- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.241
tubişşş koca adam olmuş ya yusuf paşa.. yerim o kolları etli etli maşallah tam ısırmalıkgünaydınlarr hayırlı cumalarrrr
oldukça enerjik uyandım bugün.
sabah 7.45 de kalktım.hayret ediyorum kendime
kuzuşkom artık geceleri 1 defa kalkıyor emmeye. hamd olsun yormuyor annesini.
sıcaklar kuzumu da bunalttı. biz de kısa kolludan sıfır kolluya geçiş yapalım dedik
yakışmışmı teyzeciklerii
Eki Görüntüle 783940 Eki Görüntüle 783941
hamd olsun herşey yolunda.
sizlerde ne var ne yok?
eskisi kadar sık gelemesemde yinede arada bir girip kendimi gösteriyorum.
tatil sonrası eski yaşantıya adapte olmak az zor oluyor. sallana sallana ev işi yapıyorum
dün saat 18 de temizlik isteğim kabardı.
o saatte halıları bile kaldırdım sildim süpürdüm. ama mis oldu
bu arada sunbal doğum yapmış, hayırlı olsun, Rabbim hayırlı evlat eylesin innşallahh
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın? minik kuzucuk neyapıyor? üzmüyor annesini inşallahBende toplam 10 tane kısa kollu ve uzun kollu çıtçıtlılar var canım.Ama bedenleri 3-6 ve 6-9 şeklinde.Varsın büyük olsun diye 0-3 almadık hiç.El kadar çamaşırlarla koca makinaları dolduramayacağız 1-2günde.O yüzden 10 tane fazla olmaz diye düşünüyorum.Çünkü en az 1 kere üst değiştiriyorlar kuzular.Ben uzun kollu bulamadığım için kısa kollu aldım.Zaten üstüne tulum giyecek ya uzun kollu almak şart değil diye düşündük.Çocuğu sarma gibi giydirmek istemiyorum.Bi atlet bi kıyafet bi yelek yeter.Evim sıcak nasılsa.Çok sıcağa alışırsa çocukluk döneminde hastalıktan kurtulamaz mazallah:18: Alışsın serin serin yaşamaya.
Çok ağırlaşmadan almaya bak ufaktan ufaktan.30'dan sonra çoook zorlaşıyor gezip tozmak.
Ayyy ne güzel.Bambu beşiklerden bahsediyorsun değilmi?Bende bayılıyorum onlara.Ama 400-500 tl olunca veremedim.3-5 ay için değmez o paraya diye alamadım.Güle güleee kullanın inşallah.
Günaydın kuşuum.Nasılsın bugün?
Kıymetini bilsin azıcık.Maşallah kıpırdanmaya başlamış kuzun. Aman nazar değmesin.Erkek çocukları daha çabuk hareket eder demiş Tubilosh ama benim kızımda çok erken hissettirdi kendini.O yüzden fazla etkilenme bu belirtilerin cinsiyeti göstermesinden.Ben tamamen bir paşa taşıyor gibiyim,ama Hifam geliyor
Oyyy kuzum benim.Isırırım o minik omuzlarını ben senin.Maşallah
Enerjiyi toplamışsın,acıcık da bana yolla ondanOturmak bile yorarmı insanı Yarın da benim evim tertemiz olacak inşallah.
sağol canım hoşbulduk :) aminn canım seninki de hayırlı olsun sağlıkla gelsinler inşallah ... domateslerimi kaynattım kavanozladım, bolca yeşil fasülye şokladım koydum, patlıcan kızarttım bolca musakkalık ,kızartmalık biber koydum çiğ olarak, dolmalık biber,taze biber doğradım yeşil ve kırmızı yemeklik küçük küçük poşetlere koydum kaldırdım , kırmızı biber közledim bolca,bolca erik suyu yaptım kavanozlarda yani komposto şeklinde ,yapamadığım erikleri poşetledim koydum kışın yaparım diye, elma rendeledim poşetledim kışın elmalı pasta yapayım diye. ama bittim galiba çok yoruldum bugün bulaşıkları eşim halletti sağolsun :)) sağol canım inşallah yemekte nasip olur. kışlık hazırlamayı kesinlikle tavsiye ederim.yazın 10-15 gününü alıyor ama kışın değiyo gerçekten çok rahat ediyorsun,sırf bu yüzden buzdolabı gibi derin dondurucu aldım eve :))
haftanın son iş gününden herkese kocaman günaydınn.. hayırlı cumalar..
