Bol bebiş topiği

bu sıfatlarla nitelenmek zor gelecek bana:)) ya bizde de alışkanlık akşam saat 10 yada 11 gibi
meyce yenir artık biraz da kısmam lazım..

kizlar selam vereyim herkese dedim. bebislerimiz, annelerimiz ve anne adaylarimiz herkes iyidir insallah. 38+6 olduk bugun hayirlisi bakalim.. opuyoruz sizi teyzeler..

A.s canım sen nasılsın az kaldı Allah yardımcın olsun...

günaydın canım sen nasılsın ezgi hanım
çalışkan hatun olucak:))
ayy bunları duydukça bende korkular başladı
umarım tez vakitte düzene girerler..

Belki seninki öyle olmaz canim. Tubisin oglan gece uyuyordu hep. Bizim kiz gece bekcisi. Gunduz aliyor uykuyu gece sabaha kadar saat basi kalkiyor. Dalmiyor uykuya. Babasina cekmis uykusuz ben olsam hep uyurum

kızlarrrr geçenlerde umutsuzca primaya üye oldum bugün aradılar numune yollicaklarmış ayyypek sevindimm :)) aranızda alan varmıı
Ben siteye üyeydim ama numune istememiştim.Sende okuyunca istedim
Milupaya üye olduğumda da mama numuneleri ve bakm çantası gelmişti.Sende ol

Maşallah Tubii ne güzel vermişsin kiloları.Benimle aynı kalan kilon.Çocuk dru hızlı kilo vermeni istemiyorum dedi bana.Bakalım ben ne zaman eski halime döneceğimOkyanus suyunu dra sormama gerek yok sanırım.Eczaneden alıp kullansam olurmu?Çeşitleri varmı bunun?Nasıl kullandığını yazarmısın banada?:26:

ben bezinde degilim yaaa onlrın çok güzel mama kapları var kapaklı onlardn yolluyolar özellikle onlar için çok istiyorum inş yollarlar yaaa vallaha numarasını kaydettim yollmazlarsa arar fırçalarım :)
Allah iyiliğini versin kıız.İnşallah hemen gönderirler kabınızı

Girer merak etme.Biz artık gecede 2 kez kalkıyoruz.Hatta geç yatarsam yada erken kalkarsam 1 kez kalkmış oluyorum
Lactamil hayalet görüntüme iyi gelmişti diye düşünüyorum ben.2 kutu içtim üstüste.Hatta drumuz son kontrolde yine lactamile ara ara devam et dedi.Sana da iyi gelir belki dene istersen.

bu sıfatlarla nitelenmek zor gelecek bana:)) ya bizde de alışkanlık akşam saat 10 yada 11 gibi
meyce yenir artık biraz da kısmam lazım..
Bizde 8 gibi akşam yemeği yiyip meyveyi 10-11e atıyorduk.Drum 6 gibi akşam yemeği ye meyve de en geç 8de.10-11de uyuman lazım dedi.Meyve ile uyku arasında min 2 saat lazım demişti.Keyifli günlermiş o tosbaa günlerim

canım ne yapıyosnuz nasılsınız?kızlar nasıl olumsuz giden bi durum yoktur inşallah?geçenlerde bi kanamam oldu sebebide benim kız çok ama çok hareketli o yüzden rahimde kanama meydana gelmiş.18 kasıma kontrole gittiğimde doğum şekli belli olucak inşallah.senin cadı nasıl büyüdümü biraz?yarın odamız geliyor inşallah

Hoşgeldin leylacım.Sık gelmiyorsun bi sıkıntı yok değilmi?Geçmiş olsun,inşallah son sıkıntın budur.Sağlıkla zamanında gelsin kuzucun kucağına.Yaramaz fıstık desene.Doğunca da öyle olack hazırlıklı ol.Bi alt değiştirirken fırıl fırıl olacak elleri ayakları.Heryeri batıracak o minnoş gör bak.Yaşıyorum birebir
Kuzucum her geçen gün değişiyor.Bugün daha çok gülücük attı.Daha uzun uyuyor artık.Beni daha çok biliyor.Kucak istemeye başladı.
Maşallah odanızda geliyormuş.Foto isteriz.Es geçme bizi.Sık gel diyeceğim ama artık ağırlaşmışsındır iyice.Dikkat et kendine.

Ayy insallah canim ya ne guzel. Biz saat 4 ten sonra saat basi kalkiyoruz. Ceviriyorum filan ama uyumuyor mizikliyor emince yine uyuyor. Kirkimiz bir an once ciksaydi...
Icmez miyim canim ya ikinci kutudayim ben de. Hergun iciyorum. Benim hayaletlik uykusuzluktan. Gunduz de yatamiyorum. Bugun uzun bir aradan sonra bebegi evde birkakip markete gittim aman ne mutlu oldum ne guzel geldi o disari cikmak.

