- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.421
sen de saol canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..hiç canını sıkma emi.
ama gerçekten sen benden daha iyi besleniyorsun. ne güzel. ben o kadar et balık yiyebilsem böyle belki tansiyonum düşmeyecek kanım düşmeyecek ama işte yiyesim gelmiyorum. kuru yemişi bile zorla yiyorum yemezsem çocuğa birşey gitmeyecek...
neyse canım sağlıklı olsunlar da elbet kilo alırlar..
bazialri hic yemiyor bebek buyuk oluyor 3800-4 olan bile var. Bunyeye bakiyor sanirim. Benim misal suan disetlerim feci balon olusyor kan, baktim dislerim de kahverengi olmus anlamadim. 2 bardak sut ve kalsuyim hapi yetmiyor sanirim. Burun cok kaniyor biyerden gidior giren vitaminler. Ben de dedigin gibi yapcam sabah, oglen paso kalsiyumlu, ikindi aksam demir ve multivitamin.
Bebeğime alışmaya çalışıyorum.O da bana..Emzirme bağımız olmadığı için kahroluyorum
Ağrılarım dayanılmayacak safhaya geliyor bazen.Hala normal doğum olmadığı için üzülüyorum.Bir daha bu acıyı göze alabilirmiyim bilmiyorum
cooook seker... cadiozyim saglikla kullanin cok guzel olmus hepsi.
ben de simdi geldim kan degerim 10.3 mus. Ferrous Fumarate 210 mg vermis bir de 2 gunde 1 iccekmisim. Insallah yukseltir. Burnum cok kaniyor 1 aydir acep ondan da mi dusuyor. Baya kaniyor. Cadizoyim azcik yurudum bi geldim kilot epey kremsi beyaz akinti olmus. EPey artti insallah normaldir.
elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım ne demek..
hemen eski haline dönmesi normal canım yalancı sancı deniyor.
evet dikkat etmek gerekiyo özellikle gün içinde yorulduysan akşam ve gece çok kasılıyor.
Allah razı olsun canım inş hepimiz için dua ediyorum Allah herkesin yardımcısı olsun...
Aynen bende senin gibi düşünüyorum canım:) inş pişman olmayız böyle dediğimize
bütün bebekli arkadaşlarım şimdi keyfini çıkar lohusalık çok zor uykusuzluk çok yıpratıyor insanı filan diyolar.
tam tersi bende o gelince hep daha güzel olacağını düşünüyorum inş da öyle olur
şimdiden dua ediyorum akıllı uslu olsun sütüm bol olsun psikolojim düzgün olsun diyeee :))
eşimden filan çok destek bekliyorum umarım hayal kırıklığına uğratmaz beni...
Hepsi aynı innaki şunu bunu yap demesen hayatta yapmazlarCanim benimki ferro sanol duodenal, 567.7 mg diyor.
Hizli buyuyor ya canim artik duser tabi. Ozele bakicam canim su makineyi calistirayim pcyi acmam lazim tamam?geliyorum....
Aynen canim besmele cekiyorum bende. Egilemiyorum ya hersryin gozu yerde. Az kaldi neyse...
Canim park yatak da var karyola da aldik. Ben yatak odasina karyolamin yanina cekebilecegim kucuk besik istedim ama benim kocam guvenli deil onlar cocuk duser dedi illa park yatak dedi. Karyolamizin cekmeceleri filan var ya ben o uzden bunlari begeniyorfum. Zaten buyuyen karyola. Bas ucundaki cekmeceli kisim cikinca 70. 130 olculerinde kaaryola oluyor. Bana kalsa ben cok uzun yatirmam yatak odamda ama babamiz kizina kiyamiyor. Artik geze geze yaticaz
Olsunlar valla baba olacaklar ama iste erkekler hep ayni. Bir ara ben evde teror estiriyordum.
Kirip dokme snen dagit abi toplasingerci benimki yapiyor mu aklinin ucuna bile gelmiyor. Soylemesen hic dusunmez.
Allah şafi ismiyle şifasını versin canımKizlar bizim kucuk melegimizin durumu iyi degil. Dualariniza ihtiyacimiz var. Doktor; durumu bekledigimden de kotu dedi.(((( aklimdan cikmio o minik elleri, o minnacik yuzu (
amin canım Allah sonumuzu hayr etsin bende küsüm konuşmayı da düşünmüyorumAllah halimizi iyi etsin.
resmen kocamı parçalamak istiyorum,onu elime alsam............................................. artık gerisini yazmayayım siz düşününnnn
inci rabbim şifa ihsan etsinKizlar bizim kucuk melegimizin durumu iyi degil. Dualariniza ihtiyacimiz var. Doktor; durumu bekledigimden de kotu dedi.(((( aklimdan cikmio o minik elleri, o minnacik yuzu (
Evet karam haftaya çarşamba kontrolüm var kalp atışları için ozaman sorarım..
amin kuzum hepimiz alalım inşallah..
