- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #16.921
Selamun aleyküm canlar geçmişi okumadan bir selam vereyim dedim
Bugün Butikbebeden aldığım takımlar geldi.
Ben 9 aylık almıştım üstler 6 aylık gibi altlar 0-2 ay.0-3 bile değil yani okadar küçük
Bedeni L diye gelmiş yani istediğim beden ama minicik pijamaları.
Becerebilirsem akşam yüklerim fotosunu görün minikliğini
Kumaşı güzel ama moral,m bozuldu kalıbı minikmiş heralde
Ne yapabilirim bu konudaaaaaaaaaaaaabana fikir verin canlarım :13:
Sizler nasılsınız.
Biz daha kahvaltı yapmadık çnce iğnemizi vuralım sonra yiyelim birşeyler ardından geçmişi okuyup hızlıca cevaplayalımmm
ayy ne güzel canım ya yanıyorum burda. hep dua ediyorum biraz serinlesin diye. dün akşama kadar vantilatörün önünde oturdum bunalıyorum ne yapayım..
bu haftayı saymazsam 3 hafta daha çalışacağım az kaldı.. ama gittikçe de zorlaşıyor..
Allah hepimizin yardımcısı olsun..
sen nasılsın canım?
aleykum selam canımSelamun aleyküm canlar geçmişi okumadan bir selam vereyim dedim
Bugün Butikbebeden aldığım takımlar geldi.
Ben 9 aylık almıştım üstler 6 aylık gibi altlar 0-2 ay.0-3 bile değil yani okadar küçük
Bedeni L diye gelmiş yani istediğim beden ama minicik pijamaları.
Becerebilirsem akşam yüklerim fotosunu görün minikliğini
Kumaşı güzel ama moral,m bozuldu kalıbı minikmiş heralde
Ne yapabilirim bu konudaaaaaaaaaaaaabana fikir verin canlarım :13:
Sizler nasılsınız.
Biz daha kahvaltı yapmadık çnce iğnemizi vuralım sonra yiyelim birşeyler ardından geçmişi okuyup hızlıca cevaplayalımmm
aleyküm selam nasılsın?
kıyafetleriniz hayırlı olsun ben işte bu sebeplerden dolayı netten almaya
pek sıcak bakmıyorum ayrıca eşim kredi kartı kullanmak istemiyor
evin bereketini kaçırıyor diyo
o yüzden biz kart kullanmayıp hep nakit alıyoruz
nettede ben dokunmadığım bir şeyi almak istemiyorm bazen istediğin gibi olmayabiliyor
moralini bozma inşallah bebişimiz güzelce giyer
değiştirme imkanın yokmu?
sen bu saate kadar kahvaltı yapmadın mı:)) ayy tembel:))
şaka canım kendini çok aç bırakma çok uyumakta hem bebekte hem annede
bir takım sorunlara yol açabiliyor
dikkat etmek lazım
gel buraya biraz camı açtım öyle bir cereyan ettiki hemen kapattım:))
ben de haftaya oraya geliyorum şimdiden düşünüyorum
bu serinlikten sonra o sıcaklıkta ne yapacağım
umarım serinler o vakte kadar
az kalmış canım Allah yardımcın olsun
rabbim hayırla kurtarsın
bnde iyiyim çok şükür dün sağ tarafıma sürekli kramp girdi
şimdi iyiyim sanırım hafta sonu kendimi çok yordum temizlik ütü yemek derken epeyce yoruldum
günaydın arkadaşlar.
2 gündür kesilmeyen adet sancısına benzeyen sızılarım var.ani hareketlerde kramplara ve daha şiddetli oluyor. Sürekli aynı pozisyonda kalamıyorum.o yüzden de ne bi yere gidesim var,ne birisi gelsin istiyorumBu durumlar 10-15 gün kadar sürermiş.büyükler söyledi bunu da.
El ve ayaklarımda şişlikler var artık.dinlensem de uyusam da geçmiyor.çok aşırı olmasa da normal ayakkabılarıma giremiyorum,yüzüklerimi takamıyorum artık.canıma acıyor.tuzu hiç yemesem bile oluyor.
