- 18 Ekim 2012
- 7.075
- 3.075
- 148
- 42
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.561
Günaydın canlarımmm
Nasılsınız görüşmeyeli?
Bir tatili daha bitirdim geldim ben.
Ama çok fena hastalandım döneceğimiz gün, acillik oldum memlekette.
Ateş, kemik ağrısı, çok fenaydım, şimdi bir de öksürük başladı...
Yattım kaç gün, bir de o halde yolculuk yapmak zorunda kaldım.
Dün de okul başladı
İlaçlarla iyiyim çok şükür, fena değil durumum, ama ilaçların etkisi kaybolurken ben de yamulmaya başlıyorum ne yazık ki
Ayşem, günün az kalmış senin de, nasılsın, heyecan var mı? :18:
Feyzam, sen nasılsın tatlım, çocuklar nasıl?
Çok geçmiş olsun Phiamm.Şu tatil dönüşlerinde hastalık vurmasa bi de:26::26::26: Bitkisel desteği bırakma.Sadece ilaçla olmasın direncin.
Heyecan falan sıfırın altında bendeKesilmeyen bel ve kasık sızılarıyla yaşamaya alıştım Çok özleyeceğim tekmelerini kuzumun Dr 9 eylüle kadar doğum başlamazsa mutlaka gel demişti.Kalan gün 6......
Tuğrammm, sen de burdasın
​Naber canım benim?
Son 6 haa, süper yaaa, sağlıcakla kucağınıza alacaksınız inşallah kızınızı
Çok geçmiş olsun Phiamm.Şu tatil dönüşlerinde hastalık vurmasa bi de:26::26::26: Bitkisel desteği bırakma.Sadece ilaçla olmasın direncin.
Heyecan falan sıfırın altında bendeKesilmeyen bel ve kasık sızılarıyla yaşamaya alıştım Çok özleyeceğim tekmelerini kuzumun Dr 9 eylüle kadar doğum başlamazsa mutlaka gel demişti.Kalan gün 6......
bende epeydir yoktum canım benim
gecmişi okuya okuya anca geldim cevap verebildim
iyiyim bende sen nasılsın phia 'm..?
anammmmmmmmmm
6 gun saya saya bitirdik vallaaa
9una kadar başlamazsa 9-15 arası randevu alıp gel mutlaka demişti.Gerek kalmaz 9una kadar doğuma gelirsin demişti ama ilerleyen ağrılar yok şimdilik.Bi anda mı başlayacak bilmiyorum:44:
Dün bişey öğrendim o kafama takıldı aslında.Doğumuna az kalan kadından kötü durumlar saklanırmış.Üzüntüyle bebek geri çekilirmiş,girmezmiş doğum kanalına.Bende bunun aksine öyle bi ay geçiriyorumki anlatamamDün hıçkıra hıçkıra ağladım sıkıntıdan.Depresyon,duygusal dalgalanma,hormonlar falan değil ama.Çok ciddi bi sorunumuz var ve dua etmekten başka bişey yapamıyoruz Gece ağrılarla uyanınca bi eşimin sağlığına bi de bu konuya dua ediyorum gözyaşlarımla.Ne kolay doğum,ne evladıma,ne geleceğime,ne günahlarıma af dilemek geliyor aklıma.Başımı alıp gidesim var.Kimse ulaşamasın bana.Konuşmasam da düşünmek çok yoruyor.Allahım bu sıkıntıdan kurtarsın bizi bi an önce.Çünkü doğumumu,kuzumu,sağlığımı,sütümü herşeyimi kötü etkiliyor bu sıkıntı artık
gecmişolsun canım yaaa bir an önce toparlanırsın inşallah
Canım, ben de hastalıkla uğraşıyorum, iyileşmeye çalışıyorum işte
