Bol bebiş topiği

merhaba kızlar becerebildiysem bebşimin resmi az önce uzun uzun doğum hikayemi yazmıştım ama göderemdim tekrarsayfayı yüklemem gerekti ve yazdıklarım silindi fırsat olursa tekrar yazarım. ben yokken doğum yapmış hamişleri kutluyorum allahım analı babalı büyütsün inşallah doğum bekleyenlerede kolaylık diliyorum allahım yar ve yardımcınız olsun

Maşaallah sübhanallah msmesi oğluşun çok şeker tam benim istediğim oğlannn
Saçlar siyah uzunnn
Kaç aylık oldu bebişin,baya uzun bir bebek
Allah nazarlardan korusun bolbol oku oğluşuna

Canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine dinlenmeye çalış.
Ben bir savaşa düşmüş gibiyim 3 çocuk biraz zorluyor gibi . Diş tedavisine başladım smear testi yaptırdım. Haftaya pzts sonuçları çıkacak . Ömer'i NP İstanbul diye bir hastaneye götürdük bir sürü test ve EEG çekildi ve sonuç dikkat eksikliği ve algılama bozukluğu çıktı tedaviye başladık. Küçük iyi maşallah 5250 gr 53 cm olmuş büyüyor ben de durumlar böyle canım...

İnşaallah p.tesi tertemiz güzel sonuçlarınla sevindirirsin bizi
Allah oğlunada kendi şifasını versin en ykın zamanda tedaviye gerek kalmasın arkadaşım
bu zamanda çok böyle durumu yaşayanlar.
Dualarımızdasın Allah yardımcımız olsun

canım üç boyutlu dediğin şu renkli olan değil mi? ben her gittiğimde zaten veriyor. boydan alamıyor yüzünü yakalamaya çalışıyor. yakaladığı kadarıyla bir portre fotosu veriyor bir de siyah beyaz olandan veriyor. aslında bencede önemli olan gelişimini öğrenmeniz. zaten 8 hafta sonra kendisini göreceksiniz..
sorma tubişim ya doğuracam buralarda bir oraya koştur bir buraya totoşum koltuğu görmüyor yaww Allahtan sağlıkçı hepsi müdahale ederler eşşek değiller ya
kuzum oda arkadaşım izne ayrıldı. odada tek kaldım. bir de ayın başı. aylık çalışmalar filan.. beynim döndü.. bugün inşallah sakinleyecek bitireceğim bugün.
Allah kavuştursun canım benim kıyamam ya..
seni çok iyi anlıyorum benim ailem de öyle.. gurbetteyim burda. kimsem yok..
ama neyapalım Allah sağlık versin yine gelirler. sen gidersin. oğluşunla gidersiniz seneye..
oy maşallah Allah nazarlardan saklasın
çok tatlı.. ne güzel saçları var...

cadizoy
canim renkli mi her 3 boyutlu bilmiyorum ama hatlari belli olan. Digeri 2 boyut normal ultrason. Bize siyah/beyaz 3 boyutlu resim verilcek ama bakalim. Ben 34 istiyordum doguma daha yakin diye kismet 32 bile gec dediler anlamadim. Hayirlisi olsun bu cmts gidiyoruz insallah hayirli haberlerle gelirim.

Son düzenleme:

anladım canım. hadi inşallah hayırlı haberlerle gelin. oğluşunu bize de gösterirsin artık..delikanlıyı hiç görmedik.

Artik gece donerken falan alt taraf kasiklar acimaya basladi, benim bebis capraz ve yan duruyor bakalim ultrasonda ne cikcak:)

evet canım o bende de oluyor özellikle gece dönerken alt tarafa baskıyı hissediyorum gerçi benimkinin kafası aşağıda..32 den sonra dönüyor galiba. benimki dönmüştü.

günaydın kızlarr başım felaket agrio patatesler kafamda baglı ilaç içmemek için direniyorum rabbim yardımcım olsun dün akşam kuzumu gördüm kocamann olmuşş sıpam allah ömür versin bugün tahlil sonuçlarımızı alıcaz inş bişeycik yoktur dogumum mart başı allahın izniyle sezeryan oldugu için kociŞİmde 1 mart dogumlu ona güzelll bi dogumgünü hediyesi veririm inş

Canım, bende 32 haftalıkken gitmek istemiştim. Benim sıpa yüzünü hep kapattığından kendisiyle doğru düzgün tanışamamıştık. Gidip net bir fotoğraf almaktı niyetim ama kaç yeri aradıysam hepsi aynı şeyi söyledi. 7 aydan sonra net fotoğraf almamız çok mümkün değil diye.

Bu arada Ayşe çok az kalmış doğumuna. Takviminde 16 yazıyor. Benim 15 yazarken doğumum başlamıştı. Çok dikkat et kendine. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah.

