Bol bebiş topiği

Kızlar e-bebekte indirime girmiş olan bi araba buldum.Aldığım araba konusunda içim çok rahattı.Ama ne yalan söyleyim bunu gördükten sonra keşke dedim Hem baston,hem de 3 parçadan oluşuyor.Araç bu kızlar:

Chicco Trio Enjoy Travel Sistem Bebek Arabası Coal

Mutlaka inceleyin derim.Harika göründü benim gözüme

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum,

Tüp bebek yöntemi ile hamile kalmak istiyorum, merkez konusunda araştırma aşamasındayım, yakın bir arkadaşım Eurofertil merkezinden bahsetti, memnun kalmış çok övüyor ama elimde bir iki seçenek daha olsun istiyorum, hızlı karar vermek istemiyorum, siz duydunuz mu eurofertili? ya da istanbulda önereceğiniz farklı bir yer var mı? teşekkürler şimdiden

tubişşş koca adam olmuş ya yusuf paşa.. yerim o kolları etli etli maşallah tam ısırmalık
ne güzel ya bir kere kalkıyor ha maşallah Allahım nazarlardan korusun..

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın? minik kuzucuk neyapıyor? üzmüyor annesini inşallah
misafirin var galiba bugün. hadi size iyi oturmalar.. çok öptüm sizi

amin inşallah canım...
oyy maşallah allah nazarlardan korusun
sen gibi hamarat olmak isterdim çok heveslendiğim için böyle yapanları
görünce imreniyorum afiyetle yemek de nasip olur inşallah
bakalım bu dediklerini bende tatilden sonra yaparım geçen yıl köz kırmızı biber
konservesi yapmıştım herkes çok beğenmiş ve çokda işime yaramıştı yemekte kahvaltıda
güzel olmuştu bende derin dondurucu almayı düşünüyorum
erik ve kızılcık alıp dondurucuya koydum birazda dolmalık biber dolap da yer kalmadı
derin dondurucu almak şart oldu..tabi rabbim sıhhat verirse yapmayı düşünüyorum..

haftanın son iş gününden herkese kocaman günaydınn.. hayırlı cumalar..
hava bugün bulutlu inşallah yağmur yağar da biraz serinleriz..

s.a canım nasılsın hayırlı cumalar umarım yağar
yarın oraya geliyorum erzurumdan ayağımın tozuyla geleyim de
az serinlesin oralar:))

maşallah canım ne güzel şirin bir bebek
Rabbim sana bağışlasın
tam ısırmalık:))
kendini çok yorma ev işi zaten hiç bitmez allah kolaylık versin..

herkese hayırlı cumalar kızlar.rabbım bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin.

hayırlı cumalar canım amin canım ...

sunbal tebrikler tez zamanda sağlığına kavuşup sağlıklı bir bebiş dileklerimle
Tubiloş maşallah tosun paşaya
Ayşe bazı şeylerde acele etme derim ben.Ben 1 ay erken doğum yapınca pek çok şeyi yapamadım ama sen baya tamamladın zzaten.MEsela ben kendi kenine sallanan ana kucağı almak istiyordum ama oğluşum kucağı çok seviyor mümkün değil beşikte yatakta yatmıyor.Uyanık olduğunda hep kucakta.YAni alsaydım kullanamayacaktım.Bebek arabasını da daha almadım arabamız var ve pek çıkmıyorum zaten kayınvalidemelerdeyim şu an.İlerde düşünüyorum ama.

BU ARADA dualarınıza ihtiyacım var.Tayin istedim inş. atanırım kızlar.Nolur dua edin.:18:

Hoşgeldin canım.Allah hayırlarla güzel bi şekilde sonlandırsın bu zorlu yolunuzu inşallah.Bilgim olsa yardımcı olurdum.İnşallah en hayırlı kararı verirsiniz.

