Bol bebiş topiği

hiç yapamadım ama evimden ev aypımı tarhana eksilmez :)
Maşaallah rahatlamana sevindim sağlıkla kucağımıza alalım kuzum.
Benim annem yok vefat etti 2 buçuk yıldır annesizim. eşimin anneside sormadı bana canımı sıkmıyorum aman sormazsa sormasın. ablam yiğenimin bir bavul kıyafetini gönderecek abim oğlunun beşiğini arkadaşımızda pusetini alacak. onlar olmazsada herşey oluyor gördüğün gibi. sen ttalı canını sıkma anneciğin yapsın sen bebişine yuvana bak. ne yapalım nasibimizde böyle aileye düşmek varmış

inş canım Rabbim kimseyi sağlıkla imtihan etmesin. sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Allah rahmet eylesin canım. kusuruma bakma bilmiyodum bende annemin yaptıklarından bahsediyorum (
ne güzel sen kafana takmıyosun canım maş.
bebek kıyafetleri çok eskimiyor zaten hemen büyüyorlar canım kullanırsın ne olacak
bizde park yatak aldık canım bide oto koltuğu aldık hem ana kucağı gibi kullanırız hem de arabada diye.
ama ben biraz pişman oldum tam yatar pozisyonda olmadığı için 4-5 aylıkken anca kullanırız sanırım.
tekrar ev tipi ana dizi alsak mı diye kararsızım. :26:
aynen canım artık bende sadece bebeğime ve eşime odaklanacam inş hatta sadece bebeğime :)

nerelerdesiniz kızlaaaarr yine kimse yok karapisso canım alışverişten dönmedin mi daha?
cadıozy doğuma filan gitmedin demi hiç sesin çıkmıyor.:18:
tubılosh gündüz fırsat bulup giremiyorsun herhalde.
ayşecim tekrar haber vermedin düştü mü değeriniz yoksa hastanede misiniz :26:
epack havalar bayağı serinledi hala terliyor musun canım Allah yardımcın olsun.

Allah iyilik versin canım.buğün biraz daha iyiyim biraz terledim kendime geldim.
ayşeyi takip ediyodum bu hafta olur diyodum doğumu ama çok şükür yapmış sarılık varmış galiba inşallah değeri buğün artmaz.

öğretmensin heralde canım mesleğini bilmiyodum,şükür ki yorucu mesleğin yok gerçi öğrencilerin dertleri yetiyodur Allah yardımcın olsun.ne zaman izin almayı düşünüyosun?evlendiğimden bu güne hiç çalışmadım şuan düşünemiyorum zaten bu halde ne proje çizebilirim nede inşaata gidebilirim :)))

senin yakışıklı güreşçimi olucak ne? :))Allahım hiçkimseye eksikliğini vermesin.

oyy yirim ben onu. kocaman olmuş maşallah tubişim. biz de o günleri görecek miyiz....
merhabalar ben geldim benm 18 aylık bebeğim bir tane daha istiyorum beraber buyusunler kararsızım ilgilenebilir miyim diye . sizce ne yapmalııııı
ben de beraber büyümelerinden yanayım. arada yaş farkı çok olunca iyi olmuyor. hazır bebiş bakmaya alışmışken ikinciyi de istiyorsan düşünmeye başla derim.
canım biz iyiyiz sen de sıkma canını. başka dğktora git bakalım o ne diyecek.
ipekcim ben de cok terlemişim bu gece su gibiydi üzerimdekileer. hemen değiştirdim.
evet su gibi ıslanıyor resmen.
yok canım hala doğurmadım tek parçayız hala. evle uğraşıyorum canım ya. temizle topla iki gün sonra yine aynı. havalar soğusa da kapı pencereyi kapasa. sen nasılsın..

yok canım hala doğurmadım tek parçayız hala. evle uğraşıyorum canım ya. temizle topla iki gün sonra yine aynı. havalar soğusa da kapı pencereyi kapasa. sen nasılsın..[/QUOTE]

