- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.021
Bende bekleyim bari.Yeni sezonla gelir sanırım.Varmı yokmu gitmedim mağazalara ama sitede yok şu an.kızlar astronotlardan bende almayı düşünüyorum... ilk bir iki ay giyemeyiz belki ama 3-6 ay alayım sonra iyice soğuklarda aşıya giderken filan illa lazım olur. burdaki kızlar da lcw dan almışlar. biraz daha bekle oraya gelir dediler.
Aysecim o tulumlardan ben de sormustum bikac gun once. 3-6 ay almak iyi sanirim. Bu arada sen Ankarada yasamiyor muydun? Konya demissin de...
Cadizoycim iyi misin? Minik prenses nasil?
iyiyim canım çok şükür. minik de iyi. çalışıyor içerde. sen nasılsın?Aysecim o tulumlardan ben de sormustum bikac gun once. 3-6 ay almak iyi sanirim. Bu arada sen Ankarada yasamiyor muydun? Konya demissin de...
Cadizoycim iyi misin? Minik prenses nasil?
evet Ayşem haklısın ben karar veremedim. 6-9 da bize büyük gelir gibi geldi. çünkü bizim tospa çok iri bir bebek değil dedi doktorumuz. anası da babası ufak tefek.. nisanda 6 aylık olacağız. o da çok büyük gelirse dedim. bana 3-6 ay almak mantıklı geldi ama sen biraz büyük al bencede. anne baba uzun bebiş de uzun olacak zaten..Bende bekleyim bari.Yeni sezonla gelir sanırım.Varmı yokmu gitmedim mağazalara ama sitede yok şu an.
Yok ben Ankara'ya sınava gidiyorum,Konya'da yaşıyorum.
Acaba 6-9 daha mı rahat olur diye düşündüm bende.Çabuk büyüyor minişler.Bedenleri aylara göre gitmiyor diyorlar hep.Sonuçta içinde de giysi olacak,dar gelmesin kuzulara:44::44::44:
kıyamam kuzumn ya amaaann boşver tembellik yap bugün.. sonra yaparsın.. pzr günü ben öyle yaptım. akşama kadar hiçbirşey ellemedim. akşama yaptım sağoslun kocam da dün süpürge yapıvermiş nasıl sevindim nasıl mutlu oldum.. hamile hamile ev işi çok zor geliyor bana ya hava da sıcak belki ondan..Evde oturmak ne sıkıcıymış yaaa
3-5 parça ütü var,yapasım yok.
Mantar kurabiye yapacağım 3 gündür,hevesim yok.
El kadar elbiseyi bitiriveremedim kaç haftadır.
Halsizim ama uyuyasım yok.
Bebek şekerlerine isim yazacağım keyfim yok.
Yok da yok yani
Elimde bi model,bi sayı olsa inan birkaç saatlik işi var elbisenin.Kafadan uydurmak ne zormuşiyiyim canım çok şükür. minik de iyi. çalışıyor içerde. sen nasılsın?
işyerinde tekim de 3 hafta kadar oda arkadaşım senelik izine ayrıldı. koşturmacayla geçiyor. gerçi iyi oluyor zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum..
evet Ayşem haklısın ben karar veremedim. 6-9 da bize büyük gelir gibi geldi. çünkü bizim tospa çok iri bir bebek değil dedi doktorumuz. anası da babası ufak tefek.. nisanda 6 aylık olacağız. o da çok büyük gelirse dedim. bana 3-6 ay almak mantıklı geldi ama sen biraz büyük al bencede. anne baba uzun bebiş de uzun olacak zaten..
kıyamam kuzumn ya amaaann boşver tembellik yap bugün.. sonra yaparsın.. pzr günü ben öyle yaptım. akşama kadar hiçbirşey ellemedim. akşama yaptım sağoslun kocam da dün süpürge yapıvermiş nasıl sevindim nasıl mutlu oldum.. hamile hamile ev işi çok zor geliyor bana ya hava da sıcak belki ondan..
sen yine benden sonra başladın elbiseye. benim hırka aylardır sürünüyor. bedeni ayııracam hala ordayım seneye biter inşallah.
