- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.581
ayyy nihayet gelebildim kızlar...hamile kadın bu kadar yorulmaz ki(
bir aşağı bir yukarı.. neyse sabır diyorum.. az kaldı. son 8 gün..
bugün aklıma geldi epeydir maden suyu içmiyorum. hem belki tansiyonumu da yükseltir. ben bunu bardağa koyup içsem biraz gazı kaçsa birşey olmaz herhalde? mideme dokunur diye korkuyorum asitli.. ne mızmız midem var...
Kızlar merhaba
Biz doktor teyzesinden geliyoruz.Maşallah bayağı büyüttün dedi
Bilenler bilir benim bebişin döllenme zamanı karışık. Geç döllenme olmuş. SAT a göre gitmiyor.
Doktor hanım gelişimi gayet iyi bir sorun yok dedi.
Bacakları uzun; uzun boylu olacagını tahmin ediyorum dedi diye.
Doktor hanım diğer usg fotolarınıda görmek istiyorum dedi. bi bakalım başından beri mi böyle dedi evet dedim:18::18:
448 gram kuzum
21 + 5 günlük şuan kuzum. Ben bu takvimi değiştirim mi bilemedim. Kafam karışıp duruyor he. Doktorumuz Allah tan çok ilgili.
Şeker yüklemesi için gidicem bi kaç gün sonra. Ve ayrıntılı usg de olacakmışız. Bakalım benim pıtırcık nasılmış
Bizden haberler böyle.
Bişey olmaz çok kaçmadığı sürece.Az kalmış tatile.Hadi sabır
Bende çok daraldım evde.Kafamdaki sıkıntıyı nasıl dağıtacağımı bilemiyorum.Örgü yaparken de ellerim gıcırdıyor,bıraktım.Zaten kırmızı elbiseyi de beceremedim.Söktüm hepsini,koydum kenara.O bana bakıyor,ben ona
Ne yapmalıyım içimi rahatlatmak için acaba?:44::44::44::44:
Kızlar merhaba
Bilenler bilir benim bebişin döllenme zamanı karışık. Geç döllenme olmuş. SAT a göre gitmiyor.
Doktor hanım diğer usg fotolarınıda görmek istiyorum dedi. bi bakalım başından beri mi böyle dedi evet dedim:18::18:
448 gram kuzum
21 + 5 günlük şuan kuzum. Ben bu takvimi değiştirim mi bilemedim. Kafam karışıp duruyor he. Doktorumuz Allah tan çok ilgili.
Şeker yüklemesi için gidicem bi kaç gün sonra. Ve ayrıntılı usg de olacakmışız. Bakalım benim pıtırcık nasılmış
Bizden haberler böyle.
sorun ne bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda çözülür. Rabbim yardımcınız olsun sizi tez zamanda aydınlığa çıkarsın.
konuşmak istersen buralardayım...
biraz dışarı çıksan hava alsan ya da balkona çıksan mesela açık hava belki iyi gelir.
Çok sağol Özlemcim.Aminn.
Dışarısı çok sıcak.Yalnız başıma da çıkmak istemedim,korkuyorum ağrı girer diye:18: Balkonum olsa inan hiç girmem içeri,ama maalesef balkonlarımızı eve dahil edecek şekilde kapatmışlar.Ancak koltuk üstünden dışarıyı izleyebiliyorum
İnan çok daraldım.Zaten zor nefes alıyorum,hepten zora girdi bugün...
kıyamam ya.. Allah yardımcın olsun..
keşke yakın olsak gelirdim yanına. dolaşırdık. iki adım atsam oturuyorum gerçi ben ama olsun. bulduğumuz yere çökeriz. maksat zaten hava almak...
Başımı alıp gidesim var.Keşke deniz olan bi memlekette olsaydım.O yosun kokusuna o kadar ihtiyacım varki... Konuşmak,gülmek,yemek yemek hiçbişey istemiyorum.Gitsem bi daha gelmesem bu sıkıntıların içine.