:) zamanı gelince bölünerek çoğalırız hepimiz inş. canım
kolay gelsin tatlım da yorma kendini boşver bu işlerin biteceği yok
bana da kışın ev hiç batmıyormuş gibi geliyor. o zman da hemen hava kararıyor canım sıkılıyodu geçen sene.
bu sene bebişlerden sıkılmaya fırsat bulamayız herhalde canım.
bende iyiyim çok şükür bazen mide yanmam oluyor. senin karnın aşağı indiyse mideyle ilgili sıkıntın kalmamıştır artık heralde canım.

ayyy sıra bende değince valla çok korkuyorum.rabbim çabuk,sağlıklı,sıhhatli atlattırsın inşallah canım,inan sizin yerinize heyecanlanıyorum şimdi ayşenin yerinde olmayı çok isterdim:))

nasıl doğum yapıcan belli oldumu?

tatili hiç sorma bende beklemiyodum bu kadar dolu geçeceğini,inşallah yaza kızımla da dolu dolu girerim:))geçen ay dr renkli ultrasyon verdi aynı babası eşim biraz kemikli,iri dudaklı aynı babası ve adam akıllı eşimi görmüyorum bile çok yoğun çalışıyo ama aynı babası.ayyy babası yakışıklı ama kızım evde kalırmı acaba :))) ???

hoşbulduk canım aynı yuvarlanma bende de var:))geceleri uyuyamıyorum sinirim bozuluyo.yatıyorum 20 dak.dalıyorum ondan sonra gelde uyu uyuyabilirsen,sabah 4-5-6 ya uyuyamıyorum dün gece 6.30 du uyuduğum,geçer inşallah.

sırada cadıozy var kolay kurtarsın inşallah rabbim onuda bizide,ayşenin ki biraz zor olmuş inşallah çok ağrısı olmaz.

sen neye karar verdin,düşündün mü yada doğumu nasıl yapıcan?dr un bişey diyomu?

hmm anladım canım.bende bahsettiğin diğer tarhana zannettim.bende maraşlıyım o yüzden sordum bizimki ince cips gibi dövme,süzme yoğurt,kekik,tuzdan yapılıyo.

sizin tarhanadan yemiştim daha doğrusu içmiştim içeriğini tam olarak bilmiyorum hangi sebzelerden yapılıyo ama lezzetliydi.

ikisi çok farklı aslında birisi toz birisi cips şeklinde bişey,belki bizimkini sevmeyebilirsin çok farklı

canım hayırlı uğurlu olsun,hoş geldi sefa geldi hifa prenses.Allahım sizleri hiç ayırmasın,anne olmak gerçekten zormuş hamilelikte farklı doğunca farklı sorunlar oluyo umarım sarılık değeri yüksek çıkmaz.emziremiyomuşun yaradan dolayı zeytinyağını duymuştum iyi geliyor diye onu bi denesen masaj yaparak uygula sabah öğle akşam.daha dün akşam komşularla bu konuyu konuştuk çok zor olduğunu söylüyolar.

şimdi nasılsın?toparlanabildin mi,ağrın var mı?

yok canım hala doğurmadım tek parçayız hala. evle uğraşıyorum canım ya. temizle topla iki gün sonra yine aynı. havalar soğusa da kapı pencereyi kapasa. sen nasılsın..

:) zamanı gelince bölünerek çoğalırız hepimiz inş. canım
kolay gelsin tatlım da yorma kendini boşver bu işlerin biteceği yok
bana da kışın ev hiç batmıyormuş gibi geliyor. o zman da hemen hava kararıyor canım sıkılıyodu geçen sene.
bu sene bebişlerden sıkılmaya fırsat bulamayız herhalde canım.
bende iyiyim çok şükür bazen mide yanmam oluyor. senin karnın aşağı indiyse mideyle ilgili sıkıntın kalmamıştır artık heralde canım.[/QUOTE]
inşallah canım. valla canım ya dediğin gibi yap yap aynı ne ileri ne geri. hamilemiyim yoksa menopoza mı giriyorum sürekli sıcak basıyor. eşim bile şaşıyor sen böyle terlemezdin diyor.
bu kış daha çabuk geçecek canım akşam oluverecek.. uyuduk karnımızı doyurduk aman ağladı filan derken bir bakmışız yaz gelmiş. yaza dea toparlanmış olacağız inşallah seninki de öyle. yazın bebişlerimizle gezeriz...

