Bol bebiş topiği

Çok geçmiş olsun Phiamm.Şu tatil dönüşlerinde hastalık vurmasa bi de:26::26::26: Bitkisel desteği bırakma.Sadece ilaçla olmasın direncin.
Heyecan falan sıfırın altında bende Kesilmeyen bel ve kasık sızılarıyla yaşamaya alıştım Çok özleyeceğim tekmelerini kuzumun Dr 9 eylüle kadar doğum başlamazsa mutlaka gel demişti.Kalan gün 6......

Son 6 haa, süper yaaa, sağlıcakla kucağınıza alacaksınız inşallah kızınızı

Son 6 haa, süper yaaa, sağlıcakla kucağınıza alacaksınız inşallah kızınızı

9una kadar başlamazsa 9-15 arası randevu alıp gel mutlaka demişti.Gerek kalmaz 9una kadar doğuma gelirsin demişti ama ilerleyen ağrılar yok şimdilik.Bi anda mı başlayacak bilmiyorum:44:
Dün bişey öğrendim o kafama takıldı aslında.Doğumuna az kalan kadından kötü durumlar saklanırmış.Üzüntüyle bebek geri çekilirmiş,girmezmiş doğum kanalına.Bende bunun aksine öyle bi ay geçiriyorumki anlatamam Dün hıçkıra hıçkıra ağladım sıkıntıdan.Depresyon,duygusal dalgalanma,hormonlar falan değil ama.Çok ciddi bi sorunumuz var ve dua etmekten başka bişey yapamıyoruz Gece ağrılarla uyanınca bi eşimin sağlığına bi de bu konuya dua ediyorum gözyaşlarımla.Ne kolay doğum,ne evladıma,ne geleceğime,ne günahlarıma af dilemek geliyor aklıma.Başımı alıp gidesim var.Kimse ulaşamasın bana.Konuşmasam da düşünmek çok yoruyor.Allahım bu sıkıntıdan kurtarsın bizi bi an önce.Çünkü doğumumu,kuzumu,sağlığımı,sütümü herşeyimi kötü etkiliyor bu sıkıntı artık

anammmmmmmmmm
6 gun saya saya bitirdik vallaaa

bende epeydir yoktum canım benim
gecmişi okuya okuya anca geldim cevap verebildim
iyiyim bende sen nasılsın phia 'm..?

Canım, ben de hastalıkla uğraşıyorum, iyileşmeye çalışıyorum işte

Yaz hastalığı daha bi zor oluyor ya, geçen sene de olmuştum

anammmmmmmmmm
6 gun saya saya bitirdik vallaaa

Kız hatırlıyor musun beta sonucu için 11i bekliyorduk.Son 5 dk falan diye
Allahım sana da nasip etsin bugünleri ya.Senin betayı da sayalım,senin son günleri de konuşalım.Bekleyen herkese nasip et Allahım bugünleri.Çok zor,çok yorucu bu mucizeyi sizlere de yaşatsın Rabbim

Hayırdır canım, ne sıkıntın vaaarrrr?
Yapma böyle, hem kendine, hem bebeğine yazık yaaa
Ne ki seni bu derece üzen konu???

Canım, ben de hastalıkla uğraşıyorum, iyileşmeye çalışıyorum işte

Yaz hastalığı daha bi zor oluyor ya, geçen sene de olmuştum
gecmişolsun canım yaaa bir an önce toparlanırsın inşallah
bu ara değişik bi salgın var zaten ishal ateş kimi duysam aynı seylerden şikayetçi
hersey yoluna girrer inşallah aysecim
Alah yardımcınız olsun sen içini ferah tutmaya bak
kendinde söylüyosun seni kötü etkiliceni biliosun mazallah tamam mı?
herseyi yoluna girecektir inanıyorum!!!

amin canım inşallah
ewet yaaa birikte başladık hemen hemen ama devam edemedik birlikte olsun napalım
kısmet böyleymiş zaman ne kadar cabuk geciyomuş bugun bunu bikez daha anladım
artık sen tecrubeli oldun bizlere yardımcı olcaksın aysecim

Ayşem canım hiç korkma... Ben doğumu selli bir yağmur olarak tanımlarım...Düşündüğün gibi öyle filmlerdeki gibi de değil normal doğum öyle olsa bir doğuran bir daha doğurmazdı bir tanem... Doğumlar genelde gece olur...Geceleri ağrın olur geçer; eğer geçmeyen ağrıysa yani seni uyutmuyorsa doğum başlamış oluyor elin belinde bir oyana bir bu yana, ama birden vurmaz ağrı yavaş yavaş gelir doğuma yakın şiddetlenir Allahım nefes alabilecek bir iki dakika ayırmış güzel Rabbim...Başa çıkabiliyorsun bu ağrıyla nolur korkma... Ben hep yalnız ağacın dibinde doğuran eski kadınlarımızı düşünürdüm Senin yanında bir sürü doktor olacak Bir de doğuma giderken hurma ye Ayşem bol dua oku içinden Allahım bir avazda kurtarsın İNŞALLAH...