Yaşadığım duygu selini ise hiç sormayın.dün gece oyuncak ördeğime sarılıp uyudum.kendimi çok yalnız,terkedilmiş hissediyorum.benden sonra şunu şöyle yapsınlar falan diye cümleler kurmaya başladım.kuzuma onu çok sevdiğimi söyle diyorum eşime.o da bana kızıyor.onu kucağıma alamayacakmışım gibi geliyor.üvey anneye falan bırakma onu diyorum.ezdirme kimseye diyorum.günlük yazarken "annem beni çok seviyormuş,herşeyi kendi elleriyle yapmaya çalışmış" diye düşünecek diyorum.buranın şifresini de bi yere yazayımda eşim girip olanları anlatsın diyorum,merak edersiniz ben gelmyince.ölümü hiç bu kadar yakından hissetmemiştim....
Sabah sabah içinizi kararttım biliyorum.hakkınızı helal edin kızlar.çok şey öğrendim hepinizden.allah hepinizin gönlünün muradını versin.
Ne doğumdan korkuyorum,ne de doktoruma güvensizliğim var.Kucağıma alamayacakmışım gibi geliyor.Onu bu berbat dünyada yapayalnız bırakacağım diye korkuyorum.Neden gittinki diye ardımdan ağlamasından korkuyorum.Eşimi kucağında kuzumuzla yapayalnız bırakmaktan korkuyorum.Eve gelicekler,ben yokum,yaptığım heveslendiğim hiçbişeyi gerçekleştiremeden gitmekten korkuyorum.Hayatının en güzel gününü karagüne çevirmekten korkuyorum..Kendime hazırladığım çantanın bile gereksiz olduğunu düşünmeye başladım.Açılmadan,kullanılmadan geri gelecek sanki hastaneden.Ben ölürsem kızıma ilk sütü kim verecek.Yapay mamalarla mı büyüyecek.Ağladığında annesi yerine kim olacak yanında.seni korkutan ne peki? doğum mu? doktoruna güvenmiyor musun?
aslında yaşadıkların çok normal.. hepimiz yaşayacağız hatta belki de doğum sonrası daha zor bir süreç olacak psikolojik olarak..
Rabbim hepimize yardım etsinn..
Günaydın arkadaşlar.
2 gündür kesilmeyen adet sancısına benzeyen sızılarım var.Ani hareketlerde kramplara ve daha şiddetli oluyor. Sürekli aynı pozisyonda kalamıyorum.O yüzden de ne bi yere gidesim var,ne birisi gelsin istiyorumBu durumlar 10-15 gün kadar sürermiş.Büyükler söyledi bunu da.
El ve ayaklarımda şişlikler var artık.Dinlensem de uyusam da geçmiyor.Çok aşırı olmasa da normal ayakkabılarıma giremiyorum,yüzüklerimi takamıyorum artık.Canıma acıyor.Tuzu hiç yemesem bile oluyor.
Yaşadığım duygu selini ise hiç sormayın.Dün gece oyuncak ördeğime sarılıp uyudum.Kendimi çok yalnız,terkedilmiş hissediyorum.Benden sonra şunu şöyle yapsınlar falan diye cümleler kurmaya başladım.Kuzuma onu çok sevdiğimi söyle diyorum eşime.O da bana kızıyor.Onu kucağıma alamayacakmışım gibi geliyor.Üvey anneye falan bırakma onu diyorum.Ezdirme kimseye diyorum.Günlük yazarken "annem beni çok seviyormuş,herşeyi kendi elleriyle yapmaya çalışmış" diye düşünecek diyorum.Buranın şifresini de bi yere yazayımda eşim girip olanları anlatsın diyorum,merak edersiniz ben gelmyince.Ölümü hiç bu kadar yakından hissetmemiştim....
Sabah sabah içinizi kararttım biliyorum.Hakkınızı helal edin kızlar.Çok şey öğrendim hepinizden.Allah hepinizin gönlünün muradını versin.
Aysecim yasadiklarin tamamen dogum oncesi gerginlik ve hormonlardan kaynaklaniyor.ilk dogumumda bende yasadim.simdiden boyle yipratirsan kendini inanki lohusaligin daha zor gecer.cunku asil ozaman hormonlar altust oluyor.
Bende her sey aynı bu ay pek takmadım ılaclarıda bıraktım almama bıle gerek yok cunkı hıc bır seyım yok bosuna hormon alıyom... Son 8 gun adet ıcın bakalım ne olacak ?
