- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.201
Dediğini deneyeceğim kandırabilirsem tabiiiiiiievde yalnız olunca günler geçmek bilmez yakın olsaydık görüşürdük
benim ailemde çok uzakta öyle sende bir defa görüşüyoruz
annem geldiğinde daha geldiği gün gideceği günün hesabını yapıyor:)
sen ablanı kandır beraber gezip dolaşın canı skılmaz hem abla gibisi varmı
umarım uzunca kalırlar sen içinde ii olur
ayy canım Rabbim bu zalimlerin kalp gözlerini kör etmiş
hiç birşeyden nasip alamıyorlar işte böyle kudurup
Müslümanlara daha doğrusu savunmasız günahı olmayan
çocuklara saldırıyorlar elbet bu böyle devam etmeyecek
Rabbimin sabrı çok büyük
biz dua edelim zaten elden başka bir şey gelmiyor
Rabbimin bunlar için hazırladığı elem verici günler çok yakın
halimize çok şükür o insanları o çocukları gördükçe
rabbime hamd ediyorum ne yazıkki ülkemizin devletimizin
kıymetini bilmeyenler çok rabbim onları da ıslah eylesin..
Bir abla var tanıdığım 35 yaşında falan 4 yıl önce evlendiği gibi hamile kalmış ama o yıl ramazan ayında oruç tutuuğu için kontrolunu aksatmış ve gittiğinde 3 aylık bebeği susuz kaldığı için karnında ölmüş.
bu durumdan sonra gebe kalamadı 3 yıla yakın zaman.
Şimdi hamlieydi bebeği 10 hafta falan büyük bebeğimden.
Sadede geleyim akıllı ablamız bu yılda 1 ay orucunu tutmuş veeeeeeeeeeeee bebeği suzuzluktan erken doğmuş.
Dpktor demiş çok susuz kalmış erken almak zorundayız.
Gelde sinir olma gelde çatlama Allah akıl vermiş izin vermişşş sen neyin peşindesin halaaaa.
Al git uğraş prametüre bebekle
Yazık o bebeğe ya acıdım inanın.
Bunu sizlerle paylaştımki çevrenizde tutmaya meyilli gebelere ders olsun diye anlatasınız.
Bir arkadaşımda sadece 3 gün tutmuş geçen yıl doktor demiş bebeğin suyu azalmış sen ne yaptın
Bir abla var tanıdığım 35 yaşında falan 4 yıl önce evlendiği gibi hamile kalmış ama o yıl ramazan ayında oruç tutuuğu için kontrolunu aksatmış ve gittiğinde 3 aylık bebeği susuz kaldığı için karnında ölmüş.
bu durumdan sonra gebe kalamadı 3 yıla yakın zaman.
Şimdi hamlieydi bebeği 10 hafta falan büyük bebeğimden.
Sadede geleyim akıllı ablamız bu yılda 1 ay orucunu tutmuş veeeeeeeeeeeee bebeği suzuzluktan erken doğmuş.
Dpktor demiş çok susuz kalmış erken almak zorundayız.
Gelde sinir olma gelde çatlama Allah akıl vermiş izin vermişşş sen neyin peşindesin halaaaa.
Al git uğraş prametüre bebekle
Yazık o bebeğe ya acıdım inanın.
Bunu sizlerle paylaştımki çevrenizde tutmaya meyilli gebelere ders olsun diye anlatasınız.
Bir arkadaşımda sadece 3 gün tutmuş geçen yıl doktor demiş bebeğin suyu azalmış sen ne yaptın
Dediğini deneyeceğim kandırabilirsem tabiiiiiii
Aynen yazdıklarına birebinnnn katılıyorum canım.
Dualarda buluşalım.
Sen gelirsen istanbula orta bir yerlerde buluşabiliriz canımmm
Evde olmasam dışarda olsammm Allahım keşke evde olsamda uzansam uyusam diye düşünüp günümü zehir ederim.
E hanım efendi şimdi evdesin uzunsana uyusana dinlenseneeeeeeeeeeeeeee
Ayran içtim uykum gelsin diye bakalım ne zaman etkisini gösterecek
Delirmiş ya bu kadınAy nasıl sinirleniyorum bu tür durumlara.Sen onca çabanın sonunda kavuş mucizene sonra da kafana göre ibadet et.Allah'tan daha mı iyi biliyorsun da sağlığın riskliyken oruç tutuyorsun şaşkın!Hele de başka bi canlıyı taşırken.Bi de hareketlerimize dikkat etmiyoruz diye kendimize deli diyoruz.Asıl deli bunlar.
En önemli ayrıntıyı yazmayı unuttum Aişem bebek aşılama le olduilk 3 ay kanamalarla yataklatda yattı
Okumuş biri benden sendende iyi biliyor herşeyi
Benim oruç tutmamama herlkes çok şaşırdı hoca olunca nasıl tutmuyorsun misali ama RAbbim bana yok vermiş niye tehlikeye atayım bebeğimi. bir arkadaşım var oda kuran kursu hocası bebeği benimkinden 3 hafta büyük. oruç tuttuğu için böbrekleri susuz kalmış 2 gün serum yemiş 3.gün durmak yokkk oruca devammmmmmmmmmmmm
Canım ben 3 düşük yaşadım Allah biliyor ya çok dikkat ettim bebeğim için.
Ama nasip olmadı en azından düşünc için rahat ediyor diyorsunki nasibinde yoktu tutunmak.
Yoksa çıkldırırdım ben nasıl ihmal ettim diye
Ama oğlumun nasibi varmış dikkat ettim ama sırt üstü yatmadım ilk 3 ay.
