- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.001
ordan anlasilir sanirim. zaten benim diyordum ya hep yan yatiyor sagda ayak, solda kafa diye. SImdi ayaklar daha ustte bu hazirligi gosteriyor sanirim.
valla inanasim yok 2 aydan az olduguna. Buarada Allah korusun da riskli donem bitti mi 32 haftada. yani kendi yasamini idame ettirecek hale gelmis oluyor sanirim 32-33 te. Sen simdi 36+ sin demi canim?
evet canım 32 den sonra doğarsa kalıcı hasar olmuyormuş. birkaç gün küvözde tutulduktan sonra bebiş normal yaşama uyum sağlarmış. 36+1 olduk canım bugün. benimki de doğarsa artık normal zamanında doğmuş kabul edilirmiş..
evet canım seninki de yavaş yavaş hazırlanıyor demekkii.. inan inan az kaldı :)
Allah korusun zamaninda dogsun insallah. Masallah sizin az kaldi epey. 36 lari gordunuz. biz 32+4 bugun. Aramizda 3 hafta 2-3 gun var. Bakalim Ayseden sonra sende insallah sira..
Spora devam mi? Ben gunde 25-30 dk yuruyus anca.
bir haftadır filan yapamıyorum canım sporu. evdeki işleri bitiremedim bir türlü. bir de artık daha fazla yoruluyorum aslında yapınca sırt ağrım filan geçiyor ama şu ara fırsat bulamıyorum..
ne güzel yeter o kadar yürüyüş. ben de anca işe gidip gelirken yürüyorum işte. hiç yoktan iyidir :))
Ben simdiden cok agirim yani kaplumbaga gibi. Senin haftanda nolur bilmem. Sen yine hareketlisin ben dedim ya hergun de deil. Haftada 4-5 gun yuruyus. Hava da sogudu dun mesela halsizlik vardi cikmadim hic evden. Grip asisi muhabbeti de kafami kurcaladi biraz ona da taktim napcam die.
Bazen yataktan zor kalkiyorum..
aynen canım ben de öyle bazen acaip yorgun oluyorum kolumu kaldırmak istemiyorum bazen de acaip enerjik..dengem yok yani.. enerjim olunca da ev işlerini halletmeye çalışıyorum. az kaldı artık. evim de temiz olsun istiyorum. bütün evi yıkıyorum.. kışa hazırlık aslında... kışın fazla birşey yapamıycam..
grip aşısını takma canım kafana. ebe ol diyorsa ol merak etme birşey olmaz. dikkat edersin kendine...
asi sonrasidna biraz ates halsizlik gorulme ihtimali varmis. Esim de olma diyor TR de de kimse olmuyor nasilsa diyor. CUnku olup hasta olursam daha cok kafama takarim biliyor oyuzden diyor. Ebe de sen bilirsin dedi
ebe sana bıraktıysa boşver kuzum.. dikkat edersin bol bol meyve yersin birşeycik olmaz inşallah. fazla da insanlarla muhattap olmazsın kalabalık ortamlarda bulunmazsın ozaman mikrobu da kapmazsın.. takma kafana.
insallah canim evdeyim zaten. bakalim hayirlisi. ole yapayim. bu arada sen yoruluyorum diosun ama sen benden 3 hafta ondesin ben acep nasil olcam diyorum 36larda..
kuzum benim trafik hiç bitmiyor ki.. sabah erkenden kalkıyorum. işe geliyorum..5 te eve gidip yarım saat dinleniyorum ondan sonra evi toparla. çamaşır varsa topla katla.. sonra yemekyiyoruz ki Allahtan kayınvalidem yemeği yapıveriyor.. sonra bulaşıkları yıka. sonra çocuğun eksiklerini düzenle. popo silme bezi yapıyorum onların kenarlarını dikiyorum. daha hırka var yarım duruyor.. bizim evde iş çok.. kışlıklarımı çıkaracağım gardırobu düzenlemem lazım.. çocuğun yatağını yapamadım daha.. çünkü göbekle yatağı koyacağım kısmı silemiyorum eşime dedim ama o da seneye siler herhalde :))) Allahtan herşeyi yıkadım..
ayyy içim karardı yaw ne çok işim var daha :))
canim sen cok is yapiyorsun yine biz yemegi esimle yapiyoruz. Senin is cok:) Kayinvalidenle ayni evde mi yasiyorsunuz o yardim etmiyor mu utuye falan?
evet canım bizim ev dubleks. alt katta o. bizim yukarda yatak odamız oturma odamız banyomuz var.. yemek için aşağı iniyoruz sadece.. yaşlı benim kayınvalidem canım ya tansiyonu var. sen diyorum yemek ya yeter tansiyonu yükseliveriyor sonra.
ben bir de huyum kurusun kendim yapmadan rahat edemiyorum. eşim yapıyor ama uydurma yapıyor arkasından bir daha temizle :))) dün yemekleri koy dolaba dedim birini koymuş birini unutmuş arkasından toparla dur işte.
kendim yapmaya alışmışım bir de dün çamaşır makinemin hortumundan su akmış banyo her yer ıslanmış. bir de oraları sildim akşam. bugün eşim ben değiştiririm dedi ama bakalım hiç sanmıyorum...
ben koştururken doğuracam sonunda :)))
ben de kendim yapmadan rahat edemezdim asiri titizlik planlilik vardi. Ama napayim esim de kiziyor yapma bebege ii bak diye. Artik dusunmucem dedim 9ay napalim bir de biz yalniziz burda yardim eden kimsemiz de yok. Neyse bakalim sag salim dogsunlar da gerisi bos
olsun daha iyidir yavaş yemek. sen bizi gör eşim de yavaş yer ben de.. saatler sürer yemek :)))
iyiyim canım çok şükür. uğraşıyorum işteyim.. bu hafta oda arkadaşım geldi Allahtan herşeye ben koşmuyorum..
senin de artık iki rakamlara düşmüş şafak.. son 96 gün.. ne çabuk geçti kuzum ya.. daha dün gibi..
benim küçük hanım ordan burdan uzuvlarını çıkarıyor canım. yamuluyor karnım..sabah hareketliydi benimki de. özellikle kuru yemişlerden sonra coşuyor gaza gelip çıkayım diyor sanki
zeytin uyuyordur canım benimki de öyle yapıyor yatınca coşuyor ben kalkınca sallatıdan uyuyakalıyor. uyusun annesi uyusun büyüsün...
bu arada Ayşe hala yok gelmemiş. kız gerçekten doğum yapmış olabilir mi? Allahım yardım etsin..
Hakikaten ya nerde Ayse. Acaba gercekten cogaldi mi?
Hadi Aysem hayirli haberler ver bze meraktayiz...
selam deep. duydum denizden hayırlı uğurlu olsunnnsağlıklı sıhhatli kucağına alırsın bebişini inşallahhh canımmm
rica ederim canım , doktorum aynı zamanda hem yağ sür dedi hem de günlük balık yağı hapını sür dedi, göğüs ucun hiç yara olmazmış bebek emzirirken güçlendiriyormuş canım. sen de doğuma kadar hergün yap bakalım inşallah şifa olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?