Bol bebiş topiği

hakkımızda hayırlısı canımmm başımıza gelınce anlarız herşey olacağına varır. psikolojı olarak kendimizi hazırlayalım da

hakkımızda hayırlısı canımmm başımıza gelınce anlarız herşey olacağına varır. psikolojı olarak kendimizi hazırlayalım da

evet canım. hep iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
sen de doğum iznini aktaracak mısın? doğum öncesi 8 doğum sonrası 10 hafta olmuş galiba. 2 hafta vermişler. gerçi onaylandı mı bilmiyorum.

sen de doğum iznini aktaracak mısın? doğum öncesi 8 doğum sonrası 10 hafta olmuş galiba. 2 hafta vermişler. gerçi onaylandı mı bilmiyorum.

ekimde onaylanacak canım bende daha erken daha 29um şu 32ye bir geleyım de iyi olursam calışıcaam sonra 15 hafta olur doğumdan sonra. çok iyi olur ama belli olmaz bir ayda cok şey değişir bakalım kısmet neyse artık. 3 bucuk ay yasal izin 40 gun rapor hakkı yıllık izin derken 5,5 6 aylık yaparım bebeğimi ama sonrasında da ben ücretsiz izin düşünüyorum canım

Selamun Aleyküm Canlarrr herinize hayırlı Cumalar.
Bu mübarek günün h.ürmetine Mevlam gönlümüzdeki muradlarımızı versin bizlere...
Sıkıntılarımızı gidersin. sıkıntıda olan kardeşlerimize yardım eylesin. Sıkıntıda olan Ülkelere yardım eylesin.
Hastalara şifalar versin dertlilere devalar versin.
Minnaklarımızı hayırlı kul hayırlı Ümmet eylesin salih saliha eylesin.
Doğumlarımızı kolay sıkıntısız yapmamaız için bizler egüç kuvvet versin...
Aişemede yardım eylesin...
Bize dua emanet eden bütün kardeşlerimizin dualrına icaber etsin...
Rabbim ömrümüz Kendi yolunda harcamamaızı son nefeismizde Şehadetle göçmemizi nasip etsin...
Amin ecmain...

verdiler mi hakkaten 10 haftayı? bakim bakalım bi . bende senin gibi çalışabilirsem inşallah 37. haftamı tamamlarım diyorum. sonrasına 15 hafta kalırsa ne güzel olur :))

şu izin meselsı benı de düşündüruyor yaa şimdi iki aylıkken zorlanıyom son aylarda kara kışta nasıl gıdıcem ben çalışmaya gözumde buyuyor valla zor oluyor mu kızlar erken kalk işe gıt felan

Aleykumselam canım. Aminnn..
nabersin kuzum? zeytin nasıl?

ben de düşünüyoorum canım ücretsiz izin. istediğimiz kadar alabiliyormuşuz. 9 ay alsam diyorum ben de. çocuk 1 yaşını doldurduktan sonra göreve başlayayım diyorum..
canım ben doğum yaptıktan sonra onaylansa da ben 15 hafta kullanabilir miyim acaba?

kayınvalide meselesine hiç girmeyelim ,bakalım oğluşuma önce ben bi doyimde :)) aynıyız ya demekki herkes düşünüyor bunları :)) Allah herşeyin hayırlısını versin canımm :)) tabi gelininde :)))
aynen canım yaa önce biz bi doyalım oğluşlarımızaaa
Amin inşaallah herşeyin hayırlısını versin...
Ayy canım inşaallah daha iyi olursunuz üzüldüm inan.
Rabbim şifalar versin kuzuna.
bebişine kim baktı sen hastanelerdeyken

bedeseten hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah daha çok başındasın ama nasıl geçek diyordum bende çoğu geçtii hemde ilk 5 ay istifra ederek geçti o şekilde bile işe gelip gtiiimm canım şimdi en enerjik zamanlarıım ev işleri yürüyüş yemek birde iş e git gel hepsine yyetişiyorum ama ayaklarım şişiyor iniyor. daha 2 ayım var çalışmak için aktarsam ne güzel olur ağrı sancı gibi sıkıntılar olmadıktan sonra gelınır herhalde işe canım benimde parmaklarım tutarsa gelıcem şişiyoır uyuşmalar var da

