- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.221
Uyuşma karıncalanma o tarz bişey benimki de.Aynen cnaım.Ne kadar rahat olursam olayım 30 dk.dan sonra kıpırdanmaya başlıyorum bende.12 kiloya yaklaştık biz.70 ile başladık 81-82 arasıyız şu an.
Allah kolaylık versin canım.Ben kışa falan hazırlık yapmadım bu yıl.Kuru olarak en sevdiğim şey acı biber.Ona da dokununca acısı saatlerce geçmiyor ellerimden diye alamadım.Eldivenle de yapılacak bişey değil kurutma işi.Belki annemlerle yaparım haftaya.Yada anneme söylerim bana da kurutur evinde.Hayırlı olsun cicileriniz de yatağınızda.Gazsız,sıkıntısız uyur büyürsünüz inşallah
Aleyküm selam Sulecim.
İyiyiz Elhamdülillah geçiyor günlerim.
Evdeyim yanlızım herkes tatilde evde olanlarda görüşemiyoruz hergün hergün.
Herkes kendi işinde. Günlerde bi uzun bi uzunki hiç sorma
Yarın ablam ve erke kardeşim geliyor bana inşaallah 1 hafta dayanıp kalırlar onların erken gitme kalmama gibi kötü tarafları var
Sanki ablam kalsa canı çıkar
Her neyse bir haftada hiç yoktan iyidir.
Aynen canım dua ediyorum.
Ve anlamıyorum neden bu gavurlar müslümanlrı öldürmek için can atıyorlar
Dünya büyük herkese yetecek kadar hemde
Birde şöyle birşey var müslümanlar çok tembel ben bunu anladım niye onlara muhtacız hep niyeeee
Şunuda fark ettim herşeyin en iyisini üretiyorlar kullanıyorlar bizde onlarda görüyoruz birçok şeyi e daha ne istiyorsunuz müslümanlardan
Du edelim kuzum Allah en kısa zamanda sulh ilan etsinde rahatlasınlar
Canım benim 3.aydan beri bazen sol bazende sağ elim uyuşuyor hemde otururken.
Yani altımda kalsa sinir sıkışması olsa neyse diyecem ama otururken bir bakıyorum uyuşmuş sallıyorum ovuyorum az az geçiyor.
Hamilelikten korkma problem değildir
Canım ya bir gittin birdahada gelmedinnn
Çok sevindim iyi olmana.
Ay birde kışlık hazırlıklar var demiiiiiiiiiii
Hiç halim yok inan yapamam bu kışa öyle görünüyor
Canım benim sıfır kolludan 0-3 2 tane var. kısa kolludanda 3 tane var. diğerleri ilk ıkgünlerde kuulanılmaz diyebilirim yani büyükler.Kizlar kisa kollu ice giymeycitcitli badinin 0-3ayindan 3 tane var bizde. Yeter mi bilmiyorum ama
3-6 ay mi alsam? Paket halde satiliyor uzun ve kisa kollu toplam 5er tane 10 adet cok mu? 5li paket ornegi altta , sizler kac aylik aldiniz kac tane aldiniz?
Mothercare Zoo Bodysuits- 5 Pack - bodysuits - Mothercare
Mothercare Newborn Bodysuits- 5 Pack - bodysuits - Mothercare
İyiyim dne göre dün gece dedim eyvahhh arıza verdim hemde misafirlerimin geleceği haftadasağol canım benim, gitmeden önce gidiyorum diyecektim ama 2 gün internet yoktu veremedim canım. sende rahatsızmışsın geçmiş olsun şimdi nasılsın peki? maşallah senin oğlan pek hareketli Allah esirgesin :)) benimki bi gün coşuyorsa diğer gün pek yüz vermiyo anlamadık ... kışlık hazırlamak çok yorucu hele de hamileyken canım.
Kizlar 5,5saat sonunda bebegime kavustum suni sancii ile oldu cok sukur iiyiz
ayyy gözünüz aydın canım yaaa Allah analı babalı büyütsün sağlık uzun ömürler versin..Kizlar 5,5saat sonunda bebegime kavustum suni sancii ile oldu cok sukur iiyiz
canım ben üçer tane atlet aldım 0-3 ay ve 3-6 ay.. sıfır kollardan..uzun ve kısa kollu badiler de var 2 şer 3 er tane filan.penye yelek de alabilirsin. ilk zamanlar içine giydirmek zor olabilir. üstten giydiririz..Kizlar kisa kollu ice giymeycitcitli badinin 0-3ayindan 3 tane var bizde. Yeter mi bilmiyorum ama
3-6 ay mi alsam? Paket halde satiliyor uzun ve kisa kollu toplam 5er tane 10 adet cok mu? 5li paket ornegi altta , sizler kac aylik aldiniz kac tane aldiniz?
