Bol bebiş topiği

Zorlu bir gece ardindan herkese gunaydin kizlar..
Aysecim kiyamam sana insallah korkular, sIkintIlar minik prensesin gelisi senin saglikla kolaylikla dogumun sonucu bitecek. Hepimiz manevi yonden birbirimize destegiz, bir de kendini uzup vucutsal agri acilara onu ekleme. Son inislerde bole hissetmek normal. Canim benim ama hepimiz burda beraberiz, yaziyoruz paylasiyoruz. Bunu unutma, icini ferah tut bu dusuncelerden uzak tutmaya calis kendini zor olsa da. Bebisi dusun insallah kucaginiza aldiginiz gunu dusun. Her sey insallah cok guzel olacak..

Cadizoyim ve Aysecim insallah dediginiz gibidir. Mide kaskati ve gobek kaskati gaz sancisi olsun okadar uzun suruyor ki mesela dun gece oldu istahsizlik, halsizlik, gobek sert, mide sallantida. Gece nefes alamadim zorlandim cigere basinc yapiyor gibi, bu sabah kalktim eh diyelim halimize. Gobegim yumusacik deil Korktuk gece esimle. Size danisayim dedim kasilma 1-2 dk surup sertlik kayboluyorsa benimki minimum 1 saat yani bazen 3-4 saat suruyor. Insallah degildir.
Allahim hepimize yardim et..

aleyküm selam nasılsın?
kıyafetleriniz hayırlı olsun ben işte bu sebeplerden dolayı netten almaya
pek sıcak bakmıyorum ayrıca eşim kredi kartı kullanmak istemiyor
evin bereketini kaçırıyor diyo
o yüzden biz kart kullanmayıp hep nakit alıyoruz
nettede ben dokunmadığım bir şeyi almak istemiyorm bazen istediğin gibi olmayabiliyor
moralini bozma inşallah bebişimiz güzelce giyer
değiştirme imkanın yokmu?
sen bu saate kadar kahvaltı yapmadın mı:)) ayy tembel:))
şaka canım kendini çok aç bırakma çok uyumakta hem bebekte hem annede
bir takım sorunlara yol açabiliyor
dikkat etmek lazım

gel buraya biraz camı açtım öyle bir cereyan ettiki hemen kapattım:))
ben de haftaya oraya geliyorum şimdiden düşünüyorum
bu serinlikten sonra o sıcaklıkta ne yapacağım
umarım serinler o vakte kadar
az kalmış canım Allah yardımcın olsun
rabbim hayırla kurtarsın
bnde iyiyim çok şükür dün sağ tarafıma sürekli kramp girdi
şimdi iyiyim sanırım hafta sonu kendimi çok yordum temizlik ütü yemek derken epeyce yoruldum

aleykum selam canım
canım benim ölçtün mü 0-3 aylık takımlara. bazen benim gözüme de küçük geliyor da evde bakınca diğerlerine büyük olduğunu görüyorum.bozma moralini kuzum. olmadı iade edersin ya da öyle giyersiniz. içine giydirirsin.

geleyim yer değiştirelim şulecim valla süper olur.. bu sene sıcaklardan nefret ettim. normalde böyle terleyen biri değilim ama bu sene oturduğum yerde sırılsıklam ter oluyorum...
inşallah serinler canım sen gelene kadar..
canım benim yorma kendini. acele etme yavaş yavaş. ben kaç aydır temizliği bitiremedim :)
bitiriyorum sonra yeniden kirleniyor..

ayse kız yerım ben senı Can bacımaaaa sadece hamıleleık stresı yasıyorsun bence ayrıca sen kı hepımıze moral veren akıl versın guclu annesın boyle bırakma kendını bu gunler su gıbı akıp gececek sonra aklına bıle gelmeyecek... Sen boyle seyler dusunme hamıs hamıs boze dua et bızde hamıs olalım....

