- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.041
günaydın kızlar ne haber nasılsınız
ayyy bugun çoook üşüdüm hava çok soğudu burda
yine başladı cefamız(
cadiozy nasılsın bebişimiz nasıl?
karapiso bayıldım ne güzel beşik bu böyle
şimdiden hayırlı olsun oğluşun
sağlıkla içinde büyüsün
sizleri görünce hevesleniyorum ama bir şey yaptığımda yok:)
anlıyorum ipekcim ben de dinlenmeyince ayakkabılar ayaklarımı sıkıyor ellerimi bükemiyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun..Gunaydin herkese..
Gece pek uyuyamadim. O yuzden el ve ayak parmaklarim cok sizliyor. Resmen bukunce sizi. Heryanimin agrimasini sagmiyorum tum kemikler. Allahim insallah az kaldi yardim et demekten baska secenek yok..
Günayyydın arkadaşlar uzunca bi aradan sonra tekrardan merhaba,doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun,benim gibi doğumu bekleyenleride Allah kurtarsın,gebeliğe hazırlanan arkadaşlara da Allah en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin.
Bu zamana kadar yaşadıklarımı kısaca anlatmak isterim, ilk üç ayım bulantılar kusmalar ve grible boğuşarak geçti.son üç ayımda sıcaklar ve yine griple boğuşarak geçiyor,arada 20 lik dişimi çektirmem,dikkatsizliğimden hafif bir kanamamın olması ve evimizi taşımamızda cabası.ama her şeye rağmen Allah'ıma şükür çok iyiyiz,kızım benimle ve yaklaşık 1 ay sonra kollarımda olucak Allah nasip ederse.
Yarın ilk nst'mize girecez bakalım nasıl çıkıcak sonuç.
Evimde internetim yok telefondan yazıyorum,hayliyle zor ve uzun sürüyo.elimden geldiğince muhabbetlerinize katılmaya çalışcam şimdilik kendinize iyi bakın iyi günler dilerim.
günaydın kızlaarrr nasılsınız ben mide bulantısından bittim ama kuzum çok iyi maşallah
anlıyorum ipekcim ben de dinlenmeyince ayakkabılar ayaklarımı sıkıyor ellerimi bükemiyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
orda havalar serinlemedi mi? gündüz yatarsın belki biraz. uyumasan bile uzan canım..ayaklarımı yükseltiyorum akşamları. soğuk suyla yıkıyorum ama yine de yanıyor altları..
hoşgeldin efsun.. hatırlıyorum ben senii. çok fazla konuşamadık seninle. Allahım hayırlısıyla kızını kucağına almayı nasip etsin. az kalmış. minik bir prenses daha geliyor ha? isim karar verdiniz mi?
inan hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz hamilelik zor iş.ALlah hepimizin yardımcısı olsun.. bizi unutma sık sık uğra..
Canim havalar serin de pozisyon bulup uyuyamadim yine. Sende de dedigim gibi bukunce parmaklar sizliyor mu? Her yanim agriyor
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım??
kocaman bir gülücükle merhaba diyelim dedik
Eki Görüntüle 782400
bugün pek bir neşeliyiz maşallah
sızlama değil de canım gerginlik hissediyorum. zorla bükülüyor sanki. süt içiyorsun dimi?
dinlenememişsin ya ondan heryerin ağrıyor. göbeğinin altına birşey koysan? ben pikeyi koyuyorum alttan destekliyorum bacağımın arasına da yastık.. sağa yatınca rahat edemiyorum ama solda uyuyorum.. bazen ılık duş iyi geliyor bazen de eşime masaj yaptırıyorum..
ay Allahım yerim ben seni ya.. Maşallah
Allahım nazarlardan korusun..
tubiş çok tatlı olmuş bu paşa...nasıl da güzel kokuyordur şimdi...
azıcık gönder bize sevelim...
keşke ben de üşüsembanyodan çıkınca insan terler mi yaaa... öfff kendi kokumdan iğrendim..
bebiş çalışıyor canım karnımı yamultuyor artık tekme atmıyor. dayıyor uzuvlarını.. ordan direk çıkmayı mı planlıyor ne bileyim yırtacak karnımı :)
sen nasılsın şulecim? alırsın canım başlarsın elbet.. ne zamandı doktor kontrolün? belki cinsiyeti öğrenirsiniz o zaman başlarsın. öğrenmeden başlasan bile olur. bakım içi gerekli olanları alabilirsin tarağıdır şampuanıdır kremidir..
Gunaydin herkese..
Gece pek uyuyamadim. O yuzden el ve ayak parmaklarim cok sizliyor. Resmen bukunce sizi. Heryanimin agrimasini sagmiyorum tum kemikler. Allahim insallah az kaldi yardim et demekten baska secenek yok..
Günayyydın arkadaşlar uzunca bi aradan sonra tekrardan merhaba,doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun,benim gibi doğumu bekleyenleride Allah kurtarsın,gebeliğe hazırlanan arkadaşlara da Allah en kısa ve hayırlı zamanda nasip etsin.
Bu zamana kadar yaşadıklarımı kısaca anlatmak isterim, ilk üç ayım bulantılar kusmalar ve grible boğuşarak geçti.son üç ayımda sıcaklar ve yine griple boğuşarak geçiyor,arada 20 lik dişimi çektirmem,dikkatsizliğimden hafif bir kanamamın olması ve evimizi taşımamızda cabası.ama her şeye rağmen Allah'ıma şükür çok iyiyiz,kızım benimle ve yaklaşık 1 ay sonra kollarımda olucak Allah nasip ederse.