Çünkü doktorum Maşaallah düşük tehliken yok dedi.
Eğer yat deseydi mecburen yatardım :26:
İnşaallah canımmmm şansımı denerimmrabbim kadına bir kez yaşatmış tekrardan aynı hatayı yapmak
kaderi böyleydi demiyorum
sen önce tedbirini al sonra tevekkül et
yazık o çocuğa sonuçta dinimizde kolaylık var tutmazsa onun için sıkıntı
olmaz sonrasında tutabilirdi
bende tuttum ama benim daha çok küçüktü
rabbim affetsin...
umarım kandırabilirsin:)) başarılar diyeyim
canım istanbulu düşünüyoruz tabi nasipse
ama çok da vaktimiz yok sana adresimi özelden göndericem
orda olursam inşallah görüşelim canım...
Al san benim gibi biri dahaaaaaaaaaaAynı ben.Gözümden uyku akar dışardayken.Evdeyim 1 saat uyuyamıyorum
Hey Allahım ya.Okumuş cahillik bu olsa gerek.
İnşaallah canımmmm şansımı denerimmsizi b ilgilendiririm gerçi onlar buradayken pek giremem ama fırsat buldukça uğrarım. demi canım ya ALlah imkan vermiş bu neyin inadı
Canımsenin yeniyken problem olacağını sanmam birde tuttuğun yrinde serinliği kolaylığı olmuştur yoksa mümkün değil hamileyken tutmak. hem dünler çok uzun hem sıcak
Al san benim gibi biri dahaaaaaaaaaa
Kız uyusana
Çok üzüldüm o bebek adına.Al bendende okadarrrrrrrrr
Bebek ne alamde haberim yok 34 haftalık falan heralde dahada küçük olabilir
Benim topkekim uslu bi kız olacak inşallah.Annesini uzun süre uykusuz bırakıp migrenini azdırmayacak inşallahBen gittim kızlar biraz uzanayım akşam evde değiliz muhtemelen evde olsaydım uzanırdımmm dememek için o şansımı şimdiden kullanayımmm
Aişem sende dinlen kuzum son zmanlarının kıymetini bil yarın çileklitopkekin gelirse uzanmaya hasret kalacaksınnn
karapisso aysedurmaz
rahat batıyor size ne diyeyim :)) ben evde olcam da yatmıcam haaa...
cmt pazar akşama kadar yatıyorum.. azıcık sizi buraya alalım ben yatayım sizin yerinize evde
Kizlar 5,5saat sonunda bebegime kavustum suni sancii ile oldu cok sukur iiyiz
Keşka canım öyle bir imkanımız olsaydıkarapisso aysedurmaz
rahat batıyor size ne diyeyim :)) ben evde olcam da yatmıcam haaa...
cmt pazar akşama kadar yatıyorum.. azıcık sizi buraya alalım ben yatayım sizin yerinize evde
İnşaallah canım seni hiç yormasınYorgunluktan gözümü açamayacak halde bile olsam çok zor uyurum gündüzleri ben.
Çok üzüldüm o bebek adına.
Benim topkekim uslu bi kız olacak inşallah.Annesini uzun süre uykusuz bırakıp migrenini azdırmayacak inşallah
Allah sabır versin çalışanlara.Hani evdeyiz de ondan rahatız.İşyerinde olsam pertim çıkardı kesin.
Allah muhabbetinizi arttırsın ayırmasın siziKocacım 8 uçağı ile geliyor yanıma.
Çok özledim onuuu...Allah cevoya sabır versin.
Kizlar 5,5saat sonunda bebegime kavustum suni sancii ile oldu cok sukur iiyiz
Uyuşma karıncalanma o tarz bişey benimki de.Aynen cnaım.Ne kadar rahat olursam olayım 30 dk.dan sonra kıpırdanmaya başlıyorum bende.12 kiloya yaklaştık biz.70 ile başladık 81-82 arasıyız şu an.
Allah kolaylık versin canım.Ben kışa falan hazırlık yapmadım bu yıl.Kuru olarak en sevdiğim şey acı biber.Ona da dokununca acısı saatlerce geçmiyor ellerimden diye alamadım.Eldivenle de yapılacak bişey değil kurutma işi.Belki annemlerle yaparım haftaya.Yada anneme söylerim bana da kurutur evinde.Hayırlı olsun cicileriniz de yatağınızda.Gazsız,sıkıntısız uyur büyürsünüz inşallah
Aysecim cok almamissin da uyusma bazi kisilerde oluyor. Insallah az kaldi senin..canım ben pilatesin faydası olduğunu düşünüyorum.. kendimi esnettiğim için ağrım olmuyor yoksa sabahtan akşama kadar işteyim bazen kalkıyorum ama kalkamadığım zamanlar da oluyor..doğurana kadar yapayım en iyisi
kendimi yorgun hissettiğimde yapmıyorum son zamanlarda kötü olursam da yapmam.. yapınca rahatladığımı hissediyorum ama..hele omurga egzersizleri çok rahatlatıyor...
Aysecim cok almamissin da uyusma bazi kisilerde oluyor. Insallah az kaldi senin..
Ozlemcim plates devam mi iyi yapiyorsun o videodaki hareketleri ben cesaret edemem artik :)
canım uyuşma magnezyum eksikliğinden oluyor sanırım
buna karşı maden suyu iç istersen birde limon tüket
az kaldı ya sabır diyelim
iyi günler canım hoş geldin
hayırlı olsun içinde sağlıkla büyüsün
bende hazırlamak istiyorum bir fırsatım olmadı
ne tür şeyler hazırlıyorsun?
şimdiden afiyet olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?