Bol bebiş topiği

Tubim.sseni çok seviyorum arkadaşım..beni kendime getirdin.çok haklısın.dünyaya kapıldık ahireti unuttuk.keşke yan yana olsaydık.pozitif enerjini burdan bile hiss ediyorum

arkadaşım benim,bende seni çok seviyorum
birkaç gündür yazdıklarını okuyorum
ama ne yazayım bilemedim.mesajımı begenmişsin.pozitif enerjim taaa sana ulaşmış. çok sevindim canımcım.
İnşallah herşey en kısa zamanda yoluna girer.
hepsi bir süreç.çocuklar,iş,güç,yemek,temizlik derken kendimize bile bakamıyoruz kimi zaman.
eşler için konuşması kolay.ama eninde sonunda anlayacaklar.
sakın kendini üzme ve boşanmak gibi bir kelime birdaha asla çıkmasın ağzından tamam mı
nezaman konuşmak istersen ben herzaman buradayım.
çok öpüyorum seni ve kızları

sevmezmiyim canım benimmm seviyorum tabiikiii
birbirimizden dualarımızı hiçbirzaman eksik etmeyelim inşallah olurmu

inşaallah tatlımmm olur tabi dualarımdasınız

Elimden geleni yapıyorum İpeğim.Kızım için....Rabbim aydınlığına çıkaracaktır hepimizi....

Ahh canımm.Allah kavuştursun.Ne kadar zordur gurbet.Allah yar ve yardımcınız olsun bütün gurbettekilerin.

Oy maşallah saçlarına,bakışlarına paşanın
Rabbim yazısından da güldürsün o gül yüzünü inşallah.
Çok sağol canım.Allah bizlere de böyle hoş fotolar paylaşmayı nasip etsin

Evet canım 16 yazıyor 15 gün önce doğar demişti drda.Ne gelen var ne giden Beklemelerdeyiz anlayacağın.
Göbeğim tam olarak aşağı inmemiş,daha 5-10 günün var diyor deneyimli büyüklerimiz.Hayırlısı olsun bekliyoruz bakalım

kızlar dun esımle oturup konustuk bastakı doktoruma yıne gıdıcem kaynanamı da yanımda goturcem dussun yakamdan artıkın ne yapayım ılacı da ıcmedım bakalım ne olacam ben

En kötü karar kararsızlıktan iyidir derler canım.Bunda da bi hayır vardır elbet.İnşallah senin için en hayırlısı olur kararların.Dualarım seninle.

Merhaba fıstıklar
Bugün annemlerdeydim.Sohbet,muhabbet,az gözyaşı,bol dua,bol kahkaha ve boool yemek ile gün bitti.Gelemedim yanınıza.Eve gitsem de topiğe baksam diye düşünmedim değil.
Akşam eve gelince de odamızı görmek isteyen kuzenimi davet ettim.1 saatlik "dualar eşliğinde oda tanıtımı"ndan sonra pert bir şekilde koltuğa attım kendimi.Bugün deriiin bi uyku çekerim inşallah.Çok yordu bi anda serinleyen hava ve bu kadar çok sohbet
Laptop kucağımdan düşmeden müsadenizi isteyim ben.
Datlu rüyalar hepinize.

2-3 kez şiddetli kramplar yaşadığım bir gecenin ardından hepinize öpücükler kızlar
Dr Eylül başında olabilir dediğinden beri aklımda olan tarihti bugün...Beklemelerdeyim...Sıkıntılı durumlar yüzünden doğum başlamıyor olabilirmiş ya acaba ondanmı beklemedeyim:44:
Daha sakin,daha vurdumduymaz olmaya çalışıyorum dünden beri.Kulaklarımı tıkamaya çalışıyorum sorunlara,sıkıntılara.
Sütün inmesi için çaya başlamak gerekiyormuş doğumdan bikaç gün önce.Kuzular ilk günlerde süt inmediği için aç kalabiliyormuş.Belki bugün (yanıma bi arkadaş bulabilirsem) markete gider süt için çay alırım kendime.
Evdeki artık iplerle kuzuma saç bandı örüyorum bugün.Bitince paylaşırım fotoğraflarını

günaydın ayşem. dünden beri aklımdaydın canımcım.
aceba doğuma mı gitti diye düşüdüm.
agrıların artmış.Rabbim kolay doğum nasip eylesin.
yarına kadar doğum başlamazsa dr gel demiş ya?
suni sancıylamı başlatıcak aceba?

bu arada süt hemen inmiyor evet.ama yeni doğan bir bebeğin miğdesi 1 çay kaşıgı kadar sıvı alırmış zaten.
süt inene kadar yetiyor.zaten ucunu sıkıyor bebek hemşiresi.çıkarsa tamam bebege yeter diyor.ki senin de erken gelmeye başlamış.
demem o ki çay alamazsan bile sıkıntı yapma.sütün boll bolll olup bebişine yeticek Rabbimin izniyle.

