- 19 Ekim 2012
- 873
- 72
- 73
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.461
inş canım... hmm doktorun iyiymiş bence de doğru söylemiş diğer testler stresten başka bişey değil
ben 2li 3lü tarama ayrıntı ultrason şeker yüklemesi yaptırdım testler bitti canım :)
şimdi de boyu kilosu suyu dönmesi filan onlarla ilgileniyoruz
Şulecim canım iyiyim çok şükür kızımızla gün gün büyüyoruz.
Sen nasılsın ? Bebişin nasıl annesi.
Teşekkür ederiz teyzesi.
Ben çok uzun süredir çeşitli sitelerden alışveriş yaparım. Eşimde yapar. Gerçi onu da ben alıştırdım
Bu topikteki ve diğer topiklerdeki çoğu kızlar butikbebeden alışveriş yaptık. Ben kumaşlarını ve kalitelerini beğendim.
Birde benim gibi çarşıya uzaksan iyi bir alternatif oluyor. Gün geçtikçede ağırlaşınca mağaza mağaza dolaşmak zor oluyor.
Ama eşleri ikna etmek zor tabi
doktorum bu yönde konuştu ama testen sonra idrar tahlilimde
enfeksiyon çıktı bendeki halsizlik yorgunluk sebebi enfeksiyondan mış
şimdi yine aynı durumlar var sanırım yine enfeksiyon kaptım
maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ilaç verdi mi enfeksiyon için?
bende de çıkmıştı 1 hafta sonra doktorum tekrar tahlil istedi geçmişti ilaca gerek görmedi.
sende tekrarlat istersen. çünkü enfeksiyon bebeğe de geçebiliyomuş.
Allah razı olsun canım inş o günleri de görürüz hepiniz duamdasınız
Maşallah size annesibnde iyiyim sağol canım bebişde şimdilik bir sıkıntı yok
hareket de yok sanırım 16 haftadan sonra hareketleri hissediliyor
ara ara sol kasığım ağrıyor sanırım üşütmeden kaynaklanıyr buralar epeyce soğudu
bugun yarın kar yağar:))
tabi sen sıcak memlekettesin şimdi sizin için güzel günler başladı
bizimde kış çilemiz:)
burda da mağaza olarak çok bir alternatif yok
bakalım ne yapacağız aslında bende netten sevmiyorum
benim dokunmam lazım öyle uzaktan pek beğenemiyorum
yakın olsam gelir seninkilere bakar öyle sipariş verebilirdim
seninkiler hyaırlı olsun güle güle kullansın sağlıkla büyüsün..
doktorum bu yönde konuştu ama testen sonra idrar tahlilimde
enfeksiyon çıktı bendeki halsizlik yorgunluk sebebi enfeksiyondan mış
şimdi yine aynı durumlar var sanırım yine enfeksiyon kaptım
maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
geçmiş olsun canım dikkat et kendine ilaç verdi mi enfeksiyon için?
bende de çıkmıştı 1 hafta sonra doktorum tekrar tahlil istedi geçmişti ilaca gerek görmedi.
sende tekrarlat istersen. çünkü enfeksiyon bebeğe de geçebiliyomuş.
Allah razı olsun canım inş o günleri de görürüz hepiniz duamdasınız
sağol canım evet verdi kullandım bir kaç hafta iyiyidim
yine aynı şikayetlerim başladı ne zaman farklı bir lavabo kullanırsam hemen
hasta oluyorum mecbur kalmadıkça kullanmakta istemiyorum ama
mecbur kaldım senden de razı olsun Rabbim cümlemize yardım etsin duanda olmak güzel:)
Maşallah size annesiBenim bebiş 19.cu haftada tepik attı. İlk tekmesini hissettiğimde o kadar heyecanlanıp mutlu oldum ki. Şaşkınlık bir yandan heyecan bir yandan. Ben burdayım beni unutma der gibi tekme atmıştı. Sonra 20.cı haftadan itibaren gün içinde hareketlerini hisseder oldum. sende hissedersin canım
Sağlıkla gelsinler. İnşallah başka birşey mühim değil. Kıyafet dediğin nedir ki. Bir koşu alınır. Rabbim onları bize bağışlasın.
bildiğim kadarıyla bebek 120 günlükken ruhu o cana giriyor
bebeğin hareketleri bundan sonra başlıyor
sen belki hissetmemişsin rabbimin mucizesi işte insan heyecanlanmaz mı ne güzel bir duygu
Rabbim olmayan herkese hayırlısıyla nasip etsn zamanı
geldiğinde inş. bnde hissederim
dediğin gibi sağlıklı olsunlar
herşey bir şekilde halledilir amin canım..
ritmik oluyor canım pıt pıt yapıyor pıt pıtlar arasındaki zaman aralığı değişmiyor. benimki de şimdi hıçkırıyor bak :))Ben sol tarafıma yattıgımda bazen bir titreme oluyo ard arda vuruyor Karnım titriyor. O hıçkırık mı anaaammm
Annesinin kuzusu.