Abimin oğlu 4 yaşına girdi Maşaallah sıpanın doğduğu günü an gibi hatırlıyorum ilk yiğenimiz birde
Abimler ozmaan ona tahta beşik almıştı yengem sağolsun sana gönderelimmi dedi.
Bebek 1 yaşına kadar kullnırmış onu.
Sizlerde bilirsiniz hani şu bebek ilk doğduğunda kulanılıyor tüllü süslü beşiklerden. sallanabiliyor mavili yüksek oluyor yepyeni dedi.
Yiğenime pek kullanamamış nedense
Ayrıntıları onuşmadık.bende isterdim ilk zamanlarında süslü beiklerden kullanayım ama masraf olmasın diye almışken park beşik alacaktık.
Siz ne dersiniz bilginiz varmı kullanışlımı
Ben burda çok kişide gördüm bu beşikten kullanılıyor zannımca
Selamun aleyküm fıstıklar hayırlı bereketli huzurlu barış dolu cumalarımız olsun inşaallah...
Cumamız mübarek olsun
Uykusuz bir gece ve güne günaydın dedimmm ben
Uyuyamadım bizimkiler gelecek diye heyecan yaptım galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Allah iyliğimi versin ne diyim
Oğlumda benimle birlikte uyumadı ha bire tekmaledi ve inanılmaz hareketler yaptı ilk defa böyle hisseetim
Artık büyüyoruz teyzeleri
Cadıozyyyy ay kuzum sevindim beşik için kullanışlı demişsin.
Bakalım gelsin bi fotosunu yüklerimmm
Buradada hava kapalı dediğin gib yağsada serinlesekkk
Senin fıstığın ne alemde
KAhvaltı hazırlayyaım bende 10 gibi gelirler heralde yada ben bekliyorum diye gecikirler
günaydın kızlarrrr bugün itibariyle 4 kilomuz gitmiş kuzum anasını zayıflatio napsın :] akşamdan beri evde isyan bayraklarımız açıldı kendisine katlanmamış çorap bulamayan kocişimmm allahım karım iyileşsin nolurrr dioher sabah gidip bana poça börek aramaktan yorgun rabbim herkeze yaşatsın böle güzellikler bu arada kuzum fıkır fıkır erken demeyin sakın ultrasonda dr bile şaşırdı nasıl kımıldıyo yavrum rabbim nazarlardan saklasın kuzularımı
günaydınlarr hayırlı cumalarrrr
oldukça enerjik uyandım bugün.
sabah 7.45 de kalktım.hayret ediyorum kendime
kuzuşkom artık geceleri 1 defa kalkıyor emmeye. hamd olsun yormuyor annesini.
sıcaklar kuzumu da bunalttı. biz de kısa kolludan sıfır kolluya geçiş yapalım dedik
yakışmışmı teyzeciklerii
Eki Görüntüle 783940 Eki Görüntüle 783941
hamd olsun herşey yolunda.
sizlerde ne var ne yok?
eskisi kadar sık gelemesemde yinede arada bir girip kendimi gösteriyorum.
tatil sonrası eski yaşantıya adapte olmak az zor oluyor. sallana sallana ev işi yapıyorum
dün saat 18 de temizlik isteğim kabardı.
o saatte halıları bile kaldırdım sildim süpürdüm. ama mis oldu
bu arada sunbal doğum yapmış, hayırlı olsun, Rabbim hayırlı evlat eylesin innşallahh
Kizlar 5,5saat sonunda bebegime kavustum suni sancii ile oldu cok sukur iiyiz
Hiç dama kuzum ya ayda yılda bir geldiklri için heyecanlanıyor insannAleykümselam canım..
oy maşallah zeytine.. kuvvetleniyor artıkhep böyle hareketli olsun inşallah.
yükle canım gelince. benim çok hoşuma gidiyor o beşikler.. ah benim kocam ah.. çok bilir herşeyi.. hanım olsaydı yandıydık
iyiyiz biz canım çok şükür benim küçük cadı habire ayakları dayıyor karnımı yamultuyor. artık her hareketini hissediyorum yeri daraldı iyice. gece tuvalete daha sık çıkmaya başladım artık.. küçük hanım aşağı döndü sanırım. haftaya yine doktordayız bakalım ne diyecek doktor amcamız..
kıyamam ya nasıl heyecan yapmış ablasıyla kardeşi gelecek diye..
bol bol hasret giderin canım çok öptüm sizi..
günaydın kızlarrrr bugün itibariyle 4 kilomuz gitmiş kuzum anasını zayıflatio napsın :] akşamdan beri evde isyan bayraklarımız açıldı kendisine katlanmamış çorap bulamayan kocişimmm allahım karım iyileşsin nolurrr dioher sabah gidip bana poça börek aramaktan yorgun rabbim herkeze yaşatsın böle güzellikler bu arada kuzum fıkır fıkır erken demeyin sakın ultrasonda dr bile şaşırdı nasıl kımıldıyo yavrum rabbim nazarlardan saklasın kuzularımı
sıcaklar kuzumu da bunalttı. biz de kısa kolludan sıfır kolluya geçiş yapalım dedik
yakışmışmı teyzeciklerii
sizlerde ne var ne yok?
