Bol bebiş topiği

Yarın gidicem canım bende kan aldırmaya artık netleşsin beklemek zor :) Allahıma çok şükür isteyen herkese versin .. Hiç olmıcakmış gibi geliyordu çok şükür ..

Şimdi yarın netleşirse doktora mı gideyim .. Süreç nasıl oluyo ??

Karapissoya sormuşsun ama bende cevap vereyim dedim.Ben senin yerinde olsam yarın kan veririm.Sonuç düşük bile olsa yeni döllenmedir.1 gün arayla kanı tekrarlayıp kat kat yükselişini izlerim.Sonuçta kan en garanti sonuçtur.Adetin de geçtiğine göre evde idrarla uğraşmaya gerek yok.

Kuzum değerin 1500 ve üzeri olunca keseciği görüyor doktorlar.
değerini öğrenirsen ona göre gidersin k.doğumcuna.
Benim 180 idi adet günümde doktorum 1 hafta sonra testi tekrarlatmıştı bana zaten o gün değerim 5000 olmuştu minik paşam görünmüştü Annesine ve değerimin bu kadar iyi çıkacağını tahmin etmiyordum 1500 olsa iyi diyordum birde baktımki fırlamışşş
Darısı sana kuzummm. ilk başlarda olmayacak ış gibi geliyor ama alışıncada çok şükrediyorsun emin olll
İnşaallah yarın sabah ilk işin kan vermek olsun git gel artıkkk seinelim şöyle biiiiiiiiiiiiiiii

Bencede DADLUMMMMM :13:
Sen nasılsın bakalım çarşambayı bekliyorsunnn
Ay ne fenadır şimdi beklemekk yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin canımmmm
Ay hadi Allah sana sancını göndersinde sağlıkla bir avazda suni sancıya maruz kalmadan doğurrrr

Son düzenleme:
Canım son bir haftadır paşam çok farklı hareketler yapıyor bir görsennnAllahım resmen sürüyor biryerlerini yavaşca ve şişiriyor göbeğimi
Ve gümmm diye bir vuruyor eşim diyor maşaallah erkek olduğu belli
Ayy çok güzel duygular bunlar Allahım isteyen herkese nasip etsinnnn
Sağlıkla dolduralım günümüzü.
Neler yaptın bugün? şimdi nasılsın ?
Ben buzluğa kışlık yapmakla meşguldum ayyy çok yorulsum ama işim bitmedi.
Şimdi turşu yapmaya kalkacağım çok lezzetli oluyor ve yapımıda kolay
Közlenmiş biber ve domates turşusu geçen yıl ilk defa yaptımm ve heerkes bayıldı kocişim hariç.
Bu yılda yapayım dedim kışa yerimmm bol bol
Kendimden hiç beklemezdim turşuyu becermeyi ama geçen yıl yapıp vermediğim kişi kalmadı
Bu yıl anca kendime yaparım halim yokkk çünküüüü

Ayşemm doğru diyosun inşallah yarın güzel bi sonuçla gelirim.. Sende bi avazda çok kolay bi şekilde doğurursun inşallah..

Tam sevinemiyorum kan tahlili olmadığı için..annem ve ablam biliyo, eşimin ailesine söylemek için sabırsızlanıyorum :) yarın kan testi yaptırıcam .. Çok teşekkür ederim Dilek çok destek oldun Allah razı olsun

Canım son bir haftadır paşam çok farklı hareketler yapıyor bir görsennnAllahım resmen sürüyor biryerlerini yavaşca ve şişiriyor göbeğimi
Ve gümmm diye bir vuruyor eşim diyor maşaallah erkek olduğu belli
Ayy çok güzel duygular bunlar Allahım isteyen herkese nasip etsinnnn
Sağlıkla dolduralım günümüzü.
Neler yaptın bugün? şimdi nasılsın ?
Ben buzluğa kışlık yapmakla meşguldum ayyy çok yorulsum ama işim bitmedi.
Şimdi turşu yapmaya kalkacağım çok lezzetli oluyor ve yapımıda kolay
Közlenmiş biber ve domates turşusu geçen yıl ilk defa yaptımm ve heerkes bayıldı kocişim hariç.
Bu yılda yapayım dedim kışa yerimmm bol bol
Kendimden hiç beklemezdim turşuyu becermeyi ama geçen yıl yapıp vermediğim kişi kalmadı
Bu yıl anca kendime yaparım halim yokkk çünküüüü

Ne demek kuzum biz burda bir aileyiz Allah hepimizden razı olsun diğer kızlarda bana aynı şekilde destek oluyorlar emin ol
Aişe ve Cadıozynin resmn ömrünü yiyorum burda ha bire bişeyler soruyorum
Onlarda sağolsunlar cevap veriyorlar her defasında
Hadi bakalım ya bende meraktan öldümm
Değerini merak ediyorum
Allahın izniyle kesin gebesinde bakalım değer kaçlardaaaaaaaaaa
Hımmm bak seni anlıyorum çok heyecanlısın tabiki söylemek istiyorsun ama kalp atışlarını duyana kadar bi bekle derim sana
Herkes duymasın bir anda
ssenin ve bebeğin için En sağlıklısı biraz beklemen canım.
Ben ilk gebeliğimde söyledim hemen eşimin ailesine etrafıma ama sonra çok pişman oldum
Düşük yaşadım diye.
Sen inşaallah sağlıkla kucağına alırsın kötü şeyler düşünme ama en iyisi kalp atışını duymayı beklemen.
7.haftadanda duyarsın zaten o zaman söylersin hamileyimmmmmm diyeeee