Valla %99 tamamlandı hazırlıklar.Bebek şekerlerinin etiketlerini de döküm alıversek bitecek ama alamadık bi türlü üşengeçlikten
İnşallah gönlüne göre bi sonuç alırsın tayin işinde.Dualarım seninle canım.

sağol canım benim sende yaparsın güzelce de yersiniz inşallah , ama bu işleri yaparken kendini bunaltma sakın sürekli dinlenerek yap.Allah kolaylık versin inşallah canım :)

Kizlar hepinizi cok özledim ama internet isini hala halledemedik. Esimde telefonundan girmeme izin vermiyor. Umarim hepiniz çok mutlusunuzdur ve hersey yolundadir. Bende hala bebis yok bakalim artik herseyin hayirlisi. Dualarinizda unutmayin beni hepinizi öpüyorum

Canım iskelesi tahta değil ama o şekilde ve ebatta örtüsü var mavili beyazlı gelince fotosunu eklerimm
Gayet güzel bişey. evet canım pahalı oluyor onlarda 4 yıl önce 300 küsüre almışlar.
Kısmetiyle geliyor bebeğimiz
Rabbim yardımcımız olsun.
Park beşiğinide sonra alırız inşaallah

Allah razı olsun canım değerlendireceğimmmm

Merhaba canm,hosgeldin..
Eurofertil i hic duymadim ama ben sana memorial şişli hastanesini onerebilirim.2 tanidigim orada basarili tup bebek deneyimi yasadilar.hatta bir tanesi arkadsimin kuzeniydi.normalde almanya da yasiyorlar orada cokca denemelerine ragmen sonuc alamamislar.memoriali duyup arastirmislar ve turkiyeye geldiler,daha ilk denemelerinde hamile kaldi kiz cok sukur.memorialin biraz pahali oldugunu duydum ama islerinde iyiler sanirim..allahin izniyle..belki sende arastirmak istersin

Allahim bir an once yavruna kavustursun insallah sizi ve her kim istiyorsa,kimsenin kucagini bos birakmasin insallah...

Kızlar ben gelemiyorum diye içim gidiyor ama bir baktım ben gelmeyeli hepi topu dünden beri kimsecikler gelmemiş ortam durgunnn
Bugün erkenden kalktık ablacım kahvaltıyı hazırlamıştı yedik toparladık çıktık alışverişe
Gezdik ettik bir ara eve uğradık nazmaz kıldık tekrar çıktık akşama kadar gezdik güzel ve youcu bir gündü.
Kendime çok şeker bir hamile bluzu aldım Cadıozyyy seninde var bu bluzden önünde ayak resmi olan fotosunu eklemiştin bir ara ordan hatırladım. birde keten bir bluz aldım oda çok serin bişeyy
ayaklarıma kara sular indi.
Ben dinlenmek için oturunca oğlum habire vurup durdu yorulldum diyordu heralde
Allahın izniyle yarın büyük adaya gideceğiz.
ayakkabı bulamadım kendime.
Ayakkabım rahat ama benim tabanım ağrıyor.
tabanlık işini halletmem lazım en yakın zamanda. bilirsiniz silikon oluyor ayakkabının altına yerleştiriyorsunuz. inşaallah işe yarar bende rahatlarım gezerken. et yiyemiyordummm ve artık yiyebiliyorummm
Allahım şükürler olsun ağzımın eskki tadıyla et yemeyi özlemişim.
Ne çok yazdım ama yaaaaaaaaaa
E sizler nasılsnı bakalım.
cadıozy ne alemdesin inş sancın yoktur
Aişemmm sen nasılsın bakalım minik kekin ne alemde yeri iyice daraldı hareketleri nasıl ?
epeck ağrıların nasıl kuzum inşaallah daha iyisindir
sulecim sen nasılsın bakalım kontrolun ne zman ?
Adını hatırlamadığım kızlar hepiniz iyisiniz inşaallah
öptüm hepinizi

Ne guzel gezmissiniz oyle:) Cok sukur idare ediyoruz canim 1 gun iyi 1 gun kotu olacak okadar.

Start vermişsiniz alışverişe sizde. Hayırlı olsun,gönlünüze göre bulursunuz inşallah herşeyini çabucacık.

Hep dualarımdasın duygucum.Gelmesen bile ben hep dua ediyorum sana.En hayırlı zamanda gelecek inşallah kuzunuz.

Gez bakalım gez.Nasılsa ilerde gezemeyeceksin Ayakların düz tabansa çok ağrır.Benimki düz değil ama benimki de düz ayakkabılarda çok ağrır.Bende jel tabanlıklardan aldım geçen yıl.Çok rahat ettim bütün ayakkabılarımda.Yenilerin topuğu vurma sıkıntısını da kaldırdı o topuk.Ama şimdi ayakkabıya giremiyor ayaklarım maalesef.40 giyerken 36 numaraya ayağımı sokmuş gibi oluyorum
Topkekim iyi elhamdülillah.Son günlerimizin tadını çıkarıyoruz.Gece uykularına veda ettim artık Kramplar,kasılmalar,tekmeler,hele hele 24 saat bitmeyen sızılar-ağrılar öldürüyor
Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin bu zor günleri....

