Bol bebiş topiği

günaydın canım biraz geç oldu ama :)
ağrın hakkında bi bilgim yok sürekli oluyosa doktoruna danış bence.
evet canım aşırı sertleşme erken doğum belirtisi. ama bebeğin bi tarafa toplanmasından bahsetmiyorum
bazen toplanıyor o taraf yamuluyor sana ağrı vermeden geçiyor. bu gayet normal canım
ama benim bütün karnım ortada top gibi oluyor ve çok sancıyo hemen geçmiyor gerçekten rahatsızlık veriyo.
doktorum bebek kasılıyo dedi ilaç verdi çok sık kasılırsa rahme baskı yapar ve rahmi açar doğumu başlatır dedi.
bol dinlenmek iyi geliyo canım.
son zamanlar daha sıkıntılı geçiyo bence. tabi kişiden kişiye değişebilir.

canım benim en son kullandığım kabızlık yapmıyordu çok iyiydi ama üretilmiyormuş artık.
yarın gideceğim aile hakimine bakalım yazdıracağım başka markayı. abraxasgüzel yazmış birkaç marka. dua et.

Allah halimizi iyi etsin.
resmen kocamı parçalamak istiyorum,onu elime alsam............................................. artık gerisini yazmayayım siz düşününnnn

Allah halimizi iyi etsin.
resmen kocamı parçalamak istiyorum,onu elime alsam............................................. artık gerisini yazmayayım siz düşününnnn

canım benim ya kıyamam. aynısını ben de yaşadım senin haftalarında.. ne dese ne yapsa gözüme batıyordu ya.. herşeyine sinir oluyordum.. geçecek canım hepsi hormonların bize yaptığı oyunlar.

Kızlar bugün istoça gittim Aişenin bebk şekerlerinden almak için. adam bisikletin tanesini 1 tl 35 kuruştan satıyor kuruş indirim yapmadı
Ama görmeniz lazım okadar değişik ve güzel çeşitler varkiiiiiiiiiiiiiii yanlız olunca seçemedim tabiki bende almadım tekrar gideceğimmm
Aişem kuzum çok teşekkürler sen vesile oldun bana
ömür boyu oğlumun şekerini gördükçe sen aklım ageleceksin ve sana dualar edeceğiz.
Aklımdan çımıyorsun inan. memiklerin için özel dua ediyorum inşaallah iyleşirde topkekini bolbol emdirirsinn

Ben gittim kızlar gerçi topikte kimsecikler yok
Yemek yapacağım ONUN için değil kendim ve bebeğim içinnn
Cadıozy kuzum nerdesin ya izne ayrıldın hasret olduk sanaaaaaaaa

Doğru demiş ablan doğum için okunur. ama ben gebe kalmadan öncede sıkıntılı olduğumda okurdum. şimdilerdede o niyetle okuyorum. Rabbim niyetimi biliyor. doğum zamanındada rahat doğurmak için okurummm bende cevşeni çok okudum elhamdülillah en son ramazanda okumuştum Allah kabul etsin.. burda ezanlar okunuyor bu güzel ezanın hürmetine Mevlam bizlere ve zürrüyetimize hidayet nasip etsin [/QUOTE]

anladım canım Allah kabul etsin.
beni de cevşen çok rahatlatıyo elh.
amin canımm imanlı salih bize ve Rabbine itaat edenlerden eylesin inş

kolay gelsin tatlım üzme kendini. zaman zaman herkeste oluyor.
biz onlardan anlayış bekliyoruz onlar bizden...
bende ayşeyi merak ediyorum ya tekrar gelmedi.

burdayım canım. karyolamızın resmini paylaştım :)
evde olunca evdeki işleri yapmaya çalışıyorum canım yavaş yavaş.
park yatağın uyku setini makineye attım. gıcık makine güzel durulamamış. ben de gece astığım için görmedim karanlıkta. şimdi bidaha onu durulattım. hamileyim diye herşey mi bana terss gider yaaaaaa...bazen kızıyorum işte kendi kendime.. bir işi on kerede anca bitiriyorum. çocuğumun park yatağını yapamadım daha..

cooook seker... cadiozyim saglikla kullanin cok guzel olmus hepsi.
ben de simdi geldim kan degerim 10.3 mus. Ferrous Fumarate 210 mg vermis bir de 2 gunde 1 iccekmisim. Insallah yukseltir. Burnum cok kaniyor 1 aydir acep ondan da mi dusuyor. Baya kaniyor. Cadizoyim azcik yurudum bi geldim kilot epey kremsi beyaz akinti olmus. EPey artti insallah normaldir.

kardelencim çok sağol cevap yazdığın için, canım ben seni okuyunca kendimdekini farkettim. evet senin de dediğin gibi çocuk bi tarafa toplandığında hiç acı vermiyo ama kasıldığında zaten canımın acısıyla karnıma bakıyorum bir tarafı tepe gibi olmuş sertleşmiş bi şekilde görüyorum, ama senin dediğin gibi uzun sürmüyo canım belki 5-10 sn anca ve hemen eski haline dönüyor.biraz araştırdım aslında butür kasılmaların Braxton Hicks kasılmaları olduğunu öğrendim,hatta bugün gebelik takvimimde de bunu görünce rahatladım biraz. ama yinede çok dikkat etmek gerekliymiş eğer saatte 4 veya daha fazla olursa hemen doktora gitmek lazımmış.ben yinede doktoruma danışıcam tabii .tekrar sağol canım Rabbim senide zamanın geldiğinde hayırlı bi şekilde kurtarsın inşallah ...

teşekkür ederiz ipek ablası... daha iyisi sizlerin olsun inşallah..
canım 2 günde bir demekki yetecek senin kanın çok düşmemiş. ordaki değerler biraz farklı tam olarak bilmiyorum.. çok düşük bir değer değil demek ki. yoksa her gün iç derlerdi.
ay canım o burun kanaması bende de çok oluyor ya. bazen korkuyorum. burnumu silerken filan peçetenin içi doluyor resmen.. ama yorulduğum zamanlar daha çok oluyor. dinlen sende bugün evde birşey yapma..
akıntı bende de çok oluyor canım. sonlara geldikçe artarmış. çok rahatsız ediyor beni de ama ped kullanmak da istemiyorum. sık sık çamaşır değiştircez başka çare yok..

canim ozelden yazdim.
bir de genelde dinleniyorum ona ragmen artis demek ki son anda artacak. Ben gunde en az 5-6 kez degisitiiryoum akinti olsun olmasin. burada min. deger 10.5 mi benim ilkinde 10.8 di ve 1 ayda 10,3 olmus. Bukadar 0,5 duser mi 1 ayda ya???
seninki kac mg hergun mu?

Son düzenleme:

elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım canım ne demek..
hemen eski haline dönmesi normal canım yalancı sancı deniyor.
evet dikkat etmek gerekiyo özellikle gün içinde yorulduysan akşam ve gece çok kasılıyor.
Allah razı olsun canım inş hepimiz için dua ediyorum Allah herkesin yardımcısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…