Yarın ilk nst'mize girecez bakalım nasıl çıkıcak sonuç.
Evimde internetim yok telefondan yazıyorum,hayliyle zor ve uzun sürüyo.elimden geldiğince muhabbetlerinize katılmaya çalışcam şimdilik kendinize iyi bakın iyi günler dilerim.
günaydın seyide ben iyiyim sen nasılsıngünaydın kızlaarrr nasılsınız ben mide bulantısından bittim ama kuzum çok iyi maşallah
günaydın kızlarrrr nasılsınız bakalım??
kocaman bir gülücükle merhaba diyelim dedik
Eki Görüntüle 782400
bugün pek bir neşeliyiz maşallah
Bukunce bildigin sizi ayak ve el parmaklarimda. Sut gunde 2 bardak iciyorum
uykucu ana oğul ne olacak. gece rahatsız bile etmiyor çocuk annecini daha ne olsun..maşallah canım ya bizimkiler nasıl olacak bakalım.. biraz oynasın annesi. etrafa bakınsın..çok şeker maşallah..teşekkür ederiz teyzesi
çok hızlı bir şekilde büyyorlar hemde.
seninki doğunca daha iyi anlayacaksın.
o yüzden her anın tadını çıkartmak lazım.
sabah 8 den beri agucuk yapıp duruyor.
uyusa da bende accık daha kestirsem
kesin öyle birşeyler yapıyor. karateci kız olacak :))karnında uzak doğu sporlarınımı öğreniyor ne:))
Allah yardımcın olsun canım
bende işte üşüyordum şimdi biraz ısındım
beni doktorum normalde 12. haftamda çağırdı
haftaya çarşamba gitmem lazım ama ben bu cuma gidicem
tatile gideceğim için bir kaç gün erken doktora gidicem
cuma günü 11+2 oluyoruz cinsiyet belli olur mu acaba
birde hangi testler yapılıyor??
günaydın canım allah yardımcınız olsun
inşallah bunlar günahlarımıza kefaret olur..
günaydınn duana amin diyorum
çok sıkıntılar yaşamışsınız inşallah bebeğinizi kollarınıza
aldığınızda tüm bu sıkıntıları unutursunz
şimdiden kolay gelsin..
günaydın seyide ben iyiyim sen nasılsın
allah yardımcın olsun
ilaç kullanıyormusun bulantı için..
günaydın canım maşallah ya
tam ısırmalık bizde ona merhaba diyoruz
mevlam onu esirgesin
neşesini daim kılsın..
uykucu ana oğul ne olacak. gece rahatsız bile etmiyor çocuk annecini daha ne olsun..maşallah canım ya bizimkiler nasıl olacak bakalım.. biraz oynasın annesi. etrafa bakınsın..çok şeker maşallah..
kesin öyle birşeyler yapıyor. karateci kız olacak :))
belli olabilir canım erkekse eğer erken söylüyor doktorlar..
12.haftanın içinde olacaksın canım zaten. benim 12.haftada ikili tarama testim yapılmıştı ..nasılsa kan alıyoruz demişti kan değerlerime bakılmıştı bir de idrar tahlili vermiştim...
ikili üçlü ve dörtlü tarama testlerinde ultrasonla bakıldığı gün hemen kan veriyorsun. haftasına da sonuç alıyorsun. ultrasonla bakıldığı gün kan vermen önemli canım. ikili tarama testinde kandaki iki hormona bakıyorlar..bakalım canım hayırlısı cuma günü gidicem
kanda neye bakıldığını hatırlıyormusun
birde ultrasyonda bakılacak mı?
ikili üçlü ve dörtlü tarama testlerinde ultrasonla bakıldığı gün hemen kan veriyorsun. haftasına da sonuç alıyorsun. ultrasonla bakıldığı gün kan vermen önemli canım. ikili tarama testinde kandaki iki hormona bakıyorlar..
normal kan değelerime bakılmıştı.hemoglobin hematokrit.....
bulaşıcı hastalıklara bakılmıştı..toxoplazma rubella hepatit b..... ben rubella aşısı olmadım kızamıkçık aşısı gebelikten önce yapılması gerekiyor ya. meğer çocukken geçirmişim iyi ki olmamışım doktor kızamıkçığa bağışıklığın var dedi bu hastalığı geçirmişsin demişti..
tsh t3 t4 e bakılmıştı troit hormonları....
idrarda da eritrosit lokosit dansite filan bakılmıştı.. 7-8 kan hücresi çıktı taş olabilir demişti.
hatırladıklarım bunlar canımcım..
epey uzun oldu :)
ama bunları benim doktorum istedi.seninki istemeyebilir.. ikili tarama yapılabilir ki her doktor yaptırmıyor.
sağol canım ayrıntılı yazmışsın
dediğin torch ve hbs testlerim benim 5. haftamda yapıldı
daha önce yaptığım testlerde hepatit b bağışıklığım olmadığı için onların
aşısınıda olmuştum son testte de sorun çıkmamıştı
ben araştırma hastanesine gidiyorum
bakalım cuma gidip muayene olucam
inşallah bir sıkıntı çıkmaz
duanı eksik etme
bu arada sorayım güneş kremi kullanıyormusun
bende lekeler çıkmaya başladı
dün bir tane aldım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?