- Konu Sahibi ShellShock
Teklif elinizden gelmiş kabul ediyor demek ki maddi olarak rahatlarsınız anneniz de sizde ama teyze kabul ederse eşyalarını dağıtmasın parasını da biriktirsin ilerde lazım olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen. Anne olunca farklı kaynana olunca yorumlar degisiyo. Ama evliyseniz annenizde olsa eve gelen olmuyo.Helede arada anlaşmazliklar varsa olmaz birlikte yaşamak olmaz. Zaten konu sahibi bile kendine guvenemiyo annesiyle ayni evde huzurunun bozulacağını dusunuyo.Dikkatimi konudan cok yorumlar cekti.
Anne yerine kv olsaydi ayni durumda...
Birlikte yasayin yorumlari gelirmiydi acaba
Buyuk sikinti yasarsiniz olan size olur anne ile es arasinda kalarak.
Ayni ev kimin ailesinden biriyle olursa olsun=olusacak sorunlari goze alinirsa oturulabilir..Hanımlar kısa kesmek ve fikir almak istiyorum. Çok kararsızım. Bizim epey borcumuz var. Bir buçuk yaşında kızım var. Babaannesi ile aynı sokakta oturuyoruz ama bakmak istemiyor (parasini verecektim baksaydi) her neyse. Eşim çok bunaldi çıkmaza girdi. Ve bana bugün benim annem ile aynı evde yaşayalım teklifi ile geldi. Söyle ki annem tek herhangi bir geliri yok ev işine gidiyor. Kirasını bile zor denklestiriyor hatta iş olmadığı zamanlarda ödemediği çok kirası var elektriği suyu kesik. Ama eline para geçsin çar cur eder. Hakkını yiyemem gene bana ve kızıma kazancının çoğunu harcıyor yapma alma dememe rağmen. Her neyse annem gelip bizimle yaşayacak ben ise gireceğim ve altı yüz lira ona vereceğim. Kira evin masrafları eşim ve bende tabi. Ama annem ile eşim birbirinden nefret ediyor :)) nasıl olacak ne olacak fikrim yok bir yol gösterin![]()
Kesinlikle ama kv ve gelin daha çok vakit geçiriyor birlikte, anlaşmaları daha zor. Benim annem gelir 1 ay kalır, eşimle çok fazla sohbetleri olmaz yani eşim çok saygılıdır çok iyidir anneme karşı ama birlikte çok fazla paylaşımları olmaz. O yüzden kv (kız annesi) ile damat arasında çok problem olmaz gibi.Dikkatimi konudan cok yorumlar cekti.
Anne yerine kv olsaydi ayni durumda...
Birlikte yasayin yorumlari gelirmiydi acaba
Buyuk sikinti yasarsiniz olan size olur anne ile es arasinda kalarak.
Hanımlar kısa kesmek ve fikir almak istiyorum. Çok kararsızım. Bizim epey borcumuz var. Bir buçuk yaşında kızım var. Babaannesi ile aynı sokakta oturuyoruz ama bakmak istemiyor (parasini verecektim baksaydi) her neyse. Eşim çok bunaldi çıkmaza girdi. Ve bana bugün benim annem ile aynı evde yaşayalım teklifi ile geldi. Söyle ki annem tek herhangi bir geliri yok ev işine gidiyor. Kirasını bile zor denklestiriyor hatta iş olmadığı zamanlarda ödemediği çok kirası var elektriği suyu kesik. Ama eline para geçsin çar cur eder. Hakkını yiyemem gene bana ve kızıma kazancının çoğunu harcıyor yapma alma dememe rağmen. Her neyse annem gelip bizimle yaşayacak ben ise gireceğim ve altı yüz lira ona vereceğim. Kira evin masrafları eşim ve bende tabi. Ama annem ile eşim birbirinden nefret ediyor :)) nasıl olacak ne olacak fikrim yok bir yol gösterin![]()
Kesinlikle ama kv ve gelin daha çok vakit geçiriyor birlikte, anlaşmaları daha zor. Benim annem gelir 1 ay kalır, eşimle çok fazla sohbetleri olmaz yani eşim çok saygılıdır çok iyidir anneme karşı ama birlikte çok fazla paylaşımları olmaz. O yüzden kv (kız annesi) ile damat arasında çok problem olmaz gibi.