Aysecim nevresim takiminiz hayirli olsun guzel gunlerde insallah. Ben nevresim almadim nasil olsa battaniye ortecegiz diye 2 lastikli carsaf ve battaniyelerimiz var okadar.

Cadizoy ve Ayse bugun ultrason yeri ile gorustum 3 boyutlu 34 haftaya kadar yapiyoruz diyorlardi meger en gec 32 gibiymis. Bebegin suyu orani azaliyor goruntu olmuyor dediler. EN iyi 28haftyamis. Suan 31 im deyince hemen gel ozmana dediler ben de haftasonu olsun istedim. Cmts tam 32 oluyoruz. Suan 31+3. Sanirim 4 gunden bisey olmaz degil mi? Insallah bu sefer her seyi guzel goruruz. Hani 34 te gideriz diyordum yani 32 de olmus olacak. TR de bole kisitlama var mi yani daha buyuk haftada 3 boyut zor mu oluyor???

İnşallah Tuğram.İnşallah

Hayırdır canım, ne sıkıntın vaaarrrr?
Yapma böyle, hem kendine, hem bebeğine yazık yaaa
Ne ki seni bu derece üzen konu???
İnan akşama kadar tv izlemekten bög geldi.Ne birine gidesim var,ne birileriyle gülüp eğlenesim.Sadece eşim olsun istiyorum yanımda.Bi onun yanında huzurum oluyor.Ağladığımı ona gösteremiyorum,çok üzülüyor.Annem zaten perişan durumda.Herkese anlatılıp ağlanacak bi konu değil yaşadığımız.En yakın arkadaşıma bile daha dün söyledim sıkıntımı.Artık dayanamıyorum.Hem ağladım,hem ağrım arttı,hem anlattım dün.Rahatladımmı hayır.Sadece duaya ihtiyacımız var.Allah düşman başına vermesin böyle sıkıntıları

Bir veren Rabbim bir daha verecektir.Biraz fazla nazlı sizin kuzularınız.Annelerine şimdiden sabrın alasını öğretiyorlar.İnşallah sizde peşimizden geleceksiniz bu yolda.

Çok güzel anlatmışsın canım benim.Korkmuyorum aslında normal doğumdan.Drun da dediği gibi en sağlıklısı ve anlatılandan çok daha kolay bi durum olacak inşallah.Onu kucağıma aldığım,emzirdiğim,kokladığım anları düşüneceğim sancı çekerken.Rabbim çekemeyeceğimiz sıkıntı vermesin hiçbirimize.

Bebek büyüyüp rahme inmeye başladığı için net görüntü alamıyorlarmış.Son kontrolümde söyledi dr.Yüzü rahim duvarına yapışık, sırtı dönük dedi bize.O yüzden de yandan,pek belli olmayan bi görüntü aldık.Suyu,kilosu,boyu iyiyse korkma sıkıntı yoktur.

Ama 31+3 le 32+0 cok asiri farketmez demi? Benimki altta yan yatiyor donmedi sanirim. Suyu, kilosu plasentatsi su bu ogrensek de yeter bunlari ogreniriz ama sanirim deil mi?

Her sancı biraz daha yaklaştırıyor seni yavruna ben böyle düşünmüştüm bunu da atlattık diyor, sıradaki ağrıya hazırlanıyorsun...Hadi Ayşem toğiğin değerli meleği... Tanış bakalım prenses AYŞE ile...

Ne guzel yazmissin canim insallah o agrilarla bu sekilde basa cikariz hepimiz. Ha gayret az kaldi insallah diyerek..

Ama 31+3 le 32+0 cok asiri farketmez demi? Benimki altta yan yatiyor donmedi sanirim. Suyu, kilosu plasentatsi su bu ogrensek de yeter bunlari ogreniriz ama sanirim deil mi?
Çok farketmez sanırım.Benimkide hep yan yatıyordu.Sonra başaşağı döndü.

Çok haklısın.Çok tatlı konuşuyorsun İnsan kendini daha iyi hissediyor yazdıklarını okuyunca

Hemen ziyaret edip anketine oy veriyorum.İnşallah en kısa zamanda sende oy vereceksin açtığın ankete

ayyy nihayet gelebildim kızlar...hamile kadın bu kadar yorulmaz ki (
bir aşağı bir yukarı.. neyse sabır diyorum.. az kaldı. son 8 gün..

bugün aklıma geldi epeydir maden suyu içmiyorum. hem belki tansiyonumu da yükseltir. ben bunu bardağa koyup içsem biraz gazı kaçsa birşey olmaz herhalde? mideme dokunur diye korkuyorum asitli.. ne mızmız midem var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…