- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.921
Belki canim benim el az sis yuzuk takmiyorum ben garanti icin. Bacak ayak cok sukur simdilik ii bakalim. 32+3 uz bugun ya dusunuyorum cadizoy insallah 7 hafta 4 gun kalmis oluyor deil mi? Az mi kaldi cidden inananimiyorum biri derse inancak gbiyim:)
cadizoy
canim sen deyince inaniyorum az kaldigina. 28 gun senin ha Allahim 1 aydan az. Insallah ya. Geceleri benim burun etleri sisince nefes zorlugum oluyor ve asiri terden bazen uyuyamiyorum. Ter cok pis bi olay ya her sey islak. Isim bizim Baris canim..
günaydın kızlar sevinçli haberlerle geldim smear testim tertemiz çıktıdr gebelil temizlemiş dedi Allah'a şükürler olsun evlatlarıma bağışladı beni.dişlerimi yaptırıyorum dün kanal ve dolgu yapıldı bugün devam edecek.
Ayşe nasılsın canım az kaldı yavrunu kucağına alacaksın sen de..cadıozy sen nasılsın,tubi,epack,karapisso,phia ismini sayamadığım diğer arkadaşlar herkes iyidir inşallh...
bir de bebişin resmini paylaşayım dedim ama yükleme sırasında hata oluştu yazıyor
Canım benim çok sağol . Duygularımız karşılıklı emin ol. Gerçekten özellikle 2012 yılı benim için çok kötü geçti bebeğimi kaybetmem kanser haberi Ömer'in kazası ama bu sene güzel olacak inşallah Ahmet'im doğdu annesini temizledi ömerim iyileşti Mahmut'um iyi , eşim iyi elhamdülillah daha ne isteyim Mevladan ...
Allah hepinize sağlıklı mutlu huzurlu bir yuva versin inşallah . Herkese özellikle sana ,phia ya desteklerinizden dolayı çok teşekkür ederim.Allah hepimizin yüzünü güldürsün . Ayşem kızkardeşim de doğum yapacak 20-25 arası tarih verdi Dr aynı zamanlardasınız aşağı yukarı çok fena şişti zavallım Allah sağlıkla kurtarsın ikinizi ve tüm bekleyenleri
Barış çok güzel bir isim canım adıyla yaşasın inşallah..
ya valla canım 28 gün işte. belki de daha da az. en geç 28 gün işte erken de gelebilir hiç belli olmaz..waves in 6 günü kalmıştı galiba bugün sancılarım var demiş. belki de küçük prenses dünyaya geldi..
37.haftadan sonra her an gelebilir yazıyor sitelerde. doğarsa da hiçbir sıkıntı olmaz normal zamanında doğum olarak kabul edilirmiş.. hayırlısı olsun canım ya.. çok güzel bir süreç Rabbim isteyen herkese nasip etsin. özliycez tekmelerini :)
Feyza'mmm, kuzucuk çok tatlı maşallah
Ahmet'inin sana mucize olacağını biliyordum canım, o bebişin vücudunu arındıracağına inanıyordum, çok şükür sonuçların tertemiz çıkmış
Kötü günlerin geride kaldı, ailenle beraber nice sağlıklı, huzurlu yılların olsun inşallah Feyza'm
Kizlar siz az almissiniz. Ben 15 oldu. Burnumun etleri fln sis gece nefeste zorlaniyorum. Bakinca kilo gozukmuyor karin var epey ama yine de cok benim ama zayiflar cok kaliyor deniliyor. Cadiozy de zayifim diyordu 11 kilo cok iyi. 32den sonra nekadar aldiniz acep?
Zayıf insanlar daha çok kilo alıyormuş.Onu bende duydum.Daha doğrusu almaları gereken ideal kiloları daha yüksek.Netten araştırırsan ideal kilonu öğrenirsin tablolardan.Benim boyuma göre 2 kg fazlam vardı sadece.O yüzden 9-12 almam gereken ideal kilo aralığıymış.Doktor 15 bile çok normal demişti bana.Tuz ve patlıcanı çok az yedim ben hep.Düşük tansiyon sorunum olduğu için tamamen kesemedim ama hiç.Çok şükür sıkıntı verecek kadar şişlik olmadı.Son 1 aydır terlik dışında bişey giyemiyorum o ayrı
Canıııımmmm çok sağol duaların için. Allah sana da minik minik yavrular versin inşallaaaaahhhhh
son ayda mi aldin daha cok canim? bide biyerde sey yaziyr 32 haftadaki bebek kilosu yaklasik dogum agirliginin yarisi oluyor diyor. 32 haftada 2 kg sa yaklasik 4 dogar diyor bole bisey var mi?
