- 19 Ekim 2012
- 873
- 72
- 73
- Konu Sahibi semplice_signora
-
- #19.841
Bikaç tane demişti dr bana.5-6 kiraz,3-4 dilim kavun,1 elma falan diye söylemişti.Ben bunların hepsini tek seferde yiyordum.Hem de günde 3-4 kez.Özellikle akşam 6dan sonra meyve yeme.
Tombalak,tosbaa,tostos vs vs sıfatlara hazır ol
Bence gayet iyi.Bu haftadan sonra daha hızlı kilo alacak zaten.İştahın da artacak
kizlar selam vereyim herkese dedim. bebislerimiz, annelerimiz ve anne adaylarimiz herkes iyidir insallah. 38+6 olduk bugun hayirlisi bakalim.. opuyoruz sizi teyzeler..
Gunaydin hanimlar? Nasilsiniz.
Erkenciyiz yine. Ezgi hanim sabah ise gidecek ya kaldirdi beni erkjenden.
Simdi çakal uykusu kodunda.
Dun ilk defa 3 saat büyüdü ama ben uyuyamadim misafir geldi. İnşallah yavaş yavaş uyku muz düzene girer. Yoksa hayalet gibi dolasiyorum ortalikta.
bu sıfatlarla nitelenmek zor gelecek bana:)) ya bizde de alışkanlık akşam saat 10 yada 11 gibi
meyce yenir artık biraz da kısmam lazım..
A.s canım sen nasılsın az kaldı Allah yardımcın olsun...
günaydın canım sen nasılsın ezgi hanım
çalışkan hatun olucak:))
ayy bunları duydukça bende korkular başladı
umarım tez vakitte düzene girerler..
Ben siteye üyeydim ama numune istememiştim.Sende okuyunca istedimkızlarrrr geçenlerde umutsuzca primaya üye oldum bugün aradılar numune yollicaklarmış ayyypek sevindimm :)) aranızda alan varmıı
Maşallah Tubii ne güzel vermişsin kiloları.Benimle aynı kalan kilon.Çocuk dru hızlı kilo vermeni istemiyorum dedi bana.Bakalım ben ne zaman eski halime döneceğimselam kızlarrr...
bir süre ara verdiğim diyetime tekrar başladım. bir 5 gün daha yapıp az daha ara vermeyi planlıyorum.sütü etkilemesin maksat...
hamile kaldıgım kiloya gelmeme yaklaşık 4-5 kilo kaldı.19 kilo almış oldugumu düşünürsek 4 ayda 15 kilo vermişim.
ayın 28 inde kontrol ve 4. ay aşımız var. sanki bu ay çok kilo almadı yusufcuk. boyu uzadı gibi.kıyafetlerden anlaşılıyor.
kendim tartıyorum bazen. 7 buçuk civarı ama bakalım dr ne dicek.
yarın babamız şehir dışına çıkıyor yine. pazar günü dönücek Rabbimin izniyle. bol bol gelirim artık :)
evde kociş olmayınca daha sık girebiliyorum nete.
çok öpüyorum sizleriiiiii
Allah razı olsun özim
bende sizleri özledim. daha sık gelmeye çalışıcam arık.olmuyo böle
oyy maşallah sizeee kocaman olmuşunuuzz
biz 4 ayımızı doldurmak üzereyiz.
sesli kahkahalar,çığlıklar,değişik sesler,tepinme tarzında hareketler,mutlu olunca kocaman bir gülümseme ve pörtlek pörtlek açılan gözler.... ne ararsan var yusufcukta. siz de bu dönemlere gelince kim bilir neler yapıcak cadı.
insanın ısırası geliyor. hele emerken gözlerine bakıp,sen gülümseyince o da memeyi bırakıp agzı yüzü süt içinde sana gülünce çok komik oluyor
hamd olsun bişey yoktu evet. uyku sersemliği ile olsa gerek...
dün bütün gün izledim paşamı.piskolojik olarak bile insan etkileniyor
yarın birgün paketimi yenilicem o zaman bol bol görüşürüz inşallah
çok öpüyorum kuzumm
evet ayşem ya çok korktum ama hamd olsun herşey yolundaymış.