Son düzenleme:
kızlar dun esımle oturup konustuk bastakı doktoruma yıne gıdıcem kaynanamı da yanımda goturcem dussun yakamdan artıkın ne yapayım ılacı da ıcmedım bakalım ne olacam ben

Maşaallah sübhanallah msmesi oğluşun çok şeker tam benim istediğim oğlannn
Saçlar siyah uzunnn
Kaç aylık oldu bebişin,baya uzun bir bebek
Allah nazarlardan korusun bolbol oku oğluşuna

teşekkürler canım
rabbim sanadagönlündekini versin canım . bebeğim 1 ay 5 günlük canım. 57 cm şimdi. 49 cm doğmuştu. alahım tüm bebekleri nazardan korusun inşallah.

Sonuçların inşallah güzel çıkar canım, ben inanıyorum

Ömer'in dikkat eksikliği durumu da normal canım, endişe etmeyin, Ömer'in yaşadıklarını yaşamayan günümüz çocuklarında (öğrencilerimde) bile sıkça rastlanan bir rahatsızlık... O yüzden çok sıkıntı etmeyin, uzman yardımıyla halledilebilir, sen iyi ol yeter ki

Sagol canim cevabin icin ben ydisinda olunca burda toplam 2 ultrason var 12 ve 20. hafta. Kendin parasiyla gidiyorsun biz 27de gelisim icin baktirdik 34te gideriz diyorduk. Gec dediler 3 boyut icin. 32 olcak insallah bilgi aliriz..

merhabalar kızlarrr....

nasılsınız bakalım?
hamd olsun bizde herşey yolunda.
Rabbimizin bizlere bukadar güzel bir hayat,sağlıklı evlatlar,huzurlu bir ev ve azı çoğu düşünülmeden verdiği rızıklar için nekadar hamd etsek azdır.aslında düşünmüyor değilim.Rabbimiz bizlere veriyor ama biz karşılıgında ne yapıyoruz?
biri bize birşey verince teşekkür ediyoruz değilmi?
ama biz Rabbimiz için ne yapıyoruz?
namaz desek namaz zaten farz onu yapmaya mecburuz ...
dünden beri bunu düşünüyorum.Mısırda savaşta elinden hiçbirşey gelmeden kurşunlara hedef olanlar o an öleceklerini biliyorlarmıdı? hayır. ya biz? kafamıza bir saksı düşse,ayağımız kaysa düşsek veya herhangi bir sebepten ötürü ölsek napıcaz?
birikimimiz var mı? garantimiz varmı ?

Rabbim hepimizi ibadet eden,Allah yolunda amel etmeye çalışan sadık kullarından eylesin inşallah (AMİN)

Tubim.sseni çok seviyorum arkadaşım..beni kendime getirdin.çok haklısın.dünyaya kapıldık ahireti unuttuk.keşke yan yana olsaydık.pozitif enerjini burdan bile hiss ediyorum

Son düzenleme:
evet kuzum eşimde öyle teselli etti beni.
Seneye oğluşumuzla gideriz dedi
Aminnn Rabbim hepimize sağlık ve bol rızık versin bizde gideriz
teşekkürler canım
rabbim sanadagönlündekini versin canım . bebeğim 1 ay 5 günlük canım. 57 cm şimdi. 49 cm doğmuştu. alahım tüm bebekleri nazardan korusun inşallah.
Maşaallah darısı bize kuzummm bizde bir avazda kurtulalımmm
Ağzın adiline yüreğine sağlık bacımmm.
Bende hep düşünüyorum inşaallah elimizden geldiğince Mevlamıza kul olmaya çalışıyoruz.
Rabbim gücümüzü arttırsın bizi salihlerden eylesin.
Salih insanlarla karşılaştırsınnn
Dua edlim birbirimizeeeee
Seni seviyorummm Tubishimmmmmm
Sende beni seviyormusunnn

Canlar size söylemeyi unuttum dün eşim evi kiraya vermişti kontratı imzaladılar ama adam parayı vermedi.
Güye bugün hesabımıza yatıracaktı amma adam yatırmadı üstüne üstlük eşimle tartışmış adamı sık boğaz etme falan diye
Zeki adama bak sen evi kiralıyor ama parayı kafasına göre yatıracak.
Neyse kısacası Allah bizi büyük bir faciadan geri çevirdi hep dualarınız sayesinde.
Allah hepinizden razı gelsinnn
Daha bugün ödeme problemi çıkaran adam yarın kirada hep sorun çıkartırdı.
bundan böyle memur olmayan adama vermeyeceğiz.
Yanlış anlamayın her esnaf bunun gibi değildir ama elden başka çözüm gelmiyor.
Sizler bizlere dua etmeyi ihmal etmeyin ne olur :13:
Bunun dışında iyiyiz oğluşla geçinip gidiyoruz
Öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…