Bol bebiş topiği

doktorum bu yönde konuştu ama testen sonra idrar tahlilimde
enfeksiyon çıktı bendeki halsizlik yorgunluk sebebi enfeksiyondan mış
şimdi yine aynı durumlar var sanırım yine enfeksiyon kaptım
maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Şulecim canım iyiyim çok şükür kızımızla gün gün büyüyoruz.

Sen nasılsın ? Bebişin nasıl annesi.

bnde iyiyim sağol canım bebişde şimdilik bir sıkıntı yok
hareket de yok sanırım 16 haftadan sonra hareketleri hissediliyor
ara ara sol kasığım ağrıyor sanırım üşütmeden kaynaklanıyr buralar epeyce soğudu
bugun yarın kar yağar:))
tabi sen sıcak memlekettesin şimdi sizin için güzel günler başladı
bizimde kış çilemiz:)

burda da mağaza olarak çok bir alternatif yok
bakalım ne yapacağız aslında bende netten sevmiyorum
benim dokunmam lazım öyle uzaktan pek beğenemiyorum
yakın olsam gelir seninkilere bakar öyle sipariş verebilirdim
seninkiler hyaırlı olsun güle güle kullansın sağlıkla büyüsün..

Maşallah size annesi Benim bebiş 19.cu haftada tepik attı. İlk tekmesini hissettiğimde o kadar heyecanlanıp mutlu oldum ki. Şaşkınlık bir yandan heyecan bir yandan. Ben burdayım beni unutma der gibi tekme atmıştı. Sonra 20.cı haftadan itibaren gün içinde hareketlerini hisseder oldum. sende hissedersin canım

Sağlıkla gelsinler. İnşallah başka birşey mühim değil. Kıyafet dediğin nedir ki. Bir koşu alınır. Rabbim onları bize bağışlasın.

Ben sol tarafıma yattıgımda bazen bir titreme oluyo ard arda vuruyor Karnım titriyor. O hıçkırık mı anaaammm

Annesinin kuzusu.
ritmik oluyor canım pıt pıt yapıyor pıt pıtlar arasındaki zaman aralığı değişmiyor. benimki de şimdi hıçkırıyor bak :))
yavrum yazık uzun da sürüyor ama bazen geriniyor kızıyor sanki :)) ama geçmiyor...:))
Rabbim dualarımızı kabul etsin canım inşallah iyi olur minik yavrucuk.. güzel haberler verir inşallah annen..

canım bizim 2 tane penye bir tane kapitone bir tane de peluş var canım.. bir tane de örgü hediye geldi..
peluş ve penye battaniye ile kapitoneyi hastane çantamıza koydum.
ayy yerim onun pembiş battaniyesini..
örgü battaniye galiba? çok şeker çok beğendim canım iyi günlerde kullansın minik prensesin...

Sanırım aynısı bendede oluyor .Hıçkırıyor bizim kız. Artık daha sert tekmeler atar oldu. Dogsunda poposunu ısıracam onun

Aldıgım örgü canım. Bide bunun kremi vardı ama bitmiş Nasibimizde bu varmış demekki. 1 tanede penye var bide bu oldu. Kapitoneli battaniye alıcam sırada o var Kociş yandı

Eksikler yavaş yavaş bitsin istiyorum. Çantamız yok, alt açmamız yok daha . Öncelikle alınacaklar bunlar. Kafamda sıra yaptım:21
:

Battaniye

Çanta

Alt açma

Arabamız alınacak daha.
Onu da 1 ay sonra alırız sanırım.

Rabbim yardım ediyor yavrucaklarımıza. Birşeyi yok yok derken bir bir tamamlanıyor Allah ın izniyle.

evet canım Rabbim rızkını veriyor. biz de çok masraf yaptık ama Allaha şükür sıkıntıya düşmedik. yavaş yavaş alırsınız canım her ay birtane eksiği tamamlarsınız. biz de öyle yaptık.

canım benim daha dur ne sağlam tekmeler atacak :)) 28 den sonra hızlı büyüyor 32 den sonra daha da kuvvetleniyor.. sağlıklı olsunlar da doğunca neler yapıcaz onlara :)))

canım hediye de gelir daha. benim annem almış 2 tane battaniyesini bize yastık yapmış çarşaf dikmiş.. akrabalardan da gelir canım. hiç sıkma canını. hepsi oluyor zamanla..

