Bol bebiş topiği

Ahh Ahh kızlar. bu mesajı 11.04.2013 tarihinde yazmışım. Bebişimin haberini size böyle haber vermişim.

Eski mesajlara baktım da zaman ne kadar hızlı ilerliyor.

Duygulandım mı ne ya
Ayyy canım benim ya benim bat günüde 9 nisandı bende müjdemi 7 nisan gibi vermiştim holeyyyy hamileyim diyeeeeeeeeeee
Bak ne güzel inş göbişleri büyüttük nerdeyse doğuracazzzz
Canım benim testlerin iyi çıkarsa bekle birkaç gün daha.
En azından hcg değerin yükselir.
Ben 4 kez yaşadım bu durumları ve ayrı ayrı doktorlara gittim.
Bu 4.gebeliğim ve 3.doktorum oluyor.
Hepside bana değerimin yükselmesi için takip verdiler ve 2 günde bir hcg testi yaptım.
En sonunda hcg yükselince buda bir haftayı buluyor keseyi gördüler.
eğer sonuçların iyiyse sabret evinde stressiz birşekilde gebelğin tadını çıkart.
Ben tekrar gebe kalırsam inşaallah beklerim adetimin 1 hafta 10 gün geçmesini.
Maşaallah değerin çok güzel 1 hafta sonra idrara sıkışık şekilde gidersen inş mercimeğin görünürrr
inşaallah analı babalı büyür kuzum ayrı olmak çok zor olsa gerek
Yinede kısmetlisin eşini bulmuşken bebişi yapıverdinnnn
Çalışkan kızsın maşaallahhhh
Ay canım benim ya inşaallah dedikleri güne doğurursunnn ay hadi topkek bekletme anneni gel sağlıkla
Bende memnun kalırmıyım acaba doğum yapacağım kadrodannn
Sizlerle beraber doğuracakmışım gibi endişeye kapılıyorum yaaaaaaaa
incim hamiş oldugunu öğrendiğin mesajı bulup paylaşmışsın
ayy nasıl heveslendiiiiiimm
bende buldum ve ekliyorum. eski konumuzdaydı :)

11 Kasım 2012

ne heyecanlı günlerdi yaaa

Allahım nostalji gecesi bu gece oy annem oyyyyy
Aişemmm paylaştığın alıntıların hepsini hatırlıyorummm özellikle şu testlerin fiyatını hesapladığında çok gülmüştümmmmm
Alemsin kız...
2.çizginide hatırlıyorummm
Bak doğuracaksın yakında zaman nasıl geçiyor Allahımmmm

kızlar eşime yaptığım süprizin ardından kocacığımmm ısrarla türkiye maçını izleyelimmm izleyelim dedi veeeeeee sonunda arkadaşına gittik ve o maçı izledi bende arkadaşımla çay içtim sohbet ettimmm
Ne güzel bir gece ama demi tammmmmm istediim gibi
O güzelim yemekten sonra maç keyfiii
Bana dediki gideyim pasta veya dondurma alayım bende dedimki gelirken alacaktın şimdi istemiyorum
Ne yani alsaymış gelirken alayımmı diye sorumu olur gebe kadına
Neyse kafanızı şişirdim gene

canım benimki de öyle solumda duruyor ama ayakları da solda benimkinin. hep sol tarafım yamuluyor. sağ tarafım boş. hatta aşağı kısımda solumda baskıyı hissediyorum kafası da soldan geliyor galiba. benimki 33.haftada başaşağı duruyordu ama doktor daha değişebilir demişti. 35 te gittim yine başaşağıydı. pazartesi herhalde artık ak mı kara mı ortaya çıkar. hayırlısı olsun canım. seninki de başı aşağı dönmüş zaten. yavaş yavaş girer kanala. ben daha yeni yeni baskıyı hissediyorum.
Kızlar kan verdiiiiiim :) 399 çıktı değerim
aa süper canım hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin. sorunsuz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah.
Ayşem doktordasın şuan sanırım. güzel haberler ver bize inşallah. hayırlısıyla gelsin topkekin..
kızlar ben kaçar. hepinize iyi gecelerr... kenan paşam az rahatsız.sabah dr a gidicez. öpüyorummm.
oy noldu kenan paşama.. geçmiş olsun tubişimm... inşallah önemli birşey değildir. çabucak geçer.
kuzum takma kafana. erkeklerin hepsi aynı. ben de dün o kadar naz yaptım yine de gitti izledi maçı..sırtım ağrıyor dedim iki masaj yaptı koşarak gitti tv nin karşısına.
olsun sen de aradaşınla vakit geçirmişsin bak en azından yalnız kalmamışsın.
aslında sen ona dicektin ki canım dondurmalı pasta çekti tam da maçın ortasında
çok mu kötüyüm ben :)))

