Bol bebiş topiği

Henüz doktora gitmedim yarın gidicem bakalım :) çok sağol incim yaa bol bol okuyorum ..

kuzum eşin nerde çalışıyor daha ayrı kalasakmısınız ?
git bakalım ama sakın moralni bozup üzme kendini.
Bu değerdeki gebeliklerde beklemye alıyor doktorlar.
En az 1000 olunca gebelik diyorlar o yüzden bekleyeceksin keseni görene kadarda moralini yüksek tutacaksın.
Ben kendimi perişan etmiştim o bir haftayi beklerkennn
Kızlar diyordu herşey yoluna girecek ama beklemek hakkatten yoruyor insanı
Beni dinlersen sabredebilirsen 1 hafta sonra git keseni görmek içinde zamanını doldurursun.
Doktorda baklatecek seni

Ahh Ahh kızlar. bu mesajı 11.04.2013 tarihinde yazmışım. Bebişimin haberini size böyle haber vermişim.

Eski mesajlara baktım da zaman ne kadar hızlı ilerliyor.

Duygulandım mı ne ya

canim senin nasil gidiyor sen de 34+ lardasin. Aramizda 2 hafta var. Senin bebis nasil pozisyonu, kilosu. Senin sikayetler ne alemde?

Canim 4 gun once doktora gittim.35 haftadasin ama bebis 1 hafta onden gidiyor dedi.bastan beri hep boyleydi.2800 gr 47 cm.bebis donmus basi assagida artik.sag tarafima hep poposunu dayiyor.egilmek bir zulum artik.bel agrilarim var.kasilmam oluyor bazen.biraz ayakta dursam alt tarafima baski oluyor.gece cok uyaniyorum.sende nedir durumlar.telden girdigim icin takvimin gorunmuyor?

kızlar merhaba,çok çetrefilli bir atamam oldu neyse bu konuyla sizi sıkmayım.HAmiş olanları tebrik eder sağlıklı bebişler dilerim.Dün doğum günümdü sağolsun Kadınlar Kulübü kutladı:) Hepinize sağlıklı günler diliyorum...

Dogum günün kutlu olsun. Nice senelere canım.

2.yıldönümümüzü unutan biriyle evliyim ben.O yüzden söyleyecek sözüm yok 2 damla gözyaşımdan başka...

Amiiiin.İnsan inanamıyor aylarca onu hissetse bile...

Son haftaya kadar dönebilirmiş.Sıkma canını.Dua et kendiliğinden dönsün kuzucun.

Kızlar kan verdiiiiiim :) 399 çıktı değerim
Ooooooohhh ne güzel bi değer öyleeee
Tebrikler şekerimmm.Allahım kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh

Ahh Ahh kızlar. bu mesajı 11.04.2013 tarihinde yazmışım. Bebişimin haberini size böyle haber vermişim.

Eski mesajlara baktım da zaman ne kadar hızlı ilerliyor.

Duygulandım mı ne ya

Bende elim boşken bakıyorum eski mesajlara da garip oluyor insan.Gözlerim doluyor resmen.

Dilekcim aslında bende kararsız kaldım acaba 1 hafta sonra mı doktora gitsem.. Troit var bende ilaç alıyorum bugün onlara baktırdım yarın çıkıcak sonuçlar bakalım normalse acaba doktora hemen gitmesem mi ? Hala inanamıyorum yaa :)

Eşim sık sık yurtdışına gidiyo .. Hamileliğim süresincede böyle olucak ama sonrasın da bu kadar sık olmıcak 1 sene yoğun olucak .. Çok şükür Allahım bebişimizi gönderdi , ben çok sık ayrıldığımız için 1 sene daha olmaz diyodum

Kızlar saat 5te evde yürürken kasığıma bi ağrı girdi.Daha doğrusu her adımda bıçakla kasığımı yarıyorlarmış gibi bi kesik oluyor sandım.Dru aradım hastaneye git dedi.Annem geldi,gittik,nstde ağrı çıkmadı neyseki.Ebe alttan muayene etti.Çatım da gayet iyiymiş.Kızım da rahme inmiş iyice.Ebe 3-4 güne kadar doğum başlar dedi.Çok harika bi ekibi var hastanenin bayılıyorum hepsine.Yarım saat sohbet etti benimle ebe.Doğum sancılarını,doğumu,kesiyi,ilk doğumun sıkıntılarını hepsini anlattı sakin sakin.Nefes eğitimi bile verdi sağolsun.Bir kez daha hastane tercihimin harika olduğunu anladım.Bi ağrıkesici vurdular geldik eve.Hala yürürken kasıklarımda o ağrı var.Çok ayakta durma dedi ebe.Yarın sabah 8,30da drda olacağım.Dualarınızda unutmayınnn

doktor başka tahlil ister mi ?? Yarın bi daha gitmesem 1 hafta sonra mı gitsem .. Yoksa b hcgye bidaha mı baktırsam

incim hamiş oldugunu öğrendiğin mesajı bulup paylaşmışsın
ayy nasıl heveslendiiiiiimm
bende buldum ve ekliyorum. eski konumuzdaydı :)

11 Kasım 2012

Kızlaaaaaaaarrrrr bat a 4 gün kala

281.89

rabbime hamd olsunnnnnnn

darısı isteyen herkeze inşallahhhhhhhhh

ne heyecanlı günlerdi yaaa

doktor başka tahlil ister mi ?? Yarın bi daha gitmesem 1 hafta sonra mı gitsem .. Yoksa b hcgye bidaha mı baktırsam