Evet canım Rabbim dara düşürmüyor. Canlarımız bizim onlar

Anneannesi bi sürü örgü yelek ve ceketler örmüş. Hala örüyor. Patiklerinide yapıcakmış. Bende alırım eksiklerini dedi. DOğumuma gelirken elleri dolu bekliyorum onu da

Çok hediye gelir dedi annemde. Bakalım benim aldıklarım gibi kaliteli olacak mı :18::18: Allah ım neleri düşünüyorum Sanırım çıldırdım.
Babaannesi bu ay alışveriş yapacaktı kızımıza fakat aksiliklerden dolayı yapamadı. bir dahaki ay yaparım dedi. Çantasını alma biz alırız demişti. Bakalım neler alacak kızımıza neneleri

Kayınvalidem de pikesini örmüş, sardırmaya vermiş. 2 kundak 2 yastık filan yaptırıyomuş. Daha görmedim bi bitsin fotosunu koyarım

Ya ben varya deli gibi kıyafetlerini seviyorum. Onlarla yatıyorum resmen. Hergün kıyafetleri saçıyorum halının ortasında tektek bakıyorum tek tek yerine koyuyorum. Eşimde gülüyor hep bu durumuma. Eskittin getire getire diye

Çok heves ediyorum bebişime. Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah...

aminnn canım.. inan hepimiz aynıyız ben de gelip gidip yatağını seviyorum. hele bir dünyaya gelsinler kendilerini koklaya koklaya sevcez inşallah..

ooo ne güzel anneanne babaanne epey ciciler hazırlamış. foto bekliyorum canım.. çok şanslı bir bebek..

çıldırmadın canım hepimiz bebişlerimiz için en iyisi olsun istiyoruz da ondan..

leyloşunuz geldi sonunda vallahi hepinizi ayrı ayrı özledim,ne yapıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli?varmı bi gelişme sıraya bakmadım ama doğumu yakın olan kimler var Allah yardımcıları olsun,kolay kurtarsın inşallah.

ayşem ne yapıyon nasılsın,az kaldı hazırlıklar tamam mı?

ozayderim sen ne yapıyon nasılsın?

inciiimmmm ne yaptın kuzum tatil nasıl geçti,cadın nasıl?benim cadı bazen öyle korkutuyoki beni içerde ne yaptığını anlamıyorum sanki dozer çalıştırıyor çok hareketli maşallah.alış verişi bitirmek üzeresin bakıyorumda :)) bayramdan sonra hepsini halledicem inşallah kıyafet almıcam ablam yurtdışından sırf cadıya 1 bavul kıyafet getirmiş 2 yaşında giyeceği ayakkabısına kadar almış deli bacım:))

anlatın yaw ne var ne yok çok özledim,kevokla,sirinden bi haber var mı?

mevanurum sen ne yapıyon kuzum,şimdi hangi aşamadasın?moralin keyfin nasıl?

bu arada dün grip oldum siz olmayın inşallah dikkat edin kendinize tam hastalık havası var...

Son düzenleme:

Hoşgeldin Leylacım..

NErelere kayboluosun böyle bakim ?

Bizim kız iyi maşallah. Keyfi yerinde. Geçen ayrıntılı ultrasyonda bacak bacak üstüne atmış. Çapraz şekilde beni tepikliyodu

Ayşe geçen Çarşamba doğum yaptı. Hifasını kucagına aldı

Maşallah senin kızda pek ballı. Bi sürü şeyi olmuş şimdiden. güle güle giysin.

Bende ufaktan ufaktan tamamlamaya çalışıyorum.

burda değildim canım sürekli memleketteydim,denize gittik derken yeni geldim evime,nette olmayınca giremiyodum.

vayy senin kız pek bi rahatına düşkün desene kuzum,ayak ayak üstüne atmalar:)) maşallah teyzesi yesin o ayakları :)))

insan tekmelerden rahatsız olmazmı olmuyomuş,aksine ayetelkürsü okuyorumki daha fazla atsın diye:))

ayşenin doğumu nasıl geçmiş bi haber var mı?geçmişi okuyamadım

Ohh ne güzel gezmişssin. Bende bu yaz çok gezdim. Hamile hamile nasıl geziyorsun bide hamile olmasan nerelere giderdin dediler hep

Maşallah bizlere

Ayşecim; sezeryan olmak durumunda kaldı. 2 kere kordonu bebişe dolanmış. Ama sağ sağlim aldı kucagına bebişini.

Ağrılarından şikayetçiydi. İnşallah biran önce sağlıgına kavuşur.

Leylam ozledik seni kuzum ya . Iyi tatil yaptin bol bol dinlendin insallah.
Oh teyzesi yegenine neler almis iyi gunelrde giyin insallah canim.
Ben ne yapayim kuzum Ayse atlatti sira bende. Hazirliklri tamamlamaya calisiorum evde.
Gecmi olsun canim ya bol bol ilik limonlu su ic. Insallah cabucak gecer.
Cok optum seni.
2 gün önce 9,9 çıktı sarılık değerimiz.Bugün 3,5ta tekrar kan vereceğiz.Dua edin yükselmiş olmasın.....

