- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.101
oy maşallahyerim onun tekmelerini ben.. hanımefendi artık yerinde durmuyor ben büyüdüm diyor demek ki. daha dur ne dalgalanmalar yapacak. hep böyle hareketli olsun inşallah...
canım başta bana da öyle geliyordu. doktora diyeyim kes al bitsin diye ama şimdi kolay doğuranları duydukça belki benimki de kolay olur diyorum. hem o an sancı çekicez ama sonra yürüyerek çıkıcaz doğum salonunda. sezeryan olunca dikişlerimiz acıycak çabuk geçmiycek acısı.. hayırlısı olsun canım ben öyle diyorum hep. Rabbimm yazmıştır elbet. yaşamadan bilemiyoruz..korkunun ecele faydası yok bu ara bu cümleyi çok kuruyorum :)
dimi canım ya o an bilmiyorum ne durumda olurum herhalde sulu sulu ağlarım ben :)Allah o günleri hepimize göstersin inşallah..
hakkımızda hayırlısı canımmm başımıza gelınce anlarız herşey olacağına varır. psikolojı olarak kendimizi hazırlayalım da
evet canım. hep iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
sen de doğum iznini aktaracak mısın? doğum öncesi 8 doğum sonrası 10 hafta olmuş galiba. 2 hafta vermişler. gerçi onaylandı mı bilmiyorum.
evet canım. hep iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
sen de doğum iznini aktaracak mısın? doğum öncesi 8 doğum sonrası 10 hafta olmuş galiba. 2 hafta vermişler. gerçi onaylandı mı bilmiyorum.
ekimde onaylanacak canım bende daha erken daha 29um şu 32ye bir geleyım de iyi olursam calışıcaam sonra 15 hafta olur doğumdan sonra. çok iyi olur ama belli olmaz bir ayda cok şey değişir bakalım kısmet neyse artık. 3 bucuk ay yasal izin 40 gun rapor hakkı yıllık izin derken 5,5 6 aylık yaparım bebeğimi ama sonrasında da ben ücretsiz izin düşünüyorum canım
Aleykumselam canım. Aminnn..Selamun Aleyküm Canlarrr herinize hayırlı Cumalar.
Bu mübarek günün h.ürmetine Mevlam gönlümüzdeki muradlarımızı versin bizlere...
Sıkıntılarımızı gidersin. sıkıntıda olan kardeşlerimize yardım eylesin. Sıkıntıda olan Ülkelere yardım eylesin.
Hastalara şifalar versin dertlilere devalar versin.
Minnaklarımızı hayırlı kul hayırlı Ümmet eylesin salih saliha eylesin.
Doğumlarımızı kolay sıkıntısız yapmamaız için bizler egüç kuvvet versin...
Aişemede yardım eylesin...
Bize dua emanet eden bütün kardeşlerimizin dualrına icaber etsin...
Rabbim ömrümüz Kendi yolunda harcamamaızı son nefeismizde Şehadetle göçmemizi nasip etsin...
Amin ecmain...
ekimde onaylanacak canım bende daha erken daha 29um şu 32ye bir geleyım de iyi olursam calışıcaam sonra 15 hafta olur doğumdan sonra. çok iyi olur ama belli olmaz bir ayda cok şey değişir bakalım kısmet neyse artık. 3 bucuk ay yasal izin 40 gun rapor hakkı yıllık izin derken 5,5 6 aylık yaparım bebeğimi ama sonrasında da ben ücretsiz izin düşünüyorum canım
aynen canım yaa önce biz bi doyalım oğluşlarımızaaakayınvalide meselesine hiç girmeyelim ,bakalım oğluşuma önce ben bi doyimde :)) aynıyız ya demekki herkes düşünüyor bunları :)) Allah herşeyin hayırlısını versin canımm :)) tabi gelininde :)))
Ayy canım inşaallah daha iyi olursunuz üzüldüm inan.selam kızlar. nasılsınız?
biz birkaç gündür hastanelerdeydik.
kenan paşam hastalandı.kanlı ishali vardı ve çok korktuk.