Rabbim kimseye yaşatmasın,düşüncesi bile kötü.
aspiratör kullanma özürlü olarak tek kendim varım sanıyordummeğerse yalnız değilmişim.
okyanus suyu damlatıyorum açılıyor.sen de kullan istersen. dr a dediğinde zaten sadece serum fizyolojik veriyor.
senin şimdiden ısırasın geliyorsa 4-5 aylık olunca napıcan bilmiyorum
ağzına bakıyo bebiş onunla konuş diye.konuşmaya başliosun onun sesi senden çok çıkıyor
ama maşallah çok tatlı oluyorlar yaaaRabbim eksikliklerini göslermesin
ben bezinde degilim yaaa onlrın çok güzel mama kapları var kapaklı onlardn yolluyolar özellikle onlar için çok istiyorum inş yollarlar yaaa vallaha numarasını kaydettim yollmazlarsa arar fırçalarım :)
Girer merak etme.Biz artık gecede 2 kez kalkıyoruz.Hatta geç yatarsam yada erken kalkarsam 1 kez kalkmış oluyorumGunaydin hanimlar? Nasilsiniz.
Erkenciyiz yine. Ezgi hanim sabah ise gidecek ya kaldirdi beni erkjenden.
Simdi çakal uykusu kodunda.
Dun ilk defa 3 saat büyüdü ama ben uyuyamadim misafir geldi. İnşallah yavaş yavaş uyku muz düzene girer. Yoksa hayalet gibi dolasiyorum ortalikta.
Bizde 8 gibi akşam yemeği yiyip meyveyi 10-11e atıyorduk.Drum 6 gibi akşam yemeği ye meyve de en geç 8de.10-11de uyuman lazım dedi.Meyve ile uyku arasında min 2 saat lazım demişti.Keyifli günlermiş o tosbaa günlerimbu sıfatlarla nitelenmek zor gelecek bana:)) ya bizde de alışkanlık akşam saat 10 yada 11 gibi
meyce yenir artık biraz da kısmam lazım..
canım ne yapıyosnuz nasılsınız?kızlar nasıl olumsuz giden bi durum yoktur inşallah?geçenlerde bi kanamam oldu sebebide benim kız çok ama çok hareketli o yüzden rahimde kanama meydana gelmiş.18 kasıma kontrole gittiğimde doğum şekli belli olucak inşallah.senin cadı nasıl büyüdümü biraz?yarın odamız geliyor inşallah
Ben siteye üyeydim ama numune istememiştim.Sende okuyunca istedim
Milupaya üye olduğumda da mama numuneleri ve bakm çantası gelmişti.Sende ol
Maşallah Tubii ne güzel vermişsin kiloları.Benimle aynı kalan kilon.Çocuk dru hızlı kilo vermeni istemiyorum dedi bana.Bakalım ben ne zaman eski halime döneceğimOkyanus suyunu dra sormama gerek yok sanırım.Eczaneden alıp kullansam olurmu?Çeşitleri varmı bunun?Nasıl kullandığını yazarmısın banada?:26:
Allah iyiliğini versin kıız.İnşallah hemen gönderirler kabınızı
Girer merak etme.Biz artık gecede 2 kez kalkıyoruz.Hatta geç yatarsam yada erken kalkarsam 1 kez kalkmış oluyorum
Lactamil hayalet görüntüme iyi gelmişti diye düşünüyorum ben.2 kutu içtim üstüste.Hatta drumuz son kontrolde yine lactamile ara ara devam et dedi.Sana da iyi gelir belki dene istersen.
