Bol bebiş topiği

bazialri hic yemiyor bebek buyuk oluyor 3800-4 olan bile var. Bunyeye bakiyor sanirim. Benim misal suan disetlerim feci balon olusyor kan, baktim dislerim de kahverengi olmus anlamadim. 2 bardak sut ve kalsuyim hapi yetmiyor sanirim. Burun cok kaniyor biyerden gidior giren vitaminler. Ben de dedigin gibi yapcam sabah, oglen paso kalsiyumlu, ikindi aksam demir ve multivitamin.

evet canım olabilir. benim arkadaşım da mesela kiloluydu ama bebişi normal doğdu ben 4 kilo filan bekliyordum.. hayırlısı olsun canım ya. sağlıklı olsunlar da.. biz elimizden geleni yapıyoruz...
yeni öğün saatlerin iyi gelir inşallah ikinize de yarasın

Bebeğime alışmaya çalışıyorum.O da bana..Emzirme bağımız olmadığı için kahroluyorum
Ağrılarım dayanılmayacak safhaya geliyor bazen.Hala normal doğum olmadığı için üzülüyorum.Bir daha bu acıyı göze alabilirmiyim bilmiyorum[/QUOTE]

Ayşe geçecek ve sen bebeğinin mırıltılarından sonra tüm acıları unutacak ve 2.yi planlayacaksın.Ben de normal doğumda dikişler atılırken aman aman bidaha istemem demiştim:) şimdi de keşke daha erken düşünseymişiz diyorum.Rabbim acil şifalr versin

cadiozy yatağa bayıldım çok güzel.Sağlıkla uyusun bebişin:)

inci Rabbim şifa versin bebeişinize

tubilos paşalara maşallah maşallah

ve diğer arkadaşlar sağlık diliyorum hepinize

Ayşe geçecek ve sen bebeğinin mırıltılarından sonra tüm acıları unutacak ve 2.yi planlayacaksın.Ben de normal doğumda dikişler atılırken aman aman bidaha istemem demiştim:) şimdi de keşke daha erken düşünseymişiz diyorum.Rabbim acil şifalr versin

cadiozy yatağa bayıldım çok güzel.Sağlıkla uyusun bebişin:)

inci Rabbim şifa versin bebeişinize

tubilos paşalara maşallah maşallah

ve diğer arkadaşlar sağlık diliyorum hepinize[/QUOTE]

tşk ederiz canım. sen nasılsın?oğluşun epey büyümüştür artık?

çok güzelmişşşş :) maşallah ne güzel yatağıda hazır prensesin,az kaldı orada uyumasına inşallah :))

evet yorulduysam daha çok hissediyorum haklısın, sağol canım ,cümlemizin yardımcısı olsun inşallah .

Aynen bende senin gibi düşünüyorum canım bakalım yardımları nasıl olacak
Hepsi aynı innaki şunu bunu yap demesen hayatta yapmazlar illa diyeceksin
Anladım park yatak yatak odanızda olacak
Kizlar bizim kucuk melegimizin durumu iyi degil. Dualariniza ihtiyacimiz var. Doktor; durumu bekledigimden de kotu dedi. (((( aklimdan cikmio o minik elleri, o minnacik yuzu (
Allah şafi ismiyle şifasını versin canım

KK nın barilla reklamı beni deli ediyor helede bu vakitlerde
Kalkıp makarna yapasım var ama kilo problemim var ve halim yok şurdan bir tabak verseler ne olur yani
Biz zaten hep barilla alıyoruz

Allah halimizi iyi etsin.
resmen kocamı parçalamak istiyorum,onu elime alsam............................................. artık gerisini yazmayayım siz düşününnnn
amin canım Allah sonumuzu hayr etsin bende küsüm konuşmayı da düşünmüyorum

canım hayırlı olsun kızın sağlıkla büyüsün içinde
bu renklere bayılıyorum bakalım bizim ne olucak.

