Bol bebiş topiği

28 de 10.8 di, 32 de 10,5 alti ki ilac yaziolar..

canim asiri deil de ben bikac kez surdum burnuma fln ama icine cekmeden. Bir de sirtima surmustum baktim netten %100 zararlidir yazmiyordu.
Allah razı olsun canım sürmedim zaten. komşum sağolsun zeytin yağının ısıttı öyle masaj yaptııııı
Ah canim ya ben de oyle ince yatiyordum her gece esim kalkip havlu koyuyordu sirtima. Cunku gece uyaniyordum sirtim tutulmus. Azicik kendini sicak tutarsan gecer canim.
Evet canım dikkat ederim artıkkkk bu acıya tekrar katlanmamak için.akılsız başın derdini kollarım çekiyor şimdi.
okadar masaja rağmen acıyorrr
burda kis geldi hala kisa kolum cunku gece feci terleme oluyor

Canım ya bebişlerimiz içimizi yakıyor esmen. burdada gündüz sonbahar gece kışşş ama ben akılsız olarak yaptım bir hata bak ne hallere düştüm aman siz bu hatayı yapmayınnn en azından uyrken dikkat edin

sende demi kansizlik canim? degerin nedir?
Evet canım maalaesef
İlşk gebe kaldığım zaman 11 idi. 4.ayımda 11.8 idi. geçen hafta ise 11.3 yani düşüş var.
Doktor demire devam pakmez kuru kara üzüm ve kırmızı et ye dedi.
Ben onları yiyorum ama demir hapı kabızlık yaptı bu hafta anlamadım neden. halbuki baya oldu demir kullanalı kabızlık yapmamıştı. elevit yalan oldu zaten çok oldu bırakalı

herkese iyi akşamllarrrr,

Sana iyi akşamlar canım hoş geldin

Son düzenleme:
Canım ya benim 23.haftada arkadaydı. plasenta yer değiştirirmiki merak ettim. e senin öndeyse bbeişini nasıl hissediyorsun. bldiğim kadarıyla önde olunca bebek az hissediliyor.

Bilmiyorum valla canim hissediyorum cok sukur. Yer degistirmez sanirim canim artik ole kalir. Senin kan degeri yine iyi benim deger 10.8 di ve burda normal sayiolar onu. Bakalim simdiki degeri anca bidaki ebe kontrolune kadar solemezler.

Son düzenleme:

maşallah küçük hanıma hayırlısıyla sende doğrurur
bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
inşallah normal ve kolay bir doğum olur..

Benim sol koluma ve omzuma dün gece sızı girdi hala geçmedi ya Allahım şifanı ver.
Eşim evde değil bende komşuma gideceğim masaj yapacak bana Allah razı olsun

geçmiş olsun canım benimde dünden beri sol kasığımda acayip bir ağrı var
nedenini anlayamadım öyle komşuyada can kurban
bende mi gelsem acep:))

ya ben yine ilcı bıraktımmm demirde kabız yaptı beni ne olacak benim halim ((

demir hapımı kabızlık yapıyor bende de kabızlık var
ama bende zaten hep vardı bunun için doktora gitmedim
ilaç kullanmak istemiyorum
ılık suyun içine bal karıştırıp içmenin faydalı olduğunu biliyorum
tabi ben yapmıyorum da çok kuru şeyler tüketmemeye gayret et geçmiş olsun canım..

Canım ya benim 23.haftada arkadaydı. plasenta yer değiştirirmiki merak ettim. e senin öndeyse bbeişini nasıl hissediyorsun. bldiğim kadarıyla önde olunca bebek az hissediliyor.

Fıstık merhaba.

2 hafta önce ayrıntılı ultrasyona girdim ya; orda plasenta ön duvara yerleşiktir yazıo. Ne demek oldugunu anlamadım ama:44::44:

bide bebişin kalp atışları 140 mış.

kızlar hepinize günaydın... kızlar benim bi sorum olacak hani bikini bölgemiz varya tüylenen yer tam olarak sağ tarafı ve bacağımın birleştiği yer okadar ağrıyorki, gece tuvalete kalktığımda yürürken çok acı ve ağrı veriyo.gündüz pek hissetmiyorum ağrıyı,hareket ederken ağrımıyo galiba. sizlerde de var mı normalmidir acaba.bide kardelen sertleşmeden dolayı erken doğum riski olduğundan bahsetmiş ben korktum açıkçası,çünkü bende de sertleşme oluyo bazen ama ben çocuğun bir tarafa toplandığını düşünüyordum demekki kasılmaymış. Allah korusun hepimizin yavrularını,bu haftalara geldiğimde daha rahat olacağımı düşünürdüm ama daha tedirginim nedense. neyse çok öptüm hepinizi :)

cadiozy senin plesanta nerde benim onde.
Canim benim de sag arkada yaziyor ayrintilida.
ya ben yine ilcı bıraktımmm demirde kabız yaptı beni ne olacak benim halim ((
Canim doktoruna soylesen ilaci degistirse belki kabiz olmazsin. Benim kullandigim diger demir ilaci mideme dokunuyordu doktor degistirdi. barsakta cozunuyormus.
Insallah sulecim hepimiz kolayca dogururuz.
Günaydın kızlar ne haber nasılsınız??????
Gunaydin canim naber nasilsin
Canim bende de oluyor o baski sol tarafta bacagumin arasinda. Ama benim bebis dondu. Kafasi var orda. Senin daha erken. Istersen doktoruna danis. Zmaninda gelsin insallah oglusun..

inşallah canım zamanında gelsinler, dediğin gibi doktora gidince sormak lazım, sağol canım.

Kizlar merhaba
Kabizliktan bahsetmissiniz,bende kabizligi cok yasayan bir insanim bir de hemoroid problemim vardir cocukluktan beri,o yuzden kabizliktan cok korkarim.hamileligin ilk zamanlarinda hemoroidim tekrarladi ilac da kullanamadim mahvoldum.doktoruma anlatmistim gebeligin ilk basindan beri kabiz yapmayacak ilaclar vermeye calisiyor bana.mesela herkes vitamin olarak elevit icerken bana Doktorum multitab lgg diye bir hap vermisti,bu hapin icersinde cok fazla (milyonlarca) probiyotik varmis,bagirsak hareketlerini duzenliyormus,sonra ben o hapi bulamamaya basladim akabinde vitaminimi previt positive diye bir vitaminle degistirdi ondan da cok memnunum,doktoruunuza bi sorun isterseniz.
Demir ilaci olarak da yine benim kabizlik sorunum olmamasi icin bana Ferplex fol verdi,sivi bi ilac bu,haplarin genel olarak bagirsakta emilimi daha zor oldugu icin sivi olarak ictiginde daha kolay emiliyomus,bende cok korkuyodum cunku genel bi inanis var ya demir ilaci kabiz yapar diye cok korkuyodum ama allahima sukur bi sorunum yok,aksine wc aliskanligim duzene girdi diyebilirim yani.isterseniz doktorlariniza bi danisin ben faydasini gordum bu ilaclarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…