- 14 Nisan 2021
- 34
- 16
- 3
- 43
- Konu Sahibi sevgikelebegi17
-
baya baya küstüler babası hiçbişekilde konuşmuyo. Annesi sadece arada bir tlfla arıyo ödücez ödemicez demedik diyor :) eşim o muhabbetten sonra gitmiyor zatenEsinize baya küstülermi kv kp? Kayinvalide ne diyor?
valla ne deseniz haklısınız suç bende. Suyu içtim sanırım çoktanKp.borc yaparken sizin bileziklerinize mi guvenmis? Basinda vermeyecektiniz. Esiniz en basinda dik duramamis simdi gidip istemesi falan hikaye. En fazla ustune soguk su icersiniz.
valla ne deseniz haklısınız suç bende. Suyu içtim sanırım çoktan
Kv kp arsız çünkü. Eşiniz küsse de onların ödemeye niyeti yok ben öyle anladım.baya baya küstüler babası hiçbişekilde konuşmuyo. Annesi sadece arada bir tlfla arıyo ödücez ödemicez demedik diyor :) eşim o muhabbetten sonra gitmiyor zaten
Zaten ben istettirdiğim için beni heryerden silip engellediler. Ortada kavga gürültü hiçbirşey yok. Ablasıda onların tarafında konusmuyor eşimleSiz arayıp kayınvalidenizden isteseniz?
Eşinizin başka kardeşi var öı ? Onlar ne diyor
ah nasıl güzel anlattınız ama iş işten geçti işteKeske hakli olmasam, hakli olmam sizin sorununuzu cozmuyor. Yeni evli insanlardan bilezik istenmesinde ben art niyet arardim. Zaten geri istediginizde kuserek bunu tasdiklemisler. Siz yatirim yapmayi bilmiyor musunuz ki kp.uygun fiyata tarla aliyor. Millet yuzsuzlukte zirve yapmis ya.
Evet ödemeye niyeti olan tarla satılınca öderdi. 2. tarlayı almazdı çok doğru söylüyosunuzKv kp arsız çünkü. Eşiniz küsse de onların ödemeye niyeti yok ben öyle anladım.
ah nasıl güzel anlattınız ama iş işten geçti işte
Aynen öyle, yüz yok malesef. Dediğim gibi suç kimsede değil insanlık yaptım verdim suç bende. Eşimde ödücekler diye güvendi. Oda defalarca aradı istedi ama insanlar da ar olmayınca böyle oluyoOdeme niyeti olan coktan oderdi. Hadi siz iyi niyetli davrandiniz peki ya esiniz? Hepimiz ailemizi taniyoruz, emin olun esiniz de ailesini biliyordur. Adamlar kusuyor falan kendilerince trip atiyorlar biz bir aileyiz borc mu istenir hesabi. Hayir biz evlenince kp.ve kv.ile aile olmuyoruz. Hepimizin kapisi ayri. Bence en cok esinize kizmalisiniz. Bu tavirlarini daha yeni gormus olamaz. Ablasi falan konusmuyor. Yuzsuz insanlar. Yuz olsa zaten gelinin altinlarini istemezler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?