Bol bebiş topiği

Kızlar günaydın.. SOn iş günüm.. Artık izne ayrılma vakti geldi..
Ayşe den hala haber yok.. Çok merak ettik. inşallah bugün kızımı kucağıma aldım der...

Primanın sitesine üye olup numune isteyebilirsiniz kızlar.
Ben üye oldum istedim. geçen gün telefon ettiler bebişimin kaç aylık olduğunu sordular ben de dedim ekimde doğum :)
1 numara yollayacaklarmış.. Ayrıca milupadan da numune istedim bakalım gelecek mi? gelince söylerim size..
Ama nasıl girdim nerden buldum da istedim bilmiyorum :)) ama ikisine de üye oldum onu biliyorum...

canım aynı şeyi banada söylüyorlar,normal doğum için kasları kuvvetlendirirmişsin. sen doktoruna sor yinede.bende yürüyorum ama günlük düzenli olmuyo canım ya ,misafir geliyo yada bizbiyere gittiğimizde kalıyo.

günaydın canım hadi gözünaydın evde rahat rahat bekle kızını.
bende ayseyı merak ettım çok büyük olasılık doğum yaptıı İnşallah ikiside sağlıklıdır.

bu arada bana milupadan bir çanta geldi bebek çantası olarak da kullanılabilir. içinde numuneler var.
primadan henüz birşey gelmedi
huggiees, de göndericez dedi ama yok
hero baby hipp daha birsürü site var üye olunan ama numune gönderirler mi bilmem herkese

evet onlarda yorulurmuş diyolar ama evhamlıyız işte naparsın :)) bende senin gibi düşünüyorum biliyomusun 3 kiloyu bulsunda üstü olmasa da olur, tek sağlıkları yerinde olsun da canım :)) o meraklar bende olmazmı canım , Allah herkese nasip etsin bu güzel mucizeyi, içinde bi canlı var kime benziyo ,huyu kime benzicek,nasıl bi çocuk olacak hatta kimiinle evlenecek falann :)) eşim bana çok gülüyo senin kadar ilerisini düşünen varmıdır diye :))

Canım platese başlamayı çok istedim ama tembelllik ettim hep.
İnşaallah başlarım bu günlerde.
Ayy çok şekersin kuzumm ya demek ufak tefeksiniz haa
Tamam dir inşaallah bundan sonrada devammm yürüyüşe

Eşine deki daha neler neler düşünenler var mesela nasıl bir kaynana olurum bennnnnnnn
İnşaallah sağlıkla doğururuz canım Allah istediğimizi verir bize

Günaydın kızlarr..

Biz kahvaltıdan sonra evde olmicaz Ancak gece girebilirim.

Ayşeyi çok merak ediyorum.

Top kekimiz iyidir inşallah.

Bizim kız dogum yapmış belli yoksa gelirdi.

Hepinizi öpüyorum kendinize dikkat edin.

kayınvalide meselesine hiç girmeyelim ,bakalım oğluşuma önce ben bi doyimde :)) aynıyız ya demekki herkes düşünüyor bunları :)) Allah herşeyin hayırlısını versin canımm :)) tabi gelininde :)))

selam kızlar. nasılsınız?
biz birkaç gündür hastanelerdeydik.
kenan paşam hastalandı.kanlı ishali vardı ve çok korktuk.
Allah tan ciddi birşey değilmiş.bagırsak enfeksiyonu olmuş.
karın agrıları ara ara devam etsede ilaçlar ve Rabbimin iziyle daha iyi hamd olsun.

Ayşe birkaç gündür gelmemiş :18:
bebişi doğdu sanırım :)
ama neden haber vermedi bizlere anlamadım :44:
hastanede yattıgı zamanlarda bile gelip yazıyordu bize.
inşallah herşey yolundadır

gönderiyorlarmış genelde canım. başvurup alanlar olmuş..ama ben sadece ikisine üye olmuştum milupa ile prima. onlardan istedim..milup üyelikten 2 ay sonra yolluyormuş. ondan ses çıkmadı. doğumdan sonraya kalacak galiba o. prima da telefonla aradı. bezin numarasını sordu ama bakalım ne zaman gelecek...gerçi evde koca paket var ama bedavanın tadı başka :))))

ayyy o sizin şekerliğiniz efendim :)))
doktor amcamız öyle söyledi ama iri bir bebek değil dedi. ee ben de dicektim anası babası işte bu. bizden ne çıkar başka

İyi gezmeler incim size. çok yorma prensesimizi.. biz de çok öptük sizi.