leylam beni gör sen :)) pazartesi günü ultrason masasına yattım. doktor baktı ultrasonla kağıt havlu verdi karnımı silmem için. hemşire de içerde raporu yazıyordu. ben kalkamadım sırt üstü yattıyordum. yan dönemedim dönersem aşağı düşecektim. eşimi çağırdım kaldır benigüler misin ağlar mısın :)

aminn canım hayırlısıyla sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi...
Ayşeninki bir haftalık oldu bile işte. bakalım biz neler yaşıycaz leylam.
daha doğum şeklimiz belli olmadı canım ya. pzt günü çatı muayenesi yapalım dedi doktorumuz. ama normal yapamam dersen pzt sezeryan günü kararlaştırırız dedi. aslına bakarsan kuzum ikisinden de korkuyorum. daha kolay bir yolu yokmu acaba :))

ayy babasının kızı desene.Allah bağışlasın canım.kalmaz canım kalır mı hiç? kim bilir ne kadar güzel bir hanımefendi olacak..maşallah topiğimizin kızları da çok güzel delikanlıları da çok yakışıklı..

evet canım aktarlarda filan satılıyo gördüm ama almaya cesaret edemedim yapamazsam diye. :26:
herkes farklı yapıyo canım ama annem bayağı malzemeden yapar
un süzme yoğurt kırmızı biber yeşil biber domates maydanoz soğan aklıma gelenler canım bikaç eksik olabilir.
pişirirken de sarımsak dövülür tam bi kış çorbası gribe filan iyi gelir. doktorlar bebeklere de tavsiye ediyorlar.
inş bende ek gıdaya geçince bebeğime vereceğim ilk şey tarhana.
arkadaşım maraşta çatıya incecikserip kuruttuklarını söylemişti onu yapmak da zordur heralde

orda olmayı çok isterdim canım:))) her sabah aynı sorunu bizde yaşıyoruz eşim tutup kaldırıyor :))tabi dalga geçerek :)))bizlerin hali ne olucak böyle ya,tombik olduk çıktık.bu arada kaç kilo aldın ya,ben iyice abarttım söylemek bile istemiyorum :)) 55 ile hamile kaldım şuan 71 kiloyum ve daha 3 ayım var:)))
dr pis pis güldü bana 71 i görünce:))

Allahım hiçbir arkadaşımı üzmesin evlatlarının acısını göstermesin...

Canim ben ydisindayim burada acil durum yoksa dogum sekli karar verme diye bisey yok. Normal diye gidiyorsun ne olursa artik. Ebe bakiyor zaten ole bisey demedi dogum sekli falan. Ultrason yok zaten bakalim hayirlisi.

canım inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına sonrada o çorba içtiği günleri de görürüz inşallah.

yapan için emin ol zor.tanıdık var sağolsun onlar yapıyo.

saydığın malzemeler fazla bile:) annenin ellerine sağlık şifa olsun inşallah...

hakkında hayırlısı olsun canım,yurt dışında nerdesin yazın geldin mi tr ye?
ablamlar da fransada iki tane kızı var şimdide 13 haftalık hamile ikisinide prenses doğum yaptı.rabbim hepimizi kolay kurtarsın....

ben 11 kilo aldım canım ama arkada birşey yok. top gibi göbek önde. herkes erkek mi diyor..28 den sonra göbek hızlı büyüyor canım.
sağlıklı olun da canım ikiniz de kilo verilir elbet. doğumdan sonra bebişlerle uğraşırken kendiliğinde gidecek o kilolar hiç takma kafana..
Aminn canıımm. Allahım kimseye evlat acısı göstermesin..
canımcım ben şimdi çıkıyorum biraz yürüyüş yapıcaz. çok öptüm seni. iyi bak kendine de minik prensese de..

kızlar müsaadenizle benim çıkmam lazım buğün koltuklarım yıkanıcak şirketten gelmek üzereler biraz evi toparlim sonra devam ederiz.
dikkat edin kendinize,tam hava değişimi ve hasta olmamaya dikkat edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…