Ay inanın bu topik benim ailem gibiiiiii hepiniz bacım gibisinizzzz duygulandım şimdi
Kız dur bu ne duygusallık Benimde aklım hep burda oluyor gelemeyince.Çok alıştım sizlere.İyiki tanımışım hepinizi

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasik bir haftasonu durgunluğu yaşanmış dün topiğimizde.
Dün temizlik vardı bende.Hiç bir iş yapmadım ortada sallana sallana penguenler gibi dolanmaktan başka.Ona rağmen bütün camları ben silmişim gibi bitkinim.Hele de uykusuz bir gecenin üstüne yapılan temizlik bitirdi beni.Annem belime masaj falan yaptı sağolsun. Aklınızda olsun ağrınız olduğunda elin iç tarafıyla sırttan bele doğru inerek yapılan masaj çok rahatlatıyor insanı.Dün öğlen 1 tane,akşam yatarken 1 tane parol içtim. O kadar ağrım vardıki yatarken dayanamadım ve ağladım.Naz yapmayım,eşimi üzmeyim diye belli etmemeye çalışıyordum ama artık dayanamadım dün gece.Yine sabaha kadar ağrılar çektim.Kızımda kafasını rahme baskıladıkça kaburgalarım çatır çatır kırıldı resmen.Salavat getirmekle ağlayarak geçti gece.3-4 saatlik bi uykuyla kalktım.
Ayaklarım zonkluyor şu an.Kasıklarımdan göğsüme kadar sızım sızım sızlıyor.Sırtım,karnım ağrıdan uyuşuk durumda.Çilekli topkekim de kıpır kıpır içimde.
Sizleri korkutmak istemiyorum ama 8 aydır yaşadığınız hiçbir sıkıntı son ay kadar kötü değil
Göbeğim her geçen gün daha da aşağıya iniyor.Yaşadığım ağrıların sonucu olduğunu biliyorum:26::26::26:
İçinizi kararttım pazar pazar.Hakkınızı helal edin hepiniz.
Evim mis gibi oldu çok şükür.Kafayı kaldırıp evimize bi bakıyorum bütün ağrılar sızılar bitiyor sankiDarısı bütün hamişlerin başına
Hepinize çook güzel pazarlar diliyorum

Aysecim insallah cok az kaldi senin. Korktum anlattiklarindan Allahtan benim gobegim asagida daha. Yukari cikar mi bilmem de sorunlar korkuttu gozumu. Kacinci haftada yukari cikip sonra kacta inmeye basliyor genelde. Benim gogus- gobek aram epey var hala.

selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli?uzun zamandır yoktum yaylaya gitmiştim kıskandırmak gibi olmasın ama herşey süperdi,sebzeler meyveler doğaldı salatalık kokusu bile daha farklı yaylada.hepinizin yerinede yedim :))

ne var ne yok inşallah bi sıkıntı yoktur,herkes iyidir.öpüyorum hepinizi buğün belki denize gidebilirim,bi süre daha olmayabilirim.Allaha emant olun,dikkat edin kendinize....

Ne guzel gezmissiniz oyle:) Cok sukur idare ediyoruz canim 1 gun iyi 1 gun kotu olacak okadar.
evet canım durmak yok bugünde devam edeceğiz şu tabanlık gelmeden çıkmaya niyetimmm yok
Ayaklarım iflas eder yoksa
Allah iylik versin canım bebek erkek olunca baya zor oluyormuş gebelik...
ay bilmiyorum kız bu ne duygusallığı
İyi olmanıza sevindim az kaldı az ay ben bile senin yerine heyeclandımmmm
Canım düz taban değilim ama hamilelikten beri gezdiğim yok ilk defa böyle çıkıp gezdik ondan tetikledi heralde.
tabanlığı alamm lazım hemennnn
Oyyy canım benim kıyamam
Geleceğimi analtıyorsun galibaaaaaaaa :26:
ALlah miniklerimizi bize bağışlasın...

Canım kişiye göre değişir göbeğin şekli
Benimde aşağıda hala 6.ayı bitireceğiz inşaallah.
Komşumunda aşağıdaydı 8.ayda yukarı doğru çıktı doğuma yakın tekrar indi.
Kafanı yorma inşaallah sağlıkla zamanında gelir paşannn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…