tatil sonrası eski yaşantıya adapte olmak az zor oluyor. sallana sallana ev işi yapıyorum
bu arada sunbal doğum yapmış, hayırlı olsun, Rabbim hayırlı evlat eylesin innşallahh
Bende toplam 10 tane kısa kollu ve uzun kollu çıtçıtlılar var canım.Ama bedenleri 3-6 ve 6-9 şeklinde.Varsın büyük olsun diye 0-3 almadık hiç.El kadar çamaşırlarla koca makinaları dolduramayacağız 1-2günde.O yüzden 10 tane fazla olmaz diye düşünüyorum.Çünkü en az 1 kere üst değiştiriyorlar kuzular.Ben uzun kollu bulamadığım için kısa kollu aldım.Zaten üstüne tulum giyecek ya uzun kollu almak şart değil diye düşündük.Çocuğu sarma gibi giydirmek istemiyorum.Bi atlet bi kıyafet bi yelek yeter.Evim sıcak nasılsa.Çok sıcağa alışırsa çocukluk döneminde hastalıktan kurtulamaz mazallah:18: Alışsın serin serin yaşamaya.Kizlar kisa kollu ice giymeycitcitli badinin 0-3ayindan 3 tane var bizde. Yeter mi bilmiyorum ama
Çok ağırlaşmadan almaya bak ufaktan ufaktan.30'dan sonra çoook zorlaşıyor gezip tozmak.amin canım hepimizin bebişleri inşallah :) evet biber kurusu çok güzel olur ama bende o tür şeyleri satın alıyorum burada kurutacak yerim yok, henüz pek bişi almış sayılmayız oğlumuza, sizin yazdığınız alışveriş listeleri var elimde .yarın doktora gidicez şeker yüklemesine belki ordanda alışveriş yaparız biraz :))
Ayyy ne güzel.Bambu beşiklerden bahsediyorsun değilmi?Bende bayılıyorum onlara.Ama 400-500 tl olunca veremedim.3-5 ay için değmez o paraya diye alamadım.Güle güleee kullanın inşallah.Abimin oğlu 4 yaşına girdi Maşaallah sıpanın doğduğu günü an gibi hatırlıyorum ilk yiğenimiz birde
Abimler ozmaan ona tahta beşik almıştı yengem sağolsun sana gönderelimmi dedi.
Bebek 1 yaşına kadar kullnırmış onu.
Sizlerde bilirsiniz hani şu bebek ilk doğduğunda kulanılıyor tüllü süslü beşiklerden. sallanabiliyor mavili yüksek oluyor yepyeni dedi.
Yiğenime pek kullanamamış nedense
Ayrıntıları onuşmadık.bende isterdim ilk zamanlarında süslü beiklerden kullanayım ama masraf olmasın diye almışken park beşik alacaktık.
Siz ne dersiniz bilginiz varmı kullanışlımı
Ben burda çok kişide gördüm bu beşikten kullanılıyor zannımca
Günaydın kuşuum.Nasılsın bugün?haftanın son iş gününden herkese kocaman günaydınn.. hayırlı cumalar..
hava bugün bulutlu inşallah yağmur yağar da biraz serinleriz..
yakışmışmı teyzeciklerii
sizlerde ne var ne yok?
Kız Tubish bu ne böyle yaaaaa.Ya terim ben onu. Maşallah nasıl güzel bişey olmuş bu sıpacık böyle...Bayıldım yav Ehim, benim de kızım olucak ya, damat adayları listesinde ilk sıraya oğlunu çıkardım
Oyy maşaallah kız Tubish ne yediriyorsun sen bu kuzuya yanaklar tombak tombakkk
Özletme kendine gel yaaaaaaaaaaaaaaaaa
tubiloshh canım oğlun çok bakımlı görünüyor maşallahhhhhh... Allah nazarlardan korusun 6 aylık gibi...
Hissettim ben döndüğünü.Çok şiddetli oluyor döndüğünde yamulmalar.Ve döndükten sonra kasıktan çok rahme baskı yapıyor.32.haftadaydı döndüğü.Ondan sonraki haftada kontrolde dönmüş dedi dr.
Birini e-bebekten,birini gg'den aldım ben.95 almıştım 90 şu an dar geliyor diye.O da bol geldi:44: Doğumdan sonra dolar sütle,tam olur dedi arkadaşlarım.Bende değiştirmedim.Bende 22ye almıştım çıtçıtlı badiyi.Buradaki mağazalarda 35-40 civarı fiyatlar.O yüzden netten aldım ben.Denemeden almak biraz riskli ama yapacak bişey yok.
yakışmışmı teyzeciklerii
sizlerde ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?