Elimde bi model,bi sayı olsa inan birkaç saatlik işi var elbisenin.Kafadan uydurmak ne zormuşKüçük oldu sök,büyük oldu sök,kolu dar oldu sök.İp bi hoş oldu valla.Örmem de lazım çünkü bütün aksesuarları tamam,elbise olmadan olmaz
1 saat önce bir tabak yemek yedim ama şu an karnım öyle aç ki zannedersin dünden beri bişey yemiyorum.Ekmek de kalmamış evde.Kocacık getirecekti unuttu galiba.Yoğun bi gün onun için.Yarın sabah 5te yolcu İstanbul'a.
Çıkayım ekmek alayım diyorum inan gözüm basmıyor sıcakta.Biliyorumki pertim çıkacak sadece bakkala gitmek bile.
Allah yardımcımız olsun...O platformlarla,yeni moda giysilerle önümde süzüm süzüm süzülenleri gördükçe evden çıkasım gelmiyor benimde.Spor ayakkabı,terlik,babet arasına sıkışmış,XXL büyüklüğünde efil efil giysilerle penguenler gibi yürüyor olmak çok sinir bozucu bişey.Bazen ama :) Sonra diyorsunki ben bir mucizeyi yaşıyorum.İnsanların senelerce dua ettiği,bazı şanssızların bu hasretle göçüp gittiği bi mucizeyi yaşıyorum.Sen hormonlarından ötürü kendini çirkinleşmiş hissetsende aslında çok sevimli oluyorsun her geçen gün.Bende kansızlık yoktu ama benimde betim benzim soluk.Ne kadar makyajlı olursan ol o bitkin ve saf halin gitmiyor.Gitmesin de zaten.Pekmez,bal gibi enerjini yüksek tutacak şeyler ye.Zeytincik geldiğinde unutacaksın bu günlerini
Canım yaa.Diş ağrısı cehennem azabı derler.Çok şükür ben dördünden de kurtulmuştum 5-6 yıl önce.Tatilini de zehir etmiş sanaİnşallah en basit şekilde kurtulursun bu azaptan.
Hayır canım erken değil çok normal.İnsan banyodan çıkarken terlermi valla ben terliyorum.Ben soluma yatmadığımda çok daralıyorum nefes alırken.Alıştım herhalde ondan.Birde yastık yüksek olursa göğüs kısmı daha çok sıkışıyor (tv izlerken yaptığımız gibi) onu farkettim.Horlama yok bende ama dediğim gibi koşu yapmışım gibi nefes nefeseyim uyurken bile.Göbek sorununa da 2 gündür bi çözüm buldum.Tam sola da yatmıyorum,tam düz de yatmıyorum.Sağ arkama çok düşük yastık yada pike sıkıştırıyorum,sol tarafa göbeğimin altına da katlanmış pike yada yastık koyuyorum.Ayaklarımın altına da yastık koyuyorum.Hem bel-sırt ağrım hafifliyor hem de nefes sıkıntım olmuyor.Terleme için de ağır yemek yememeye çalışıyorum,tatlılar da çok terletiyor insanı.Deneme-yanılma yoluyla öğreniyor insan.
Sağolasın teyzesi iyiyiz Elhamdüllillah.sağolası ipekcim.
yok canım uzun sürmedi hamd olsun. ameliyata da gerek kalmadı.kırılmadan çıktı çok şükür.
ama dr çok ugraştı.3 enjektör ilaç kullandı.her bir enjektörü de 4-5 ayrı yere batırdı. 10-13 iğne deliği olmuştur yani. iyice uyuşsun die.dünden beri o iğne yerleri acıyor işte.
geçicek Rabbimin izniyle.
sen nasılsın ne var ne yok? alışveriş tam gaz devam ediyor? maşallah çok güzel şeyler,Rabbim güle güle kullanmanızı nasip etsin kuzum
karapissom teşekkürler kuzum.
yok canım ameliyata gerek kalmadı.çok dikkatle ve büyük bir ugraşla çekti dr.