Her geçen hafta daha rahat oluyor merak etme.Dışarı çıkmakla en iyisini yapmışsın.Sık sık yap bunu

Her geçen hafta daha rahat oluyor merak etme.Dışarı çıkmakla en iyisini yapmışsın.Sık sık yap bunu

Yapicam insallah.
Ezgiyi gecen gun balkona cikardim gunes alsin diye. Amann ne kizdi gozlerini acamadi aydinlik geldi
Sen oyle dedikce ben seviniyorum. En fazla uc hafta sonra biz de ayni olucaz insallah...
GGazi oluyor bazn agliyor. Bacagimin zuerine yuzukoyun yatiriyorum. Susuyor...
Yememem gereken ne cok sey varmsis hersey gaz yapiyormus. Sut ve sut uruneleri findik fistik baklagiller cikolata...... Ne yiycez ac duralim daha iyi

nabersiniz kızlarr

biz babamızı bugün şehir dışına yolladık.pazar akşamı dönücek Rabbimin izniyle.
evimin erkekleriyle baş başa kaldık :)
yarın bir arkadaşımın mevlütü var oraya gidicez.dönüşte de paşalarımla azıcık gezeriz heralde.
malum,babamız yok.biraz gezelim bari...

yusufcuga az miktarlarda ek gıda vermeye başladım.
sütüm yetiyor hamd olsun ama değişik tadlara alışması için yavaş yavaş bişeyler tattırıyorum.
dün çok az muhallebi yaptım,bugün elma,mandalina,erik ve bebe bisküvili bir püre yaptım. gülücükler eşliğinde hüpletiyoruz mamaları. maşallah paşama. İnşallah hep böyle devam eder.

sizlerde ne var ne yok?
hepinizi öpüyorum

Oy maşallah yusuf paşam büyümüş artik tam sevilecek zamanki. Biz oylöyle olunca ben direk yerim herhalde. simdi bile isirasim geliyor ...

evet tam sevilme zamanı :)
kucaga alırken bile çok daha rahat alınıyor. artık sürekli basmak istiyor ayakları üstüne.ve oturmak istiyor.ama erken diye çok uzun süre yaptırmıyorum.
çok sevimli oluyo bu bebişler maşallah :)

Belki seninki öyle olmaz canim. Tubisin oglan gece uyuyordu hep. Bizim kiz gece bekcisi. Gunduz aliyor uykuyu gece sabaha kadar saat basi kalkiyor. Dalmiyor uykuya. Babasina cekmis uykusuz ben olsam hep uyurum

inşallah sizin uyku düzeniniz de kısa zamanda oturur kuzum.
uykusuz geceler çok zor. kenandan biliyorum
yakın zamanda bol uykulu geceleriniz olur inşallah

canım zaten sağlık ocagı veya dr a gittiğinde verdikleri tek şey serum fizyolojik.
yani okyanus suyu. minik tüp gibi ambalajlarda. bir tanesini açınca 24 saat kullanılıyor sadece.
sonra etkisi olmuyor.çeşitleri derken,hepsi aynı ürün ama çeşiti fiyat ve markalarda bulunabiliyor.
istediğin birini alabilirsin. ben en uygununu alıyorum herzaman. 10 tane serum fizyolojik 14-15 tl civarıydı sanırım.
her emzirme öncesi 4-5 er damla damlatmak yeterli demişti dr bana ama ben burnu tıkandıkça açıyorum bir tüp, gün içinde sık sık damlatıyorum.zararı olmayan birşey oldugu için bol bol kullanmak faydalı.göz ve yüz temizliği için bile kullanılan bir ürün.
istersen araştırabilirsin kuzum...

Allah kavuştursun Tuğbacım.Tamam bende ilk fırsatta alayım kuzucuğuma da hırıl hırıl edip durmasın buruncağızı.
Maşallah iştahı iyiymiş paşanın.Allah bozmasın hep böyle devam etsin,darısı başımıza inşallah.

Allah razi olsun kizlar ama beni buraya o getirdi. Ben arabadan indim ve o gitti. Cimriliginden üzerime giyecek tek etek almaya gittigimizde tartistik ve lcw dan aylar sonra kilo aldigim icin hicbirseyim olmadigindan etek alacaktik ve benim isteklerime yetisemiyormus. Evin ihtiyaclarina yetisemiyormus. 2 kisiyiz kimse gelip gitmez eksik olur 1 hafta gecer almaya gidilmez bime gideriz. Ailece calisiyorlar herkese var para bana gelince aylardir durum bu. Hala aramadi hamileysem ne yuzle cikacak karsima onu bile bilmiyorum. Dua edin ins.

kızlarrrr günaydınnnnn dün çokk geç geldim hastaneden 3 lü test olucaktı dr kendi odasında ultrason çekti sora başka bi ultrasona yolladı ama detaylı degi bakalım sonuçlara bakıp gereklimi 3 lü test karar vericekmiş öyle söyledi veeeeee benimdeeeee çirkinnn bi kızım olucakmışş inş ALLAH nasip ederse iki defadır kıza çok benziyo dedi çokk kesin konuşmuyo ama haklıda kendine göre durum bu şimdilik :))

Canim benim insallah bebisin seninledir ve hersey yoluna girer.

