Bol bebiş topiği

hayırlı akşamlar kızlaar kimse yok topiktee canım sıkıldı
eşim gelince de giremiyorum
yarın görüşürüz artık.. mutfağa giriym bende bari
bazen evde çok sıkılıyorum ya bebişim olsa da onunla ilgilensem diye aklımdan geçiyor hep

Canım yaaaaa öyle oluypr bazen seninlre hiç alakası yok emin ol. ters giseceği varsa gidiyo bende lahavle çekmezsemde dahada beter oluyor işlerim.bende şiddete baş vuuyorum anında kırıp dökesm geliyor
Ay maşaallah canımm salıkla kullanınnnnnn
E kuzum sen park yatak aldım demiştin buda yatak olmuyormu :26: ay bilemedim şimdi :26:

canım benim ya kıyamam. aynısını ben de yaşadım senin haftalarında.. ne dese ne yapsa gözüme batıyordu ya.. herşeyine sinir oluyordum.. geçecek canım hepsi hormonların bize yaptığı oyunlar.
Aman kuzum ya benimki hep böyle inan ben onu idare ediyorum bu halimla bile. hormonlarıma kurban olsun o ne hormonu onun oyunları bunlarrrr
aynen kuzum bazen çok sıılınca hareket ediyor diyorum bi gelsenda sıkılacak vaktim olmasaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

:) inş pişman olmayız böyle dediğimize
bütün bebekli arkadaşlarım şimdi keyfini çıkar lohusalık çok zor uykusuzluk çok yıpratıyor insanı filan diyolar.
tam tersi bende o gelince hep daha güzel olacağını düşünüyorum inş da öyle olur
şimdiden dua ediyorum akıllı uslu olsun sütüm bol olsun psikolojim düzgün olsun diyeee :))
eşimden filan çok destek bekliyorum umarım hayal kırıklığına uğratmaz beni...

Canim benimki ferro sanol duodenal, 567.7 mg diyor.
Hizli buyuyor ya canim artik duser tabi. Ozele bakicam canim su makineyi calistirayim pcyi acmam lazim tamam?geliyorum....

Aynen canim besmele cekiyorum bende. Egilemiyorum ya hersryin gozu yerde. Az kaldi neyse...
Canim park yatak da var karyola da aldik. Ben yatak odasina karyolamin yanina cekebilecegim kucuk besik istedim ama benim kocam guvenli deil onlar cocuk duser dedi illa park yatak dedi. Karyolamizin cekmeceleri filan var ya ben o uzden bunlari begeniyorfum. Zaten buyuyen karyola. Bas ucundaki cekmeceli kisim cikinca 70. 130 olculerinde kaaryola oluyor. Bana kalsa ben cok uzun yatirmam yatak odamda ama babamiz kizina kiyamiyor. Artik geze geze yaticaz

Olsunlar valla baba olacaklar ama iste erkekler hep ayni. Bir ara ben evde teror estiriyordum.

Kirip dokme snen dagit abi toplasin gerci benimki yapiyor mu aklinin ucuna bile gelmiyor. Soylemesen hic dusunmez.

canim ozele yazdim da burdan yazayim bida multivitamini nezaman iciyorsun? Bir de multi, kalsiyum ve demir olunca onu ayarlamak epey stres yapti.

canim bide et, tavuk , balik nekadar yiyorsun ? hem oglen hem aksam mi? ben oglenleri daha cok etsiz sebze yemekleri ve salata aksamlari da et, tavuk ve balik ve salata sirasiyla 1 gun o 1 gun o yiyordum. AMa et yetmiyor sanirim kansizlik artiyor. Bir de ben genelde 2 bardak sut icmeye calisiyorum oyuzden hem demir hem kalsiyum hapi hem sut zor oluyor ayari.

Son düzenleme:
Kizlar bizim kucuk melegimizin durumu iyi degil. Dualariniza ihtiyacimiz var. Doktor; durumu bekledigimden de kotu dedi. (((( aklimdan cikmio o minik elleri, o minnacik yuzu (

canım benim etle aram pek yok. ben daha çok sebzze ağırlıklı yiyorum. balığı da ayda 2 kez anca yiyorumdur. ama tavuğu epey yiyoruz. yani haftada 3 kez yiyoruzdur. ben eti haftada bir kez anca yiyorumdur taş çatlasın o da. eti sevmiyorum. sen benden de iyi besleniyorsun aslında bence. ben o kadar dikkat etmiyorum. ben de günde 2 bardak süt içiyorum. eleviti içince meyve yiyorum mesela. içinde demir var ya onun emilimi artsın diye.akşam içiyorum eleviti. sütü saat 3 te kesiyorum en son.
sen hiç stres yapma benden bile iyi besleniyorsun. hem senin oğluşun daha iyi gidiyor benim kızım ufak tefek. öyle çok kilolu değil.