verdiler mi hakkaten 10 haftayı? bakim bakalım bi . bende senin gibi çalışabilirsem inşallah 37. haftamı tamamlarım diyorum. sonrasına 15 hafta kalırsa ne güzel olur :))
ekimde onaylanacakmış canım melek öyle dedi.. benim de haberim yok. bir an önce onaylasalar artık. doğuracammm

canım ilk 3 ay halsizlik oluyor insana herşey zor geliyor. ama 16.haftadan sonra enerjin artacak merak etme.
ama 32 den sonra göbüş zorluyor canım.hızlı kilo alıyor bebiş. bana da sıcakta çok zor geldi işe gelmek. bunaldım. sıcaklardan tansiyonum düştü hep.ama evde de kalmak istemedim çünkü evde vakit geçmiyor. işe gelince iki insangörüyorum işlerle uğraşırken geçiyor zaman. tıslaya tıslaya geldim bugüne kadar.
Allah yardımcımız olsun.

yasal iznin devam ettiği sürece yararlanırsın canım zaten ekimde cıkacak onay (öyle umut ediyorum) senin doğum önce olsada yararlanıyorsun.

ne güzel dua etmişsin canım, (AMİNNN)

kuzum brnimkinede doktor teyzemiz minyonn minik bir yüzü var dedi kaç kez.
Bakalım nasıl bişeylar çıkaracağız meydana
Bende isterim bedavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl üye olacağım bakayım hemencikkk
Ay hiç korkma bebeişimmmmm kuzum normal normal gesin seni yormadan inşaallah
Yorulmamaya diikkat et sakin sakinnn
Aynen öyle stresten uzak durman lazım. bak bunların aynısını ben doğuracağım zmaan bana hatırlat olurmu ? uzaktan kolay bana stres yapma demekkkk
Bende hıçkırınca acıyorum bebeğime. benimkide dakikalar sürüyor soracaktım bu kadar uzun sürüyyormu diye ? sürüyormuş demek.

Bende doğuranı doğumu yaklaşanı duyunca heyecanlanıyorum canım.
Bizim topik dışında akraba ve komşulardada doğum patlaması var.
Apartmanda 4 tane doğdu ben hamilyken benle birlikte bir erkek daha yolda. komşum 37.haftasında. birininde bebeği 16 günlük.
Düşün benim heyecanımı
Kuzummm aynı şeyleri düşünüyoruz hep.
İnşaallah sağlıkla bir sancıda kurtulacağız hepimizzzzz
Allah yardım edecek bizlere bakın ne güzel meleklerimizi gönderdi kucağımızada verecekkk.
İstediğimiz her neyse Allahın onu bize vereceğine şüphesiz inanırsak kesinlikle verirmiş.
Asla kuşku olmayacak. bende inanıyorum hayırlısıyla sağlıkla normal doğuracağız.
Bizbirimize dualar edelim canlarımm

İyidir teyzesi hışkırıyor uyuyor dönüyor keyfi yerinde.
Benimde maşaallah keyfim yerinde
Bugün Cuma dualarımızın kabul olduğu gün.
İnşaallah hepimizin sıkıntıları geçer güzel günler devam ederrr
Seninde bugün son iş gününnnn
Ohhhh ne güzelll artık evdesin kuzummmm.
artık Geliriz size şimdiye kadar çalışıyordun gelemiyordukkk

selam kizlarrr...
su zamana kadar Ayseden ses yok insallah her sey yolundadir..
insallah herkesin keyfi yerinde bir cuma daha geldi gunler hizla geciyor.
Cadiozycim ben hic hickirik duymadim bu zamana kadar olmasi lazim mi?

