- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.361
evet canım evdeyim artık şükür. dinlenicem inşallah. gerçi duramıyorum evde de :=)
çamaşır yıka ütüle ortalığı topla düzenle.. ama iş olmayınca bunları yapmak daha kolay olacak..
halsizlik bazen bende çok fazla oluyor hiç kafam kalkmıyor. devamlı yatasım geliyor. sen ilacı yarın mı alacaksın? kan değerlerini belki söyler hemşiren yarın. ne kadar düşük olduğunu öğrenirsin..
28 de 10.8 di, 32 de 10,5 alti ki ilac yaziolar..
Allah razı olsun canım sürmedim zaten. komşum sağolsun zeytin yağının ısıttı öyle masaj yaptıııııcanim asiri deil de ben bikac kez surdum burnuma fln ama icine cekmeden. Bir de sirtima surmustum baktim netten %100 zararlidir yazmiyordu.
Evet canım dikkat ederim artıkkkk bu acıya tekrar katlanmamak için.akılsız başın derdini kollarım çekiyor şimdi.Ah canim ya ben de oyle ince yatiyordum her gece esim kalkip havlu koyuyordu sirtima. Cunku gece uyaniyordum sirtim tutulmus. Azicik kendini sicak tutarsan gecer canim.
burda kis geldi hala kisa kolum cunku gece feci terleme oluyor
anladım canım belki de çok düşmemiştir. takma kafana tespit edildi ya. ilacı düzenli kullanırsan yükselir..
insallah canim. dr foto verdi mi ultrason bugun? gordunuz mu bidiki
sende demi kansizlik canim? degerin nedir?ya ben yine ilcı bıraktımmm demirde kabız yaptı beni ne olacak benim halim((
Evet canım maalaesefsende demi kansizlik canim? degerin nedir?
herkese iyi akşamllarrrr,
cadiozy senin plesanta nerde benim onde.
Oyyy kuzucummm alklah yardımcın olsun sıkınrın her neyse inşaallah en yakın zamanda atlatırsın
şu elevittt sizdede kabızlık yapıyormu?
Ben 2 ay oldu bırakalı kabızlıktan dolayı. şimdide demir hapı kabızlık yapıyor onuda bıraktımmmm :)))
çok beğendim heppisini canım ne güzeller
Sağlıkla giydir heppiciniiii
Bende hafta içi alışverişe gitmeyi düşünüyorum bakalım neler bekliyor biziiiiiiiiiiii
canım benimde mazim kötü biliyorsun inan çok zorrrr.
İnşaallah 2.bebişimi düşünrsem düşük yaşamam çok acı bişey.
Allah sevabımızı eksiltmesin zor bir imtihan.
Allah sana bağışlasın paşalarını.
Sende ablam gibi beklemişsin gelmemiş sıpa
Elhamdülillah sağlıkla doğdular.
Bende herkes gibi normal olsun isterim ama olmayıncada üzlülmenin anlamı yokk demi
Evet okuyorum canım.
bir salavat var maddi manevi hastalıklara şifa olan onu hergün okuyorum.
Ve Cebrail as okuduğu bir dua var dualrın kabul olması için onu okuyorum.
Hergün sabah namazından sonra bir yasin okurum herniyet üzere.
Ogün olacak kaza belaların defi için.
ve bebeğimi koruduğuna inanıyorum.
Salatlar var onları okuyorum.
Ve en önemlis sıkıntılarımı gidermesi için inşirah suresi okuyorum.
Sende bol bol oku çok iyi olursun. ve inşaallah doğumunda kolay olur.
birde doğuma girerken haberimiz oldun san bir tesbih inşirah suresi okuruz.
ve diğer kızllar heberimiz olursa sizede okuruz inşaallah
Nazara inanıyorum ama çok takmamak lazımmış bunuda yeni öğrendim nazar olacağını çok düşünürsen illaki değermiş nazar.
Duanı okuyacaksın gerisini düşünmeyeceksin dedi ablanın biri
canım en verimli günlerinde çalışmışsın tebriklerrrr
Şimdi adetinilk gününden itibaren sayarak 14.gün ile 18. günler arasını yumurtladığın gün olarak kabul et.
Ve o günden sonraki yanı yumurtanın çatladığı günden sonraki 14.günde gebe olup olmadığını öğrenebiliyorsun buda senin 2.adet döneminin başına denk geliyor.
Birde ilk adet gününle 2.adet günün başlangıcı kaç gün sürüyor o önemli,ona göre yumurtladığın günü öğrenirsin.
