bolgesi boncuk boncuk ter..
O platformlarla,yeni moda giysilerle önümde süzüm süzüm süzülenleri gördükçe evden çıkasım gelmiyor benimde.Spor ayakkabı,terlik,babet arasına sıkışmış,XXL büyüklüğünde efil efil giysilerle penguenler gibi yürüyor olmak çok sinir bozucu bişey.Bazen ama :) Sonra diyorsunki ben bir mucizeyi yaşıyorum.İnsanların senelerce dua ettiği,bazı şanssızların bu hasretle göçüp gittiği bi mucizeyi yaşıyorum.Sen hormonlarından ötürü kendini çirkinleşmiş hissetsende aslında çok sevimli oluyorsun her geçen gün.Bende kansızlık yoktu ama benimde betim benzim soluk.Ne kadar makyajlı olursan ol o bitkin ve saf halin gitmiyor.Gitmesin de zaten.Pekmez,bal gibi enerjini yüksek tutacak şeyler ye.Zeytincik geldiğinde unutacaksın bu günleriniBugün çok değişik hissediyorum.
yorgum bitkin aç halsiz vs
Aynaya baktım rengim sararmış sanki kansızlık belirtisi gibi.
Bende bir ara kansızlık vardı ve rengim aynı bugünki gibi sararırdı.
Moralim çok bozuldu.
Eşim gelmeden giyindim süslendim bira makyaj yaptım ki adam beni iyi görsün ama keyfim hiççç yok
Sabah sağlık ocağına gideyim kan vereyim 3.buçuk aylıktım kanıma bakılmıştı.
İnşaallah moralim düzelir.
Ha bu arada kendimi acayip çirkin gördümmm yaaaaaaaaaaaaaaa
Halbuki geçen günlerde ne kadar güzeldim her gören diyordu çok güzelleşmişsinnn
Nerden geldi bu çirkinlik
Canım yaa.Diş ağrısı cehennem azabı derler.Çok şükür ben dördünden de kurtulmuştum 5-6 yıl önce.Tatilini de zehir etmiş sanaiyi akşamlar kızlarrr
keyifler nasıl bakalım??
çok öpüyorum hepiniziiii
29 da istahsizlik baslarsa napicam ben.. Cadiozy, aysecim erken deil mi benim sorunlar erken basladi sanirim.. huzursuz gobek, gece nefes sorunu, horlama var mi sizlerde. bir de hava serin olmasina ragmen kafa boyun gogus bolgesi boncuk boncuk ter..
Günaydın kuzum.Tospa napar?Canını acıtmıyor değilmi yaramaz?
günaydın canımcım.. tospa iyi canım sabah 5,5 a kalktı kıpır kıpır.. beni de uyandırdı eşşek sıpası :)))
sen nasılsın canım.? bugün daha iyi gördüm seni
çilekli topkekin neyapıyor? seninki de erkenci mi? benimki sabah mesaisine erken başladı bugün..
gecmis olsun canim benim. 20 dis ameliyati korkulu ruya uuzn surdu mu? epey aciyormus
Canım çok geçmiş olsun ameliyatlamı aldılar peki?
Benim üsttekileri kolay çektirdim.
Alttakileride çekecektim ama memlektee cerrah yoktu ozaman.
Doktorum demişti amelyatlı olur diye. her memlekete gittiğimde diş kontrolumu yapardım onda.
En son evlendikten sonra eşimle gittik beni sıkı tembihlemişti sakın hamile kalma.
Bu dişlerini hallet öyle kal diye.
O ay tevafuk hamile kaldım.
Tabi üç kez üst üste düşük yapınca dedimki bu defa halledeceğim.
Ve ne rezilliklerle okmeydanından randevu aldım.
Sabah ezanlarında yola çıktım hep 7:30 da yetişmek için.
Ama benimkiler çok zorlu ameliyattı
hele sol dişim sinire yakındı ve 2 ay çektimmmm
ama şimdi iyiki gitiim halletiler Allah razı olsun.
eğer bu zamanlarda olsaydı o ağrılar deli olurdum.
Allahım acı göstermesin
Kızlar aklınızda bulunsun 20lik dişinizin çekilmesi gerekiyorsa gebe kalmadan halledin yada 2.bebeği yapmadan çaresine bakın sonrası çok zor oluyor bebekten dolayı çürüme yaparsa ameliyetıda çekimide zor oluyor
Canım yaa.Diş ağrısı cehennem azabı derler.Çok şükür ben dördünden de kurtulmuştum 5-6 yıl önce.Tatilini de zehir etmiş sanaİnşallah en basit şekilde kurtulursun bu azaptan.
Aynen.Fırıldak gibi.Hayır kilosu arttı,yeri de daraldı nasıl bu kadar hareket edebiliyor anlamıyorumkiEşim de farketti gülüyor sabahın köründe.
Yorgunum ama dünkü gibi bi gün olsun istemiyorum.Ayaklarımın tabanları zonkluyor.Çok da yürümüyorum ama neden ağrıyor bilemedim.:26:
Eşim yarın İstanbul'a gidiyor.1 gece kalacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?