Aysem canim insallah dusmustur. Rabbim yardimciniz olsun. Dualarim sizinle.
Tubisin oglan atlatti bak kocaman oldu. Hifa da atlatacak hepsini Allahin izniyle insallah.

Son düzenleme:

Leylacim cnaim hosgeldin. Iyi gezmissin masallah, bizler de yuvarlanip gidiyoruz bakalim. Sirada cadiozy var insaallah. Ayse bebisi aldi kucagina sag salim. Acilari vardi gogus yuzunden ama insallah hepsi gecer. Sen de gribe dikkat et. Sicak balli, limonlu su ic canim ferahlatsin. Ihlamur varsa balli ihlamur da iyi geliyor terleyip atlatmaya.

2 gün önce 9,9 çıktı sarılık değerimiz.Bugün 3,5ta tekrar kan vereceğiz.Dua edin yükselmiş olmasın.....

Aysecim insallah atlatirsiniz tubis de bajsetmisti masallah gecti onunki. Hifa da masallah gecircek insallah hemen sariligi. Dualarimiz sizle. Bizi habersiz birakma..

Anladım senin moralinin neden bozuk olduğunuuu :26: kocişlerin hepsimi aynı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ay canım benim sende atlat 16 haftanı bak nasıl iştahın artıyorrrr. ben kilo almamak için tutuyorum kendimi yoksa varya ver bana yemekkkkk verrrr
ay canım ya Allah korusunn ümmetimuhammedi ve tüm insanları. korkunç bişey biliyorum
evet cabım keşke müstakil evimiz olsa bvende çok istiyorum Mevlam nasip etsin cümlemize
günaydın kuzum nasılsın? ay aynenn yaa salçalı salçalı akşama kadar gözümün önünde :)
bende bu akşam yapıcam inş. gel beraber olsun tatlım
Ayyy canım keşke gelebilsemmm yaaaaaaaaaa Ankara çok uzakk
canım bence normal titremesi hareketleinden dolayı öyle hissediyorsun. benimki 4 ayıktı titrerdi anasını oğuşuuuuuuuuuuuuuuuu bugün yordun bebeğimi ya. karnık bir sertleşti işk defa böyle oldu. uyudum 4 gibi yeni uyandım. sizze kurduğum tuşuların fotosunu göndereceğim anlarsınız neden yoruduğumu

Ayyy canım keşke gelebilsemmm yaaaaaaaaaa Ankara çok uzakk

canım bence normal titremesi hareketleinden dolayı öyle hissediyorsun. benimki 4 ayıktı titrerdi anasını oğuşuuuuuuuuuuuuuuuu bugün yordun bebeğimi ya. karnık bir sertleşti işk defa böyle oldu. uyudum 4 gibi yeni uyandım. sizze kurduğum tuşuların fotosunu göndereceğim anlarsınız neden yoruduğumu [/QUOTE]

titreşime almış gibi titriyo yavrum ya kıyamam :)
demek sende de oldu bende biraz araştırdım bebeklerin son zamanda yaptığı en çok hareketler sıçramak hıçkırmak parmak emmekmiş.
biraz içim rahatladı. bebeklerin anne karnında hasta olabileceğini duymuştum üşütmüş olabilir mi diye aklıma geldi korkmuştum ama herkeste oluyomuş. haftaya doktoruma da soracam inş.
yorulunca sertleşiyor canım ben çok denedim. fazla yorma kendini birazını da yarın yapsaydın.
belli zaten bi gittin gelemedin fazla kimse yok ayşe olsa boş bırakmazdı topiği.
gönder canım ellerine sağlık Rabbim ağız tadıyla yedirsin inş.

Canımcımmm hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sırayla. çok hoşumu gidiyor Rabbimin hikmeti ne güzelll
Bende senin gibiydim ama daha sabırsıdım sen daha iyisin emin ol
Sen arayı çok açmışsın benimki beni çağırıyordu sıksık ve tembihliyordu randevunu al öyle gel diye.
Ben 11 hafat 3 günlükken asla cinsiyet söyleyemem yanılma olur dedi bana. bende 15+1 de gittim tekrar am kontrol zamanımdı zaten. ogün erekek dedi hatırlıyorummm çok güzel bir gündüüüüüüüüü Elhamdülillah ala külli hal
Erkekler 13. 14.haftalrda bile gösterir dedi doktorum. bizimkide açmıştı ohhhh hiç kapatmadı hatta topiğe fotosunu bile eklemiştim ogün herkes tastikledi erkek olduğunu
Sende gidersen öğrenirsin hiç merak etme. bence git 2 hafta bekleme ama ben sabrederim gerek yok dersen bekle kuzummm

Ay canım ya Ankaranın tarhanasıda meşhurudr bayılırım tarhanaya
Maşaallah Rabbim anneni sana bağışlasın kıymetini bil
ama bende 2 çorbalık istiyorummmm bananeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…