- 18 Aralık 2011
- 659
- 21
- 68
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.881
Bekleyebiliyorsan maşaallah sana kuzum ne diyim.
Bende adet günümü beklemiştim kana gitmek için.
Adetime 3 gün kala idrar testim silik çıkmıştı hemde hemen.
Ay çok güzel duygular bunlar inşaallah tekrar tekrar yaşarım bu duyguları.
Gebelğin her dönemi bir başka heyecanlı ve güzellllllllllllll
Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguları
Şimdi 6.ayımı doldurdum Maşaallah diyeyim. sona doğru yaklaşırken heyecan dahada bir artıyorrrrrrrrrrrrr
Acaba nasıl doğuracağımmm düşüncesi hiç çıkmıyor aklımdan.
Dua ediyorum herdaim inş hayırlısıyla kucağımıza alırız.
Sende bu güzellikleri yaşayacaksın o zamanlarda muhabbete devam edriz artıkkk kuzuuuuuu
Bakalım nasıl geçecel ilk trimesti dönemim
Benim 15.haftaya kadarböööğ çok fenaydı ama sonrası iyi geçti.
Ayy ne çok yazdımmm içim baya doluymuşşşşşşşşşşşş
Yarın gidicem canım bende kan aldırmaya artık netleşsin beklemek zor :) Allahıma çok şükür isteyen herkese versin .. Hiç olmıcakmış gibi geliyordu çok şükür ..
Şimdi yarın netleşirse doktora mı gideyim .. Süreç nasıl oluyo ??
Yarın gidicem canım bende kan aldırmaya artık netleşsin beklemek zor :) Allahıma çok şükür isteyen herkese versin .. Hiç olmıcakmış gibi geliyordu çok şükür ..
Şimdi yarın netleşirse doktora mı gideyim .. Süreç nasıl oluyo ??
Karapissoya sormuşsun ama bende cevap vereyim dedim.Ben senin yerinde olsam yarın kan veririm.Sonuç düşük bile olsa yeni döllenmedir.1 gün arayla kanı tekrarlayıp kat kat yükselişini izlerim.Sonuçta kan en garanti sonuçtur.Adetin de geçtiğine göre evde idrarla uğraşmaya gerek yok.
Karapissoya sormuşsun ama bende cevap vereyim dedim.Ben senin yerinde olsam yarın kan veririm.Sonuç düşük bile olsa yeni döllenmedir.1 gün arayla kanı tekrarlayıp kat kat yükselişini izlerim.Sonuçta kan en garanti sonuçtur.Adetin de geçtiğine göre evde idrarla uğraşmaya gerek yok.
Kuzum değerin 1500 ve üzeri olunca keseciği görüyor doktorlar.
değerini öğrenirsen ona göre gidersin k.doğumcuna.
Benim 180 idi adet günümde doktorum 1 hafta sonra testi tekrarlatmıştı bana zaten o gün değerim 5000 olmuştu minik paşam görünmüştü Annesineve değerimin bu kadar iyi çıkacağını tahmin etmiyordum 1500 olsa iyi diyordum birde baktımki fırlamışşş
Darısı sana kuzummm. ilk başlarda olmayacak ış gibi geliyor ama alışıncada çok şükrediyorsun emin olll
İnşaallah yarın sabah ilk işin kan vermek olsun git gel artıkkk seinelim şöyle biiiiiiiiiiiiiiii
Tam sevinemiyorum kan tahlili olmadığı için..annem ve ablam biliyo, eşimin ailesine söylemek için sabırsızlanıyorum :) yarın kan testi yaptırıcam .. Çok teşekkür ederim Dilek çok destek oldun Allah razı olsun
Bat bekle,yumurtalamayı bekle,testin koyulaşmasını bekle,popişe yastık koy bekle,kalp atışı bekle,cinsiyet bekle,karnının büyümesini bekle,dr kontrollerini bekle,doğurmayı bekleBencede DADLUMMMMM :13:
Sen nasılsın bakalım çarşambayı bekliyorsunnn
Ay ne fenadır şimdi beklemekk yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canımmmm
Ay hadi Allah sana sancını göndersinde sağlıkla bir avazda suni sancıya maruz kalmadan doğurrrr
Canım son bir haftadır paşam çok farklı hareketler yapıyor bir görsennnAllahım resmen sürüyor biryerlerini yavaşca ve şişiriyor göbeğimi
Ve gümmm diye bir vuruyor eşim diyor maşaallah erkek olduğu belli
Ayy çok güzel duygular bunlar Allahım isteyen herkese nasip etsinnnn
Sağlıkla dolduralım günümüzü.
Neler yaptın bugün? şimdi nasılsın ?
Ben buzluğa kışlık yapmakla meşguldum ayyy çok yorulsum ama işim bitmedi.
Şimdi turşu yapmaya kalkacağım çok lezzetli oluyor ve yapımıda kolay
Közlenmiş biber ve domates turşusu geçen yıl ilk defa yaptımm ve heerkes bayıldı kocişim hariç.
Bu yılda yapayım dedim kışa yerimmm bol bol
Kendimden hiç beklemezdim turşuyu becermeyi ama geçen yıl yapıp vermediğim kişi kalmadı
Bu yıl anca kendime yaparım halim yokkk çünküüüü
Canım başka marka ile yap sabah ilk idrarınla.
bu testte 2.çizgi görüyorum snaki ama daha çok dakgalanmış pembe renk var.
Benimde yaptığım bir testte böyle çıkmıştı bozuk heralde dedim ama 20 dakka geçtikten sonra 2.çizgi net belirmişti dalgalanmada gitmişti. testini attınmı bak bakalım ne alemde şimdi ?
Bence olmasa asla 10 dakka içinde 2.çizgi belrmez. inşaallah sağlıklı bebişlerin olur selametle...
günaydın kızlar sevinçli haberlerle geldim smear testim tertemiz çıktıdr gebelil temizlemiş dedi Allah'a şükürler olsun evlatlarıma bağışladı beni.dişlerimi yaptırıyorum dün kanal ve dolgu yapıldı bugün devam edecek.
Ayşe nasılsın canım az kaldı yavrunu kucağına alacaksın sen de..cadıozy sen nasılsın,tubi,epack,karapisso,phia ismini sayamadığım diğer arkadaşlar herkes iyidir inşallh...
bir de bebişin resmini paylaşayım dedim ama yükleme sırasında hata oluştu yazıyor
Uyandığımdan beri aklımdaydın.Topiğe gireyim de yazayım diyordum sen benden önce davranmışsın.Çok sevindim temiz çıkmasına sonuçların.Rabbim dualarımızı kabul etti yine.İlk duyduğun günü hatırlıyorum.Ne kadar çok sıkıntı etmiştik.Ve kan tahlilinde hamile olduğunu öğrenmiştin.Nasıl olacak,neler bekliyor beni diye ne kadar çok üzülmüştün.Rabbim aydınlığına çıkardı sonunda.Çok zor bi imtihanı daha geride bıraktın alnının akıyla.Birebir tanımasam da ömrüm boyunca anacağım isimlerden oldun azminle,dualarınla,yaşadıklarınla.Ne kadar sağlam bi kadınsın maşallah.Çok şanslı evlatların ve eşin var.Yuvanızın ve ağzınızın tadı hiç bozulmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?