Allahım birini yolla bana şu an.Kim olduğunu bilmiyorum ama birini yolla şimdi.Çok iyi geldi diyeceğim biri olsun
Maşallah incim.Sorunsuz gitsin inşallah sonuna kadar gelişiminiz.Şekerin de ayrıntılınız da temiz çıkar inşallah
maşallah pıtırcığa.. Allah nazarlardan korusun
Kızlar çok sağolun.
Birde 3 lü testimiz çıkmıştı onuda gösterdik. sonuçlarımız çok güzel çıkmış
Ayşecim; ne sorun var bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun.
Benimde bir sürü derdim var. hiç öyle göründüğü gibi güllük gülistanlık değil hayatımız.Ama Allah yaşama gücünü veriyor hepimize.
Allah ım bizleri feraha çıkaracaktır eminim. Sende topkekimizi üzme. Yakında yanımızda olacak. Fotolarını istiyoruz bol bol. Tecrübelerinide paylaş tabi ki.
Kızlar merhaba
448 gram kuzum
Bizden haberler böyle.
Herkeze selammmmmmmmmmmmmmmmm
özlemişim sizleri::)
ben yoktum çoktandır yani düşükten sonra
siz nasılsınız çok merak ediyorum doğum yapanları yaklaşanları
allah hepinize kolaylık versin çok öpüyorum hepinizi
Evris ne güzel anlatmışsın doğumu inşaallah bizde sağlıkla doğururuzzzAyşem canım hiç korkma... Ben doğumu selli bir yağmur olarak tanımlarım...Düşündüğün gibi öyle filmlerdeki gibi de değil normal doğum öyle olsa bir doğuran bir daha doğurmazdı bir tanem... Doğumlar genelde gece olur...Geceleri ağrın olur geçer; eğer geçmeyen ağrıysa yani seni uyutmuyorsa doğum başlamış oluyor elin belinde bir oyana bir bu yana, ama birden vurmaz ağrı yavaş yavaş gelir doğuma yakın şiddetlenir Allahım nefes alabilecek bir iki dakika ayırmış güzel Rabbim...Başa çıkabiliyorsun bu ağrıyla nolur korkma... Ben hep yalnız ağacın dibinde doğuran eski kadınlarımızı düşünürdüm Senin yanında bir sürü doktor olacak Bir de doğuma giderken hurma ye Ayşem bol dua oku içinden Allahım bir avazda kurtarsın İNŞALLAH...
Takvimini değiş bence canım.Kızlar merhaba
448 gram kuzum
Bizden haberler böyle.
Kızlar bizimkiler döndü bugün.
Moralim çok bozuk ağla ağla gözlerim şişti
Allahım ne çok alıştım 12 günde.
İnsanın yarası olunca böyle ayrılıklarda acı veriyor.
Rabbbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin hiçbirimize
Oğluşum iyi hamd olsunnn
Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin hepimize.
Dualarımdasınız sizlerde bze dua edin.
Ah dilekcim o ayrılıkları ben çok iyi bilirim.
Kız kardeşim bendeydi bu yaz. Beraberde memlekete gittik ve eve döndüğümde ne oldu bil bakalım
Bir hüzün bir hüzün çöktü ki sorma gitsindaha valizleri eşim kapıya tam çıkartmamışken geçtim yatak odasına ağladım hüngür hüngür
Kardeşimi özledim, annemleri özledim. Yanlarına gitmek istiyorum diye zırıl zırıl ağladım sonra eşim teselli etti tabii
Böyle geçinip gidicez ne yapalım. Ne zaman bizim taraftan biri gelse; döndüklerinde çok üzülüyorum
Sağlıklı olsunlarda uzakta olsunlar. Rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin. Amin...
İçimdeki özlem hiç bitmicek.... İnan burnumda tütüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?