hava bugün bulutlu inşallah yağmur yağar da biraz serinleriz..
günaydınlarr hayırlı cumalarrrr
oldukça enerjik uyandım bugün.
sabah 7.45 de kalktım.hayret ediyorum kendime
kuzuşkom artık geceleri 1 defa kalkıyor emmeye. hamd olsun yormuyor annesini.
sıcaklar kuzumu da bunalttı. biz de kısa kolludan sıfır kolluya geçiş yapalım dedik
yakışmışmı teyzeciklerii
Eki Görüntüle 783940 Eki Görüntüle 783941
hamd olsun herşey yolunda.
sizlerde ne var ne yok?
eskisi kadar sık gelemesemde yinede arada bir girip kendimi gösteriyorum.
tatil sonrası eski yaşantıya adapte olmak az zor oluyor. sallana sallana ev işi yapıyorum
dün saat 18 de temizlik isteğim kabardı.
o saatte halıları bile kaldırdım sildim süpürdüm. ama mis oldu
bu arada sunbal doğum yapmış, hayırlı olsun, Rabbim hayırlı evlat eylesin innşallahh
herkese hayırlı cumalar kızlar.rabbım bu mübarek günde hepimizin dualarını kabul etsin.
Hoşgeldin canım.Allah hayırlarla güzel bi şekilde sonlandırsın bu zorlu yolunuzu inşallah.Bilgim olsa yardımcı olurdum.İnşallah en hayırlı kararı verirsiniz.Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum,
Tüp bebek yöntemi ile hamile kalmak istiyorum, merkez konusunda araştırma aşamasındayım, yakın bir arkadaşım Eurofertil merkezinden bahsetti, memnun kalmış çok övüyor ama elimde bir iki seçenek daha olsun istiyorum, hızlı karar vermek istemiyorum, siz duydunuz mu eurofertili? ya da istanbulda önereceğiniz farklı bir yer var mı? teşekkürler şimdiden
Valla %99 tamamlandı hazırlıklar.Bebek şekerlerinin etiketlerini de döküm alıversek bitecek ama alamadık bi türlü üşengeçliktensunbal tebrikler tez zamanda sağlığına kavuşup sağlıklı bir bebiş dileklerimle
Tubiloş maşallah tosun paşaya
Ayşe bazı şeylerde acele etme derim ben.Ben 1 ay erken doğum yapınca pek çok şeyi yapamadım ama sen baya tamamladın zzaten.MEsela ben kendi kenine sallanan ana kucağı almak istiyordum ama oğluşum kucağı çok seviyor mümkün değil beşikte yatakta yatmıyor.Uyanık olduğunda hep kucakta.YAni alsaydım kullanamayacaktım.Bebek arabasını da daha almadım arabamız var ve pek çıkmıyorum zaten kayınvalidemelerdeyim şu an.İlerde düşünüyorum ama.
BU ARADA dualarınıza ihtiyacım var.Tayin istedim inş. atanırım kızlar.Nolur dua edin.:18:
Çok ağırlaşmadan almaya bak ufaktan ufaktan.30'dan sonra çoook zorlaşıyor gezip tozmak.
kesinlikle katılıyorum bugün zor dayandım gezmeye ayaklarımın acısı geçmedi yorgunluktan uyuyamadım bile, naparız bilmiyorum 30'dan sonra. bugün ufak tefek biberon ,emzik nuby ısıya dayanıklı kaşık,tarak,tırnak makası,emzik kutusu 2'de havlusunu aldık oğlumun :)
amin inşallah canım...
oyy maşallah allah nazarlardan korusun
sen gibi hamarat olmak isterdim çok heveslendiğim için böyle yapanları
görünce imreniyorum afiyetle yemek de nasip olur inşallah
bakalım bu dediklerini bende tatilden sonra yaparım geçen yıl köz kırmızı biber
konservesi yapmıştım herkes çok beğenmiş ve çokda işime yaramıştı yemekte kahvaltıda
güzel olmuştu bende derin dondurucu almayı düşünüyorum
erik ve kızılcık alıp dondurucuya koydum birazda dolmalık biber dolap da yer kalmadı
derin dondurucu almak şart oldu..tabi rabbim sıhhat verirse yapmayı düşünüyorum..
