Bol bebiş topiği

kızlaarrrr ben geldimm :) ayşeyi çok merak ediyorum dünden beri kaç defa girdim ama yazamadım hala gelmemiş. inşallah güzel haberlerle dönerler bize :)) ben dün sabah hastaneye gittim tabi 45 dk ayakta bekledim doktoru oturacak yer yoktu,sonra başım dönmeye başladı biyere oturdum ama ne fayda oracıkta bayılmışım.tabi hemen sağlık ekipleri falan ilgilendi çok şükür geldim hemen kendime. Allah'tan eşim de yanımdaydı,meğer şekerim düşmüş açta değildim aslında ama olabiliyormuş kızlar. sizlerde dikkatli olun aman ben hiç bayılmadım derdim hep o da oldu :)) tosunum tam 1 kilo olmuş kızlar maşallahhh :) boyunu söylemedi ama fl 4,99 olduğuna göre
35 cm vardır tahmini :))

oy maşallah paşaya.. hep böyle güzel gitsin inşallah..
aman kuzum dikkat et yanında küp şeker bulundur ben her sabah yaşıyordum onu.. işyerine zor atıyordum kendimi...
yanımda küp şeker ve su taşıyorum. gözlerin kararmaya başladığında hemen otur ağzına bir tane küp şeker at. ben bulduğum yere çöküyorum kaldırım kenarları boş sandalyeler neresi denk gelirse... küp şeker alınca ağzıma anında etki ediyor hemen tansiyon da şeker de yükseliyor.. aklında bulunsun canım..

sağol canım teşekkür ederiz :) çok haklısın ben başıma gelince anladım,hep söylüyordunuz ama başa gelince başka oluyomuş. küp şeker iyi fikir canım söylediklerini dikkate alıcam sağol :)

Oyy kuzum kıyamam size dikkat etmek lazım doğru diyorsun başa gelmeyince anlamıyor insan.
Benim ilk aylarımda hep oluyordu baygınlık hissi son zamanlarda yaşamadım Allah yaşatmasın
Maşaallah paşana ne güzelll gelişimi iyiymişş
biz 25+4 günlikken 808 gr idi. şimdi 26+3 olduk 28 olana kadar 1 kilo olur heralde
Sen ne dersin Cadıozyy

Cnm ben 36.haftada normal doğum yaptım.Oğluşum dayanamadı çıktı geldi:)

Maşaallah canım yaaaaaa. inanırmısın son zamanlarda bunu bile düşünür oldum Allahım ikimniz içinde hayırlısı normal doğum olsunn Erken gelsede olur diyorum.
neden biliyormusun sezeryenla doğuranları gördüm hep sonrası çık zor geçiyor.
Yani 36 haftada fena değilmişşş :13:
Rabbim sağlıkla kucağıma versin hayırlısıyla görelim o günleriii.
Benimde son 3 ayım bakalım nasıl gelecek paşammm
Şimdi nasıl oğluşun nekadarlık oldu,emmesi iyidir inşaallah.
Rabbim size bağoşlasın nazarlardan korusunnn

Ayşeciği çok merak ediyorum, hayırşı haberlerle gelsin inşallah...
Nur topu gibi 1 kızçeyle döncek aramıza ne güzel...

bende ayşe için girip girip çıkıyorum..dündendir ortada yok..dün normal dağım yaptıysa bugün çıkmış olup bizi haberdar etmesi gerekiyordu..haber vermeyince endişelenip kötü bir şey mi oldu sezeryana mı aldılar vs.. sorular çoğalıyor kafamda..hadi ayşee bir haber ver de rahatlayalım..

Aman canım Allah korusun başına gelmez işallah . canım ben 2 hafta önce gitmiştim ve 710 gr demişti,yani 2 haftada 300 gr almış maşallah. o hiç belli olmaz canım bir bakarsın daha fazla bile gelebilir kuzun :))

Son düzenleme:

Çok iyi almış 2 haftada.
Ben Ekimin 5inde gideceğim tekrar yani tam 4 hafta oluyor son kontrolumden sonra.
Bakalım 4 haftada kaç gram almış olacak paşamm.
Seninkinin hareketleri nasıl özlemcim.
Benimki karnımın içinde dönüyor kayıyor habire şişiriyor göbeğimi MAŞAALLAH çok güzel oluyor ozaman moral veriyor bana.
Birde uyuduğu anlarda konuşuyorum tepki veriyor bana,4 aylıkken başladı tepkileri Maşaallah diyorum ya çok güzelll Allahım bizlere bağışlasın sağlıkla Kün desin Feyekün oluversin doğumlarımız hemincecik

