- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.861
günaydınlaaaaaarrr
nasılsınız kızlar??
ben 2 gündür yusufcugun emerken hava yutmasıyla ugraşıyorum
yha bu çocuk neden adam akıllı emmiyor anlamadım.
sürekli cok cok diye ses geliyor sonra aglıyor.ardından gaz çıkartmaya çalışıyoruz.
gaz çıktıkta sonra yine 3-4 çekiyor ve yine hava yutuyor. hoff... o yüzden de hemen uykuya dalamıyor.
hemen düzene soksa bari emme olayını. üzülüyorum yaa
buttercupnr hayırlı olsun arkadaşım.hayırlı haberlerini bekliyoruzz...
ayşemm randevu aldınmııı
özimmmm naber kızz özledim :)
Cadizozycim gunaydin canim. Burda gece kalorifer yanmasina soguk olmasina ve ben tisort sort yatmama ragmen yine sirilsiklam uyandimBoyun, sirt, gogusler kafa feci terliyor. Tiroid mi yoksa burun sinusler tikaniyor nefes sorunu mu anlayamadim. Allah korusun sonlara yaklastik kazasiz belasiz insallah..
Canim bol bol ihlamur, limon, bal ic. Icebilirsen zencefil de balli icersen az bogaza ve balgam atmaya iyi gelir. Gecmis olsun
Hayirli olsun canim insallah saglikla gelsin bebisin..
Aysecim sorma ya burasi soguk bide ona ragmen ben tisort sort ve corabi da atiyorum. Ince biseyle yatiyorum, boyun bas sirt falan feci. Bide su var terleme eskiye benziyor mu bilemedim. Soguk ter gibi mi yogun oluyor sanirim.
Ayyy az kaldi senin Aysem insallah sag salim. Bakalim biz de o gunlere gelebilcez mi insalllah saglikla...
Günaydın tubisim.Ay yerim ben onun cok cok emmesini.Öğrenecek annesi,emmeyi de öğrenecek inşallah.Bende sabah sabah kitaptan gaz masajlarını falan okudum.Yastığa masaj yaptımgünaydınlaaaaaarrr
nasılsınız kızlar??
ben 2 gündür yusufcugun emerken hava yutmasıyla ugraşıyorum
yha bu çocuk neden adam akıllı emmiyor anlamadım.
sürekli cok cok diye ses geliyor sonra aglıyor.ardından gaz çıkartmaya çalışıyoruz.
gaz çıktıkta sonra yine 3-4 çekiyor ve yine hava yutuyor. hoff... o yüzden de hemen uykuya dalamıyor.
hemen düzene soksa bari emme olayını. üzülüyorum yaa
buttercupnr hayırlı olsun arkadaşım.hayırlı haberlerini bekliyoruzz...
ayşemm randevu aldınmııı
özimmmm naber kızz özledim :)
Soğuk ter benimkide.Eşim buz gibisin diyor,hem sarılıyorum battaniye hem ter.Nasıl iş anlayamadımAysecim sorma ya burasi soguk bide ona ragmen ben tisort sort ve corabi da atiyorum. Ince biseyle yatiyorum, boyun bas sirt falan feci. Bide su var terleme eskiye benziyor mu bilemedim. Soguk ter gibi mi yogun oluyor sanirim.
Ayyy az kaldi senin Aysem insallah sag salim. Bakalim biz de o gunlere gelebilcez mi insalllah saglikla...
Benim 9aydır yediğim hamurişi sayısı 10u geçmemiştir.Meyveyi abartmasaymışım iyiymişayseciim ben neredeyse 1 aydır hamurdan tatlıdan uzağım sadece bebek için gerekli olanları süt yoğurt et balık yiyorum ama bana da yarıyor tabii bende kılo alıyorum durduramıyoruum. tatlı yemıyorum şekerim sınırdaa hamur yemiyorum çünkü ödem var ellerim ayaklarım şişiyor üzülüyordum ama süt yumurta işe yarıyor bebeğin kılo almasında yağlılar hamurlar değil bunu görmüş olduum
Az sıkıntılı,az bölmeli,rahat bir gecenin ardından burdayım
Ne sızı,ne kramp,ne iteleme kakalama var bugünTatlı tatlı hamiş oldum .