Bundan kurtulmanın bi yolu yokmu?
Canim okadar zor gectiki benim o son gunlerim.dogumdan sonra eve donuste sanki doguran ben degildim.cok mutsuzdum.huzursuzdum.hep kotu biseyler olacak saniyordum.ben devamli abdest aldim.ferahlamak icin.okudum bol bol.lutfen kendini rahat birak.bugunlerin tadini cikar.o kotu dusunceleri at kafandan.uzat ayaklarini dinlen.bunlar tamamen dogum oncesi korkular.rabbim ferahlatsin icini yardimcin olsun.dualarim seninle.
İnşaallah canım gidersem senide haberdar edrimmElimden geleni yaparım canım benim.İnşallah gönlüne göre şeyler bulursun.
Hoşgeldin canım.Yarasın tatiliniz inşallah.
1-2 saat sürmüyor benimkiler :44: 1-2 dk en fazla.Gaz olabilir Özlem'in dediği gibi.Benim 2 gündür kesilmiyor ağrılarım.Onlar da adet ağrısı gibi.Sızım sızım sızlıyor kasık ve bel kısmım.
Oyy kıyamam sana ben canım.Günaydın arkadaşlar.
2 gündür kesilmeyen adet sancısına benzeyen sızılarım var.Ani hareketlerde kramplara ve daha şiddetli oluyor. Sürekli aynı pozisyonda kalamıyorum.O yüzden de ne bi yere gidesim var,ne birisi gelsin istiyorumBu durumlar 10-15 gün kadar sürermiş.Büyükler söyledi bunu da.
El ve ayaklarımda şişlikler var artık.Dinlensem de uyusam da geçmiyor.Çok aşırı olmasa da normal ayakkabılarıma giremiyorum,yüzüklerimi takamıyorum artık.Canıma acıyor.Tuzu hiç yemesem bile oluyor.
Yaşadığım duygu selini ise hiç sormayın.Dün gece oyuncak ördeğime sarılıp uyudum.Kendimi çok yalnız,terkedilmiş hissediyorum.Benden sonra şunu şöyle yapsınlar falan diye cümleler kurmaya başladım.Kuzuma onu çok sevdiğimi söyle diyorum eşime.O da bana kızıyor.Onu kucağıma alamayacakmışım gibi geliyor.Üvey anneye falan bırakma onu diyorum.Ezdirme kimseye diyorum.Günlük yazarken "annem beni çok seviyormuş,herşeyi kendi elleriyle yapmaya çalışmış" diye düşünecek diyorum.Buranın şifresini de bi yere yazayımda eşim girip olanları anlatsın diyorum,merak edersiniz ben gelmyince.Ölümü hiç bu kadar yakından hissetmemiştim....
Sabah sabah içinizi kararttım biliyorum.Hakkınızı helal edin kızlar.Çok şey öğrendim hepinizden.Allah hepinizin gönlünün muradını versin.
Canım park beşik 70-130 olana bakacağız bir marka bulduk sade ve güzel başkaların agöre biraz tuzlı ama olsun on abakacağız.maşallah canım rabbime şükürler olsun
darısı isteyenlere diyelim..
inşallah daha güzel haberlerimiz burda birlikte paylaşırız..
inşallah canım neye karar verdiniz
şimdiden hayırlı olsun canım..
inşallah düzelir Allah büyük
her zorlukta elbet bir rahmet vardır
eşiniz size çok uzak değilse gitmenizde sıkıntı olur mu
allah yardımcınız olsun..
günaydın canım nasılsın
Allah yardımcın olsun inşallah
bu ağrıların günahlarına kefaret olur
sanırım hormonların seni fazlasıyla etkilemiş duygusallığın doruk noktasındasın
canım benim bol bol dua oku inşallah sağ salim doğum yapıp hifa hanımı kucağına alacaksın
kaderimizde ne yazılmışsa o olur
buarada benden yana helal olsun sende helal ediver
amin canım dua ediyorum sen için..
günaydın kızlar ne haber nasılsınz
cadiozy nasılsın?
ayyy güne öyle yoğun başladık ki((
cuma günü izne ayrılıcam inşallah iş bırakmak istemiyorum
neyse hayırlısı buarada burda öyle güzel yağmur yağıyor ki çıkıp yağmurun
altında doyasıya dolaşmak istiyorum
toprak kokusunu içime çekip çekip ciğerlerimi bu hoş
kokuyla doldurmak istiyorum
ama maalesef çıkamıyorum(
Canım hekimine gidemiyormusun senin bu ağrıların sancıların beni tedirgin etti :18:Zorlu bir gece ardindan herkese gunaydin kizlar..