Selam kızlar. Nasılsınız? dünden beri yazamadım.
İşler yoğundu bu hafta malum ay başı..
Bir de evde işler yoğun. Karyolamızı kurmaya çalışıyoruz. Şifonyerimizi kurduk.Ev curcuna.
Taç dan uyku setimiz de geldi.. Hafta sonu bitirmeyi planlıyorum.. Fırsat bulursam paylaşırım..

Ayşem iyi olmana sevindim canım..Dün göremedim seni merak etmiştim..

Çok öptüm sizleri. Görüşmek üzere....

Allah hepimizin yardımcısı olsun ilk günlerde çok zorlanıyor insan ama alışıyorsun sonrz.
Allah hepimize sadık arkadaşlar komşular nasip etsin.
arkadaşım beni yanlız bırakmadı dün.
Bugünde ben gideceğim ona.
Çok şükür Mevlam bbeişimi verdi bana sağlıkla kucağımıza versin daha ne isterim
Onu bekliyorum 2 yıldır
Allahım isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin
Maşaallah güzel biegün geçirmişsin
Doğuma sayılı gün kaldı Canımmmm
Ayy heyecanlandımmmm
günaydın kızarrrr
çok mutluyum çünki diyetim çok güzel gidiyor...
1 kilodan fazla gitmişşş
Maşaallah fıstıkkk.
Bu diyet mevzusu sütünü etkilemiyor demi ?
Benim eltim yapmaya başladığı haftada sütü çok azaldı ve bıraktı mecburen

Oy oy ou kıyamam sana ya.
Yorma kendini fazla yavaş yavaş yap herşeyi,sende normal doğum istiyorsun demi canım.
Hazırlıklarınnn keyfini çıkart çok güzel duygular bence
Darısı bizeeeeee

merhaba canım doğuma çok az kalmış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin doğuma girerken bana dua et canım olur mu bende bugün doktora gittim çatlama iğnesi verdi onu vurulacam akşam inşallah bu ay bizimde olur

Selamun aleyküm Kızlar ve bebişleriii nasılsınız bakalım Sule tatile gitti heralde sesi sedası çıkmıyor
Bende kpampla ağrıyla uyandım güne en kötü krampı yaşadım desem yeridir.
Halbuki dün sütümü içtim ilacımı düzenli alıyorum ama olacağı varsa oluyor demekki :44: hala canım acıyor okadar fena oldum
Neyse artık mecburen dayanacağız.
Oğlumun Maşaallahı var artık babasından çekinmiyor onada tekmeler atıyor eşim döndüğünüde hissediyor
Allahım çok şeker yaratmış evladı yaaaaa bide kucağıma gelse kimbilir naslık severim bebeğimi Maşaallah

Merhaba kızlar.

Hava birden bire sogudu. Üşüdük biz kızımla

Kış erken mi gelecek bilemedim.

Dilekçim; bizim babamızda göbeğimize bakıyor hareket edince eşim bi seviniyor ki.. Allah ' ım ne güzel bir mutluluk. Rabbim onların yokluklarını, acılarını göstermesin. AMİN.

Bişi dicem kızlar; Doktorunuz size cinsiyetini söylediğinde tekrar gittiğinizde sordunuz mu değişme var mı diye ? Benim eşim tam emin olmak istiyorum diyor.

Bu usg kağıdında beklenen dogum tarihi herzaman aynı mı? Yoksa değişme oluyor mu ? Kafam karışık. Yarın doktora gidicem. Doktora en baştan beri olan usg kagıtlarını göstereceğim. Başından beri mi böyle diye bakacakmış. İnşallah bi sorun yoktur. doktor gerçi herşey normal gelişimi güzel haftasıyla uyumlu dedi.

Ama ben nasıl endişeleniyorum tahmin edersiniz. kuzumu çok seviyorum bi gelse pamuk ellerini öpsem.

