Bol bebiş topiği

Aaa ne guzel bir haber bu. Hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin pinarcim. Cok sevindim.

Masallah tubisim. Ne guzel vermissin.
Ogluslarini op benim icin..

Canım silik olduğu için tam sevinmiyorum .. Allah korusun kimyasal filan olur diye yarın sabah yapıcam .. Telefondan yükledim resme bakamıyorum belli mi sence
Benim ilk testimde silikti. Hatta doktora gec gitmistim emin olmakicin gun asiri testi tekrarladim.ben orda cizgi goruyorum. Benim ilk testim de boyleydi. Gec yumurtlamistim ben.gec dollenme oldu.

Son düzenleme:
Canim sagol masallah tum bebislere:)
Canim zayif misin yani boy da varsa kilon cok deil gibi bence. Ben cok zayif olunca epey aldim ama bende de gobek var.
Canım zayıftım gebe kaldığımda.
Boyum 1.65 kilo 59 du.
Şimdi dikkat ediyorum.
İşin tuhaf tarafı bizimkiler burdayken ekmeği ve dışardan yemeği fazla kaçırdım
Ondan 3 haftada 3 kiloya yakın aldım heralde.
Ama artık dikkat edeceğim
İnşaallah canım daha dikkatli olacağım
Çok haklısın biz iyi olalımda kilo verilir elbet
Aynen bende öyleyim canım Maşaallah hiçbiryerim büyümedi sadece göbişim çıktı.
Olsun sağlıklı olalımda veririz kuzummm.
Ekemği çok yemem zaten canım benim.
Demekki alacağın varsa alıyorsun.
Sende epey almışsın ama neysekş aynıyız seninle sadece göbiş var başka yerler sabitttttttttt
Sağlıla kucağımıza alırız inşaallah
Benim kızımında gelmeye hiç niyeti yok. Ne bir sancı, ne bir kramp en ufak bir belirtim bile yok.
Allah yardım etsin bir avazda kurtul canımm
Stres yapma inşaallah kurtulursun

Canım benim adetim 4 gün geçince buşakilde silik çımıştı.
Bende kimyasal gebelik yaşamıştım bir def.
Korkman normal.
2 gün sonra tekrarla istersen.
ama ben seni tebrik etmek istiyorum şimdiden Allah analı babalı büyütsün sağlıkla kucağına aldığın haberide verirsin bize

Karapisso silik çıktığında mı olmuştu kimyasal ??

Ayrıca teşekkür ederim inşallah tutunur :) sende sağ salim bi avazda kolayca al zeytinini kucağına İnşallah

inciiimmm anem kızın mı oluyor çok sevindim sağlıkla doğurun sizlerde bian önce bak biz 3 ayımıza giriyoruz :) mis kokulularınıza kavuşun bian önce sizlerde

Oyyy canım arkadaşımmm kızım oluyor inşallahhh

Kız anası olacam

Maşallah senin oğlana. Rabbim sağlıkla büyütmemizi nasip etsin.

Nasıl senin pıtırcık, yoruyor mu seni?

Karnımdaki tekmelerini hissettikçe doğacagı günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bi gelse öpüp öpüp kokusunu içime çekicem.

Özletme kendini. Bu topiğede gir. Tecrübelerini bizimle paylaş.

Çok öpüyorum seni. görüşmek üzere.

Oyy hemşerim benim;

Pınarcım ; bebişin seninle. Aklına kötü şeyler getirme.

Rabbimin izniyle bebeğin sana tutunmaya çalışıyor. Yarın hemen doktora git bence.

Bi problem olursada erken müdahale olmuş olur.

Bi bebiş daha geliyorrrr desenizeeee

Canim benimde adetime 3 gun kala boyle cikmisti.hemen sabah gidip kan testii yaptirmistim.300 lerde cikmisti.hayirli olsun.

buttercupnr canım hayırlı olsun hamile kalmışsın tebrik ediyorum gönülden.Hadi darısı sırada bekleyenlere...Eski anılarım canlandı birden bire maşallah...

kızlar merhabalar.

Nasılsınız ?

Biz kızımla iyiyiz şükür. Dün akşam üzeri kayınvalideme gittik. Ordanda düğün salonuna geçtik. Eşimin kuzeni evlendi.