oy kıyamam paşama. çok geçmiş olsun tubişim ya.. öpüyorum onu kocaman..

hepimiz meraktayız kuzum ya hala ses seda yok..

geçmiş olsun minik yavrun inşallah tez zamnda iyileşir.

kızlar yalancı sancı dedikleri bu galiba. adet oluyormuşum gibi belim ağrıyor bugün ince ince..ama şiddetlenmiyor. sıklaşmıyor..
şaka maka erken gelmez dimi :18::18::18::18::18: daha üç hafta var.
işyerindeki ebe arkadaşlara söylüyorum. iki hafta daha tut bırakma sakın diyorlar

canım poziyon değiştirince ggeçiyormuş yalancı sancılarr öle bişey mii strese sokma kendini erken doğum diye düşünüp

çok geçmiş olsun tubacım, çabucak atlatın inşallah . bizlerde iyiyiz canım nolsun çok şükür büyütüyoruz kuzucukları. ayşeyi çok merak ediyoruz senin gibi bi haber verse...

canım poziyon değiştirince ggeçiyormuş yalancı sancılarr öle bişey mii strese sokma kendini erken doğum diye düşünüp

pozisyon değiştirince geçmiyor da dinlenince geçebilir canım şuan yok mesela geçti.. ince ince sızılar şeklinde.
ebe arkadaş da diyor ki bebiş yerleşiyordur ondan olur dedi.. yok canım sakinim. stres yaparsam normal doğuramam dimi ama? yavrum yazık yine hıçkırıyor.. dakikalar sürüyor ya geçmiyor...kıyamıyorum.

sen öyle diyince heyecan bastı özlem,insan 36 haftayı doldurunca her an herşeyi bekler galiba. ama korkma sen devam eden sancılar değilse henüz gelmeye niyeti yoktur kuzunun :)) 2-3 haftayada senin kuzucun gelcek dünyaya ne güzel ,hayırlısıyla gelsin inşallah :))

sağlıklı zmanında olsun inşallah. bu arada bu hıçkırık nasıl birşey ben anlamıyoırum seri halde hoplaması mı

sorma canım ya rüyama bile giriyor bazen çok kolay doğuruyorum bazen de bir türlü doğmuyor :))
sabahları uyanınca çamaşırımı kontrol ediyorum nişan filan gelmiş mi diye :)
amin canım cümlemizin bebişi hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah.
sağlıklı zmanında olsun inşallah. bu arada bu hıçkırık nasıl birşey ben anlamıyoırum seri halde hoplaması mı

amin canım inşallah hepimizin bebişi zamanında gelsin...
evet canım düzenli aralıklarla pıt pıt pıt oluyor.. dikkat edersen seninki de başlamıştır hıçkırmaya...benimki genelde titretme şeklinde oluyor artık. büyüdü ya..dışardan görülüyor.
diyafram kası gelişiyormuş soluk alıp vermeye hazırlanıyorlar..

Son düzenleme:

özlemcim benımkı uslu diyordum ya şimdi cirit atıyor içeride göbeğimi hep hoplatıyor oturduğum yerde sakın sakın oturuyorsam karşımdakı bile görüyoor o yüzden göbişim masamın altında ama canımı acıtmıyor tatlı tatlı tekmeleri.

ay sen suan çok heyecanlısınıdr ben de artık yavaştan düşünmeye başladıım çok panik bir insanımdır normal doğuramayacakmısım gibiyim... neyse buna bebeğim karar verecek. bende günler geçsin istiyorum herşey geçsin bebeğimi kucağıma verdikleri ilk anda olmak istıyorum doya doya o anı yaşamakk

oy maşallah yerim onun tekmelerini ben.. hanımefendi artık yerinde durmuyor ben büyüdüm diyor demek ki. daha dur ne dalgalanmalar yapacak. hep böyle hareketli olsun inşallah...

canım başta bana da öyle geliyordu. doktora diyeyim kes al bitsin diye ama şimdi kolay doğuranları duydukça belki benimki de kolay olur diyorum. hem o an sancı çekicez ama sonra yürüyerek çıkıcaz doğum salonunda. sezeryan olunca dikişlerimiz acıycak çabuk geçmiycek acısı.. hayırlısı olsun canım ben öyle diyorum hep. Rabbimm yazmıştır elbet. yaşamadan bilemiyoruz..korkunun ecele faydası yok bu ara bu cümleyi çok kuruyorum :)

dimi canım ya o an bilmiyorum ne durumda olurum herhalde sulu sulu ağlarım ben :)Allah o günleri hepimize göstersin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…