günaydın kızlar. Bugün Ayşe doktorda. Hayırlı haberler verir bize inşallah.
pazartesi günü de ben gideceğim bakalım ne diyecek. artık doğum şeklimiz belli olacak sanırım :18::18::18:
hayırlısı olsun. Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...
başıma ne gelecek neler yaşayacağım merak ediyorum.
Eşşek sıpası nasıl bir çocuk olacak? kime benzeyecek? nasıl bir anne olacağım? ne kadar çok soru var kafamda..
Allahım sen yardım et...
Neyse en iyisi ben çalışayım...

Günaydınnnnnnnnnn kızlar ..

Test sonuçlarıma göre karar vericem doktora gitmeye bu arada benim aile hastane gibi zaten :) babam Dr annem hemşire , gitme 1 hafta diyorlar dinlicem onları :)

Özlemcim sen hala çalışıyo musun ???

canım şanslısın sen ozaman. ekip sağlam. folik asiti ihmal etme derim ben..
çalışıyorum canım ben.
etrafımda ebe ve doktor var belki ona güveniyorum
son üç haftaya kadar çalışayım dedim sonra kullanayım iznimi.
pazartesi doktor ayırır artık herhalde..

Başladım canım folic plusa , maşallah iyi çalışmışsın güçlü anne :)
Özlem zaman zaman kasık bel ağrısı oluyo ama kısa süreli bugün daha olmadı mesela normal mi sence

Başladım canım folic plusa , maşallah iyi çalışmışsın güçlü anne :)
Özlem zaman zaman kasık bel ağrısı oluyo ama kısa süreli bugün daha olmadı mesela normal mi sence

normal canım adet oluyormuşsun gibi olur bu haftalarda.. bunları hepimiz yaşadık.
hatta ben 6.haftadan sonra yaşamıyordum ruh gibi dolandım işyerinde.. sürekli halsizlik bulantı kusma.
inşallah senin olmaz rahat bir hamilelik geçirirsin..

Sagol canim insallah oledir. Anlamadigim basi solda altta, ayaklar sag ustte. Kanala girince capraz gibi deil de dik sekilde ortada mi oluyor? Nerden anlicaz onu ben ultrasona gitmiyorum ya. 36da ebe kontrolu de epey var daha 1 ay. Kanala girince afedersin ama sey kisminda mi agirlik hissediyorsun. Benim suan sol en altima eller geliyor sanirim kafa orda oldugu icin nerdeyse bacagimdan vurcak eller:) solda kafa olunca o kafanin saga kayip o bolgeye oturmasi mi lazim?

aşağıda hissediyorum canım bacak aramda.özellikle geceleri dönerken baskıyı çok fazla hissediyorum ama sola yakın yani tam ortada değil. ilk başlarda benim de öyleydi. bacağıma vuruyordu ama baskı hissi yoktu sonra yavaş yavaş iniyor sanırım aşağı. baskı hissi sonradan oluştu. şu bir haftadır filan var baskı. belki zamanla tam ortada hissedeceğim baskıyı.

