- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.601
Eki Görüntüle 792863 Eki Görüntüle 792864
merhaba kızlar becerebildiysem bebşimin resmi az önce uzun uzun doğum hikayemi yazmıştım ama göderemdim tekrarsayfayı yüklemem gerekti ve yazdıklarım silindi fırsat olursa tekrar yazarım. ben yokken doğum yapmış hamişleri kutluyorum allahım analı babalı büyütsün inşallah doğum bekleyenlerede kolaylık diliyorum allahım yar ve yardımcınız olsun
Günaydın canlarımmm
Nasılsınız görüşmeyeli?
Bir tatili daha bitirdim geldim ben.
Ama çok fena hastalandım döneceğimiz gün, acillik oldum memlekette.
Ateş, kemik ağrısı, çok fenaydım, şimdi bir de öksürük başladı...
Yattım kaç gün, bir de o halde yolculuk yapmak zorunda kaldım.
Dün de okul başladı
İlaçlarla iyiyim çok şükür, fena değil durumum, ama ilaçların etkisi kaybolurken ben de yamulmaya başlıyorum ne yazık ki
Ayşem, günün az kalmış senin de, nasılsın, heyecan var mı? :18:
Feyzam, sen nasılsın tatlım, çocuklar nasıl?
Canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine dinlenmeye çalış.
Ben bir savaşa düşmüş gibiyim 3 çocuk biraz zorluyor gibi . Diş tedavisine başladım smear testi yaptırdım. Haftaya pzts sonuçları çıkacak . Ömer'i NP İstanbul diye bir hastaneye götürdük bir sürü test ve EEG çekildi ve sonuç dikkat eksikliği ve algılama bozukluğu çıktı tedaviye başladık. Küçük iyi maşallah 5250 gr 53 cm olmuş büyüyor ben de durumlar böyle canım...
canım üç boyutlu dediğin şu renkli olan değil mi? ben her gittiğimde zaten veriyor. boydan alamıyor yüzünü yakalamaya çalışıyor. yakaladığı kadarıyla bir portre fotosu veriyor bir de siyah beyaz olandan veriyor. aslında bencede önemli olan gelişimini öğrenmeniz. zaten 8 hafta sonra kendisini göreceksiniz..Canim selam fikrini alayim duydun mu yazmistim 3 boyut ultrasona 34 hafta gec dediler. Ben de 32 olsun ozaman dedim. Suyu azalo goruntu olmuyo dediler. Insallah kilo boy suyu plesanta ogreniriz de gerisi foto duzgun olmasa da sorun yok. Senin 3 boyutlar nezamandi? goruntu nasildi
Biraz erken oldu gibi en son 27de gitmistik 34 diyorduk ama kismet. 32 gidince geriye 8 hafta kaliyor hayirlisi
sorma tubişim ya doğuracam buralarda bir oraya koştur bir buraya totoşum koltuğu görmüyor yawwselam kızlarrr
nasıl gidiyor?
inşallah herkez iyidir ve herşey yolundadır...
Ayşem sabret kuzu az kaldı. demek son 6 gün ha :) ayyy çok heyecanlııı
Özim neden yoruyolar kuzu seni bukadar yaagetirtmesinler beni orayaaa izne alrılsan dinlenirdin kuzum. neyse az kaldı...
İncim kuzu sonuçlarınız iyi çıkmış maşallah size. herşeyin iyi olmasına sevindim.
Evris canım maşallah bir paşa daha geliyor demekki. maşallah sizee
epeck_ canımcım inşallah 3 boyutlu usg de bebişini çok net görürsün.ve egerleriniz eminim çok net çıkıcaktır.
Phiam çok geçmiş olsun kuzumm... hasta olmuşsun. İnşallah kısa zamanda iyileşirsin.
Tuğram nerelerdesin kuzuuu çok özledik yaaarada ce eee diip kaçıyorsun. daha sık gell
ooo roterim nasılsın canımm
maşallah bebişin kocaman olmuşşş...
nasıl gidiyor bakalım??
