- 20 Ekim 2012
- 190
- 67
- 73
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.481
amin canım Allah sonumuzu hayr etsin bende küsüm konuşmayı da düşünmüyorum
canım hayırlı olsun kızın sağlıkla büyüsün içinde
bu renklere bayılıyorum bakalım bizim ne olucak.
inci rabbim şifa ihsan etsin
Allahtan ümit kesilmez sağlığına kavuşur inşallah
ailesine sabırlar diliyorum buarada sen nasılsın?
s.a deep nasılsın sana özelden mesaj yazdım ama mesj kutun dolu
gönderemedin iyi dileklerin için tşkr ederim
maşallah sende gebesin hayırlı uğurlu olsun
hayırlı haberlerini duymak inan beni sevindirdi sana umrede iken hep dua etmiştim
sağlıkla bebeğini kucağına almayıda nasip etsin..
:))) benim ne yapasım ne de yiyesim var bu aralar iştahım yok
zorla yemeye çalışıyorum
Canim kuzenimin 50 gunluk kiz bebegi dun ameliyat oldu. Bobreginde kist cikti. Omurilige yakinmis. Allahim yardim etsin bebisimize
2 gün önce 9,9 çıktı sarılık değerimiz.Bugün 3,5ta tekrar kan vereceğiz.Dua edin yükselmiş olmasın.....
Canım kafanı yorma bence. göbek bağını erkek zannedip doğum kadar erkek diyenler var.[h=2][/h]Kızlar günaydın;
Dun doktora gittik 18. haftaya girmişiz %90 kız dedi ama göbek bagı var yanıltabilir sen hazırlık yapma bıraz daha bekle dedi
hem hazırlık yapma yyanıltabilir hemde %90 kız madem emin değil neden yüzde verior hiç anlamadım stresden dudagım uçukladı kızımmı olacak oglum mu ne zormus beklemek yahu
Canımbenim iyiyiz Elahmdülillah. bugün çok yoruldum oğlumda hareketsizdi oda yoruldu heraldeKızlar merhaba.
Hepinizden Alalh razı olsun. Dualarınızı eksik etmiyorsun.
Annem bugün hastaneye gidicek. Konuşunca sizede bilgi veririm durumu hakkında.
Bugün yine butikbebede kargo bedavaydı. Kızıma bu battaniyeyi aldım. Şimdilik 2 tane battaniyesi oldu kızımın.
Kaç tane olursa yeter kızlar ? Özlemcim sen kaç tane aldın ? dilek fıstıgım sen naptım zeytin nasıl ?
Eki Görüntüle 806525 Eki Görüntüle 806526
Canım beniimmm hıçkırıktır bence. benim 10 gündür tıktık diye net hisseetiriyor hıçkırdığını. küçükken titretiyordu hıçkırırken.Ben sol tarafıma yattıgımda bazen bir titreme oluyo ard arda vuruyor Karnım titriyor. O hıçkırık mı anaaammm
Annesinin kuzusu.
doktorum bu yönde konuştu ama testen sonra idrar tahlilimde
enfeksiyon çıktı bendeki halsizlik yorgunluk sebebi enfeksiyondan mış
şimdi yine aynı durumlar var sanırım yine enfeksiyon kaptım
maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bnde iyiyim sağol canım bebişde şimdilik bir sıkıntı yok
hareket de yok sanırım 16 haftadan sonra hareketleri hissediliyor
ara ara sol kasığım ağrıyor sanırım üşütmeden kaynaklanıyr buralar epeyce soğudu
bugun yarın kar yağar:))
tabi sen sıcak memlekettesin şimdi sizin için güzel günler başladı
bizimde kış çilemiz:)
Benda kıyamıyorum hıçkırdığındaritmik oluyor canım pıt pıt yapıyor pıt pıtlar arasındaki zaman aralığı değişmiyor. benimki de şimdi hıçkırıyor bak :))
yavrum yazık uzun da sürüyor ama bazen geriniyor kızıyor sanki :)) ama geçmiyor...:))
Rabbim dualarımızı kabul etsin canım inşallah iyi olur minik yavrucuk.. güzel haberler verir inşallah annen..
canım bizim 2 tane penye bir tane kapitone bir tane de peluş var canım.. bir tane de örgü hediye geldi..
peluş ve penye battaniye ile kapitoneyi hastane çantamıza koydum.
ayy yerim onun pembiş battaniyesini..
örgü battaniye galiba? çok şeker çok beğendim canım iyi günlerde kullansın minik prensesin...
