- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
canim bence annen gelip sizde kalmali çünkü kizin daha küçük birinin bakmasi lazim kaynanan bakmak istememis e yabancı biri olacağına kendi annen gelip baksin hem icin rahat olur hem de kizin zorlanmaz tanidik biri olunca yaninda borç varsa senin calisman sart cunku esinle annenin arasi kotu olsa bile çocuğunuz icin idare edecek eşin mecburHanımlar kısa kesmek ve fikir almak istiyorum. Çok kararsızım. Bizim epey borcumuz var. Bir buçuk yaşında kızım var. Babaannesi ile aynı sokakta oturuyoruz ama bakmak istemiyor (parasini verecektim baksaydi) her neyse. Eşim çok bunaldi çıkmaza girdi. Ve bana bugün benim annem ile aynı evde yaşayalım teklifi ile geldi. Söyle ki annem tek herhangi bir geliri yok ev işine gidiyor. Kirasını bile zor denklestiriyor hatta iş olmadığı zamanlarda ödemediği çok kirası var elektriği suyu kesik. Ama eline para geçsin çar cur eder. Hakkını yiyemem gene bana ve kızıma kazancının çoğunu harcıyor yapma alma dememe rağmen. Her neyse annem gelip bizimle yaşayacak ben ise gireceğim ve altı yüz lira ona vereceğim. Kira evin masrafları eşim ve bende tabi. Ama annem ile eşim birbirinden nefret ediyor :)) nasıl olacak ne olacak fikrim yok bir yol gösterin
Arada nefret varsa olmaz gibi.Hanımlar kısa kesmek ve fikir almak istiyorum. Çok kararsızım. Bizim epey borcumuz var. Bir buçuk yaşında kızım var. Babaannesi ile aynı sokakta oturuyoruz ama bakmak istemiyor (parasini verecektim baksaydi) her neyse. Eşim çok bunaldi çıkmaza girdi. Ve bana bugün benim annem ile aynı evde yaşayalım teklifi ile geldi. Söyle ki annem tek herhangi bir geliri yok ev işine gidiyor. Kirasını bile zor denklestiriyor hatta iş olmadığı zamanlarda ödemediği çok kirası var elektriği suyu kesik. Ama eline para geçsin çar cur eder. Hakkını yiyemem gene bana ve kızıma kazancının çoğunu harcıyor yapma alma dememe rağmen. Her neyse annem gelip bizimle yaşayacak ben ise gireceğim ve altı yüz lira ona vereceğim. Kira evin masrafları eşim ve bende tabi. Ama annem ile eşim birbirinden nefret ediyor :)) nasıl olacak ne olacak fikrim yok bir yol gösterin
O da öyle diyor da annem bazen beni bile çıldırtiyor :)canim bence annen gelip sizde kalmali çünkü kizin daha küçük birinin bakmasi lazim kaynanan bakmak istememis e yabancı biri olacağına kendi annen gelip baksin hem icin rahat olur hem de kizin zorlanmaz tanidik biri olunca yaninda borç varsa senin calisman sart cunku esinle annenin arasi kotu olsa bile çocuğunuz icin idare edecek eşin mecbur
Annem karismazda biraz eşimle karakterleri ters işte sorun olacak diye düşünüyorum ve korkuyorumBence çok mantıklı, hem annen için hem senin için hem de çocuk için iyi olur. Kv damat arasında ne gibi bir sorun olacak ki, annen eşinin her şeyine karışmıyorsa.
Doğrudur ama mecbur iste nasil olucak baska peki canim kayinvaliden neden bakmam diyoO da öyle diyor da annem bazen beni bile çıldırtiyor :)
Akşama kadar işte olacak zaten eşin. Akşamdan akşama iki saat ancak görür. Ama bir üyenin dediği gibi sonra ne olacak?O da öyle diyor da annem bazen beni bile çıldırtiyor :)
Mantıklı ama sevgi olmayınca saygıda zor olur tahammulde zor olur. Anneniz bi yerden sonra esinizin gözüne batar siz arada kalırsınız olan ilişkinize olurHanımlar kısa kesmek ve fikir almak istiyorum. Çok kararsızım. Bizim epey borcumuz var. Bir buçuk yaşında kızım var. Babaannesi ile aynı sokakta oturuyoruz ama bakmak istemiyor (parasini verecektim baksaydi) her neyse. Eşim çok bunaldi çıkmaza girdi. Ve bana bugün benim annem ile aynı evde yaşayalım teklifi ile geldi. Söyle ki annem tek herhangi bir geliri yok ev işine gidiyor. Kirasını bile zor denklestiriyor hatta iş olmadığı zamanlarda ödemediği çok kirası var elektriği suyu kesik. Ama eline para geçsin çar cur eder. Hakkını yiyemem gene bana ve kızıma kazancının çoğunu harcıyor yapma alma dememe rağmen. Her neyse annem gelip bizimle yaşayacak ben ise gireceğim ve altı yüz lira ona vereceğim. Kira evin masrafları eşim ve bende tabi. Ama annem ile eşim birbirinden nefret ediyor :)) nasıl olacak ne olacak fikrim yok bir yol gösterin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?