Canım iskelesi tahta değil ama o şekilde ve ebattaBende toplam 10 tane kısa kollu ve uzun kollu çıtçıtlılar var canım.Ama bedenleri 3-6 ve 6-9 şeklinde.Varsın büyük olsun diye 0-3 almadık hiç.El kadar çamaşırlarla koca makinaları dolduramayacağız 1-2günde.O yüzden 10 tane fazla olmaz diye düşünüyorum.Çünkü en az 1 kere üst değiştiriyorlar kuzular.Ben uzun kollu bulamadığım için kısa kollu aldım.Zaten üstüne tulum giyecek ya uzun kollu almak şart değil diye düşündük.Çocuğu sarma gibi giydirmek istemiyorum.Bi atlet bi kıyafet bi yelek yeter.Evim sıcak nasılsa.Çok sıcağa alışırsa çocukluk döneminde hastalıktan kurtulamaz mazallah:18: Alışsın serin serin yaşamaya.
Ayyy ne güzel.Bambu beşiklerden bahsediyorsun değilmi?Bende bayılıyorum onlara.Ama 400-500 tl olunca veremedim.3-5 ay için değmez o paraya diye alamadım.Güle güleee kullanın inşallah.
Günaydın kuşuum.Nasılsın bugün?
Kıymetini bilsin azıcık.Maşallah kıpırdanmaya başlamış kuzun. Aman nazar değmesin.Erkek çocukları daha çabuk hareket eder demiş Tubilosh ama benim kızımda çok erken hissettirdi kendini.O yüzden fazla etkilenme bu belirtilerin cinsiyeti göstermesinden.Ben tamamen bir paşa taşıyor gibiyim,ama Hifam geliyor
Oyyy kuzum benim.Isırırım o minik omuzlarını ben senin.Maşallah
Enerjiyi toplamışsın,acıcık da bana yolla ondanOturmak bile yorarmı insanı Yarın da benim evim tertemiz olacak inşallah.
Kızlar e-bebekte indirime girmiş olan bi araba buldum.Aldığım araba konusunda içim çok rahattı.Ama ne yalan söyleyim bunu gördükten sonra keşke dedimHem baston,hem de 3 parçadan oluşuyor.Araç bu kızlar:
Chicco Trio Enjoy Travel Sistem Bebek Arabası Coal
Mutlaka inceleyin derim.Harika göründü benim gözüme
Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım, tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum,
Tüp bebek yöntemi ile hamile kalmak istiyorum, merkez konusunda araştırma aşamasındayım, yakın bir arkadaşım Eurofertil merkezinden bahsetti, memnun kalmış çok övüyor ama elimde bir iki seçenek daha olsun istiyorum, hızlı karar vermek istemiyorum, siz duydunuz mu eurofertili? ya da istanbulda önereceğiniz farklı bir yer var mı? teşekkürler şimdiden
Kızlar ben gelemiyorum diye içim gidiyor ama bir baktım ben gelmeyeli hepi topu dünden beri kimsecikler gelmemiş ortam durgunnn
Bugün erkenden kalktık ablacım kahvaltıyı hazırlamıştı yedik toparladık çıktık alışverişe
Gezdik ettik bir ara eve uğradık nazmaz kıldık tekrarçıktık akşama kadar gezdik güzel ve yo ucu bir gündü.
Kendime çok şeker bir hamile bluzu aldım Cadıozyyy seninde var bu bluzden önünde ayak resmi olanfotosunu eklemiştin bir ara ordan hatırladım. birde keten bir bluz aldım oda çok serin bişeyy
ayaklarıma kara sular indi.