Hadi inşallah topiğimizin ilk ikizleri senden gelsin phiaaAmin canım inşallah
Ben de dün doktora gittim, pıhtılaşma falan yokmuş. O bir tane heterozigot önemsizmiş meğer, herkeste olabilen bir mutasyonmuş o, eğer başka bir tetkik varmış ondaki mutasyonla birlikte olsaymış pıhtılaşmadan söz edilirmiş, o da normalmiş bende o yüzden yokmuş pıhtılaşmam çok sevindim
Ultrasonda bir sürü yumoşlarım vardı, doktor bu ay ovulasyon takibine başladı, Merional diye bir iğne eşliğinde, çoğul gebelik ihtimali de oluyormuş bu iğne ile
Benim arayıp da bulamadığım şey yani ikiz bebekler, bakalım cuma tekrar kontrolüm var, bekleyip göreceğim
Ben 20.haftaya kadar kilo almadım.20-28 arasında 8 kg aldım.Dr çok kızdı.Hormon bozukluğundan falan şüphelendi hatta.Meğerse çok meyvedenmiş.Meyveyi kesince ayda 1 kgya düştü alış hızım.son ayda mi aldin daha cok canim? bide biyerde sey yaziyr 32 haftadaki bebek kilosu yaklasik dogum agirliginin yarisi oluyor diyor. 32 haftada 2 kg sa yaklasik 4 dogar diyor bole bisey var mi?
Aysecim Hifa kac kg oldu ?
Hiç deme yaaaaa hadi inşaallah son bekleyişin Rabbim ol desin hemencecik doğuruver kuzummBat bekle,yumurtalamayı bekle,testin koyulaşmasını bekle,popişe yastık koy bekle,kalp atışı bekle,cinsiyet bekle,karnının büyümesini bekle,dr kontrollerini bekle,doğurmayı bekleİçim şişti bekleye bekleye:84::84::84::84::84::84:
Amiiiin Dilekcim.İnşallah hepimiz kolayca doğururuz kuzularımızı
Allah nazarlardan korusun erkekinizi Her hareketinde her sıkıntısında dua ediyorum bekleyenlere de nasip et Allahım diye.Mucizenin ta kendisi onun oluşumu...Bize mucize gibi gelse de Rabbim'in ol demesi yetiyor oluvermesine.
Kesinlikle başka marka ile yapmalısın.canm o testi atmştm ama aynı markayla sabah ilk idrarla yaptm koca bi tek çizgi çıktı.yani bu marka dün başka bugün başka sonuç verdi kafam karıştı ya
Allahım çok sevindim canımmmmmmgünaydın kızlar sevinçli haberlerle geldim smear testim tertemiz çıktıdr gebelil temizlemiş dedi Allah'a şükürler olsun evlatlarıma bağışladı beni.dişlerimi yaptırıyorum dün kanal ve dolgu yapıldı bugün devam edecek.
Ayşe nasılsın canım az kaldı yavrunu kucağına alacaksın sen de..cadıozy sen nasılsın,tubi,epack,karapisso,phia ismini sayamadığım diğer arkadaşlar herkes iyidir inşallh...
bir de bebişin resmini paylaşayım dedim ama yükleme sırasında hata oluştu yazıyor
Canım inşaallah sancın başlasında doğur bir avazdaDün akşam 7den beri garip bi acı duyuyorum karnımda:18::18:
Kuzum hareketli içim rahat o yüzden.
Yine de soru işaretleri bitmiyor kafamda:44::44::44::44:
Güne kuzuma yazı yazarak başladım.İçimdeki sıkıntıları,korkuları anlatmaya çalıştım dilim döndüğünceBol bol ağladım kuzumla konuşurken.İçimi döktüm ona.Büyüdüğünde okusun,yanında olamazsam içimdekileri bilsin diye yazdım sayfalarca.Bitmedi ama yazacaklarım,bitmezde...İnsanın içindeki duyguları anlatması kadar zor bişey yok çünkü..
Rabbim herkese,bütün müslümanlara nasip etsin bu güzel anları....
Maşaallah Feyza çok şekerrrrrrr
Kuzum inşaallah doğurdum diye haber verirsin bize duacınımmmKızlar dün geceden beri başlayan sancılar iyice şiddetlenip bu sabah ishal eşliğinde dahada şiddetlenmeye devam ediyor. Mide bulantımda var hafif. Belimden de ağrılar girmeye başladığına göre benim bebiş yola çıkıyor gibi.
Maşallah ne kadar az aldın sende Özlemcim.Pıtpıt yerim kalbini ben senin minik kuş
Bende kolay doğum için dualar araştırıyorum.Karnımı doyuruyum okuyacağım hepsini.
Kızlar bunları buldum not alın sizde.Hepimize lazım olacak inşallah.
-7 tane Meryem Suresi'ni 1 bardak suya okuyup üflemişler,içen kadının 7 cm açılması olmuş ağrısız hemde.15dk da doğurmuş kolayca.