Drun verdiği tarih bugündü biliyorsunuz.Bugüne kadar başlamazsa 9-15 eylül arasında bi tarihte gel demişti.Ptesi yoğun olur hastane diye yarına bıraktık randevuyu.Annem de bence bugün gidin dedi az önce.Bilemedim yarına ertelemekle iyimi yapıyoruz:44: 9-15 arası diyince dr bi sakınca görmedik biz eşimle.Siz ne diyorsunuz bu konuda?
Kuzum duydu ondan bahsettiğimizi herhalde başladı topkekim tepinmeyeBu tepikler de olmasa çok tedirgin olacağım Allah'tan hiç kesilmiyor.Dün videoya aldık göbeğimdeki dalgalanmaları.O kadar garipki,korkuyor insan izlerken.Oysaki ben yaşıyorum o anları:18:
Dün bıkıncaya kadar börek yedimAkşam da kocacıkla nargile sefası yaptık açık havada.Milletin koca koca gözlerle beni incelemesine hala alışamadım Aynen böyle bakıyorlar bana.
Rabbim isteyen dileyen bütün müslümanlara nasip etsin bu duyguları
cadiozyim insallah saglikla gelsinler de geceleri sirilsiklam olmak da gecer insallah. Burunda odem isi olabilir bazen nefesim arada kesiliyor gibiymis esim soledi. Hayirlisi artik
aysecim 9-15 dediyse ille de bugun sart deil gibi geldi. Bugun iyice dinlen bence is yapma uzan yarin gidersiniz.
Bende öyle düşünüyorum.9unda mutlaka gel demedi sonuçta dr.günaydın Ayşem.. aman maşallah iyi olun
canım beni de sağlık ocağı çağırdı oralarda bekleyemem kalabalık olur diye salıya erteledim. bence sorun olacağını sanmıyorum sana illa 9 unda gel dememiş. benim kadın doğumcum da iki hafta sonra gel dedi ama ben biraz geç gidicem çünkü gitmişken izine de ayırsın istiyorum. yoksa 2 gün sonra tekrar gitmem gerekecek..
ohh afiyet olsun.. ne güzel yapmışsınız. yarın Hifa geldiğinde özliyceKsiniz SEFALARINIZI:)
benim eşimde dün kameraya aldı karnımı dalgalanıp duruyordu. benim kızımda hep sola doğru çalışıyor. yamuk mu duruyor anlamadım.
kıyamam ya insanlar da bana acıyarak bakıyor gibi geliyor. hasta değilim bennnn hamileyim..
Bende öyle düşünüyordum da annemde bikaç arkadaşım da bugün gitsen iyi olur dediler,kafam karıştı.Acil bi durum yoktur,kıpır kıpır hanım içerde.Cadiozyim insallah saglikla gelsinler de geceleri sirilsiklam olmak da gecer insallah. Burunda odem isi olabilir bazen nefesim arada kesiliyor gibiymis esim soledi. Hayirlisi artik
Aysecim 9-15 dediyse ille de bugun sart deil gibi geldi. Bugun iyice dinlen bence is yapma uzan yarin gidersiniz.
Canım senin testin gibi çıktı dediğim bu gebeliğimin testi idi :)Karapisso silik çıktığında mı olmuştu kimyasal ??
Ayrıca teşekkür ederim inşallah tutunur :) sende sağ salim bi avazda kolayca al zeytinini kucağına İnşallah
Ay içimi rahatlattın kuzum yaaaaaaaakızlar merhabalar.
Nasılsınız ?
Biz kızımla iyiyiz şükür. Dün akşam üzeri kayınvalideme gittik. Ordanda düğün salonuna geçtik. Eşimin kuzeni evlendi.
Oynadık bayağı kızımla. Göbek attık . Ama çok sallanmadan tabi ki
Kocişlede bol bol dans ettik. bi daha aşık oldum kocama kızlar ben yaa
Allah hepimizin mutlulugunu daim etsin.