Evet canım Rabbim dara düşürmüyor. Canlarımız bizim onlar
Anneannesi bi sürü örgü yelek ve ceketler örmüş. Hala örüyor. Patiklerinide yapıcakmış. Bende alırım eksiklerini dedi. DOğumuma gelirken elleri dolu bekliyorum onu da
Çok hediye gelir dedi annemde. Bakalım benim aldıklarım gibi kaliteli olacak mı :18::18: Allah ım neleri düşünüyorumSanırım çıldırdım.
Babaannesi bu ay alışveriş yapacaktı kızımıza fakat aksiliklerden dolayı yapamadı. bir dahaki ay yaparım dedi. Çantasını alma biz alırız demişti. Bakalım neler alacak kızımıza neneleri
Kayınvalidem de pikesini örmüş, sardırmaya vermiş. 2 kundak 2 yastık filan yaptırıyomuş. Daha görmedim bi bitsin fotosunu koyarım
Ya ben varya deli gibi kıyafetlerini seviyorum. Onlarla yatıyorum resmen. Hergün kıyafetleri saçıyorum halının ortasında tektek bakıyorum tek tek yerine koyuyorum. Eşimde gülüyor hep bu durumuma. Eskittin getire getire diye
Çok heves ediyorum bebişime. Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah...
Aişem acil şifalar dilerim kuzum. sonucunu yazmamışsın merak ettim.2 gün önce 9,9 çıktı sarılık değerimiz.Bugün 3,5ta tekrar kan vereceğiz.Dua edin yükselmiş olmasın.....
Ayyy canım keşke gelebilsemmm yaaaaaaaaaa Ankara çok uzakk
canım bence normal titremesi hareketleinden dolayı öyle hissediyorsun. benimki 4 ayıktı titrerdi anasını oğuşuuuuuuuuuuuuuuuu bugün yordun bebeğimi ya. karnık bir sertleşti işk defa böyle oldu. uyudum 4 gibi yeni uyandım. sizze kurduğum tuşuların fotosunu göndereceğim anlarsınız neden yoruduğumu
Ay canım ya Ankaranın tarhanasıda meşhurudr bayılırım tarhanaya
Maşaallah Rabbim anneni sana bağışlasın kıymetini bil
ama bende 2 çorbalık istiyorummmm bananeeeeeeeeeeeeeeeeeee
merhaba kızlarr...nasılsınız bakalım?
2 gündür gelemedim.
dün Kenan paşamın doğum günüydü.
bugün de forumİstanbul gezmesindeydik
oğluşları gezdirdik.
hamd olsun çok güzel geçti.
tek sinir oldugum nokta; herşey içerde wc ye kadar,mescit taaa dışarda. utanmasalar otoparkın oraya yapıcaklardı heralde.
bir namaz kılmak için baya bi yürümen lazım mescide varmak için.
neyse buna da iyi yönünden bakarak:Hiç mescit olmayabilirdi de.Allah'tan mescit yapmışlar diyerek bir yorum yapabiliriz.
Yusuf'cuk parmak emmeye başladı
emziği çıkartıyor minik elleriyle. sonra parmagını sokuyor agzına.
resimlerle anlatmak gerekirse eger;
önce emziği nazikçe tutup çekiyor
Eki Görüntüle 807130
sonra da parmak hooop ağıza
Eki Görüntüle 807131
ayşecim değeriniz çok güksek değil. inşallah iyice düşmüştür...
bizi de haberdar et olurmu?
sarı tülbent,sarı kıyafetler,ışık açmak vs... eskilerin sarılıgı geçirdiğine inandıgı şeylerden bazıları.
ama en etkili yöntem bolll bol emzirmek.
sarılık kaka ve idrarla atılıyor sadece...
çok can sıkıcı bir duru değilmi
Anladım senin moralinin neden bozuk olduğunuuu :26: kocişlerin hepsimi aynı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ay canım benim sende atlat 16 haftanı bak nasıl iştahın artıyorrrr. ben kilo almamak için tutuyorum kendimi yoksa varya ver bana yemekkkkk verrrr
ay canım ya Allah korusunn ümmetimuhammedi ve tüm insanları. korkunç bişey biliyorum
evet cabım keşke müstakil evimiz olsa bvende çok istiyorum Mevlam nasip etsin cümlemize
Ayyy canım keşke gelebilsemmm yaaaaaaaaaa Ankara çok uzakk
canım bence normal titremesi hareketleinden dolayı öyle hissediyorsun. benimki 4 ayıktı titrerdi anasını oğuşuuuuuuuuuuuuuuuu bugün yordun bebeğimi ya. karnık bir sertleşti işk defa böyle oldu. uyudum 4 gibi yeni uyandım. sizze kurduğum tuşuların fotosunu göndereceğim anlarsınız neden yoruduğumu
Aminn tatlım cümlemize nasip etsin inşallah..