-Bir de Fatıma anamızın eli diye bi ot varmış.Deneyen herkes çok faydası oldu diyor.Doğum başlayınca suya atılıyormuş o ot.Açıldıkça rahim kolayca açılıyormuş,doğuma çok faydası varmış.Ben burda bulamadım bu otu.Hacca,umreye gidenlere söylüyorlarmış onlar getiriyormuş.Keşke bulabilseydim.Umreye de giden çok oldu etrafımda ama bulamadık dediler hep.
-Felak,Nas ve Ayetel Kürsiyi de çok okumak gerekiyormuş doğumda.
-Ağrı girdikçe SÜMME SEBİLE YESSERAH demek doğumu kolaylaştırıyormuş.
Kız maşallah yemekleri de yapmışsın.Enerjini çok harcama,dinlen biraz.Güzel anneler ve anne adayları merhabalar.
Rabbm ne güzel bir mutluluk verdin bize. Evlat sahibi yapıcaksın. Olmayanlarada nasip et.
Ne mutlu bize ki, bir mümin daha dünyaya getireceğiz. Ümmetimiz çoğalacak. Allah'ım sana şükürler olsun.
Sayılı günleriniz kaldı kızlar özlem ve ayşecim. Wawes belki dogum yaptı bile.
İnşallah kolayca minikleri dogurup kucagınıza alırsınız.
Benimde bu evde ne çok işim oluyor. Enerji doluyum. Bi ton iş yaptım. Yemek koydum ocaga. Taze fasülye. Mercimek çorbası, pilav. Ve birde yoğurlu havuç salatası yapıcam. Yengemin orda yemiştim çok lezzetliydi. Kocişede yapimde yesin.
Bu arada canım baklava çekti. Kociş almaya yolladı bi arkadaşı zira kendisi 4-12 vardiyasında. Yemeğimizi dışarda yiyoruz açık havada misler gibi. Kızıma isim bulamadım hala. Ne olacak bu halimiz bilemedim.
İsmi ile hitap etmek istiyorum Azra demiştim olmadı ama kocişin aklı azra da sanırım. Her an isimde süpriz olabilir
Göbüşüm büyüdü kızlar. Bi ara foto koyarım. Benim minik kız 23 haftalıkken 489 gramdı. Sizce kilosu nasıl ? Artık bende sabahları aç karnına pekmez içiyorum. Bu sayede eşimede içiriyorum. Zira azcık kilo alsa iyi olacak. Biz kızımla tosuncuk olduk
Babamız çok heyecanlı. Yarın babaannesi gelecek. Kundagını sardıracagız. Sonra cuma günü toplu alışveriş yapacakmış. Bakalım kızımıza neler alacak babaannesi. Annemde alacakmış. Oyy bizim kız çok şanslı.
İlk torun ve eşimin kız kardeşi yok. Anneside çok hevesli. Bizim taraftada ilk torun bakalım neler olacak.
Sağlıkla gelsin minnoşlarrrr inşallahhh
Çok güzel yazmışsın tatlımmmGüzel anneler ve anne adayları merhabalar.
Rabbm ne güzel bir mutluluk verdin bize. Evlat sahibi yapıcaksın. Olmayanlarada nasip et.
Ne mutlu bize ki, bir mümin daha dünyaya getireceğiz. Ümmetimiz çoğalacak. Allah'ım sana şükürler olsun.
Sayılı günleriniz kaldı kızlar özlem ve ayşecim. Wawes belki dogum yaptı bile.
İnşallah kolayca minikleri dogurup kucagınıza alırsınız.
Benimde bu evde ne çok işim oluyor. Enerji doluyum. Bi ton iş yaptım. Yemek koydum ocaga. Taze fasülye. Mercimek çorbası, pilav. Ve birde yoğurlu havuç salatası yapıcam. Yengemin orda yemiştim çok lezzetliydi. Kocişede yapimde yesin.
Bu arada canım baklava çekti. Kociş almaya yolladı bi arkadaşı zira kendisi 4-12 vardiyasında. Yemeğimizi dışarda yiyoruz açık havada misler gibi. Kızıma isim bulamadım hala. Ne olacak bu halimiz bilemedim.
İsmi ile hitap etmek istiyorum Azra demiştim olmadı ama kocişin aklı azra da sanırım. Her an isimde süpriz olabilir
Göbüşüm büyüdü kızlar. Bi ara foto koyarım. Benim minik kız 23 haftalıkken 489 gramdı. Sizce kilosu nasıl ? Artık bende sabahları aç karnına pekmez içiyorum. Bu sayede eşimede içiriyorum. Zira azcık kilo alsa iyi olacak. Biz kızımla tosuncuk olduk
Babamız çok heyecanlı. Yarın babaannesi gelecek. Kundagını sardıracagız. Sonra cuma günü toplu alışveriş yapacakmış. Bakalım kızımıza neler alacak babaannesi. Annemde alacakmış. Oyy bizim kız çok şanslı.
İlk torun ve eşimin kız kardeşi yok. Anneside çok hevesli. Bizim taraftada ilk torun bakalım neler olacak.
Sağlıkla gelsin minnoşlarrrr inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?