Bat bekle,yumurtalamayı bekle,testin koyulaşmasını bekle,popişe yastık koy bekle,kalp atışı bekle,cinsiyet bekle,karnının büyümesini bekle,dr kontrollerini bekle,doğurmayı bekle İçim şişti bekleye bekleye:84::84::84::84::84::84:
Amiiiin Dilekcim.İnşallah hepimiz kolayca doğururuz kuzularımızı

Allah nazarlardan korusun erkekinizi Her hareketinde her sıkıntısında dua ediyorum bekleyenlere de nasip et Allahım diye.Mucizenin ta kendisi onun oluşumu...Bize mucize gibi gelse de Rabbim'in ol demesi yetiyor oluvermesine.

canm o testi atmştm ama aynı markayla sabah ilk idrarla yaptm koca bi tek çizgi çıktı.yani bu marka dün başka bugün başka sonuç verdi kafam karıştı ya

günaydın kızlar sevinçli haberlerle geldim smear testim tertemiz çıktıdr gebelil temizlemiş dedi Allah'a şükürler olsun evlatlarıma bağışladı beni.dişlerimi yaptırıyorum dün kanal ve dolgu yapıldı bugün devam edecek.
Ayşe nasılsın canım az kaldı yavrunu kucağına alacaksın sen de..cadıozy sen nasılsın,tubi,epack,karapisso,phia ismini sayamadığım diğer arkadaşlar herkes iyidir inşallh...
bir de bebişin resmini paylaşayım dedim ama yükleme sırasında hata oluştu yazıyor

Dün akşam 7den beri garip bi acı duyuyorum karnımda:18::18:
Kuzum hareketli içim rahat o yüzden.
Yine de soru işaretleri bitmiyor kafamda:44::44::44::44:
Güne kuzuma yazı yazarak başladım.İçimdeki sıkıntıları,korkuları anlatmaya çalıştım dilim döndüğünce Bol bol ağladım kuzumla konuşurken.İçimi döktüm ona.Büyüdüğünde okusun,yanında olamazsam içimdekileri bilsin diye yazdım sayfalarca.Bitmedi ama yazacaklarım,bitmezde...İnsanın içindeki duyguları anlatması kadar zor bişey yok çünkü..
Rabbim herkese,bütün müslümanlara nasip etsin bu güzel anları....

Uyandığımdan beri aklımdaydın.Topiğe gireyim de yazayım diyordum sen benden önce davranmışsın.Çok sevindim temiz çıkmasına sonuçların.Rabbim dualarımızı kabul etti yine.İlk duyduğun günü hatırlıyorum.Ne kadar çok sıkıntı etmiştik.Ve kan tahlilinde hamile olduğunu öğrenmiştin.Nasıl olacak,neler bekliyor beni diye ne kadar çok üzülmüştün.Rabbim aydınlığına çıkardı sonunda.Çok zor bi imtihanı daha geride bıraktın alnının akıyla.Birebir tanımasam da ömrüm boyunca anacağım isimlerden oldun azminle,dualarınla,yaşadıklarınla.Ne kadar sağlam bi kadınsın maşallah. Çok şanslı evlatların ve eşin var.Yuvanızın ve ağzınızın tadı hiç bozulmasın.

merhaba kızlarrr nasılsınızzzzz??

ayşecimmm tatilden dondugumde belkı doğum yapmış olursun diye beklıyodum ama
hala gelmemıss senın yaramazzzz nasılsın bi sıkıntı yoktur inş.

benımde su aralar tam yumrtalama dönemim eylül 20 gibi bellı olurrr baklım nolcak bu ayy

Kızlar dün geceden beri başlayan sancılar iyice şiddetlenip bu sabah ishal eşliğinde dahada şiddetlenmeye devam ediyor. Mide bulantımda var hafif. Belimden de ağrılar girmeye başladığına göre benim bebiş yola çıkıyor gibi.

Canım benim çok sağol . Duygularımız karşılıklı emin ol. Gerçekten özellikle 2012 yılı benim için çok kötü geçti bebeğimi kaybetmem kanser haberi Ömer'in kazası ama bu sene güzel olacak inşallah Ahmet'im doğdu annesini temizledi ömerim iyileşti Mahmut'um iyi , eşim iyi elhamdülillah daha ne isteyim Mevladan ...
Allah hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bir yuva versin inşallah . Herkese özellikle sana ,phia ya desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.Allah hepimizin yüzünü güldürsün . Ayşem kızkardeşim de doğum yapacak 20-25 arası tarih verdi Dr aynı zamanlardasınız aşağı yukarı çok fena şişti zavallım Allah sağlıkla kurtarsın ikinizi ve tüm bekleyenleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…