Normalde olsa umursamazdım ama evlilik yıldönümü olunca biraz kızdım açakçası
Kuzum biz eşler ayrı oturuyoruz biz izlemedik açı.
Ama iyi fikir haaa keşke yapsaydım arayıp illada git al diyeeeeeeeeeeee
Hiçte kötü değilsin dadlımmm çok iyi fikirmiş ama akıl edemedimmm
:18::18::18: aynı düşünceler bendede var canım acaba acaba acabalarrrrrr :18:
Dediğin gibi Allah yardımcımız olsun. inşaallah sağlıkla kurtuluruz herşey güzel olurrr
Oooooooooo kuzucummm senin bize ihtiyacın yokmuş deseneeeeeeeee
Baba doktor anne hemşire yolun açık senin ne güzelll
Bundan sonra ben sana sorular soracağımm
Bir hafta sonra artık keseciğini görürsünn
Ay ne heyacanlı anlar anlatamammm kalbin yerinden fırlayacak gibiii.
Hele kalp atışını duyduğunda çok duygulanmıştımmm mucizemi görünce...
12 haftalık ikende kıpır kıpırdı erkekimmmmmm Maşaallah kuzumu hala öyleeeeeeeee

Kız 8:30 da gidecektin dr.
Acaba doğurdunmu kızzzzzzzzzz
Saat 11 oldu yoksun halaaaaa
Allahım sağlıkla kurtarsın ikinizide bir avazda pıt diye doğuruver kuzummm

Amin canım inşallah..
Kız 8:30 da gidecektin dr.
Acaba doğurdunmu kızzzzzzzzzz
Saat 11 oldu yoksun halaaaaa
Allahım sağlıkla kurtarsın ikinizide bir avazda pıt diye doğuruver kuzummm

benim de aklıma geldi valla canım. bu saate kadar gelmedi.
hayırlısı olsun. inşallah ikisi de iyidir..

ben gelirim kuzum arkadaş olurum ben sana...azıcık azıcık yemeye çalış zeytinin için.

Ay ne iyi olurdu teyzesi birlikte misler gibi yerdikkk
Yedim zeytinim içinnn zorlada olsa bir saat sürdü ama yedimm
Sen nasılsın fıstığın ne alemde.
Benimki uyandığımda baya hareketliydi ben uyandım yataktan çıktım o uyudu galiba hiç sesi sedası çıkmıyor

olsun daha iyidir yavaş yemek. sen bizi gör eşim de yavaş yer ben de.. saatler sürer yemek :)))

iyiyim canım çok şükür. uğraşıyorum işteyim.. bu hafta oda arkadaşım geldi Allahtan herşeye ben koşmuyorum..

senin de artık iki rakamlara düşmüş şafak.. son 96 gün.. ne çabuk geçti kuzum ya.. daha dün gibi..

benim küçük hanım ordan burdan uzuvlarını çıkarıyor canım. yamuluyor karnım..sabah hareketliydi benimki de. özellikle kuru yemişlerden sonra coşuyor gaza gelip çıkayım diyor sanki

zeytin uyuyordur canım benimki de öyle yapıyor yatınca coşuyor ben kalkınca sallatıdan uyuyakalıyor. uyusun annesi uyusun büyüsün...

bu arada Ayşe hala yok gelmemiş. kız gerçekten doğum yapmış olabilir mi? Allahım yardım etsin..

Cadizoycim onemli olan ozaman kafanin girmesi kanala ozaman. Bacaklar sag -sol olabiliyor ozaman ille dikilmis ter duran insan gibi olmuyor ozaman. Bakalim. Dedigin gibi baski isi zor sanirim ya daha zaman var bana. Ya takvimde 52 gun yaziyor sanirim daha cok cok gibi geliyor..

Son düzenleme:

evet canım kafası girince zaten genital bölgede biraz yukarı doğru çıkıntı yapıyormuş. daha düz dururken biraz daha bombeleşiyormuş..

az kaldı canım senin de işte. 2 aydan az.. son zamanlarımız. kıymetini bilmek lazım..

ordan anlasilir sanirim. zaten benim diyordum ya hep yan yatiyor sagda ayak, solda kafa diye. SImdi ayaklar daha ustte bu hazirligi gosteriyor sanirim.

valla inanasim yok 2 aydan az olduguna. Buarada Allah korusun da riskli donem bitti mi 32 haftada. yani kendi yasamini idame ettirecek hale gelmis oluyor sanirim 32-33 te. Sen simdi 36+ sin demi canim?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…