Yaz hastalığı daha bi zor oluyor ya, geçen sene de olmuştum
hersey yoluna girrer inşallah aysecim9una kadar başlamazsa 9-15 arası randevu alıp gel mutlaka demişti.Gerek kalmaz 9una kadar doğuma gelirsin demişti ama ilerleyen ağrılar yok şimdilik.Bi anda mı başlayacak bilmiyorum:44:
Dün bişey öğrendim o kafama takıldı aslında.Doğumuna az kalan kadından kötü durumlar saklanırmış.Üzüntüyle bebek geri çekilirmiş,girmezmiş doğum kanalına.Bende bunun aksine öyle bi ay geçiriyorumki anlatamamDün hıçkıra hıçkıra ağladım sıkıntıdan.Depresyon,duygusal dalgalanma,hormonlar falan değil ama.Çok ciddi bi sorunumuz var ve dua etmekten başka bişey yapamıyoruz Gece ağrılarla uyanınca bi eşimin sağlığına bi de bu konuya dua ediyorum gözyaşlarımla.Ne kolay doğum,ne evladıma,ne geleceğime,ne günahlarıma af dilemek geliyor aklıma.Başımı alıp gidesim var.Kimse ulaşamasın bana.Konuşmasam da düşünmek çok yoruyor.Allahım bu sıkıntıdan kurtarsın bizi bi an önce.Çünkü doğumumu,kuzumu,sağlığımı,sütümü herşeyimi kötü etkiliyor bu sıkıntı artık
Kız hatırlıyor musun beta sonucu için 11i bekliyorduk.Son 5 dk falan diye
Allahım sana da nasip etsin bugünleri ya.Senin betayı da sayalım,senin son günleri de konuşalım.Bekleyen herkese nasip et Allahım bugünleri.Çok zor,çok yorucu bu mucizeyi sizlere de yaşatsın Rabbim
Kızlar nevresim takımımız geldiBi görseniz muhteşem bişey.Çok soft,gözü yormayan renkleri var.Deseni de o kadar şirinki sarıl sarıl bi hoş oldum boş çarşafa Bayıldım bayıldım %100 pamuk.Yumuşacık dokuması.Ay ne çok övdüm.Aşık oldum resmen takıma
Fıstık anneleri mutlaka değerlendirin bu nevresimi.Çok ciciiiiiii
İnşallah Tuğram.İnşallahgecmişolsun canım yaaa bir an önce toparlanırsın inşallah
bu ara değişik bi salgın var zaten ishal ateş kimi duysam aynı seylerden şikayetçi
hersey yoluna girrer inşallah aysecim
Alah yardımcınız olsun sen içini ferah tutmaya bak
kendinde söylüyosun seni kötü etkiliceni biliosun mazallah tamam mı?
herseyi yoluna girecektir inanıyorum!!!
İnan akşama kadar tv izlemekten bög geldi.Ne birine gidesim var,ne birileriyle gülüp eğlenesim.Sadece eşim olsun istiyorum yanımda.Bi onun yanında huzurum oluyor.Ağladığımı ona gösteremiyorum,çok üzülüyor.Annem zaten perişan durumda.Herkese anlatılıp ağlanacak bi konu değil yaşadığımız.En yakın arkadaşıma bile daha dün söyledim sıkıntımı.Artık dayanamıyorum.Hem ağladım,hem ağrım arttı,hem anlattım dün.Rahatladımmı hayır.Sadece duaya ihtiyacımız var.Allah düşman başına vermesin böyle sıkıntılarıHayırdır canım, ne sıkıntın vaaarrrr?
Yapma böyle, hem kendine, hem bebeğine yazık yaaa
Ne ki seni bu derece üzen konu???
