Bol bebiş topiği

Kızlar merhaba

Biz doktor teyzesinden geliyoruz.Maşallah bayağı büyüttün dedi

Bilenler bilir benim bebişin döllenme zamanı karışık. Geç döllenme olmuş. SAT a göre gitmiyor.

Doktor hanım gelişimi gayet iyi bir sorun yok dedi.

Bacakları uzun; uzun boylu olacagını tahmin ediyorum dedi diye.

Doktor hanım diğer usg fotolarınıda görmek istiyorum dedi. bi bakalım başından beri mi böyle dedi evet dedim:18::18:

448 gram kuzum

21 + 5 günlük şuan kuzum. Ben bu takvimi değiştirim mi bilemedim. Kafam karışıp duruyor he. Doktorumuz Allah tan çok ilgili.

Şeker yüklemesi için gidicem bi kaç gün sonra. Ve ayrıntılı usg de olacakmışız. Bakalım benim pıtırcık nasılmış

Bizden haberler böyle.

Bişey olmaz çok kaçmadığı sürece.Az kalmış tatile.Hadi sabır
Bende çok daraldım evde.Kafamdaki sıkıntıyı nasıl dağıtacağımı bilemiyorum.Örgü yaparken de ellerim gıcırdıyor,bıraktım.Zaten kırmızı elbiseyi de beceremedim.Söktüm hepsini,koydum kenara.O bana bakıyor,ben ona
Ne yapmalıyım içimi rahatlatmak için acaba?:44::44::44::44:

Maşallah incim.Sorunsuz gitsin inşallah sonuna kadar gelişiminiz.Şekerin de ayrıntılınız da temiz çıkar inşallah

sorun ne bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda çözülür. Rabbim yardımcınız olsun sizi tez zamanda aydınlığa çıkarsın.
konuşmak istersen buralardayım...

biraz dışarı çıksan hava alsan ya da balkona çıksan mesela açık hava belki iyi gelir.

maşallah pıtırcığa.. Allah nazarlardan korusun

Çok sağol Özlemcim.Aminn.
Dışarısı çok sıcak.Yalnız başıma da çıkmak istemedim,korkuyorum ağrı girer diye:18: Balkonum olsa inan hiç girmem içeri,ama maalesef balkonlarımızı eve dahil edecek şekilde kapatmışlar.Ancak koltuk üstünden dışarıyı izleyebiliyorum
İnan çok daraldım.Zaten zor nefes alıyorum,hepten zora girdi bugün...

kıyamam ya.. Allah yardımcın olsun..
keşke yakın olsak gelirdim yanına. dolaşırdık. iki adım atsam oturuyorum gerçi ben ama olsun. bulduğumuz yere çökeriz. maksat zaten hava almak...

kıyamam ya.. Allah yardımcın olsun..
keşke yakın olsak gelirdim yanına. dolaşırdık. iki adım atsam oturuyorum gerçi ben ama olsun. bulduğumuz yere çökeriz. maksat zaten hava almak...

Başımı alıp gidesim var.Keşke deniz olan bi memlekette olsaydım.O yosun kokusuna o kadar ihtiyacım varki... Konuşmak,gülmek,yemek yemek hiçbişey istemiyorum.Gitsem bi daha gelmesem bu sıkıntıların içine.
Allahım birini yolla bana şu an.Kim olduğunu bilmiyorum ama birini yolla şimdi.Çok iyi geldi diyeceğim biri olsun

umarım biri gelir yanına. biraz konuşur dertleşir rahatlarsın..
keşke çıkıp gelebilsen yanıma. deniz de var yosun kokusu da...hatta yüzen deniz anaları da...
inanmazsın ama şurda tuvalet var yanında denize giriyorlar. Allahım yarabbim mikrop kapacak insanlar. gübreli gübreli...koca boru var denizin içine giden.. doğaya nasıl zarar veriyoruz işte..

Maşallah incim.Sorunsuz gitsin inşallah sonuna kadar gelişiminiz.Şekerin de ayrıntılınız da temiz çıkar inşallah

maşallah pıtırcığa.. Allah nazarlardan korusun

Kızlar çok sağolun.

Birde 3 lü testimiz çıkmıştı onuda gösterdik. sonuçlarımız çok güzel çıkmış

Ayşecim; ne sorun var bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun.

Benimde bir sürü derdim var. hiç öyle göründüğü gibi güllük gülistanlık değil hayatımız.Ama Allah yaşama gücünü veriyor hepimize.

Allah ım bizleri feraha çıkaracaktır eminim. Sende topkekimizi üzme. Yakında yanımızda olacak. Fotolarını istiyoruz bol bol. Tecrübelerinide paylaş tabi ki.