Ne doğumdan korkuyorum,ne de doktoruma güvensizliğim var.Kucağıma alamayacakmışım gibi geliyor.Onu bu berbat dünyada yapayalnız bırakacağım diye korkuyorum.Neden gittinki diye ardımdan ağlamasından korkuyorum.Eşimi kucağında kuzumuzla yapayalnız bırakmaktan korkuyorum.Eve gelicekler,ben yokum,yaptığım heveslendiğim hiçbişeyi gerçekleştiremeden gitmekten korkuyorum.Hayatının en güzel gününü karagüne çevirmekten korkuyorum..Kendime hazırladığım çantanın bile gereksiz olduğunu düşünmeye başladım.Açılmadan,kullanılmadan geri gelecek sanki hastaneden.Ben ölürsem kızıma ilk sütü kim verecek.Yapay mamalarla mı büyüyecek.Ağladığında annesi yerine kim olacak yanında. Nasıl toparlanacağım bu ruh halinden.Onu çok özlerim ben.O minicik ellerini öpmeden gitmek çok korkutuyor beni ((((((((((((((((((((

Aysecim yasadiklarin tamamen dogum oncesi gerginlik ve hormonlardan kaynaklaniyor.ilk dogumumda bende yasadim.simdiden boyle yipratirsan kendini inanki lohusaligin daha zor gecer.cunku asil ozaman hormonlar altust oluyor.

Bende her sey aynı bu ay pek takmadım ılaclarıda bıraktım almama bıle gerek yok cunkı hıc bır seyım yok bosuna hormon alıyom... Son 8 gun adet ıcın bakalım ne olacak ?

Bundan kurtulmanın bi yolu yokmu?

Canim okadar zor gectiki benim o son gunlerim.dogumdan sonra eve donuste sanki doguran ben degildim.cok mutsuzdum.huzursuzdum.hep kotu biseyler olacak saniyordum.ben devamli abdest aldim.ferahlamak icin.okudum bol bol.lutfen kendini rahat birak.bugunlerin tadini cikar.o kotu dusunceleri at kafandan.uzat ayaklarini dinlen.bunlar tamamen dogum oncesi korkular.rabbim ferahlatsin icini yardimcin olsun.dualarim seninle.

Az once tahlil yerini aradim kan degerime 10.8 sanirim 108 oluyor. Trye gore az sanirim kansizlik mi ne ama burda 3. trimester icin en az 100 olmali diyor. Sinirda bi deger mi bu yaa napcam bilmiorum

Elimden geleni yapıyorum düşünmemek için.Ama atamıyorum kafamdan bu düşünceleri.Eşim, dr bişey söyledi de benden mi saklıyorsun diye sordu dün.Umarım geçer bu duygular.Sürekli ağlayasım var

İnşaallah canım gidersem senide haberdar edrimm
Oyy kıyamam sana ben canım.
Senin bu yaşadıklarının aynısını Annem hayat mücadelesi verirken yaşıyordum ben.
Heran ölecekmişim gibi tabi ozaman bekarım ardımda bırakacaklarıma değilde ben nasıl hesap vereceğim nasıl bir ahiret hayatı beni bekliyor diye uykularım kaçıyordu yemek yiyemiyordum bu korku baya bir sürdü annemi kaybettim 1 yıl kadar devam etti.
Pskyatriyede gitmedim.
taaaa bu günlere kadar hep yarı ara ara bu duyguyu...
Ama seninki tamamen hormonlarla alakalı...
Sağlıkla doğuracaksın ve bebişin lıkır lıkır emecek seniiii