Sutu de 2 bardak ayni anda mi iciyorsun? ben iste 1 bardak gunduz 1 de gece iciordum artik duzenlemem lazim.

Son düzenleme:

Evet karam haftaya çarşamba kontrolüm var kalp atışları için ozaman sorarım..
amin kuzum hepimiz alalım inşallah..

Kizlar bizim kucuk melegimizin durumu iyi degil. Dualariniza ihtiyacimiz var. Doktor; durumu bekledigimden de kotu dedi. (((( aklimdan cikmio o minik elleri, o minnacik yuzu (

oyy incim ne oldu tatlım yolunda gitmeyen ne çok üzüldüm canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsun dualarım seninle..

canim simdi sabah kahvalti sonrais mi elevit iciyosun? Sutu de 2 bardak ayni anda mi iciyorsun? ben iste 1 bardak gunduz 1 de gece iciordum artik duzenlemem lazim.

hayıor akşam içiyorum eleviti. yemekten sonra. meyveyle beraber.
sütü iki bardak üst üste içiyorum saat 2:30 gibi. saat 3 te bitmiş oluyor. tam iki saat sonra demir hapını içiyorum saat 5 te. saat 6:30 gibi de yemeği yiyorum. saat 8 gib meyveyle beraber eleviti içiyorum. benim ilaçlar böyle canım. sen de günü ikiye böl. yarısı demir ağırlıklı ye iç. yarısında kalsiyum.. ben demiri akşam yemeğinden önce içiyorum çünkü sabah peynir yiyorum. akşam yemeğinde de demir emilimi eksilmesin diye de yoğurt yemiyorum mesela. öğle yemeği de 12:00...

canim kalsiyum-mg hapin yok demi? ben osteocare aliyorum onu da araya sokunca olay sapitiyor zaten:) bkalim bi plan yapman lazim. kalsiyum da ayni anda 500mg dan cogu emilmiyo bosa gidior diye bilyorum oyuzden 2 bardak icmiyordum ama

canim kalsiyum-mg hapin yok demi? ben osteocare aliyorum onu da araya sokunca olay sapitiyor zaten:) bkalim bi plan yapman lazim. kalsiyum da ayni anda 500mg dan cogu emilmiyo bosa gidior diye bilyorum oyuzden 2 bardak icmiyordum ama

yok ben kalsiyum almıyorum hap olarak. magnezyum içiyorum onu da kahvaltıdan sonra içiyorum sen de öyle yap. kahvaltıda peynir yiyorsun nasılsa. demiri bırak öğleden sonraya. sabah kalsiyumları hallet. yada tam tersi yapabilirsin. önemli olan kalsiyumla demiri ayırmak değil mi? bence hiç stres yapma. gayet de iyi besleniyorsun. baksana sen benden daha iyi kilo aldın.

evet ama kalsiyum değil demirin emilimini azaltan. süt ve süt ürünleri deniyor. sade kalsiyumun demiri etkilemediğini söylüyordu işyerindekiler..

oylemiymis ii oldu ogrendigim. Sut daha farkli demekki direk kalsiyum hapindan. Benimki osteocare kalsiyum-mg-cinko var. Dedigin gibi yapayim sabahlari ozaman peynir, yumurta ve kalsiyum hapini alirsam. 2 saat sonra ara ogunde 2 bardak sut icsem cerezle, sonra ogle yemegi sonra da demir isine girsem:) ii gibi plan cok saol canimmmm icim ferahladi yok 2 saat bu 2 saat su. baymisti

sen de saol canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..hiç canını sıkma emi.

ama gerçekten sen benden daha iyi besleniyorsun. ne güzel. ben o kadar et balık yiyebilsem böyle belki tansiyonum düşmeyecek kanım düşmeyecek ama işte yiyesim gelmiyorum. kuru yemişi bile zorla yiyorum yemezsem çocuğa birşey gitmeyecek...
neyse canım sağlıklı olsunlar da elbet kilo alırlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…