Allah tan ciddi birşey değilmiş.bagırsak enfeksiyonu olmuş.
karın agrıları ara ara devam etsede ilaçlar ve Rabbimin iziyle daha iyi hamd olsun.
Ayşe birkaç gündür gelmemiş :18:
bebişi doğdu sanırım :)
ama neden haber vermedi bizlere anlamadım :44:
hastanede yattıgı zamanlarda bile gelip yazıyordu bize.
inşallah herşey yolundadır
şu izin meselsı benı de düşündüruyor yaaşimdi iki aylıkken zorlanıyom son aylarda kara kışta nasıl gıdıcem ben çalışmaya gözumde buyuyor valla zor oluyor mu kızlar erken kalk işe gıt felan
ekimde onaylanacakmış canım melek öyle dedi.. benim de haberim yok. bir an önce onaylasalar artık. doğuracammmverdiler mi hakkaten 10 haftayı? bakim bakalım bi . bende senin gibi çalışabilirsem inşallah 37. haftamı tamamlarım diyorum. sonrasına 15 hafta kalırsa ne güzel olur :))
şu izin meselsı benı de düşündüruyor yaaşimdi iki aylıkken zorlanıyom son aylarda kara kışta nasıl gıdıcem ben çalışmaya gözumde buyuyor valla zor oluyor mu kızlar erken kalk işe gıt felan
Aleykumselam canım. Aminnn..
nabersin kuzum? zeytin nasıl?
ben de düşünüyoorum canım ücretsiz izin. istediğimiz kadar alabiliyormuşuz. 9 ay alsam diyorum ben de. çocuk 1 yaşını doldurduktan sonra göreve başlayayım diyorum..
canım ben doğum yaptıktan sonra onaylansa da ben 15 hafta kullanabilir miyim acaba?
Selamun Aleyküm Canlarrr herinize hayırlı Cumalar.
Bu mübarek günün h.ürmetine Mevlam gönlümüzdeki muradlarımızı versin bizlere...
Sıkıntılarımızı gidersin. sıkıntıda olan kardeşlerimize yardım eylesin. Sıkıntıda olan Ülkelere yardım eylesin.
Hastalara şifalar versin dertlilere devalar versin.
Minnaklarımızı hayırlı kul hayırlı Ümmet eylesin salih saliha eylesin.
Doğumlarımızı kolay sıkıntısız yapmamaız için bizler egüç kuvvet versin...
Aişemede yardım eylesin...
Bize dua emanet eden bütün kardeşlerimizin dualrına icaber etsin...
Rabbim ömrümüz Kendi yolunda harcamamaızı son nefeismizde Şehadetle göçmemizi nasip etsin...
Amin ecmain...
gönderiyorlarmış genelde canım. başvurup alanlar olmuş..ama ben sadece ikisine üye olmuştum milupa ile prima. onlardan istedim..milup üyelikten 2 ay sonra yolluyormuş. ondan ses çıkmadı. doğumdan sonraya kalacak galiba o. prima da telefonla aradı. bezin numarasını sordu ama bakalım ne zaman gelecek...gerçi evde koca paket var ama bedavanın tadı başka :))))
ayyy o sizin şekerliğiniz efendim :)))
doktor amcamız öyle söyledi ama iri bir bebek değil dedi. ee ben de dicektim anası babası işte bu. bizden ne çıkar başka
İyi gezmeler incim size. çok yorma prensesimizi.. biz de çok öptük sizi.
Ay hiç korkma bebeişimmmmmkızlar yalancı sancı dedikleri bu galiba. adet oluyormuşum gibi belim ağrıyor bugün ince ince..ama şiddetlenmiyor. sıklaşmıyor..
