Bol bebiş topiği

oyy kıyamam yaaa yusufuma..inşallah düzelir minicik ağzını yerim ben onun.. cok cok diye ses çıkarırmış.. öptüm onu kokladım misss gibii kokusunu.. cennet kokar o cennet....

iyiyim tubişim çok şükür çalışıyorum hala :) buralarda doğuracam :)))
ben de özledim seni tubişim. denk gelemiyoruz..

Az sıkıntılı,az bölmeli,rahat bir gecenin ardından burdayım
Ne sızı,ne kramp,ne iteleme kakalama var bugün Tatlı tatlı hamiş oldum .
Drun verdiği tarih bugündü biliyorsunuz.Bugüne kadar başlamazsa 9-15 eylül arasında bi tarihte gel demişti.Ptesi yoğun olur hastane diye yarına bıraktık randevuyu.Annem de bence bugün gidin dedi az önce.Bilemedim yarına ertelemekle iyimi yapıyoruz:44: 9-15 arası diyince dr bi sakınca görmedik biz eşimle.Siz ne diyorsunuz bu konuda?
Kuzum duydu ondan bahsettiğimizi herhalde başladı topkekim tepinmeye Bu tepikler de olmasa çok tedirgin olacağım Allah'tan hiç kesilmiyor.Dün videoya aldık göbeğimdeki dalgalanmaları.O kadar garipki,korkuyor insan izlerken.Oysaki ben yaşıyorum o anları:18:
Dün bıkıncaya kadar börek yedim Akşam da kocacıkla nargile sefası yaptık açık havada.Milletin koca koca gözlerle beni incelemesine hala alışamadım Aynen böyle bakıyorlar bana.
Rabbim isteyen dileyen bütün müslümanlara nasip etsin bu duyguları

canım ben bu terlemeyle ilgili bir sitede okumuştum. metabolizmanız hızlandığı için sıcağı daha fazla hisseder ve terlersiniz diyordu.. sinüslerde ödem olduğu için nefes sorunu yaşayabilirsin. bende de oluyor o. sürekli akıntı var mesela burnumda. hepimiz hayırlısıyla dünyaya getireceğiz minik meleklerimizi inşallah canım sıkıntı yapma kendine..

Günaydın tubisim.Ay yerim ben onun cok cok emmesini.Öğrenecek annesi,emmeyi de öğrenecek inşallah.Bende sabah sabah kitaptan gaz masajlarını falan okudum.Yastığa masaj yaptım Not kağıdına not aldım,odasındaki duvara asayım da arada arada bakar masaj yaparım kuzuma.

Soğuk ter benimkide.Eşim buz gibisin diyor,hem sarılıyorum battaniye hem ter.Nasıl iş anlayamadım
Hepimiz alacağız kucağımıza kuzularımızı inşallah.

Benim 9aydır yediğim hamurişi sayısı 10u geçmemiştir.Meyveyi abartmasaymışım iyiymiş Amaaan derdim çok kilo almak değildi zaten benim.Normal doğumu engelleyecek kadar kilo almaktan korkuyordum.Çok şükür korktuğumda olmadı.Hayırlısıyla bi pırtlatsaydım şu topkeki

günaydın Ayşem.. aman maşallah iyi olun
canım beni de sağlık ocağı çağırdı oralarda bekleyemem kalabalık olur diye salıya erteledim. bence sorun olacağını sanmıyorum sana illa 9 unda gel dememiş. benim kadın doğumcum da iki hafta sonra gel dedi ama ben biraz geç gidicem çünkü gitmişken izine de ayırsın istiyorum. yoksa 2 gün sonra tekrar gitmem gerekecek..

ohh afiyet olsun.. ne güzel yapmışsınız. yarın Hifa geldiğinde özliyceKsiniz SEFALARINIZI:)

benim eşimde dün kameraya aldı karnımı dalgalanıp duruyordu. benim kızımda hep sola doğru çalışıyor. yamuk mu duruyor anlamadım.

kıyamam ya insanlar da bana acıyarak bakıyor gibi geliyor. hasta değilim bennnn hamileyim..

Son düzenleme:
Cadiozyim insallah saglikla gelsinler de geceleri sirilsiklam olmak da gecer insallah. Burunda odem isi olabilir bazen nefesim arada kesiliyor gibiymis esim soledi. Hayirlisi artik

Aysecim 9-15 dediyse ille de bugun sart deil gibi geldi. Bugun iyice dinlen bence is yapma uzan yarin gidersiniz.

geçer canım geçer hepimiz yaşıyoruz. Gece wc ye kalktım. Ensem sırılsıklamdı. Halbuki buz gibiyim nasıl iş ben de anlamıyorum..

