- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #17.961
Henüz doktora gitmedim yarın gidicem bakalım :) çok sağol incim yaa bol bol okuyorum ..
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr sanırım bende hamileyimmmmmm.
Saat 8 de test yaptım anında çift çizgi çıktı.
Sonra koşup hastahaneye gittik eşimle.
Doktor kese görünmedi ama yeni gebeliktir ondan dedi. Muhtemelen kan testinde pozitif çıkacaktır dedi.
Folbial verdi.
Kan verdim.
2 de sonucu alacam.
Eve geldim tekrar test yaptım oda çift çizgiiiiii..
İnşallah güzel bir değer çıkar. Dua edin kızlar...
canim senin nasil gidiyor sen de 34+ lardasin. Aramizda 2 hafta var. Senin bebis nasil pozisyonu, kilosu. Senin sikayetler ne alemde?
kızlar merhaba,çok çetrefilli bir atamam oldu neyse bu konuyla sizi sıkmayım.HAmiş olanları tebrik eder sağlıklı bebişler dilerim.Dün doğum günümdü sağolsun Kadınlar Kulübü kutladı:) Hepinize sağlıklı günler diliyorum...
2.yıldönümümüzü unutan biriyle evliyim ben.O yüzden söyleyecek sözüm yok 2 damla gözyaşımdan başka...Bugün evlilik yıl dönümümüz kızlar
3.yılımız bitiyorrr
Çok duygusalım bilmiyorum neden.
Bundan çnceki yıldönümlerimizde hep kavgalıydıkkk maalesef
Hiç kutlayamadık. Benim adama bişeyler oldu evlenmeden çnce şiirler yazan süprüzler yapan adamım gitti yerine unutkan hevessiz biri geldiii:95::95::95::95::95::95::95::95::95:
nedenini bilmiyorum ama bugün çok istedin başbaşa bişeyler yapalım.
İşi çıkmıştı karşıya gidecekti alttan alttan gitme yarın 10 eylül dedim ama
İşi ertelenecek bir iş yanı şahsi işiydi. düşünün kendi ertelemedi adam ertelemiş yarına.
Akşama yemeğim var ama çeşit yapmak istiyorum
Güzel bir sofra hazırlamalıyım tabi bende hazırlanırım o arada
Kuzumla babasına süprüz yapalım belki utanırda mahçup olur
Belkide minik bir süprüz yapar bize ha ne dersinizzzzzzzzzzzzzzz
Bu arada hediyesini aldım dayanamadan verdim bileeeeeeeee
Ama dedim bak bu yıldönümü hedayen diyeeeeeeeeeee
Kızlarrrr iyiki varsınız
Amiiiin.İnsan inanamıyor aylarca onu hissetse bile...o NASIL BİR MUCİZEDİR YAA RABBİMM NASIL BÜYÜKSÜN NASIL SONSUZ RAHMETİN BEBEGİMİ HER GÖRDÜKÇE DUA EDİYORUM RABBİME İÇİMDE CAN VERDİĞİ MUCİZEME ONU ÖYLE KIPIR KIPIR GÖRMEK NE BÜYÜK LUTUF RABBİM YOLUNU GÖZLEYENLERE ARATMASIN HEMENCİK YollASIN KUZULARINI KUCAGIMIZA SAGLIKLA ALMAYI NASİP ETSİN ACISINI GÖSTERMESİN EVLATLARIMIZIN
Son haftaya kadar dönebilirmiş.Sıkma canını.Dua et kendiliğinden dönsün kuzucun.kizlar ebe kontrolumden geldik. minik bidik tahminim gibi capraz duruyor. kafa sol alt, bacaklar sag ust. ebe bastirinca karnima yon degistirdi kafa sag alt, bacak sol ust oldu ama suan yine sag alt sanirim. 36 da bida randevu bakalim ozamana pozisyonu olur insallah. burda dogum poziyonu olmayinca distan bastirip edip pozisyona sokularmis insallah ona gerek kalmaz. cadizozy ve ayse sizinkiler 32-33 te donmustu sanirim. 32+3uz bakalim hayirlisi gerci o pozisyon da epey baski yapior sanirim son anlara kadar olsa da olur ozaman:) simdilik durumlar bole.. optum hepiniziii
Kızlar kan verdiiiiiim :) 399 çıktı değerim
Ahh Ahh kızlar. bu mesajı 11.04.2013 tarihinde yazmışım. Bebişimin haberini size böyle haber vermişim.
Eski mesajlara baktım da zaman ne kadar hızlı ilerliyor.
Duygulandım mı ne ya
kuzum eşin nerde çalışıyor daha ayrı kalasakmısınız ?
git bakalım ama sakın moralni bozup üzme kendini.
Bu değerdeki gebeliklerde beklemye alıyor doktorlar.