Dualarınızı eksik etmeyin benim kuzumdan kızlar.

Öpüyorum sizleri.

Sunbal'ımmm, taze annemmmm
Allah yavruna anne-babacığıyla hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü, başarılı bir ömür nasip etsin inşallah canım benimmmm

canım ben ne illa normal diyorum ne de sezeryan. Hep hayırlısı neyse öyle gelsin kuzum diyorum..
Doktorumuzda 37 den sonra konuşcaz dedi. haftaya gidicem bakalım belki belli olur.. Bebiş döndü ama...
Aleykum selam canım.Evet canım şule bursada mı yoksa İstanbulda mı bilmem. Hiç uğramadı bir daaha..
Kıyamam ya. o kramplar çok fena oluyor. öyle canım acıyor ki benim de eşimi uyandırıyorum ayağımı düzeltmesi için..
bir de dikkat ettim canım üşütmemeye çalış ben açık kalınca daha sertleşiyor kaslarım..
Yerim o zeytini ben babasına selam veriyor küçük adam...

canım ben eşim yüzünden değil de işyerindeki oda arkadaşım yüzünden kafam karışmıştı. Oda arkadaşım devamlı seninki oğlan deyip duruyor ayrıntılı ultrasona gittiğimde radyoloji uzmanı cinsiyeti biliyor musun diye sorduğunda kız demiştidoktorumuz dedim o da evet kız dedi. Sonra kendi doktoruma gittiğimde doktorum tekrar kesinlikle kız dedi..
bazen yanlışlık olabiliyormuş ama düşük bir ihtimal..

Anladım canım. Peki ultrasyon kagıtlarında tahmini dogum tarihi herzaman aynı tarih miydi? Değişme oluyormuydu ?

anladım canım. Peki ultrasyon kagıtlarında tahmini dogum tarihi herzaman aynı tarih miydi? Değişme oluyormuydu ?

değişiyor canım benimki. Bazen ileri gidiyor bazen geri kalıyor. Ama doktora sorduğumda sen takılma ona dedi. Bebekler genelde gününü bekler dedi. Son adet tarihine göre gelir diyor yani..

değişiyor canım benimki. Bazen ileri gidiyor bazen geri kalıyor. Ama doktora sorduğumda sen takılma ona dedi. Bebekler genelde gününü bekler dedi. Son adet tarihine göre gelir diyor yani..

hımm bende bunu kafama takmıştım bi kaç gündür Neyse bakalım neler olacak. Merakla bekliyorum

Incicim sana yazmistim ama gormedin sanirim. Cadiozy de demis gerci.
Ben suan 31+5 im ama benim de yumurtlama gunume gore birebir uyuyor. Son adete gore 33+5 olmam lazim 2 hafta fark var. Gerci ben bunu biliyordum onceden normalde 18 gunde yumurtlarken o ay 30. gun yumurtladim ve bolece epey gec oldu. Benim 11+5 te yapilan ultrasona gore suan hafta hesaplamasi yapiorlar. Gerci ben ydisinda olunca hatirlarsin belki burda 12 ve 20 hafta disinda ultrason yok. Kendimiz 27+0 da gittik o zaman da uyumlu cikti yumurtlama gunume. Yani ultrasonda cikan ilk haftalardaki ilk 12 haftada hafta belirlemesi dogru cikiyor sanirim..

Cadiozycim benim bahsettigim duruma senin doktor ne der bilmiyorum ama benim SAT a gore deil. YUmurtlama gununce gore uyumlu gidiyor insallah

kizlar deneyin bakalim nette de bulmustum egzersiz
kramp geldigi anda kas ters yone gerilmeli. Yani cok basit bacak duz tutulup ayak parmaklari ice dogru bukun. gecmesi lazim bende ise yariyor simdilik..

kizlar deneyin bakalim nette de bulmustum egzersiz
kramp geldigi anda kas ters yone gerilmeli. Yani cok basit bacak duz tutulup ayak parmaklari ice dogru bukun. gecmesi lazim bende ise yariyor simdilik..

canım işte kramp girdiği an düzeltemiyorum ki. ayak bileğimi düzeltemiyorum kendim. eşim düzeltiyor. yavaş yavaş oynatıyor. gerçi çok şükür epeydir olmuyor. özellikle soğuk da tetikliyor benimkini. o yüzden üstümü örtüyorum hep. sütümü ve magnezyumumu aksatmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…