Eve geldik 4:30 da. Hemen uyumuşum 7 ye dogru uyandım. Kalktım yemek yaptım. Ne yaptıgımı söylemim. canınız çeker belki. Hak geçmesin.
Yedik 9 da kocacımla. Mutfagı topla derken saat oldu 10.
Bizde durumlar böyle.
Kızımda maşallah tepik atıp duruyor. Benim randevuyada 1 ay var artık. Aydan aya gidicem. Ama ben kızımı özlerim kiiiiii
Dilekçim; kuzun maşallah güzel büyümüş.Sanırım 8 kilo almışsın. Bende 6 kilo aldım. Senden 3 hafta geriyim. Hemen hemen aynı kilo alımımız.
Tubişim; Allah mutlulugunuzu arttırsın inşallah. Evli mutlu ve çocuklu oldun. Darısı bizlerin başına.
Ayşecim; Merakla seni bekliyorum. Stres yapma. Rabbm kolaylıgını verecek. Bir avazda dogurursun inşallah.
Wawes; Tatlım, aynı şekilde Rabbim rahat ve kolay dogumlar nasip etsin. Bol bol dua edicez sizler için. İyi haberlerinizi bekliyoruz.
Canım hormonların çok hızlı çalışıyor o yüzden terlemenin yazı kışı yok.Kizlar burada havalar baya soguk geceleri 10 derece daha da dusuyor. Buna ragmen ben sacim, boynum, gogus aram, sirtim feci terle uyaniyorum. Burun etlerim de sis sanirim ki nefeste zorlaniyormusum gece esim soyluyor. Bunlari yasayan sogukta da terleyen var mi?
Elhamdülillah kuzum iyiyizGünaydın kızlar... Yine bir pazartesi. Nasıl zor geliyor sabah kalkmak..
Son 4 gün kaldı sonra evde bol bol uyuycam inşallah.
Yarın sağlık ocağına gidicem son kez tahlil yapacaklarmış. Son olduğundan emin misiniz :)) son dediler :))
orda tartılırım bakalım kaç kilo oldum. Tahminim 12 kilo kadar aldım şu ana kadar.
Siz nasılsınız?
Ayşem inşallah iyisindir?
Karapisso canım sen nasılsın?
Epack canım ben de terliyorum gece. Kalın giysem terliyorum ince giysem üşüyorum. Hala pikeyle yatıyorum..
Pınar canım testi tekrarladın mı? Elimde mendil halay için bekliyorum..
Ssirin kuzum gittin mi doktora?
Hayırlı haftalar diliyorum herkese..
Kızlar bu da sabah ki testim yine ilk dakikada belirdiEki Görüntüle 797935
Yaşasın halay :) inşallah çekeriz kan vericem bugün
Sabahkini yakından çektim:)Eki Görüntüle 797946
Tubişim, inşallah yusuf paşa emme işini düzene sokarda mışıl mışıl uyur.
Sen yolu yarılıyorsun biz daha başındayız. Allah yardım etsin hepimize.
Şimdi kızlar size bir soru;
Bebişlere biberon alırken kaç ml liklerden aldınız ve markası nedir? Bide fiyatları konusunda bilgi alabilir miyim?
Hadi aydınlatın beni.
Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Kan vermeye gitmedim biraz daha yükselsin diye değer .. Sabah yaptığım düne göre belirginleşti yarın sabah da yapıcam.. Çok şükür Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı hamilelikler,doğumlar ve evlatlar nasip etsin
allah sağlık sıhhatte doğurmak nasip etsin hayatım iyiyiz biz maşallahı var oğlumun yormuo valla ne yalan sölim uslu bi bebek çok hareketli ama uslu uykusu fln iyi gazsız doğdu zaten sıkıntımız yok allaha şükür hamileyken gazlı içecek tüketme sakın aman bak ben faydasını görüyorum oğlum hem iyi gelişti 3-480 doğdu hemde gazı yok darısı size inş öptm bitanemOyyy canım arkadaşımmm kızım oluyor inşallahhh
Kız anası olacam
Maşallah senin oğlana. Rabbim sağlıkla büyütmemizi nasip etsin.
