- 20 Ekim 2012
- 190
- 67
- 73
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #18.501
merhaba kızlarr...nasılsınız bakalım?
2 gündür gelemedim.
dün Kenan paşamın doğum günüydü.
bugün de forumİstanbul gezmesindeydik
oğluşları gezdirdik.
hamd olsun çok güzel geçti.
tek sinir oldugum nokta; herşey içerde wc ye kadar,mescit taaa dışarda. utanmasalar otoparkın oraya yapıcaklardı heralde.
bir namaz kılmak için baya bi yürümen lazım mescide varmak için.
neyse buna da iyi yönünden bakarak:Hiç mescit olmayabilirdi de.Allah'tan mescit yapmışlar diyerek bir yorum yapabiliriz.
Yusuf'cuk parmak emmeye başladı
emziği çıkartıyor minik elleriyle. sonra parmagını sokuyor agzına.
resimlerle anlatmak gerekirse eger;
önce emziği nazikçe tutup çekiyor
Eki Görüntüle 807130
sonra da parmak hooop ağıza
Eki Görüntüle 807131
merhaba canım evet kimse yok bu aralar topikte.
malesef canım mescidleri hep ücra köşelere yapıyorlar ya da hiç olmuyor...
maşallah yusufcuğa pek tatlı olmuş annesi.
bende emzik alıp almama konusunda kararsızdım sırf emerken çok tatlı duruyor diye aldım
bazı bebekler almıyormuş bakalım bizimki nasıl olacak sabırsızlanmaya başladım bende
meraba kardelen tarhana yazını görünce merak ettim nerelisin?
oyy yirim ben onu. kocaman olmuş maşallah tubişim. biz de o günleri görecek miyiz....merhaba kızlarr...nasılsınız bakalım?
2 gündür gelemedim.
dün Kenan paşamın doğum günüydü.
bugün de forumİstanbul gezmesindeydik
oğluşları gezdirdik.
hamd olsun çok güzel geçti.
tek sinir oldugum nokta; herşey içerde wc ye kadar,mescit taaa dışarda. utanmasalar otoparkın oraya yapıcaklardı heralde.
bir namaz kılmak için baya bi yürümen lazım mescide varmak için.
neyse buna da iyi yönünden bakarak:Hiç mescit olmayabilirdi de.Allah'tan mescit yapmışlar diyerek bir yorum yapabiliriz.
Yusuf'cuk parmak emmeye başladı
emziği çıkartıyor minik elleriyle. sonra parmagını sokuyor agzına.
resimlerle anlatmak gerekirse eger;
önce emziği nazikçe tutup çekiyor
Eki Görüntüle 807130
sonra da parmak hooop ağıza
Eki Görüntüle 807131
ayşecim değeriniz çok güksek değil. inşallah iyice düşmüştür...
bizi de haberdar et olurmu?
sarı tülbent,sarı kıyafetler,ışık açmak vs... eskilerin sarılıgı geçirdiğine inandıgı şeylerden bazıları.
ama en etkili yöntem bolll bol emzirmek.
sarılık kaka ve idrarla atılıyor sadece...
çok can sıkıcı bir duru değilmi
ben de beraber büyümelerinden yanayım. arada yaş farkı çok olunca iyi olmuyor. hazır bebiş bakmaya alışmışken ikinciyi de istiyorsan düşünmeye başla derim.merhabalar ben geldim benm 18 aylık bebeğim bir tane daha istiyorum beraber buyusunler kararsızım ilgilenebilir miyim diye . sizce ne yapmalııııı
canım biz iyiyiz sen de sıkma canını. başka dğktora git bakalım o ne diyecek.Kizlar aysem dogum yapmis cok sevindim. Ozlemim karapisSoM, incim, ve ismini sayamadıklarIM nasılsınız kızlar? Benim Moralim bozuk 3 aydır takip eden doktorUM hala pcos tedavisine başlamadI. İnsülin direnci icin ilac aliyordum gecen gun klomene baslamicaz mi diyince seker ilacini kullan 3 ay sonra cocuk istiyorsan klomene baslariz dedi. Bir suru tetkik yapti bobreklerime bakti arastirmasi icin kobay olarak kullandi ve bebek istersen diyo bosuna zamanim geçmiş sinirlerim bozuldu. Ankarada pkos icin doktor arıyorum bulamadimda hala. Hepinizi cok özledim
ipekcim ben de cok terlemişim bu gece su gibiydi üzerimdekileer. hemen değiştirdim.kizlar selam
bu gece terlemesi olanlar sole mi tersicak bi yerde gece uykusunda olan gibi tuzlu ter, yuzunde kalsa sivilce yapcak cinsten ter deil. Su gibi oluyor sizde de boyle mi? Silmeyip cildde kalsa cildi sivilce, kizariklik bisey yapmior tuzlu ter gibi deil.