Allah kavuştursun canım benim kıyamam ya..Kızlar bizimkiler döndü bugün.
Moralim çok bozuk ağla ağla gözlerim şişti
Allahım ne çok alıştım 12 günde.
İnsanın yarası olunca böyle ayrılıklarda acı veriyor.
Rabbbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin hiçbirimize
Oğluşum iyi hamd olsunnn
Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin hepimize.
Dualarımdasınız sizlerde bze dua edin.
oy maşallah Allah nazarlardan saklasınEki Görüntüle 792863 Eki Görüntüle 792864
merhaba kızlar becerebildiysem bebşimin resmi az önce uzun uzun doğum hikayemi yazmıştım ama göderemdim tekrarsayfayı yüklemem gerekti ve yazdıklarım silindi fırsat olursa tekrar yazarım. ben yokken doğum yapmış hamişleri kutluyorum allahım analı babalı büyütsün inşallah doğum bekleyenlerede kolaylık diliyorum allahım yar ve yardımcınız olsun
cadizoy
canim renkli mi her 3 boyutlu bilmiyorum ama hatlari belli olan. Digeri 2 boyut normal ultrason. Bize siyah/beyaz 3 boyutlu resim verilcek ama bakalim. Ben 34 istiyordum doguma daha yakin diye kismet 32 bile gec dediler anlamadim. Hayirlisi olsun bu cmts gidiyoruz insallah hayirli haberlerle gelirim.
anladım canım. hadi inşallah hayırlı haberlerle gelin. oğluşunu bize de gösterirsin artık..delikanlıyı hiç görmedik.
anladım canım. hadi inşallah hayırlı haberlerle gelin. oğluşunu bize de gösterirsin artık..delikanlıyı hiç görmedik.
Artik gece donerken falan alt taraf kasiklar acimaya basladi, benim bebis capraz ve yan duruyor bakalim ultrasonda ne cikcak:)
Canim selam fikrini alayim duydun mu yazmistim 3 boyut ultrasona 34 hafta gec dediler. Ben de 32 olsun ozaman dedim. Suyu azalo goruntu olmuyo dediler. Insallah kilo boy suyu plesanta ogreniriz de gerisi foto duzgun olmasa da sorun yok. Senin 3 boyutlar nezamandi? goruntu nasildi
Biraz erken oldu gibi en son 27de gitmistik 34 diyorduk ama kismet. 32 gidince geriye 8 hafta kaliyor hayirlisi
Maşaallah sübhanallah msmesi oğluşun çok şeker tam benim istediğim oğlannn
Saçlar siyah uzunnn
Kaç aylık oldu bebişin,baya uzun bir bebek
Allah nazarlardan korusun bolbol oku oğluşuna
Canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine dinlenmeye çalış.
Ben bir savaşa düşmüş gibiyim 3 çocuk biraz zorluyor gibi . Diş tedavisine başladım smear testi yaptırdım. Haftaya pzts sonuçları çıkacak . Ömer'i NP İstanbul diye bir hastaneye götürdük bir sürü test ve EEG çekildi ve sonuç dikkat eksikliği ve algılama bozukluğu çıktı tedaviye başladık. Küçük iyi maşallah 5250 gr 53 cm olmuş büyüyor ben de durumlar böyle canım...
Canım, bende 32 haftalıkken gitmek istemiştim. Benim sıpa yüzünü hep kapattığından kendisiyle doğru düzgün tanışamamıştık. Gidip net bir fotoğraf almaktı niyetim ama kaç yeri aradıysam hepsi aynı şeyi söyledi. 7 aydan sonra net fotoğraf almamız çok mümkün değil diye.
Bu arada Ayşe çok az kalmış doğumuna. Takviminde 16 yazıyor. Benim 15 yazarken doğumum başlamıştı.Çok dikkat et kendine. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah.