Oynadık bayağı kızımla. Göbek attık . Ama çok sallanmadan tabi ki

Kocişlede bol bol dans ettik. bi daha aşık oldum kocama kızlar ben yaa

Allah hepimizin mutlulugunu daim etsin.

Eve geldik 4:30 da. Hemen uyumuşum 7 ye dogru uyandım. Kalktım yemek yaptım. Ne yaptıgımı söylemim. canınız çeker belki. Hak geçmesin.

Yedik 9 da kocacımla. Mutfagı topla derken saat oldu 10.

Bizde durumlar böyle.
Kızımda maşallah tepik atıp duruyor. Benim randevuyada 1 ay var artık. Aydan aya gidicem. Ama ben kızımı özlerim kiiiiii

Dilekçim; kuzun maşallah güzel büyümüş. Sanırım 8 kilo almışsın. Bende 6 kilo aldım. Senden 3 hafta geriyim. Hemen hemen aynı kilo alımımız.

Tubişim; Allah mutlulugunuzu arttırsın inşallah. Evli mutlu ve çocuklu oldun. Darısı bizlerin başına.

Ayşecim; Merakla seni bekliyorum. Stres yapma. Rabbm kolaylıgını verecek. Bir avazda dogurursun inşallah.

Wawes; Tatlım, aynı şekilde Rabbim rahat ve kolay dogumlar nasip etsin. Bol bol dua edicez sizler için. İyi haberlerinizi bekliyoruz.

Sürekli belim ağrıyo kızlar bir de içim içime sığmıyor :) yarın sabah ilk idrarla yapıcam dua edin

Kizlar burada havalar baya soguk geceleri 10 derece daha da dusuyor. Buna ragmen ben sacim, boynum, gogus aram, sirtim feci terle uyaniyorum. Burun etlerim de sis sanirim ki nefeste zorlaniyormusum gece esim soyluyor. Bunlari yasayan sogukta da terleyen var mi?

günaydıııııın

ayse merakla senden haber varmı diye bakıyorum kzın uslu gününü beklıyor demekki Allah sağlıkla kurtarsın canım
bende doktora gittim haftasonu benim tombişş 1 buçuk kılo olmuş 2 hafta önden gidiyormuş ben de 70e merdiven dayadım 69 çıktım doktorda çok hzılı gittim az alsam barii

ayyyyyyy canım benimmmmm testi görünce benim ilk silik çizgim aklıma geldi gözlerim doldu benimde uzunca bi süre olmayınca inanmakta güçlük çekmiştim okadarki çocuk kesede gördüm kalbi atmadan gene inanamadım ama ordaydı 2 hafta gerideyiz biz geç döllenme kuzum Rabbimin mucizesi yani testi yaptın hemen belirdiyse sakın korkma seninle kuzucun ben hergün test yaptım rengi koyulaşmadı die agla gittim geç döllenme kese yok die agla ilk kan tahlilim 46 çıktı düşük die ona agla hafiften kanamam oldu bebegim düşüyo galiba die aglaaaa aglaaaa ama bak şimdi içerden dürtüklüyo beni RABBİM herkezzzlere yaşatsın çok tatlı evlat seninledir inş tekrar test yap bugün gene aynı çıkarsa korkma ayyy hastalıgımı unuttum baak :)

Günaydın kızlar... Yine bir pazartesi. Nasıl zor geliyor sabah kalkmak..
Son 4 gün kaldı sonra evde bol bol uyuycam inşallah.
Yarın sağlık ocağına gidicem son kez tahlil yapacaklarmış. Son olduğundan emin misiniz :)) son dediler :))
orda tartılırım bakalım kaç kilo oldum. Tahminim 12 kilo kadar aldım şu ana kadar.
Siz nasılsınız?
Ayşem inşallah iyisindir?
Karapisso canım sen nasılsın?
Epack canım ben de terliyorum gece. Kalın giysem terliyorum ince giysem üşüyorum. Hala pikeyle yatıyorum..
Pınar canım testi tekrarladın mı? Elimde mendil halay için bekliyorum..
Ssirin kuzum gittin mi doktora?

Hayırlı haftalar diliyorum herkese..

offff nekadar dikkat etsemm gene hasta oldum yaaa öksürükten bogazlarım tahrişş çok acıyooo ilaç içmek istemiyorum ama bugün dr yolu görünüyo bana galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…