Ne güzel test sonuçlarında tertemiz çıkmış.
Hamileyken çok zor oluyor sıkıntılara göğüs germek
İnşallah o günleri görürüz sağlıkla.
Saç bandı yapmaya çalışayım kuzuma şimdi.Kafam dağılır biraz.:26:

Herkeze selammmmmmmmmmmmmmmmm

özlemişim sizleri::)

ben yoktum çoktandır yani düşükten sonra

siz nasılsınız çok merak ediyorum doğum yapanları yaklaşanları

allah hepinize kolaylık versin çok öpüyorum hepinizi

Canim benim hatirlar gibiyim de senin son adetle dollenme arasi ne kadar. takvimde 24 kusursun soledigin 21+5. Benim de sole SAT ile yumurtalama aram uzun. Yumurtlama tarihimi net biliyorum ultrasonda da ona uygun cikti birebir. SATa gore 33+4 ken yumurtlama dollenmeye gore 31+3 um bugun. Takviminde sata gore deil. SATA gore olsa 19 ekim dogum tarihi. Aman insallah erken olmasin da..

Canim selam fikrini alayim duydun mu yazmistim 3 boyut ultrasona 34 hafta gec dediler. Ben de 32 olsun ozaman dedim. Suyu azalo goruntu olmuyo dediler. Insallah kilo boy suyu plesanta ogreniriz de gerisi foto duzgun olmasa da sorun yok. Senin 3 boyutlar nezamandi? goruntu nasildi
Biraz erken oldu gibi en son 27de gitmistik 34 diyorduk ama kismet. 32 gidince geriye 8 hafta kaliyor hayirlisi

Son düzenleme:
Aysecim canim sorun ne bilmiyorum ama suan tek yogunlasacagin sey Hifa olsun. Insallah az kaldi insallah sag salim kucagina alicaksin burada yazdigimiz sorunlar sIkINTILAR insallah onun varligi ile gececek. Hepimiz burda gebelikle ilgili sorunlari yazdik konustuk, simdi insallah finale gidiyoruz az kaldi, bu zamanda tek is kendimize ii bakmak, kafamiza cok seye takmadan finale odalanmak. Insallah canim,,

selam kızlarrr
nasıl gidiyor?

inşallah herkez iyidir ve herşey yolundadır...

Ayşem sabret kuzu az kaldı. demek son 6 gün ha :) ayyy çok heyecanlııı
Özim neden yoruyolar kuzu seni bukadar yaa getirtmesinler beni orayaaa izne alrılsan dinlenirdin kuzum. neyse az kaldı...
İncim kuzu sonuçlarınız iyi çıkmış maşallah size. herşeyin iyi olmasına sevindim.
Evris canım maşallah bir paşa daha geliyor demekki. maşallah sizee
epeck_ canımcım inşallah 3 boyutlu usg de bebişini çok net görürsün.ve egerleriniz eminim çok net çıkıcaktır.
Phiam çok geçmiş olsun kuzumm... hasta olmuşsun. İnşallah kısa zamanda iyileşirsin.
Tuğram nerelerdesin kuzuuu çok özledik yaa arada ce eee diip kaçıyorsun. daha sık gell

ooo roterim nasılsın canımm
maşallah bebişin kocaman olmuşşş...
nasıl gidiyor bakalım??

Evris ne güzel anlatmışsın doğumu inşaallah bizde sağlıkla doğururuzzz
Takvimini değiş bence canım.
Ben senden bir kaç gün önce öğrenmiştim hamile olduğumu.
Senin baya geç döllenme olmuş,maşaallah herşey yolunda çok sevindim.
benim 25+1 bugün,bende inşaallah bu c.tesi gideceğim şeker yüklemesine.
Sağlıkla kucağımıza alalımmm inşaallah

Kızlar bizimkiler döndü bugün.
Moralim çok bozuk ağla ağla gözlerim şişti
Allahım ne çok alıştım 12 günde.
İnsanın yarası olunca böyle ayrılıklarda acı veriyor.
Rabbbim kaldıramayacağımız yük yüklemesin hiçbirimize
Oğluşum iyi hamd olsunnn
Allahım sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride göstersin hepimize.
Dualarımdasınız sizlerde bze dua edin.

Ah dilekcim o ayrılıkları ben çok iyi bilirim.

Kız kardeşim bendeydi bu yaz. Beraberde memlekete gittik ve eve döndüğümde ne oldu bil bakalım

Bir hüzün bir hüzün çöktü ki sorma gitsin daha valizleri eşim kapıya tam çıkartmamışken geçtim yatak odasına ağladım hüngür hüngür

Kardeşimi özledim, annemleri özledim. Yanlarına gitmek istiyorum diye zırıl zırıl ağladım sonra eşim teselli etti tabii

Böyle geçinip gidicez ne yapalım. Ne zaman bizim taraftan biri gelse; döndüklerinde çok üzülüyorum

Sağlıklı olsunlarda uzakta olsunlar. Rabbim taşıyamayacağımız yük vermesin. Amin...

İçimdeki özlem hiç bitmicek.... İnan burnumda tütüyorlar.

aynen öyle canım içimizdeki özlem hiç bitmyecek. aksine ben memlekete gidince annemin yokluğu daha bi içime oturuyor.
orda heryerde onun anıları hatıraları var daha fena oluyorum ama gitmediğim zamanda özlüyorum.
Tam 1 yıl oldu gitmedim inş seneye nisan ayında ığlumla babsıyla gideriz
İnşaallah bebişlerimizle teselli oluruz ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…