2 tane yirmilik gitti iki tane kaldı. bakalım onlar ne zaman alıncak. biri gömülü ve yana doğru yatık tamamen
zor yaa diş işleri...
sen nasılsın bakalım kuzum? zeytinimiz nasıl
Allah razı olsun ayşem
Rabbim kimselere yaşatmasın.çok zor diş ağrısı.
sen nasılsın bakalım?
son haftalar içersindesin.
heyecan artıyormu yavaş yavaş :)
Yaaaa bazen öyleeeeeee oluyor canım.Evde oturmak ne sıkıcıymış yaaa
3-5 parça ütü var,yapasım yok.
Mantar kurabiye yapacağım 3 gündür,hevesim yok.
El kadar elbiseyi bitiriveremedim kaç haftadır.
Halsizim ama uyuyasım yok.
Bebek şekerlerine isim yazacağım keyfim yok.
Yok da yok yani
Allah yardımcımız olsun...
Ama hakkaten gelip geçiyor bu hisler
Bugün iyiyim kendimi gayet güzel hissediyorumm
Sağolasın teyzesi iyiyiz Elhamdüllillah.
Yemeğimizi yedik dedik bakalım teyzelerimiz ne alemdeler
İyi sevindim ameliyat olmamamna Allahım resmen azappp çekerdinnn çok zor çok
Allah yardımcımız olsun.
Yaaaa bazen öyleeeeeee oluyor canım.
Bende bugün bahçeye inmek istedim ama hangi arkadaşı aradıysam Annesine gitmişş
Bir ben kaldım öyle evde
İşleri yapmak sana şimdi daha zordur kuzum son zamanlarındasın ya Allah yardımcın olsunnn
Canım şimdi sen kaçıncı haftandasın sancın oluyormu arada ?
iyi akşamlar kızlarrr
keyifler nasıl bakalım??
ben hafif ağrılı bir şekilde oturuyorum.
hamileliğimin son zamanlarından beri beni rahatsız eden ve son haftalarda (tam da tatil zamanında) ağrısı iyice azıtmış ola yirmilik dişimi bugün çektirmiş bulunmaktayım
Konya da bayram tatili oldugu halde gece 2-3 lerde babamla arabayla konya sokaklarını birbirine katıp dr bulamada geri geldiğimizi mi anlatayım,
yoksa bayramın 3. günü buldugumuz bir nöbetçi dr un 'bu diş çekilmez,kırılır.ancak cerrahi müdahale yapılabilir.diş eti yarılarak çıkartılmalı.' cümlesinden sonra bu güne kadar diş etimi yarılarak dişin çıkartılma korkusunu yaşadıgımı mı?
veya Yalova da millet plaja girerken ben elim yanagımda oturup,akşamına da diş ağrımın en azıttıgı bir zamanda oturmuş ağlarken eşimin saat 2 de yola çıkma kararı alıp o saatte yollara döküldüğümüzü mü...
anlayacagınız diş ağrısı çok beter birşey.
Rabbim kimselere yaşatmasın inşallah.
şu an iğne yapılan yerler ve çene kemiğim az sızlasa da eskisine nazaran daha az agrım oldugu için mutluyum.
şimdi oğluşları uyuttum size bakayım dedim.
Rabbim hepinizin yardımcısı olsun canlar. sıcaklarda hamilelik çok zor...
çok öpüyorum hepiniziiii
Her geçen gün daha zor oluyor sanki.Hamileliğin en zor dönemi son aymış meğerse.35+4 olduk bugün sata göre.Hifamın gelişimine göre 37+4deyiz.Ağırlığı falan iyice arttı çok zor oluyor oturup kalkması bile.