Bende öyle düşünüyorum.9unda mutlaka gel demedi sonuçta dr.
Senin kararında iyi bence.2 gün için tekrar gitmeye gerek yok.Hareket de ediyorsa kuzu sorun yok 1-2 günden bişey olmaz.
Benimki de hep sağda duruyor Özlem ya.:44: Son 2 aydır hep sağda diyebilirim.Sola yatsam bile kuzum sağda duruyor.

Bende öyle düşünüyordum da annemde bikaç arkadaşım da bugün gitsen iyi olur dediler,kafam karıştı.Acil bi durum yoktur,kıpır kıpır hanım içerde. Belki annem gelince dayanamayız gideriz dra öğleden sonra.

Tubişim, inşallah yusuf paşa emme işini düzene sokarda mışıl mışıl uyur.

Sen yolu yarılıyorsun biz daha başındayız. Allah yardım etsin hepimize.

Şimdi kızlar size bir soru;

Bebişlere biberon alırken kaç ml liklerden aldınız ve markası nedir? Bide fiyatları konusunda bilgi alabilir miyim?

Hadi aydınlatın beni.

Kızlar araştırma yaparken bakın neye rastladım. Ben ilk kez gördüm.

İçinizde alan veya almayı düşünen var mı? boğulma önleyici yastıkmış.

Alalh bütün bebişleri kazalardan korusun AMİN.

Karapisso silik çıktığında mı olmuştu kimyasal ??

Ayrıca teşekkür ederim inşallah tutunur :) sende sağ salim bi avazda kolayca al zeytinini kucağına İnşallah
Canım senin testin gibi çıktı dediğim bu gebeliğimin testi idi :)
İnşaallah gebesin kuzummm :)
Ay içimi rahatlattın kuzum yaaaaaaaa
İnşaallah sağlıkla kucağı ıza alırızda kurtuluruz şu kilo derdindennn
Canım hormonların çok hızlı çalışıyor o yüzden terlemenin yazı kışı yok.
ben hava soğuk olalı uşüyorum acayip şekilde demek bünyeden bünyeye değişiyor.
Geceleride üşüyorummm :26:
Elhamdülillah kuzum iyiyiz
Bugün kışlık hazırlıklara devam edeceğim bakalım nasılolacak.
Çok heyecanlı ve güzel oluyor hazırlıklarım inşaallah sağlıkla tüketiriz hepsiniii
Kızlar bu da sabah ki testim yine ilk dakikada belirdiEki Görüntüle 797935

Yaşasın halay :) inşallah çekeriz kan vericem bugün

Kuzum kesinlikle Allahın izniyle tutunuyor bebeişin
Kandeğerini tahmin edeyimmm bu işin uzmanı olduk artıkkk
Tahminen 150 üzeri çıkacak yani en ez 150
Allahım topiğimize bolbol bbeiş müjdesi verrrrrrrrrrr Amin....

Kuzum bugün gitseydin bence :44: neden bekliyorsun git bkalım ne diyecek dr.belki sancın başlamıştın inceden inceye sen hissetmiyorsundur :44:

ben dr browns aldım tavsiye üzerine ne alırsan al cam al cam sağlıklı. kolik önleyici gaz yapmayan olsun yavaş akışlılardan ilk etapta kullanılır sonra biberon emziğini değiştirirm diye düşündüm inşallah hemen kullanmaıza gerek kalmaz sütümüz gelır bol bol ama elimizin altında bulunmasına fayda var. indirimli almıştım toplu alışverişte ne kadar dersen 30 küsürdü sanırım

Son düzenleme:
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Kan vermeye gitmedim biraz daha yükselsin diye değer .. Sabah yaptığım düne göre belirginleşti yarın sabah da yapıcam.. Çok şükür Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler,doğumlar ve evlatlar nasip etsin