Rabbim dualarımızı kabul etsin canım inşallah iyi olur minik yavrucuk.. güzel haberler verir inşallah annen..Kızlar merhaba.
Hepinizden Alalh razı olsun. Dualarınızı eksik etmiyorsun.
Annem bugün hastaneye gidicek. Konuşunca sizede bilgi veririm durumu hakkında.
Bugün yine butikbebede kargo bedavaydı. Kızıma bu battaniyeyi aldım. Şimdilik 2 tane battaniyesi oldu kızımın.
Kaç tane olursa yeter kızlar ? Özlemcim sen kaç tane aldın ? dilek fıstıgım sen naptım zeytin nasıl ?
Eki Görüntüle 806525 Eki Görüntüle 806526
ritmik oluyor canım pıt pıt yapıyor pıt pıtlar arasındaki zaman aralığı değişmiyor. benimki de şimdi hıçkırıyor bak :))
yavrum yazık uzun da sürüyor ama bazen geriniyor kızıyor sanki :)) ama geçmiyor...:))
Rabbim dualarımızı kabul etsin canım inşallah iyi olur minik yavrucuk.. güzel haberler verir inşallah annen..
canım bizim 2 tane penye bir tane kapitone bir tane de peluş var canım.. bir tane de örgü hediye geldi..
peluş ve penye battaniye ile kapitoneyi hastane çantamıza koydum.
ayy yerim onun pembiş battaniyesini..
örgü battaniye galiba? çok şeker çok beğendim canım iyi günlerde kullansın minik prensesin...
Sanırım aynısı bendede oluyor .Hıçkırıyor bizim kız. Artık daha sert tekmeler atar oldu. Dogsunda poposunu ısıracam onun
Aldıgım örgü canım. Bide bunun kremi vardı ama bitmişNasibimizde bu varmış demekki. 1 tanede penye var bide bu oldu. Kapitoneli battaniye alıcam sırada o var Kociş yandı
Eksikler yavaş yavaş bitsin istiyorum. Çantamız yok, alt açmamız yok daha . Öncelikle alınacaklar bunlar. Kafamda sıra yaptım:21:
Battaniye
Çanta
Alt açma
Arabamız alınacak daha. Onu da 1 ay sonra alırız sanırım.
Rabbim yardım ediyor yavrucaklarımıza. Birşeyi yok yok derken bir bir tamamlanıyor Allah ın izniyle.
evet canım Rabbim rızkını veriyor. biz de çok masraf yaptık ama Allaha şükür sıkıntıya düşmedik. yavaş yavaş alırsınız canım her ay birtane eksiği tamamlarsınız. biz de öyle yaptık.
canım benim daha dur ne sağlam tekmeler atacak :)) 28 den sonra hızlı büyüyor 32 den sonra daha da kuvvetleniyor.. sağlıklı olsunlar da doğunca neler yapıcaz onlara :)))
canım hediye de gelir daha. benim annem almış 2 tane battaniyesini bize yastık yapmış çarşaf dikmiş.. akrabalardan da gelir canım. hiç sıkma canını. hepsi oluyor zamanla..
evet canım Rabbim rızkını veriyor. biz de çok masraf yaptık ama Allaha şükür sıkıntıya düşmedik. yavaş yavaş alırsınız canım her ay birtane eksiği tamamlarsınız. biz de öyle yaptık.
canım benim daha dur ne sağlam tekmeler atacak :)) 28 den sonra hızlı büyüyor 32 den sonra daha da kuvvetleniyor.. sağlıklı olsunlar da doğunca neler yapıcaz onlara :)))
canım hediye de gelir daha. benim annem almış 2 tane battaniyesini bize yastık yapmış çarşaf dikmiş.. akrabalardan da gelir canım. hiç sıkma canını. hepsi oluyor zamanla..