yok canım hala doğurmadım tek parçayız hala. evle uğraşıyorum canım ya. temizle topla iki gün sonra yine aynı. havalar soğusa da kapı pencereyi kapasa. sen nasılsın..nerelerdesiniz kızlaaaarr yine kimse yok karapisso canım alışverişten dönmedin mi daha?
cadıozy doğuma filan gitmedin demi hiç sesin çıkmıyor.:18:
tubılosh gündüz fırsat bulup giremiyorsun herhalde.
ayşecim tekrar haber vermedin düştü mü değeriniz yoksa hastanede misiniz :26:
epack havalar bayağı serinledi hala terliyor musun canım Allah yardımcın olsun.
yok canım hala doğurmadım tek parçayız hala. evle uğraşıyorum canım ya. temizle topla iki gün sonra yine aynı. havalar soğusa da kapı pencereyi kapasa. sen nasılsın..
leylam beni gör sen :)) pazartesi günü ultrason masasına yattım. doktor baktı ultrasonla kağıt havlu verdi karnımı silmem için. hemşire de içerde raporu yazıyordu. ben kalkamadımhoşbulduk canım aynı yuvarlanma bende de var:))geceleri uyuyamıyorum sinirim bozuluyo.yatıyorum 20 dak.dalıyorum ondan sonra gelde uyu uyuyabilirsen,sabah 4-5-6 ya uyuyamıyorum dün gece 6.30 du uyuduğum,geçer inşallah.
sırada cadıozy var kolay kurtarsın inşallah rabbim onuda bizide,ayşenin ki biraz zor olmuş inşallah çok ağrısı olmaz.
sen neye karar verdin,düşündün mü yada doğumu nasıl yapıcan?dr un bişey diyomu?
ayyy sıra bende değince valla çok korkuyorum.rabbim çabuk,sağlıklı,sıhhatli atlattırsın inşallah canım,inan sizin yerinize heyecanlanıyorum şimdi ayşenin yerinde olmayı çok isterdim:))
nasıl doğum yapıcan belli oldumu?
tatili hiç sorma bende beklemiyodum bu kadar dolu geçeceğini,inşallah yaza kızımla da dolu dolu girerim:))geçen ay dr renkli ultrasyon verdi aynı babası eşim biraz kemikli,iri dudaklı aynı babası ve adam akıllı eşimi görmüyorum bile çok yoğun çalışıyo ama aynı babası.ayyy babası yakışıklı ama kızım evde kalırmı acaba :))) ???
hmm anladım canım.bende bahsettiğin diğer tarhana zannettim.bende maraşlıyım o yüzden sordum bizimki ince cips gibi dövme,süzme yoğurt,kekik,tuzdan yapılıyo.
sizin tarhanadan yemiştim daha doğrusu içmiştim içeriğini tam olarak bilmiyorum hangi sebzelerden yapılıyo ama lezzetliydi.
ikisi çok farklı aslında birisi toz birisi cips şeklinde bişey,belki bizimkini sevmeyebilirsin çok farklı
hoşbulduk canım aynı yuvarlanma bende de var:))geceleri uyuyamıyorum sinirim bozuluyo.yatıyorum 20 dak.dalıyorum ondan sonra gelde uyu uyuyabilirsen,sabah 4-5-6 ya uyuyamıyorum dün gece 6.30 du uyuduğum,geçer inşallah.
sırada cadıozy var kolay kurtarsın inşallah rabbim onuda bizide,ayşenin ki biraz zor olmuş inşallah çok ağrısı olmaz.
sen neye karar verdin,düşündün mü yada doğumu nasıl yapıcan?dr un bişey diyomu?
orda olmayı çok isterdim canım:))) her sabah aynı sorunu bizde yaşıyoruz eşim tutup kaldırıyor :))tabi dalga geçerek :)))bizlerin hali ne olucak böyle ya,tombik olduk çıktık.bu arada kaç kilo aldın ya,ben iyice abarttım söylemek bile istemiyorum :)) 55 ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum ve daha 3 ayım var:)))
dr pis pis güldü bana 71 i görünce:))
Allahım hiçbir arkadaşımı üzmesin evlatlarının acısını göstermesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?