Bol bebiş topiği

Aysecim o tulumlardan ben de sormustum bikac gun once. 3-6 ay almak iyi sanirim. Bu arada sen Ankarada yasamiyor muydun? Konya demissin de...

Cadizoycim iyi misin? Minik prenses nasil?

Bende bekleyim bari.Yeni sezonla gelir sanırım.Varmı yokmu gitmedim mağazalara ama sitede yok şu an.

Aysecim o tulumlardan ben de sormustum bikac gun once. 3-6 ay almak iyi sanirim. Bu arada sen Ankarada yasamiyor muydun? Konya demissin de...

Yok ben Ankara'ya sınava gidiyorum,Konya'da yaşıyorum.
Acaba 6-9 daha mı rahat olur diye düşündüm bende.Çabuk büyüyor minişler.Bedenleri aylara göre gitmiyor diyorlar hep.Sonuçta içinde de giysi olacak,dar gelmesin kuzulara:44::44::44:

Evde oturmak ne sıkıcıymış yaaa
3-5 parça ütü var,yapasım yok.
Mantar kurabiye yapacağım 3 gündür,hevesim yok.
El kadar elbiseyi bitiriveremedim kaç haftadır.
Halsizim ama uyuyasım yok.
Bebek şekerlerine isim yazacağım keyfim yok.
Yok da yok yani

iyiyim canım çok şükür. minik de iyi. çalışıyor içerde. sen nasılsın?
işyerinde tekim de 3 hafta kadar oda arkadaşım senelik izine ayrıldı. koşturmacayla geçiyor. gerçi iyi oluyor zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum..
evet Ayşem haklısın ben karar veremedim. 6-9 da bize büyük gelir gibi geldi. çünkü bizim tospa çok iri bir bebek değil dedi doktorumuz. anası da babası ufak tefek.. nisanda 6 aylık olacağız. o da çok büyük gelirse dedim. bana 3-6 ay almak mantıklı geldi ama sen biraz büyük al bencede. anne baba uzun bebiş de uzun olacak zaten..
kıyamam kuzumn ya amaaann boşver tembellik yap bugün.. sonra yaparsın.. pzr günü ben öyle yaptım. akşama kadar hiçbirşey ellemedim. akşama yaptım sağoslun kocam da dün süpürge yapıvermiş nasıl sevindim nasıl mutlu oldum.. hamile hamile ev işi çok zor geliyor bana ya hava da sıcak belki ondan..
sen yine benden sonra başladın elbiseye. benim hırka aylardır sürünüyor. bedeni ayııracam hala ordayım seneye biter inşallah.

Son düzenleme:
Elimde bi model,bi sayı olsa inan birkaç saatlik işi var elbisenin.Kafadan uydurmak ne zormuş Küçük oldu sök,büyük oldu sök,kolu dar oldu sök.İp bi hoş oldu valla.Örmem de lazım çünkü bütün aksesuarları tamam,elbise olmadan olmaz
1 saat önce bir tabak yemek yedim ama şu an karnım öyle aç ki zannedersin dünden beri bişey yemiyorum.Ekmek de kalmamış evde.Kocacık getirecekti unuttu galiba.Yoğun bi gün onun için.Yarın sabah 5te yolcu İstanbul'a.
Çıkayım ekmek alayım diyorum inan gözüm basmıyor sıcakta.Biliyorumki pertim çıkacak sadece bakkala gitmek bile.

anlıyorum canım. sıcaklar çok yordu bu sene bizi.. bir serinlese ahhh..ne yandım arkadaş.. böyle terlediğimi bilmezdim.

evet örnek olmayınca zor oluyor ben de yapamam kafadan. illa örnek olacak. biter elbet sıkma canını. ekmeğini al gel karnını doyur akşama örgüyü bitirirsin sıcaklarda gündüz örgü örülmüyor..

Allah yardımcımız olsun...
Ama hakkaten gelip geçiyor bu hisler
Bugün iyiyim kendimi gayet güzel hissediyorumm
Sağolasın teyzesi iyiyiz Elhamdüllillah.
Yemeğimizi yedik dedik bakalım teyzelerimiz ne alemdeler
İyi sevindim ameliyat olmamamna Allahım resmen azappp çekerdinnn çok zor çok
Allah yardımcımız olsun.
Yaaaa bazen öyleeeeeee oluyor canım.
Bende bugün bahçeye inmek istedim ama hangi arkadaşı aradıysam Annesine gitmişş
Bir ben kaldım öyle evde
İşleri yapmak sana şimdi daha zordur kuzum son zamanlarındasın ya Allah yardımcın olsunnn
Canım şimdi sen kaçıncı haftandasın sancın oluyormu arada ?

Her geçen gün daha zor oluyor sanki.Hamileliğin en zor dönemi son aymış meğerse.35+4 olduk bugün sata göre.Hifamın gelişimine göre 37+4deyiz.Ağırlığı falan iyice arttı çok zor oluyor oturup kalkması bile.

geçmiş olsun kuzumm
kıyamamm yaaaa
çok zordur 20lik dişş
bende 3 ünden kurtuldum bitanesi pusuda bakalım ne zaman görünücek

çok uykum geldi kızlar yaaa... son 2 saat... 5 olsaydııı....