şaka maka erken gelmez dimi :18::18::18::18::18: daha üç hafta var.
işyerindeki ebe arkadaşlara söylüyorum. iki hafta daha tut bırakma sakın diyorlar
Aynen öyle stresten uzak durman lazım. bak bunların aynısını ben doğuracağım zmaan bana hatırlat olurmu ? uzaktan kolay bana stres yapma demekkkkpozisyon değiştirince geçmiyor da dinlenince geçebilir canım şuan yok mesela geçti.. ince ince sızılar şeklinde.
ebe arkadaş da diyor ki bebiş yerleşiyordur ondan olur dedi.. yok canım sakinim. stres yaparsam normal doğuramam dimi ama? yavrum yazık yine hıçkırıyor.. dakikalar sürüyor ya geçmiyor...kıyamıyorum.
Bende doğuranı doğumu yaklaşanı duyunca heyecanlanıyorum canım.sen öyle diyince heyecan bastı özlem,insan 36 haftayı doldurunca her an herşeyi bekler galiba. ama korkma sen devam eden sancılar değilse henüz gelmeye niyeti yoktur kuzunun :)) 2-3 haftayada senin kuzucun gelcek dünyaya ne güzel ,hayırlısıyla gelsin inşallah :))
Kuzummm aynı şeyleri düşünüyoruz hep.oy maşallahyerim onun tekmelerini ben.. hanımefendi artık yerinde durmuyor ben büyüdüm diyor demek ki. daha dur ne dalgalanmalar yapacak. hep böyle hareketli olsun inşallah...
canım başta bana da öyle geliyordu. doktora diyeyim kes al bitsin diye ama şimdi kolay doğuranları duydukça belki benimki de kolay olur diyorum. hem o an sancı çekicez ama sonra yürüyerek çıkıcaz doğum salonunda. sezeryan olunca dikişlerimiz acıycak çabuk geçmiycek acısı.. hayırlısı olsun canım ben öyle diyorum hep. Rabbimm yazmıştır elbet. yaşamadan bilemiyoruz..korkunun ecele faydası yok bu ara bu cümleyi çok kuruyorum :)
dimi canım ya o an bilmiyorum ne durumda olurum herhalde sulu sulu ağlarım ben :)Allah o günleri hepimize göstersin inşallah..
Aleykumselam canım. Aminnn..
nabersin kuzum? zeytin nasıl?
ben de düşünüyoorum canım ücretsiz izin. istediğimiz kadar alabiliyormuşuz. 9 ay alsam diyorum ben de. çocuk 1 yaşını doldurduktan sonra göreve başlayayım diyorum..
canım ben doğum yaptıktan sonra onaylansa da ben 15 hafta kullanabilir miyim acaba?
bedeseten hayırlı olsun bebeğin sağlıkla kucağına alırsın inşallah daha çok başındasın ama nasıl geçek diyordum bende çoğu geçtii hemde ilk 5 ay istifra ederek geçti o şekilde bile işe gelip gtiiimm canım şimdi en enerjik zamanlarıım ev işleri yürüyüş yemek birde iş e git gel hepsine yyetişiyorum ama ayaklarım şişiyor iniyor. daha 2 ayım var çalışmak için aktarsam ne güzel olur ağrı sancı gibi sıkıntılar olmadıktan sonra gelınır herhalde işe canım benimde parmaklarım tutarsa gelıcem şişiyoır uyuşmalar var da
ne güzel dua etmişsin canım, (AMİNNN)
canm ya benmde 3. aya gırdım henuz ıstıfra fellan yok ınsallah olmaz yoksa başlama suresı geldı mı . bulantılar oluyor boğazına boğazına gelıyor bazen hersey ama ben tutuyorum kendımı gecen bı cok fena istifra oldu. ama avarelık ve halsızlık devam edıyor. süreklı yatmak istiyorum. gözüm yatakta akşam msıafır geldı zor oturdum yannda oyle yatakta gözümm :) bu arada kızlar takıpteyım sızı ama pek yetişemıorum hızınıza bende ara ara cıkıyorum aranıza gıryorum:) ayşe doğum yaptı kesın yoska topiği bu kadar boş bırakamzdı gelenı gıdenızde oluuyorsa vakıt yoktur gırmeye muhtemelen . Allah hayırlı doğumlar versın herkese doğuranlara hayırlı evlat versın kolaylık versın
ekimde onaylanacakmış canım melek öyle dedi.. benim de haberim yok. bir an önce onaylasalar artık. doğuracammm
canım ilk 3 ay halsizlik oluyor insana herşey zor geliyor. ama 16.haftadan sonra enerjin artacak merak etme.