çok uykum geldi kızlar yaaa... son 2 saat... 5 olsaydııı....
Ay evet ya en zoru son ay.Her geçen gün daha zor oluyor sanki.Hamileliğin en zor dönemi son aymış meğerse.35+4 olduk bugün sata göre.Hifamın gelişimine göre 37+4deyiz.Ağırlığı falan iyice arttı çok zor oluyor oturup kalkması bile.
geçmiş olsun kuzumm
kıyamamm yaaaa
çok zordur 20lik dişş
bende 3 ünden kurtuldum bitanesi pusuda bakalım ne zaman görünücek
geçmiş olsun kuzumm
kıyamamm yaaaa
çok zordur 20lik dişş
bende 3 ünden kurtuldum bitanesi pusuda bakalım ne zaman görünücek
Ay evet ya en zoru son ay.
Arkadaşımda haftaya sezeryana girecek neler çaktiğini görüyorum ve diyorumki iyiki son aylarım yaza denk gelmedi.
Ve dilerim Rabbim herdaim sıkıntısız serin zamanlarda doğumu nasipp eder diğer bebişleimizde
Ay canım bilemiyorum ilk bebebğim ve Allah biliyor ya nedense normal geçiyor gönlümden.sezeryan dedin de aklıma geldi karapissom.
benim gittiğim hastanede diş ünitesiyle benim kadın doğumcum yan yana odalarda. yani bekleme salonunda hem diş içi olanlar hemde hamişler bekliyor.diş için beklerken kadıncagızın biri eli belinde koca göbeğiyle bir oraya bir buraya geziyordu.
neyse doğumhaneye çık kontrolün yapılsın dediler. ama yazık ağrısı oldugu nasıl belli
tülbentini yüzüne tutuyordu sürekli.göz altları kararmış...
gitti ama 5 dk olmadan geri geldi.
annesi dr un hostesine anlatırken duydum,
'ağrısı çokmuş normal doğum istemiyor.hemen sezeryana alsanız olmazmı?' diyordu.
ayy nasıl üzüldüm ya. doğumun her şekli zor.en son ne yaptılar bilemiyorum ama kadıncagız kıvranıyordu adeta.
Rabbim hepinize kolaylıklar versin inşallah.
ama şahsen spinal sezeryanı tek geçerim
espiriler eşliğinde bir doğum ve sonrasında kolayca ayaklanma. wuuuuu
ayy pek şekermiş canım ya bayıldım çok beğendim. ana kucağı da var. süper..Kızlar nette park beşik beğendik Amazon'da Allahım harıka birşeyyyyy...
Amerikadan nasıl getirteceğiz onun derdine girdim şimdi
Bayada ağır ebatı
Eşimin yurt dışından alışverişi oluyordu hep ufak tefek şeyler giden arkadaşlar getiriyordu ama bu başka
Allahım rast getirsinde alalım hayırlısıyla
Resmini ekliyorum kızlar bi bakın
Eşimin işi var arkadaşı biz bende sıkıldım tek başıma
Buralarda Facede kimsecikler yok
Bi işller bulmam lazım kendime
Şekerleri yapmaya başlamam lazım idemedim ya ne tembel çift olduk bizzzz kocişle
Yarın gitsek aslında iyi olurdu.
Butikbebebden aldığım ürünler güya yarın gelecek gelseydi evde beklemezdim giderdim yaaaaaaa
Kızlar nette park beşik beğendik Amazon'da Allahım harıka birşeyyyyy...
Amerikadan nasıl getirteceğiz onun derdine girdim şimdi
Bayada ağır ebatı
Eşimin yurt dışından alışverişi oluyordu hep ufak tefek şeyler giden arkadaşlar getiriyordu ama bu başka
Allahım rast getirsinde alalım hayırlısıyla
Resmini ekliyorum kızlar bi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?