En az 1000 olunca gebelik diyorlar o yüzden bekleyeceksin keseni görene kadarda moralini yüksek tutacaksın.
Ben kendimi perişan etmiştim o bir haftayi beklerkennn
Kızlar diyordu herşey yoluna girecek ama beklemek hakkatten yoruyor insanı
Beni dinlersen sabredebilirsen 1 hafta sonra git keseni görmek içinde zamanını doldurursun.
Doktorda baklatecek seni
kızlarrrr test yaptım bugün veeeeeeeeeeeeee çift çizgiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sabah kan vericem.dua edin bu defa herşey güzel olsun.
haber veririm size...
testimin resmini en kısa zamanda eklicem kızlar.
çok öpüyorum sizi...
Kızlaaaaaaaarrrrr bat a 4 gün kala
281.89
rabbime hamd olsunnnnnnn
darısı isteyen herkeze inşallahhhhhhhhh
doktor başka tahlil ister mi ?? Yarın bi daha gitmesem 1 hafta sonra mı gitsem .. Yoksa b hcgye bidaha mı baktırsam
Nostalji gecesi oldu bugün.Bende heveslendim.Durun bakalım bulabilecekmiyim 7 Ocaktı :)))incim hamiş oldugunu öğrendiğin mesajı bulup paylaşmışsın
ayy nasıl heveslendiiiiiimm
bende buldum ve ekliyorum. eski konumuzdaydı :)
11 Kasım 2012
ne heyecanlı günlerdi yaaa
incim hamiş oldugunu öğrendiğin mesajı bulup paylaşmışsın
ayy nasıl heveslendiiiiiimm
bende buldum ve ekliyorum. eski konumuzdaydı :)
11 Kasım 2012
ne heyecanlı günlerdi yaaa
Nostalji gecesi oldu bugün.Bende heveslendim.Durun bakalım bulabilecekmiyim 7 Ocaktı :)))
oyy ne günlerdi yaa.
Tubişim darısı hamiş olmak isteyenlerin başına ne güzel bi mutlulukkk
kızlarrrrrrr
tubiloshh hamişşşş malum onun bebişler pek yerinde durmadıgı için o yatacak benden haber getirmemi istedi bir hamiş daha oldu
ben bu ayda fiyasko...
Anam valla gene başladık 3-4 gün kala.Acaba mı demeyeAma valla garibim de ondan soruyorum.İşimin arasında batıyorum da batıyorum diyor.Batma sanırım bu.Kasıklarımda.Her ikisinde de.Üşüttüm gazdır dedim.Wcde kıçım dondu bekleyecem diye tık yok. Batmayı tarif edebilirmi biri bana.:26::26::26::26::26::26:
Kız dur gaza getirme..Zaten folikasitim bitti eczaneye gidecem.Bi de testmi alsam acep
Göbeğimin altında bi baloncuk varmışda gazla gidecekmiş gibi geliyor ama yok bişey.Ayaklarımda sıcacık.Belim de ağrımaya başladı bugün.Batma dediğim olay da içerden örgü tığıyla biri karnımı çekiyor gibi oluyor.Ama hafif.Çok acımıyor.Kasılıyorum sadece.Amaaann ben çalışayım işler birikecek böyle giderse..
Yaptım şekerüm5 Çizgi çıktı beşizmiş
Sık sık ama kısa süreli şekerim..
Yaptım bile irmegan.Ben sabırsızım test konusunda.Aklımda duracağına cebimde dursun
444444 gün kaldı Tuğraaaaa..Batmalar başlayınca test yaptım az önce.Beşiz çıktı
Atmadım.1-2 gün saklıyorum sonra atıyorum testleri.Yoksa onlara da evde bi oda açmak zorunda kalacağım
4 ay = 5 adet döngüsü x aylık ortalama ortalama test sayısı 3 =15 test x 3TL =45 tl + 19.90tl (1.ovu paketi)+23.00 (2.ovu paketi) +aktara verilen ortalama 15 TL+Folikasit (15TLX3KUTU) 45 TL + doktor muayenesi ortalaması 100TL + tahliller 50TL =297,90TL
Daha şimdiden pahalıya mal olmaya başladı bu sıpalar.Allah sonumuzu hayra çıkarsın
Bu arada söylemeyi unuttum kızlar.Sabah ateşimi ölçtüm 36,5 çıkmıştı.Geçen ay ölçtüğüm saatte ölçtüm bu ayda.Bugün yumurtlamadan sonraki 12.gün ve bu değer çok düşük.Geçen ayda böyle olduktan sonra adet olmuştum.Benim bu ay olmadı demektir....Aklıma gelseydi test falan yapmazdım öğlen...Hayırlısı artık.Doktordan randevu alayım eşim için ben...