Bir veren Rabbim bir daha verecektir.Biraz fazla nazlı sizin kuzularınız.Annelerine şimdiden sabrın alasını öğretiyorlar.İnşallah sizde peşimizden geleceksiniz bu yolda.amin canım inşallah
ewet yaaa birikte başladık hemen hemen ama devam edemedik birlikte olsun napalım
kısmet böyleymiş zaman ne kadar cabuk geciyomuş bugun bunu bikez daha anladım
artık sen tecrubeli oldun bizlere yardımcı olcaksın aysecim
Çok güzel anlatmışsın canım benim.Korkmuyorum aslında normal doğumdan.Drun da dediği gibi en sağlıklısı ve anlatılandan çok daha kolay bi durum olacak inşallah.Onu kucağıma aldığım,emzirdiğim,kokladığım anları düşüneceğim sancı çekerken.Rabbim çekemeyeceğimiz sıkıntı vermesin hiçbirimize.Ayşem canım hiç korkma... Ben doğumu selli bir yağmur olarak tanımlarım...Düşündüğün gibi öyle filmlerdeki gibi de değil normal doğum öyle olsa bir doğuran bir daha doğurmazdı bir tanem... Doğumlar genelde gece olur...Geceleri ağrın olur geçer; eğer geçmeyen ağrıysa yani seni uyutmuyorsa doğum başlamış oluyor elin belinde bir oyana bir bu yana, ama birden vurmaz ağrı yavaş yavaş gelir doğuma yakın şiddetlenir Allahım nefes alabilecek bir iki dakika ayırmış güzel Rabbim...Başa çıkabiliyorsun bu ağrıyla nolur korkma... Ben hep yalnız ağacın dibinde doğuran eski kadınlarımızı düşünürdüm Senin yanında bir sürü doktor olacak Bir de doğuma giderken hurma ye Ayşem bol dua oku içinden Allahım bir avazda kurtarsın İNŞALLAH...
Aysecim nevresim takiminiz hayirli olsun guzel gunlerde insallah. Ben nevresim almadim nasil olsa battaniye ortecegiz diye 2 lastikli carsaf ve battaniyelerimiz var okadar.
Cadizoy ve Ayse bugun ultrason yeri ile gorustum 3 boyutlu 34 haftaya kadar yapiyoruz diyorlardi meger en gec 32 gibiymis. Bebegin suyu orani azaliyor goruntu olmuyor dediler. EN iyi 28haftyamis. Suan 31 im deyince hemen gel ozmana dediler ben de haftasonu olsun istedim. Cmts tam 32 oluyoruz. Suan 31+3. Sanirim 4 gunden bisey olmaz degil mi? Insallah bu sefer her seyi guzel goruruz. Hani 34 te gideriz diyordum yani 32 de olmus olacak. TR de bole kisitlama var mi yani daha buyuk haftada 3 boyut zor mu oluyor???
Bebek büyüyüp rahme inmeye başladığı için net görüntü alamıyorlarmış.Son kontrolümde söyledi dr.Yüzü rahim duvarına yapışık, sırtı dönük dedi bize.O yüzden de yandan,pek belli olmayan bi görüntü aldık.Suyu,kilosu,boyu iyiyse korkma sıkıntı yoktur.
Her sancı biraz daha yaklaştırıyor seni yavruna ben böyle düşünmüştüm bunu da atlattık diyor, sıradaki ağrıya hazırlanıyorsun...Hadi Ayşem toğiğin değerli meleği... Tanış bakalım prenses AYŞE ile...
Çok farketmez sanırım.Benimkide hep yan yatıyordu.Sonra başaşağı döndü.Ama 31+3 le 32+0 cok asiri farketmez demi? Benimki altta yan yatiyor donmedi sanirim. Suyu, kilosu plasentatsi su bu ogrensek de yeter bunlari ogreniriz ama sanirim deil mi?
Çok haklısın.Çok tatlı konuşuyorsunHer sancı biraz daha yaklaştırıyor seni yavruna ben böyle düşünmüştüm bunu da atlattık diyor, sıradaki ağrıya hazırlanıyorsun...Hadi Ayşem toğiğin değerli meleği... Tanış bakalım prenses AYŞE ile...
Hemen ziyaret edip anketine oy veriyorum.İnşallah en kısa zamanda sende oy vereceksin açtığın anketeKızlar, yeni konu açtım;
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-bebegin-nabiz-sayisi-cinsiyet-belirleme.html
Eğer bebeklerinizin o haftalara ait ultrason kağıtlarında BPM bilgisi yazıyorsa, doğruluğu hakkında anketimi doldurur musunuz?
Gebe kaldım da sanki bi de cinsiyet olayına el attım, hey Allahım, kendi kendime statü atladım vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?