Allah razı olsun canım duaların için Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallahh..
bebeğinin cinsiyeti belli mi..
Kuzum orası hiç belli etmez benim minik bebeğim 13 hafalıkken bile tık tık kalp atışı gibi vurmuştu 3 kez falan,ayrı zamanlarda tabi.
net tekmelerinide 15+2 de hisseetim ve hızla arttı maşaallah. erkekler çabuk hareket eder diyorlardı
2 gün önce 9,9 çıktı sarılık değerimiz.Bugün 3,5ta tekrar kan vereceğiz.Dua edin yükselmiş olmasın.....
leyloşunuz geldi sonunda vallahi hepinizi ayrı ayrı özledim,ne yapıyosunuz nasılsınız görüşmeyeli?varmı bi gelişme sıraya bakmadım ama doğumu yakın olan kimler var Allah yardımcıları olsun,kolay kurtarsın inşallah.
ayşem ne yapıyon nasılsın,az kaldı hazırlıklar tamam mı?
ozayderim sen ne yapıyon nasılsın?
inciiimmmm ne yaptın kuzum tatil nasıl geçti,cadın nasıl?benim cadı bazen öyle korkutuyoki beni içerde ne yaptığını anlamıyorum sanki dozer çalıştırıyor çok hareketli maşallah.alış verişi bitirmek üzeresin bakıyorumda :)) bayramdan sonra hepsini halledicem inşallah kıyafet almıcam ablam yurtdışından sırf cadıya 1 bavul kıyafet getirmiş 2 yaşında giyeceği ayakkabısına kadar almış deli bacım:))
anlatın yaw ne var ne yok çok özledim,kevokla,sirinden bi haber var mı?
mevanurum sen ne yapıyon kuzum,şimdi hangi aşamadasın?moralin keyfin nasıl?
bu arada dün grip oldum siz olmayın inşallah dikkat edin kendinize tam hastalık havası var...
merhaba kızlarr...nasılsınız bakalım?
2 gündür gelemedim.
dün Kenan paşamın doğum günüydü.
bugün de forumİstanbul gezmesindeydik
oğluşları gezdirdik.
hamd olsun çok güzel geçti.
tek sinir oldugum nokta; herşey içerde wc ye kadar,mescit taaa dışarda. utanmasalar otoparkın oraya yapıcaklardı heralde.
bir namaz kılmak için baya bi yürümen lazım mescide varmak için.
neyse buna da iyi yönünden bakarak:Hiç mescit olmayabilirdi de.Allah'tan mescit yapmışlar diyerek bir yorum yapabiliriz.
Yusuf'cuk parmak emmeye başladı
emziği çıkartıyor minik elleriyle. sonra parmagını sokuyor agzına.
resimlerle anlatmak gerekirse eger;
önce emziği nazikçe tutup çekiyor
Eki Görüntüle 807130
sonra da parmak hooop ağıza
Eki Görüntüle 807131
ayşecim değeriniz çok güksek değil. inşallah iyice düşmüştür...
bizi de haberdar et olurmu?
sarı tülbent,sarı kıyafetler,ışık açmak vs... eskilerin sarılıgı geçirdiğine inandıgı şeylerden bazıları.
ama en etkili yöntem bolll bol emzirmek.
sarılık kaka ve idrarla atılıyor sadece...
çok can sıkıcı bir duru değilmi
slm kızlar bu ay korunmadan düzenli ilişkiye girdik dün yumurtlama günümde ama daha önce olmayan bi sancı vardı kasıklarımda belimde bugunde var yürürken bile etkiliyo beni daha önce böle olmamıştı gögüslerimin ucları acıyo hassaslaştı sizce nedir bu yorumlarınızı bekliyorum yardm ltfn
yumurtlama günün dünmüydü yağmurcum onu anlayamadım,sancılarım yumurtan çatlıyor demekte olabilir.benim yumurtlama günlerimde feci kasık ve bel ağrım olurdu,göğüs hassasiyetide olurdu. hayırlısıyla Rabbim kucağınını boş bırakmasın inşallah.
16sı yumurtlama günümde hala devam ediyo sağ kasıkgımda ağrı var hala devam ediyo ara ara gidip gelıyo gögüs uçlarım acıyo hassaslaştı amin canım cok saol sence olabilirmiyim daha önceki yumurtlama günlerimde böyle olmuyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?