Bizde 8 gibi akşam yemeği yiyip meyveyi 10-11e atıyorduk.Drum 6 gibi akşam yemeği ye meyve de en geç 8de.10-11de uyuman lazım dedi.Meyve ile uyku arasında min 2 saat lazım demişti.Keyifli günlermiş o tosbaa günlerim
Ayy insallah canim ya ne guzel. Biz saat 4 ten sonra saat basi kalkiyoruz. Ceviriyorum filan ama uyumuyor mizikliyor emince yine uyuyor. Kirkimiz bir an once ciksaydi...
Icmez miyim canim ya ikinci kutudayim ben de. Hergun iciyorum. Benim hayaletlik uykusuzluktan. Gunduz de yatamiyorum. Bugun uzun bir aradan sonra bebegi evde birkakip markete gittim aman ne mutlu oldum ne guzel geldi o disari cikmak.
Her geçen hafta daha rahat oluyor merak etme.Dışarı çıkmakla en iyisini yapmışsın.Sık sık yap bunu
Oy maşallah yusuf paşam büyümüş artik tam sevilecek zamanki. Biz oylöyle olunca ben direk yerim herhalde.simdi bile isirasim geliyor ...
Belki seninki öyle olmaz canim. Tubisin oglan gece uyuyordu hep. Bizim kiz gece bekcisi. Gunduz aliyor uykuyu gece sabaha kadar saat basi kalkiyor. Dalmiyor uykuya. Babasina cekmis uykusuz ben olsam hep uyurum
Maşallah Tubii ne güzel vermişsin kiloları.Benimle aynı kalan kilon.Çocuk dru hızlı kilo vermeni istemiyorum dedi bana.Bakalım ben ne zaman eski halime döneceğimOkyanus suyunu dra sormama gerek yok sanırım.Eczaneden alıp kullansam olurmu?Çeşitleri varmı bunun?Nasıl kullandığını yazarmısın banada?:26:
Allah kavuştursun Tuğbacım.Tamam bende ilk fırsatta alayım kuzucuğuma da hırıl hırıl edip durmasın buruncağızı.nabersiniz kızlarr
biz babamızı bugün şehir dışına yolladık.pazar akşamı dönücek Rabbimin izniyle.
evimin erkekleriyle baş başa kaldık :)
yarın bir arkadaşımın mevlütü var oraya gidicez.dönüşte de paşalarımla azıcık gezeriz heralde.
malum,babamız yok.biraz gezelim bari...
yusufcuga az miktarlarda ek gıda vermeye başladım.
sütüm yetiyor hamd olsun ama değişik tadlara alışması için yavaş yavaş bişeyler tattırıyorum.
dün çok az muhallebi yaptım,bugün elma,mandalina,erik ve bebe bisküvili bir püre yaptım. gülücükler eşliğinde hüpletiyoruz mamaları. maşallah paşama. İnşallah hep böyle devam eder.
sizlerde ne var ne yok?
hepinizi öpüyorum
evet tam sevilme zamanı :)
kucaga alırken bile çok daha rahat alınıyor. artık sürekli basmak istiyor ayakları üstüne.ve oturmak istiyor.ama erken diye çok uzun süre yaptırmıyorum.
çok sevimli oluyo bu bebişler maşallah :)
inşallah sizin uyku düzeniniz de kısa zamanda oturur kuzum.
uykusuz geceler çok zor. kenandan biliyorum
yakın zamanda bol uykulu geceleriniz olur inşallah
canım zaten sağlık ocagı veya dr a gittiğinde verdikleri tek şey serum fizyolojik.
yani okyanus suyu. minik tüp gibi ambalajlarda. bir tanesini açınca 24 saat kullanılıyor sadece.
sonra etkisi olmuyor.çeşitleri derken,hepsi aynı ürün ama çeşiti fiyat ve markalarda bulunabiliyor.
istediğin birini alabilirsin. ben en uygununu alıyorum herzaman. 10 tane serum fizyolojik 14-15 tl civarıydı sanırım.
her emzirme öncesi 4-5 er damla damlatmak yeterli demişti dr bana ama ben burnu tıkandıkça açıyorum bir tüp, gün içinde sık sık damlatıyorum.zararı olmayan birşey oldugu için bol bol kullanmak faydalı.göz ve yüz temizliği için bile kullanılan bir ürün.
istersen araştırabilirsin kuzum...