Aysecim kiyamam sana insallah korkular, sIkintIlar minik prensesin gelisi senin saglikla kolaylikla dogumun sonucu bitecek. Hepimiz manevi yonden birbirimize destegiz, bir de kendini uzup vucutsal agri acilara onu ekleme. Son inislerde bole hissetmek normal. Canim benim ama hepimiz burda beraberiz, yaziyoruz paylasiyoruz. Bunu unutma, icini ferah tut bu dusuncelerden uzak tutmaya calis kendini zor olsa da. Bebisi dusun insallah kucaginiza aldiginiz gunu dusun. Her sey insallah cok guzel olacak..
Cadizoyim ve Aysecim insallah dediginiz gibidir. Mide kaskati ve gobek kaskati gaz sancisi olsun okadar uzun suruyor ki mesela dun gece oldu istahsizlik, halsizlik, gobek sert, mide sallantida. Gece nefes alamadim zorlandim cigere basinc yapiyor gibi, bu sabah kalktim eh diyelim halimize. Gobegim yumusacik deilKorktuk gece esimle. Size danisayim dedim kasilma 1-2 dk surup sertlik kayboluyorsa benimki minimum 1 saat yani bazen 3-4 saat suruyor. Insallah degildir.
Allahim hepimize yardim et..
Canım bizimde kartımız yok kardeşimin kartıyla aldım.aleyküm selam nasılsın?
kıyafetleriniz hayırlı olsun ben işte bu sebeplerden dolayı netten almaya
pek sıcak bakmıyorum ayrıca eşim kredi kartı kullanmak istemiyor
evin bereketini kaçırıyor diyo
o yüzden biz kart kullanmayıp hep nakit alıyoruz
nettede ben dokunmadığım bir şeyi almak istemiyorm bazen istediğin gibi olmayabiliyor
moralini bozma inşallah bebişimiz güzelce giyer
değiştirme imkanın yokmu?
sen bu saate kadar kahvaltı yapmadın mı:)) ayy tembel:))
şaka canım kendini çok aç bırakma çok uyumakta hem bebekte hem annede
bir takım sorunlara yol açabiliyor
dikkat etmek lazım
gel buraya biraz camı açtım öyle bir cereyan ettiki hemen kapattım:))
ben de haftaya oraya geliyorum şimdiden düşünüyorum
bu serinlikten sonra o sıcaklıkta ne yapacağım
umarım serinler o vakte kadar
az kalmış canım Allah yardımcın olsun
rabbim hayırla kurtarsın
bnde iyiyim çok şükür dün sağ tarafıma sürekli kramp girdi
şimdi iyiyim sanırım hafta sonu kendimi çok yordum temizlik ütü yemek derken epeyce yoruldum
Tamam canım aklımdan geçti ama gözle görülür derecede olunca gerek görmedi ama bakayım ölçeyi hemencecikkkkaleykum selam canım
canım benim ölçtün mü 0-3 aylık takımlara. bazen benim gözüme de küçük geliyor da evde bakınca diğerlerine büyük olduğunu görüyorum.bozma moralini kuzum. olmadı iade edersin ya da öyle giyersiniz. içine giydirirsin.
geleyim yer değiştirelim şulecim valla süper olur.. bu sene sıcaklardan nefret ettim. normalde böyle terleyen biri değilim ama bu sene oturduğum yerde sırılsıklam ter oluyorum...
inşallah serinler canım sen gelene kadar..
canım benim yorma kendini. acele etme yavaş yavaş. ben kaç aydır temizliği bitiremedim :)
bitiriyorum sonra yeniden kirleniyor..