Ay evet ya en zoru son ay.
Arkadaşımda haftaya sezeryana girecek neler çaktiğini görüyorum ve diyorumki iyiki son aylarım yaza denk gelmedi.
Ve dilerim Rabbim herdaim sıkıntısız serin zamanlarda doğumu nasipp eder diğer bebişleimizde
geçmiş olsun kuzumm
kıyamamm yaaaa
çok zordur 20lik dişş

,Allahım ondanda kurtulsaydın bebekten önce çok iyi olurdu canım

geçmiş olsun kuzumm
kıyamamm yaaaa
çok zordur 20lik dişş

saolasın kuzuşkomm...
yha senle bir denk gelemiyoruz tugram yaa...
uzun uzun sohbet edemedik. ah şu msn
msn değişti sohbet kalmadı.skype da ben sevemedim gitti.

hep ufaklıgın resmini ekliyorsun,ama ben kenanı özledim demişsin.
yakın zamanda ikisinin beraber resmini çekip eklerim olurmu

bu arada Eylül ayı ekşı ayı sanırsam
bebişimiz gelir hemen sağ salim inşallahhhh

sezeryan dedin de aklıma geldi karapissom.
benim gittiğim hastanede diş ünitesiyle benim kadın doğumcum yan yana odalarda. yani bekleme salonunda hem diş içi olanlar hemde hamişler bekliyor.diş için beklerken kadıncagızın biri eli belinde koca göbeğiyle bir oraya bir buraya geziyordu.
neyse doğumhaneye çık kontrolün yapılsın dediler. ama yazık ağrısı oldugu nasıl belli
tülbentini yüzüne tutuyordu sürekli.göz altları kararmış...
gitti ama 5 dk olmadan geri geldi.
annesi dr un hostesine anlatırken duydum,
'ağrısı çokmuş normal doğum istemiyor.hemen sezeryana alsanız olmazmı?' diyordu.
ayy nasıl üzüldüm ya. doğumun her şekli zor.en son ne yaptılar bilemiyorum ama kadıncagız kıvranıyordu adeta.
Rabbim hepinize kolaylıklar versin inşallah.

ama şahsen spinal sezeryanı tek geçerim
espiriler eşliğinde bir doğum ve sonrasında kolayca ayaklanma. wuuuuu

Ay canım bilemiyorum ilk bebebğim ve Allah biliyor ya nedense normal geçiyor gönlümden.
Tabiki hayırısıyla olsun ikimiz içinde hangisi hayırlıysa sağlıkla gelsin bebeğim.
Allahım yardım et şimdiden yolumuzu aç kolaylaştır... Amin...
Şu skp mıdır nedir ben anlayamadım eşimde halletmedi aklımda ya halledersem döneceğim sana
Bu arada kızlar beni facden eklemek isteyenleri seve seve eklerim bilginize

Kızlar nette park beşik beğendik Amazon'da Allahım harıka birşeyyyyy...
Amerikadan nasıl getirteceğiz onun derdine girdim şimdi
Bayada ağır ebatı
Eşimin yurt dışından alışverişi oluyordu hep ufak tefek şeyler giden arkadaşlar getiriyordu ama bu başka
Allahım rast getirsinde alalım hayırlısıyla
Resmini ekliyorum kızlar bi bakın

Eklentiler

• $61gBbP-qolL._SL1000_.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 46
  • $81IYkAiaBeL._SL1500_.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 45
  • $81v7Ikv6URL._SL1500_.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Kuzumm nasılsun bakalım akşam 5 oldu geçti evindesin ne güzel
Beşiği gördünmü şu ikinci parçasını çıkarıyorsun bebeği gittiğin odaya götürebiliyorsun sallanıyor beşik gibi biz çok beğendik inşaallah getirtebiliriz

Eşimin işi var arkadaşı biz bende sıkıldım tek başıma
Buralarda Facede kimsecikler yok
Bi işller bulmam lazım kendime
Şekerleri yapmaya başlamam lazım idemedim ya ne tembel çift olduk bizzzz kocişle
Yarın gitsek aslında iyi olurdu.
Butikbebebden aldığım ürünler güya yarın gelecek gelseydi evde beklemezdim giderdim yaaaaaaa

ayy pek şekermiş canım ya bayıldım çok beğendim. ana kucağı da var. süper..
fiyatı ne kadar? benim eşim alıyor ya amerikadan filan getirtiyor kuzum. alırsınız siz de. kocaman gitar kutusu getirtmiş gerçi o ebaydan alıyor. amazondan almadım dedi. gümrükte sorun çıkmaz herhalde sonuçta beşik bu...

kıyamam kuzum ya sıkıldın mı sen? gündüz pek yoruluyorum akşamları pcye biraz bakıyorum sonra da sızıp kalıyorum..dün biraz örgü öreyim dedim çok ördüm tam bir şiş boşalttım sonra yoruldum dedim gittim uzandım.çocuk doğmadan bitseydi şu örgüler...
sen tembel görmemişsin bizim evi gör bak tembel nasıl olunur öğren her taraf darmadağın.. bebişin eşyaları bir yerde ütülenecekler bir yerde.. amaan boşver hayırlısıyla kurtulalım da yaparız elbet ev işi bitmez...

günaydın kızlar ne haber nasılsınız
ayyy bugun çoook üşüdüm hava çok soğudu burda
yine başladı cefamız(

cadiozy nasılsın bebişimiz nasıl?
karapiso bayıldım ne güzel beşik bu böyle
şimdiden hayırlı olsun oğluşun
sağlıkla içinde büyüsün
sizleri görünce hevesleniyorum ama bir şey yaptığımda yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…