Bekleyebiliyorsan maşaallah sana kuzum ne diyim.
Bende adet günümü beklemiştim kana gitmek için.
Adetime 3 gün kala idrar testim silik çıkmıştı hemde hemen.
Ay çok güzel duygular bunlar inşaallah tekrar tekrar yaşarım bu duyguları.
Gebelğin her dönemi bir başka heyecanlı ve güzellllllllllllll
Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguları
Şimdi 6.ayımı doldurdum Maşaallah diyeyim. sona doğru yaklaşırken heyecan dahada bir artıyorrrrrrrrrrrrr
Acaba nasıl doğuracağımmm düşüncesi hiç çıkmıyor aklımdan.
Dua ediyorum herdaim inş hayırlısıyla kucağımıza alırız.
Sende bu güzellikleri yaşayacaksın o zamanlarda muhabbete devam edriz artıkkk kuzuuuuuu
Bakalım nasıl geçecel ilk trimesti dönemim
Benim 15.haftaya kadar böööğ çok fenaydı ama sonrası iyi geçti.
Ayy ne çok yazdımmm içim baya doluymuşşşşşşşşşşşş

kızlar s.a. ben aşılama oldum ilk defa 31 ağustosta.aşılamamın 6.günü mıratech erken gebelik testi yapmştm silik çizgi çıkmıştı.çoğu kişi ilaçların etkisi demişti.bende unuttum gittim.bugün test yaptım tekrar.bu seferde certain diye bir marka ama erken gebelik testi değil normal idrarla ölçülen gebelik testi.sabah ilk idrarlada yapmadım açıkçası az önce yaptm.ama işyernde oldğm için hemen testi çekmeceme koydum ancak 10 dk sonra bakabildim.silik bir çizgi olmuş yine...resmi yüklüyorum..ama bu sefer nedense inanmıyorum bu teste..yani certain marka güvenilir değil diyorlar.bilemiyorum ya. bu arada aşılamamın 10.günü bugün....kanı beklicem elbette ama sizinle paylaşmak istedim işte

allah sağlık sıhhatte doğurmak nasip etsin hayatım iyiyiz biz maşallahı var oğlumun yormuo valla ne yalan sölim uslu bi bebek çok hareketli ama uslu uykusu fln iyi gazsız doğdu zaten sıkıntımız yok allaha şükür hamileyken gazlı içecek tüketme sakın aman bak ben faydasını görüyorum oğlum hem iyi gelişti 3-480 doğdu hemde gazı yok darısı size inş öptm bitanem

Ben 5 tane biberon aldım.Öyle denk geldi daha doğrusu:26: İki tanesi en miniklerden.Rezene-zeytinyağı-ilaç gibi şeyleri az az doldurmak için aldım.İkisinin de hem emziği var hem suluk şeklinde ağzı var.4,5tlye almıştım her birini e-bebekten.
1 tane chicco aldım indirimde diye.O da bi su bardağı kadar falan alıyor içine.Büyük yani.22tllik biberonu 11 tlye aldım.
Asıl almak istediğim aventti.İndirimi görünce ondan da 2 taneli takım aldım.(tanesi 30tl falandı ben ikisini 15tlye aldım) 200ml.boyutu.Antikolik özelliği var.Gaz yapmama özelliği.Hepsi yavaş akışlı.Emziği sonradan değiştirebiliyorsun.En miniklerde büyüklerde lazım oluyor.O yüzden de al derim ikisindende.

Bende gördüm bunu canım.Ama almadım.Kusarsa yastıktaki deliklerden sızdığı için boğulmuyormuş.Mantıklı bişey ama almadım ben nedense.

Kuzum bugün gitseydin bence :44: neden bekliyorsun git bkalım ne diyecek dr.belki sancın başlamıştın inceden inceye sen hissetmiyorsundur :44:
Az önce drla görüştüm bugün mesai bitmiş.Yarın da ameliyat günüymüş.Çarşambaya kaldı

Aşılamadan kaç gün sonra çıkıyor bilmiyorumkiAma normal testle çıktıysa boş değildir diye düşünüyorum.İnşallah boş değildir.,güzel haberler verirsin kan testinde

Aşılamadan kaç gün sonra çıkıyor bilmiyorumkiAma normal testle çıktıysa boş değildir diye düşünüyorum.İnşallah boş değildir.,güzel haberler verirsin kan testinde

valla başka markalar alıp yapmam lazm haklısın :) inşallah güzel haberler veririm :)

Canım başka marka ile yap sabah ilk idrarınla.
bu testte 2.çizgi görüyorum snaki ama daha çok dakgalanmış pembe renk var.
Benimde yaptığım bir testte böyle çıkmıştı bozuk heralde dedim ama 20 dakka geçtikten sonra 2.çizgi net belirmişti dalgalanmada gitmişti. testini attınmı bak bakalım ne alemde şimdi ?
Bence olmasa asla 10 dakka içinde 2.çizgi belrmez. inşaallah sağlıklı bebişlerin olur selametle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…