Bol bebiş topiği

Sağol canım bütün evlatlarım aynı ama Ahmet in yeri ben de hep bir farklı olacak gerçekten mucize gibi geldi yavrum. Top kekine talip olabiliriz yani Ayşeciğim:)))

Allah yardımcın olsun sağlıkla kurtul inşallah canım

Keyfi yerinde benim kuşun.Gelesi yok pek İnşallah güzel haberleri peşpeşe vereceğiz eylülde.Allahım sana da tattırsın bugünleri inşallah

Ooooo...İshal,kusma,sancılar peşpeşeyse dediğin çok doğru.Geliyor bebiş
Allahım bi avazda kurtarsın

CAnim Allah bi avazda kurtarsin insallah saglikla al bebegini kucagina. Bu belirtilerin dogum oldugunu bilmiyorum. Yine mide bulantisi

Allahım bir daha yaşatmasın o kötü günleri.Kardeşinin de Allah yardımcısı olsun.Bende şişlik yok çok şükür.Yani normalden daha şişim ama çok çok az.

Sağol canım bütün evlatlarım aynı ama Ahmet in yeri ben de hep bir farklı olacak gerçekten mucize gibi geldi yavrum. Top kekine talip olabiliriz yani Ayşeciğim:)))
Eşimin bu şakaya bile tahammülü yok.Kimseye vermem onu diyor Turşusunu kuracağız kızımızın.Çilekli topkek turşusu

Cadizoy ve Aysecim sizler hafta olarak topikte en ilerde oldugunuz icin sorayim bu ana kadar kac kilo aldiniz?
15 gün önce tartılmıştım ben 12 kg aldım ben.3100 kuzum.250 gr farkedebilir dedi dr.Son haftalarda daha fazla kilo alınırmış 1-2 kg daha almış olabilirim.Çünkü artık yemek,ekmek,börek hiç dikkat etmiyorum.Ne istersem yiyorum

selam kızlar. ben geldim.. sağlık ocağında kanımızı verdik.
tartıldık 11 kilo almışım şu ana kadar toplam.
tansiyonum 100/50 çıktı.
bebişimin kalbi de 148 atıyordu..

Geçmişe bakayım hemen kimler neler yazmış...

Eki Görüntüle 798928 Eki Görüntüle 798929

yaptım galiba...öpüyorum hepinizi teyzelerim..
ay Allahım şu delikanlıya bak yerim ben onu.. Feyzam yolla azıcık ısırayım :))
Maşşallah ya çok tatlı çok şeker... Biz mi talip olsak size :))
topiğimizin delikanlıları da pek yakışıklı yaw..
Allah nazarlardan korusun canım çok tatlı maşallah
Çok şükür canım biz iyiyiz yuvarlanıyoruz işte :)
son 4 haftam. Hayırlısıyla gelsin bebişim inşallah. Çok öptüm sizi..
Adaşım geliyor galiba minik prenses. Hadi hayırlısı.
Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın...

Son düzenleme:

Maşallah ne kadar az aldın sende Özlemcim.Pıtpıt yerim kalbini ben senin minik kuş
Bende kolay doğum için dualar araştırıyorum.Karnımı doyuruyum okuyacağım hepsini.

Kızlar bunları buldum not alın sizde.Hepimize lazım olacak inşallah.
-7 tane Meryem Suresi'ni 1 bardak suya okuyup üflemişler,içen kadının 7 cm açılması olmuş ağrısız hemde.15dk da doğurmuş kolayca.

-Bir de Fatıma anamızın eli diye bi ot varmış.Deneyen herkes çok faydası oldu diyor.Doğum başlayınca suya atılıyormuş o ot.Açıldıkça rahim kolayca açılıyormuş,doğuma çok faydası varmış.Ben burda bulamadım bu otu.Hacca,umreye gidenlere söylüyorlarmış onlar getiriyormuş.Keşke bulabilseydim.Umreye de giden çok oldu etrafımda ama bulamadık dediler hep.

-Felak,Nas ve Ayetel Kürsiyi de çok okumak gerekiyormuş doğumda.

-Ağrı girdikçe SÜMME SEBİLE YESSERAH demek doğumu kolaylaştırıyormuş.