Sabahki yaptığım test pembeleştiiiiiiiiiiiiiiii
Kızlaaaaaarrrr testim pembeleşmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşş
gebelik testim pembeleştiiiiii
Gebelik testlerini atma saatler sonra pembeleşebilir yeniyse diyorlardı bende 1 gün atmıyordum.Öğlen 1 de test yaptım.Tek çizgiydi.Eve getirdim yine tekti.1 saat önce baktım ikinci belirmiş...Yarın ilk idrarla bir daha yaparım.Şoktayım.Gülemedim.Ağlayamadım.Titriyorum.Eşimden saklamaya çalışıyorum.
Ellerim buz gibi oldu.Kalbim durmak üzere.Çok silik ama pembe.40 kere baktım.Işığa yanaştım baktım.Hayalmi görüyorum diye.Ama değil.Keşke eşim evde olmasa da resmini çekip atsam buraya.
Kız FEYZAAAAAAAAA saatler sonra çıkarmı sonuçççççç ????????????? Sessiz çığlıklarımı duuuuuyyy ellerim buzzzz gibiiiii
Saatler sonra ikinci çizgi çıkanların 2 gün sonra belirginleşmiş çizgileri...Hamilelikmiş gördükleri.Sitelerden okuyorum ışık hızıyla.Sağ kasığımda batmalar sıklaştı
5 dk içinde pembeleşti bu sefer.Dünkü 5 dkda çıkmamıştı.Akşam eve geldiğimde görmüştüm onu.Fotoğrafta çıkarmı bilmiyorum çok silik çünkü şimdi onu deneyeyeceğim.
Maalesef kızlar fotoğrafta çıkmıyor.Bugün de eşim fotoğraf makinasını götürdü işyerine.Kar çekecekmişCep telefonumunki de net çekmiyor.Çizgi de çok silik olunca çıkmadı.Hala inanamıyorum.Aynada kendime bakıyorum.Hamilemiyim ben şimdi diyorum.Tam net çizgiyi görünce belki de kandaki değeri öğrenince o anlattığınız duygu gelecektir.Duygusuz demeyin bana nolur:26: Şaşkınım.Filmlerde olduğu gibi elimde test varken daha wcdeyken öğrenirim sanıyordum.Böylesi aklıma gelmemişti.Bugün DPO 12...Sağ kasığımdaki batma hissedilir hale geldi.Solda da var ama sağ daha kuvvetli.Ne yazacağımı da bilmiyorumki...Şimdi benim 2-3 ay sonra göbeğimmi şişecek?Hamilelik takvimimmi olacak ismimin altında.Kalp atışları için gün mü sayacağım?Bugün bi ajanda almalıyım.Dolup taşıyor kelimelerim.Hiç bişey hissetmiyor gibiyim.Ama patlamak üzere gibiyim.Kan testine bugün gitsemmi ne dersiniz?Silik çıktıysa değerim düşük de olsa çıkar değilmi kanda?Bütün bildiklerimi unuttum sanki.Aylardır bu anı bekleyen ben değilim sanki..Dengeli beslenme için liste yapmalıyım.Hergün et hergün sebze olmaz dimi?Süt yoğurt vs almam gerekengünlük dozajlarını öğrenmeliyim.Bir de artık hareketlerime dikkat etmeliyim.Hoplayıp zıplamak koşmak yok.Bi yere uzanmak,ağır kaldırmak yok.En zoru buna alışmak olacak.Sabah sabah başınızı ağrıttım.Şu an sizden başkası bilmiyor bu güzel sırrımı....Ne diyorsunuz kan testi için?Gitmelimiyim bugün?
Gülmekten çatladım ya.Ne geyikler çevirmişiz kızlar ya
Canim 4 gun once doktora gittim.35 haftadasin ama bebis 1 hafta onden gidiyor dedi.bastan beri hep boyleydi.2800 gr 47 cm.bebis donmus basi assagida artik.sag tarafima hep poposunu dayiyor.egilmek bir zulum artik.bel agrilarim var.kasilmam oluyor bazen.biraz ayakta dursam alt tarafima baski oluyor.gece cok uyaniyorum.sende nedir durumlar.telden girdigim icin takvimin gorunmuyor?
Canim ben 32+0 da ultrasona gittim ben ydisinda olunca burda ultrason yok ozele gidiyoruz. 32+0 da 2,200 gr 43 civari da boyu.Benm de raporda 1 hafta buyuk yaziyor ama burda buyuk diye dogum tarihi degistirmiolar sadece iri olabilir diorlar okadar. cinsiyetimiz erkek. Suan 32+3 uz. Benim capraz duruyor suan bebis. ben de agrilar var elde bukunce sizi, ayak tabani. Gece cok asiri terleme var soguk soguk hava burda serin olmasina ragmen. O co krahatsiz ediyor. Disetlerim asiri hassas oldugundan epey bozuldu baloncuk oluyor kaniyor feci durumda etler. Yataktan kalkmak, donmek iskence. Bakalim hayirlisi. Benden bukadar canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?