Değer çok yüksek olduğunda betayı tekrarlatmayabiliyor bazı drlar.1 gün arayla tekrarlarsan en az 2 katına çıkması lazım.1 haftada binlerin üstüne çıkacaktır.Dru telefonla bile arasan sana şu tarihte gel yada kanı tekrarlayalım diye yol gösterir.Keseyi ve kalp atışını aynı anda görelim diyende oluyor,1 hafta arayla çağıranda.Benimki ayrı haftalarda çağırmıştı.Adet geçtikten 2 hafta sonra kese görmeye gittim.Sonraki haftada kalp atışını gördük.Benim drum vajinal ultrasona karşı olduğu için bu kadar uzatmış haftaları.Alttan muayeneye bile karşıydı.Sıkıntı olmadığı zaman yapmaya gerek yok derdi.En sağlıklısı dru arayıp değerini söyle ve onun yönlendirmesini bekle.

Nostalji gecesi oldu bugün.Bende heveslendim.Durun bakalım bulabilecekmiyim 7 Ocaktı :)))

hehehhhh bul bakalım ayşemmm
güzel oluyor ama dimi

oyy ne günlerdi yaa.

Tubişim darısı hamiş olmak isteyenlerin başına ne güzel bi mutlulukkk

aminn kuzummmm.inşallahh

bu da ilk hamileliğimde... tarin Ocak 2010
msn de görüştüğüm arkadaşımdan topiğe haber vermesini istemiştim.
sürekli istirahat etmem gerekliydi.yatacagım için yazamam dedim ama yinede dayanamayıp girmiştim topiğe.
resimleri de eklemiştim ama 3 yıl oldugu için resimlerin süresi dolmuş

kızlarrrrrrr
tubiloshh hamişşşş malum onun bebişler pek yerinde durmadıgı için o yatacak benden haber getirmemi istedi bir hamiş daha oldu
ben bu ayda fiyasko...

Kız dur gaza getirme..Zaten folikasitim bitti eczaneye gidecem.Bi de testmi alsam acep

Atmadım.1-2 gün saklıyorum sonra atıyorum testleri.Yoksa onlara da evde bi oda açmak zorunda kalacağım

Sabahki yaptığım test pembeleştiiiiiiiiiiiiiiii

Kızlaaaaaarrrr testim pembeleşmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşş

gebelik testim pembeleştiiiiii

Ellerim buz gibi oldu.Kalbim durmak üzere.Çok silik ama pembe.40 kere baktım.Işığa yanaştım baktım.Hayalmi görüyorum diye.Ama değil.Keşke eşim evde olmasa da resmini çekip atsam buraya.

Kız FEYZAAAAAAAAA saatler sonra çıkarmı sonuçççççç ????????????? Sessiz çığlıklarımı duuuuuyyy ellerim buzzzz gibiiiii

Saatler sonra ikinci çizgi çıkanların 2 gün sonra belirginleşmiş çizgileri...Hamilelikmiş gördükleri.Sitelerden okuyorum ışık hızıyla.Sağ kasığımda batmalar sıklaştı

5 dk içinde pembeleşti bu sefer.Dünkü 5 dkda çıkmamıştı.Akşam eve geldiğimde görmüştüm onu.Fotoğrafta çıkarmı bilmiyorum çok silik çünkü şimdi onu deneyeyeceğim.

Gülmekten çatladım ya.Ne geyikler çevirmişiz kızlar ya

Gülmekten çatladım ya.Ne geyikler çevirmişiz kızlar ya

aynen yaa
bende okuyunca kahkaha attım. hatta ben 3 çizgi yapmıştım bir teste. eklemiştim. nasıl gülmüştük
acaip günlerdi yaa. içimden 'nekadar pimpirik bu kız yaa' demişliğim vardır hakkını helal et
o ne kız öle örgü tığı felan
fenaymışız anacıım. belirti aramakta benim de üstüme yoktu

Canim ben 32+0 da ultrasona gittim ben ydisinda olunca burda ultrason yok ozele gidiyoruz. 32+0 da 2,200 gr 43 civari da boyu.Benm de raporda 1 hafta buyuk yaziyor ama burda buyuk diye dogum tarihi degistirmiolar sadece iri olabilir diorlar okadar. cinsiyetimiz erkek. Suan 32+3 uz. Benim capraz duruyor suan bebis. ben de agrilar var elde bukunce sizi, ayak tabani. Gece cok asiri terleme var soguk soguk hava burda serin olmasina ragmen. O co krahatsiz ediyor. Disetlerim asiri hassas oldugundan epey bozuldu baloncuk oluyor kaniyor feci durumda etler. Yataktan kalkmak, donmek iskence. Bakalim hayirlisi. Benden bukadar canim.

Hepinizi eski günlere götürdüm :) benimki de geçsin çabucak dua edin .. Kızlar Allah herkesin gönlüne göre versin.. Olmıcak hissine çok kapılıyoruz ama ne zaman kısmetse o zaman oluyo .. İnşallah kısmetim de bebeğim vardır ve sağlıklı bi şekilde gelir yuvamıza :)

Canim genelde ayni sikintilar.ayaklarim benimde agriyor.burdada bebek haftasi ileri bile olsa dogum tarihi degismiyor.son adet tarihine gore ayarlaniyor.masllh senin pasayada.benimde kizim olucak allahimin izniyle.bir tane 7 yasinda pasada benim var.bu ikinci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…