Canım park beşik 70-130 olana bakacağız bir marka bulduk sade ve güzel başkaların agöre biraz tuzlı ama olsun on abakacağız.
Yeri Eminönünde görüp alalım diyoruz linkini ekliyorum bakabilirsin
Graco Contour Prestige Dönenceli Oyun Parkı GittiGidiyor'da 87822373
Bunun başka rengide var kahve gibi gidip görmek lazım
Canım hekimine gidemiyormusun senin bu ağrıların sancıların beni tedirgin etti :18:
Şansını dene git bence :26:
Canım bizimde kartımız yok kardeşimin kartıyla aldım.
Eşimde senin eşin gibi düşünüyor.
Bende senin gibi diyordum hatta kızlar biliyor onlar alırken bile nasıl güveniyorsunuz demiştim.
Kumaşı dikişleri süper canım yani ürünü beğendim.
Hani bazı ürünler 0-9 yazar ama kalıbı dardır buda öçyle bir ürün galibi.
İade etmemmmmm kuzum çok bebeğendim due ekleyeyim sende bakkk
Uykuya gelince gece 1 buçukta yuyudummsabah 10 gibi uyandım ama kahvaltı yapamıyorum hemen iştahım olmuyor.
Merak etme kuzummmmm

Tamam canım aklımdan geçti ama gözle görülür derecede olunca gerek görmedi ama bakayım ölçeyi hemencecikkkk
Canım ahhh Aişemmm senin bu yazdıklarını okuyunca acayippp duygulandımmm
İnşaaallah hiçbiri olmayacak.
Allahım doğumda bze tertemiz olma hakkı vermiş sende doğumdan sonra teremiz olarak kızını büyütceksin.
Bizler ölümü uzak olarak görüyoruz halbuki heran nefasimizden bile daha yakın bizlere
Allahım bizlere yardım etsin.
Sakin bu düşünceerini daha fazla yazıp konuşup dile getirme
Peygamberimiz buyuruyor düşündüklerinize bile dikkat edin Allah muhafaza Aişem.
Vardır böyle demesinde bir hikmet. Dua et Allahım sağlıkla kucağına almayı gelip bizlere KIZLar KUZUMU EMZİRİYORUM HERŞEY YOLUNDA ÇOK MUTLUTYUMMMM Demeni nasip etsinnn

Elimden geleni yapıyorum düşünmemek için.Ama atamıyorum kafamdan bu düşünceleri.Eşim, dr bişey söyledi de benden mi saklıyorsun diye sordu dün.Umarım geçer bu duygular.Sürekli ağlayasım var

Canım ağla içinde tutma ama bence sen yanlız kalma güvendiğin arkadaşın varsa git ona sarıl ağla...
Bence sonrasında rahatlarsınnn ve içindekilerde geçmiş olur.

“Gönlünü hoş tut sen, Sabreden erer, Sevenlerin duası
her yerde geçer, Mutsuzluk dediğin durmaz gider,
Dönecek devrandan şüphen mi var...”

Hz. Mevlana

Cadizoy ve Aysecim, sizin de gobegin sag ya da sol yani et acimasi gibi aciyor mu? Allahim ne cok sey cikiyor yahu:) Cok sukur yine de halimize..
benim göbeğim etrafı şu ara hep kaşınıyor iyice gerildi sanırım ondan. gerginliktendir canım seninki de..
kıyamam canım benim bol bol dua et en güzeli Rabbime sığınmak..
Az once tahlil yerini aradim kan degerime 10.8 sanirim 108 oluyor. Trye gore az sanirim kansizlik mi ne ama burda 3. trimester icin en az 100 olmali diyor. Sinirda bi deger mi bu yaa napcam bilmiorum

10.8 hemoglobin değerinse düşük canım. 100 diye bir değer hatırlamıyorum.. benim hemoglobin HGB diye yazar 11.0 çıktı doktor düşük dedi bunun altına inerse ek demire başlayacağız dedi canım. en aşağı 11.5 olmalıymış...

Canım nasılsın ?
İnşaallah sancın geçmiştir.
Gidemiyormusun doktoruna :26:

Sanci cok sukur daha iyiyim canim. Burda 100 mus en alt deger. Ama 108 benimki. Oyuzden normalde diolar bisey vermiolar. Doktor dedigim de pratisyen oluyor burda deger normalse vermez bisey. Napcm bilmiyorum ya Solgar Gentle Iron kabizlik yapmio ii diolar onu mu alsam acaba. Bu deger bana 11 hafta daha yetcek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…