Kuzum nerdesin yaaaaaaaaaaaaaaaa
Merak ediyorum seni çok dua ediyoruz inşaallah güzel haberlerle gelirsin kuzummmm

Melek Ayşem anne oldu galiba

Kızlar evim boyanıyor okullar açılmadan kıvıralım dedik yarın 3.gün temizlik hat safhada her bişeyin yeri değişti ilaveler atılacaklar oldu yardıma gelenler olsa da inanın dinlenmek için vaktim olmadı ev mis oldu ama...

maşallah canım senin tosun paşana :) hareketli bi oğlan desene ne güzel :) canım benimkide hareketli maşallah pek durmuyor yerinde,ama gün içinde böyle sağ tarafa toplanıyor bazen o çok canımı acıtıyo ,sağ taraf tepe gibi oluyo sol taraf inik :)) yamulmaya başladım yani.bugün biraz yorgun hissediyorum kendimi onunda sesi çıkmıyo böyle zamanlar üzülüyorum,normal midir acaba ben yorgun ve halsizken onunda hareket etmemesi? sen tam 4 hafta sonra gideceksen eğer 1 kiloyu çoktan geçmiş olur senin kuzu 1,250 falan olur görürsün :)))

Kızlar bişey soracam sizlere.
Çevremde doğum yapmış bayanların hemen hemen hepsi bana yürüyüşe başla dediler normal doğumu kolaylaştırıyormuş.
Sizlerde yürüyüş yapıyormusunuz ?
Beni biliyorsunuz bebğimi öğrendiğim günden beri evde oturmadım hiç hep aktiftim.
Şimdilerde evdeyim ve gittiğim yerler yürüyerek gidiyorum elimden geldiğince.
Bu gecede yürüyüşe başladım ilk gün 20 dakika 3 tur yürüdüm.
Hergün yürüyeceğim artık Allahın izniyle.
Allaha şükür engelim yok
yanlız kafama takılan şu yürüyüş normal doğumu destekliyormu ?
Kontrola gidince doktorumada soracağım normal doğum için önceden yapılacak bişeyler varmı ?
Bilen varsa yazsın lütfenn

Ohh maşaallah Misler gib olmuş eviniz.
Can sağlığıyla huzurla kirletin kuzum.

Canım benimkide aynı. gezmeye çıkınca çok yorulduğum zmanlarda hiççç sesi çıkmıyordu arda oturunca bir iki tık vuruyordu okadar.
Hatta bir gün ve gece hiçç hareket etmedi. uyudum sabah uyandığımda hareketlendi.
Biz ayakta ve yorulunca onlarda yoruluyormuş çok normal dediler bana üzelme sende
Benimde bu günlerde fark ediyorum sol tarafıma toplanıyor bebeğimmmm
Maşaallah kuzularımıza
Bakalım canım kaç gr almış olacak.
Sağlığı yerinde olsunda kilosu önemli değil.
Ben minik bebeklerden hoşlanıyorum yüzü minicik oluyor ve kucağa rahat alınıyor.
Şahsen 3 kilo doğsa çok memnun olurumm
NE deliyim demi kuzum millet isterki tosun gibi doğsun ama ben ufak olursa sevinirimm tabiki en başta sağlıklı olsunlar.
Ablamın oğluşu 4 kilo 100 gr doğdu. normal olsun istediler 42.hafat bitecekti suni sancılarlada doğmayınca sezeryaan aldılar. o yüzden 4 kiloyu buldu oğlişimiz bakalım bizimkiler nasıl gelecekler. Ve en çok kime benziyor nasıl bir bebek olacak diye merak ediyorum. Sendede varmı butür meraklar ?
Ay ne çok yazdım kuzuumm

geçer kuzum geçmez mi benim ki 28.haftada 1200 gram civarıydı ki senin zeytin daha iyi gidiyor. biz ufak tefeğiz :)
oh ne güzel ellerinize sağlık güle güle kirletin.

canımcım yürüyüş karın kaslarını kuvvetlendiriyor o yüzden hamilelere öneriliyor.
hareketli olmak her zaman iyidir vücudun doğumdan sonra daha çabuk toparlanır.
kaslarını kuvvetlendirmen önemli..
mesela pilatesin faydalarını okudum ben..o kadar çok kii...
normal doğumun süresini azaltıyormuş.doğum sonrası toparlanmayı hızlandırıyor......
ama tabi vakit bulup da yapabilene. haftada 3 kez yapmak gerekliymiş en az...
ben artık yapamıyorum vakit kalmıyor. izne ayrılayım belki biraz biraz yaparım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…