Canım ahhh Aişemmm senin bu yazdıklarını okuyunca acayippp duygulandımmmNe doğumdan korkuyorum,ne de doktoruma güvensizliğim var.Kucağıma alamayacakmışım gibi geliyor.Onu bu berbat dünyada yapayalnız bırakacağım diye korkuyorum.Neden gittinki diye ardımdan ağlamasından korkuyorum.Eşimi kucağında kuzumuzla yapayalnız bırakmaktan korkuyorum.Eve gelicekler,ben yokum,yaptığım heveslendiğim hiçbişeyi gerçekleştiremeden gitmekten korkuyorum.Hayatının en güzel gününü karagüne çevirmekten korkuyorum..Kendime hazırladığım çantanın bile gereksiz olduğunu düşünmeye başladım.Açılmadan,kullanılmadan geri gelecek sanki hastaneden.Ben ölürsem kızıma ilk sütü kim verecek.Yapay mamalarla mı büyüyecek.Ağladığında annesi yerine kim olacak yanında.Nasıl toparlanacağım bu ruh halinden.Onu çok özlerim ben.O minicik ellerini öpmeden gitmek çok korkutuyor beni ((((((((((((((((((((
Canim okadar zor gectiki benim o son gunlerim.dogumdan sonra eve donuste sanki doguran ben degildim.cok mutsuzdum.huzursuzdum.hep kotu biseyler olacak saniyordum.ben devamli abdest aldim.ferahlamak icin.okudum bol bol.lutfen kendini rahat birak.bugunlerin tadini cikar.o kotu dusunceleri at kafandan.uzat ayaklarini dinlen.bunlar tamamen dogum oncesi korkular.rabbim ferahlatsin icini yardimcin olsun.dualarim seninle.
Elimden geleni yapıyorum düşünmemek için.Ama atamıyorum kafamdan bu düşünceleri.Eşim, dr bişey söyledi de benden mi saklıyorsun diye sordu dün.Umarım geçer bu duygular.Sürekli ağlayasım var
benim göbeğim etrafı şu ara hep kaşınıyor iyice gerildi sanırım ondan. gerginliktendir canım seninki de..Cadizoy ve Aysecim, sizin de gobegin sag ya da sol yani et acimasi gibi aciyor mu? Allahim ne cok sey cikiyor yahu:) Cok sukur yine de halimize..
kıyamam canım benim bol bol dua et en güzeli Rabbime sığınmak..Ne doğumdan korkuyorum,ne de doktoruma güvensizliğim var.Kucağıma alamayacakmışım gibi geliyor.Onu bu berbat dünyada yapayalnız bırakacağım diye korkuyorum.Neden gittinki diye ardımdan ağlamasından korkuyorum.Eşimi kucağında kuzumuzla yapayalnız bırakmaktan korkuyorum.Eve gelicekler,ben yokum,yaptığım heveslendiğim hiçbişeyi gerçekleştiremeden gitmekten korkuyorum.Hayatının en güzel gününü karagüne çevirmekten korkuyorum..Kendime hazırladığım çantanın bile gereksiz olduğunu düşünmeye başladım.Açılmadan,kullanılmadan geri gelecek sanki hastaneden.Ben ölürsem kızıma ilk sütü kim verecek.Yapay mamalarla mı büyüyecek.Ağladığında annesi yerine kim olacak yanında.Nasıl toparlanacağım bu ruh halinden.Onu çok özlerim ben.O minicik ellerini öpmeden gitmek çok korkutuyor beni ((((((((((((((((((((
Az once tahlil yerini aradim kan degerime 10.8 sanirim 108 oluyor. Trye gore az sanirim kansizlik mi ne ama burda 3. trimester icin en az 100 olmali diyor. Sinirda bi deger mi bu yaa napcam bilmiorum
Canım nasılsın ?
İnşaallah sancın geçmiştir.
Gidemiyormusun doktoruna :26:
Canım nasılsın ?
İnşaallah sancın geçmiştir.
Gidemiyormusun doktoruna :26:
benim göbeğim etrafı şu ara hep kaşınıyor iyice gerildi sanırım ondan. gerginliktendir canım seninki de..
kıyamam canım benim bol bol dua et en güzeli Rabbime sığınmak..
10.8 hemoglobin değerinse düşük canım. 100 diye bir değer hatırlamıyorum.. benim hemoglobin HGB diye yazar 11.0 çıktı doktor düşük dedi bunun altına inerse ek demire başlayacağız dedi canım. en aşağı 11.5 olmalıymış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?