Bol bebiş topiği

Kızlar 10 eylül sabahı hastaneye sancıyla gittim ve kızımı 14.45 de normal doğumla kucağıma aldım :) doğum hikayemi hemen yazıcam ilk fırsatta..

Kızlar bildiğiniz gibi gece başlayan gaz sancısına benzeyen ağrılarım 2 saatte bir gelmeye başladı. sonra saatte 1, sonra yarım saatte 1 derken sabah oldu. eşime kahvaltı hazırladım işe gönderdim ve hiçbirşey belli etmedim. hep acaba mı diyordum kendi kendime.
Sonra ishalim başladı ve ağrılar şiddetlendi. Sancıların süresi 20 dakikaya kadar inince kayınvalideme indim alt katımda oturuyor kendisi.
Hemen apar topar hastaneye gittik. ben daha durun belki değildir diyorum :) ağrılar halen çekilir gibi gülüp konuşabiliyorum..
acil muayeneye girdik ve doktor muayne etti vee açıklığım 4 cm olmuştu bile.
hemen yatış yaptı benim etekler tutuştu:) eşimi aradım apar topar işyerinden geldi. ebeler sürekli tuşe yapıyorlar açılma 5 cm..suyumu patlattılar,
o sırada rahim açıcı iğne ve suni sancı verildi. ve 15 dakikalık tarif edemeyeceğim sancılardan sonra açılmam 9 cm ve sancı aralıkları 2 dakikaya düştü ben halen odadayım.
doktorum geldi beni doğum odasına aldılar. çatala çıktım hemen kesi yapıldı. ilk ıkınmada bebişimin kafası, ikinci ıkınmada bebişim doktorun elindeydi. ya rabbim bir doğum bu kadar mı kolay olur sana binlerce şükürler olsun. 20 dakikada doğurdum hemde çatır çatır inanması o kadar güç ki.. herkese böyle doğumlar nasip olsun

Tebrikler canim. Hikayen bizleri de yureklendirsin insallah bize de bole dogum nasip olsun. Masallah size insallah prenses de iyidir. fotonuzu bekliyoruz ilerde:)

Tebrik ederim,maşallah.. Allah ayırmasın sizi :)

Ayy canım yaa erkeklerin hepsimi aynı acaba????
Benimkide üstten yapıyor ama hiç yoktan iyidir yani hakkını yiyemem.
Dip bucak yapamıyor elbet
İnşaallah wawes gibi hemencecik doğururuz kuzummm bizde doğum hikayelerimizi yazarız misler gibiiii
Aynen kuzummm eşin doğru demiş hala bi sağ salim doğur herşeyini yaparsın rahatlıkla
Bende aynıyım ama şimdilerde yavaş yavaş yapıyorum kendimi yormadan bikiyorumki son zmaanlarımda hiç yapamayacağım.
Bu arada yürüyüş yapıyormusun ?
Bana herkes yürüyüşe başla demeye başladı bile :26:
Kızlar 10 eylül sabahı hastaneye sancıyla gittim ve kızımı 14.45 de normal doğumla kucağıma aldım :) doğum hikayemi hemen yazıcam ilk fırsatta..

Ay maşaallah canımm ne güzelll olmuş doğumun...
İnşaallah bizde böylr sağlıkla doğururuz.
Bende normal olsun istiyorum şimdiden dualarıma girdi doğummm anım

Allah a şükürler olsun ki sağ sağlim yavrunu kucagına aldın. Kolay bir dogum yaptın. Darısı bizlerin başaına inşallah bizde çatır çatır dogururuzz

Tebrik ederim. Yavrunuzla musmutlu olun inşallahhhh.

fotografınıda bizimle paylaşırsan çok seviniriz.

Kızlar ayşemiz galiba dogum yaptı bana öyle geliyor. yoksa bize haber ederdi..

Yarın ola hayrola anlarız.

Hayırlısıyla o da bi kucagına alsa.

Hoşgeldin minik prenses....
çok şükür canım atlattın.. Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürler versin..
ne güzel çok kolay doğum yapmışsın darısı başımıza...
Allah hepimize böyle kolay doğum nasip etsin aminnnn...
öpüyorum sizi...

Günaydın kızlar..
Dünden beri bakıyorum Ayşeden hala ses seda yok.
İkisi de iyidir inşallah Hayırlı haberlerle gelir....

günaydın kızlar nasılsınız?
uzun süre oldu foruma giremedim
arada bir baksam da yazacak fırsatım olmadı
uzun bir tatilden sonra yine bugun işe
başlamak oldukça zor oldu((
çok şükür tatilim güzel keyifli geçti
her ne kadar yorulmuş olsam da:)) ailemi çok özlemişim tatilin bitmesini hiç istemiyordum
ama dönüp dolaşıp yine kürkçü dükkanına geldik:))
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir
bebişlerimiz de iyidir sanırım ayşe hastanede
Rabbim hayırlısıyla kurtarsın kolay doğumlar nasip etsin...

hoşgeldin şuleee.. Biz iyiyiz sen nasılsın? Dinlendin mi bari? Hava değişimi iyi geliyor değil mi?
Ayşe dün doktora gitti sabahtan. Sonra haber alamadık. Umarım iyidir ikisi de..

Günaydııııın

Benim troit testleri normal çıktı ilaca aynı doz devam .. Dr 1 hafta sonra gel dedi .. Bhcg yi tekrarlamana gerek yok olmadı buraya gelince bida bakarız dedi bi hafta sonra kese sonraki hafta kalp oluyo di mi kızlar Allah izin verirse ??

hoşgeldin şuleee.. Biz iyiyiz sen nasılsın? Dinlendin mi bari? Hava değişimi iyi geliyor değil mi?
Ayşe dün doktora gitti sabahtan. Sonra haber alamadık. Umarım iyidir ikisi de..

hoşbulduk canım çok şükür iyiyim
sadece yorgunum tatilde epeyce dinlendim ama
ilk hava değişimi hasta etti burdaki serinlikten sonra ordaki sıcaklığı bünyem kaldıramadı
ama çok şükür tatilim iyi geçti sen nasılsın
halen işe devam ediyorsun sanırım
ayşe de umarım iyidir rabbim acil şifalar göndersin...

sanırım yeni gebesn hayırlı olsun
ben keseyi gördükten 2 hafta sonra kalp atışını
duymak için gitmiştim
inşallah hayırlı sağlıklı bir gebelik olur..

gözünaydın canım.. Inşallah hep böyle güzel sonuççlar alırsın..
Canım ben kalp atışını geç duydum. 7 hafta 2 günlük filandı.. Bbir hafta öncesi doktor kalp atışını duyamadım dedi vajinal ultrason yapalım dedi ben kabul etmedim bir hafta sonra başka doktor da duyuldu..
iyiyim canım çok şükür. Yarın son günüm pzt doktor randevum. 37 yi dolduruyoruz artık izine ayırır herhalde..
Tabi buralar sıcak geldi sana. Aslında serinlemiş haliydi..şimdi yine biraz sıcak..pazar günü serinliycez inşallah.. Bu sene yetti sıcaklar.. Kışın üşüyorum demiycem yeterince ısındım :))

Canim gunaydin...
Sen simdi 36+ dasin ya izin 37 baslangici mi basliyor. 37 dolduruyoruz deyince sanki 1 hafta ileri soledin gibi anladim, son 3 hafta 37+0 la baslayan hafta demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…