Kizlar bizim kucuk melegimizin durumu iyi degil. Dualariniza ihtiyacimiz var. Doktor; durumu bekledigimden de kotu dedi. (((( aklimdan cikmio o minik elleri, o minnacik yuzu (
inci rabbim şifa ihsan etsin
Allahtan ümit kesilmez sağlığına kavuşur inşallah
ailesine sabırlar diliyorum buarada sen nasılsın?

Evet karam haftaya çarşamba kontrolüm var kalp atışları için ozaman sorarım..
amin kuzum hepimiz alalım inşallah..

s.a deep nasılsın sana özelden mesaj yazdım ama mesj kutun dolu
gönderemedin iyi dileklerin için tşkr ederim
maşallah sende gebesin hayırlı uğurlu olsun
hayırlı haberlerini duymak inan beni sevindirdi sana umrede iken hep dua etmiştim
sağlıkla bebeğini kucağına almayıda nasip etsin..

Kalkıp makarna yapasım var ama kilo problemim var ve halim yok şurdan bir tabak verseler ne olur yani

:))) benim ne yapasım ne de yiyesim var bu aralar iştahım yok
zorla yemeye çalışıyorum

günaydın kızlar nasılsınız??
dün gece uyurken bir sarsıntıyla uyandım öyle bir bağırdım ki
eşimde oturma odasındaydı hemen geldi depremi hissettin mi dedi
hissetmemek mümkün mü uzun bir süre salladı(
o kadar korktum ki Rabbim bizi afetlerden belalardan korusun cümlemizi(
sonrasında epeyce bir uyuyamadım aklıma her türlü şey geldi
ilerde evim olursa müstakil olmasını istiyorum(

günaydın kuzum nasılsın? ay aynenn yaa salçalı salçalı akşama kadar gözümün önünde :)
bende bu akşam yapıcam inş. gel beraber olsun tatlım

hayırlı sabahlar kızlaarr nasılsınız?
gece doğru düzgün uyuyamadım ya bebeğim 2-3 kere titredi çok hareketliydi kontrole gidince soracağım inş bu titreme neyin nesi ya
yine kimse yok ben biraz daha dinleniym bari :)

çok güzelmişşşş :) maşallah ne güzel yatağıda hazır prensesin,az kaldı orada uyumasına inşallah :))
Evet canim ya az kaldi. Hayirlisi olsun.. daha iyisi sizlerin olsun insallah. Ayse atlatti sira bende...
cadizoycimmm benim plan ne guzel yaptik diyordum. Demir hapim meger gunde 2 adetmis sanirim. Bunu nasil yapcam bakalim:)
O zaman da sut ve sut urunlerini oglen ve yatmadan once iceceksin canim. Sabah aksam alirsin demiri. Dur ben ayilayim daha yeni kalktim planlariz yine..
Aminn canim daha iyisi daha guzelleri sizin olsun. Sen ne zaman gideceksin doktora?
Rabbim gonlunuze goreversin.
Gecmis olsun sulem. Kesinlikle apartmanda yasamayi ben de istemiyorum. Biz en ust kattayiz fazlasiyla hissediyoruz. Allahim korusun.

Titreme hickirmasi olabilir mi acaba? Ritmik bir sekilde yapiyorsa hickiriyordur. Ben epeydir hissediyorum hickirdigini..

yok canım hıçkırdığında dediğin gibi ritmik oluyor ve hemen geçmiyor.
bu bildiğin teli titreşime almış gibi 3-5 saniye karnım titriyo sonra geçiyor. sanki sıçrıyor irkiliyor gibi hissediyorum
bide anne karnında bebeklerin hasta olabileceğini duymuştum benim yiyip içtiklerim soğuk olursa üşütür mü mesela?
hani biz üşüyünce bi silkiniriz ya öyle yapıyor.

hayırlı sabhlar bende uyuyamadım şimdide gözlerim ağrıyor
bende merak ettim titreme neden oluyor ki
ne zaman gidiyorsun?

Olabilir aslinda canim soguk mu yiyip icersin genelde? Bir de ince giyersen de usurmus. Ben de duydum anne karninda hasta olabilceklerini..
Ay kiyamam ya hasta degi,dir insallah. Doktoruna gidince sorarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…