Evet canım Rabbim dara düşürmüyor. Canlarımız bizim onlar
Anneannesi bi sürü örgü yelek ve ceketler örmüş. Hala örüyor. Patiklerinide yapıcakmış. Bende alırım eksiklerini dedi. DOğumuma gelirken elleri dolu bekliyorum onu da
Çok hediye gelir dedi annemde. Bakalım benim aldıklarım gibi kaliteli olacak mı :18::18: Allah ım neleri düşünüyorumSanırım çıldırdım.
Babaannesi bu ay alışveriş yapacaktı kızımıza fakat aksiliklerden dolayı yapamadı. bir dahaki ay yaparım dedi. Çantasını alma biz alırız demişti. Bakalım neler alacak kızımıza neneleri
Kayınvalidem de pikesini örmüş, sardırmaya vermiş. 2 kundak 2 yastık filan yaptırıyomuş. Daha görmedim bi bitsin fotosunu koyarım
Ya ben varya deli gibi kıyafetlerini seviyorum. Onlarla yatıyorum resmen. Hergün kıyafetleri saçıyorum halının ortasında tektek bakıyorum tek tek yerine koyuyorum. Eşimde gülüyor hep bu durumuma. Eskittin getire getire diye
Çok heves ediyorum bebişime. Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah...
leyloşunuz geldi sonunda vallahi hepinizi ayrı ayrı özledim,ne yapıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli?varmı bi gelişme sıraya bakmadım ama doğumu yakın olan kimler var Allah yardımcıları olsun,kolay kurtarsın inşallah.
ayşem ne yapıyon nasılsın,az kaldı hazırlıklar tamam mı?
inciiimmmm ne yaptın kuzum tatil nasıl geçti,cadın nasıl?benim cadı bazen öyle korkutuyoki beni içerde ne yaptığını anlamıyorum sanki dozer çalıştırıyor çok hareketli maşallah.alış verişi bitirmek üzeresin bakıyorumda :)) bayramdan sonra hepsini halledicem inşallah kıyafet almıcam ablam yurtdışından sırf cadıya 1 bavul kıyafet getirmiş 2 yaşında giyeceği ayakkabısına kadar almış deli bacım:))
anlatın yaw ne var ne yok çok özledim,kevokla,sirinden bi haber var mı?
mevanurum sen ne yapıyon kuzum,şimdi hangi aşamadasın?moralin keyfin nasıl?
bu arada dün grip oldum siz olmayın inşallah dikkat edin kendinize tam hastalık havası var...
burda değildim canım sürekli memleketteydim,denize gittik derken yeni geldim evime,nette olmayınca giremiyodum.
vayy senin kız pek bi rahatına düşkün desene kuzum,ayak ayak üstüne atmalar:)) maşallah teyzesi yesin o ayakları :)))
insan tekmelerden rahatsız olmazmı olmuyomuş,aksine ayetelkürsü okuyorumki daha fazla atsın diye:))
ayşenin doğumu nasıl geçmiş bi haber var mı?geçmişi okuyamadım
Leylam ozledik seni kuzum ya . Iyi tatil yaptin bol bol dinlendin insallah.leyloşunuz geldi sonunda vallahi hepinizi ayrı ayrı özledim,ne yapıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli?varmı bi gelişme sıraya bakmadım ama doğumu yakın olan kimler var Allah yardımcıları olsun,kolay kurtarsın inşallah.
ozayderim sen ne yapıyon nasılsın?
inciiimmmm ne yaptın kuzum tatil nasıl geçti,cadın nasıl?benim cadı bazen öyle korkutuyoki beni içerde ne yaptığını anlamıyorum sanki dozer çalıştırıyor çok hareketli maşallah.alış verişi bitirmek üzeresin bakıyorumda :)) bayramdan sonra hepsini halledicem inşallah kıyafet almıcam ablam yurtdışından sırf cadıya 1 bavul kıyafet getirmiş 2 yaşında giyeceği ayakkabısına kadar almış deli bacım:))
bu arada dün grip oldum siz olmayın inşallah dikkat edin kendinize tam hastalık havası var...
2 gün önce 9,9 çıktı sarılık değerimiz.Bugün 3,5ta tekrar kan vereceğiz.Dua edin yükselmiş olmasın.....
Evet canim ya az kaldi. Hayirlisi olsun.. daha iyisi sizlerin olsun insallah. Ayse atlatti sira bende...
O zaman da sut ve sut urunlerini oglen ve yatmadan once iceceksin canim. Sabah aksam alirsin demiri. Dur ben ayilayim daha yeni kalktim planlariz yine..
Aminn canim daha iyisi daha guzelleri sizin olsun. Sen ne zaman gideceksin doktora?
