Bol bebiş topiği

Dediğini deneyeceğim kandırabilirsem tabiiiiiii
Aynen yazdıklarına birebinnnn katılıyorum canım.
Dualarda buluşalım.
Sen gelirsen istanbula orta bir yerlerde buluşabiliriz canımmm

Delirmiş ya bu kadın Ay nasıl sinirleniyorum bu tür durumlara.Sen onca çabanın sonunda kavuş mucizene sonra da kafana göre ibadet et.Allah'tan daha mı iyi biliyorsun da sağlığın riskliyken oruç tutuyorsun şaşkın!Hele de başka bi canlıyı taşırken.Bi de hareketlerimize dikkat etmiyoruz diye kendimize deli diyoruz.Asıl deli bunlar.

Evde olmasam dışarda olsammm Allahım keşke evde olsamda uzansam uyusam diye düşünüp günümü zehir ederim.
E hanım efendi şimdi evdesin uzunsana uyusana dinlenseneeeeeeeeeeeeeee
Ayran içtim uykum gelsin diye bakalım ne zaman etkisini gösterecek

rabbim kadına bir kez yaşatmış tekrardan aynı hatayı yapmak
kaderi böyleydi demiyorum
sen önce tedbirini al sonra tevekkül et
yazık o çocuğa sonuçta dinimizde kolaylık var tutmazsa onun için sıkıntı
olmaz sonrasında tutabilirdi
bende tuttum ama benim daha çok küçüktü
rabbim affetsin...

Dediğini deneyeceğim kandırabilirsem tabiiiiiii
Aynen yazdıklarına birebinnnn katılıyorum canım.
Dualarda buluşalım.
Sen gelirsen istanbula orta bir yerlerde buluşabiliriz canımmm

umarım kandırabilirsin:)) başarılar diyeyim
canım istanbulu düşünüyoruz tabi nasipse
ama çok da vaktimiz yok sana adresimi özelden göndericem
orda olursam inşallah görüşelim canım...

Aynı ben.Gözümden uyku akar dışardayken.Evdeyim 1 saat uyuyamıyorum

En önemli ayrıntıyı yazmayı unuttum Aişem bebek aşılama le oldu ilk 3 ay kanamalarla yataklatda yattı
Okumuş biri benden sendende iyi biliyor herşeyi
Benim oruç tutmamama herlkes çok şaşırdı hoca olunca nasıl tutmuyorsun misali ama RAbbim bana yok vermiş niye tehlikeye atayım bebeğimi. bir arkadaşım var oda kuran kursu hocası bebeği benimkinden 3 hafta büyük. oruç tuttuğu için böbrekleri susuz kalmış 2 gün serum yemiş 3.gün durmak yokkk oruca devammmmmmmmmmmmm
Canım ben 3 düşük yaşadım Allah biliyor ya çok dikkat ettim bebeğim için.
Ama nasip olmadı en azından düşünc için rahat ediyor diyorsunki nasibinde yoktu tutunmak.
Yoksa çıkldırırdım ben nasıl ihmal ettim diye
Ama oğlumun nasibi varmış dikkat ettim ama sırt üstü yatmadım ilk 3 ay.
Çünkü doktorum Maşaallah düşük tehliken yok dedi.
Eğer yat deseydi mecburen yatardım :26:

Hey Allahım ya.Okumuş cahillik bu olsa gerek.

İnşaallah canımmmm şansımı denerimm sizi bilgilendiririm gerçi onlar buradayken pek giremem ama fırsat buldukça uğrarım. demi canım ya ALlah imkan vermiş bu neyin inadı
Canım senin yeniyken problem olacağını sanmam birde tuttuğun yrinde serinliği kolaylığı olmuştur yoksa mümkün değil hamileyken tutmak. hem dünler çok uzun hem sıcak
Aynı ben.Gözümden uyku akar dışardayken.Evdeyim 1 saat uyuyamıyorum
Al san benim gibi biri dahaaaaaaaaaa
Kız uyusana

Ben gittim kızlar biraz uzanayım akşam evde değiliz muhtemelen evde olsaydım uzanırdımmm dememek için o şansımı şimdiden kullanayımmm
Aişem sende dinlen kuzum son zmanlarının kıymetini bil yarın çileklitopkekin gelirse uzanmaya hasret kalacaksınnn

karapisso aysedurmaz

rahat batıyor size ne diyeyim :)) ben evde olcam da yatmıcam haaa...
cmt pazar akşama kadar yatıyorum.. azıcık sizi buraya alalım ben yatayım sizin yerinize evde

Yorgunluktan gözümü açamayacak halde bile olsam çok zor uyurum gündüzleri ben.

Al bendende okadarrrrrrrrr
Bebek ne alamde haberim yok 34 haftalık falan heralde dahada küçük olabilir
Çok üzüldüm o bebek adına.

Benim topkekim uslu bi kız olacak inşallah.Annesini uzun süre uykusuz bırakıp migrenini azdırmayacak inşallah

karapisso aysedurmaz

cmt pazar akşama kadar yatıyorum.. azıcık sizi buraya alalım ben yatayım sizin yerinize evde

Allah sabır versin çalışanlara.Hani evdeyiz de ondan rahatız.İşyerinde olsam pertim çıkardı kesin.

karapisso aysedurmaz

Keşka canım öyle bir imkanımız olsaydı
İnşaallah canım seni hiç yormasın
Kocacım 8 uçağı ile geliyor yanıma.
Çok özledim onuuu...Allah cevoya sabır versin.
Allah muhabbetinizi arttırsın ayırmasın sizi
Kizlar 5,5saat sonunda bebegime kavustum suni sancii ile oldu cok sukur iiyiz

Maşaallah canım çok sevindim sancıda az çekmişsin 15 saat çekenler var.
Ay maşaallah sunbal darısı bize canım dua etmeyi unutma...

Aysecim cok almamissin da uyusma bazi kisilerde oluyor. Insallah az kaldi senin..
Ozlemcim plates devam mi iyi yapiyorsun o videodaki hareketleri ben cesaret edemem artik :)

Aysecim cok almamissin da uyusma bazi kisilerde oluyor. Insallah az kaldi senin..
Ozlemcim plates devam mi iyi yapiyorsun o videodaki hareketleri ben cesaret edemem artik :)

Bugün kendimi pek iyi hissetmiyorum aslında.Uyuşmada o yüzden olabilir.Hava serinledi.Çıkıp bi ekmek alayım.Eşim 10 gibi evde olur ekmek olsun evimizde.Belki aç gelir aşkım.İyi akşamlar İpekcim.

sağol canım hoşbulduk :) aminn canım seninki de hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah ... domateslerimi kaynattım kavanozladım, bolca yeşil fasülye şokladım koydum, patlıcan kızarttım bolca musakkalık ,kızartmalık biber koydum çiğ olarak, dolmalık biber,taze biber doğradım yeşil ve kırmızı yemeklik küçük küçük poşetlere koydum kaldırdım , kırmızı biber közledim bolca,bolca erik suyu yaptım kavanozlarda yani komposto şeklinde ,yapamadığım erikleri poşetledim koydum kışın yaparım diye, elma rendeledim poşetledim kışın elmalı pasta yapayım diye. ama bittim galiba çok yoruldum bugün bulaşıkları eşim halletti sağolsun :)) sağol canım inşallah yemekte nasip olur. kışlık hazırlamayı kesinlikle tavsiye ederim.yazın 10-15 gününü alıyor ama kışın değiyo gerçekten çok rahat ediyorsun,sırf bu yüzden buzdolabı gibi derin dondurucu aldım eve :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…