Ben dinlenmek için oturunca oğlum habire vurup durdu yorulldum diyordu heralde
Allahın izniyle yarın büyük adaya gideceğiz.
ayakkabı bulamadım kendime.
Ayakkabım rahat ama benim tabanım ağrıyor.
tabanlık işini halletmem lazım en yakın zamanda. bilirsiniz silikon oluyor ayakkabının altına yerleştiriyorsunuz. inşaallah işe yarar bende rahatlarım gezerken. et yiyemiyordummm ve artık yiyebiliyorummm
Allahım şükürler olsun ağzımın eskki tadıyla et yemeyi özlemişim.
Ne çok yazdım ama yaaaaaaaaaa
E sizler nasılsnı bakalım.
cadıozy ne alemdesin inş sancın yoktur
Aişemmm sen nasılsın bakalım minik kekin ne alemde yeri iyice daraldı hareketleri nasıl ?
epeck ağrıların nasıl kuzum inşaallah daha iyisindir
sulecim sen nasılsın bakalım kontrolun ne zman ?
Adını hatırlamadığım kızlar hepiniz iyisiniz inşaallah
öptüm hepinizi
Start vermişsiniz alışverişe sizde.kesinlikle katılıyorum bugün zor dayandım gezmeye ayaklarımın acısı geçmedi yorgunluktan uyuyamadım bile, naparız bilmiyorum 30'dan sonra. bugün ufak tefek biberon ,emzik nuby ısıya dayanıklı kaşık,tarak,tırnak makası,emzik kutusu 2'de havlusunu aldık oğlumun :)
Hep dualarımdasın duygucum.Gelmesen bile ben hep dua ediyorum sana.En hayırlı zamanda gelecek inşallah kuzunuz.Kizlar hepinizi cok özledim ama internet isini hala halledemedik. Esimde telefonundan girmeme izin vermiyor. Umarim hepiniz çok mutlusunuzdur ve hersey yolundadir. Bende hala bebis yok bakalim artik herseyin hayirlisi. Dualarinizda unutmayin beni hepinizi öpüyorum
Gez bakalım gez.Nasılsa ilerde gezemeyeceksinKızlar ben gelemiyorum diye içim gidiyor ama bir baktım ben gelmeyeli hepi topu dünden beri kimsecikler gelmemiş ortam durgunnn
Bugün erkenden kalktık ablacım kahvaltıyı hazırlamıştı yedik toparladık çıktık alışverişe
Gezdik ettik bir ara eve uğradık nazmaz kıldık tekrarçıktık akşama kadar gezdik güzel ve yo ucu bir gündü.
Kendime çok şeker bir hamile bluzu aldım Cadıozyyy seninde var bu bluzden önünde ayak resmi olanfotosunu eklemiştin bir ara ordan hatırladım. birde keten bir bluz aldım oda çok serin bişeyy
ayaklarıma kara sular indi.
Ben dinlenmek için oturunca oğlum habire vurup durdu yorulldum diyordu heralde
Allahın izniyle yarın büyük adaya gideceğiz.
ayakkabı bulamadım kendime.
Ayakkabım rahat ama benim tabanım ağrıyor.
tabanlık işini halletmem lazım en yakın zamanda. bilirsiniz silikon oluyor ayakkabının altına yerleştiriyorsunuz. inşaallah işe yarar bende rahatlarım gezerken. et yiyemiyordummm ve artık yiyebiliyorummm
Allahım şükürler olsun ağzımın eskki tadıyla et yemeyi özlemişim.
Ne çok yazdım ama yaaaaaaaaaa
E sizler nasılsnı bakalım.
cadıozy ne alemdesin inş sancın yoktur
Aişemmm sen nasılsın bakalım minik kekin ne alemde yeri iyice daraldı hareketleri nasıl ?
epeck ağrıların nasıl kuzum inşaallah daha iyisindir
sulecim sen nasılsın bakalım kontrolun ne zman ?
