Bölgesel yaglanmalarım mahvedıyor

smile_5050

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
295
101
Merhaba bu aralar cok gergınım lütfen konum bır yere taşınmasın Burdan burası daha aktıf gecende konu açmıştm gunde bır ekmek yıyordum sorunun aslında kılo degıl bölgesel yaglanmalar gobek kısmım büyüdü sarktı duz dar bırsey giyemiyorum bu ıyıce cnm sıktı ekmekı kestım gunde çeyrek belkıde daha az dıkkat edıyorum artık gunde 60 mekık ve karın egErsızlerı yapıyorum sabah aksam sıze sorum su mekıkle bu gobegımden azda olsa kurtulabılır mıyım yardımcı olun

Merhaba bu aralar cok gergınım lütfen konum bır yere taşınmasın Burdan burası daha aktıf gecende konu açmıştm gunde bır ekmek yıyordum sorunun aslında kılo degıl bölgesel yaglanmalar gobek kısmım büyüdü sarktı duz dar bırsey giyemiyorum bu ıyıce cnm sıktı ekmekı kestım gunde çeyrek belkıde daha az dıkkat edıyorum artık gunde 60 mekık ve karın egErsızlerı yapıyorum sabah aksam sıze sorum su mekıkle bu gobegımden azda olsa kurtulabılır mıyım yardımcı olun
Kurtulamazsin canim. Karni da belli ki yaglanma var. Bunu ancak kardio egzersizleti ile eritebilirsin. Bu aerobik turu calisma olur, hizli yuruyus,kosu,yuzme turu sporlar olur. Once yaglarini yakacaksin. Ikincisi ekmek , beyaz un, hamur isi ve sekeri keseceksin. Aksam 20 den sonra bir sey yemeyeceksin. Kisa surede fark gorursun. Her gun 30_60dk arasi spor yapip gun icinde de hareketli kalirsan cok faydasi olur.

X