- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.821
Benim kızımında gelmeye hiç niyeti yok. Ne bir sancı, ne bir kramp en ufak bir belirtim bile yok.
Kızlar merhaba :)
Gebelikler ilerledikçe konuşulan konular değişti doğal olarak .. Biz de erkenden baya bilinçlendik. Yazmasamda okudum bende ara sıra .. Uzak kalmak istedim eşim yanımda yoktu bende biraz psikolojimi dinlendirmek istedim ..
Konuya geliyim :) eşim bu ay yanımdaydı dün bat günümdü.. Gelen giden olmayınca test yapıyım dedim silik çizgiEki Görüntüle 797590
Aaa ne guzel bir haber bu. Hayirli olsun. Allah tamamina erdirsin pinarcim. Cok sevindim.
merhaba kızlarr... iyi pazarlar...
nasılsınız bakalım?
biz hamd olsun iyiyiz. oğluşlarımla geçiyor işte günlerim :)
bugün diyetimde son günüm.
4 günde 4 kilo verdim
yarın ve ertesi gün mola günlerim...
ayşem aman dikkat et kendine kuzum. demek senin de radyatör su sızdırıyor
az kaldı kuzum azz... çantanı kontrol et temizliğini de ihmal etme. zemzem suyu koydunmu bakiim?
bebişe ilk zemzem verdik biz 1 damla. sonra emzirdim.
bende içtim doğumdan sonra.
hepinizi çok öpüyorummm babamız bizi şirinler e götürcek sinemayaçocuklarla izlicess
Benim ilk testimde silikti. Hatta doktora gec gitmistim emin olmakicin gun asiri testi tekrarladim.ben orda cizgi goruyorum. Benim ilk testim de boyleydi. Gec yumurtlamistim ben.gec dollenme oldu.
Canım silik olduğu için tam sevinmiyorum .. Allah korusun kimyasal filan olur diye yarın sabah yapıcam .. Telefondan yükledim resme bakamıyorum belli mi sence
Canım zayıftım gebe kaldığımda.Canim sagol masallah tum bebislere:)
Canim zayif misin yani boy da varsa kilon cok deil gibi bence. Ben cok zayif olunca epey aldim ama bende de gobek var.
İnşaallah canım daha dikkatli olacağımCanimm hic kafana takma. Senin sagligin yerindeyse bebis iyise hic uzulme bence. Bak sekerin de yok. Bundan sonra biraz dikkat etmeye calisirsin hamur isleri ve ekmege. Biraz yuruyus yaparsin yavaslar.. ama bazen hizlanior kilo alimi. Artan sivi ve kan miktari sutlukler filan bize kilo olarak yansiyor..
Aynen bende öyleyim canım Maşaallah hiçbiryerim büyümedi sadece göbişim çıktı.Ütü de radyasyon varmış haberin varmıydı ÖzlemBen ilk kez duydumda paylaşmak istedim.Aman kendini yorma.Son virajdayız artık.Hastalık falan çok sıkıntı olur.ilk günlerinde çektin en iyisini sen bilirsin.
Normal kilolu biriysen 9-15 alman gereken kilo aralığıymış.Normal kilondan fazlaysan 12yi geçmemen gerekiyormuş.Sitelerde okumuştum.Son trimester döneminde daha fazla kilo alıyormuşsun,o yüzden ilk 6 ayda çok kilo almamaya çalış demişti drum.
Erkek çocuğunda göbek sivrilir,kilo göbekte toplanır derler zaten.Gerçi bende de öyle oldu ama prensesim oluyor
Ekemği çok yemem zaten canım benim.maşallah büyümüş epey tosuncuk :) çok şükür bişi çıkmamış ,ama pekmezi ihmal etme madem hem bebişe hem sana, iyi gelir kansızlığına. sen doktoru çok takma bence canım ben 10 kilo aldım hamileliğimden bu yana ve hiç belli değil sanki bitek karnım varmış gibi.oda çok büyük bi göbekte değil hani. ekmeği çok abartma ama canın ne istiyorsa ye bence. banada hemşirem çok hızlı gidiyosun dedi kendisi 25 kilo almış :)) ama hiçbişey kalmamış vermiş yanii :))
Allah yardım etsin bir avazda kurtul canımmBenim kızımında gelmeye hiç niyeti yok. Ne bir sancı, ne bir kramp en ufak bir belirtim bile yok.
Gebelikler ilerledikçe konuşulan konular değişti doğal olarak .. Biz de erkenden baya bilinçlendik. Yazmasamda okudum bende ara sıra .. Uzak kalmak istedim eşim yanımda yoktu bende biraz psikolojimi dinlendirmek istedim ..
Konuya geliyim :) eşim bu ay yanımdaydı dün bat günümdü.. Gelen giden olmayınca test yapıyım dedim silik çizgiEki Görüntüle 797590
inciiimmm anem kızın mı oluyor çok sevindim sağlıkla doğurun sizlerde bian önce bak biz 3 ayımıza giriyoruz :) mis kokulularınıza kavuşun bian önce sizlerde
Sürekli belim ağrıyo kızlar bir de içim içime sığmıyor :) yarın sabah ilk idrarla yapıcam dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?