Adını hatırlamadığım kızlar hepiniz iyisiniz inşaallah
öptüm hepinizi
Kız dur bu ne duygusallıkAy inanın bu topik benim ailem gibiiiiii hepiniz bacım gibisinizzzzduygulandım şimdi
evet canım durmak yok bugünde devam edeceğiz şu tabanlık gelmeden çıkmaya niyetimmm yokNe guzel gezmissiniz oyle:) Cok sukur idare ediyoruz canim 1 gun iyi 1 gun kotu olacak okadar.
ay bilmiyorum kız bu ne duygusallığıStart vermişsiniz alışverişe sizde.Hayırlı olsun,gönlünüze göre bulursunuz inşallah herşeyini çabucacık.
Hep dualarımdasın duygucum.Gelmesen bile ben hep dua ediyorum sana.En hayırlı zamanda gelecek inşallah kuzunuz.
Gez bakalım gez.Nasılsa ilerde gezemeyeceksinAyakların düz tabansa çok ağrır.Benimki düz değil ama benimki de düz ayakkabılarda çok ağrır.Bende jel tabanlıklardan aldım geçen yıl.Çok rahat ettim bütün ayakkabılarımda.Yenilerin topuğu vurma sıkıntısını da kaldırdı o topuk.Ama şimdi ayakkabıya giremiyor ayaklarım maalesef.40 giyerken 36 numaraya ayağımı sokmuş gibi oluyorum
Topkekim iyi elhamdülillah.Son günlerimizin tadını çıkarıyoruz.Gece uykularına veda ettim artıkKramplar,kasılmalar,tekmeler,hele hele 24 saat bitmeyen sızılar-ağrılar öldürüyor
Rabbim sağlıkla tamamlamayı nasip etsin bu zor günleri....
Kız dur bu ne duygusallıkBenimde aklım hep burda oluyor gelemeyince.Çok alıştım sizlere.İyiki tanımışım hepinizi
Oyyy canım benim kıyamamKlasik bir haftasonu durgunluğu yaşanmış dün topiğimizde.
Dün temizlik vardı bende.Hiç bir iş yapmadım ortada sallana sallana penguenler gibi dolanmaktan başka.Ona rağmen bütün camları ben silmişim gibi bitkinim.Hele de uykusuz bir gecenin üstüne yapılan temizlik bitirdi beni.Annem belime masaj falan yaptı sağolsun. Aklınızda olsun ağrınız olduğunda elin iç tarafıyla sırttan bele doğru inerek yapılan masaj çok rahatlatıyor insanı.Dün öğlen 1 tane,akşam yatarken 1 tane parol içtim.O kadar ağrım vardıki yatarken dayanamadım ve ağladım.Naz yapmayım,eşimi üzmeyim diye belli etmemeye çalışıyordum ama artık dayanamadım dün gece.Yine sabaha kadar ağrılar çektim.Kızımda kafasını rahme baskıladıkça kaburgalarım çatır çatır kırıldı resmen.Salavat getirmekle ağlayarak geçti gece.3-4 saatlik bi uykuyla kalktım.
Ayaklarım zonkluyor şu an.Kasıklarımdan göğsüme kadar sızım sızım sızlıyor.Sırtım,karnım ağrıdan uyuşuk durumda.Çilekli topkekim de kıpır kıpır içimde.
Sizleri korkutmak istemiyorum ama 8 aydır yaşadığınız hiçbir sıkıntı son ay kadar kötü değil
Göbeğim her geçen gün daha da aşağıya iniyor.Yaşadığım ağrıların sonucu olduğunu biliyorum:26::26::26:
İçinizi kararttım pazar pazar.Hakkınızı helal edin hepiniz.
Evim mis gibi oldu çok şükür.Kafayı kaldırıp evimize bi bakıyorum bütün ağrılar sızılar bitiyor sankiDarısı bütün hamişlerin başına
Hepinize çook güzel pazarlar diliyorum
Aysecim insallah cok az kaldi senin. Korktum anlattiklarindan Allahtan benim gobegim asagida daha. Yukari cikar mi bilmem de sorunlar korkuttu gozumu. Kacinci haftada yukari cikip sonra kacta inmeye basliyor genelde. Benim gogus- gobek aram epey var hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?