canm ya benmde 3. aya gırdım henuz ıstıfra fellan yok ınsallah olmaz yoksa başlama suresı geldı mı . bulantılar oluyor boğazına boğazına gelıyor bazen hersey ama ben tutuyorum kendımı gecen bı cok fena istifra oldu. ama avarelık ve halsızlık devam edıyor. süreklı yatmak istiyorum. gözüm yatakta akşam msıafır geldı zor oturdum yannda oyle yatakta gözümm :) bu arada kızlar takıpteyım sızı ama pek yetişemıorum hızınıza bende ara ara cıkıyorum aranıza gıryorum:) ayşe doğum yaptı kesın yoska topiği bu kadar boş bırakamzdı gelenı gıdenızde oluuyorsa vakıt yoktur gırmeye muhtemelen . Allah hayırlı doğumlar versın herkese doğuranlara hayırlı evlat versın kolaylık versın

benımde 6.haftada başladı 19 da bitmişti canım olsaydı olurdu merak etme hafif hafif olur o da geçecek gidecek bende çok uyuyorduum 12 yada 16dan sonra enerjin tavan yapar.

bende gecen pazarı evde gecırdım malum kanamam olmuştu işlerı bıraktım yattım durdum sıkıldım bunaldım patladım resmen :) ama her gun acaba evde olsamda dınlensem mı ki diye içimden geçiyor.. bu sabahta komsular sabahın 7:30unda başlamışlar balkondan balkona dedıkoduya işiniz mi yok gghıdın yatın dedım ya sabahın köründe özenıyorum bazen

benımde 6.haftada başladı 19 da bitmişti canım olsaydı olurdu merak etme hafif hafif olur o da geçecek gidecek bende çok uyuyorduum 12 yada 16dan sonra enerjin tavan yapar.

bı üç hafta daha idare edeyım dımı :)) ondan sonra enerjı gelır inşallah kızlr bende koku hassaıyetıde olmadı :)her yere gırıp cıkıom mutfaga felan çöp topla kaldır kondur acaba mı dıyorum kendıme olmamsı normal midir? anlayamadım. az bulantım felan olsa yeemk yemeden kesılırım şişmanlamaya şididen başlamam ama kılolar yolda herhalde ( bu aralar daha da dıkkat etmeye başladım k.valtısız evden cıkmıyorum :) off bulantı bı bakıma ıyı yaww. c.tesı gunu de hacamata gıtcem onunda faydası olur daha öncede yaptırmıştım. onun etkısınden olabılır dıyorum bu akdar rahat hamılelık. herkese tavsıye ederım arkadaşlar :)

oy yerim onun ben minik hıçkırıklarını. küçük adam :)
canım benim buyur gel tabi ki başım üstünde yerin var.. atla ido ya 90 dakkaya burdasın..göbüşleri ölçeriz :) seni gezdiririm her ne kadar iki adım atıp otursam da :))

inşallah canım Rabbim büyük.. Allaha sığınmak en doğrusu..

oy maşallah. nüfusu sizin apartman patlatmış canım.. bebişleri görünce insan daha bir heveslenir. ne güzel şanslısın kuzum. arkadaş çok işte sana.
.
canım ben doğurayım hepinize yardımcı olacağım. topluca psikoterapi yapacam :)
sizi rahatlatacağım emin ol canım önce ben bir atlatayım test edeyim doğum nasıl bir şey :)

yüzü küçük demek oyy yirim onu minnak :)

canım sitelerde ücretsiz hizmetlerimiz diyor ordan istiyorsun.
selam kizlarrr...
su zamana kadar Ayseden ses yok insallah her sey yolundadir..
insallah herkesin keyfi yerinde bir cuma daha geldi gunler hizla geciyor.
Cadiozycim ben hic hickirik duymadim bu zamana kadar olmasi lazim mi?

hoşgeldin ipekcim.
oluyordur canım Ayşe de fark etmiyorum diyordu. ritmik olarak pıt pıt yapıyordur canım dikkat edersen fark edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…