Bol bebiş topiği

Ay canım ya Ankaranın tarhanasıda meşhurudr bayılırım tarhanaya
Maşaallah Rabbim anneni sana bağışlasın kıymetini bil
ama bende 2 çorbalık istiyorummmm bananeeeeeeeeeeeeeeeeeee [/QUOTE]

evet canım kışın çok güzel gider sıcak sıcak
ve çok kolay oluyor yapması. doktorlar da tavsiye ediyor bebeklere.
inş ek gıdaya geçince yaparım bebişime
orası nemli ya kurumaz demi yoksa sende becerirsin kız ne demek yakın olsan inan ki verirdim.
anneanne olacak kolay değil kuzum :) dün de yorganını diktirdi ben gidince kumaş seçip nevresim yaptıracağız inş.
ilk torun annem hevesli maş. ama diğer taraftan hiç soran yok eksiği var mı biz ne alalım filan diye...
ona canım çok sıkılıyo. herşeyini annem yaptı sayılır. hiç sormadılar bile.

Ayşemmmm, bebişini kucağına almışsın
Bebişine ailesiyle birlikte sağlıklı, uzun ömürlü bir hayat nasip etsin Allah'ım
1 hafta kadar yoktum, o yüzden yeni yazdım canım, birkaç sayfa geçmişi okudum da haberdar oldum

Aminn tatlım cümlemize nasip etsin inşallah..
Allah razı olsun canım duaların için Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallahh..
bebeğinin cinsiyeti belli mi..

merhaba kızlarr...nasılsınız bakalım?
2 gündür gelemedim.
dün Kenan paşamın doğum günüydü.
bugün de forumİstanbul gezmesindeydik
oğluşları gezdirdik.

hamd olsun çok güzel geçti.
tek sinir oldugum nokta; herşey içerde wc ye kadar,mescit taaa dışarda. utanmasalar otoparkın oraya yapıcaklardı heralde.
bir namaz kılmak için baya bi yürümen lazım mescide varmak için.
neyse buna da iyi yönünden bakarak:Hiç mescit olmayabilirdi de.Allah'tan mescit yapmışlar diyerek bir yorum yapabiliriz.

Yusuf'cuk parmak emmeye başladı
emziği çıkartıyor minik elleriyle. sonra parmagını sokuyor agzına.
resimlerle anlatmak gerekirse eger;

önce emziği nazikçe tutup çekiyor

sonra da parmak hooop ağıza

2 gün önce 9,9 çıktı sarılık değerimiz.Bugün 3,5ta tekrar kan vereceğiz.Dua edin yükselmiş olmasın.....

ayşecim değeriniz çok güksek değil. inşallah iyice düşmüştür...
bizi de haberdar et olurmu?
sarı tülbent,sarı kıyafetler,ışık açmak vs... eskilerin sarılıgı geçirdiğine inandıgı şeylerden bazıları.
ama en etkili yöntem bolll bol emzirmek.
sarılık kaka ve idrarla atılıyor sadece...
çok can sıkıcı bir duru değilmi

merhabalar ben geldim benm 18 aylık bebeğim bir tane daha istiyorum beraber buyusunler kararsızım ilgilenebilir miyim diye . sizce ne yapmalııııı

slm kızlar bu ay korunmadan düzenli ilişkiye girdik dün yumurtlama günümde ama daha önce olmayan bi sancı vardı kasıklarımda belimde bugunde var yürürken bile etkiliyo beni daha önce böle olmamıştı gögüslerimin ucları acıyo hassaslaştı sizce nedir bu yorumlarınızı bekliyorum yardm ltfn

Canım kafanı yorma bence. göbek bağını erkek zannedip doğum kadar erkek diyenler var.
Benim doktorum16.haftadan eveel asla kız demem demişti. bazısı 16 dan önce kız diyor ve sora pipisi görünüyor demişti.
Seninkide %90 kız dediğine göre kızdır. az kaldı renkli usgne orda net öğrenirsin. zaten doğumuna daha çoook var hazırlık iç,nde azıcık sabır ne etcen
Çok şükür bebişin seninle ha kızz ha erkek ne diye üzülüp uçukluyorsun hamiş seni
Relax baby relax bebğinde üzülür sonra
Canımbenim iyiyiz Elahmdülillah. bugün çok yoruldum oğlumda hareketsizdi oda yoruldu heralde
Sabah inş alışverişe gideceğim alacaklarım var.
Aslında 2 parça zıbından başka bişey almadık biz.
Başlamak lazım ayaklarım kaldırmıyor beni yakında yağmur başlarsa hiç çıkamam. arkadaşımla gideceğiz
Maşaallah çok şeker battaniye sağlıkla kullanın kuzummm
Ben sol tarafıma yattıgımda bazen bir titreme oluyo ard arda vuruyor Karnım titriyor. O hıçkırık mı anaaammm

Annesinin kuzusu.
Canım beniimmm hıçkırıktır bence. benim 10 gündür tıktık diye net hisseetiriyor hıçkırdığını. küçükken titretiyordu hıçkırırken.

