- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.381
En son adet tarihinden itibaren sayıyorsun gebelik haftasını. yani korunmayı bıraktığın ayın ilk adet gününden.Oyyy kuzucummm alklah yardımcın olsun sıkınrın her neyse inşaallah en yakın zamanda atlatırsın
şu elevittt sizdede kabızlık yapıyormu?
Ben 2 ay oldu bırakalı kabızlıktan dolayı. şimdide demir hapı kabızlık yapıyor onuda bıraktımmmm :)))
çok beğendim heppisini canım ne güzeller
Sağlıkla giydir heppiciniiii
Bende hafta içi alışverişe gitmeyi düşünüyorum bakalım neler bekliyor biziiiiiiiiiiii
canım benimde mazim kötü biliyorsun inan çok zorrrr.
İnşaallah 2.bebişimi düşünrsem düşük yaşamam çok acı bişey.
Allah sevabımızı eksiltmesin zor bir imtihan.
Allah sana bağışlasın paşalarını.
Sende ablam gibi beklemişsin gelmemiş sıpa
Elhamdülillah sağlıkla doğdular.
Bende herkes gibi normal olsun isterim ama olmayıncada üzlülmenin anlamı yokk demi
saol canım benim adetim 30 veya 31 günde bir oluyor benim anlamadığım ben eğerki hamileysem 3 eylüldenmi saymam gerekecek hamilelik sürecini amaaan sanki hamileymişim de süreç falan soruyorum çoook saol cvp verdiğin için kafam çok karışık netten araştrdm dahada kafam karıştı adetim bittikten sönra hemen korunmayı bırakmadığım için 3eylül de olduğu için biraz karma karışık neyse bekliycem artk gecikmesini inşallh hamileyimdir seninde başını ağrttım kusura bakma
Kafanı karıştırma ben senin yerine hesap yaptım canım. 24 ağustos son adetin ve sen eğer gebeysen bile bu ayın 21 inde öğrenebilirsin yani çok erken yapmışsın kan testini.
İnşaallah gebesindir hayırlısıyla.
evet canım senin değer benimkinden düşük çıkmış. ama problem değil bebek için sen pakmazine üzümüne dikkat et yükselir inşaallah.Bilmiyorum valla canim hissediyorum cok sukur. Yer degistirmez sanirim canim artik ole kalir. Senin kan degeri yine iyi benim deger 10.8 di ve burda normal sayiolar onu. Bakalim simdiki degeri anca bidaki ebe kontrolune kadar solemezler.
ne güzel olur kız gel ben sana masaj yaparımmaşallah küçük hanıma hayırlısıyla sende doğrurur
bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
inşallah normal ve kolay bir doğum olur..
geçmiş olsun canım benimde dünden beri sol kasığımda acayip bir ağrı var
nedenini anlayamadım öyle komşuyada can kurban
bende mi gelsem acep:))
demir hapımı kabızlık yapıyor bende de kabızlık var
ama bende zaten hep vardı bunun için doktora gitmedim
ilaç kullanmak istemiyorum
ılık suyun içine bal karıştırıp içmenin faydalı olduğunu biliyorum
tabi ben yapmıyorum da çok kuru şeyler tüketmemeye gayret et geçmiş olsun canım..
Yapıyorum canım ya her sabah aç karnıma içiyorum hemde
İyiyiz canım elhamdülillah sen nasılsın.Günaydın kızlar ne haber nasılsınız??????
Benimki yine hıçkırıyor içim gidiyor bayılacağım nerdeysebebeğim hıçkırırken ben kötü oluyorum nedense
Nasılsınız fıstıklarrrrFıstık merhaba.
2 hafta önce ayrıntılı ultrasyona girdim ya; orda plasenta ön duvara yerleşiktir yazıo. Ne demek oldugunu anlamadım ama:44::44:
bide bebişin kalp atışları 140 mış.ana kız maşaallah sizeee
Benimde ayrıntılı usgde plasenta arkada yazıyordu.
Canım bebbek büyüdüğü için olmalı.kızlar hepinize günaydın... kızlar benim bi sorum olacak hani bikini bölgemiz varya tüylenen yer tam olarak sağ tarafı ve bacağımın birleştiği yer okadar ağrıyorki, gece tuvalete kalktığımda yürürken çok acı ve ağrı veriyo.gündüz pek hissetmiyorum ağrıyı,hareket ederken ağrımıyo galiba. sizlerde de var mı normalmidir acaba.bide kardelen sertleşmeden dolayı erken doğum riski olduğundan bahsetmiş ben korktum açıkçası,çünkü bende de sertleşme oluyo bazen ama ben çocuğun bir tarafa toplandığını düşünüyordum demekki kasılmaymış. Allah korusun hepimizin yavrularını,bu haftalara geldiğimde daha rahat olacağımı düşünürdüm ama daha tedirginim nedense. neyse çok öptüm hepinizi :)
İçini sıkma bendede olluyor bu korkular ilk aylarda man düşüermi şimdide aman erken doğarmı annelik iç güdüsüyle hisseetiğimiz duygular bunlar yani çok normal. rahat ol inşaallah sertliklerinde bebiş büyüyüor diye. diğer arkadaşın hem akıntısı çok fazlaymış hem hekimi dikkat et demiş kendini kıyaslama iyi değil böyle şeyleri düşünmek.
Düşüncelerimiz kontrol etmeliyiz inşaallah kolayca ve zamanında doğuracağız kuzummm
Allah senden razı olsun canım hemen isimlerini yazıyorum ve aile hekimine gidiyorum bakalım yazsın bana bunlarıııı çok teşekkürler çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :13:Kizlar merhaba
Kabizliktan bahsetmissiniz,bende kabizligi cok yasayan bir insanim bir de hemoroid problemim vardir cocukluktan beri,o yuzden kabizliktan cok korkarim.hamileligin ilk zamanlarinda hemoroidim tekrarladi ilac da kullanamadim mahvoldum.doktoruma anlatmistim gebeligin ilk basindan beri kabiz yapmayacak ilaclar vermeye calisiyor bana.mesela herkes vitamin olarak elevit icerken bana Doktorum multitab lgg diye bir hap vermisti,bu hapin icersinde cok fazla (milyonlarca) probiyotik varmis,bagirsak hareketlerini duzenliyormus,sonra ben o hapi bulamamaya basladim akabinde vitaminimi previt positive diye bir vitaminle degistirdi ondan da cok memnunum,doktoruunuza bi sorun isterseniz.
Demir ilaci olarak da yine benim kabizlik sorunum olmamasi icin bana Ferplex fol verdi,sivi bi ilac bu,haplarin genel olarak bagirsakta emilimi daha zor oldugu icin sivi olarak ictiginde daha kolay emiliyomus,bende cok korkuyodum cunku genel bi inanis var ya demir ilaci kabiz yapar diye cok korkuyodum ama allahima sukur bi sorunum yok,aksine wc aliskanligim duzene girdi diyebilirim yani.isterseniz doktorlariniza bi danisin ben faydasini gordum bu ilaclarin.