KK nın barilla reklamı beni deli ediyor helede bu vakitlerde
Kalkıp makarna yapasım var ama kilo problemim var ve halim yokşurdan bir tabak verseler ne olur yani
Biz zaten hep barilla alıyoruz
Sule canım büyük geçmiş olsun depremle yaşamayı öğreniyoruz(((
KK nın barilla reklamı beni deli ediyor helede bu vakitlerde
Kalkıp makarna yapasım var ama kilo problemim var ve halim yokşurdan bir tabak verseler ne olur yani
Biz zaten hep barilla alıyoruz
Evet canim ya az kaldi. Hayirlisi olsun.. daha iyisi sizlerin olsun insallah. Ayse atlatti sira bende...çok güzelmişşşş :) maşallah ne güzel yatağıda hazır prensesin,az kaldı orada uyumasına inşallah :))
O zaman da sut ve sut urunlerini oglen ve yatmadan once iceceksin canim. Sabah aksam alirsin demiri. Dur ben ayilayim daha yeni kalktim planlariz yine..cadizoycimmm benim plan ne guzel yaptik diyordum. Demir hapim meger gunde 2 adetmis sanirim. Bunu nasil yapcam bakalim:)
Aminn canim daha iyisi daha guzelleri sizin olsun. Sen ne zaman gideceksin doktora?amin canım Allah sonumuzu hayr etsin bende küsüm konuşmayı da düşünmüyorum
canım hayırlı olsun kızın sağlıkla büyüsün içinde
bu renklere bayılıyorum bakalım bizim ne olucak.
inci rabbim şifa ihsan etsin
Allahtan ümit kesilmez sağlığına kavuşur inşallah
ailesine sabırlar diliyorum buarada sen nasılsın?
s.a deep nasılsın sana özelden mesaj yazdım ama mesj kutun dolu
gönderemedin iyi dileklerin için tşkr ederim
maşallah sende gebesin hayırlı uğurlu olsun
hayırlı haberlerini duymak inan beni sevindirdi sana umrede iken hep dua etmiştim
sağlıkla bebeğini kucağına almayıda nasip etsin..
:))) benim ne yapasım ne de yiyesim var bu aralar iştahım yok
zorla yemeye çalışıyorum
Gecmis olsun sulem. Kesinlikle apartmanda yasamayi ben de istemiyorum. Biz en ust kattayiz fazlasiyla hissediyoruz. Allahim korusun.günaydın kızlar nasılsınız??
dün gece uyurken bir sarsıntıyla uyandım öyle bir bağırdım ki
eşimde oturma odasındaydı hemen geldi depremi hissettin mi dedi
hissetmemek mümkün mü uzun bir süre salladı(
o kadar korktum ki Rabbim bizi afetlerden belalardan korusun cümlemizi(
sonrasında epeyce bir uyuyamadım aklıma her türlü şey geldi
ilerde evim olursa müstakil olmasını istiyorum(
hayırlı sabahlar kızlaarr nasılsınız?
gece doğru düzgün uyuyamadım ya bebeğim 2-3 kere titredi çok hareketliydi kontrole gidince soracağım inş bu titreme neyin nesi ya
yine kimse yok ben biraz daha dinleniym bari :)
Evet canim ya az kaldi. Hayirlisi olsun.. daha iyisi sizlerin olsun insallah. Ayse atlatti sira bende...
O zaman da sut ve sut urunlerini oglen ve yatmadan once iceceksin canim. Sabah aksam alirsin demiri. Dur ben ayilayim daha yeni kalktim planlariz yine..
Aminn canim daha iyisi daha guzelleri sizin olsun. Sen ne zaman gideceksin doktora?
Rabbim gonlunuze goreversin.
Gecmis olsun sulem. Kesinlikle apartmanda yasamayi ben de istemiyorum. Biz en ust kattayiz fazlasiyla hissediyoruz. Allahim korusun.
Titreme hickirmasi olabilir mi acaba? Ritmik bir sekilde yapiyorsa hickiriyordur. Ben epeydir hissediyorum hickirdigini..
Evet canim ya az kaldi. Hayirlisi olsun.. daha iyisi sizlerin olsun insallah. Ayse atlatti sira bende...
O zaman da sut ve sut urunlerini oglen ve yatmadan once iceceksin canim. Sabah aksam alirsin demiri. Dur ben ayilayim daha yeni kalktim planlariz yine..
Aminn canim daha iyisi daha guzelleri sizin olsun. Sen ne zaman gideceksin doktora?
Rabbim gonlunuze goreversin.
Gecmis olsun sulem. Kesinlikle apartmanda yasamayi ben de istemiyorum. Biz en ust kattayiz fazlasiyla hissediyoruz. Allahim korusun.
QUOTE]
sağol canım ben en ufak bir sarsıntıyı dahi hissediyorum
iyi mi kötümü bilemedim(
canım 12 haftamda gittim testlerimi yaptırdım o sıra cinsiyet belli olmadı beni
18 haftamda çağırdı üçlü test için
sadece cinsiyet için gitsemmi diye düşünüyorum 15 haftalık oldu
artık belli olur sanırım..
hayırlı sabahlar kızlaarr nasılsınız?
gece doğru düzgün uyuyamadım ya bebeğim 2-3 kere titredi çok hareketliydi kontrole gidince soracağım inş bu titreme neyin nesi ya
yine kimse yok ben biraz daha dinleniym bari :)
yok canım hıçkırdığında dediğin gibi ritmik oluyor ve hemen geçmiyor.
bu bildiğin teli titreşime almış gibi 3-5 saniye karnım titriyo sonra geçiyor. sanki sıçrıyor irkiliyor gibi hissediyorum
bide anne karnında bebeklerin hasta olabileceğini duymuştum benim yiyip içtiklerim soğuk olursa üşütür mü mesela?
hani biz üşüyünce bi silkiniriz ya öyle yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?