Canım benim sağol valla bu topikten bir kız alalım artık yabancıya gitmesin kızlar:)))Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al yavrunu

Ayşem not alıyorum bunları.. ben de okuyacağım..
Bu nasıl bir açlık hissidir Allahım.15 dk oldu masadan kalkalı.3 dilim ekmek yedim bi de.Ölüyorum açlıktan resmen
ay kıyamam top kekin alıyor tabi hepsini.. anneciğine bırakmıyor mamaları :)
ye kuzum ye yarasın ikinize de.. ben de biraz fazla kaçırdım tıslıyorum şuan :)

Kizlar siz az almissiniz. Ben 15 oldu. Burnumun etleri fln sis gece nefeste zorlaniyorum. Bakinca kilo gozukmuyor karin var epey ama yine de cok benim ama zayiflar cok kaliyor deniliyor. Cadiozy de zayifim diyordu 11 kilo cok iyi. 32den sonra nekadar aldiniz acep?

canım ben de zayıfım ama ben genel anlamda iştahsız olduğum için yapım itibari fazla yiyemiyorum o yüzden kilo alamıyorum..
saatle birşeyler yemeye odakladım kendimi yoksa hiç aklıma gelmiyor yemek...
bir de ben pilates yaptım gerçi şu ara bıraktım evdeki işlerden vaktim kalmıyor ona.
32den 36ya bir kilo almışım. 28 den 32 ye 2 kilo almıştım. 32 den 36 ya 1 kilo aldım galiba. çok sıcaklardı ozaman fazla yiyemiyordum..belki tam bir kilo bile değildi yani..

Ben de hayatimda 43-44 usutune cikmadim ve cok yesem de hep ayni kiloydaydim. Ben bagisikligim dusmesin bide burda dr da bakmiyor TR gibi heran gidilmiyor diye kilo almakta sakinca gormedim. Spor yapamiyorum havalar da sogudu gunde 30 dk yuruyordum. Metabolizma farkli herkesin ama 15 cok gibi ama Allahtan oncesi cok deildim. Insallah bundan sonra cok asiri almam.

ipekcim biraz dikkat edersen hamur işlerinden filan uzak durursan fazla almazsın.. ben mesela ekmekle aram hiç yok. ekmek yersem yemeği bitiremiyorum..tatlı da yiyemiyorum yedikten sonra ağzımda acı bir tat kalıyor. arada sırada yiyorum. yedikten sonra sakız çiğniyorum :)
ikinizin sağlığı önemli olan. doğumdan sonra eski kilona dönersin nasılsa. bizim burda kızlar hep 19-20 kilo almışlar. ikisi de zayıf. hatta birinin de boyu kısa. tam 19 kilo aldım diyor. onun da oğlu var.

Canim ben de reaktif hipoglisemi var diye ben zaten hic hamur isi, tatli, pilav yemiyorum. Ekmeklerim de ozel tam cavdar ekmegi. Boyum cok yok benim de 153-154 civari. Bilmiorum neden aslinda protein ve sebze agirlikli benim yemekler

Canim ben de reaktif hipoglisemi var diye ben zaten hic hamur isi, tatli, pilav yemiyorum. Ekmeklerim de ozel tam cavdar ekmegi. Boyum cok yok benim de 153-154 civari. Bilmiorum neden aslinda protein ve sebze agirlikli benim yemekler

anlıyorum canım takma kafana.
ikiniz de sağlık olun da önemli olan bu. sadece yağ değil ki.artan kan miktarımız sıvı tutulumu filan hepsi bizde kilo. ben de şişlik yok mesela. hala alyansım parmağımda. rahat bir şekilde takıp çıkarıyorum. belki senin vücudun fazla sıvı tutuyordur.. vücut yapısıyla alakalı bence.

Belki canim benim el az sis yuzuk takmiyorum ben garanti icin. Bacak ayak cok sukur simdilik ii bakalim. 32+3 uz bugun ya dusunuyorum cadizoy insallah 7 hafta 4 gun kalmis oluyor deil mi? Az mi kaldi cidden inananimiyorum biri derse inancak gbiyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…