Kuzum orası hiç belli etmez benim minik bebeğim 13 hafalıkken bile tık tık kalp atışı gibi vurmuştu 3 kez falan,ayrı zamanlarda tabi.
net tekmelerinide 15+2 de hisseetim ve hızla arttı maşaallah. erkekler çabuk hareket eder diyorlardı

Benda kıyamıyorum hıçkırdığında ya malşaallah demek senin kız hıçkırığı geçmiyor diye kızıyor haaa haklı bebişin hemde çok haklı

İnan glecek hediyeler aldıklarım gibi kaliteli olacakmı diye düşünmen çok normalll
Komşumun kayınvalidesi görümcesi göndermiş bişeyler 4 yaşındaki çocuğa göre düşünn ve kaliteleride iyi değil. gelecek olanalrın sana yarayıp yaramadığı muallak bir konu ve sen istediğin beğendiğin ne varsa al sakin gelir diye almamazlık yapma. millat yeni doğan getirmiyor hep büyük getiriyorlar. yeni doğan çok vardır diyerek. bize bile şimdiden hediye eden oldu 3 yaş takımı
Maşaallah ne güzel heveslisin inşaallah sağlıkla eskitirsiniz.
Bende hiç o heves kalmadı bilmiyorum neden hiçbirşey alasımda yok
Mecburen yarın eksikler için gideceğim. galiba yaşadığım sorunlar hevesimi heyecanımı kırdı
Halbuki bu günleri nasıl bekliyordummm.

Son düzenleme:
2 gün önce 9,9 çıktı sarılık değerimiz.Bugün 3,5ta tekrar kan vereceğiz.Dua edin yükselmiş olmasın.....
Aişem acil şifalar dilerim kuzum. sonucunu yazmamışsın merak ettim.

titreşime almış gibi titriyo yavrum ya kıyamam :)
demek sende de oldu bende biraz araştırdım bebeklerin son zamanda yaptığı en çok hareketler sıçramak hıçkırmak parmak emmekmiş.
biraz içim rahatladı. bebeklerin anne karnında hasta olabileceğini duymuştum üşütmüş olabilir mi diye aklıma geldi korkmuştum ama herkeste oluyomuş. haftaya doktoruma da soracam inş.
yorulunca sertleşiyor canım ben çok denedim. fazla yorma kendini birazını da yarın yapsaydın.
belli zaten bi gittin gelemedin fazla kimse yok ayşe olsa boş bırakmazdı topiği.
gönder canım ellerine sağlık Rabbim ağız tadıyla yedirsin inş.[/QUOTE]

Ay canım ya Ankaranın tarhanasıda meşhurudr bayılırım tarhanaya
Maşaallah Rabbim anneni sana bağışlasın kıymetini bil
ama bende 2 çorbalık istiyorummmm bananeeeeeeeeeeeeeeeeeee

evet canım kışın çok güzel gider sıcak sıcak
ve çok kolay oluyor yapması. doktorlar da tavsiye ediyor bebeklere.
inş ek gıdaya geçince yaparım bebişime
orası nemli ya kurumaz demi yoksa sende becerirsin kız ne demek yakın olsan inan ki verirdim.
anneanne olacak kolay değil kuzum :) dün de yorganını diktirdi ben gidince kumaş seçip nevresim yaptıracağız inş.
ilk torun annem hevesli maş. ama diğer taraftan hiç soran yok eksiği var mı biz ne alalım filan diye...
ona canım çok sıkılıyo. herşeyini annem yaptı sayılır. hiç sormadılar bile. [/QUOTE]
hiç yapamadım ama evimden ev aypımı tarhana eksilmez :)
Maşaallah rahatlamana sevindim sağlıkla kucağımıza alalım kuzum.
Benim annem yok vefat etti 2 buçuk yıldır annesizim. eşimin anneside sormadı bana canımı sıkmıyorum aman sormazsa sormasın. ablam yiğenimin bir bavul kıyafetini gönderecek abim oğlunun beşiğini arkadaşımızda pusetini alacak. onlar olmazsada herşey oluyor gördüğün gibi. sen ttalı canını sıkma anneciğin yapsın sen bebişine yuvana bak. ne yapalım nasibimizde böyle aileye düşmek varmış

Canım maşaallah çok şeker :)
Darısı bizlereeeeeeeeeeeee
Bende yürüyüş oluyor diye şikayet etmedim yoksa haklısın çok zıt yerde mescid.
Canım benim 2 gündür çok yorulyorum inan beş dakika vaktim olmuyor,sende girmemişsin topiğe.
Kolumda hala sızı var ama ne yapayım mecburen işleri yetiştirmem gerekiyor. inşaallah en kısa zamanda görüşürüzzz

16. haftadan sonra iştah da artış mı oluyor
benim normalde de ara ara iştahsızlığım oluyor ona bağladım
buarada Allah razı olsun dün gece yine deprem oldu
sonumuz hayr ola inşallah hayırlısıyla rabbim nasip eder..