Nasıl senin pıtırcık, yoruyor mu seni?
Karnımdaki tekmelerini hissettikçe doğacagı günü sabırsızlıkla bekliyorum. Bi gelse öpüp öpüp kokusunu içime çekicem.
Özletme kendini. Bu topiğede gir. Tecrübelerini bizimle paylaş.
Çok öpüyorum seni. görüşmek üzere.
Ben 5 tane biberon aldım.Öyle denk geldi daha doğrusu:26: İki tanesi en miniklerden.Rezene-zeytinyağı-ilaç gibi şeyleri az az doldurmak için aldım.İkisinin de hem emziği var hem suluk şeklinde ağzı var.4,5tlye almıştım her birini e-bebekten.Tubişim, inşallah yusuf paşa emme işini düzene sokarda mışıl mışıl uyur.
Sen yolu yarılıyorsun biz daha başındayız. Allah yardım etsin hepimize.
Şimdi kızlar size bir soru;
Bebişlere biberon alırken kaç ml liklerden aldınız ve markası nedir? Bide fiyatları konusunda bilgi alabilir miyim?
Hadi aydınlatın beni.
Bende gördüm bunu canım.Ama almadım.Kusarsa yastıktaki deliklerden sızdığı için boğulmuyormuş.Mantıklı bişey ama almadım ben nedense.Kızlar araştırma yaparken bakın neye rastladım. Ben ilk kez gördüm.
İçinizde alan veya almayı düşünen var mı? boğulma önleyici yastıkmış.
Alalh bütün bebişleri kazalardan korusun AMİN.
Eki Görüntüle 798253
Az önce drla görüştüm bugün mesai bitmiş.Yarın da ameliyat günüymüş.Çarşambaya kaldıKuzum bugün gitseydin bence :44: neden bekliyorsun git bkalım ne diyecek dr.belki sancın başlamıştın inceden inceye sen hissetmiyorsundur :44:
Aşılamadan kaç gün sonra çıkıyor bilmiyorumkikızlar s.a. ben aşılama oldum ilk defa 31 ağustosta.aşılamamın 6.günü mıratech erken gebelik testi yapmştm silik çizgi çıkmıştı.çoğu kişi ilaçların etkisi demişti.bende unuttum gittim.bugün test yaptım tekrar.bu seferde certain diye bir marka ama erken gebelik testi değil normal idrarla ölçülen gebelik testi.sabah ilk idrarlada yapmadım açıkçası az önce yaptm.ama işyernde oldğm için hemen testi çekmeceme koydum ancak 10 dk sonra bakabildim.silik bir çizgi olmuş yine...resmi yüklüyorum..ama bu sefer nedense inanmıyorum bu teste..yani certain marka güvenilir değil diyorlar.bilemiyorum ya. bu arada aşılamamın 10.günü bugün....kanı beklicem elbette ama sizinle paylaşmak istedim işte
Eki Görüntüle 798373
Aşılamadan kaç gün sonra çıkıyor bilmiyorumkiAma normal testle çıktıysa boş değildir diye düşünüyorum.İnşallah boş değildir.,güzel haberler verirsin kan testinde
kızlar s.a. ben aşılama oldum ilk defa 31 ağustosta.aşılamamın 6.günü mıratech erken gebelik testi yapmştm silik çizgi çıkmıştı.çoğu kişi ilaçların etkisi demişti.bende unuttum gittim.bugün test yaptım tekrar.bu seferde certain diye bir marka ama erken gebelik testi değil normal idrarla ölçülen gebelik testi.sabah ilk idrarlada yapmadım açıkçası az önce yaptm.ama işyernde oldğm için hemen testi çekmeceme koydum ancak 10 dk sonra bakabildim.silik bir çizgi olmuş yine...resmi yüklüyorum..ama bu sefer nedense inanmıyorum bu teste..yani certain marka güvenilir değil diyorlar.bilemiyorum ya. bu arada aşılamamın 10.günü bugün....kanı beklicem elbette ama sizinle paylaşmak istedim işte
Eki Görüntüle 798373
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?