Rabbim gonlunuze goreversin.
Gecmis olsun sulem. Kesinlikle apartmanda yasamayi ben de istemiyorum. Biz en ust kattayiz fazlasiyla hissediyoruz. Allahim korusun.
Titreme hickirmasi olabilir mi acaba? Ritmik bir sekilde yapiyorsa hickiriyordur. Ben epeydir hissediyorum hickirdigini..
leyloşunuz geldi sonunda vallahi hepinizi ayrı ayrı özledim,ne yapıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli?varmı bi gelişme sıraya bakmadım ama doğumu yakın olan kimler var Allah yardımcıları olsun,kolay kurtarsın inşallah.
ozayderim sen ne yapıyon nasılsın?
2 gün önce 9,9 çıktı sarılık değerimiz.Bugün 3,5ta tekrar kan vereceğiz.Dua edin yükselmiş olmasın.....
Anladım senin moralinin neden bozuk olduğunuuu :26: kocişlerin hepsimi aynı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaamin canım Allah sonumuzu hayr etsin bende küsüm konuşmayı da düşünmüyorum
canım hayırlı olsun kızın sağlıkla büyüsün içinde
bu renklere bayılıyorum bakalım bizim ne olucak.
inci rabbim şifa ihsan etsin
Allahtan ümit kesilmez sağlığına kavuşur inşallah
ailesine sabırlar diliyorum buarada sen nasılsın?
s.a deep nasılsın sana özelden mesaj yazdım ama mesj kutun dolu
gönderemedin iyi dileklerin için tşkr ederim
maşallah sende gebesin hayırlı uğurlu olsun
hayırlı haberlerini duymak inan beni sevindirdi sana umrede iken hep dua etmiştim
sağlıkla bebeğini kucağına almayıda nasip etsin..
:))) benim ne yapasım ne de yiyesim var bu aralar iştahım yok
zorla yemeye çalışıyorum
ay canım ya Allah korusunn ümmetimuhammedi ve tüm insanları. korkunç bişey biliyorumgünaydın kızlar nasılsınız??
dün gece uyurken bir sarsıntıyla uyandım öyle bir bağırdım ki
eşimde oturma odasındaydı hemen geldi depremi hissettin mi dedi
hissetmemek mümkün mü uzun bir süre salladı(
o kadar korktum ki Rabbim bizi afetlerden belalardan korusun cümlemizi(
sonrasında epeyce bir uyuyamadım aklıma her türlü şey geldi
ilerde evim olursa müstakil olmasını istiyorum(
Ayyy canım keşke gelebilsemmm yaaaaaaaaaa Ankara çok uzakkgünaydın kuzum nasılsın? ay aynenn yaa salçalı salçalı akşama kadar gözümün önünde :)
bende bu akşam yapıcam inş. gel beraber olsun tatlım
canım bence normal titremesi hareketleinden dolayı öyle hissediyorsun. benimki 4 ayıktı titrerdi anasını oğuşuuuuuuuuuuuuuuuu bugün yordun bebeğimi ya. karnık bir sertleşti işk defa böyle oldu. uyudum 4 gibi yeni uyandım. sizze kurduğum tuşuların fotosunu göndereceğim anlarsınız neden yoruduğumuhayırlı sabahlar kızlaarr nasılsınız?
gece doğru düzgün uyuyamadım ya bebeğim 2-3 kere titredi çok hareketliydi kontrole gidince soracağım inş bu titreme neyin nesi ya
yine kimse yok ben biraz daha dinleniym bari :)
Canımcımmm hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz sırayla. çok hoşumu gidiyor Rabbimin hikmeti ne güzelllaynen benim de gözlerim acıyor tekrar da yatmadım...
haftaya salı randevu aldım canım inş önemli bişey değildir.
bu arada benim cinsiyetini 12. haftada söylemişti doktorum.
seninki 12 de belli olmadıysa kızdır diye tahmin ediyorum hayırlı sağlıklı olsunlar inş
aleyküm selam canıımm iyiyiz çok şükür biraz uykususuz :) sen nasılsın.
burası da iyice serinledi artık gece üşüyorum.
kolay gelsin canım sen kışlıkları bitirdin sayılır darısı bize
bende anneme gidince menemen konservesi yapacağız inş. tarhana da annemden
ben de daha kahvaltı yapmadım şimdi Bismillah deyip kalkıyorum kuzum acıktı beni bekliyo
Allah kabul etsin canım bizde seni öptük teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?