Allah razi olsun kizlar ama beni buraya o getirdi. Ben arabadan indim ve o gitti. Cimriliginden üzerime giyecek tek etek almaya gittigimizde tartistik ve lcw dan aylar sonra kilo aldigim icin hicbirseyim olmadigindan etek alacaktik ve benim isteklerime yetisemiyormus. Evin ihtiyaclarina yetisemiyormus. 2 kisiyiz kimse gelip gitmez eksik olur 1 hafta gecer almaya gidilmez bime gideriz. Ailece calisiyorlar herkese var para bana gelince aylardir durum bu. Hala aramadi hamileysem ne yuzle cikacak karsima onu bile bilmiyorum. Dua edin ins.
kızlarrrr günaydınnnnn dün çokk geç geldim hastaneden 3 lü test olucaktı dr kendi odasında ultrason çekti sora başka bi ultrasona yolladı ama detaylı degi bakalım sonuçlara bakıp gereklimi 3 lü test karar vericekmiş öyle söyledi veeeeee benimdeeeee çirkinnn bi kızım olucakmışş inş ALLAH nasip ederse iki defadır kıza çok benziyo dedi çokk kesin konuşmuyo ama haklıda kendine göre durum bu şimdilik :))
Gunaydin herkese..
Dun ebe kontrolumuz vardi tansiyon, dobler falan. Burda 40 hafta gecince ebe ya da dr eliyle vajinal muayane yapip sanirim serviks ile keseyi ayiririp dogumu uyariyormus. Insallah gerek kalmaz. Bakalaim neler bekliyor bizi. Hepinizi opuyorum..
Allah razi olsun kizlar ama beni buraya o getirdi. Ben arabadan indim ve o gitti. Cimriliginden üzerime giyecek tek etek almaya gittigimizde tartistik ve lcw dan aylar sonra kilo aldigim icin hicbirseyim olmadigindan etek alacaktik ve benim isteklerime yetisemiyormus. Evin ihtiyaclarina yetisemiyormus. 2 kisiyiz kimse gelip gitmez eksik olur 1 hafta gecer almaya gidilmez bime gideriz. Ailece calisiyorlar herkese var para bana gelince aylardir durum bu. Hala aramadi hamileysem ne yuzle cikacak karsima onu bile bilmiyorum. Dua edin ins.
kızlarrrr günaydınnnnn dün çokk geç geldim hastaneden 3 lü test olucaktı dr kendi odasında ultrason çekti sora başka bi ultrasona yolladı ama detaylı degi bakalım sonuçlara bakıp gereklimi 3 lü test karar vericekmiş öyle söyledi veeeeee benimdeeeee çirkinnn bi kızım olucakmışş inş ALLAH nasip ederse iki defadır kıza çok benziyo dedi çokk kesin konuşmuyo ama haklıda kendine göre durum bu şimdilik :))
Hmmm.Burda ona çatı muayenesi diyorlar demekki.Çünkü çatı muayenesinden sonra doğum tetikleniyor diye duydum.Hatta benim doğumdan bigün önce de çatı muayenesi yapmıştı ebe.Belki benim kız da o yüzden pozisyon değiştirmiştir.Gunaydin herkese..
Dun ebe kontrolumuz vardi tansiyon, dobler falan. Burda 40 hafta gecince ebe ya da dr eliyle vajinal muayane yapip sanirim serviks ile keseyi ayiririp dogumu uyariyormus. Insallah gerek kalmaz. Bakalaim neler bekliyor bizi. Hepinizi opuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?