Aminn tatlım cümlemize nasip etsin inşallah..
Allah razı olsun canım duaların için Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallahh..
bebeğinin cinsiyeti belli mi..

amin canım cümlemizin daha belli olmadı
sanırım bir kaç hafta bekleyip öyle doktora gidicem
hakkımızda hayırlısı olsun..

olabilir benimde bugun 15+1 hareket yok şimdilik
ya da ben hissetmiyorum belkide kızdır ondan hareket etmiyordur:)

geçmiş olsun ayşe rabbim şifalar göndersin..

hoşgeldin leyloşum bizler iyiyiz canım çok şükür, ayşe doğum yaptı canım çok şükür yavrusunu kucağına aldı ama emziremiyor göğsü yara olmuş malesef ,inşallah tez zamanda iyileşir. ,özlemin doğumuna az kaldı sıra onda artık :)) maşallah kızına epey hareketlendi demek.benim oğlanda öyle ,dün derse girdim Allahtan oturuyordum karnımı çapraz bir şekilde öyle yamultuyor ki dışardan görmemek imkansız :)) sanırım geriniyor minik sıpam :) sen napıyosun görüşmeyeli nasılsın bakalım canım ? hasta olmana üzüldüm kuzunuda hasta etme hemen nane limonu balla karıştırıp iç bol c vitamini ve su tüket ki çabuk atlatasın canım çok geçmiş olsun.

oyyy maşallah sana, tam ısırmalık olmuş bu tubiş Allahım esirgesin ,anne karnındaki gibi emiyorlar parmaklarını bal akıyo sanki :)))

yumurtlama günün dünmüydü yağmurcum onu anlayamadım,sancılarım yumurtan çatlıyor demekte olabilir.benim yumurtlama günlerimde feci kasık ve bel ağrım olurdu,göğüs hassasiyetide olurdu. hayırlısıyla Rabbim kucağınını boş bırakmasın inşallah.

Kizlar aysem dogum yapmis cok sevindim. Ozlemim karapisSoM, incim, ve ismini sayamadıklarIM nasılsınız kızlar? Benim Moralim bozuk 3 aydır takip eden doktorUM hala pcos tedavisine başlamadI. İnsülin direnci icin ilac aliyordum gecen gun klomene baslamicaz mi diyince seker ilacini kullan 3 ay sonra cocuk istiyorsan klomene baslariz dedi. Bir suru tetkik yapti bobreklerime bakti arastirmasi icin kobay olarak kullandi ve bebek istersen diyo bosuna zamanim geçmiş sinirlerim bozuldu. Ankarada pkos icin doktor arıyorum bulamadimda hala. Hepinizi cok özledim

Aysecım dogum yapmıssın gozun aydın ınsalah bebegın hemen ıyılesır...gecmısı okuyamadım pek ama olsun7

bu arada gecen gunu tuplerımı kontrol ettırdım tıkanıklık yok sonunda kaynanam yakamdan dustu Nıye hamıs olamıyorum onuda bılemıyorum

kizlar selam
bu gece terlemesi olanlar sole mi tersicak bi yerde gece uykusunda olan gibi tuzlu ter, yuzunde kalsa sivilce yapcak cinsten ter deil. Su gibi oluyor sizde de boyle mi? Silmeyip cildde kalsa cildi sivilce, kizariklik bisey yapmior tuzlu ter gibi deil.

16sı yumurtlama günümde hala devam ediyo sağ kasıkgımda ağrı var hala devam ediyo ara ara gidip gelıyo gögüs uçlarım acıyo hassaslaştı amin canım cok saol sence olabilirmiyim daha önceki yumurtlama günlerimde böyle olmuyodu

belki anca çatlıyordur yumurtan ağrın ondandır canım,dün ve ya bir gün öncesini değerlendirdiysen inşallah tutar. ben hamile kaldığımı şöyle anlıyordum ovulasyon kitlerinden kullanıyordum biliyorsundur yumurtlamayı tespit eden kitler,yumurtladıktan 6-7 gün sonra göğsümde büyüme oluyordu vehafif kasık ağrısıyla beraber ondan anlıyordum.beklemekte fayda var inşallah bebişin geliyordur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…