Tubim.sseni çok seviyorum arkadaşım..merhabalar kızlarrr....
nasılsınız bakalım?
hamd olsun bizde herşey yolunda.
Rabbimizin bizlere bukadar güzel bir hayat,sağlıklı evlatlar,huzurlu bir ev ve azı çoğu düşünülmeden verdiği rızıklar için nekadar hamd etsek azdır.aslında düşünmüyor değilim.Rabbimiz bizlere veriyor ama biz karşılıgında ne yapıyoruz?
biri bize birşey verince teşekkür ediyoruz değilmi?
ama biz Rabbimiz için ne yapıyoruz?
namaz desek namaz zaten farz onu yapmaya mecburuz ...
dünden beri bunu düşünüyorum.Mısırda savaşta elinden hiçbirşey gelmeden kurşunlara hedef olanlar o an öleceklerini biliyorlarmıdı? hayır. ya biz? kafamıza bir saksı düşse,ayağımız kaysa düşsek veya herhangi bir sebepten ötürü ölsek napıcaz?
birikimimiz var mı? garantimiz varmı ?
Rabbim hepimizi ibadet eden,Allah yolunda amel etmeye çalışan sadık kullarından eylesin inşallah (AMİN)
evet kuzum eşimde öyle teselli etti beni.canım üç boyutlu dediğin şu renkli olan değil mi? ben her gittiğimde zaten veriyor. boydan alamıyor yüzünü yakalamaya çalışıyor. yakaladığı kadarıyla bir portre fotosu veriyor bir de siyah beyaz olandan veriyor. aslında bencede önemli olan gelişimini öğrenmeniz. zaten 8 hafta sonra kendisini göreceksiniz..
sorma tubişim ya doğuracam buralarda bir oraya koştur bir buraya totoşum koltuğu görmüyor yawwAllahtan sağlıkçı hepsi müdahale ederler eşşek değiller ya
kuzum oda arkadaşım izne ayrıldı. odada tek kaldım. bir de ayın başı. aylık çalışmalar filan.. beynim döndü.. bugün inşallah sakinleyecek bitireceğim bugün.
Allah kavuştursun canım benim kıyamam ya..
seni çok iyi anlıyorum benim ailem de öyle.. gurbetteyim burda. kimsem yok..
ama neyapalım Allah sağlık versin yine gelirler. sen gidersin. oğluşunla gidersiniz seneye..
oy maşallah Allah nazarlardan saklasın
çok tatlı.. ne güzel saçları var...
Maşaallah darısı bize kuzummm bizde bir avazda kurtulalımmmteşekkürler canım
rabbim sanadagönlündekini versin canım . bebeğim 1 ay 5 günlük canım. 57 cm şimdi. 49 cm doğmuştu. alahım tüm bebekleri nazardan korusun inşallah.
Ağzın adiline yüreğine sağlık bacımmm.merhabalar kızlarrr....
nasılsınız bakalım?
hamd olsun bizde herşey yolunda.
Rabbimizin bizlere bukadar güzel bir hayat,sağlıklı evlatlar,huzurlu bir ev ve azı çoğu düşünülmeden verdiği rızıklar için nekadar hamd etsek azdır.aslında düşünmüyor değilim.Rabbimiz bizlere veriyor ama biz karşılıgında ne yapıyoruz?
biri bize birşey verince teşekkür ediyoruz değilmi?
ama biz Rabbimiz için ne yapıyoruz?
namaz desek namaz zaten farz onu yapmaya mecburuz ...
dünden beri bunu düşünüyorum.Mısırda savaşta elinden hiçbirşey gelmeden kurşunlara hedef olanlar o an öleceklerini biliyorlarmıdı? hayır. ya biz? kafamıza bir saksı düşse,ayağımız kaysa düşsek veya herhangi bir sebepten ötürü ölsek napıcaz?
birikimimiz var mı? garantimiz varmı ?
Rabbim hepimizi ibadet eden,Allah yolunda amel etmeye çalışan sadık kullarından eylesin inşallah (AMİN)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?