Gunaydin canim. Ayy bir prenses mi geliyor. Hayirlisi olsun canim. Saglikla hayirlisiyla kavusun insallah. Yolu yarilamissin artik.

Gunaydin herkese..
Dun ebe kontrolumuz vardi tansiyon, dobler falan. Burda 40 hafta gecince ebe ya da dr eliyle vajinal muayane yapip sanirim serviks ile keseyi ayiririp dogumu uyariyormus. Insallah gerek kalmaz. Bakalaim neler bekliyor bizi. Hepinizi opuyorum..

Inşallah gerek kalmaz canim kendiliginden gelir Baris bebek.

((( Canım benim.Allah yardımcın olsun.Hamile değilsen de kendini üzme nolur.Çok sıkıntılısın belliki.Bu gerginlikle bebeğinizin olmaması çok normal.Allahım en hayırlısını yazmıştır eminim alnınıza.Hamileysen de kendine dikkat et lütfen.Stres,sinir bebeğini de etkiler.Hatta eşine olan kızgınlığından çocuğuna da sevgi duymayabilirsin.Hiç sıkma canını.Sen ne kadar çabalarsan çabala herşey olacağına varıyor eninde sonunda.İyi olacağını düşündüğümüz sonuçlar kötü,kötü diye gördüklerimiz iyi olabiliyor.Hepimiz yaşıyoruz bunları.Dualarımdasın canım.Rabbim aydınlığına çıkarsın sizleri.

Bi süslümüz daha olacak desene Sağlıklı bir prenses olsun inşallah

Hmmm.Burda ona çatı muayenesi diyorlar demekki.Çünkü çatı muayenesinden sonra doğum tetikleniyor diye duydum.Hatta benim doğumdan bigün önce de çatı muayenesi yapmıştı ebe.Belki benim kız da o yüzden pozisyon değiştirmiştir.

Tünaydınlaar.
Bugün sevdiğim bi arkadaşım ziyaretimize gelecek.Hazırlık yapmaya çalıştım Hifa ile Bi mutfak bi bebek odası arasında sa'y yapar gibi oldum valla İşim bitti,azıcık oynaştık kuzuyla,uyudu sıpa Benim işimin bitmesini beklermiş zilli
Size başımızdan geçen tehlikeyi anlatmadım.2 gün önce kvalidem kucağında Hifa ile birlikte düştü.Bulaşık makinasının kapağı açıktı,onlarda mutfaktan çıkıyorlardı.Kucağında olduğu için önünü görmemiş ve kapağa takıldı,gözümün önünde Hifa'nın üstüne düştü.Şoka girmişim çocuk aklımdan çıkmış.Ona bakma sana bişey oldumu diye kadını kaldırmaya çalıştım.Taak diye bi ses geldi çocuğumun kafasımıydı bile demek gelmemiş aklıma.Gerizekalı gibi çocuğu kucaklamadım bile.Meğerse kadının koluymuş.Ben hala farkında değilim yaşadığımızın.Hifa ağlamadı hiç,havada tutmuş yere değmemiş çocuk.Bende gidip mutfaktaki işime devam ettim.Sonra elim ayağım titremeye başladı.Ses çıkarmadan ağlamaya başladım.Sesim çıkmadı resmen kısıldı.Eşim gelip sarıldı,ayakta duramadım.Kızımı alıp emzirmeye gittim.Hem emzirdim hem ağladım.Şoka girdim resmen.2-3 saat uyutmadık.Zor dayandı kuzucum uykusuzluğa.Kusmadı da bin şükür.Şimdi kimsenin kucağına veremiyorum.Bi korku başladı.Allah kimseye yaşatmasın böyle şeyler.

kızlar nasılsınız bakalımmm?
Ben iyi olmaya çalışıyorum. şunu çoook ama çoook iyi anladım Mevlam beni çok seviyor Bende Mevlamı...
Beni imtihandan imtihana tabi tutuyor inşaallah isyana düşmeden sabredip atlatanlardan olurum ne diyeyim.
Yine sol kolumun ağrısı başladı ve iliğim ağrıyor.hayırlısıyla bebeğimi kucağıma alayım gideceğim doktora baksın neyin nesi bu ağrı?
İştahım yok zorla yiyorum bişeyler...
Oğluşum için bol su içiyorum okadar
epeckkuzu dua ediyorum sana inşa sağlıkla doğurursun.
duygubaby canım ya allah yardımcın olsun. erkekelrde cimrilik varsa kadının işi çok zor oluyor ne diyeceğimi bilemiyorum dua edelim...
Aişemm canım Allah korumuş bebeğini ayyy ben olsam bende vermezdim artık kimsenin eline
Cadıozy canımsınnnn sen nasılsın bakalım ?
Seyyidecim Maşaallah bir erkeğin vardı şimdi tatlı bir kızın oluyor ne güzellll hayırlı olsun canım.
Kılzar ben gelemiyorum sık sık baya fenayım dualarınıza ihtiyacımız var bizi unutmayın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…