Bol bebiş topiği

oh oh maşallah ,sizin bina pek bi çalışkanmış canım :)) tabi insan görünce dahada heyecan yapıyor, tatlı heyecanlar bunlar Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah ...

Kızlar Primaya üye oldum şimdi şeçimlerde bebek bedini diyor kaç beden seçmeliyim fikrin,z varmı?
Cadıozyyy sen kaç beden seçtin ?

ben de o ne diye baktım korktuum nasıl yaptırdın onuu ben korkarım canın acımıyormmu. herkeste bulantı kokuya hassasiyet olacak diye birşey yok canım. oh ne iyi işte olmasında zaten berbat bişeyy. ben 6 kılo verdim sonra 13 kılo aldım hehehehe önce zayıflayanlar daha çabuk kılo alıyor haberin olsuun

dimi ya nasıl kızıyorum sabah görüyorum ben de öyle insanları. yatın uyuyun. bunlara rahat batıyor. biz sabah zor açıyoruz gözümüzü. belki biz de hergün evde olsak sıkılıp erkenden kalkacağız.
sabah erken kalkmak olmasa iş zor gelmiyor bana..

Kızlar Primaya üye oldum şimdi şeçimlerde bebek bedini diyor kaç beden seçmeliyim fikrin,z varmı?
Cadıozyyy sen kaç beden seçtin ?

1 numara olacak canım seninki yenidoğan.
Prima Premium Care No:1

ben de ilk yaptırdığımda korkmuştum titreye titreye yaptırdım şimdi 3. gidişim olcak nasıl gıtmek istiyorum bılemezsınız. daha önce yaptıranlara tavsıye edıyorlar da ılk kez hamılelıkte heyecan felan olur dıye bıras tereddütlü oluyorlar.doğuma doğru ayak bıleklerınden yaptırınca suni sancı verıyormuş ve kolay doğumu sağlıyormuş. zaten sünnet olan bı uygulama arkadaşım sırf onun için bile yaptırmakta fayda var babasından izin cıktı yarın kuyruk sokumuma yaptıcam

ozlemcim bilmiyorum hickirik nekadar suruyor. Belki o anda ice donukse ice pitpit yapiyordur.
Insallah sen dogumu detayli anlat burdan bize de yol gostersin:)

birkaç dakika sürüyor canım ya. düzenli aralıklarla yapıyor karnım titriyor resmen..
tabi ki canım ben bir test edeyim onaylayayım size de anlatıcam.. gerçekten korkulacak kadar var mı bakalım?
ne korkacam o benden korksun :))

benim takvimde son 6-8 haftada bebek kilosu 2 katina cikar diyor. ozaman 32 hafta itibari ile gecen demistim ya onu yazmislar. Ama bence cok mantikli deil gibi bilmiyorum da..

aynen sabah erken kalkmaktan nefret edıyorum. hafta içi gözumu acamıyorum. pazar gunu aynı saatte ayaktayım dön dur pazar günü keyfı bıle yapamıyorum ( erken kalkılmayan bır işimiz olur belkı bısımde sen ne işle uğraşıyorsun ?

benim takvimde son 6-8 haftada bebek kilosu 2 katina cikar diyor. ozaman 32 hafta itibari ile gecen demistim ya onu yazmislar. Ama bence cok mantikli deil gibi bilmiyorum da..
evet senin dediğini yazmış canım ama sanmıyorum ben o kadar alacağını.
bakalım kaç kilo çıkacak bizim sıpalar.

tükkan açalım o zaman erken kalkmamıza gerek kalmaz :))
aynen bir de ağırlaşınca erkenden uyanıyorsun uyusana işte dimi..

kızlar ben kaçar beslenme saatim...

bu dedigine gore seninki 33 de 2300 diyordun sanirim yaklasik 4100 fln dogmali ozaman:)

anladım canım ben deneyemem herhaldee sen alışmısın iyide geliyorsa yaptır tabiii :)

oyy benım geçen hafta 28 de bebeğim bir buçuk kg ulaşmıştı ee son haftaya kadar ne olur benım tosun... bir ayda 24 ten 28 hafataya kadar hemen hemen 850 gr almıştı benım kız eyvah eyvaah çok iri bebekler hemen hasta olurlarmış normal olsun 3 kg olsa yeter sağlıklı olsun

tam 28 demi 1.500 masallah. Gerci ayda ortalama 200, sonra haftada 150-200 e donusuyor son zamanda sanirim. Senin prenses haftasina gore onde ozaman demi canim?

tam 28 demi 1.500 masallah. Gerci ayda ortalama 200, sonra haftada 150-200 e donusuyor son zamanda sanirim. Senin prenses haftasina gore onde ozaman demi canim?

ewet canım iki hafta önde cıkıyor bu da benı endişelendiriyor erken çıkıp ggelır mı kii 37/38 de gelse sorun değil de daha önce gelmesinn ben minyonum babamızda mınyoon ama bebekken tosuncukmuş ona mı çekecek acaba. yeğenlerim var onlarda tosuncuk ama bebeklıkleri hep problemlı geçti astım bronşit toplu bebekler daha çabuk hastalanıyor etraftan gördüğüm kadarıylaa

Canımmm inan okadar ço ihtiyacım varki evden uzaklaşmaya şu kocişi özlemeye
Soğudum evlilik yıldönümünden sonra elimde değilll
Keşke çıkıp gelebilsemmmm.
İlk okul arkadaşlarımda Bursada ama gelmek kısmet olmadı
Problem maddiyat değil kocişim gezmeyi sevmiyor. benide bırakmıyor nereye nereye muhabbetiiiii
İnşaallah gelirsem sizi görmeden asla dönmem emin ollll
Ya teyzesi minik adammmmm hayırlısıyla doğurda görelimmm kuzum nasıl birşeymişş.
Gerçi öncesinde Aişemiz var ama sesi sedası çıkmadı kızın

Maşaallah canım ne güzel işte kuzuna 2 hafta önce kavuşacaksın.
Endişelenmene gerek yok canım.
İnşaallah zamanında gelecek kuzun.
Benimkide günü gününe gidiyor bazen 2 gün önde olduğu oluyor ama şimdi son batla tamamen uyumluu
Yok canım ya senin etrafındaki bebişler öyle olmuş. Abimin oğlu zayıf cılız bişey ama hep hasta Ablamın oğlu toplu tosunummm benim ama MAşaallah hiç hastalanması yok binde bir oda normaldir.
Abiminki bronşit iltihaplanma falan hemde her mevsim. ALlah korusun hepsini.
Ve bunu gibi çok örnek var çevremde eltimin oğluda toplu oda çok iyi maşaallah.
Bebeğin bünyesiyle alakalı galiba

Son düzenleme:

amin dilekçim inşallah. ben en yakınımda örneğini görünce hep derdim aman benımkı öyle olmasın çok nanemollaydılar hep öksürük aksırık aman terlemesin hasta oluyor aman üşümesin hasta oluyor diye diye ggeçti bebeklikleri dışı iyi ama içleri koftu. neyse Allah sağlık versin hepimizinkine

bu arada ayseyle buranın dışında görüşen yokmuydu ki. haber etsee. 3 gun olmuş sanırım o hastanedeyken bile haber ederdi kendinden sezeryan falan mı oldu da ayaklanamadı ki hayırlsıı sabırsızlıkla haber beklıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…