- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi NasilYarDiyeyim
-
Almak istediği şeyi taksitli almak istiyor o yüzden kredi kartımı kullanmamı istiyor kredi çekse çok daha fazla oderKardeşiniz kredi falan çekemiyor mu?
Almak istediği şeyi taksitli almak istiyor o yüzden kredi kartımı kullanmamı istiyor kredi çekse çok daha fazla oder
Yaklaşık 800 liralık bir şey istedi kredi kartımla alırsam o taksit taksit odeyecekmis. Ben de kartları kapatmaya çalıştığımızı doğum izninde çok sıkıntı yasayacagimi soyledimNe kadarlık ve ne için borç istiyor? Ve o borç istediğinde siz ne dediniz tam olarak?
Siz kredi borcunuz için eşinizin ailesinden borç istemeyi düşünüyor musunuz demek ki sizin durumunuzda sıkışık nasıl vereceksiniz kardeşine,kardeşinede uygun bir dille bizim de borcumuz var borcumuz için kayınpederimden para isteyeceğiz deyin.Arkadaşlar özet geçeyim hamileyim çok şükür. ücretsiz izne ayrilicam. Kredi borcumuz var. Şuan rahat ödüyoruz ama ben izne ayrılınca sıkıntıya girecek eşimin ailesinden borç almayı dusunuyoruz mecburen verirler vermezler şuan düşünmek istemiyoruz. Kardeşim borç istedi benden şuan durumum var ama sonrası için birikim yapmaya çalıştığımız için hayır dedim. Çok üzgünüm. İki maaş olduğumuz için bizi zengin düşünüyor ama öyle değil. belki de agliyordur şuanda eşim de izin vermiyor zaten çok arada kaldim
30 yaşında kendi kredi kartı yok. Yaptığı işle ilgili bir şey istedi bulduğu ürün de indirimdeymis...Ne almak istiyor? Kardeşiniz kaç yaşında kendi kredi kartı yok mu? Almak istediği şey için para biriktirmeyi denesin.
30 yaşında kendi kredi kartı yok. Yaptığı işle ilgili bir şey istedi bulduğu ürün de indirimdeymis...
Her ay odeyebileceginden emin değilim henüz bir önceki borcunu odemedi. Daha iki ay oldu gerçi ama... Düzenli bir işi yok.Kaç ay taksit yapılacaktı ki
O her ay ödeyecekse ve limit varsa olabilirdi sanki
Her ay odeyebileceginden emin değilim henüz bir önceki borcunu odemedi. Daha iki ay oldu gerçi ama... Düzenli bir işi yok.
İyi demişsiniz bir kaç güne unutur emin olun. Siz haklısınız çünkü.Yaklaşık 800 liralık bir şey istedi kredi kartımla alırsam o taksit taksit odeyecekmis. Ben de kartları kapatmaya çalıştığımızı doğum izninde çok sıkıntı yasayacagimi soyledim
Yani belki de bu söylediğin gibi olabilirdi beni de üzen kısmı bu biraz yani ihtimalleri hiç zorlamadim eşim bir önceki borç için son olsun demişti çünkü. Söylediğim gibi her ay odeyemezse eşime karşı kötü duruma düşüncemKaç ay taksit yapılacaktı ki
O her ay ödeyecekse ve limit varsa olabilirdi sanki
Son olsun dediğine göre daha önce birkaç kez paramı istedi.Yani belki de bu söylediğin gibi olabilirdi beni de üzen kısmı bu biraz yani ihtimalleri hiç zorlamadim eşim bir önceki borç için son olsun demişti çünkü. Söylediğim gibi her ay odeyemezse eşime karşı kötü duruma düşüncem
Kartsa verseydin keşke..ödeyecekmiş zaten taksit taksit senden nakit istememiş ki..Yaklaşık 800 liralık bir şey istedi kredi kartımla alırsam o taksit taksit odeyecekmis. Ben de kartları kapatmaya çalıştığımızı doğum izninde çok sıkıntı yasayacagimi soyledim
Bir kez istedi iki ay önce. Onu henüz ödemedi eline para geçtikçe aticak çünkü çok da bir şey değil zaten. O seferinde eşim bişey dememişti ama sürekli olmaz böyle demisti.Son olsun dediğine göre daha önce birkaç kez paramı istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?