ama 32 den sonra göbüş zorluyor canım.hızlı kilo alıyor bebiş. bana da sıcakta çok zor geldi işe gelmek. bunaldım. sıcaklardan tansiyonum düştü hep.ama evde de kalmak istemedim çünkü evde vakit geçmiyor. işe gelince iki insangörüyorum işlerle uğraşırken geçiyor zaman. tıslaya tıslaya geldim bugüne kadar.
Allah yardımcımız olsun.
benımde 6.haftada başladı 19 da bitmişti canım olsaydı olurdu merak etme hafif hafif olur o da geçecek gidecek bende çok uyuyorduum 12 yada 16dan sonra enerjin tavan yapar.
oy yerim onun ben minik hıçkırıklarını. küçük adam :)kuzum brnimkinede doktor teyzemiz minyonn minik bir yüzü var dedi kaç kez.
Bakalım nasıl bişeylar çıkaracağız meydana
Bende isterim bedavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl üye olacağım bakayım hemencikkk
Ay hiç korkma bebeişimmmmmkuzum normal normal gesin seni yormadan inşaallah
Yorulmamaya diikkat et sakin sakinnn
Aynen öyle stresten uzak durman lazım. bak bunların aynısını ben doğuracağım zmaan bana hatırlat olurmu ? uzaktan kolay bana stres yapma demekkkk
Bende hıçkırınca acıyorum bebeğime. benimkide dakikalar sürüyor soracaktım bu kadar uzun sürüyyormu diye ? sürüyormuş demek.
Bende doğuranı doğumu yaklaşanı duyunca heyecanlanıyorum canım.
Bizim topik dışında akraba ve komşulardada doğum patlaması var.
Apartmanda 4 tane doğdu ben hamilyken benle birlikte bir erkek daha yolda. komşum 37.haftasında. birininde bebeği 16 günlük.
Düşün benim heyecanımı
Kuzummm aynı şeyleri düşünüyoruz hep.
İnşaallah sağlıkla bir sancıda kurtulacağız hepimizzzzz
Allah yardım edecek bizlere bakın ne güzel meleklerimizi gönderdi kucağımızada verecekkk.
İstediğimiz her neyse Allahın onu bize vereceğine şüphesiz inanırsak kesinlikle verirmiş.
Asla kuşku olmayacak. bende inanıyorum hayırlısıyla sağlıkla normal doğuracağız.
Bizbirimize dualar edelim canlarımm
İyidir teyzesi hışkırıyor uyuyor dönüyor keyfi yerinde.
Benimde maşaallah keyfim yerinde
Bugün Cuma dualarımızın kabul olduğu gün.
İnşaallah hepimizin sıkıntıları geçer güzel günler devam ederrr
Seninde bugün son iş gününnnn
Ohhhh ne güzelll artık evdesin kuzummmm.
artık Geliriz size şimdiye kadar çalışıyordun gelemiyordukkk
selam kizlarrr...
su zamana kadar Ayseden ses yok insallah her sey yolundadir..
insallah herkesin keyfi yerinde bir cuma daha geldi gunler hizla geciyor.
Cadiozycim ben hic hickirik duymadim bu zamana kadar olmasi lazim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?