İnşaallah açıklayabilmişimdir
saol canım benim adetim 30 veya 31 günde bir oluyor benim anlamadığım ben eğerki hamileysem 3 eylüldenmi saymam gerekecek hamilelik sürecini amaaan sanki hamileymişim de süreç falan soruyorum çoook saol cvp verdiğin için kafam çok karışık netten araştrdm dahada kafam karıştı adetim bittikten sönra hemen korunmayı bırakmadığım için 3eylül de olduğu için biraz karma karışık neyse bekliycem artk gecikmesini inşallh hamileyimdir seninde başını ağrttım kusura bakma
Canım ya benim 23.haftada arkadaydı. plasenta yer değiştirirmiki merak ettim. e senin öndeyse bbeişini nasıl hissediyorsun. bldiğim kadarıyla önde olunca bebek az hissediliyor.
Kizlar nihayet eve gelebildik. Henuz dogurmadim.
Kucuk hanim 2992 gr. Olmus. 15 gunde 700 gr.almis tosun tospaga.
Doktor amcamiz dogum seklini bize birakti. Iri bir bebek degil dedi normal olabilir ama yapamam dersen sezeryan yapariz dedi. Haftaya cati muayenesini yapalim dedi ona gore karar verelim dedi. Sezeryan olursam da haftaya gun vericek.
Benim sol koluma ve omzuma dün gece sızı girdi hala geçmedi ya Allahım şifanı ver.
Eşim evde değil bende komşuma gideceğim masaj yapacak bana Allah razı olsun
ya ben yine ilcı bıraktımmm demirde kabız yaptı beni ne olacak benim halim((
Canım ya benim 23.haftada arkadaydı. plasenta yer değiştirirmiki merak ettim. e senin öndeyse bbeişini nasıl hissediyorsun. bldiğim kadarıyla önde olunca bebek az hissediliyor.
Canim benim de sag arkada yaziyor ayrintilida.cadiozy senin plesanta nerde benim onde.
Canim doktoruna soylesen ilaci degistirse belki kabiz olmazsin. Benim kullandigim diger demir ilaci mideme dokunuyordu doktor degistirdi. barsakta cozunuyormus.ya ben yine ilcı bıraktımmm demirde kabız yaptı beni ne olacak benim halim((
Insallah sulecim hepimiz kolayca dogururuz.maşallah küçük hanıma hayırlısıyla sende doğrurur
bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
inşallah normal ve kolay bir doğum olur..
geçmiş olsun canım benimde dünden beri sol kasığımda acayip bir ağrı var
nedenini anlayamadım öyle komşuyada can kurban
bende mi gelsem acep:))
demir hapımı kabızlık yapıyor bende de kabızlık var
ama bende zaten hep vardı bunun için doktora gitmedim
ilaç kullanmak istemiyorum
ılık suyun içine bal karıştırıp içmenin faydalı olduğunu biliyorum
tabi ben yapmıyorum da çok kuru şeyler tüketmemeye gayret et geçmiş olsun canım..
Gunaydin canim naber nasilsinGünaydın kızlar ne haber nasılsınız??????
Canim bende de oluyor o baski sol tarafta bacagumin arasinda. Ama benim bebis dondu. Kafasi var orda. Senin daha erken. Istersen doktoruna danis. Zmaninda gelsin insallah oglusun..kızlar hepinize günaydın... kızlar benim bi sorum olacak hani bikini bölgemiz varya tüylenen yer tam olarak sağ tarafı ve bacağımın birleştiği yer okadar ağrıyorki, gece tuvalete kalktığımda yürürken çok acı ve ağrı veriyo.gündüz pek hissetmiyorum ağrıyı,hareket ederken ağrımıyo galiba. sizlerde de var mı normalmidir acaba.bide kardelen sertleşmeden dolayı erken doğum riski olduğundan bahsetmiş ben korktum açıkçası,çünkü bende de sertleşme oluyo bazen ama ben çocuğun bir tarafa toplandığını düşünüyordum demekki kasılmaymış. Allah korusun hepimizin yavrularını,bu haftalara geldiğimde daha rahat olacağımı düşünürdüm ama daha tedirginim nedense. neyse çok öptüm hepinizi :)
Canim benim de sag arkada yaziyor ayrintilida.
Canim doktoruna soylesen ilaci degistirse belki kabiz olmazsin. Benim kullandigim diger demir ilaci mideme dokunuyordu doktor degistirdi. barsakta cozunuyormus.
Insallah sulecim hepimiz kolayca dogururuz.
Gunaydin canim naber nasilsin
Canim bende de oluyor o baski sol tarafta bacagumin arasinda. Ama benim bebis dondu. Kafasi var orda. Senin daha erken. Istersen doktoruna danis. Zmaninda gelsin insallah oglusun..
Evet canım maalaesef
İlşk gebe kaldığım zaman 11 idi. 4.ayımda 11.8 idi. geçen hafta ise 11.3 yani düşüş var.
Doktor demire devam pakmez kuru kara üzüm ve kırmızı et ye dedi.
Ben onları yiyorum ama demir hapı kabızlık yaptı bu hafta anlamadım neden. halbuki baya oldu demir kullanalı kabızlık yapmamıştı. elevit yalan oldu zaten çok oldu bırakalı
Sana iyi akşamlar canım hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?